Un produs Blogger.

vineri, octombrie 15, 2021

O fi bine să ne vaccinăm?

35 comments


 

35 de comentarii:

Mihai spunea...

Colac peste pupăză, a apărut si tulpina bucureșteană.
Ai gust ,miros dar nu simti apa caldă și caldura 🛀👌👌💂‍♂️

Leon spunea...

Mi-a placut de cel care spune ca face sex cu nevasta,... o data pe an..:))).

Iulian Mareș spunea...

Bunăăă! Mulțumim neomarxistilor, mai ales ălora cu 0 zile de munca!...si proștilor în cap, care i-au votat! UJT CÂT ȘI UJB!

Iulian Mareș spunea...

Dincolo de parodia din videoclip câți dintre voi vreți să vă va băgați oxid de grafen în corp, mai ales că acest element a putut fi separat doar în 2004!...și nu cred că ați uitat ce ni s-a întâmplat în 2004!?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ala cu sexul o data pe an e cel mai bun cetațean ca ne lasa noua nevasta din dotare s-o supunem mai des la tratamente de vaccinare, si pentru ca da dovada ca e si un patriot odolean, atunci sa primeasca si salariul, sau pensia, o data pe an! Dar, unde Dumnezeu n-ar fi ca asta cateva milioane, sa ne bucuram de vaccinat intre copane darnicile doamne, făra grija ca ne costa parale, coane Leoane?!!!

Iulian Mareș spunea...

De la Grafen!

Leon spunea...

Cornele, vezi ca este o conditie,..sa te intepi anual cu vaccinul care te fereste de Impotenta..)).

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, Leon, De aventura mi-e dor: Camarazi, să am eu o astfel de *pacientă* pe mănă si in durlă ca o tin in vaccinuri zi si noapte pe putin o saptămână, ba chiar si o lună, cat despre potentare, am de la Duhul Sfant o dezlegare sa-mi fie mai tare decat titanul de blindat helicoptere si avioane de vanatoare!

Calugarul spunea...

Nasol e că după tulpina Delta a apărut tulpina omega foarte periculoasa pentru meduzele kaki! Soluția e vaccinarea in inima creier și fund adică în același loc!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Calugare, mai puternica este tulpina Psi, caci se fixeaza numai pe creierii cenușii-gri la politicienii dilii si zurlii, care fac si desfac guverne imaginare, le publica pe tv-ri si prin ziare, dar nu sunt apte si pentru votare in camerele parlamentare, asa cum le tot face la modul zelos si codoș nebunaticul de Bubos Ciolos, parand ca-s incropite la cacealma, demne de a fi votate doar la Socola, Spitalul nr. 9 sau Balaceanca! Iac-așa!

M spunea...

@Iulian Mareș

Pe ce vă bazați!? Din câte știu nu conține oxid de grafen!

ifrim spunea...

Părinte,iar te-ai apropiat de alambic!Știm, nu consumi dar vaporii părinte,vaporii....

Iulian Mareș spunea...

Silviu Predoiu, despre Iohannis: Vă amintiţi acel slogan cu "Tace şi face!" din 2014? Cam aşa a început păcăleala. În realitate, nu face mai nimic
Silviu Predoiu: De câte ori, în ultima vreme, Preşedintele ne spune câte ceva, tot de atâtea ori apare şi câte un analist, jurnalist sau politician care încearcă să ne explice ce a vrut să zică acesta, căutând înţelesuri ascunse, subtile dar profunde în vorbele sale.
Silviu Predoiu: Aşa că am decis, omul acesta tace şi face! Nu ştiam ce va face, nu ştiam când va face dar sigur va face ceva, iar atunci când va termina vom vedea, în sfârşit, chiar lucrul bine tăcut, pardon, făcut
Silviu Predoiu: Ne-a luat ceva timp, dar ne-am cam lămurit că, în realitate, nu face mai nimic şi mai că ne bucurăm pentru asta. Nici nu mai are importanţă dacă şi ce vrea să facă în continuare. Ce contează cu adevărat de acum înainte este ce vom face noi!

Huhu Rezea spunea...

Mares
Dacă tot o lungesti cu grafenul, îi invit pe cititori să citească și materialul
Coronavirus: Grafenul, ''materialul-miracol'' care alimentează teoriile conspiraţiei promovate de antivaccinişti
https://www.agerpres.ro/stiintatehnica/2021/10/02/coronavirus-grafenul-materialul-miracol-care-alimenteaza-teoriile-conspiratiei-promovate-de-antivaccinisti--789803

M spunea...

În București un autobuz al pompierilor este transformat în ambulanță cu 10 locuri.
Urmează basculanta-ambulanță și apoi TIRul-ambulanță.💉

Mihai spunea...

Păi pe ce se poate baza ? Pe prostiile copy-paste pe care tot le flutură nemestecate pe aici. Ce-ar fi daca scrie maine unul ca si fierul vechi contine oxid de grafen ?
Mai bine ar examina amanuntit cum e cu cazarma ,adica mersul sa ai de unde veni- timpul trece ,leafa merge ...........2 camere de muzeu;

https://www.turnulsfatului.ro/2021/10/13/descoperire-istorica-shite-ale-rachetei-lansate-de-hermann-oberth-descoperite-in-acoperisul-casei-din-medias-185762

Si cand ma gândesc că de 30 de ani casa este muzeu in administrarea Muzeului Aviatie Militare cu functie de comanda (director), femei de serviciu -2 ,muncitor de intretinere. Sa vina dupa 30 de ani niste angajati ai primariei sa repare acoperisul si să faca descoperirea ??????? ................
Un fel de indiferenta precum cei cu dâra de ulei lasata pe soselele din Germania. Că doar ce , fonctia-i fonctie .......+ gargară ......

Leon spunea...

Stati mai bine in Bucuresti, fata de Craiova:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.gds.ro/Sanatate/2021-10-11/mortii-de-covid-din-craiova-pusi-intr-un-camion-frigorific-nu-mai-incap-in-morga/%3Famp&ved=2ahUKEwj2hPq78MzzAhXd8bsIHSJnCjQQFnoECAoQAQ&usg=AOvVaw3lfSA5tFYIVESK2C9-VPso&ampcf=1

Leon spunea...

"Conform datelor centralizate de Universitatea Oxford, România a ajuns pe PRIMUL LOC IN LUME la numărul de morți raportați la un milion de locuitori. Astfel, țara noastră înregistrează zilnic 16,6 decese la un milion de locuitori (media pe ultimele 7 zile).

Între 300 și peste 440 de decese în 24 de ore au fost raportate în ultimele zile."(dcnews)..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ei, aș, grafenul, care e mai usor decat hidrogenul, siliconul sau nailonul, este acelaș material fenomenal din care este contruit capul de cal, sau de Joiana, a lui Raluka Mooianu Țurkanu, sutienul ce-l poarta rujatul cu colanți pe pulpan, Desiș Bogdan Muian, pâlnia insetată de drojdii la țoiul baban a lui Limbric Organ, sau păzărica ce si-o trage nașparliu si de timpuriu, Aluna Burghiu, ori aparatul de vorbit si turuit la nesfarșit si nedeslușit a demisului fezandat si ratat, care si-a pierdut precipitat osul, Flocea Câțosul! In secolele viitoare, se prevad plațile cash cu bani din asemenea materiale usoare, cand se vor majora si pensiile meletare, stră, stră nepoții generatiilor viitoare bucurandu-se ca nu-si mai ridica zoldele cu rucsasacii din dotare, târâți în schinare!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E prevazut ca, intr-o zi de joi, si masinile de gunoi de la Groapa Glina sa preia sarcina acestor autobuze de la bombierii pompagii si de la autobaze, dupa care sa intre in exploatare cătinel si in trepte toate bateriile de lansat rachete, bolnavii fiind lansati in zare pentru o puternica oxigenare, dar si relaxare prin planare intre spitale, deci tot e o realizare pentru cei din lăbărala guvernare!

Mihai spunea...

Asa-i romanul ......
Daca unul de pe șantier zise ca vaccinul nu-i bun ,așa rămâne , NU-I BUN . Ce mai medici ,oameni de stiinta .....
Daca scrise presa germana ca taburile Ro lasară pe 10 km o dâră de ulei pe sosea (reclcamata in mod sigur la politie de spiritul civic avansat al neantului participant la trafic ) îi facuram prin toate comentariile cu ou si otet pe nemti ( cum isi permit ,niste jeguri ,....etc .....PĂI CUM ÎȘI PERMIT !!!!!

Măi fratilor ,azi dădui o fuga pâna in oras la cumparaturi. Când m-am dat jos din masina cât pe aici sa calc intr-o urmă de ulei lasata de niste nesimtiti in parcare . Și nu era singura prin parcare .......

https://youtu.be/L9yBeJERElM

Asta-i romanul si Ro !!! Asa-i bine ,pentru multi NORMALUL .

M spunea...

@Leon

Uraaaaaaaa!!!! Suntem și noi primii la ceva!!!!!

M spunea...



- Nevastă, am fost la doctor și mi-a recomandat striptease și sex oral!
- Băi fraiere! Ți-a recomandat Strepsils și Hexoral!!!!

Iulian Mareș spunea...

Și noua ne este rușine sau teama sa numim asasinii, criminalii care au premeditat acest genocid?
Va reamintesc ca zilnic înregistrăm morți din cauza proastei guvernări Iohanis cât 2 Bg.Mc. într-o zi de lupta normala, când pierderile (morți și dispăruți) sunt în medie de 3-4%!
Coruptia și autismul ucid în spitalele de stat nu în barurile improvizate!
*Comandantului Arafat nu-i trece prin troaca aia lucioasa precum luna sa oblige clinicile particulare cu blocuri operatorii și ATI sa preia infectatii!...pe corbii lui Voiculescu și ăluia din SB care voiau sa le dea hălci din banii asiguraților de sănătate! Trebuie rugati frumos sau ar trebui sa simtă țeava în coaste?

Huhu Rezea spunea...

Problema este că aproape 70% din populația adultă a României accepta genocidul, opunându-se din motive de neîncredere măsurilor oficiale de combatere a pandemiei.
Nu poți să spui că Uniunea Europeană nu ne-a furnizat Vaccin, Noi ne autofaultăm.

M spunea...

@Huhu Rezea

Calcul simplu!

Avem de imunizat până la 70% din populație pentru a avea o oarecare siguranță. O putem face prin vaccin sau trecând prin boală.
E clar că nu mai poți să îi convingi să se vaccineze! Deci trebuie să treacă prin boală.
La o rată de deces de 2% înseamnă că vom ajunge la imunitate după ce mor încă 300.000 de români.
România o să fie lecție de studiat în viitor că fiind cea mai idioată țară!

Problema nu e neapărat cu covidul dar, ce să vezi, în țara asta sunt la ATI și alții pentru că nu s-a pus "pauză" nici pe accidente rutiere, nici la infarct, nici la sarcini dificile, nici la alte o sută de cauze.
Zicea cineva la TV: să facă spitalele private tot "de covid". Păi să îi anunțe și pe cei de la descarcerare să nu mai piardă timpul să îi scoată dintre fiare.
Spitalele private să rămână dracului "generale" că mai sunt și alte boli.

Vreți să faceți ceva util? Nu mai pierdeți vremea dând sfaturi! Vaccinați-vă!!!

Eu am spus mai demult: greșeala lui Arafat a fost că a acceptat să lucreze cu PNL și USR. Băieții deștepți din aparatul de propagandă rezist au înțeles un lucru simplu: dăm vina pe Arafat ca nu cumva sa fie acuzat Vlad Voiculescu și după pandemie îi dăm un șut în cur arabului și putem privatiza serviciile de urgență.

Eheiiii! Ce o să mai plângeți după Arafat când o să chemați salvarea privată!!! 🚑
Mai vorbim!

Calinmihaib12 spunea...

M:
..ai luat în calcul o mortalitate de 2 %.. în lume..,dar cifra e..pe 2 ani..!= 2020-2021..!

Gogu Pintenogu spunea...

Cam des, ar trebui să o mai rărească!

M spunea...

@Calinmihaib

Aha! Ia spune cum e 2% pe un an!!!!???!

Vezi că aritmetica e simplă.
Zilnic se pozitivează in Romania cam 16.000 și mor cam 320. Ia fă tu calculul!!!!!!

Am luat 2% ca o medie. Dar dumneata nu vezi pădurea de copaci. Deci problema dumitale nu e că există un potențial de 300.000 de morți pentru a atinge visul umed al lui Șoșoacă ci că dacă procentul e de 1.98%????
D-aia vă fac ăștia muci cu postările lor fanteziste!!!

Leon spunea...

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DHyOYWsclubg&ved=2ahUKEwiR7sP2t87zAhWhsaQKHYjeDqEQFnoECCAQAQ&usg=AOvVaw3WUzf0Xk_zfgvnLoS1PHby

Leon spunea...

Cine-l stie pe Dragos Patraru de la emisiunea Starea Natiei, acum aflat in izolare infectat de Covid, poate se convinge ca NU este de joaca cu acest Virus..!

Iulian Mareș spunea...

Eu nu ma bazez pe nimic, referitor la grafen!
Este vorba de cultura Facebook, iar un agarici multilatwral dezvoltat tocmai s-a spart ca o cunoaște...👍😜✌🤣🤪

Iulian Mareș spunea...

Ai citit declarația oficiala a MApN?

Iulian Mareș spunea...

Și ce bășini își da....
Acum activează pe la o TV anonima!

Burebista spunea...

🤣... Da, da... La o televiziune anonima...
PRIMA TV... 🤣
Se poate sa nu comenteze atotstiutorul la ceva? Mai cauta pe goagăl.. 🤣