Un produs Blogger.

duminică, octombrie 17, 2021

Nivelul de civilizație în Uniunea Europeană

127 comments

 Civilizația este descrescătoare dinspre Vest spre Est și de la Nord spre Sud.

Bulgaria și Romania sunt cele mai sud-estice țări din UE.

Nu punctele cardinale sunt cauza ci nivelul de îndărătnicie, opacitate și obscurantism al populației. România va deveni COBAI în studii despre consecințele REZISTENTEI la VACCINARE.

Absenteismul la vot la ultimele alegeri parlamentare din România este surprinzător de egal cu prostia de a refuza vaccinul... ca măsură de prevenție în pandemia cu CORONAVIRUS '

"Numărul total al voturilor valabil exprimate este de 5.901.915, prezența la vot fiind de 33.24% din numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente." rezultate finale comunicate de BEC în 09 12 2020.

Clasamentul țărilor europene după numărul morților de COVID la milionul de locuitori... date centralizate de la începutul pandemiei.





127 de comentarii:

Sebi spunea...

N-avem noi moaca de UE.

Leon spunea...

Situatia este chiar mai dramatica, deoarece in procentul de Vaccinati intra si elevii pana in 18 ani, care nu au avut drept de vot !
PS. Cand romanii vor ajunge la un procent de 50%, ma gandesc sa merg si eu la a 3 a intepatura..:)).

Huhu Rezea spunea...

Doza 3 booster este recomandatădupă 6 luni de la doza 2, timp după care se presupune că nivelul anticorpilor scade. Eu am făcut-o după 7 luni, în primele zile după ce a debutat booster.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Ceva simptome la doza 3, căci s-a adunat destul grafen în tine? 😂🤪😜

Iulian Mareș spunea...

- Nevastă, am fost la doctor și mi-a recomandat striptease și sex oral!
- Băi fraiere! Ți-a recomandat Strepsils și Hexoralete!!!!

Huhu Rezea spunea...

Nici măcar usoarele dureri la locul intepăturii, ca la doza 2, nu au fost.
Nu vrei să ne slăbești cu grafenul?

Leon spunea...

Huhule, îi dau prioritate lui Iulica, pentru Prima doza..:)).

Huhu Rezea spunea...

"Nu există un consens cu privire la faptul dacă virusurile ar trebui considerate organisme vii.
Un virus este o particulă submicroscopică, formată dintr-un material genetic înconjurat de un strat proteic. Au fost descriși ca „organisme la marginea vieții” deoarece posedă gene , evoluează prin selecție naturală, și se reproduc prin crearea mai multor copii ale lor prin auto-asamblare. Totuși, virușii nu au un metabolism propriu și au nevoie de celule ale altor organisme pentru a se replica.
Auto-asamblarea virusului în celulele gazdă are implicații pentru studiul originii vieții, deoarece poate susține ipoteza că viața ar fi putut începe ca molecule organice auto-asamblate

Huhu Rezea spunea...

Nu pot să cred că @Iulică zace nevaccinat, punându-și organismul la dispoziția SaRS Cov 2 ca mediu propice pentru a se auto-asambla.
Ar avea același mod de percepție a realității ca și @Cezar.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

De vina este analfabetismul functional, care este de trei feluri, dupa 1989: 1.Cei total analfabeti, nescolarizati, needucati si sunt cei mai multi din Europa, cu osebire in randul societatilor tribale sau comunitatilor din ghetouri si localitatile sarace economic, 2.apoi cei partial scolarizati, insa cu acele studii obligatorii de 8 clase obligatorii, absolvite din mila dascalilor si cunostintele reale rezumandu-se nu mai mult de cele 4 clase primare, cu educatie zero barat, 3.si o categorie cu studii liceale si universitare precare, absolvite pe spagi, dar in domeniul cunostintelor reale fiind ramasi la cele 8 clase, deasemenea cu o educatie la nivel de anti sociali in societate, si toata gloata din cele trei categorii fiind predispusi la infractiuni si acte anti sociale! Apoi: a.) Astia fiind noua generatie, plus b.)vechea generatie care, desi sunt cu mult mai educati, instruiti si scoliti pe tiparele comuniste, sunt profund influentabili la aspectele negative, labili si duali si chiar niste conserve in suc propriu, multi ancorati in delir religios, capatat ca prin minune dupa o lunga perioada de ateism stiintific! Toate aceste categorii, din lipsa de preocupare pentru autoinstruire autodidactă si informationala, care se formeaza prin citire si informare neimpusa de cineva din afara, bibliotecile avand o rata de imprumutat carti de sub 10% fata de comunism, cat si librariile avand praf pe cartile nevandute, ziarele dand faliment caci nimeni nu le mai cumpara decat pentru pop corn-floricele, au dus la degradarea societatii in sine, la o grava stare de analfabetism functional cronic, iar clasa politica, la fel de analfabeta functional, contribuind cu influentele sale negative copios la distrugerea ultimelor bastioane de disciplina, ordine, responsabilitate civica si sociala si interes pentru nou si informare, transformand societatea intr-o masa amorfa, indiferenta, ignoranta si reticenta la tot ce ar putea s-o ridice cu interes macar pentru propriile vieti sau ale celor din familie! Este o societate tragica, si comoda, dar foarte agresiva sa-si apere indiferenta si fixismele dogmatice, chiar daca cei in cauza vad ca pandemia i-a inconjurat cu maldare de morti!

M spunea...

Poate se trezește și Comandantul Suprem și mai dă o stare de urgență (să avem bază legală să aducem cadrele MAI din concedii - că nu e acum momentul să bănănăi pe câmpiile patriei - și să impunem în forță respectarea regulilor).

La dracu, nici dacă eram în război nu mureau atâția români zilnic!

Cum se zice: "trezește-te bă!" în limba germană?

PS - dacă trece guvernul Cioloș cu Voiculescu și cu "Slinosul" (poate nu știați dar asta era porecla lui Ghinea pentru că avea probleme cu folosirea săpunului și a șamponului) atunci am dat-o dracului! 🤬

M spunea...

Deci oricum nu e bacterie. Păi atunci insistența de a își autoadministra antibiotice ("că așa a zis Groșan") face mai mult rău decât bine!!!!

Asta dacă nu te omoară grafenul. 😂

Huhu Rezea spunea...

Chimia carbonului este la baza vieții pe pământ. Chimia organică.
Virusurile se auto-asmblează ca niște paraziți în organismul fraierilor. In afara organismuli virusurile nu se multiplică.

spiritul lui Haret spunea...

Subscriu.

Leon spunea...

Situatia grava din Romania a pus in alerta si OMS:
https://m.ziare.com/stiri/organizatia-mondiala-a-sanatatii-trimite-un-expert-in-romania-1705500

Burebista spunea...

Aufwachen bă! ...

Leon spunea...

"Prof.dr. Daniel Coriu, preşedintele Colegiului Medicilor din România, a lansat un avertisment pentru toţi medicii care susţin teorii nevalidate ştiinţific privind pandemia.
"Ca medic și ca președinte al Colegiului Medicilor din România (CMR), analizând și văzând situația dramatică a pandemiei din România, voi susține din acest moment cu toată tăria, sancționarea oricărui medic prin suspendarea exercitării profesiei, dacă medicul prezintă în spațiul public teorii care nu sunt validate științific, iar prin informațiile transmise poate duce în eroare populația în privința stării de sănătate și periclita sănătatea publică"(Stiripesurse).

Mihai spunea...

Observatie.
1.Continutul topicului nu reflecta titlul topicului.
Daca ne referim la gradul de civilizatie atunci luam in calcul cu totul alte repere si nu facem propaganda politică mascată intr-un sens de care s-a prins si @ Monteoru.

CIVILIZÁȚIE, civilizații, s. f. Nivel de dezvoltare materială și spirituală a societății dintr-o epocă dată, a unui popor, a unui stat etc.; cultură (materială sau spirituală); p. ext. nivel înalt de dezvoltare a unei societăți. – Din fr. civilisation.

CIVILIZÁT, -Ă, civilizați, -te, adj. 1. Care are o cultură și o tehnică înaintată, care a ajuns la un nivel superior de civilizație, la un standard de viață ridicat. 2. Care este manierat, politicos. – V. civiliza. Cf. fr. c i v i l i s é.

2.In cadrul clasamentului prezentat greșit ca si grad de civilizatie, Luxemburg, Austria si Germania este mult peste spre exemplu Italia la capitolul ,civilizat ,civilizatie.
Italia este o Romanie mai moderna mult mai evoluata tehnic ,cultural decat Ro. In rest metehne romanesti cu duiumul si acolo in multe regiuni (gunoie si mizerie la greu, administratie publica copiata de ai nostri la cm).
Italienii s-au vaccinat de frica in urma cataclismului de la pornirea pandemiei ,in timp ce nemtii ,austriecii si-au protejat din timp cetatenii prin masuri sanitare adecvate ,ba i-au ajutat si pe altii.
Probabil atat in Italia ,Germania ,Austria au ramas nevaccinati ca diferenta de procent rezidentii cu drept de muncă si vot din Est ,Asia ,Africa,etc si ceva Corona sceptici gen Mares ; Calinmihai ,........

M spunea...

@Cornelius Flavius Ifrim

De ce oamenii sunt dispuși să accepte idei vădit false?

Dacă vă întreb acum: Pământul se învârte în jurul Soarelui?
Cred că toți veți răspunde: Da!
Dacă însă vă mai întreb: puteți să îmi explicați clar cum de știți asta? Puteți să demonstrați?

Atunci nu cred că veți mai putea răspunde: da!

De ce?
Pentru că trebuie să vă folosiți doar de ce aveți în cap iar asta nu e prea mult! 😁
Spre deosebire de cimpanzei oamenii se bazează unii pe alții. Eu nu trebuie să știu exact cum de se învârte Pământul în jurul Soarelui, trebuie doar să am încredere în specialistul care îmi spune că este așa!

Ei, acum ajungem și la români!
Nu spun că suntem mai aproape de cimpanzei!!!! 😁 Spun doar că suntem o societate profund divizată, că nu mai avem încredere unii în alții.

Clasa politică a adâncit acest clivaj. De ce? Pentru a își asigura electoratul!

Politica: noi versus ei acum își arată "roadele"!

Trebuie să acceptăm că societatea umană este apropiată de cea a albinelor. Fiecare individ are rolul lui: muncă, curățenie, apărare etc.
Fiecare avem bucățica noastră de experiență. Asta ne face capabili să contribuim dar totodată ne face dependenți de încrederea în ceilalți.

Gândiți-vă la construcția Catedralei din Milano. A durat 600 de ani. Fiecare nouă generație de arhitecți, ingineri, pietrari s-a bazat pe încrederea calculelor și schițelor făcute de cei de dinaintea lor!

Dar asta ne face și vulnerabili.
Atunci când navigam pe internet accesăm o cantitate imensă de informații care se întâlnește cu ignoranța noastră asupra unui subiect anume.

Individual, niciunul dintre noi nu poate explica cum funcționează vaccinul anticovid sau ce conține acesta. Ne creăm convingerile pe baza convingerilor pe care le au cei în care avem încredere.

Când cineva nu crede în ce credem noi explicația este simplă: "sunt proști! 😁 Ei nu cunosc bine subiectul despre care vorbim!"

Adevărul e că suntem toți ignoranți pentru că universul este mult prea complex.

Huhu Rezea spunea...

@M
Nu reacția față de un fenomen este problema ci lipsa de logică și agresivitatea cu care își justifică reacția. Dacă nu înțelege se retrage într-o carapace a absurdului, a neincrederii, retragere foarte, foarte des întâlnită inmediul rural.
Apropo de comparatia cu absenteismul la vot:
Nu ar fi cazul ca Diaspora, cea care și-a invatat părinții cum să voteze în ultimii 3 ani, să-și povățuiască rudele din țară să-și învingă teama și să se vaccineze?

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Înainte de 89 am făcut 12 vaccinuri odată! După q an am repetat! Din 90 fac anual vaccinul antigripal sezonier, inclusiv anul acesta!
Nu am făcut încă doza 3 anticovid, dar voi face....
Deci, am grafen în mine și pt export!...🤣👍🤪😜

*Padina e bolnav? Sper ca Musta să îl facă bine ...

Leon spunea...

„Rata de vaccinare în rândul comunităţilor românilor din ITALIA este similară cu cea a populaţiei din această ţară şi atinge, la acest moment, un procent de peste 80%”(mediafax)..!

Iulian Mareș spunea...

Ni mai...
Aia vaccinați din DEU sunt rasa superioara, nazi și neonazi...la care te uiți tu ca proasta la frâna calului!

Mihai spunea...

@ Leon
De cand cu obligația prezentării dovezii de vaccinare la locul de munca romanii din Italia se vaccineaza pe rupte. Astfel ii trimit acasa.Pana nu a fost obligația nu s-au vaccinat decat sporadic stiind ce va urma .

@ Mares
Ca de regula ,esti pe aratura ( a se citi ,pe langa subiect).

Mihai spunea...

@ Leon si @ Mareș
Ca să ne lamurim . Ma asteptam sa comentati pe subiect .
Mai completez atragand atentia inca asupra inca unui neadevar din titlul topicului precum că ; ” Civilizația este descrescătoare dinspre Vest spre Est și de la Nord spre Sud.
Bulgaria și Romania sunt cele mai sud-estice țări din UE.”
Da ,de la Nord la Sud mai merge incepanad la SUD cu Italia Sud ,Albania ...........
De la Vest la Est este de discutat.
Nu poti spune ca Spania ,Portugalia este ca si grad de civilizatie peste Germania ;Tarile de jos , si mai putem adauga.
Desi maurii cu capitala Califatului au inventat pasta de dinti si WC in casă, ce a urmat nu a adus evolutii de asa natura ca Spania si Portugalia(vezi conservatorismul regimului Franco care i-a tinut in subdezvoltare si chiar analfabetism si situatia din Portugalia pana la lovitura de stat cand erau cat pe aici sa instaureze la conducere partidul comunist.) sa fie ca si grad de civilizatie peste tarile central europene. Atat Portugalia cat si Spania in mod special s-au dezvoltat si modernizat dupa aderarea la UE si atragerea de masive fonduri europene cu care care s-au dezvoltat exploziv in infrastructura ,agricultura ,constructii. Domenii care au atras si multa forta de munca din Romania dupa ce s-a umplut de ea Germania.

M spunea...

@Huhurez

👍 Așa este! Ce vroiam eu să demonstrez este că în absența unor experiențe personale în domeniul imunologiei, ARN, virusologie etc. fiecare din noi ne bazăm pe informațiile primite de la alții.
Cei care se opun vaccinării au informație dintr-un anumit grup.

Mai țineți minte când argumentam eu cu acel indice social de conformare la regulă? Cum spuneam că acolo unde acest indice este scăzut pedepsele ar trebui să fie mai aspre?
Că acolo unde nu este coeziune socială, nu este o presiune din partea celor din jur spre conformare atunci aplicarea normei trebuie făcută în forță?

Diaspora s-a vaccinat din cauza:
1. Presiunii sociale
2. Pentru că a avut acces la surse de informare credibile și științifice, în limba țării în care sunt (pe care o înțeleg).

La noi a lipsit și presiunea socială iar comunicarea științifică a fost slabă și ușor de acoperit.

În Italia azi a fost un mare miting 200.000 de persoane PENTRU vaccinare și verificat verde și ÎMPOTRIVA extremei drepte ce, la fel că în România, vezi AUR, are un discurs antivaxer.

E un exemplu celebru:
Pe FB a apărut un clip în care Kemala Harris pare că se "vaccinează la chiuvetă".
Evident, un fals grosolan care, ATENȚIE, a fost îndepărtat de FB la versiunea în limba engleză dar a rămas până astăzi la versiunea în limba spaniolă!

Acum, concluzia: fără presiunea canalelor media "sfaturile" diasporei se pierd în zgomotul de fond al puternicei opoziții la vaccinare ce ocupă comunicarea ÎN LIMBA ROMÂNĂ!!!!

Observați vă rog că centrele puternice economice sunt și centre puternice comunicaționale. De aici și o oarecare rată de vaccinare mai ridicată.

Închei: Șoșoacă s-a adresat unui anumit public pe care l-a copleșit cu informații. Susțin fără rezerve că dacă s-ar fi lăsat comunicarea la Armată (gen Portugalia) am fi avut mai mult succes! Comunicarea politică a fost torpilată atât de limbajul de lemn folosit (recunoaștem diferența dintre Arafat și Șoșoacă) dar și de antipatia față de personajul politic în sine (Cîțu sau Voiculescu).
Acolo unde personajul care comunica se bucura de oi încredere ridicată (Arafat la începutul campaniei) s-a concertat aparatul de denigrare, la care nu am găsit apărare!

Închei prin a sublinia greșeală criminală de a transforma în adversar Biserica Ortodoxă (acest lucru poate fi reproșat integral sexo-marxiștilor care urăsc tot ce e românesc!)

M spunea...

@Burebista

Danke! 😁👍

Iulian Mareș spunea...

Nicu_T_Avia,
Ca de obicei ești doar un Reîncarnat!...si noi credeam ca tu kiar ai și studii de drept!?
Este legal, constituțional sa limitezi drepturile universale ale omului!
Este normal și legal sa împărți un popor în vaccinați sau nevaccinati, aruncând la gunoi dreptul la munca? ...pai, ești nazist în gândire și mai ai sa le pui în piept un semn distinct, precum au făcut ăia de-i crezi tu civilizați și ii pupi în cur toată ziua! Îți spun că nu sunt civilizati xi doar dresați...numai tu, iobag cu gena malformata de iobagi, dornic de grofi și conți ii vezi altfel ca un vrăjit! Exact ca scarabeul ce își cară bila pt hrană...

ifrim spunea...

Ce a făcut bun guvernul Cuțu este că niciun român nu va putea spune că a fost criză de vaccinuri!Așa că singuri hotărăsc cum trec prin pandemie vaccinați sau trecuți prin boală cu riscurile aferente!

Dan B. spunea...

Un titlu al postării, care este complet străin de fondul acesteia!
Ce legătură poate fi între nivelul unei civilizații și rata de vaccinare anti-covid!

Dan B. spunea...

Asta am afirmat și eu, titlul este total aiurea vs fondul postării.

Huhu Rezea spunea...

Procentul vaccinarii nu are nimic în comun nici cu procentul participării la vot. Numai că așa ne explicăm lipsa de determinare a românilor.

Mihai spunea...

@ Mareș
Pandemia poate naste monstri ,monstruozitati ,anomalii ,disfunctionalitati majore, etc
Italienii au trecut printr-un cosmar si probabil nu-si mai doresc unul ,mai ales ca sunt datori vânduti.Vrei sa mergi la un loc de munca pentru care se stabilesc niste obligatii ,te supui obligatiei , nu te supui obligatiei cauti altceva pentru care nu se cere obligatia respectivă. Nu te obliga nimeni sa te vaccinezi ,cum presupui tu ,gresit.
Momentan in halul in care suntem oricand putem ajunge in faza care a fost Italia la inceputul pandemiei. Iar cu un guvern si presedentie fară elice la motorul de la rablă si cu multi cu optiunile tale pe care ți le respecta ,o bagăm pe mânecă .
Poate mâine Sososca zice ca grafenul nu are efect la _oaie și atunci să te vad ce mai indrugi.

M spunea...

@Iulian Mareș

Care drepturi universale sunt încălcate?

Cine nu are dreptul la muncă??? Asta ar fi groaznic!

Dacă unul nu știe să înoate dar vrea să fie salvamar i se încalcă dreptul la muncă?

Unul care are permis categoria B și vrea să conducă un TIR?

Eu am studii de drept! 😁

Nu există dreptul constituțional la mall! Nici la sala de fitness! 😁😁😁

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@M, In clasele generale, doar cei de la oras aveau ore de educatie sanitara, cand eram eu copil, si acolo am invatat si despre vaccinuri, microbi, virusi, etc, dar si practic cum se intervine in cazuri de prim ajutor, orele acestea fiind sustinute de asistenta medicala a scolii, o grecoaica refugiata politic, care era aparent aspra, dar foarte sfatoasa si explicativa, silindu-se sa ne invete cat mai multe din elementele de baza despre sanatate, medicatie, lumea microbiana, actiuni de prim ajutor, rolul vitaminelor si alimentatia sanatoasa, prevenireabolilor, etc, cei de varsta mea, care au trecut prin astfel de ore educativ sanitare, stiind despre ce vorbesc, si tare bine ar fi ca acele ore sa fie reluate in zilele noastre, in paralel cu necesitatea ca preotii, religiile in general, sa intervina pozitiv in constientizarea maselor despre necesitatea vaccinarilor pentru toate bolile, nu numai in cazurile de Covid. Este clar ca nu ofera acest vaccin protectie totala, timpul fiind scurt, dar in acest dezastru este sufient ca acest vaccin sa evite numarul urias de morti, ca daca te imbolnavesti si nu esti vaccinat mori sigur, pe cand fiind vaccinat ai multiple scapari pentru a trai, chiar si cu sechele pentru o perioada de timp, dar ramai in viata. Aici e buba ce trebuie sparta si inteles adevarul. Au murit atatia clerici incat si acestia au slabit-o cu mesajele contrare, insa nu-s de condamnat atata timp cat politicienii nu au facut absolut nimic educativ si informativ pe parcursul pandemiei, pentru a lamuri masele la modul stiintific si uman. Vina totala este a tăunului inclestat de la Cotroceni si a sleahtei lui de aventurieri politici, de dreapta, care ne-au lamurit total ca esichierul de dreapta este o banda de nelegiuti lacomi, avizi de putere si averi din ilegalitati, de a ne spolia si a ne infometa, de a distruge precum omizile tot ce ating, de a ne ingradi drepturile cu incalcarea legilor si a Constitutiei, si prin propriul comportament si atitudini sa influenteze negativ masele cu masuri draconice, incat pur si simplu i-au speriat pe romani, ba chiar si i-au inversunat si mai tare sa renunte la vaccinari! Rezervistii nu-s masele, gloatele si inconstientii analfabeti functional, si tocmai de aceea trebuie sa fie un exemplu de atitudine pozitiva fata de vaccinari, atat pentru ei insisi, pentru familie, rude si vecini, cat si pentru intreaga societate, si ar trebui ca absolut nici o voce din randurile acestor rezervisti sa nu se auda cu ostilitate potrivnica fata de actiunile de vaccinare! Cine nu vrea s-o faca, e treaba lui sa n-o faca, dar macar sa taca!

Huhu Rezea spunea...

Dintre toate dreprturile și libertațile fundamentale Constituția situează pe primul loc:
ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.

Nimeni nu-și poate exercita alte drepturi nesocotind acest drept fundamental prevăzut de art. 22.

spiritul lui Haret spunea...

Mares imi propusesem sa citesc ce spune unul si altul fara sa intervin.Afirmati proprii tie ma determina sa intervin.
Ai dreptul constitutional sa-mi livrezi fara consimtamantul meu virusul?Scrie-ti in frunte "nevaccinat" si jur ca te voi ocoli ca pe unul cu lepra.Ca iti cer asa ceva eticetezi ca discriminare?Ca nu pui pret pe viata ta este o alege personala in masura in care nu ataci sanatatea celor din jurul tau.
Regret dar sunt obligat sa accept ca rata de vaccinare este dependenta de nivelul de civilizatie daca cultura este parte a civilizatiei.
Mi-as fi dorit ca cei aflati la guvernare sa fi renuntat la frica de a se eroda si sa fi luat masuri drastice.Imi doresc ca cei ce vor urma sa puna piciorul in prag cu orice risc.
Poate va dati singuri raspuns la intrebarea dece chinezii au rezolvat-o cu pandemia inaintea altor tari?
A fost nebenefica vaccinarea in perioada cand medicul te chema cu copilul nou nascut pentru vaccinare,cand doctorul venea la clasa si iti vaccina copilul fara sa-ti ceara acceptul?
Intreb.
Mares cred ca e fals ca tu esti impotriva vaccinarii ci reprezinta placerea ta de a avea o pozitie contrara.

anonim spunea...

Si nimeni nu se poate prevala de articolul 22 daca prin asta pune in pericol drepturile celorlalti prevazute(ghici?) tot in articolul 22
... si asa rezulta dintr-un aparent "aparator" al drepturilor la viata si integritate un redutabil si periculos agresor al exact acestor drepturi

anonim spunea...

@M
Nu sunt in postura de a va da sfaturi dar vreau totusi sa va mai spun odata:
Va urmaresc si apreciez,zbaterea dvs de a-i "lumina" pe altii si va rog sa incetati pentru simplul fapt ca va consumati energia pozitiva intr-un scop uman si demn de admiratie dar de-o inutilitate perfecta.
Pe scurt si ca sa nu ma intelegeti gresit v-o spun p'a dreapta:N-ai cu cine dom'le n-ai cu cine!!
PS Sunt si ei de fapt convinsi ca si dvs ca si mine, de adevarul celor spuse
dar cantitatea de aroganta si autosuficienta este atat de mare incat pur si simplu nu le da pace zi si noapte.....asta le otraveste viata cu varf si indesat.
Sa aveti o noapte linistita ca natura stie sa-si faca selectia...pe prosti ii elimina primii.
Intrebare: oare mai baga aia cipuri in noi cand ne iau temperatura...ca acum un an toti idiotii urlau pe tema asta....sau o fi conspiratia lui Soros....sau illuminati? ca vad ca au uitat deja de ei.Ahaaaa aveti grija sunt aici in spatele blocului si "conspirationeaza" Dar oare curvistina aia de mara mares ce face? cred ca s-a intors la meseria care a consacrat-o....Daca nu face banu' gros pana la 35 de "anisori" face foamea tot restul vietii....In rest ,buna putoarea cu ochisorii aia verzi si cu guraaaa wow ce gurita!:))))

anonim spunea...

Pai pe ici pe colo ar cam avea
Nivelul de civilizatie tine si de nivelul de instruire si de educatie al unui popor....pe aici e tangent si nivelul de vaccinare.Nu?...ca-i cam greu sa convingi un pitecantrop sa se vaccineze chit ca-i spre binele lui.Mai repede il convinge o sosoaca(sa nu) daca ii promite ca ii va da o banana(atentie nu ii da nimic doar ii promite) si amesteca promisiunea cu niste avertismente "subtile"....las ca vezi ce-o sa patesti tu peste 20 de ani ca e doar un experiment.In logica asta schioapa trebuie sa mai asteptam inca jde ani ca vaccinul sa-si capete "legitimitatea".Problema e daca atunci are cine/cui sa-l mai faca.
Deocamdata in timp ce altii au trecut prin valul 4 lejerescu(pe baza de vaccinaree cu procente semnificativ) la noi tinand cont de cei 33% e posibil sa mai apara si un al 5-lea val mai contagios si poate si mai agresiv....al saselea probabil ca nu va mai fi pt ca nu vor mai exista "gazde"
Eheee ce-si face romanake cu mana lui.....si 12 vaccinuri pe zi(avea DSS al RSR vreo urgenta in ziua aia ca altfel "nu sa iesplica toarsi" sa trimita un parlit de lt in misiune externa,de abia se uscase crema pe cizme de la absolvire....mana criminala care a dat cu piciorul va spui io:))))

Huhu Rezea spunea...

Niky
Vaccinarea și testarea nu se exclud.
Cam asta ar trebui să reții din ce a spus Faucci.

Iulian Mareș spunea...

Ce este grafenul?
Adeseori considerat un „material-miracol”, grafenul este unul dintre cele mai uşoare materiale descoperite vreodată. Compus din carbon, el a fost identificat în 1947, dar izolat abia în 2004 de olandezul Andre Geim şi ruso-britanicul Konstantin Novoselov, o reuşită care le-a adus celor doi cercetători, în 2010, premiul Nobel pentru fizică.
Acest material posedă proprietăţi chimice şi fizice unice, iar acest detaliu a făcut din grafen „unul dintre cele mai promiţătoare materiale pentru tehnologiile viitorului”, a declarat cercetătorul Marcelo Mariscal, specialist în nanotehnologii.
Grafenul face obiectul unor cercetări privind fabricarea senzorilor de înaltă sensibilitate, dispozitivelor electronice suple, mai ales pentru automobile, avioane şi sateliţi. El stochează foarte uşor energia, devenind din acest motiv materialul preferat al dezvoltatorilor de baterii pentru automobile.
Acelaşi material ar putea fi utilizat în construcţii şi în medicină, mai ales ca vector pentru terapii genice, medicină moleculară şi vaccinuri.
Care este legătura cu vaccinurile anti-COVID-19?
Aşa cum s-a întâmplat deja în cazul tehnologiei 5G şi a microcipurilor, grafenul a devenit subiectul multor teorii ale conspiraţiei de tip „calul troian”. Conform acestor teorii, guverne şi anumite personalităţi ar încerca „să îi controleze” de la distanţă pe oameni graţie unor materiale injectate prin intermediul vaccinurilor anti-COVID-19 sau să monitorizeze deplasările lor prin sistemul GPS.
Aceste zvonuri au apărut în primăvara anului 2021 după ce Canada a retras de pe piaţă anumite măşti sanitare ce conţineau grafen, din cauza unor posibile riscuri pentru sănătate.
O lună mai târziu, când campaniile de vaccinare împotriva COVID-19 se aflau în plină desfăşurare în Europa, Statele Unite şi începeau să facă progrese în America Latină şi în alte regiuni ale lumii, utilizatorii reţelelor de socializare i-au acuzat pe producătorii de vaccinuri că i-au „magnetizat”.
Videoclipurile în cauză au traversat frontierele pentru „a demonstra” că vaccinurile anti-COVID-19 ar conţine ingrediente „secrete” şi nocive, inclusiv grafen, şi că ar avea în special obiectivul de „a controla voinţa” oamenilor graţie unor proprietăţi magnetice.
Alţi internauţi afirmau că oxidul de grafen, un derivat al acestui material, ar fi prezent în vaccinuri şi că acesta „alterează câmpul electromagnetic” al persoanelor, putând să provoace decese.
Care este de fapt realitatea?
Niciunul dintre vaccinurile anti-COVID-19 omologate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), ale căror compoziţii chimice sunt publice, nu conţine grafen sau oxid de grafen.
Nici grafenul, nici oxidul de grafen nu au proprietăţi magnetice naturale, au precizat oamenii de ştiinţă contactaţi de jurnaliştii de la AFP.
„El nu este magnetic decât în condiţii de laborator foarte specifice (…), iar în condiţii naturale îşi pierde proprietăţile magnetice”, a subliniat Diego Pena, angajat la Centrul pentru cercetări în biochimie şi materiale moleculare din Spania.
Grafenul şi oxidul de grafen fac obiectul unor cercetări în scopuri biomedicale, însă „este vorba despre studii-model aflate în faze incipiente ale ştiinţei fundamentale, care sunt încă departe de eventuale aplicaţii”, a explicat Marcelo Mariscal.
În ceea ce priveşte măştile sanitare vândute în Canada, comercializarea lor a fost reluată după ce un studiu a arătat că „particulele de grafen (…) nu sunt eliberate de aceste măşti în cantităţi susceptibile să provoace efecte nefaste pentru plămâni”.
https://www.g4media.ro/ce-este-grafenul-considerat-materialul-miracol-care-alimenteaza-teoriile-conspiratiei-promovate-de-anti-vaccinisti.html

Iulian Mareș spunea...

M,
sa stii ca mie nu-mi place cand dreptul la munca. Kiar daca numai la unele categorii profesionale, este conditionat/restrans la a te vaccina sau nu!
Cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda aici! 2 calificati identic (aia cu salvamarii era o gluma pt Cezar, nu?) au drepturi egale si sanse egale, insa unul are vaccin in plus si nu este lasat sa munceasca pe acest considerent! Este fenta pe care au plecat in multe tari si constituie pericolul mortal al DEMOCRATIEI! ...nu mai bine le punem nevaccinatilor in loc de o stea galbena, in 5 colturi, un ecuson cu litera C, barata?
*Imi pare rau sa o spun...guvernul idiotăn al nostru nu a avut varianta 2 de actiune si anume medicamentele antivirake de succes in tratarea efectelor COVID 19!

Iulian Mareș spunea...

Este periculos a deskide teme despre top-ul celor mai dezvoltate tari, intrucat trebuie sa analizam exhaustiv, cauze, conditii si realitati socio-istorice!Ca fapt divers: cand Spania si Portugalia erau regate, imperii, participau la dezvoltarea culturii universale prin descoperiri geografice, astronomice si geo-fizice altii (DEU) erau pe nicaieri, pasionati doar de razboaie!
La fel cu semintiile! Daca nu suntem atenti o dam in nazism pur si eu nu sunt adeptul! Stiu exista multe ”studii” pe Facebook si Youtube, excesiv mediatizate, kiar de unii de pe aici, insa acestea sunt site-uri de socializare nu stiintifice!
Nu maurii au dezvoltat regatele spaniole (adevarat ca au impus un stil arhitectural), insa WC in casa exista de pe timpul Romei antice, inclusiv canalizare dejectii!

Iulian Mareș spunea...

Ați inteles complet gresit! Si nu este vina mea!
Sunt vaccinat de pe timpul cand nici nu auziserați de asa ceva....
SUNT SI VOI FI IMPOTRIVA FORTARII CETATEANULUI LA VACCINARE IN DETRIMENTUL VARIANTEI 2, TRATAMENTUL CU ANTIVIRALE SPECIFICE! IN ESENTA OMUL ESTE LIBERUL LUI ARBITRU: UNII SE VACCINEAZA, ALTII SUNT TRATATI, FOARTE PUTINI MOR! NU FORTAM NOI, ENTITATE STATALA VOINTA OMULUI!
VA ESTE CLAR ACUM?

*PS-AS FI DORIT SA MA INTREBATI DESPRE FAPTUL CA DACA EXISTA UN COMANDANT SI COMANDAMENT AL ACȚIUNII, PE CALE LOGICA TREBUIE SA EXISTE SI UN COMANDANT SI COMANDAMENT AL INACȚIUNII? DV. I-ATI INDENTIFICAT?

Iulian Mareș spunea...

EXHAUSTIV ESTE: Vaccinarea, testarea și tratamentul nu se exclud!
*Pentru deplina intelegere si armonie! daca dai ca prostul bani pe 120 mil vaccinuri, poti da ca deșteptul bani si pt 3 milioane de tratamente antivirale!

*In rest, discutia este can-can!

Iulian Mareș spunea...

Are logica?
”CITESTE SI DA MAI DEPARTE

Am sa sintetizez in cativa pasi planul care a fost urmat in toate tarile vestice si care urmeaza sa fie aplicat si Romaniei.
In Romania inca mai avem o sansa ca sa impiedicam acest plan ticalos.

Pasii planului de actiune sunt urmatorii:
1. Trasmiterea mesajului la nivelul populatiei ca vacinul e SINGURA SOLUTIE de a scapa de COVID ( o minciuna, exista si tratament si medicamente pt COVID care sunt super OK si te scapa de boala)
2. Inducerea fricii de COVID prin orice mijloace astfel incat cei mai fricosi sa fie determinati sa se vaccineze.
3. Atingerea unui prag critic de 30% din populatie.
4. Dupa atingerea pragului de 30 % se trece la presiuni directe si indirecte
(presiuni in scoli, multinationale, firme afiliate,
stigmatizare sociala, etichetare ca fiind persoane retrograde sau retardate, vezi mesajele lui CATU si ARAFAT etc..etc.)
5. Acordarea de privilegii celor vaccinati
6. Tinta este de a se ajunge la 50% +1
7. In momentul in care se ajunge la 50%+1 deja pot fi introduse LEGI ( vezi cazul Italiei, Frantei etc.)
Pana la acest prag de 50% EI nu pot actiona pt. ca sunt blocati.
8. Dupa introducerea legilor "razboiul" e pierdut pt orice om NORMAL LA CAP si pentru Vaccinati si pt Nevaccinati.
E doar o chestiune de timp pana o sa-i prinda pe toti restul ramasi NEVACCINATI, printr-o metoda sau alta si o sa-i determine/forteze sa se vacineze.
Asa au facut si in Italia, Franta, etc.
Ok pot face asta doar daca noi (cei care inca mai suntem SANATOSI - si la CAP si la TRUP) o sa CEDAM.”

Dan B. spunea...

Îmi pare rău, dar nu cred că Spiru Haret a fost nebun!
Reiterez pentru cei cu mintea scurtă:
Dacă tot te-ai vaccinat anti-covid, ceea ce-ți asigură, chipurile, imunitatea, ce rost are să te ferești de unul dintre semenii tăi, nevaccinat?
Oricum, gradul de civilizație nu depinde de vaccinare și, cu atât mai puțin, de posibilele consecințe nefaste ale acesteia. Chiar desconsiderați sutele de opinii revelatoare privind intențiile criminale ale ocultei mondiale, începând cu declarațiile lui Jaques Attali din 1978 și terminând cu finațatorul fabricării virusului covid, Bill Gates?
Dac-ai fost prost și n-ai crezut că vor urma zeci de doze, care nici alea nu-ți asigură imunitatea, am eu vreo vină că ai crezut în balivernele guvernamentale?
În România, a mai făcut ravagii virusul HIV, care-i destul de contagios, dar nu a existat o campanie de vaccinare și, cu atât mai puțin, una obligatorie.
Eu ce măsuri să iau împotriva unui vaccinat anti-covid, purtător de virus, care mi-l transmite, eu fiind sănătos tun?
Încercați să stați în banca voastră, eventual să-i criticați pe cei care v-au asigurat că vaccinul vă va asigura imunitatea mult-dorită, căci eu, la câte teste am făcut, a rezultat că nu sunt bolnav sau purtător de virus covid!

Niky spunea...

Da,dl. Huhu, asta trebuiau să implementeze si la noi, testarea extinsă si izolarea celor depistați pozitiv! S-ar fi evitat criza medicală actuală.

y spunea...

Interesantă idee, este rodul gândirii dvs., sau v-ați inspirat dintro anumită ideologie care avea și o soluție finală și care văd că prinde teren la mințile mai slabe? Și poate puteți explica și de ce se tem cei injectați, de ceva împotriva căruia tocmai s-au imunizat?

Huhu Rezea spunea...

Mares
Esti intr-0 eroare abisală.
Vaccinul se administreaza preventiv astfel ca cca 93% sunt protejati la virus, pe cand antiviralele se administreaza celor deja infectati.
Fara testare nu stii daca esti infectat sau nu.
De procentul slab de vaccinare este de vina gradul slab de cultura al populatieu in conditiile in care oferta de vaccin a si prisosit.

CEZAR spunea...

Un baiat dastept la cap...sa ne spuna ...CE AU IN COMUN TOTI DAR , ABSOLUT TOTI VACCINATII DE PE ACEST BLOG..??
CE ZICI MARES TE BAGI..??

CEZAR spunea...

QED !
A mai spune ceva este absolut de prisos !!

M spunea...

@Iulian Mares

Eu consider ca vaccinul ESTE o forma de "calificare". La fel ca si permisul de conducere sau scoala de inot.

La scoala de politie nu poti sa candidezi daca nu ai 1,60m. ATENTIE! Faptul ca ai 1,50m NU E VINA TA!!! NU ai ce sa faci!!! Nu poti sa stai la rand 10 minute, sa te intepe unul cu un pic de ser in brat si sa devii "apt"!

La vaccin ai DREPTUL sa alegi: il faci sau nu! Exact ca la permisul de conducere.

A face apologia medicamentelor si nu a prevenirii prin vaccinare este complet gresit!
"Mergi domnule fara cebntura de siguranta si fara air-bag la masina!!! Avem un excelent serviciu de descarcerare si SMURD, Rivanol cat vrei, gasim si niste gips..... "

M spunea...

@Niky

Au facut-o slovacii si? Si-au dat seama ca e o tampenie si s-au intors la vaccinare! Mai tineti minete cand Slovacia si-a testat TOTI cetatenii intr-un weekend si apoi a repetat smecheria peste doua saptamani?

Dupa experienta nefericita cu testarea Slovacia s-a pus pe vaccinat si a ajuns la aproape 90%. Oare de ce? De ce nu a continuat cu testarea?
Stiu! Sunt prosti! Noi suntem destepti!

M spunea...

@Iulian Mares

Si scopul final? Care ar fi?

spiritul lui Haret spunea...

Colegule,nu ai inteles nimic.Vaccinul te face sa treci mai usor prin boala.Daca tu la nivelul tau crezi in tampeniile lui Sosoaca si unor popi ce sa mai cer lui nea X din Cucuieti dependent etilic?

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Opțiunea omului contează căci numai puii din ferma de pasari nu își aleg variantele!

Iulian Mareș spunea...

Aici sunt doar 2-3 "experți ai blogului" care au răspunsuri la asta! ... nici nu trebuie sa te mire!

raul spunea...

Hai sa va mai ...destind un pic!Apropos de nivel de civilizatie 😁:
https://www.primariabistrita.ro/wp-content/uploads/2021/09/Raport-functii-si-salarii-septembrie-2021-Aparat.pdf

M spunea...

@Raul

Ce dracu e aia "salar"?

Am înțeles că e un regionalism dar de când folosim regionalisme în documentele oficiale?

Huhu Rezea spunea...

Cezar
Vacciniștii au în comun rațiunea. Tie îți cam lipsește, te-ai luat după băbisme.
Niky
Testarea nu este un tratament medical ci o metoda de depista din vreme virusul pentru a opri, pe moment, răspândirea virusului în comunitate. Neînsoțită de vsccinare,testarea nu are efecte pe termen mediu si lung. Este suficient să vină un nesimțit în care colcăie virușii și procesul de infectare se reia.

Huhu Rezea spunea...

@Y
Cei vaccinati ca și cei testați pot transmite virusul pe care pot să-l poarte pe mâini, pe încăltăminte, pe haine, nu neapărat în organism.
Trebuie să fie și vaccinații precauți pentru că niciun vaccin nu garantează imunitate sută la sută... Nimeni nu știe daca nu se află printre cei 6-7 % care nu dezvoltă anticorpi.
Lasați frica, depășiți prostia și vaccinați-vă!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Dan Buzescu, Ravagii fac prostia celor care se imbulzesc la cozi, fara masti de protectie, fara distantare sociala, eu mereu certandu-ma cu cretini care vin sa-mi sufle in ceafă la randuri prin magazine sau la piata, ori cei care cumpara alimente si le mananca pe strada, nespalati pe maini, in locuri aglomerate fara purtarea mastii, si nici cand ajung acasa nu se igienizeaza, sau in deplasari prin localitati nu au in dotare pulverizatoare cu spirt sa se dezinfecteze ori de cate ori pun labele pe lucruri comune, uzuale, caci pandemia inseamna lipsa de igiena si a mastii, in general, cu nerespectarea distantarii sociale si evitarea aglomerarilor, nu ca bantuie acest virus ca o pasarica zburatoare prin toate cotloanele, ori dus de vant pe strazi ca praful molecular adus din pustiul Sahara. Virusul exista, indubitabil, insa e cert ca la numarul de morti este adaugat si cel al mortilor din boli comune, comorbiditati, caci numarul mare de morti de Covid declarat aduce si prime frumusele de mii de lei cadrelor medicale, fiind arhi cunoscut ca s-au facut chiar si smecherii ca unele vedete, contra cost, sa declare ca au avut Covid, si cati romani nu au murit decat de cancere, infarcturi si alte boli fiind declarati decedati de Covid, doar pentru a speria si pentru a se incasa acesti bani! Mai sunt apoi si marile concerte liberale, electorale, toata vara si peste tot, unde bineinteles ca in acele inghesuieli, ca la Congresul liberal, nolens volens se ia si pojarul, si difteria, si TBC, daramite Coronavirus, asa ca pandemia este un viciu crunt de igienizare personala si de nerespectare ale unor principii simple, Covid fiind pur si simplu ca orice alta gripa de sezon, care se evita doar si numai daca respecti regulile de baza ale igienizarii personale, purtarea mastii si de distantare sociala, dar si de evitare a aglomeratiilor. Daca s-ar lucra cinstit cu datele, daca ar fi cinstite si reale raportarile de morti, cu siguranta bilantul pandemiei ar fi unul cu foarte mult mai mic, la nici jumatate, dar lacomia de bani a transformat pandemia intr-un dezastru falsificat cu cifre care nu reflecta realitatea din teren! Sa mai spun ca frica de iesire a romanilor in strada, sa-i ia pe fuga pe politicieni cu parii si pietroaiele, a determinat guvernarea liberala sa instituie o panica falsa, raportari de cifre umflate artificial si o cazuistica grava, pentru a ne tine in case, arestati la domiciliu si asta este greseala lor fatala, deci o stare de dezastru care de fapt nici nu exista! Sunt un adept vaccinist, indemn pe cei care nu vor la vaccinare s-o faca, dar nu cred nimic din toata aceasta stare clinică creata artificial, acest dezastru fals si acesti morti raportati, doar ca sa grabeasca vaccinarile, ca de determinat, in asemenea mod romanii sa se vaccineze, nu se va intampa asa ceva, niciodata, ba din contra ca efectul se va manifesta cu totul si cu totul invers!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In Ianuarie am facut primul vaccin, in Februarie pe al 2 lea, luna asta ma duc sa-l fac pe al 3 lea, dar sunt chiar trist si furios ca nu mi se garanteaza viata, nici dupa vaccin, nici daca ma va lovi guvidul! De aia si reticenta tuturor romanilor: Nu exista la nici o situatie garantia efectului si a imunitatii!

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Care ar fi opțiunea?
Să alegi între imunizarea prin vaccinare și cea de turmĂ?
In pandemie execuți ordinele transmise de autoritațile sanitare, nu politice, și nu faci mofturi, fițe sau alte dizertații ilare despre drepturile personale cu nesocotirea drepturilor celorlalți.

Huhu Rezea spunea...

Indărătnicia românilor în respectarea măsurilor de combatere a pandemiei va rămâne de poveste în Europa.
Și țarile din lumea a 3-a, care nu au acces la vaccin, vor râde de prostia românească.

Alexcta spunea...

Aseară eram într-un sat din Sudul Dobrogei Românești. Aproape Niciun Om NU s-a vaccinat. Cipurile introduse în vaccin de către Bill Gates sunt la Putere!

Alexcta spunea...

Întreb și eu ca prostul: Nea Mihai, da matale, ce ai de ascuns?

Alexcta spunea...

Nea Mihai: Știu Eu că......

Alexcta spunea...

Consider că trebuie schimbată tactica cu Bunicii noștri!

Alexcta spunea...

De exemplu:,, Am auzit că, NU mai avem bani de Pensii. Trebuie să Moară cât mai mulți Pensionari!!!

Mihai spunea...

@ Răul
Bine punctat.
Asta este isprava Olgutei si a lui Liviu.
Le mai pasa la astia de saracia romanilor.
Si Bistrita este un orasel de talie aproape sub media pe municipii ca populatie.
Primar cu salariu de prim ministru ,patriarh,.........

anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Teoria cum xa vaccinați vor trece mai ușor prin boala este asa, mai mult o constatare, un rezultat ieșit din studiul practicii, ceva cu baza empirica!
Aici este f clar: ori ai anticorpi, ori nu! Ca te țin anticorpii doar 6 luni (deocamdată) este o alta poveste...ce tine de neputință cercetării științifice, sau limitele ei actuale!
Vaccinul pt fete pt eradicarea cancerului de col uterin trebuie făcut periodic? Nuu!
Și acest violent cancer are la baza tot un virus...Pampilomavirusul, HPV!
ESTE OBLIGATORIU SI CONDAMNABIL NEVACCINAREA CONTRA HPV?...si el se transmite...
Exista studii care afirma ca peste 50% din bărbați au HPV și îl transmit...
OK? Exista vaccin? Da!
Exista tratament! Dă!
Mor femei din cauza HPV? Mor!
S-au luat masuri de preventie în afara vaccinului? DA! Testul Papanicolau, recomandat c/cost sau gratuit sub egida diferitelor campanii sponsorizate...

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
După cum știi deja, ori ești precaut, ori ești prost!
Nu ai înțeles un lucru esențial: romanii nu mai cred în ceea ce vine de la Guvernul mău și de la Autist!
Asta este adevărul...O asa de mare decrebidilizare a statului nu am mai văzut dinainte de 89...

M spunea...

1️⃣ Imi explica cineva de ce "anticorpii monoclonali" sunt buni desi sunt tot in faza de "tratament experimental" sunt produsi tot de Big Pharma (Roche de exemplu care, produce cu Moderna si vaccinul)?

2️⃣ De ce "e o risipa de bani" sa iei un vaccin de 12 euro dar nu e o risipa de bani sa iei un tratament de 1.000 de euro?

3️⃣ De ce sa nu cred ca toate aiurelile astea cu vaccinul nu sunt o manipulare a producatorilor de anticorpi monoclonali care, in cazul unei vaccinari masive, ramaneau cu productia in depozite?

4️⃣ De ce Romania si Bulgaria sunt pe ultimile locuri la vaccinare? Aici vreau teoria antivaxerilor!!!! Suntem mai destepti? Suntem mai informati?

5️⃣ De ce lista lunga de efecte adverse ale anticorpilor monoclonali e "buna"?

6️⃣ De ce manipularea ADN-ului pentru obtinerea anticorpilor monoclonali e buna? De ce in cazul asta nu mai e "manevra medicala eugenica"?

Iulian Mareș spunea...

Dar nici creștinii de la guvern nu au luat masuri sa meargă ei la om, la tara sa îl vaccineze!
Cum mergeau pe timpuri caravanei medicale sa le facă radiografii la plămâni!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Nu da vina pe popor și cultura lui pt nevaccinare!
Altele sunt cauzele și le știi prea bine...vine unul și reamintește de rostit ciparii odată cu vaccinarea...si gata, a și dat vina pe oameni ca au refuzat vaccinul...ca el, deștept în cap, deh inginer genetician, știe și ne spune și noua!
Nuuuu! Oamenii refuza ceea ce vine de la reprezentanții ipicriti ai puterilor unui stat care sia abandonat principalele functii!
Când vezi ca ei nu sunt PRECÀUȚI, ce așteptări ai de la omul de rand?
Când prevenția se face prin intermediul unei foste bucătărese ce importa măști din Kina, neconforme, vândute și de nevasta ministrului Tătar, ce dracu sa mai punem în ecuație?
Am adus eu măști, izolate, antivirale, vaccinuri?
Nuuuu...eu constat ca scopul Statului a fost parvenirea prin furt și înșelăciune...

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
"Nesimțitul cu virusi" poate fi vaccinat, nu?

Iulian Mareș spunea...

Sa intelegi și sa te ferești de Dictatura unor cretini, fie ca sunt politicieni, medici, magistrati sau militari...
Nu tot ceea ce vine DE SUS este valoros!

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Cu fiecare mesaj pe care-l adaugi pe subiectul Covid convingi că nici vorbă să te fi vaccinat. Altfel, ce rost ar avea fițele de mare optant între variante iraționale?
La români este vorba de cultură si capacitatea de a aprecia un risc.Mai este și fudulia de a ieși în față cu absurdități, că tot suntem noi țara Teatrului absurd.
Ce treaba are politica cu spiritul normal de conservare al individului în fata oricărei primejdii?
Aceiasi indivizi care conduc astăzi au convins 70% din populația țarii să voteze împotriva lui Dragnia, împotriva familiei, împotriva bisericii sau să zaca în nesimțire să nu se prezinte la vot, și nu reușesc să-i convingă să se apere de moarte?
Dacă nu reușești să faci bine, abține-te să faci rău! Tine pentru d-ta convingerile antivacciniste!
Dacă nu te conving cu alte date statistice, ia numărul morților de Covid din ultimele 10 zile si socoteste dacă numărul mortilor vaccinați este mai mare de 6-7@.

Huhu Rezea spunea...

Vaccinatul poate fi purtător de virus ca oricare obiect de pe acest pâmânt: pe mâini, dacă nu se spală, pe încălțaminte, pe haine și foarte rar ca infectat cu covid.In organismul lui sunt anticorpi care să lupte cu virușii.
Un nevaccinat in colectivitate este ca un măr putred înt-o ladă de mere sănătoase.

anonim spunea...

A murit Colin Powell in urma complicatiilor declansate de covid desi era vaccinat cu schema completa
Pai la varsta de 84 de ani cu sau fara covid = tot un drac
plus ca avea si el comorbiditatile de rigoare la varsta aia....doar nu avea organismul unui tinerel de 20 de ani,desi si ăiaaaa....
eheee de-am prinde si noi pe acolo pe la 75....
PS Acum se va pune problema cea mai "importanta" de catre "inteligentii" antivaccinisti.Powell facea parte din oculta mondiala sau nu facea????....oare l-a pedepsit "oculta"? sa vezi ce ne mai distram ca daca nu-l pedepsea oculta mondiala prindea sigur 150-180 de ani:)))
acusi sa vezi "discutii de discutii"...:))))

raul spunea...

M-ule ,eu sunt de vina ca asa scriu bistritenii aia???😀😀

Mihai spunea...

@ raul
”Salar” este un regionalism in zona BH ,Cj ,BN .
In locul lui @ M as fi pus o intrebare cu rezolvare prin regula de trei simplă;
Daca un primar de oras cu 75000 locuitori are un salariu de 187 576 lei/2021 ,ce salariu are un primar de municipiu cu 150 000 locuitori /2021 ?
In mod sigur raspunsul nu o să vina de la @ Huhurez sau @ Leon .

Calinmihaib12 spunea...

Un "purtător de virus".."infectat"= adică "perceput" de organismul uman că e agresat de "virus" și a început..să reacțio neze la agresiune, apărând și manifestă rile clinice ale unei boli acute: NU SE VACINEAZĂ..!,ci
,eventual=SE TRATEAZĂ ,(după gravitatea manifestărilor..!).
Dar schema asta nu e universal valabilă, e în funcție de "natura
"..CUNOSCUTĂ a..agen tului patogen,în acest caz a virusului
..!( adică e funcție de agresivitatea, patogenicitatea, contagiozitatea..etc.=CUNOSCUTE ale acelui agent patogen, și în funcție de reactivita tea CUNOSCUTĂ sau EXPLORATĂ a organismu lui uman la agresiune ..!).

M spunea...

@Iulian Mareș

Eu mă refeream la ce tot acest scenariu? Adică ce urmăresc ăștia? Pentru ăia 12 euro cât e vaccinul?

La cei care cred că Pământul e plat am înțeles! Cică daca acceptăm că e rotund, ceea ce nu e, atunci negăm ideea de rai și de iad. Pentru că toată lumea știe că dacă e ceva rotund atunci sus și jos nu mai au sens!
Cu asta sunt de acord!

Dar de ce să ne vaccineze forțat? Ce plm câștigă?

Ce? Îi crește păr în cap lui Arafat dacă se vaccinează Mareș?

M spunea...

@Iulian Mareș

Sper că nu ați făcut radiografii să vă iradieze Bill Gates și să va schimbe ADN-ul!!!! 😂😂😂

Mihai spunea...

Se întalneste cu Hussein Saddam .Are de facut dovada armelor chimice .

Leon spunea...

"Municipiul Oradea a intrat în top 10 al primelor oraşe din România ca populaţie! Numărul locuitorilor din oraşul de pe Criş a crescut semnificativ, la 221.861 persoane."
Raspuns ptr.@Avia:
Primarul Oradei are un salariu brut mai mic decat cel din Bistrita!
PS. Uite ce usor se fac 4 puncte de pensie..!

M spunea...

După o scurtă suferință dată de covid s-a întors la Haznaua 3 prietena mea, Porumbel. A avut următorul dialog cu Doi Neuroni Andreica (polițist de mucava).
- Domnule Andreica iar au ieșit polițiștii la vânătoare? Ați dat mii de amenzi oamenilor care nu vor să fie înjosiți, care nu acceptă să le fie drepturile călcate în picioare, care nu vor să poarte mască!
- Doamna Porumbel, dacă ne uităm pe statistică, 80% au fost avertismente iar amenzile aplicate au fost la minimumul prevăzut de lege.
- Deci sunteți incapabili să faceți ordine pe străzi. Știți câți oameni au murit azi la ATI, domnule Andreica? Iar Poliția Română ce face? Se plimbă pe străzi și nu e capabilă să sancționeze pe cei care își bat joc de noi și nu respectă măsurile minime!!!!
De ce nu vă faceți treaba domnule Andreica? Dacă sunteți incapabili, plecați acasă!!!

Măi oameni buni, asta e dusă cu capu'?
Cum adică:
"De ce dați amenzi?
Pai nu am dat!!!
De ce nu dați amenzi?"

Dacă aș fi rău, dar nu sunt, aș zice ca Mareș că Porumbeii au efecte adverse dacă se vaccinează (apropo, toți de la Haznaua 3 sunt vaccinați. Fac emisiuni antivaccin doar ca nutreț pentru cei care consumă așa ceva!)

Dan B. spunea...

Huhurezul nostru spune că vaccinarea ar fi o măsură de prevenție.
Așadar, până și el a consimțit că vaccinarea nu asigură imunitatea.
Dar despre ce măsură de prevenție vorbim, dacă subiectul poate fi purtătorul virusului covid, pe care mi-l poate transmite mie la un moment dat, mie cel sănătos tun.
Eu aș fi promovat medicația de eradicare a virusului, parte din ele putând fi aduse de afară, parte să fi fost produse în România. Dar cum trebuie să umflăm conturile marilor concerne farmaceutice, ba chiar și pe cele personale, lăsăm dracului medicația și achiziționăm doze de vaccin. Știți ce înseamnă o șpagă de 20 eurocenți la fiecare doză?
Există o luptă acerbă de opinii între medici infecționiști renumiți, dar ați avut curiozitatea să calculați ce retribuție lunară primește personalul medical angrenat în pandemie (spor de 85% din salariul de încadrare)? Dar dacă același personal, promotor al vaccinării, este pe tabelul „sponsorizărilor” marilor producători în domeniul farmaceutic?
Deci, nu sunt îndeajuns banii primiți din 2017 pe grila din 2022, mai umflăm conturile cu banii din covid sau „sponsorizări” de la Pfizer, Moderna, Astyra-Zeneca?
Întreb, nu dau cu parul în cei care urlă „vaccinare, vaccinare!”:
Chiar nu vă rușinați că v-ați lăsat prostiți de niște neica-nimeni, care v-au asigurat că veți fi complet imunizați prin „înțepare”?
Și dacă, in adâncului sufletului (dacă aveți), recunoașteți că ați fost prostiți, de ce nu treceți, măcar o vreme, pe „mute” și să nu-i mai persiflați pe nevacciniști!

M spunea...

@raul

Probabil că la "Vă rog să aprobați" scrie "Îi fain, no?" cu cele două variante de răspuns: "Îi" și "Nu îi". 😂

anonim spunea...

Nea Pandele "primarele" din Voluntari a cumparat din bani publici medalioane anticovid (talismane) 930 de buc cu raza de actiune garantata de 1,3 m(zice el) Nu spune cat a dat pe una bucata talisman si la ce folosesc
Cei de pe aici care simtiti nevoia(ca sunteti cativa) mergeti si cumparati de la Pandele.ce vaccin ce prostii sunt alea??:))) Va explica pandele despre ce e vorba cu talismanele anticovid "garantate"
La variantele urmatoare si-a luat angajamentul ca le va creste "raza de actiune" la 1,5 m apoi 1,8m reusind sa ajunga in final la maximum 2m....Dar aicea trebuie cercetare nenica nu gluma si deci bani...muuulti bani:))))
PS Stirea e verificata,verificati si voi trai'v-ar IQ-ul!! :)))

anonim spunea...

Da,dupa prima intrebare chestionar credea ca o sa-l ia la raga pe bietul andreica ca de ce....baiatu' s-a scos elegant dintr-o capcana si a picat in cealalta....deh curva-i curva si daca e "jurnalizda"
Oare ce-o mai face Mares?....Mara Mares? tot curvulita batrana?....nici macar nu-i singura:)

anonim spunea...

@M
"Măi oameni buni, asta e dusă cu capu'?"
Nu.nu e dusa cu capu'!! eeee altfel!!(ceva de genul sirei spinarii la râme)

anonim spunea...

scuzeee uitasem sa va servesc o "monstra"
https://www.cotidianul.ro/medalioane-anticovid-19-cumparate-de-doua-societati-publice-din-voluntari/

Calinmihaib12 spunea...

.."Domnilor"= TOVARĂȘI=..care pur și simplu:..MINȚIȚI..! când afirmați că ROMÂNIA..e..CAMPIOANA LUMII..la NR. DE MORȚI..din.."CAUZA:..cov.id"-ului..!.! (și altele"asemenea"..!).
De ex.:BELGIA, în.."topul" din topic
..VACCINATĂ PESTE..83 %..!,..ARE MAI MULȚI MORȚI la 1 MILION de LOCUITORI decât noi..!!..;
..ȘI..EXEMPLELE..SIMILARE pot continua..!, le găsiți pe site-ul "WORLDOMETERS.INFO..!

Calinmihaib12 spunea...

HUHU:
Pt..cel puțin..ACURATEȚE,corectează tabelul 2 din topic:.."CLASAMENTUL ..țărilor europene..", extras de pe site-ul "WORLDOMETERS.INFO",..unde
cifra..populatiilor,de ex..a BELGIEI ..e IDENTICĂ (..?)cu a ROMÂNIEI..!?, ..ceea ce nu corespunde realității.!
..Cred că a fost o simplă..greșeală.
..nu-i așa..?!!.

Mihai spunea...

India pe primul loc.
Noi in curând pe locul 2 dacă o mai lalaim in halul ăsta.

Huhu Rezea spunea...

Mai flecere, ti-a mai explicat cineva ca Romania este pe primele locuri la morti in ultimele saptamani.
Belgia a stat prost anul trecut, dar acolo valonii si flamanzii sunt baieti destepti, nu mirositori a tămâie, ca multi dintre românasii nostri, cum esti si d-ta, și s-au vaccinat.
Zilele acestea are cam 10 morti zilnic,
Se compara cu noi?
Chiar nu vrei să gândești deloc?

Mihai spunea...

Parca îl văd pe Mares cu medalionul la gât 🤣

Huhu Rezea spunea...

Continui să fii penibilul rezerviștilor, Buzescule!
Este explicabil, acum, de ce la Otopeni s-a produs acel carnagiu, dacă asemene iraționali au fost în dispozitivul aeroportului.

anonim spunea...

nea Caline mhb-ule
vezi ca ai luat statistica belgiei ref la morti din iulie 2020(cand intradevar era enorma ca si astia au vrut efectul de turma initial) dar le-a trecut.. procentul de vaccinare(83% )este din sept 2021 iar aia cu populatia egala cu a RO nu's de unde dracu ai mai luat-o ca belgienii sunt/erau 11.049.511 la ultimul recensamant din 2015.
In rest ai reusit sa faci ditamai ghiveciul din date si ani diferiti in asa fel sa-ti cada tie bine la calcule.Ti-a iesit pe dracu !!
Iar eu mi-am pierdut timpul sa-ti demontez minciunile idioate.La ora actuala Belgia este verde spre usor galben spre deosebire de mov inchis spre negru la noi
https://reopen.europa.eu/en/map/BEL/7011

https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/travel-and-covid/belgium/index_ro.htm
https://www.ecdc.europa.eu/en/cases-2019-ncov-eueea

PS Au avut dreptate unii care au spus cu CINISM.Va creste si la noi in romanika IQ-ul, cand vor mai muri dintre nevaccinati.Pana acum merge cu eficienta nu gluma:))))
PS Gandirea omului se vede si dupa cum scrie....adica lipsa ei
Ai mai sus toate informatiile la zi ref la Belgia,ca sa nu mai mananci... cu gura plina

anonim spunea...

https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

Reported Cases and Deaths by Country or Territory
The coronavirus COVID-19 is affecting 221 countries and territories. The day is reset after midnight GMT+0. The list of countries and their regional classification is based on the United Nations Geoscheme. Sources are provided under "Latest News." Learn more about Worldometer's COVID-19 data


Report coronavirus cases
MAIN
WEEKLY TRENDS
Now
Yesterday
2 Days Ago
Search:
belgium
All
Europe
North America
Asia
South America
Africa
Oceania
# Country,
Other New Deaths/1M pop
Belgium 0
Total:0
Poate inveti sa citesti un tabel dom "doctor" calin mihaib(ti-am facut un extras folosind rubrica "columns" din worldometer bineinteles. Oare cum ai ajuns doctor??....

Calinmihaib12 spunea...

.Akord:
..am luat,de pe site -ul amintit,din tabelul de AZI CIFRA MORȚILOR la 1 milion de locuitori,care,într-adevăr , este stabilită/calculată din tota lul morților în cei 2 ani, raportat la numărul populației ..! ( REGULA de 3 SIMPLĂ:
Nr.tot. morți × 1.ooo.ooo / Nr.Populație = Cifra morților la 1 milion locuitori..!(coloana a 5-a din spre final..!); atât și nimic mai mult..!
..Restul.."considerațiilor" tale.. exprim CARACTERUL TĂU de..OM RĂU, agresiv, predispus să insulte și să atace..aiurea..!
Cât privește..cifra greșită a populației Belgiei= dacă citeai tabelul din topic= din care am citat,nu mai făceai..observația ta..care DEMONSTREAZĂ:..atât faptul că că nici măcar nu ai verificat realitatea.."erorii" din topic,..cât IQ-ul tău..precum și..CARACTERUL tău de "OM"..RĂU..!( așa cum am scris mai sus..!).
..dacă crezi în ceva,..roagă-te să te ierte..și să-ți dea mintea de..pe urmă..!
..și apropo': acum vreo oră, BELGIA nu avea comunicate cifrele cu noile cazuri de infectare și numărul morților: de "azi" și de "ieri"..!; să nu-mi spui ca erau "0"..căci ar fi..O MINCIUNĂ..!; acum 2 zile avea 15 morți și 3.648 de cazuri noi de infectare..!
P.S.:..dar chiar și așa..BELGIA tot e mai sus decât noi, având mai mulți morți..până azi,mai ales că CIFRELE NOASTRE..cred că sunt..EXTREM DE.. "UMFLATE".!(cifra morților "CAUZATE" de..virusul corona "natural" = NECERTIFICATE de ex.anatomo-patolo gic, histologic, virusologic + bacteriologic..etc.).

Iulian Mareș spunea...

M,
asa este, trebuie sa indeplinesti anumite conditii pt a intra in concurs: cazier, fizic, stare de sanatate! Insa astea se cunosc dinainte de a incepe ”jocul”! Exact ca si cu modificarile la pensie, ulterior carierei...

Iulian Mareș spunea...

M,
Nu îi va mai creste par lui Raed, pe care il cunosc din iarna 2012 si azi nu il mai recunosc....
Da-mi voie sa cred ca-i creste exponential contul din, probabil, Insulele Virgine!

Iulian Mareș spunea...

Nu HUHU,
nu ei au convins pe cei 70%!
Sincer: greselile PSD, Facebook si tampeniile telectualilor din DIASPORA catre rude si parinti! ... si diasporenii au fost manipulati caci altfel ce-i Facebook-ul?
Revin si repostez:
*Teoria cum ca vaccinați vor trece mai ușor prin boala este asa, mai mult o constatare, un rezultat ieșit din studiul practicii, ceva cu baza empirica!
Aici este f clar: ori ai anticorpi, ori nu! Ca te țin anticorpii doar 6 luni (deocamdată) este o alta poveste...ce tine de neputința cercetării științifice, sau limitele ei actuale!
Vaccinul pt fete pt eradicarea cancerului de col uterin trebuie făcut periodic? Nuu! Și acest violent cancer are la baza tot un virus ... Pampilomavirusul, HPV!
ESTE OBLIGATORIU SI CONDAMNABIL NEVACCINAREA CONTRA HPV?...si el se transmite...
Exista studii care afirma ca peste 50% din bărbații lumii au HPV și îl transmit...putinel mai scazut procentul la femei, dar creste vertiginos la cele care au avut de la 6 parteneri sexuali in sus!
OK? Exista vaccin? Da!
Exista tratament! Da!
Mor femei din cauza HPV? Mor!
S-au luat masuri de preventie în afara vaccinului? DA! Testul Papanicolau, recomandat c/cost sau gratuit sub egida diferitelor campanii sponsorizate...

**Am repetat ca am facut vaccinuri si ca tin la grafen!...vrei sa trimit o foto, in privat?

Iulian Mareș spunea...

M,
nu, caci Bill este Reptilian!
Pe vremuri asa era...venea muntele la Mahomed! Asa s-au eradicat multe boli, dar numai comunistii (in fapt socialisti 100%) ăia stiau sa o faca!
Daca voia stapanirea, îi vaccina la intrarea in carciuma satului!

Iulian Mareș spunea...

@M,
nu am raspunsuri cum au unii...de pe aici, insa prima greseala si cea mai mare a fost cand producatorii vaccinului au fost absolviti de masurile legale...ale eventualelor greseli!

Huhu Rezea spunea...

Ca să fim cinici
Zilnic se eliberează cca 300 paturi la ATI.
Atenție!
Orice aluzie antivaccinistă nu va mai fi publicată pe acest blog.

Huhu Rezea spunea...

Bai prostilă, tu nu vezi că sunt randurile deviate prin capturarea unei pagini extinse?

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/vaccinul-face-minuni-in-india-s-a-atins-cel-mai-mic-numar-de-cazuri-din-ultimele-8-luni_2052358.html

M spunea...

@Huhu Rezea

Da!!! Dar de ce PENTRU...... CA folositi MICROSOFT....!!! WINDOWS!! Care stim cu TOTII e facut de BILL GATES
care face vaccinuri ca sa NE OMOARE TOATA
intelectualitatea umana!....(..?)

O SIMPLA,,,,,, conicidenta?????? NU e ASA??? Somn USOR!!!!

😂😂

Mihai spunea...

@ Leon
Sunt curios dacă si dlui Huhurez îi dă acelasi rezultat 🤣🤣
Oare Olguta stie ? Dar Liviu a lu Irina ?

Leon spunea...

"Ciprian Mihali, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a remarcat, în contextul implicării OMS în campania de vaccinare din țara noastră, că „România e singura țară din Europa în care trei sau patru din cele mai urmărite posturi de televiziune, finanțate pe perioada pandemiei chiar de către guvern, invită seară de seară în studio apostoli ai antivaccinării și negaționiști violenți”. În opinia acestuia acolo se află una din principalele explicații pentru eșecul campaniei de vaccinare din țara noastră. „Păcat că OMS nu va avea vreme să se uite la televizor”, notează acesta."(ziare.com)..!

Burebista spunea...

👍 As vrea sa vad ca nu mai publicați, indiferent de cine le postează...

Burebista spunea...

@Leon, o remarca foarte corectă a profesorului. 👍. Oare cei de la CNA dorm?? ROMÂNIA TV Trebuia închisă de mult..

Leon spunea...

"..Referitor la numărul mare de infectări, medicul Beatrice Mahler a mai spus: ”nu contează recordurile, este important să înțelegem fiecare dintre noi că fără efort nu reușim să depășim acest moment. Vaccinarea este singura soluție pe care trebuie să o îmbrățișăm pentru că vrem ca peste 3-4 săptămâni să se amelioreze situația. Și fără diagnostic, izolare și vaccinare pentru a ajunge la o direcție corectă, vom trăi o dramă de proporții pe care cred că mintea noastră în acest moment nu o poate cuprinde”.(ziare.com) !

Leon spunea...

"Chirurgul Paul Ichim a comentat vizita în România a unei delegaţii OMS în contextul în care românii refuză să se vaccineze.

„OMS a intrat deja în panică, văzând cerbicia dacilor liberi, de la vlădică la opincă. Vlădică-i ocupată cu totul altceva decât cu administraţia, iar opinca face informarea gen Moromete, pe la birturi/crâşmă(un fel a spune). În sfârşit, am o explicaţie coerentă de ce mergem vai de capul nostru de câteva decenii. Reacţia neamului nostru în pandemie, reprezintă exemplul cel mai bun. Chestia asta a arătat cât de lipsiţi de educaţie şi de solidaritate suntem, "compensând" însă printr-o fudulie şi încăpăţânare direct proporţionale cu prostia”, a scris, pe Facebook, medicul Paul Ichim."(ev.zilei)..!

M spunea...

Ce ne facem acum?

Bill Gates a anunțat că va da 120 de milioane de dolari pentru dezvoltarea unui tratament anti covid.

Acum ce ne facem? Antivaxerii vor reconsidera atitudinea față de Bill Gates? 😁 Sau vor spune că Șoșoacă l-a convins și pe Gates???

Huhu Rezea spunea...

Este previzibil ce vor spune cei colmatați psihologic de spaima de moarte.Si acum 150 de ani se spuneau aceleași bazaconii.

Iata ce spune un psiholog despre reacția paradoxală la teama de moarte a negaționiștilor.

8. Teama de moarte. Să nu uităm de categoria persoanelor care prezintă o teamă inconştientă de moarte. Pare paradoxal. În aparenţă persoanele nu cred în virus, deci nu se vaccinează. În esenţă dacă ar crede în virus, ar crede în boală şi deci şi în moarte. Or, cum virusul nu există, nu există nici posibilitatea de a muri infectat de acest virus. Negare. Această credinţă funcţionează ca un mecanism de apărare. Aşadar, dacă aş crede în virus, aş crede în moarte şi m-aş vaccina în consecinţă. Dar eu nu vreau să mor şi deci nu cred în acest virus.

anonim spunea...

Se cam stie: Capra raioasa tot cu coada pe sus umbla.:))

Iulian Mareș spunea...

Dumnezeu este cu noi....
Piloții greci printre cei mai buni din lume își poarta cu ei credință și la mare altitudine...

https://images.app.goo.gl/kNKJY8wFWcj99wLB9

Calinmihaib12 spunea...

..Dr. Beatrice MAHLER
"pune" că etapele: de diagnostic clinic și de laborator trebuie să PRECEADĂ..etapa vaccinării.!,(așa cum s-a procedat în cazul vaccinării anti-TBC (anti-tuberculoase);
Adică întâi se face un EXAMEN CLINIC, apoi se TESTEAZĂ toa te persoanele care ar urma să fie vaccinate , și în funcție de rezultatul ex.clinic și al testării( pt. antigen și anticorpi) se decide atitudinea de urmat: VACCINARE la cei "negativi"..la testare, iar la cei "pozitivi": după caz SE TRATEAZĂ/sau NU.., funcție de STAREA CLINICĂ și eventual de LABORATOR (evalua rea nivelului de anticorpi..); cam asta ar fi ,schematic atitudinea care rezul tă din cele spuse de dr.MAHLER..!
Sigur că,in funcție de noile "achiziții" științifice.., schema poate suferi.."modulă rile" care se impun ..!