Un produs Blogger.

marți, octombrie 26, 2021

Procentele nevaccinaților cât ale votanților lui Werner

48 comments


In pandemie, ori esti precaut, ori ești prost!
Rezultate finale alegeri prezidențiale 2019. BEC: Klaus Iohannis a primit 66,09 % din voturi 
Procentul populației adulte care nu s-a vaccinat cu cea de-a 2-a doză este de cca 68%. 



 

48 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

KWI a primit 66,09 % din voturi, iar cei votanți au fost cam 50% din electorat, adică el a fost votat real de 33,045% din cetățenii cu drept de vot! Cam puțin pt un Tutankamut ce se vrea DESPOT de țară!
Din cei 66,09% ekivalați cu cei 33,045% ce a mai rămas azi? A rămas cel mai toxic și antiromânesc executiv!
*Executiv și nu doar guvernul mău!

Leon spunea...

Dan Teodorescu, liderul trupei Taxi, cat de curand va fi verificat de ANAF pentru neplata impozitului pentru veniturile nedeclarate, obtinute pentru drepturile de autor..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

O incapatanare, fara asemanare, si nu inteleg de ce atata inversunare pentru un rachat de vaccin mai simplu decat un Polidin! Am facut trei vaccinuri in trei dăți si nu m-am chișat in chiloți de frică pentru atata trihirică, la o adică, caci frica inoculată de ciripoi a facut din noi niste biete oi manipulate si indoctrinate ca o sa vina lupul la noapte sa ne beleasca pe deșelate chielea de pe spate! Acest vaccin am sa-l fac sa-i vin guvidului de hac, ori de cate ori se impune de necazuri sa scap! Masurile anti pandemice sunt deosebit de benefice, ca sa inteleaga fiecare ca nu-i de gluma cu vietile ce ne sunt inconjuratoare si suntem de ele raspunzatoare ca sa le protejam de la infectare prin vaccinare, nu sa le punem in pericol prin neprotejare si neglijare! Pana si Marele Alb barbos de la Patriarhie, cu ceaunul de măligă din aur pe scafarlie, binecuvantat el sa hie, in vecie, a gângavit morocănos in barbă ca nu-i hlizială si de șagă cu uciga-l crucea si vaccinul pe Satan Guvidul, si sa lasam scepticismele fricosilor lasandu-ne pe mainile medicilor, caci daca vaccinat mai ai sanse o droaie, in caz de contaminare, nevaccinat mai ai o olaie, tataie!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Hitul mai sus postat de Taxiul in Cotroceni parcat, ieri pe inserat pe Romanistan TV l-am mai ascultat, si cred ca spune totul despre idiotul care a incurcat cu totul aceasta pandemie, fi-ar de capatana aia ca un dovleac sa-i fie, ca de aia in Romanistan la ora asta este o bulibaseala si-o anarhie! Bravo, marite Dorin cantautor, mai ales ca ai si humor, si e ca o loazbă data peste ceafa săsească, din somnul morții ca sa-l trezească, cu tot cu panaramele ceasului rău, ,,Guvărnul mău!''

Leon spunea...

https://m.ziare.com/ludovic/ludovic-orban-retragere-grup-parlamentar-pnl-1706958

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Alta belea pe capul omenirii, caci neamul outoarelor si-al cotcodăcirii, cel al găinii, care nu-i aidoma cu cel al furtisagurilor, adicatelea al găinarii-șmanglirii, se imbolnăvesc de gripe aviare si transmit microbul prin preparate alimentare de galinacee rozacee, insa boala nu se transmite totusi homme de la om la om! Si, pentru ca-mi eram singur dator, azi mi-am recuperat Certificatul verde din calculator sa-l am la vedere ca o buna prevedere, caci fara aceasta țidulă intrarea mea in orice mall este nulă. Hai, nu mai asteptati si va rog sa mergeti sa va vaccinati, mai ales ca s-au format niste codoaie la centrele de vaccinare de cvartal, cat calul lui Decebal!

Cezar spunea...

De ziua Armasii...a luat cuvîntul in parlament..colegul meu..don general N.Roman
Printre altele a zis ceva ca urgent se va da un vot pe o lege care sa elimine...etc..etc..
Este cineva la curent??

Leon spunea...

"Președintele Klaus Iohannis a ajuns la un minim istoric al încrederii în rândul românilor, arată un sondaj publicat luni, 25 octombrie, de către Laboratorul pentru Analiza Războiului Informațional și Comunicare Strategică (LARICS), în parteneriat cu Institutul de Științe Politice și Relații Internaționale (ISPRI) al Academiei Române.

Potrivit analizei citate de ziare.com, doar 5,6% din români au încredere „foarte multă” în Klaus Iohannis, în timp ce 17% au „multă”, 31,8% „puțină”, iar 45,3 „foarte puțină”.
De cea mai mare încredere se bucură Armata și Biserica, în care 54,9% și respectiv 47,1% din români au încredere „foarte multă”.

Mai puțină încredere decât președintele, în rândul cetățenilor, îl au Parlamentul și Guvernul."(cotidianul)..!

Leon spunea...

Razbunare de Presedinte !
Iohannis l-a pensionat si pe Leonard Orban, fratele lui Ludovic!

Iulian Mareș spunea...

👍😜🤣, kiar si la hematii! Cred ca nu are Certificat Verde o avea?

Mihai spunea...

@ Leon
Ati sărbătorit si cativa ani de la 25 Octombrie 1917 după cum se vede 💥
Ati avut si invitati de la Vâlcea, banuiesc🤣🤣

luchy19 spunea...

https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100129738?fbclid=IwAR1H8KiF1BfwWK5306cQgPf87eEvnirfeWJqn1bADV0hqcT7dgd9nC4C3Fc

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Coane, Leoane, frac-su nu doarme, pentru ca Logan Organ, sucărit maian pe partid si Muilă Plavan, si-a dat demisia din grupurile parlamentare, insotit de cateva slugi si odoare de honoare care au dat cu sictir in oala cu bors de stir peneleului muribund si in delir, si bine face, pentru ca, in urma lor, lăbăralii se vor dezintegra definitiv, ca acele alte dobitoace la creier sarace, candva la fel de acide, de la PNT-cd!

Mihai spunea...

🤣🤣🦧🦧 De aici si-au luat lumina cei 66 % nevaccinati.
Andre_luta a dat o stire " bombă " .
Si dacă a spus Antena " fidelii" s-au conformat. Si așa rămâne.

https://s.amsu.ng/A1MHWrMrQqoN

Iulian Mareș spunea...

Da, la ENEL!

Iulian Mareș spunea...

Cateva explicatii, ca nu sunt specialist, pls!
Este vorba de....?

M spunea...

Oricum, cei care acum "descopera" cat de rau este Johannis sunt exact cei care nu de mult ne innebuneau cu cat de bun este, de destept si de salvator!

Dar nu prea ii vad cerandu-si scuze!!!! Pentru vremurile in care mancau rahat (turcesc) cu lingura!

Vorba lui Rebenciuc: https://www.youtube.com/watch?v=F_kwytuMnMY

😂 Pe de alta parte acelasi artist avea un discurs si la adresa PSD (acum 2 ani)

https://www.facebook.com/100001949991565/videos/2423544854387157/

Mihai spunea...

Felicitări " Recorder" !

Doar asa mai aflăm cât de afundati suntem in corupție și mafie, de jos până sus.
Mă întreb cine mai baga in seamă armata ,rezervistii cu milogeala la o indexare de 2-3 procente in plus, cand ei se doldoresc de bani din furt ,ilegalități si salariile facute de Liviu si Olguta. Te mai poti pune cu ăștia?
Urmărind acest video ,pur si simplu m-am îngrozit unde s-a ajuns .Pur si simplu ti se face pielea găina si iti pui intrebarea ,cine iti mai face dreptate in tara asta.
Mare curaj pe acești ONG-sti voluntari care au tăria sa intre in mafia asta nenorocită și să arate ce se întâmplă si dece se întâmplă.

Incredibil ;

https://youtu.be/od5Zlvp1yIc

Asta se poate intampla doar cand organele statului ( politie,jandarmeriei,gardă forestiera,etc) sunt mână in mână cu mafia.
Vaccinati,nevaccinati ,noapte bună Romania !!Bine ca încă luminita mai pâlpâie.



Leon spunea...

Pai Da, Recorder merge in padurile prorietate privata, ca doar astea mai sunt in picioare, cele ale Statului au facut picioare si au trecut granita spre Occident..!
PS. Sa inteleg ca Proprietarul n-are voie sa-si taie cativa molizi sa-si faca capriori pentrul acoperisul propriei case ! Mai bine sa-i cumpere de la Depozit la un pret triplu..!!

M spunea...

@Leon

Recorder o sa se credibilizeze cand o sa vad o ancheta despre Timisoara fara apa calda si caldura sub dezastrul USR, hotia voturilor la sectorul 1 sau cum cheltuie banii biserica evanghelica.

Un ONG la fel ca multe altele, doar un paravan pentru spalarea de bani si pentru lupta politica. O mizerie "rezist".

Eu m-am lamurit cand am vazut "materialul echidistant" despre 10 august. Pur si simplu o batjocura mizerabila, scarnava, la adresa romanilor. Au selectat STRICT doar momentele de interventie a jandarmeriei taind ABSOLUT toate momentele de violenta salbatica si irationala a "demonstrantilor pasnici"!

Leon spunea...

Vedem diferenta majora intre grija PSD pentru romanii cu venituri mici si gandirea liberala : http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2021/pr513_21.pdf

M spunea...

Iata ca PSD s-a aliat cu AUR pentru a respinge legea privind certificatul verde la locul de munca!

PSD + AUR = ❤

Iulian Mareș spunea...

Primul beneficiar al salariilor făcute de Olguța și Luviu este Primul Autist al țării...*nici nu știu ce e mai rău? Sa vinzi copii sau sa-i ucizi...? Cel mai cretine guverne sunt Orban și Cîțu ca doar ei se atrag...

Leon spunea...

Nu cred ca Ciuma rosie doreste sa apere pe romani de Ciuma galbena..:)).

Leon spunea...

Huhule, pe unde umbla Leonard, l-ai trimis in China dupa Cipurie necesare autoturismelor autohtone ?

Mihai spunea...

@ Leon
Pân deseara ,rogu-te dacă poti fă astea;
- calculează efortul bugetar pentru fantasma L127
- vezi de la A-Z video din link-ul postat mai sus repostat aci.
https://youtu.be/od5Zlvp1yIc
Apoi ne dăm intalnire si stam de vorba cum se face furtul din paduri.Si cum este si cu privatul care are cotă anuala si taie de 5x cota.
Nu am treaba cu asta dar am locatia de vară intr-o intersectie cu artera principala E60 . Celelalte două drumuri asfaltate curg in intersectie din zone cu munți de padure (de stat , composesorat si privat, Stâna de Vale – Simleul Silvaniei).
Pe aici,prin acesta intersectie, se face traficul de lemne ,noaptea sau pe cea mai urata vreme de nu dai cainele afara iar jmecherii ca astia la lumina zilei că nu-i opreste nimeni. Antemergatorii pentru hotii de talie mică ssi medie sunt din timp in intersectie si fac partie.
Din nevoie pentru casă mi-am pus camere de luat vederi ,din care doua bat chiar și in ”drumul lemnelor” inclusiv intersectie.
Nu mare mi-a fost mirarea când ,prin intermediari, mi s-a atras in mod imperativ atentia sa-mi dau camerele jos ,fiindcă deranjeaza si se va lasa cu urmari . Vecinul ,care detine si un mare magazin le-a dat jos,eu incă nu. Asta-i mafia lemnului ,indiferent ca-i padure de stat sau privata.
O politista aflata in patrulare a fost batuta de sofer la 200 m distanta de inersectie fiindca i-a oprit si depistat fara acte. Noroc ca postul de politie este in imediata apropiere.
Padurea privata este gestionata de ”Ocoale silvice private” si in mod legal nu taie cine cum vrea si cat vrea. Privatul are o cota pe an ,în rest este mizeria si furtul mafiei in rand cu padurarii ,brigadierii ,ing silvici .
Iar cei din composesorat au cota de lemne ,pe care primaria i le aduce acasa in fiecare an prin unele locuri.
In rest orice alt lemn ar trebui vandut numai prin depozitele primariei ,ocolului silvic de stat ,ocolul silvic privat (pentru cazaturi ,rarit,etc). Altfel ,primariile , statul si privatul se alege cu praful de pe tobă. Din cauza se întâmpla si ce se vede in video .
PS
Așa cum arată societatea de azi, va arata Romania de mâine ! Am zis si mai zic doar atat” Oltenii daca nu sunt sefi sunt in stare să-si bage unghia in gat ” !!!
Am ajuns țara in care sa râdă ”miticii ”fara simt la apă caldă si caldură de timisoreni !! Halal .........Cezar trezeste-te băi si recuperează Tab_ul ...........

Mihai spunea...

Nu numai cipuri trebuie aduse . Sunt foarte multe materiale de import lipsă in economie din cauza ruperii lantului de aprovizionare sau procesului de fabricatie generat de pandemie.
De la textile din Dubai pâna la cipuri din China .....

Leon spunea...

@Avia, nu este nevoie sa calculez, Impactul bugetar este trecut de Olguta in Expunerea de motive a Pl x nr.725/2019 ( Legea 127/2019 ):
-ptr. 2019 = - 8,5 miliarde lei.
-ptr. 2020 = - 24,8 ,,
-ptr. 2021 = - 58. ,,
-ptr. 2022 = - 81. ,,
Cu o colectare mai buna a ANAF, BASS si BAS pot asigura aceste fonduri, ridicand procentul de la 25% din PIB, la max.33% din PIB ( media in UE este de 45%..!)
PS. si familia mea(din partea mamei) are in zona Dragasanilor, un hectar de padure(esenta tare), si cunosc modul de exploatare a acesteia; saptamana trecuta un var si-a adus acasa din aceasta padure 5 m.c de stejar si tot a cheltuit 1200 lei( Taxa marcare, tractor, tapinari, transport, etc.).
Eu fiind la 160 km.distanta, am preferat sa cumpar din zona, luna trecuta, 5 m.c.de salcam cu 2500 lei, aduse acasa si taiate cu drujba..!

Calinmihaib12 spunea...

Avianyc:
1..montează acele camere..mascate,ascunse,nu la vedere..!
2..în TIMIȘOARA,acum când au întrat în vigoare.."restricțiile",ținerea locuitori lor în "blocuri"..în FRIGUL iernii și..în MIZERIA fizică a lipsei de apă caldă
pt. îmbăiere..și alte nevoi(mai ales că NOI plătim lunar,tot anul , vara și iarna.. ,căldura furnizată de "CALOR")..seamănă a .."EXPERIMENT"..,la altă scară..,,a lagărelor..de orice "culoare"..din anii.. secolului XX..!(mai lipsesc din "peisaj", mitraliorii.!);
.."mizeria"..fizică combinată cu pan-de mia..pot genera idei "conspirationiste".. "pe..bune"..!
Rămâne..ca..CIFRELE SĂ..VORBEASCĂ..!(DOAMNE FERI'!= vorba ardeleanului..!)

Calinmihaib12 spunea...

Leon:
Intrebare:
..ajung cei 5 m.c. de lemn de esență tare..pt.încălzitul (și îmbăiat..) casei cu sobe de teracotă,(sau din fontă,după caz),o iarnă..?

Mihai spunea...

@ calin mihai
Multumesc ! Am in vedere solutia daca se agraveaza fenomenul.

@ Leon
Sunt convins ca sunteti in tema ,nu este nevoie de justificari suplimentare.
Si eu am cumparat in vara 5 mc lemn de fag la 1100 lei, descarcate in curte plus 100 taiatul.
Cand am construit erau promisiuni de introducere gaz . Timpul a trecut si nefiind gaz am folosit in centrala lemne.
Acum ,dat fiind si costul si din ce in ce mai greu de procurat legal mi-am tras trifazic si am montat centrala pe curent. Oi vedea cum iese,dar cel putin elimin un stres .
Pâna nu se starpeste mafia asta a lemnului in multe zone si mai ales unde mai sunt de furat paduri nu se va trage gazul. Sunt foarte influenti la orice nivel si incerca cat pot sa franeze introducerea gazului. Daca se introduce gazul mafia lemnului isi cam pierde obiectul muncii si asta nu le convine.
Inteleg că inca mai calculati pentru 2023 ,2024 ,2025 ........
Dupa ce terminati sa nu mai acuzati guvernele ca se baga in imprumuturi ,gata sa depaseasca 80% din PIB .......

Mihai spunea...

@ Calinmihai
Scuze ca intervin neintrebat peste domnul Leon.
Nici daca incalzesti o camera 5 mc nu sunt suficieti. Daca folosesti centrala necesarul pentru o iarna care acum se duce la 4-5 catre 6 luni de facut foc duce la cel putin 20mc pentru suprafete de 120-140 mp cu H 2,7 m plus anexe.
Si eu alm luat 5mc dar iarna folosesc locatia ocazional cand am treba in gradina sau de sarbatori.

Puterea calorica a lemnul este stabilita dupa cum urmeaza;

Pin – 4000 kcal/kg
Molid – 3725 kcal/kg
Mesteacăn – 3700 kcal/kg
Salcâm – 3575 kcal/kg
Fag – 3550 kcal/kg
Cireș – 3550 kcal/kg
Stejar – 3450 kcal/kg
Plop – 3200 kcal/kg

Leon spunea...

Cu ceva economie, ajung pana in Fe-Martie la 2 Sobe de teracota..!
Iarna trecuta am mai taiat din gradina cam 500 kg...!
Uneori mai folosim si un Calorifer electric !

Calinmihaib12 spunea...

Mulțumesc pt. răspun suri ..!
..în copilărie (anii 60'..)locuiam într-o cameră de 12 m.◽, ..1.000 kg.de lemne ..într-o sobă de tuci/fontă..+ vreo 100 kg de cărbuni ("brichete") ajungeau din noiembrie până în martie..!

Huhu Rezea spunea...

Si primavara, vara, toamna cu ce faceati mancare?

Mihai spunea...

Buna intrebare dnule Huhurez.
Multi in copilărie am crescut într-o singură cameră, uneori aceasta fiind o anexă la casa mai mare nelocuita.
Simplitatea aduce cea mai mare fericire.
O camera ,o camara si prin anii 80 alipit la anexă si o baie.
10 mc de lemn pe an ,era cald si noaptea imi plăcea cum bat razele din sobă pe tavan si cum pocnea uneori cate un lemn de brad in sobă.
Fără viruși si medicamente desi iarna greu ne tineau părinții in casa,am crescut bio mari si sănătoși, in credinta creștină plecați în lume cu cei șapte ani de acasă.
Primavara ,vara foloseau atat lemne cat si cu butelie cand prindeau. Ba au mai inventat biogazul dar avea putere calorica mică.
Copilărie fericită cu munca de dimineata până seara alături de părinți.Si nu eram niciodată obosit.

M spunea...

Zilnic avem tot atâția morți de covid cât în 9 incendii la Colectiv!!!! ZILNIC!!!

Vedeți ceva rezistenți pe străzi? Ceva dosare penale pentru cei care au fost miniștrii sănătății în ultimii ani?

Calinmihaib12 spunea...

Huhu:
..camera făcea parte dintr-un apar tament cu 2 camere,situat în centrul orașului( lângă p-ța MARIA),locuit de 2 familii..având o bucătărie cu un robinet cu apă rece, fără baie,un "șpais"= cămară de alimente,iar WC-ul era pe un coridor comun,fiind utilizat de..3 familii:adică 8 persoane(!)în anii '60,până în 1970, când statul român a binevoit să ne repartizeze un apartament micuț cu 2 camere,confort 2.., 26 de m.p.= camerele împreună.!
De gătit..: inițial pe o lampă cu petrol,apoi pe aragaz cu butelie cu gaz, care costa cam 11-13 lei,un schimb..!
..cât..despre viruși..d-nul Avianyc cred că a și uitat..că în copilărie iarna mai si și răceam și..ne mai curgea nasul,dar aveam batiste..etc. si am ajuns..aproape de deceniul 7.., "autonomi"..!,fără boli care să mă deranjeze.."prea mult"..!

Calinmihaib12 spunea...

..mai sunt și alți furnizori de..cipuri:
Indonezia,Taiwan,Singapore,Malaysia,..ROSSIA (în anii '89-'90, o baterie de ceas rusească de tip.."AG 13" pt. un ceas SLAVA de mână..a funcționat 7 ani..!)..etc.
..Cred că povestea cu lipsa cipurilor pt. automobile..e o .. "poveste"..!; poate că realitatea e că a scăzut "cererea" de automobile..cu prea multă "electronică", care..distrage atenția șoferilor de la conducere...!; (poate ca mă înșel.!)

Iulian Mareș spunea...

@avianyc,
asa este insa dupa stralucita-i vizita in alb (EA și EL) vom ridica ode si vom aduce jertfe cand vapoarele gemand de marfuri bune si ieftine vor sosi din Egipt!
Coruri nesfarsite de fecioare neprihanite vor canta imnuri de marire si vor aduce osanale TUTANKAMUTUI!
*O vizita vizionara!!!

Iulian Mareș spunea...

Niculeeee,
De centrala romaneasca pe paleti ai auzit?
*Sfat: daca intri pe taramul taierilor ilegale de paduri, atunci iti spun ca majoritatea lemnului pleaca la export, prin firme cunoscute, care nu pot justifica cantitatea aprobata cu cea exportata!
*Nu stau sa caut, dar daca Stana de Vale tine de BH, atunci BOLOJAN este vinovatul!

Iulian Mareș spunea...

Aici m-ati invins!
Si eu am locuit intr-o camera si acolo imi faceam si lectiile...., insa aveam si baie proprie si bucatarie si alte dormitoare si sufragerie! Am dorit mereu o camera birou, biblioteca separata, dar nu a fost sa fie!
*Si de atata fericire si neoboseala ai plecat de-acasa, nu?

Leon spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

Domnule Mares.
1. Ati vrut să spuneti centrala pe ”PELEȚI” banuiesc ?
2. Daca nu stii de cine apartine Stana de Vale ,mai bine mucles.
3. Centralele pe peleti sunt de randament ridicat ,dar in unele zone in care umiditatea este mai ridicata au multe inconveniente. Si din an in an pretul peletilor creste.Daca absord umezeala din cauza umiditatii mai ridicate ,cosul de fum se colmateaza si poate lua foc usor.
4.Evident ca mult lemn pleaca la export ,dar se fura f.mult la consumul intern ,cauza fiind si faptul ca aproape 60-70% gospodarii consuma pentru incalzire lemn.Iar cu centralele termice se consuma mult mai mult decat pe vremuri cand cu o soba incalzeau o singura camera ,maxim doua.

Mihai spunea...

@ Mares
Doar cei care nu au cunoscut cu adevarat realitatile din Romania pana la venirea si dupa instaurarea regimului comunist au putut fi ”regalisti”.
Generatia noastra ,a anilor 50-60 , nascuti si crescuti pana la o anumita varsta in meniul rural (la țară ,cum se spune) ne-am putut da seama mult mai bine ce a fost inainte si ce a fost dupa .Puțini dintre noi vor putea fi vreodata regalisti sau departati de stanga. De la oras ,mai greu iti dai seama de fenomen.
Asa era viata pentru multi copii crescuti la tara;
Munceam de dimineata pana seara, alaturi de parinti si uneori singur la muncile campului de aveam bataturi in palme. Dar nu eram niciodata obosit sau nefericit. La scoala era o placere,nu intarziam niciodata desi faceam doi km pe jos ,iarna prin zapada ,iar altii cate patru-cinci km ,fara autobuz la dispozitie sau parinti care sa ne duca de mână . Mai greu la liceu dupa despartirea de satul natal ,sat natal unde iarna ne bagau greu in casa de la sanie ,repetitii la colindele de Craciun ,iar vara de sambata dupa masa pana duminica dupa masa băteam mingea pe terenul de fotbal.
Nu scapam sambata seara filmele care rulau la Caminul Cultural aduse cu posta odata pe saptamna. Mai trageam pe ascuns cate o tigară ,mai inghesuiau câte pe una pe unde apucam ( pe la pascut vacile sau pe unde le mai prideam ,etc).
Sărbatorile de iarna erau o feerie pentru noi. Si uite asa am crescut bio , in credinta crestina dotati cu cei sapte ani de acasa calauza in viata.
Doamne cât este de greu când te intorci la vatra strabună si nu mai gasesti pe nimeni. De cand nu mai sunt parintii si cainele credincios -paza lor pe care-i vedeam de trei ori pe an ,in concediu , de Paste si de Craciun,( și sunt multi ani), am mai calcat de doua ori in curtea stramoseasca ,dupa care neputandu-ma acomoda cu situatia am cedat totul fara nicio pretentie surorii mele ,profesoara in comuna.

Iulian Mareș spunea...

avianyc,
1-se pare ca pui botul la peleti.. :)), e clar Bolojan FURA de rupe! Caci la el este Valea Stanii! Si nu-i asa bai ca nu sunt eu sigur 100%, ca doar nu o fi Sinaia!!!
2-Multam, peleți! Însa, te rog sa-ti introduci ”autocorectul”, caci nici nu stii cate verbe la trecut si viitor stalcesti si eu nu te-am corectat, doar Huhu o mai face uneori, cand le comiti repetabil!
3-Am citit despre centrala romaneasca pe peleti cu un randament excelent insa nu am gasit aprecieri despre umiditatea zonei! acum deh, in zone montane mai si ploua, mai si ninge...ca asa este cu clima asta temperat continentala de tranzitie, care si ea a suferit si sufera unele modoficari....
la nr. crt. 4, al tau, nu sunt de acord nici cu virgulele...
Ce vrei tata, sa ne suprapunem intr-o singura camera 3-4 suflete? Exista o lege privin spatiul locuibil pt 1 persoana...parca 27 mp?

Iulian Mareș spunea...

hai, ca plang deja! Te-ai transformat fara voie in badia Ion Creanga!

Iulian Mareș spunea...

Azi numai Rareș Bogdan are batista pentru mucii care-i intra in gura!
ceilalti au batiste de hartie, cu arome diferite (ceapa si branza cu slana) de unica intrebuintare!