Un produs Blogger.

miercuri, octombrie 06, 2021

Bibilică și antivacciniștii au dus Romania pe podiumul infectărilor zilnice cu Sars Cov 2

115 comments

Situația mondială, astăzi la orele 18,00

 


115 comentarii:

M spunea...

În presa aservită "rezist" apar tot mai des articole/puncte de vedere prin care se dă vina pe Gheorghiță.

Că de ce nu a fost îmbrăcat în uniformă de camuflaj, că de ce e medic și nu tanchist, că de ce nu a militarizat centrele de vaccinare....

O demență!

Cezar spunea...

Si Uk si Rusia?
Ca i.a vaccinat de i.a luat mama drakului..!!

Cezar spunea...

Suedia si inca o tara opresc vaccinarea cu Moderna
Probleme grave la inimioara...

Huhu Rezea spunea...

Cezar
Nu cred că ești atât de redus la intelect să crezi in balivernele antivacciniștilor.
Tu nu vezi că suntem în pragul unei catastrofe sanitare?

Cezar spunea...

Eu am intrebat ce.i cu UK SI RUSIA??

Cezar spunea...

In Ro..77%..dintre copii refuza vaccinarea...

Huhu Rezea spunea...

UK mai are 30 de milioane de persoane nevaccinate cu doza completa. Asa ca are de unde sa alimenteze numărul celor care acceptă să devină cultură biologică pentru inmulțirea virusului.
Au fost ei episcopi care s-au crezut intangibili la virus si acum zac in pamânt. Virusul nu stie de religie. Doar anticorpii îl pot răpune.

Unknown spunea...

De ce oare..???

Huhu Rezea spunea...

Nu refuza. Părinții nu au completat încă formularele.

Leon spunea...

https://m.ziare.com/social/drame-ati-covid-romania-1703729

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Faceti-va vaccinul, fratilor ca eu am sa-l fac pe al 3 lea, tot cu Pfizer! Nu-i de gluma!

Iulian Mareș spunea...

M,
Te doare mintea de atâți Reîncarnați in ROU! Voiau ca dr,Gheorghiță sa apara cu vesta de luptă, casca de kevlar, pistol Parabellum-9 mm, la pipt si casca radio in ureke si makieuza/Tv sa-l dea cu culori de mascare pe fata?
Waw, vorba ”răposatului” Cîțu!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
cum sa nu crezi? ...hai lasă finețurile elegante!

M spunea...

Gluma anului.... dar ce spun eu? gluma secolului
Cezar
Nu cred că ești atât de redus la intelect...
😂😂😂

M spunea...

Bai ametitilor!!!

UK prin vaccinare a scazut mortalitatea de la 1824 in ianuarie la 143 ieri. Intelegeti naibii ca si vaccinatii fac boala dar:
1. o fac de cele mai multe ori in forme usoare.
2. de cele mai multe ori reprezinta "capat de linie" de transmisie (adica nu o transmit mai departe).

Adica faci vaccinul si pentru tine si pentru cei din jur!

Suedia si Danemarca isi permit sa intrerupa vaccinarea cu un anumit vaccin pentru ca sunt aproape de 70% respectiv 75%.

Rusia se vaccineaza cu vaccinul lor. Dracu stie ce eficienta are!

Analfabeti functional!!!! Pot sa citeasca un text dar nu sunt capabili sa il inteleaga!

Gata pentru mine cu acest subiect! 😁 E poate vorba si de selectie naturala!
Nu o sa conving eu pe nimeni ci doar vad cat de absurzi sunt unii si imi pierd increderea in acest popor!

Huhu Rezea spunea...

Dan B
In loc să imprăștii inepțiile pe care și cei care le-au difuzat le șterg, mai bine ia seama ce spune Stolnici, trecut prin multe pandemii.
"Vaccinul este un stimulator al fabricii de medicamente pe care noi o avem în organism - sistemul imunitar. Dacă nu au habar de elementele de bază ale imunologiei, de ce se bagă?Ascultați sfaturile oamenilor de meserie!", a spus academicianul dr. Constantin Bălăceanu-Stolnici, printre altele, înainte de a primi doza a treia de vaccin Covid-19.

Printr-un videoclip publicat pe pagina de Facebook RO Vaccinare, acad. dr. Constantin Bălăceanu-Stolnici a făcut un apel către populație.

El a povestit că a apucat, "în copilăria mea, în tinerețe, dar și în lunga mea carieră de peste 75 de ani de medicină practicată, epidemii de gripă, epidemii grave de poliomelită, epidemii de scarlatină, era tuberculoza care omora mii și mii de oameni, sifilisul - pe vremea aceea, era ucigător, malaria și altele."

"Pandemia de Covid-19 ar fi fost terminată dacă oamenii ar fi fost înțelegători și ne-ar fi ascultat pe noi, cei care știm *secretele* virușilor și ce trebuie făcut ca să scăpăm", a precizat acad. dr. Constantin Bălăceanu-Stolnici, făcând referire la vaccin.

Dan B. spunea...

Fiind o informație de presă, deci nu provenită din parte-mi, apreciez că ești adeptul cenzurii, nepublicând opinii ce nu rezonează cu ale dtale. Cum este cu dreptul la opinie?Realizez că nu ești deloc precaut, vorba lui Iohannis!

Huhu Rezea spunea...

Spre deosebire de Mircea Badea, eu zic că antivacciniștii trebuie primiți în spitale, dar să plătească tratamentul dacă nu au vrut vaccinul gratuit.
”Am văzut un antivaccinist din Zalău care se ducea cu Șoșoacă să antivaccinească pe la mitinguri. Până aici este ok, este opțiunea lui. După care, a dat carcalacul peste el și, dintr-o dată, e prin spitale și mulțumește medicilor că l-au ajutat și acum spune să ne vaccinăm că a aflat și el că este nasol. Ce este rău în ce a făcut acest om? Că are el opțiune despre vaccin.. este treaba lui. Că a ales să nu se vaccineze... este fix treaba lui. Că s-a dus să aibă un punct de vedere comun cu Diana Șoșoacă... nici cu asta nu am o problemă. Până aici nu am nimic de zis.

Problema este că atunci când totuși a dat carcalacul peste el, s-a dus la spitalele pe care le-a blocat, el generic vorbind, vorbim în primul rând de un personaj colectiv portretizat de acest element reprobabil din Zalău. Dacă tot ai țipat să nu se vaccineze oamenii, atunci mori acasă. Nu te mai duce prin spitale s-o arzi că trebuie să te salveze sistemul medical pe care l-ai acuzat de tot felul de chestiuni. Nu te mai suci acum. Rămâi la tine acasă: trăiești, foarte bine, nu trăiești, foarte bine. Nu te duce tu să blochezi sistemul sanitar. Fii șmecher până la capăt! Fii antivaccinist până la capăt! Este dreptul să ai opțiuni, foarte bine! Dacă o pățești, ghinion, asta e! Penibil este că s-a dus la spital. Nu ai ce să cauți la spital! Dacă te-ai sucit, ești penibil”, a zis Mircea Badea.

Claudiu Târziu, parlamentar AUR, un partid anti-vaccinist, a replicat la Antena 3: ”Nu am ce să comentez aici... Domnul Badea, pe fond, are dreptate în sensul în care trebuie să existe libertate de alegere. Unde nu cred că are dreptate este acolo unde spune că cineva care se îndoiește de vaccin nu are ce căuta la spital”.

CEZAR spunea...

Are dreptate...
Cules de sparanghel in Germania in plina epidemie
Congres pnl..cu 5000 de participanti fara nicicio regula de protectie!! Basca Klaus trona in mijlocul turmei fara masca...
UNTOLD...lu boc ..unde toti drogatii si infectatii Europei se lingeau unul pe altul pe bot
Alte sindrofii prin buricul Bucurestiului !~
BLOCAREA CENTRULUI DE CERCETARI TIMISOARA CARE ERA APROAPE SA PRODUCA UN VACCIN EFICIENT.....
AI DRAKULUI OAMENI NEINTELEGATORI ..!!!

CEZAR spunea...

NB
O intrebare de bunsimnt..
1 Care-i rata de infectare in IRAK..AFGANISTAN sau alte tari ARABE? Stiu veti spune ca astia sint oameni civilizati...se spala toata ziua cu apa si sapun..au sisteme medicale ultraperformante..la curu camilei sau al caprei...!!!
Revenind mai pe linga noi
Citi Tigani - romi ati vazut pe la ATI..??
Ca astia si-ar fi pus corturile in fata spitalului ..etc..etc...

CEZAR spunea...

Intrebarea secolului pentru ULTRACONSPIRATUL "M"
CINE SUFLA IN TULUMBA DE ARUNCA APA LA 50 m ??

M spunea...

Pe principiul ăsta cine nu a purtat centura de siguranță și a făcut accident să fie lăsat să crape pe marginea drumului?

Stupid!

CEZAR spunea...

Mircea Badea..ii ALA care a acceptat sa lupte in ring cu un profesionist si care a fost facut KO in primul sfert de secunda..??
DACA DA..e clar...!!!

M spunea...

Cu respect, ați luat-o pe arătură cu "drepturile" astea!!!! Cine te oprește domnule să ai opinii???? Cine te oprește să le publici? Sunt sute, mii de site-uri!

Mai zicea unul că dacă nu e lăsat la McDonald's că nu e vaccinat el moare de foame. Că dreptul la viață, dreptul la libera circulație.... 😂

Un administrator de site poate decide ce publică și ce nu! Ai toată libertatea să cauți un site care să te publice, stimate domn!

Chiar am scris cu respect pentru că deși avem păreri diferite de cele mai multe ori vă exprimați decent.
Deci scuze daca v-am jignit cumva!!!!

M spunea...

👍 și eu!

CEZAR spunea...

"Vaccinul este un stimulator al fabricii de medicamente pe care noi o avem în organism - sistemul imunitar. Dacă nu au habar de elementele de bază ale imunologiei, de ce se bagă?Ascultați sfaturile oamenilor de meserie!", a spus academicianul dr. Constantin Bălăceanu-Stolnici, printre altele, înainte de a primi doza a treia de vaccin Covid-19.
-------------------------------------
Stolnici e prea batrin ca sa vorbeasca de ..IMUNOLOGIE !
Vaccinul spun persoane in materie ..este producator de proteina SPIKE...care se pare ca tocmai asta face BLOCHEAZA SISTEMUL IMUNITAR NATURAL..lasind individul in curul gol ...in fata tusei magaresti !!( aviz supraconspiratul M)

M spunea...

@Huhu Rezea

Informația e corectă. 77,5% se opun.

Dacă ne gândim că oricum 70% din populație nu se vaccinează, că sistemul de învățământ este în cădere liberă în ultimii 30 și că cei care sunt acum părinți de elevi sunt absolvenți ai acestui sistem....
E de înțeles!

Am cunoscut mame tinere care, cu mândrie, își prezentau copilul: "Băiatul meu, Fernando Arcobaleno Ionescu, neotrăvit de Bill Gates și oculta mondială!!"

CEZAR spunea...

P.S.
Mianna Chiliban
8min ·
Auuu... la Sfânta Parascheva... se poate.. fără certificat verde, fără test.. Cum?? Frica și pentru ei este majoră! Clar!

Huhu Rezea spunea...

@@Cezar
Este ultimul mesaj antivaccinist pe care ti-l mai accept.Nuți doresc să nu ajungi în chinurile în care au murit niste rude, care, la fel ca tine, nu credeau în virus.
@M
Centura de siguranța o plătești, dar vaccinul este gratis.

Unknown spunea...

Acesti.derbedei care conduc.pardon au cazut.au luat.126.milioane .de doze de vaccin in speranta ca fiecare indovid se va vaccina la un interval de 6 lunii cu o doza .urmind ca sa faca dozajul complect dw 6 doze vaccin pe cap de individ.acest virus e un pic mai tare ca gripa.se trateaza.asa ca fiecare are liberul arbitru sa alega nu sa gie constrins sa se vaccineze.

Huhu Rezea spunea...

Cand se infectează, desteptii care fac pe grozavii, sa se trateze cu opiniile lor sinucigașe, să nu aglomereze spitalele.

Huhu Rezea spunea...

Poarta-ti singur și responsabil @Stelica, nu-ți risca viața in ciuda lui werner si bibilică.

M spunea...

@Huhu Rezea

Centura o platesti la Big Mechanics (adica un fel de Big Pharma) care cu oculta mondiala si iluminati te leaga de scaunul masinii ca sa te omoare Bill Gates.😂

M spunea...

Treci cu masina pe langa un grup de copii. Nu e semnul de scoala, ei merg pe marginea drumului. Micsorezi viteza? Daca iti sare un copil in fata?
Ce spui?
"Da-l dracu' de plod, imi iau far nou daca dau peste un copil si mi-l sparge!!!"

Din pacate (sau din fericire?) cand traiesti intr-o colectivitate raspunzi si de viata celor din jur, mai ales cand acestia nu se pot proteja singuri!

Sau, ai alternativa, sa te muti in codrii patriei si sa traiesti acolo singur, ca un pustnic!

Asta e diferenta dintre "un popor" si "o populatie"!

Cezar spunea...

Bine !
Eu am pus doar cîteva intrebari care ma framînta
Nu ai inteles CA EU NU SINT IMPOTRIVA VACCINULUI CI AM DUBII FACÎND NISTE SIMPLE OBSERVATII..ASUPRA ACESTOR VACCINURI...ITI CEDEZ LOCUL MEU..IN SPITAL...EU INCA MAI AM INCREDERE0 IN SISTEMUL MEU IMUNITAR NATURAL..CARE M.A FERIT BINE PINA ACUM !
NU MAI ASCULTA ORDINELE PE CARE TI LE DA MARES...
AI OBSERVAT CA SE FERESTE SA AIBA VREO PARERE...STILUL LUI
CIND SE VA CONTURA O ..SOLUTIE...O SA SARA..."V.AM SPUS EU.."..CUNOASTEM PERSONAJUL...
VOI ASTEPTA SA REVINA PLANO 10...

Iulian Mareș spunea...

Huhu
Ce ai cu omul nostru , Nemuriciul, Reîncarnatul?
La xate generații de experienta a căpătat el, acuși îți tine un curs despre hemoroizi...
Al drakului de Facebook, cum deșteaptă el pe orice agarici! Deja tine cursuri inginerilor geneticieni! ... Și ce minte odihnită are...!

Iulian Mareș spunea...

DEA/Departamentul pentru justiție al US a cerut o șuviță din pleata fostului deținut Florin Cîțu, zis Bibilică!

Laleaua neagră spunea...

Toti aveti dreptate.. Dar astazi au murit si 22 de 'imunizati" deci ce urmeaza...

luchy19 spunea...

Cu respect,
Aș dori o părere în legătură cu faptul de a trece în rezervă sau a rămâne activ până la 01.02.2022.
Sunt subofițer MAPN, 28 ani vechime ,2 ani școală militară, 3400 lei solda netă ,fără norma de hrană. Posibil o mărire de salariu a bugetarilor de la 01.01.2022 generată de creșterea salariului minim ?

Huhu Rezea spunea...

Bravo, domnule @Nimeni, la subiectul asta despre bibilică și virusi vrei să primesti un raspuns despre solda pe care o vei primi în 2022?
Intra in tabelul de pe articolul anterior si inmulțeste coeficientul corespunzător gradului cu 2550 lei, că acum este oficial căt va fi salariul minim pe economie.

Petrescu Ion spunea...

La 3400 lei mai adaugi 160-180 lei.
In legatura cu trecerea in rezerva, mai ramii citiva ani in activitate.
Succes!

Leon spunea...

"​Radu Lupescu, medic român de Terapie Intensivă la clinica Rhena din Strasbourg, decorat de președintele Franței pentru eforturile depuse în timpul pandemiei, povestește că în regiunea Bas-Rhin din Franța, unde rata de vaccinare este de 75% cu schema completă, numărul pacienților internați în Terapie Intensivă este foarte mic, copiii merg la școală, iar restaurantele sunt deschise. "O viață aproape normală", spune Radu Lupescu."(hot news)..!

Leon spunea...

Asa este, dar ceilalti 92% erau NEVACCINATI !

Huhu Rezea spunea...

Da, centura de siguranta nu te poate salva si pentru incendiu de mașină si pentru izbirea frontala a unui morcov de pe marginea șoselei.

luchy19 spunea...

Vă mulțumesc pentru comentarii.

Huhu Rezea spunea...

Intra domnule in cont si boteaza-te!

M spunea...

Din 282 de morti. Vaccinul ar fi ineficient daca vaccinatii ar fi mai mult de 30% din decese.

Altfel poti sa spui ca vaccinul reduce riscul de deces cu peste 300%.

luchy19 spunea...

B 461 /2021 din 06.10
Proiect pensii militare în senat

Iulian Mareș spunea...

În 2011, 67 de spitale au fost desființate. Prim-ministru era Emil Boc, actual lider PNL, iar ministrul Sănătății era Attila Cseke (UDMR), care a făcut parte și din guvernul Cîțu.
În 2021, PNL, UDMR și USR au constatat că nu sunt suficiente locuri în spitale, iar Iohannis ne spune că statul a eșuat.
Ei au fost statul și ei au adus România în pragul colapsului. Tot ei trebuie să plătească.
AUR susține alegerile anticipate ca soluție pentru a da o guvernare credibilă țării.

Intrebarile pe care si le pun romanii, intr-un numar din ce in ce mai mare.
Cine este de fapt Arafat si cine il tine acolo?
Cum poate un singur om sa decida cand sunt inchise sau deschise toate spitalele din Romania? Cum poate un singur om sa decida pentru toti romanii, daca au sau nu acces la sanatate?
Cine este el? Cine ii permite? Cine il tine si de ce?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Exista un risc pentru vaccinati sa ia virusul, dar minor, chiar foarte minor, fata de cei total nevaccinati, care sunt de-a dreptul cu risc morbid. Ana nu vrea sa inteleaga si zice ca mai bine moarta decat vaccinata. Am s-o duc pe mama de 90 de ani, care cihar vrea vacinată. Daca as citi toate antivaccinismele de pe messinger, m-as bloca intr-un refuz, dar sunt prea constient ca nevaccinarea este total mortala la starea mea de sanatate. Va dati seama ca la capacitatea mea respiratorie de sub 50%, confirmata de Spitalul militar, Focsani, Spitalul civil, Focsani, Spitalul, Onesti si Spitalul de boli de plamani, Bucuresti, sediul central de langa fosta Fabrica Adesgo, de ciorapi, sa ma loveasca acest virus n-as mai avea nici o sansa? E varsta si comorbiditatile cardiace si diabetice, apoi de circulatia sangvina proasta si mi-ar veni de hac, imediat! Lasati antivaccinistii, care si ei, dupa imbolnavire racnesc sa ne facem toti vaccinul, dupa ce au vazut moartea, si mergeti urgent sa va vaccinati caci nimic nu vi se va intampla rau, nici macar nu se simte acea mica intepatura in mana! Doar suntem barbati cu cofrajele tari, si militari pe deasupra, nu?, eroilor!!!
Am dat 20 lei si mi-am recapatat culorile la laptop, ei facand totusi cateva operatiuni complicate. Un puștan isteț mi-a cerut 15 lei, bucuros am dat 20 ca am scapat de belea! Si unde credeti ca am facut-o? La Dna Mioara Vreme^^^Valerian Vreme, patroana UM-Soft-Onesti, care niciodata nu-mi ia bani pentru bagatele, dar baietii mai beau si ei cate o bere de la fraieresteni ca mine, care dau click-uri de-'mpulea ca sa plimbe laptopurile la SMURD-ul UM Soft! DATI-VA PE LA PERDELE SI-ASCULTATI VORBELE MELE: VACCINATI-VĂ IN MANDRAVELE CA SA NU AVETI PROBLEME, INCLUSIV LA DARAVELE!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Felicitari, @Leon!

Leon spunea...

https://www.gds.ro/Actualitate/2021-10-07/topul-judetelor-in-functie-de-rata-de-vaccinare/

Huhu Rezea spunea...

Se vede si in aceasta distribuire pe judete a procentelor de vaccinare că educația joacă un rol important în perceperea riscului pandemiei.
Pe primele locuri sunt județele în care avem puternice centre universitare.

M spunea...

Luați în calcul și diaspora. Din județele din nordul Moldovei avem mulți plecați ceea ce reduce procentajul.

Nu doar că avem centre universitare dar avem și zice dezvoltate economic cu o migrație mai redusă.

Mă întreb care este în realitate procentul de vaccinare dacă scădem diaspora?
Același lucru și la subsol privind vaccinarea copiilor! Decizia de respingere a fost luată de bunici sau alte rude care nu au vrut să riște (iar dacă ai întrebat părinții aflați la muncă aceștia au respins vaccinarea pentru că nu au încredere în statul român).

Oricum diferențele sunt relativ mici. Mai țineți minte când vă explicam despre "indexul de conformare la regulă"? 😁

Viorel spunea...

Domnule Iulian Mareș. Are nevoie de șuvița de păr ca să-l descânte pentru că s-a speriat de ce va urma când va trebui să dea cu subsemnatul despre cât, cum, pe ce sau unde sunt banii împrumutați trăgând după dânsul și pe alți fraieri ? Sau vor să-l descânte de deochi de frumos ce este ?

ifrim spunea...

De nu,te botezăm noi ca pe musulmani!

Dan B. spunea...

@Huhu

Tu, dacă n-ai fost precaut și te-ai expus contaminării, ce cauți, ulterior, în spital?
Sau numai cei lipsiți de precauție au dreptulla spitalizare? Eu cred că am cotizat la fel la bugetul asigurărilor de sănătate, eu, poate, chiar mai mult decât „augusta-ți” persoană. Iar cum și țiganii, care n-au muncit o zi în viața lor, au dreptul la asistență medicală, este evident că-ți „filează o lampă”!
Caută-te!

Leon spunea...

@,M este valabila si..reciproca: procentul de infectari ar putea fi dublu raportat la numarul locuitorilor dintr o localitate, care este mult mai mic fata de cel comunicat de INS !
Si totusi, procentele din Tabel sunt mai mari, deoarece ar trebui luati in calcul si cei VINDECATI, dar si cei care au deja Anticorpi in urma unor infectii fara simpome !

Iulian Mareș spunea...

Umbla vorba ca ar fi fost si dealer de droguri...., filiera columbiana!

Huhu Rezea spunea...

Ca să reduci riscul contaminării medicii recomanda vaccinare si statul ti-o administrează gratuit.
D-ta, ca un catâr, refuzi vaccinul preventiv si accepti să fii o cultură ambulantă de inmulțire viruși și o sursă nesimțită de contaminare. Cănd simți că te sufoci abia atunci apelezi la medicii în care nu ai crezut.

M spunea...

@Leon

Asa este! Din punct de vedere sociologic este greu de analizat corect atata vreme cat nu stim cine mai e in tara si cine nu!

Oricum, boala e tare urata!!!

Dan B. spunea...

Huhu:

Dar, dacă eu am destui anticorpi naturali (ăsta-i rezultatul analizei!), de ce aș apela la ARNm pentru a-mi modifica genetic anticorpii mei, făcându-mi organismul propice contaminării? De ce crezi că, până acum, sunt destui „imunizați” prin vaccinare, care ajung fie în spital (de ce ar trebui să fie primiți, din moment ce au beneficiat de gratuitatea vaccinului?), fie simpli primitori ai virusului și, ulterior, contaminatori pentru toți, vaccinați și nevaccinați? De ce crezi că eu aș fi o sursă contaminatorie și nu dta o biată victimă, când, de fapt, poate fi exact invers?
Deci, încearcă să nu te crezi „miezul din dodoașcă”, întrucât fiecare dintre noi poate avea, în felul său, dreptate, argumente existând de ambele părți! Cert este că despre această vaccinare vorbesc (nu de bine), de peste 35-40 ani, personalități politice (angrenate în reducerea demografiei), mai recent și medicale, iar, dacă încă nu există certitudine privind originea virusului, nu este posibilă realizarea unui vaccin, menit a-l eradica.

M spunea...

@Huhu Rezea

In SUA încă de prin 2012 s-a aprobat o "pastila digitală". Ea este capabila sa trimită un semnal către un receptor care înregistrează ora exacta la care a fost luata, doza si tipul de medicament.
Daca un pacient nu respecta schema de tratament si nu isi ia pastilele prescrise la timp atunci pierde dreptul la decontarea respectivului tratament!

Vreau o tara ca afara!

M spunea...

@STALIO

Io sunt suparat pe Johannis asa ca in fiecare noapte, intre 3 si 4 dimineata bat cu ciocanul in pereti!!!! Ma doare in kur de vecinii de bloc!!! Iti dai seama ce il afecteaza pe Johannis protestul meu? 😁

M spunea...

Am revenit la subiect pentru ca am aflat o stire interesanta:

O masina cu 5 stele la EURONCAP (adica 12 airbaguri, electronica, franare automata radare, lidare etc) reduce riscul de deces in caz de accident, fata de una cu doar 2 stele (sa zicem un Logan basic), cu aproximativ 60%.

Acum intelegeti de ce reducerea riscului de deces cu 300% realizata prin vaccinare este IMENSA????

M spunea...

@Iulian Mares

Attila Cseke ESTE in guvernul Citu si chiar e si ministrul sanatatii!

In rest... intrebarile sunt cam de neinteles!!! Ce spital a inchis Arafat? Cine nu are "acces la sanatate"? 😁

Il cunosc pe Arafat. A luat multe decizii care au nedreptatit pompierii si au avantajat sectiunea medicala dar de aici pana la aiurelile celor de la AUR, Partidul Ecologist sau unele televiziuni e cale lunga!!!!

Huhu Rezea spunea...

@Dan B
In indăratnicia de catâr, ți-ai născocit și anticorpi naturali.La Simion auristul am mai auzit asta.
Sars Cov 2 nu este primul virus cu care se confruntă lumea medicală si dacă l-au identificat mai contează de unde vine și cine l-a pierdut?
Eu ascult indicațiile specialiștilor în domeniu și respect măsurile oficiale de prevenire și protecție pandemică, în timp ce d-ta te iei după părerile unor neaveniți de tip Soșoacă.

M spunea...

@Dan B.

Ce test de anticorpi ati facut si care a fost rezultatul?

Stiti ca mai multi medici si oameni de stiinta au demonstrat ca aceste teste nu sunt exacte, ca ele nu fac decat sa umple buzunarele Big Pharma, ca fidelitatea raspunsului e de sub 60% (50% este la datul cu banul = ori cap ori pajura)!!!
Cum poti sa faci un test de detectie exact daca nu stii cu certitudine originea virusului?

😂😂😂

Cu deosebit respect va spun, si sa nu o luati va rog ca un comportament pasiv-agresiv, va admiram pentru luarile de pozitie, iar acum am gustul amar al pierderii unui potential prieten!

M spunea...

In sfarsit o intiativa buna!

La centrele de vaccinare s-au facut cozi dupa ce ministrul sanatatii, CSEKE Attila-Zoltan, a anuntat ca pacientii bolnavi de covid vor fi trimisi in spitalele maghiare!

Romanii nu au uitat tratamentele aplicate la Treznea, Moisei si Ip.
😂

M spunea...

@Iulian Mareș

Am gasit o solutie la criza sanitara si la cea economica:

Johannis sa promita ca demisioneaza daca se vaccineaza 70% din romani!!!
😂

Dan B. spunea...

@Leon:

Într-o țară supervaccinată (83% din populație), cam care ar fi probabilitatea ca un nevaccinat să fie contaminat tot de un nevaccinat? În schimb, este uriașă probabilitatea ca un vaccinat, „mândrul” posesor de covid din cei 83%, să fie purtător și contaminator pentru cetățeanul nevaccinat.
Sau n-ai priceput că „imunii” vaccinați, purtători de virus, ajung sau nu să populeze spitalele, inclusiv la ATI?

Dan B. spunea...

@Huhu:

Iar ești absurd!
Testul RT-PCR depistează orice virus, nu numai pe cel covid, ocazie cu care se pozitivează.
Se pune corect întrebarea „cum se identifică el ca fiind covid?”, în condițiile în care poate fi unul al gripei, de exemplu.
Tot specialiștii infecționiști au avertizat că un vaccin-antidot nu se poate realiza, dacă nu sunt cunoscute originile fiecărui virus, în cazul de față neștiindu-se de unde și cum a apărut.
Se presupune că ar fi unul artificial, creat anume pentru reducerea demografiei (susținută de ocultă încă din 1978- Jaques Attali) și voluntar a fost eliberat în spațiul public.
Pentru știința dtale, laboratorul din Wuham a preluat din USA cercetările în cauză (Bill Gates a fost obligat să închidă laboratorul lui), miliardarul optând pentru China, ca destinatar al finanțării pe mai departe a cercetării.
Așadar, este o manipulare teoria provenienței de la lilieci, dar nici în ruptul capului nu vor recunoaște că virusul a fost fabricat ca armă biologică, că serul „salvator” este unul pus la punct cu mulți ani înainte.
Deci, nimeni n-a confirmat, nici obedientul OMS, că originea virusului s-ar afla în peștera cu lilieci.
Ori este armă biologică și nimeni nu-și asumă faptul că vaccinul are valențe pozitive, ori nu s-a depistat sursa virusului și inițierea demersurilor pentru noul vaccin este recentă, dar nu îndeajuns de aplicabil, fiind în perioada de experimentare până în 2024.

ifrim spunea...

Băi hodorogi crăcănați înțepați-vă că de nu ajungeți pământ de flori!

Leon spunea...

@Dan, cei vaccinati, cand merg pe strada, nu poarta masca (majoritatea !), iar cei nevaccinati poarta masca !
Recomandare,..cand iesi in oras, NU da masca jos..:)).

Iulian Mareș spunea...

A 8ntrat un camarad activ și îl și luați peste picior? Stop joc.

Leon spunea...

,,De ce în Spania pandemia este pe final? Pentru că rata de vaccinare este foarte mare
În prezent, 37.772.454 persoane au primit cel puțin o doză de vaccin Covid-19 (89,7% din populația țintă, adică oamenii peste 12 ani) și 36.832.362 au primit schema completă a serului (87,4%). În România, rata de vaccinare nu trece nici măcar de 30%,,(DcNews)..!

Iulian Mareș spunea...

@M,
Pe Comandantul Arafat (nepit sau nu?) îl cunosc din 2012...
Va reamintesc ca Spitalul de ortopedie Foișor a fost evacuat din ordinul expres al lui, pt care va plăti!
Nu cunosc dacă militarii din SMURD au câștiguri salariale! Pregătiți și apreciați sunt și pe bună dreptate...

Huhu Rezea spunea...

Spaniolii nu au șoșoiști ca noi.
Nu stau cu gura căscată la tot ce debitează niste facebucșiti inculți.
Imbecilitatea a ajuns pânâ acolo încât unii cred ca astfel protestează împotriva lui Iohannis și Cîțu.

ifrim spunea...

😂😂😂Și după intubare dacă nu pronunță cu accent brânză,varză,viezure,iepure,mânz ....au căcat steagul!

Iulian Mareș spunea...

Recomand vaccinul antigripal pt sezonul 2021-2022 + vaccinarea completă (update 3.0) anticovid 19!

Iulian Mareș spunea...

Numai ca afurisita de valahi își iau și opiniile ca să le spânzure pe catargul Parlamentului din Budapesta!

Dan B. spunea...

@M:
Da, sunt de acord cu dta în ceea ce privește pct 2, adică acel „capăt de linie” prin care nu mai transmit virusul la om, căci este imposibil așa ceva de la 2-4 metri sub nivelul solului.

Dan B. spunea...

@Leon:

Ca principiu, masca ar trebui să împiedice contaminarea celor din proximitate cu virus, deci purtabilă de cei confirmați ca purtători covid.
În Austria, doi TIR-iști români, din obișnuință, au coborât din cabină și și-au pus măștile. Iar cum în Austria poartă mască doar cei testați pozitiv pentru covid, poliția i-a săltat pentru a verifica cum de au pătruns doi contaminatori în teritoriul lor național: desigur, testarea rapidă i-a dezvinovățit și au fost eliberați.
Și, reiterez, de ce unul imunizat, zice-se, prin vaccinare se teme de cel nevaccinat, poate chiar sănătos tun?

Huhu Rezea spunea...

@Dan B
Masca il protejează pe cel sanatos de virusii expirați sau tușiți în aer de nesimțiții nevaccinați si impiedică răspândirea virusilor în aer dacă este purtată de cel infectat.
Când peste 60% din adulții României sunt atat de indărătnici la vaccinare, este recomandat ca toată lumea să poarte masca pentru a încetini transmiterea virusului.
Când te-au vaccinat înțelepții părinți de variolă, poliomelită și TBC erai sănătos, nu? N-ai auzit că si după vaccin au fost cazuri puține, dar au fost, de îmbolnăviri? Așa este si cu Coronavirus.
Nu cred ca austriecii sunt atat de prosti cum ti-au spus ție tiriștii!

Dan B. spunea...

@Huhu:

Masca a fost concepută pentru interdicția răspândirii virusului de către cei contaminați, nu invers! A fost articol în presa austriacă despre acest caz! Sau iar nu accepți că și alții au dreptate, chiar dacă-ți prezintă argumente?
Apropo, ai afirmat anterior că linkul trimis de mine nu există; probabil a fost mai convenabil pentru dta să nu verifici, să nu-ți ceri scuze și să nu relatezi ce-ai vizionat!

Leon spunea...

@Dan, purtam masca si pentru ca, specialistii, inclusiv producatorii vaccinului, sustin ca dupa aprox.8 luni, numarul Anticorpilor scade semnificativ !
A facut careva dintre noi, cei vaccinati, un Test pentru Anticorpii Covid 19..??

Leon spunea...

"38.604 de români care s-au vaccinat cu două doze în perioada decembrie-septembrie au făcut COVID-19 după rapel, cei mai mulți dintre ei după patru luni de la rapel. Cele mai multe infectări ale persoanelor complet vaccinate, respectiv 33.976, s-au produs în septembrie. Datele reies din analiza publicată vineri de INSP.

Procentual, COVID au făcut doar 0,72% dintre persoanele vaccinate din decembrie până în septembrie inclusiv, potrivit HotNews."..!

Huhu Rezea spunea...

@Dan
Ultimul comentariu arată cititorilor cât de limitată este reprezentarea ta despre o pandemie.
Cum nu poți să realizezi că masca previne răspandirea virusului de către cel bolnav dar , in același timp, îl apără pe cel sănatos, dacă poartă mască, de nesimțirea celui care nu poartă mască. Este si mai bine daca ambii poartă mască.
O ruda de la tara se mira de ce nu intru in casă la ea, că doar nu are virus în ea. Eu i-am spus că eu nu sunt sigur ca nu sunt purtator de virus si tocmai de aceea nu intru pentru ca nu vreau s-o îmbolnăvesc.

ifrim spunea...

Opincile Iulică,opincile!

M spunea...

@Iulian Mareș

Pompierii de la SMURD sunt pompieri (deci plătiți conform grilei). Nu mă refer la personalul medical.

Huhu Rezea spunea...

@Mareș
Ce ai d-le cu Arafat?
Este singurul specialist in actuala guvernare. Cineva are interesul să acopere ineficiența guvernării în combaterea pandemiei.

Calinmihaib12 spunea...

HUHU:
Contaminarea cu micro organisme( bacterii, virusuri,fungi.,etc.)
la..persoanele CARE POARTĂ MASCĂ..acoperi toare a nasului și gurii,FĂRĂ PROTEJAREA OCHILOR..poate să se producă..ȘI..pe calea mmucoasei conjunctiva le(=a ochilor) putând produce INFECȚII LOCALE sau, după ce ajung în zona nazală = prin canalul lacrimo-nazal,pot produce..infecții ale diferite lor țesuturi și organe.."descenden te"(=în raport cu "poarta de intrare") =..respiratorii și digestive..etc.
..Nu sunt excluse nici infecțiile.. "ascendente"..ale SNC= ale creierului și învelișurilor sale,precum și ale nervilor cranieni..!
Situațiile descrise se pot produce atunci când concentrația aerosolilor contami nanți depășește..capa citatea de apărare naturală a organismu lui..!

Huhu Rezea spunea...

Din comunicatul de astazi 09 10 2021

"Din totalul de 282 de pacienți decedați, 272 erau nevaccinați și 10
vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 45 și 87
de ani. Dintre pacienții decedați vaccinați, 9 prezentau comorbidități și 1 nu
prezenta comorbidități."

Dan B. spunea...

As fi fost curios să aflu, din ancheta DSP, de către cine au fost contaminați cei 272 decedați, de la cine provine virusul!
Bagi mâna-n foc că îmbolnăvirea tuturor nevaccinaților nu provine deloc de la cei vaccinați? De unde pot prelua virusul cei nevaccinați, decât de la unii exact ca ei și de la noii purtători ai virusului, vaccinații?

Dan B. spunea...

Tot „se bate monedă” că vaccinul anti-covid este gratuit!
Din punctul meu de vedere, atacarea pandemiei ar fi fost eficientă dacă, inițial, s-ar fi desfășurat o campanie de amploare cu testarea anti-covid, dar cu testere reale, nu RT-PCR, cele care dau erori masive, acestea detectând orice virus, nu numai covid.
După o amplă testare, s-ar fi schițat zonele cu reale focare covid și, în baza acestor rezultate, Mengele Arafat ar fi trebuit să demareze o propagandă pro-vaccinare.
Dar cu vaccinuri care chiar oferă imunitate, care nu permite iar contaminarea celui vaccinat.
De ce, oare, producătorii de vaccinuri nu oferă garanția imunității?
Din păcate, ceea ce ne așteaptă este vizibil în clipul de mai jos:

https://fb.watch/8tn5tIpDp-/

Dan B. spunea...

Și să nu uitați că ceea ce primiți gratis, adică vaccinul, vă va costa foarte scump!

Iulian Mareș spunea...

Caut 2-3 jucători de golf ca să arătăm Autistului că nu este PRÉCAUT!

M spunea...

@Dan B.

17:43 apoi 17:44 ... Sunteți tare disperat să ne convingeți! 😁

Despre întrebări, ce să spun? Am impresia că singura lectură pe această temă sunt zicerile lui Șoșoacă pentru că ABSOLUT toate neclaritățile dumneavoastră au răspuns în articolele de știință. (nu mai spun că unele sunt chiar de gâgă cum e aia despre imunitatea prin vaccinare) 😁

M spunea...

@Iulian Mareș

La facultatea de drept (un curs despre modalitatea deciziilor) se pune următoarea întrebare:
Ești singurul doctor la urgență și îți sunt aduși 6 victime ale unui accident. Cinci sunt în stare mai bună și unul este în stare critică. Ai de ales între a îl trata pe cel grav dar asta ar duce la moartea celorlalți 5 sau a îi trata pe cei cinci dar asta ar duce la moartea celui grav."

Iar aici ne împărțeam între cei care găsesc fundamentul moral în consecință (salvez 5 chiar dacă moare unul), cei care găsesc fundamentul moral în îndatoriri și în drepturi (și cel grav bolnavi are dreptul la tratament, e datoria mea de doctor să îl salvez).

Sunteți ofițer de comandă. Pentru a salva un batalion de inamicul aflat în ofensivă ați sacrifica un pluton care să rămână să apere un pod?

Ce vreau să subliniez e că medicina de urgență e altfel decât cea de cabinet. Arafat are defectele lui dar a luat decizii în situații critice, cu obstacole de tot felul și sub lupa unor detractori care nu îi iartă căderea guvernului Boc-Băsescu.

Dan B. spunea...

@M:

Unde, în articolele de știință promovate guvernamental?
Nu realizezi că guvernele lumii, potrivit argumentelor mele, practică o politică de înrobire și de depopulare?
Sau n-ai aflat că nici măcar a treia doză nu-ți aduce imunitatea la covid, ba chiar, prin ARNm, rămâi și fără ultimii anticorpi naturali?
Și prof Astărăstoae este tot o Șosoacă? Și am mai exemplificat asta cu managerii de la Pfizer, cu inventatorul testului RT-PCR, cu medici infecționiști laureați ai Premiului Nobel, cu declarațiile belicoase ale lui Jaques Atalli, Bill Gates, Rotschild, Faucci, ș.a.
https://youtu.be/JQNAuwVGQA0
Dacă „înghiți” numai ce-ți furnizează Arafat, înseamnă că nu mai ai creier.
Eu am analizat și argumente pro și argumente contra, dar îmi par mai realiste cele anti-covid.
Miscările sociale desfășutate-n lume sunt cu o largă participare a celor informați în domeniu, nu de prostovani, care cred că vaccinul include o cafea băută la interior, o vacanță în destinații exotice, îmbrățișări ale celor dragi, etc.
Repet, „imunizarea” prin vaccinare a indus inclusiv popularea saloanelor de spital covid. Sau negi și asta? Doar, probabil, dacă ești gâgă, adică decervelat.


Dan B. spunea...

Deci, eu nu am intenția să mă vaccinez și nici nu pot opri pe cineva la a se „înțepa”! Am invitat, doar, la o analiză pertinentă a argumentelor a fiecăruia dintre noi, analiză ce va sta la baza deciziei fiecărui individ în parte. Desigur, vorbesc despre analiza celor care mai dețin neuroni funcționali.
Așadar, nu țin să conving pe nimeni la a nu se „înțepa”, dar s-o facă în cunoștință de cauză, știind că nici măcar producătorul vaccinului nu-și asumă lipsa ulterioară de imunitate.

M spunea...

@Dan B

Ce delir de argumente false!!!! 😂

Realmente nu cred că sunteți capabil să înțelegeți un text și îmi pierd timpul încercând să demonstrez această brambureală, totuși mai fac o încercare!

Primul care îmi sare în ochi e "argumentul" antivaxerilor cu privire la declarațiile inventatorului testului RT PCR.

Ați văzut personal declarațiile? Ați tradus personal ce s-a spus (nu tirajul aproximativ care însoțește clipul video)?

Aici aveți clipul (așa cum e folosit de geniile șoșoace):
https://www.facebook.com/100044500776819/videos/806046996914755/

Iar aici aveți explicațiile clare, detaliate și pe care le puteți verifica:

https://www.google.com/amp/s/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN24420X

Faceți un efort! Poate vă ajută. Nu vreau să vă las să fiți de râsul tuturor dovedind că Johannis a avut dreptate că doar analfabeții funcțional nu se vaccinează!

❗ Și calmați-vă!!!!! Ce e cu disperarea asta??? Calm că de-aia nu înțelegeți pe ce lume trăiți!!! 😁

Dan B. spunea...

Până în urmă cu câteva luni de zile, producătorii de vaccin anti-covid nu au recunoscut că mult-trâmbițata imunitate este o poveste SF, dar au afirmat că pacienții lor fac doar forme mai ușoare ale bolii, ca urmare a noii lor contaminări cu SAR-COV 2.
În acest context, vă rog pe Dvs să concluzionați spusele managerului spitalului municipal din Constanța, acel spital în care a fost incendiată secția covid ATI:
„…Din cei 10 pacienți din secția ATI, 8 erau vaccinați!”
Nu vă pare că cei 8 vaccinați au „beneficiat” de o formă severă a bolii, din moment ce au ajuns la ATI?

PS: Personal, apreciez că intubarea cu oxigen, la valori mari ale presiunii, este letală pentru un pacient cu coeficient de saturație scăzut. Cum volumul de oxigen, furnizat în exces, s-a acumulat în salonul ATI, cel cu ferestre închise, din cauza frigului de la exterior, a fost suficientă o simplă aprindere de la oricare consummator electric pentru incendiere.

Dan B. spunea...

@M:

„Un purtător de cuvânt al Public Health England a declarat pentru Reuters de ce testele PCR sunt utilizate pe scară largă în Anglia: „Testele de diagnostic molecular, cum ar fi PCR în timp real, sunt metodele standard pentru identificarea persoanelor cu o infecție virală activă, CUM AR FI (N.M.: deci oricare!) SARS-CoV- 2 (cauza bolii COVID-19), în căile respiratorii. Aceste teste sunt rapide și produc rezultate în timp real.

„Corecție 13 noiembrie 2020: Verdictul acestei verificări a fost schimbat din fals în înșelător, pentru a reflecta că citatul examinat ar fi putut reflecta corect punctele de vedere ale lui Mullis, chiar dacă nu un citat direct. Corpul textului este actualizat în anumite locuri pentru a clarifica în continuare acest lucru.”
Așadar, unde-i certitudinea din linkul promovat de dta?
Gata, m-am săturat să dialoghez pe tema asta cu cei care cred orbește în Arafat. Mă opresc aici, căci intelectul meu nu suportă alegațiile decervelaților.

M spunea...

@Dan B.

Va rog sa imi dati sursa exacta ca sa o pot verifica!!!!

În acest context, vă rog pe Dvs să concluzionați spusele managerului spitalului municipal din Constanța, acel spital în care a fost incendiată secția covid ATI:
„…Din cei 10 pacienți din secția ATI, 8 erau vaccinați!”


❗❗❗ Deci - indicati sursa ❗❗❗

Eu pot sa va dau EXACT citate, sute.... mii care arata exact invers:

Toate cele 59 de paturi ATI COVID din Oradea sunt ocupate. În spitalul Municipal, din 170 de pacienți internați, doar 17 sunt vaccinați. Niciunul dintre ei nu a ajuns la ATI.

😁 La citatul meu, daca nu ma credeti, il gasiti foarte usor!! (nu dau sursa ca sa va oblig sa cautati si alceva decat "ce a mai zis sosoaca")

M spunea...

@Dan B.

Statistic daca avem 70% nevaccinati de unde credeti ca e mai probabil sa se ia virusul?
Concentreaza-te!!!!

Ca sa dai virusul trebuie intai sa dezvolti, in tine, o incarcatura virala suficienta ca sa o "exporti". Am stabilit impreuna ca vaccinati fac forme, in general, usoare sau medii. Asta inseamna nu numai ca se imbolnavesc mai rar (imbolnavirea e altceva decat infectarea) dar si ca transmit mai rar.

Nu e logic?

Hai, un pic de efort de logica!!!!

PS - dupa cum vedeti eu nu vorbesc NICIODATA de comorbiditati!!! Mi se pare o declaratie subiectiva si o evit.

M spunea...

@Dan B.

Scrieti prea repede!!! Nu mai am timp sa va combat!!! 😂

"Din punctul meu de vedere, atacarea pandemiei ar fi fost eficientă dacă, inițial, s-ar fi desfășurat o campanie de amploare cu testarea anti-covid, dar cu testere reale, nu RT-PCR..."


Care teste "reale" domnule? Exista un test "real"? Tocmai v-am demonstrat ca teste RT-PCR sunt teste calitative performante si cu o acuratete extrem de mare.

Inca va credeti in Evul Mediu in care se puteau delimita focare??? Acum cand te urci in avion si in 10 ore esti in partea ailalta a globului?
Inteleg ca aveti mentalitati de Ev Mediu si le dovediti prin neintelegerea lumii in care traiti!

Ia reflectati acilea la NCP!!!!
Art. 191 Noul Cod Penal Determinarea sau înlesnirea sinuciderii Infracţiuni contra vieţii
(1) Fapta de a determina sau înlesni sinuciderea unei persoane, dacă sinuciderea a avut loc, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 7 ani.

(2) Când fapta prevăzută în alin. (1) s-a săvârşit faţă de un minor cu vârsta cuprinsă între 13 şi 18 ani sau faţă de o persoană cu discernământ diminuat, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 10 ani.


Ia vedeti-va de infractorea sosoaca care prin propaganda antivaccinare a ucis mii de oameni, lasati-l pe Arafat ca nu aveti dreptul moral sa il contestati!



PS - va rog luati o pauza ca am obosit sa va tot arat ca habar nu aveti! 😂

M spunea...

@Iulian Mareș

Nu joc decât cu cei care au certificat verde!!! 😂😂😂

M spunea...

@Ifrim

Igen!!!😂😂

(sunt vaccinat si conform previziunilor lui sosoaca precis am sa ma imbolnavesc)

Iulian Mareș spunea...

Da, opiniile în care își baga tălpile cu unghiile de la degete netaiate de 2 ani, cu grâu încolțit între dește, în țărâna patriei!

Iulian Mareș spunea...

M,
Eu am, însă Kelnerul crede ca al lui ii atestaă IQ-ul de PRECÁUT...! 🤪😜🤣

Iulian Mareș spunea...

Referitor la disputa de idei (pe care o apreciez Foarte Mult pt modul corect în care sunt susținute și exprimate argumentele, va rog sa luați un arbitru ras în cap...si cine ar fi mai calificat sa arbitreze? Nimeni altul decât REÎNCARNATUL BLOGULUI!...👍🤪😜🤣

M spunea...

@Dan B

Cum spuneam: analfabet funcțional! Citești dar nu înțelegi ce citești!

Îți subliniez eu: modul în care e folosit "citatul este ÎNȘELĂTOR".

Ești varza domnule.

"Real time RT–PCR is a nuclear-derived method for detecting the presence of specific genetic material"

Subliniez: SPECIFIC GENETIC MATERIAL!!!!!!!

Adică să explic și pentru mintea ta șoșocizată: este vorba de o METODĂ. Adică faci test care să caute material genetic de covid, asta caută. Produci un test care caută ADN de holeră.... Asta caută.
De aceea zice "de exemplu".

Offfff Doamne!!!!

Spre deosebire de dumneata eu am să continui să postez. Poate afli pe ce lume trăiești!!!

Dan B. spunea...

@M:

Sunt citate din link-ul dtale, cel secund!
E clar că indici surse chiar necunoscute de dta!

M spunea...

@Dan B.

1️⃣ Ati fost prins cu minciuna si acum va prefaceti "jignit"!!!!!!

Specific gruparii sosoace!

Deci va intreb direct, inca o data!

Ati afirmat ca managerul spitalului din Constanta in care a luat foc Sectia ATI a spus ca „…Din cei 10 pacienți din secția ATI, 8 erau vaccinați!”.

Dati sursa, de unde ati luat citatul? Vreau sa vad fragmentul pe youtube! Sa vad citatul pe o agentie de presa serioasa!!!!
Sau ca mai toate "adevarurile" dumneavoastra sunt inventii????!!!!!


2️⃣ In ce priveste link-ul dat de mine e clar ca e prea lung pentru domnia ta sa il intelegi! Ce inseamna inselator in limba romana?

NȘELĂTÓR, -OÁRE, înșelători, -oare, adj. (Adesea substantivat) Care induce în eroare, care amăgește, iluzoriu, deluzoriu; care abuzează de buna-credință a cuiva; amăgitor. – Înșela + suf. -ător.


Vai de capul scolii romanesti care scoate asemenea absolventi! 😂😂😂