Un produs Blogger.

marți, martie 09, 2021

A apărut bancnota cu valoare variabilă

24 comments

 


24 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

A aparut, dintr-un joc de barbut si ca scapat din pușcherie, lăbaralul jmecherie imprimat pe-o bancnotă de hârtie, numită CÂȚAR, mare cat un hectar de buzunar, sa dea bine in mediile civile ca lichelele orfeline, care detin puterea, au crescut leului dihăinat valoarea! Ce hartie higienică pauperizata, buna pe pereti agatata si utilizată la hârdău pentru fudulul popou, caci daca ar folosi-o bacile in mod curent ar da naibii faliment!

Leo spunea...

Să sperăm , (precum muncitorii de la ARO) că nu va afecta grav capacitatea depozitelor de apă caldă promise de Nicușor că le va face la vară pt. iarna 2022

Iulian Mareș spunea...

Le va face asa cum au facut muncitorii de la ARO privatizarea prin metoda MEBO!
Erau toti patroni si intr-o dimineata i-a dat directorul afara!
Cand in urma lui Nicusor Dan-Ban va ramane ceva palpabil si pozitiv pt bucuresteni, rog sa fiu anuntat!

tehnocrat spunea...

@Minciuna, incertitudine, nedreptati de tot felul, mafioti in fruntea tarii si multa saracie care creste asimtotic spre epuizare umana.Nici o speranta la orizont.Mantuirea sta in noi, in pietrele si coasele din mainile noastre...
"Ce daca vine primavara
Atata iarna e in noi
Ca martie se poate duce
Cu toti cocorii inapoi ...
Ninsori mai grave decât moartea
Au fost și sunt și vor mai fi
La mine-n suflet este vifor
Și vin nebuni să facă schi."
Adrian Paunescu

M spunea...

Realizați că scoaterea sporurilor reprezintă îngroparea definitivă a legii 223 și plx199?!?!!

tehnocrat spunea...

SUA A CONSTRUIT ÎN SECRET AVIOANE DE LUPTĂ FOLOSIND TEHNOLOGIE EXTRATERESTRĂ
ÎN MOMENTUL DE FAȚĂ ARMATA AMERICANĂ DEȚINE AERONAVE CU CAPACITĂȚI ULUITOARE CARE O TRANSFORMĂ ÎNTR-O SUPER-PUTERE GLOBALĂ EXTREM DE PERICULOASĂ
Armata americană dispune în momentul de față de foarte multe arme secrete și detehnologii foarte avansate. Se vorbește foarte mult de faptul că americanii ar aveaavioane de luptă avansate tehnologic până la generația a 5-a, dar de fapt ei dețin în secret aeronave de generația a 6-a sau chiar a 7-a.
Conform omului de știință Richard Boylan, citat de drboylan.com, armata americană a ținut în secret proiecte ale unor aeronave de top pentru construirea cărora s-au folosit detehnologia extraterestră. Printre aeronavele proiectate folosind această tehnologie, se numără: Aurora, TAW-50 sau Nautilus, toate trei fiind avioane de luptă realizate în formă de triunghi.
Aurora este o aeronavă de dimensiuni moderate ce funcționează atât cu combustibil convențional, cât și cu ajutorul unui sistem de propulsie antigravitațional. Aurora se poate deplasa și în spațiu, regretatul om de știință Michael Wolf de la Consiliul Național de Securitate al SUA, susținând chiar faptul căAurora poate merge și pe Lună.
TR-3B Astra este o aeronavă antigravitațională în formă triunghiulară, de foarte mari dimensiuni aflată în prezent în flotaStatelor Unite ale Americii. Este un fel de „farfurie zburătoare” cu propulsie nucleară, a cărei primă versiune a fost operațională încă din anul 1962..

tehnocrat spunea...

@
II.
Nautilus este o altă navă spațială militară secretă a americanilor, care de această dată operează prin impulsuri magnetice. Nava este ținută în Utah într-un sediu secret și de două ori pe săptămână este condusă de astronauți americani și ruși până la o stație militară secretă inteligentă aflată de peste 30 de ani adânc în spațiu. Nautilus este utilizat de americani și pentru operațiuni de supraveghere foarte rapide.
Taw-50 este un bombardier spațial antigravitațional hipersonic. A fost dezvoltat la începutul anilor 1990 de către Lockheed Martin și Northtrop și are niște capacități absolut uimitoare. Se deplasează cu o viteză uluitoare de peste 60.000 de km/h și astfel depășește viteza sunetului de 50 de ori, poate merge în spațiul cosmic, este alimentat cu energie nucleară și poate transporta bombe, dar și rachete în caz de război. În prezent, armata americanăare 20 de Taw-50 în arsenalul său.
Oamenii de știință cred că aceste nave ale americanilor pot fi ale extratereștrilor sau cel puțin au fost proiectate folosind tehnologie extraterestră. Cum au reușit americanii să intre în posesia acestei tehnologii rămâne încă un mister neelucidat. Toate aceste tehnologii se crede că au fost dezvoltate în baza militară secretă Area 51, zonă declarată inexistentă în încercarea americanilor de a ține curioșii cât mai departe de misterioasa unitate militară și de proiectele lor ultrasecrete.

Paul Puiu spunea...

Alții nu au de lucru și postează prostii!

CEZAR spunea...

NUU... PLX 199...nu se bazeaza pe sporuri !
Nu mai manipula M..ermelitule
Haaai don CIUCA...cu Plx..199..este singura varianta viabila !

un oscar = o pensie spunea...

am rezolvat cu pensiile!
de azi ne ocupam de Area 52

VIOREL spunea...

Domnu tehnocratu, colonelu Alţarmanescu vă mobilizează mintenaş. Nici În revista cutezătorii, acum 60 de ani nu am văzut atâtea bazaconii.Sunteţi exemple vii că pensionarea peste o anumită vârstă este necesară, dar sunt necesare obligatoriu şi alte măsuri de protecţie.

tehnocrat spunea...

@un oscior( de la rama);Paul Puiu;VIOREL- un creier resetat pe o singura problema este un creier scurtcircuitat iar purtatorul sau este un client permanent al caselor de oameni veseli.Daca abordezi si alte probleme nu inseamna ca ai abandonat "cestiunea arzatoare a zilei".Ce am inteles eu este ca habar nu aveti ce se intampla pe plan mondial si cred, poate, pentru unii ca voi cei de la NASA sau alte organisme cu specific refuza sa dea informatii populatiei=inca nu este pregatita.Eu zic sa mergem cu totii la un control psihiatric ca sa vedem cati veti ramane acolo...

M spunea...

@Cezar

Iar nu ai habar și te bagi!!! 😁

Cine e deștept înțelege ce am vrut să spun!

Alex spunea...

In ultimii ani multe dosare ce contin date despre civilizatiile extraterestre,aflate in arhivele C.I.A.au fost desecretizate.Sunt mii de marturii facute de piloti din Air Force si numai,
din care rezulta clar ca acestia au intalnit de multe ori in timpul zborurilor O.Z.N.-uri.Sunt zeci de mii de persoane in toata lumea care au fost martori la acest fel de aparitii.Culmea este ca de multe ori la acelasi fenomen au fost cateva sute de martori.Sunt declaratii ale unor sefi de stat care au fost ei insisi implicati in acest fel de evenimente.Timp de zeci de ani aceste evenimente au fost negate desi dovezile erau de necontestat.Problema sigur o constituia faptul ca recunoscand existenta extraterestrilor,se nega intr-un fel tot ceea ce se stia despre evolutia umana ,punandu-se chiar problema existentei lui Dumnezeu.Adio Adam si Eva si tot ceea ce insemna biblie.In general majoritatea oamenilor au trait cu frica de Dumnezeu.Ce s-ar fi intamplat daca acestia ar fi stiut ca o asemenea putere divina nu exista? Religia a fost folosita de de stat in permanenta ca un mijloc de opresiune impotriva maselor.
In sfarsit! Anul trecut papa Francisc a fost intrebat de un reporter in cadrul unui interviu luat la Vatican,ce parere are despre existenta ectraterestrilor.Acesta a zambit parinteste,si a spus ,citez: "..sunt si ei copii lui Dumnezeu".Un raspuns inteligent care multumeste pe toata lumea.Putea sa spuna ca nu crede in existenta lor.
Revenind la bancnota de mai sus.Astazi am schimbat si eu trei sute de lei in CATOI .Cred ca am facut o afacere...

Iulian Mareș spunea...

Glumește...

Iulian Mareș spunea...

Tehnocrat,
Asa este ...
Cezar este rezultatul unui vierme stelar și o gaura neagra din alta galaxie...

CEZAR spunea...

Tehnocrat ..are dreptate ..aceste aeronave construite cu tehnologie extraterestra EXISTA ! Cu ocazia unei vizite facute impreuna in AREA 51...colegii americani ni le-au prezentat in ..amanunt!
A facut si un zbor in stratosfera apoi in spatiul cosmic unde am ramas mai bine de 30 de ani...
Am revenit si pe Pamint nu trecusera decit citeva luni..
Ce sa va mai zic ..e misto tare...!!!

tehnocrat spunea...

In noaptea cu "Episodul Buzau" intalnire de gr.III escadrila mea zbura pe aeroportul Cluj, zbor de noapte si eu am trait acest episod .Am rapoarte facute, am scris si aici dar nivelul interceptorului este sub stacheta intelegerii...

Iulian Mareș spunea...

Am inteles...
Dar ti-au crescut nr anilir munciti efectiv, caci madam Tyrcanu te arde xa nu ai 32...
Ca maine te vad "flamand si gol, far' de-adapost"....

M spunea...

Să mai râdem!
NASA a anunțat că a găsit apă pe Lună!
Bucureștenii întreabă: e caldă?

😂

CEZAR spunea...

Ce idioti
La lidl...2 lei litru.....

tehnocrat spunea...

Ca sa radem cu gura pana la urechi trebuia spus:"mucurestenii".

M spunea...

Încă o realizare a guvernului PNL USR!

Interdicția de a acumula pensia cu salariul!!!
Cu excepția celor veșnic favorizați de guvernanții noștri: dascălii!!!

Evident că nu suntem egali! Unii sunt mai egali decât alții!
Numai daca e vorba de PENSII devenim, brusc, egali! In rest, unii cu privilegii, alții doar cu drepturi suspendate.🤮

PS - nu am de gând să mai lucrez la stat vreodată. Mă deranjează doar ipocrizia! Dacă dau o lege cum că militarii au voie o dată la 20 de ani la un covrig gratuit a doua zi i-ați vedea pe trepanați în piața Victoriei.😂
O imensă scârbă!

M spunea...

@tehnocrat

După ce s-a pozat cu Ceaușescu (Tivlic) în biroul ei de primar, i-am transmis doamnei Firea că îi urez să o voteze cei de la rezist că eu nu o mai votez!

Mai bine cu un Mucușor cinstit decât cu una cu kurul în două luntri.