Un produs Blogger.

vineri, octombrie 15, 2021

Cîțulese și cîțulești.... în Parlamentul României.

11 comments



 




11 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Purtăm pletane, avem mintea cuibarita pe sub poale si suntem găini lăbărale, doar pentru ca primim foloase materiale si o gramada de parale, cu multiple bonusuri intre botoxuri!

Leon spunea...

Acum inca este bine, o sa fie dezastrù peste cativa ani cand vom depasi 50% de Analfabeti Functionali..!!

Mihai spunea...

Din dieta Moromete;
" Ai bani mănânci, n-ai bani ,nu ti-e foame!"

@ M
Acum inteleg mai bine dece Bolojan este un " dobitoc"🤣🤣

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2631191243694357&id=100004105214342&sfnsn=mo

Cer confirmare de la domn Leon.

Leon spunea...

Cer scuze,..n-am facebook..!

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Reîncarnatul toxic a decis ca dacă nu ai Facebook și mai ales cultura de FB, xa el, nici nu exiști...😜👍...mai ale dumneata un Leon, nu un împărat cam gay ca el!

M spunea...

Florin Cîţu a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, ce se va întâmpla cu pensiile speciale ale primarilor, în contextul în care parlamentarii PNL au votat la fel ca cei ai PSD un raport de respingere a legii prin care acestea erau abrogate.

„Aici eu aş vrea să fim foarte pragmatici. În fosta coaliţie aveam un grup de lucru care trebuia să găsească soluţii pe sistemul de pensii. Noi vrem să trecem toate pensiile pe principiul de contributivitate. Nu are sens să avem în Parlamentul României şi asta i-am rugat pe parlamentarii PNL, tot felul de proiecte în Parlamentul României care merg împotriva a ceea ce facem noi în programul de guvernare. Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii şi aceste pensii vor fi incluse acolo. Nu are sens să luăm decizii în Parlamentul României care merg împotriva a ceea ce vom face în viitor”
, a afirmat Cîţu.

Sursa: ziare.com

Cum spunea cineva: Citu nu este dorit de USR pentru ca "trage" PNL-ul catre bazinul electoral al USR ceea ce ar putea duce la scaderea procentelor partidului neo-marxist.

In domeniul "pensiilor speciale", de exemplu, USR ar dori un PNL care sa aplice politici de dreapta, astfel incat ei sa poata sa zbiere ca ar face reforma dar nu sunt lasati si continuand cu aiurelile specifice: "ce? aia mananca cu doua guri?", "au stiut ce drepturi au suspendate cand s-au angajat in Armata", "ce? un dascal nu e imprtant?", "nu au facut nimic toata viata si ies la pensie la 38 de ani", "jandarmii ne-au batut in 10 august si ies la pensie la treizeci si ceva de ani de ani!", etc.

Interesant cum vor reactiona votantii de dreapta ai PNL cand vor vedea ca dragul lor partid aluneca mai la stanga chiar si decat PSD-ul! 😂

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La blocarea mea pe fb am facut contestatie, la care ei imi raspund ca mi-au sters o postare ce sugereaza suicidul si ca daca am de gand sa ma mierlesc singurel sa le cer ajutorul , sugerandu-mi sa le citesc niste indrumatoare!!! De fapt, eu am postat o spanzuratoare si le-am sugerat lui Flocea Câțosul si Muilă Morocanosul sa-si vare berbecii in acea funie, sa ne usureze vietisoarele chinuite! Mare e gradina, dar fro 30 de zilisoare o sa ma potcoveasca, daca nu ma radiaza! De tot. Salvarea mea a ramas acest blog, fara de care chiar ca o dadeam in bara, ca nici Youtube nu mai prezinta nici un interes, plictisindu-ma repede! De cand sunt blocat pe fb merg snur bucataria, spalatul rufelor, cumparaturi, facturi de platit si toate treburile, ziua, ca ajunsesem sa le fac noaptea ca sa am timp de blogareala! Ce fericita-i Ani!

M spunea...

Stați că a apărut programul de guvernare al lui Cioloș.
Ce pot să spun? Idiot ca și întreg partidul de sexo-marxiști.

Dovadă?

Propunem elaborarea unei strategii de gestiune a carierei militare, care să ofere predictibilitate, siguranță și posibilitatea fiecărui militar de a-și gestiona cariera militară.

Vom revizui pensiile speciale pentru a le alinia la principiul contributivității, fără să existe categorii profesionale exceptate de la acest principiu.


Păi cum băi cretinilor????
Ce predictibilitate faceți voi carierei militare dacă orice partid care o să vină o să poată să schimbe elementele de bază ale carierei militare???

Ați tras prea mult pe nas?

Spuneți bă că militarii sunt dușmanii voștri!!!! Că urâți oamenii în uniformă!!!!!

Cum plm să îmi gestionez cariera militară, bă, dacă vine PSD și taie soldele, apoi veniți voi și tăiați pensiile și când o să vină AUR o să ne pună să salutăm cu brațul drept întins???

Cuie Mioloș!

Huhu Rezea spunea...

Principiul acesta va ramane si in guvernul condus de un liberal, după ce Ciolos cade.
Cam asta si-au dorit mulți rezervisti... sa nu mai guverneze Dragnia.

M spunea...

@Huhurez

Să nu mă înțelegeți greșit! E foarte posibil ca să fie mai bine o pensie contributivă decât una militară înghețată pe vecie!!

Eu doar semnalam comportamentul schizofrenic. Nu poți să vorbești de stabilitatea carierei militare și apoi să spui că vei face o schimbare radicală. Unde dracu mai e predictibilitatea????

Ce vină au cei care și-au ales cariera pentru a beneficia de pensia militară?
E ca și cum le-ai spune profesorilor pensionari că perioadele de vacanțe se scad din vechime și că li se recalculează pensiile!!!!

Și final: Fuie Mălcoi! Trădătorule!

Margarit Fernand spunea...

Eliminarea tuturor pensiilor speciale și recalcularea lor, în cazul categoriilor profesionale (exemplu: militari) care nu au avut contribuții, pe baza unei contribuții implicite la veniturile pe care le-au avut de la Stat.

În cazul în care unele nu se pot elimina, se va aplica impozitarea cu 90% a tuturor pensiilor speciale peste pragul de cinci pensii minime cumulate.

Cel mai bun lucru de făcut ar fi desființarea definitivă a tuturor pensiilor speciale pentru toate categoriile de pensionari speciali. Aceștia ar pierde numai pensia specială, nu și pe cea contributivă. Toți români ar fi egali în fața Statului și ar primi pensia după aceleași reguli. Pentru militarii, pentru care nu s-au calculat și perceput contribuții, pensia ar fi calculată exact la fel precum o pensie contributivă, pe baza soldelor și sporurilor pe care le-au primit de la Statul român. - ZICE NOUL PROGRAM DE GUVERNARE AL USR!