Un produs Blogger.

sâmbătă, octombrie 16, 2021

Israelul a răpus valul 4 pandemic cu doza 3(booster) de vaccin. Desteaptă-te române!

48 comments
Într-o lună, Israelul a reușit să dea înapoi valul al patrulea al pandemiei de COVID. La 14 septembrie erau peste 10 mii de cazuri noi, cea mai mare valoare de la începutul pandemiei, dar în 14 octombrie israelienii au reușit să ajungă la 1.600, iar trendul indică o scădere.

La noi, toți misticii, toți ignoranții, toți cei care sunt incapabili să evalueze un risc și toți fricoșii fug de vaccin ca dracu' de tâmâie. Au devenit atât de iraționali în privința necesității vaccinării încât, pentru a supraviețui,  ar fi în stare să bea și urină dacă li se spune că aceasta înlocuiește serul de tip ARNm.
In România, din 1 450 000 de cazuri confirmate au murit cca 41 400 oameni, aproape 3% din totalul îmbolnăvirilor.
In același timp, în urma administrării a cca 11 000 000 doze de vaccin( doza 1 + doza 2 + doza 3) nu există niciun deces cauzat, cu dovezi, din cauza vaccinului. 
Suntem de departe pe primul loc în lume la numărul morților de Covid raportat la numărul de locuitori. E greu să ne mai întreacă cineva. 
Imbucurător este că în ultimele 10 s-au administrat cca 600 000 doze de vaccin.
Deșteaptă-te române! îndeamnă Imnul național.





Iată graficul la zi ai infectărilor cu COVID în Israel


48 de comentarii:

Leon spunea...

DRAMATIC:
"O întreagă familie de giurgiuveni, mama, tatăl și fiul de 36 de ani, a murit de Covid la Spitalul județean din Giurgiu, arată G4Media, care îi citează pe președintele Consiliului Județean Giurgiu și pe directorul Spitalului Județean Giurgiu.

Potrivit sursei citate, cei trei, care erau nevaccinați, au decedat în 13 octombrie. „Toți trei au fost internați cu o formă foarte gravă de covid și nu au răspuns la tratament. Părinții au murit la câteva ore distanță, iar băiatul – în cursul nopții. Nu au răspuns la nici un tratament, deși aveam schema de medicație”, a declarat, potrivit G4Media, managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Dragoș Chivu.

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a confirmat și el tragedia familiei. Mai mult: potrivit lui Beianu, familia mai avea o fată, cadru medical, care a insistat pentru vaccinare, dar părinții și fratele ei nu au vrut să se imunizeze. ”Din păcate, toate tratamentele au eșuat”, a declarat Beianu."(ziare.com).

Iulian Mareș spunea...

Cât grafen au bagat în ei, vai de steaua lor albastră! 🤪👍🤣

Calinmihaib12 spunea...

..vorbești de "DOVEZI" (în textul din topic scris cu.."ROSU"):
NU există DOVEZI ȘTIINȚIFICE în nici un sens,din cele 2 situații invocate ..!
..apropo'..de grafen:..= GRAFIT=.. = CARBON..!cu o structură.."specială" .."bidimensionala"..etc...?

Huhu Rezea spunea...

Mai felcere, vrei să spui că nu au murit 40 000 de români de Covid??
Te scuipă toți cei care au pierdut cel puțin un membru al familiei și îți citesc rătăcirile mintale.

Huhu Rezea spunea...

Viorel a comentat la "In contenciosul CPS a MApN-Curtea de Conturi, Curtea de Apel București a dat un nou termen"
Chiar acum
Ăsta este învățământul românesc. Citiți ce întrebări idioate sunt trecute în subiecte. Și vor să ajungă directori cu salarii babane. Faceți comparație între subiectele de la Evaluarea națională sau BAC și cele ale doamnelor / domnilor viitori directori. Subiectele pentru concursul de directori de școli au fost publicate. Ministerul Educației a făcut publică și grila cu răspunsurile corecte, în funcție de care au fost corectate lucrările profesorilor care astăzi au susținut examenul scris din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor manageriale în școli. Descarcă de mai jos subiectele de la examenul pentru directorii de școli, precum și grila de răspunsuri. Spre amuzament: Exemplu: 0. Prin ce se aseamănă cuțitul și lingura? a. au forme diferite b. cuțitul este mai periculos decât lingura c. amândouă cântăresc mai puțin de un kilogram d. amândouă sunt folosite pentru a mânca Citiți tot conținutul link-ului. https://www.edupedu.ro/ultima-ora-subiectele-pentru-concursul-de-directori-au-fost-publicate-grila-de-raspunsuri/

Viorel spunea...

Nu sunt prost, dar nici deștept, sunt ca orice om
Ca directori și profesori, patru luni pe an ei dorm.

Calinmihaib12 spunea...

..nu te mai "grăbești"..să publici ..texte,care nu converg..spre .. "INTERESELE"(cu și fără ghilimele)
..TALE..PERSONALE..!,după ce "arunci cu insulte",..precum IDIOȚII,FRICOȘI ..PURTĂTORI de.."botnițe" = "MĂȘTI"(..cu și fără ghilimele =.. dacă pricepi..ceva.!)eventual=vaccinați, ..LE ARUNCĂ PE STRĂZILE, TROTUARELE, IARBA VERDE..DE ACASĂ..și de ORIUNDE ..o mai întâlnești,..și..ORIUNDE.. umbli..,etc. ..în..ȚARA NOASTRĂ.. ROMÂNIA..!

ACID spunea...

Să faci vaccin din 6 în 6 luni (ca și schimbul de cauciucuri la mașină primavara/iarna, de ex.) o fi normal ? Nu pledez pentru nimic, doar mă intreb...

Huhu Rezea spunea...

Medicul militar Mănăstireanu, specialist în dezastre spune că în medicina de dezastru nu există democrație, ci numai dictatură:
https://www.libertatea.ro/stiri/interviu-un-specialist-in-medicina-de-dezastru-ii-cere-lui-iohannis-sa-ia-fraiele-in-mana-trebuie-sa-ia-masuri-foarte-dure-ca-d-aia-e-presedinte-3785471

Huhu Rezea spunea...

Să știi că analfabeții funcțional nu pot rezolva acst test de logică.

M spunea...

Are dreptate domnul doctor.

Din păcate nu avem specialiști care să aibă și coloană vertebrală.

Arafat s-a compromis lucrând cu neo-marxiștii și cu liberalii. Gheorghiță nu a avut curajul să iasă la momentul oportun și să denunțe sabotajul Ministerului Sănătății și al primului ministru.

Când vaccinarea mergea bine a ieșit Cîțu să se laude cu reușita lui. Imediat Voiculescu a contra-atacat lansând diversiunea "vaccinarea specialilor".

AUR a făcut o porcărie urcându-se pe valul de antivaxeri dând lovitură după lovitură credibilității specialiștilor.

Poate în viitor schimbăm codul penal iar derapaje de genul Șoșoacă să fie trecute la crime împotriva umanității.

Calinmihaib12 spunea...

Dr.MANASTIREANU.. e medic ATI..!și a scris câteva cărți despre medicina de dezastru,dar SUBIEC TUL REAL..,e ALTUL..!
NU A FOST..DEFINIT.. ."DEZASTRUL"..SI "CAUZELE".."LUI";ba chiar mai mult:cele 2 ..sunt ținute într-o SECRETOMANIE ciudată și SUSPECTĂ..!,poate chiar cu scopul de..A GENERA teorii ale "consoirației mondia le",astfel punându-se.."acoperi"..ORICE ..!

Viorel spunea...

Făcând o comparație între comentariul dumneavoastră / Pandemie și activitatea celor 4 Crai de la răsărit (1 Col. / Sindicat și 3 Gl. / Asociații) poate conving și dânși pe domnul ministru Ciucă (sau viitorul ministru) precum că, în dezastrul privind pensile militare de stat din 2010 și până în prezent, nu trebuie să mai existe democrație ci dictatură și să „taie în carne vie” prin demiterea șefilor din DGFI, DGJ și CPS. Poate așa intrăm și noi cu legea pensiilor militare în normalitate.

Calinmihaib12 spunea...

Viorel:(ora16:51):
..👍..🤝..!

Iulian Mareș spunea...

Exista vinovați!

Huhu Rezea spunea...

Asta da medic militar specialist, nu lălăitor cu să vedem, să așteptăm, poate nu este dracu așa de negru.

Iulian Mareș spunea...

Huhu
Nu au murit de Covid! Au murit de Cîțu, Iohanis și Mihăilă!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
40% l-au picat!

Iulian Mareș spunea...

Exact...👍 asta este viață?

M spunea...

@Calinmihaib

Ești de comă, camarade!!!

Eu zic să începem cu cuvântul "dezastru". Ce înseamnă de fapt dezastru?
De unde vine cuvântul dezastru?

Dacă antonimul lui "îmbrăcat" este "dezbrăcat".
Dacă antonimul lui "lega" este "dezlega".
Atunci antonimul lui "dezastru" este "astru"?
Păi "astru" înseamnă soare sau stea.
Dar stea este pe epoletul de general.
Iar general are ca antonim "privat".
Și aici suntem la miez: "privat" înseamnă că nu e "bugetar".

Am demonstrat deci că vaccinul are grafen și că mARN te lasă impotent pe 7 generații!

Chiar așa! A fost definit "dezastrul"????
Băi omule!!! Când sapi morminte cu excavatorul E DEZASTRU! Futu-i definiția mă-sii!!!!!!
😂

Huhu Rezea spunea...

Există și o asemenea categorie de rătutiți antivacciniști care cred că dacă se vaccinează le fac pe plac lui Werner și vasile bibilică.
Lucrurile încep să se îndrepte dacă la fiscare 10 zile se mai vaccinează 1/2 de milion de români.
Dacă Bibilică a căzut se vaccinează și acest soi de "rezistenți"

Huhu Rezea spunea...

Bibilica a adus vaccin... să ne și spălăm cu el pe cap. Numai că unii sunt spălați pe ce este în interiorul capului și refuză să-l folosească.

Mihai spunea...

Nu din cauza lui Bibilica necoborât cu piciorele pe pamânt nu se vaccineaza romanii.El si alti responsabili nu iau masuri severe fiindca au nevoie ca economia sa aduca venituri la bugetul sarac. Si atunci se merge pe varianta ,păzea, fiecare pe pielea lui. Ori te vaccinezi ,ori iti asumi riscul.
Ca sa se vaccineze romanilor nu le trebuie aplicata dictatura ci doar constrangerea prin masuri si sanctiuni severe. Altfel nu merge cu ei ,oricat de bine intentionat ai fi in comunicare. Nu esti vaccinat suporti niste consecinte ,costuri ,etc...
Numai că se pune problema cine sa le aplice . Politistul local dovedit ca nu stie sa scrie si sa citeasca ? Jandarmii si politistii care sunt insuficienti si in mediul rural se trag de bracinari cu cei care nu respecta nimic ,reguli de circulatie ,masuri anticovid ,etc . Si asta fiindca provin dintre ei incadrati .........pe filiera directa sau facuti la scoala de 10 luni . Circula si o vorba ,cei mai slabi la bac ajung agenti ........
Si asa că mizeria creste pana in tavan. Iar slabul grad de civilizatie al romanilor agraveaza si mai mult situatia.
Gunoaie aruncate peste tot ,inclusiv măsti ,măsti purtate si apoi bagate in buzunar sau agatate la oglinda masinii si repurtate de cate ori este nevoie fara a fi cel putin spalate si calcate la temperatatura ridicata (70*C), mancat sau gustat produse alimentare direct de pe tarabele din piete ,reguli de igiena personala ignorate ,etc
De curiozitate am urmarit la intrarea intr-un supermarket dotat cu dozatoare cu dezinfectant la intrare si iesire cati din clientii care intra il aplica. 1 din 10,caz fericit. Alte magazine nici nu detin asa ceva. Și atunci ,CE SE MAI POATE FACE in cocina pe toate planurile numită .....
Daca altii spala soselele si parcarile cu utilaje specializate la noi merge si așa.
Iar daca filmezi si marginele parcarilor rezulta un tablou sinustru ,hartii ,masti ,mucuri de țigări si alte resturi aruncate la intamplare.
Urmariti de curiozitate cati folosesc mănusi puse la dispozitie pe suport la PECO . Veti avea o mare dezamagire ,in mod sigur .

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2631191243694357&id=100004105214342&sfnsn=mo

Si atunci tot se miorlaie ca nu cresc salariile si pensiile.
Cum sa creasca ,cand in loc sa se vaccineze multi invita la nevaccinare ,nevaccinare care duce prin altele si la cheltuieli enorme de la buget cu sistemul de urgenta si spitalizare,impas economic.
Cam stiti cat a costat doar transportul a 5 pacienti cu Herculesul la Oradea si apoi in HU .Si mai urmeaza 50. Dar cel cu ambulantele care stau la coada la UPU sa predea pacientuii ?Plus internarea ,medicatia ,oxigenul , plata personalului medical,etc. Nerespectand sigur vine valul 5.6 ....... cu cheltuieli enorme si impas economic major.

ifrim spunea...

Dacă de la început vaccinul era contra cost cca 50€ și se prefăceau medicii că se găsește cam greu,nu ajung la timp dozele, acum aveam 80% din populație vaccinată!

raul spunea...

👍👍!Ai dreptate ,avia!La cat jeg si la cat nu se respecta regulile elementare de igiena si convetuire ,eu chiar ma mir ca sunt ,totusi ,putine cazuri!La noi ,India Europei...!

ifrim spunea...

Cine are de regulă comorbidități?Cel în vârstă recte pensionarul!Iar cei refractari la beneficiile vaccinului fac jocul finanțiștilor care ce doresc? Să degreveze bugetul prin rărirea acestora.De aceea nu este obligatorie vaccinarea nu că drepturile omului,hotărârea asupra propriului corp etc.Astea-s frecții la genunchiul de râmă!

Calinmihaib12 spunea...

...iar "topul"..din.."topic" e unul din mai multe.altele..!
..pe..site-ul: "worldometers".info.. "clasamentul" și "poziția"..ROMÂNIEI
sunt.."oarecum"..total..DIFERITE..!

M spunea...

@Calinmihaib

De către ori te apuci de scris de atâtea ori te faci de râs!
Îți explic!!

Graficul prezentat de Huhurez prezintă numărul de morți la un milion de locuitori din ultimile două săptămâni.

Chiar și unul că tine ar putea să intre pe worldmeters.info și să facă același filtre și.... ce să vezi? .... o să găsească EXACT clasamentul de mai sus!!!!!

Hai că ești varză!!!! 😂😂😂

PS - chiar acum am verificat!

M spunea...

Citeam un titlu din ziare.com:
Rușinea uriașă la examenul de admitere în Poliție. Un singur candidat din 6.000 a reușit să obțină nota 10 la probele sportive.


Interesant e că la concursul pentru directori s-au prezentat cam tot 9.000 (mai exact 8.627) și cea mai mare notă a fost 9.6
Dar aici fără "rușine uriașă". 😁

M spunea...

Părerea unui civil:

https://m.dcnews.ro/dr-leonard-azamfirei-pandemia-a-aratat-ca-este-nevoie-de-medici-militari-in-romania_841968.html

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Regret foarte mult ca nu se dau pilule-vaccin si se fac injectii, ca vinul compresat in pastile: Dintr-un butoi se fac cateva pastile, dar cum sucul gastric distruge esentialul din vaccin, ramane cum s-a stabilit... Pastilele ar mai fi atras dintre speriatii de injectii.

y spunea...

Între 50 și 85 milioane de morți în al II-lea RM din cauza unui cretin de dictator și a acoliților lui, la fel de cretini și tâmpiți, care au aruncat lumea în haos și distrugere, pentru că aveau o idee fixă despre cum trebuie să arate lumea și au vrut să creeze așa zisa „rasă superioară” și să ucidă pe toți pe care-i considerau inferiori, iar voi aici, pe un blog al militarilor, faceți propagandă în favoarea urii între cetățeni și pentru instaurarea dictaturii, pentru că nu mai gândiți rațional, asta este abominabil!
Cred că aveți (unii) mintea infectată cu Chlorovirusul Acanthocystis turfacea chlorella virus 1 (ATCV-1)

Calinmihaib12 spunea...

CFI:
..nu fi copil..; nu de "injecții" se tem.."scepticii"..!,ci de conținutul necunoscut și..EFECTELE.."serului"
la oameni,efecte neprobate de TIMP, la o tehnologie nouă, aplicată.. anterior în fermele de animale,dar fără a se face mare publicitate la EFECTELE lor..!( mai ales că dacă animalele au murit,..au fost sacrificate și..dracul știe ce s-a întâmplat..mai departe..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Calin Mihai, e stiuta asta, si mai vin si antivaccinistii cu fluturasi in cutiile postale, creduli fiind cu milioanele, si fac praf vaccinarea! Dar ce am primit eu, cu sutele, pe messinger fb, si stiu 100% ca sunt oamenii de la AUR care fac asta, si cand citesti, daca esti un om de duzina, fara o cultura generala adecvata, te sperii si-i pui cruce vaccinarii! Chiar nu au astia o cenzura la asa ceva, mai ales ca sunt si publice, la vedere, foarte multe?! Cati tampiti mi-au spus ca sunt ca si mort peste doi ani, cand isi ,,va face efectul'' a nu stiu ce invoca ei, de parca ar fi savanti si medici, ca n-am par pe cap! De abia o convinsesem pe mama, dar s-a dus o analfabeta de prietena la ea si i-a spus niste bazaconii de a convins-o sa nu se mai vaccineze, plus o dobitoaca de sora de la tara, o bolnava de delir religios, cu fiica-sa, vara primara, si aia o dilie bolnava de fabulatii, desi in prealabil mama ma rugase s-o inscriu pe lista, si acum nici in ruptul capului nu mai vrea sa se vaccineze ca... nu mai intra in Rai! Ptiu, drace!!! Ar trebui o Lege sa-i bage la bulau pe zvonacii astia periculosi!

Iulian Mareș spunea...

Exact.....si kiar mai mult prozelitism unei tari manata in istorie numai de vendete teritoriale si vise de marire, caci vezi dumneata, si cei care spunn ca samanta aruncata pe pamantul sterp nu rodeste! Daca il uzi, il fertilizezi, ”scoti/separi plantele benefice” sa vezi cum neghina umple ogorul!
Ex.: mai sus un apologet al nimicului implantat de Facebooc ne spune de nu cresc pensiile si salariile! pentru ca nu se vaccineaza lumea si astfel cresc keltuielile de asistenta medicala!
Va dati seama ce cap de piatra poate avea?...Pentru ca nu au crescut keltuielile medicale pt sanatate ci au fost taiate si contractele furate/masluite/vamuite! Atat poate, atat expune si el!...doar sofisme, bune de predat la scoala de vara a tineretului liberal!
Astfel nu s-au cumparat ekipamente, medicamente iar fondurile taiate pt spitalele modulare, de pe langa unele spitale, au fortat mana doctorilor sa le devalizeze! Iar, ca sa va dati si mai bine seama de ipokimenul la care bat, voi folosi termenul consacrat de arma: canibalizare! Insa, el, amaratul de el, a canibalizat, cred, doar aparate pe care se putea monta, cel mult, un Pm!

Iulian Mareș spunea...

https://ro.wikipedia.org/wiki/Grafen

*Eu folosesc grafit pur, direct pe unghie si/sau graffiti direct pe zid!... :))

https://www.emag.ro/vopsea-spray-pentru-graffiti-montana-black-lavanda-400ml-blk4115/pd/D61043MBM/?X-Search-Id=d3a23fb8a89bd9351a3a&X-Product-Id=62095451&X-Search-Page=1&X-Search-Position=9&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

M spunea...

@Calinmihaib

😁 La vârsta noastră cred că nu mai avem de ce să ne temem de "efectele pe termen lung".

Iar mai apoi românul băga e-uri în el zilnic. Nu se mai teme de "efectele pe termen lung"?

Personal cred că e doar un motiv complet incoerent. Orice lucru nou poate avea "efecte pe termen lung" dar cred mai mult în știință decât în stinsul cărbunilor în apă neîncepută. Alții nu! Sunt din aceeași categorie cu cei care încă mai cred în strigoi, în puterea vrăjitoarelor țigănci.... Periferia intelectuală a unei națiuni.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

PS: Am comandat un telefon militar de la o reclama de pe pagina asta, care aici scrie ca e 129 lei, o sa-l primesc luni prin curier, dar intrand pe firma lor am gasit pret si de 100 lei. Sa va spun si taina: Asa am luat si trafalet cu rezervor in primavara, care peste tot era afisat cu fel de fel de preturi, unele uriase, media fiind de 80 lei, insa am gasit cu 29 lei, produsul in fapt fiind exact acelas, si chiar de calitate, insa intrand telefonic la ei am gasit un baiat de treaba care mi-a explicat ca asta e politica lor de vanzare, cu preturi minime si maxime, si care este istet si cauta mai ieftin are de castigat, in fapt produsele fiind exact la fel! Asa am luat acum 2 ani un aspirator cu 290 lei, excelent, sau un reportofon suedez de calitate cu doar 100 lei, mic cat o bricheta. Eu am un telefon OPPO chinezesc foarte bun, il platesc in rate, dar l-am luat pe asta pentru Ani, caci avand mainile semiparalizate nu poate tine unul mai mare si-l scapa pe jos. Se pare ca bateria este de mare durata, e de retea 2G, insa nu poate fi folosit in retele DIGI, cum e RCS & RDS. Succes la cumparaturi si nu cumparati scumpeturi!

Mihai spunea...


Unul posibil afectat deja ne spune ca refuzul vaccinului nu poate duce la o viitoare succesiune de valuri cu pandemii generalizate urmate de efectele lor nebenefice pentru populatie precum carantina -somaj - subventii in economie pentru sustinerea locurilor de munca -cheltuieli cu sistemul sanitar invatamant online(calea formarii de analfabeti) ,etc,care ,după cum stie orice amărât ar avea efecte catastrofale in buget si mediul social ,mai ales ca banii din PNRR nu vin. Dar a vorbit ca de rugulă inspirat de data asta probabil din vorbaria lui Câtu care la rândui ne spune ca economia merge bine ,alimentele si energia sunt ieftine ,salariile si pensiile cresc ,puterea de cumparare la fel ,romanii sunt fericiți.
Oare daca ar avea aștia un filtru cu Aqualen ,ioni de argint si carbune activ de cocos” la mansardă nu i-ar salva ????!!!!!

raul spunea...

https://spotmedia.ro/stiri/opinii-si-analize/un-presedinte-tradator-si-iresponsabil

Militar de la 14 ani spunea...

Bine zis! Cred că în loc de QR le trebuie ceva mai mult IQ.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Tablou de toamnă in prag de Răscoală: Plăvan Muilă, flacăra rece de brichetă, cel mai dobitoc cioban de turma de pe planetă; gasca condusă de Flocea Pușcărie si un Organ in Opozitie cu bucurie si insipid care, in schimb ii va termina ca partid cu niste muste de kkt condusi de Bubos Urină Invalid, care in pandemuia de guvid trag funia pe garleaja lui Muilă Plavan sa-l dea gios dă pă Divan; o opozitie scâncită, care doar se precipită si agită nehotarata; un popor infometat, chinuit si infrigurat, dar si turma de oi, adicătelea noi, brocătarimea vutută de pulimea clocara sa ni se majoreze penziie cazone de ocară, tooocmai la pulivară! Tabloul e ieftin si tâmp, la ramă fiind foarte scump, in in schimb avand frunzele cazute de pe flocoșeniile trihirica, fleoșcăite si amărâte!

Iulian Mareș spunea...

Când de sănătate se ocupa criminalul iredentist care în 2011 desființa spitale ce ar mai fi de spus?
Poate cineva spune de ce iredentistul criminal de la sănătate și asa-zisul Comandant nebun al actiunii nu au dispus ca acele clinici particulare cu bloc operator și ATI sa primească cotă de bolnavi Covid? Pentru ei nu este o Problema Națională Pandemia asta?

Huhu Rezea spunea...

@Stelica
Vorbești aiureli despre vaccinare la fel ca și despre pensii.
Faci pre d-ta de frica acului, nu de frica serului! 🙂Păi, măi istețule, Ordinele M24/2016 și M25/2016 nu sunt norme metodologice de stabilire și recalculare pensii militare, adica Norme Metodologice de aplicare a L 223/2015?

Burebista spunea...

Cei cu RH negativ sunt sfătuiți sa se vaccineze numai cu vaccinul Sputnik.. 🤣 😱
.....................
Poate o sa iasă un virus mutant sau handicapat din cauza RH ului negativ.. 🤣

Burebista spunea...

Pe asta cu RH ul nu am mai auzit-o până acum....
Lăsând gluma la o parte..
MERGI DOMNULE ȘI TE VACCINEAZĂ CA SĂ NU AJUNGI SA REGREȚI CA NU AI FĂCUT-O CÂND TREBUIA ÎN CAZUL ÎN CARE VEI CONTACTA VIRUSUL ȘI DOAMNE FEREȘTE VEI FACE O FORMA GRAVA A BOLII CARE SA NECESITE SPITALIZARE...
Nu vezi ca sunt spitalele pline și mor oameni pe acasă care nu mai au loc nici măcar pe holuri...


Huhu Rezea spunea...

CC reproșează că onor Casele Sectoriale nu s-au înțeles să emită o metodologie comună pentru actualizarea din 2017, pentru care potrivit legii trebuia să emită si o decizie de actualizare, obligație care nu va mai exista in viitor din cauza OUG 59/2017.
Metodologia se impunea cu atat mai mult cu cât a mai apărut și OUG 56/2017 care obliga ca majorarea de 15% să se aplice la o soldă de funcție în cuantum compus de cel puțin 1450 lei, salariul minim.

Cât despre ORdinul M25 nimeni nu a atacat până în prezent ilegalitatea art. 3 prin care s-a introdus în cuantumul pensiei militare si creșterea pensiei recalculate potrivit L 263/2010 prin valorificarea stagiilor civile lucrate după pensionare.
Am vorbit despre asta în topicul "Există text de lege ... . Acum văd că se pregătesc câțiva pensionari militari ajunsi la 65 ani să ridice excepțiile de legalitate ale art. 3 din M25/2016 si ale art. 5 din Protocolul comun dintre CNP și Casele Sectoriale.

Iulian Mareș spunea...

„Ciuma lui Iohannis”,
din OCTOMBRIE 20, 2021, ADRIAN NĂSTASE

Perioada pe care o trăim va fi cunoscută in istoria românilor drept perioada „Ciumei lui Iohannis”.

In urmă cu peste 200 de ani (1812-1813), in timpul domniei lui Ioan Vodă Caragea, mureau 300 de oameni pe zi iar la nivelul tării au fost peste 90000 de morti. Epidemia de atunci a fost denumită „Ciuma lui Caragea”.

Acum numărul zilnic al mortilor este dublu, intre 500 si 600. Iar numărul total al romanilor morti in pandemie se apropie de 50000.

Ieri, Iohannis a citit, la televizor, cu intonatie dramatică si tentă lacrimogenă, un text de pe prompter, mirându-se de numărul mare al imbolnăvirilor si al mortilor, dând vina pe „autorităti”. Nu-mi aduc eu bine aminte sau el a fost personajul principal la Congresul PNL, organizat in ciuda unor restrictii rezonabile?

Cred că este logic să spunem că Iohannis a avut „guvernul său”, dar a avut (are) si „epidemia sa”. Din păcate pentru noi. Va avea oare si „suspendarea sa”?