Un produs Blogger.

miercuri, octombrie 27, 2021

Se va ajunge ca minoritatea vaccinată să fie izolată de majoritatea nevaccinată?

108 comments

Paradoxurile psihice ale fricii de vaccin pot conduce și la asemenea comportamente colective dacă se continuă disoluția statului.

V-ați întrebat ce se poate întâmpla dacă guvernarea  ajunge pe mâna simion-șoșoiștilor care dispun de o largă susținere în rândul populației adepte a tratamentelor empirico-băbești?

Sunt unele zone rurale în care mai este puțin și vaccinații vor fi izolați de nevaccinați pe motiv că ei sunt sursa infectărilor cu SARS-Cov2. Se susține că în primele zile după vaccinare oamenii se imbolnăvesc de COVID inainte de imunizare.

Mai jos cei care au intocmit harta creștin-umoristică a Europei au confundat Muntenegru cu Bosnia Herțegovina?

 



Teoria despre vaccinuri, miracolul care a permis creșterea populației globului de la 1,6 miliarde persoane, în anul 1900, la aproape 8 miliarde, în prezent, spune:

"Vaccinurile sunt folosite pretutindeni în lume ca soluție eficientă pentru a proteja oamenii împotriva contractării de boli infecțioase, contribuind și la prevenirea răspândirii bolilor în comunitate. Vaccinurile acționează „învățând” sistemul imunitar al omului (mecanismul natural de apărare al organismului) să se apere singur împotriva unei anumite boli. Ele țintesc mai ales bolile cauzate de viruși sau de bacterii.

Primul vaccin a fost creat în secolul al XVIII-lea, în Regatul Unit. Era un vaccin împotriva variolei, o boală mortală. În prezent, datorită vaccinării, variola este eradicată la nivel mondial la oameni. Ultimul caz cunoscut apărut în mod natural s-a înregistrat în 1977, în Somalia.

Astăzi există vaccinuri pentru a combate numeroase boli. Sunt în curs cercetări pentru a elabora vaccinuri împotriva mai multor boli. De curând, a fost elaborat un vaccin împotriva bolii virale Ebola și sunt în curs cercetări pentru vaccinuri care să asigure protecție împotriva virusului imunodeficienței umane (HIV).
Siguranță, calitate și standarde
Înainte de a fi folosit, un nou vaccin trebuie să treacă printr-o procedură de testare strictă. Vaccinul este aprobat pentru utilizare în Uniunea Europeană (UE) și în Spațiul Economic European (SEE) numai după evaluarea științifică a rezultatelor obținute la aceste teste, pentru a garanta calitatea, siguranța și eficacitatea acestuia.

Evaluarea trebuie să demonstreze că beneficiile vaccinului în ceea ce privește protecția populației împotriva bolilor sunt mult mai mari decât eventualele riscuri asociate. Experții științifici care evaluează vaccinurile analizează întotdeauna cu mare atenție beneficiile și eventualele riscuri asociate, având în vedere, în special, că vaccinurile se administrează la persoane sănătoase.

Abia după aprobare, vaccinul poate fi produs, distribuit și administrat pentru protecția populației. Vaccinul este monitorizat continuu pentru a se garanta că prezintă în continuare siguranță și eficacitate."

108 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Ma tot intreb ca sa ma si dumiresc odata! Oare exista o diferenta specifica intre situatiile:
1-antivaccinism;
2-impotriva vaccinarii fortate si legiferate mascat a unui adult sau copil?
*Oare nevaccinarea HPV creaza aceleasi probleme nevaccinatelor?

Huhu Rezea spunea...

HPV nu se transmite respirând?
Dacă nu te duce mintea că ești un pericol public pentru viața și sănătatea altora, autoritatea statului este îndreptățită să-ți impună reguli prin care să-ți restângă accesul în spațiile publice dacă nu te vaccinezi. Ce atâta codeală?

ED spunea...

Va invit sa nu mai faceti nici o propaganda legata de vaccin. Sa decida fiecare pentru el. Am sa va explic argumentat, din ce cauza!

1) Pe pagina oficiala de inregistrare a reactiilor adverse de catre OMS (pagina este numita Vigi Acces) apar raportari halucinante, multe fatale, ascunse opiniei publice din Romania. Ca sa verificam, Mergem aici http://www.vigiaccess.org/

Putem sa dam clic dreapta sa ne traduca in romana. Bifam ca suntem de acord cu politicile, apoi dam pe caseta de cautare in baza de date. Si scriem frumos in caseta de cautare "covid-19 vaccine" (fara ghilimele).

Si acum incepe balciul. Apar 2 344 240 de reactii raportate. Grupate pe categorii. Dam clic pe prima caseta "Reacții adverse la medicamente (RAM)" sa vedem cam ce au raportat cetatenii, medicii, tarile etc. la OMS. Fiecare reactie adversa are subdiviziuni. Mergem de exemplu la cardio, unde regasim 4337 de infarcturi, 2836 cazuri de stop cardiac, 1056 cazuri de stop cardio-respirator etc. Provocate de vaccinurile anti COVID. La infectii si infestari, regasim: 48898 cazuri de ... infectare simptomatica cu COVID, infectare asimptomatica 2063 cazuri, pneumonie 5667 etc. Mergem si la tulburari de vedere unde regasim 2133 cazuri de orbire. Regasim AVC si o gramada de tulburari neurologice, paralizii etc. Si ma opresc! Bineinteles ca in acele raportari gasim si multe alte urmari grave, puteti sa le cititi singuri! Este de la sine inteles ca aceste alte afectiuni ulterioare vaccinarii, devin comorbiditati in cazul unei viitoare contaminari.

2) CE adopta rezolutie pentru despagubirea victimelor vaccinurilor. Asadar, victime exista! Inclusiv cazuri fatale. A se vedea aici https://www.clujust.ro/fond-de-despagubire-pentru-zecile-de-mii-de-victime-ale-vaccinurilor-impotriva-covid-19/?fbclid=IwAR30eW6uyJB6FYBeNPgYF6LH64wTTeReVoN7xh_O23wLx482IX_o1066UTA si propunerea e rezolutie de aici https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0475_RO.html?fbclid=IwAR3Ta97QRwFVD4F1uXwwkYIiwhNbldna5qKY4xR_zPgGb-G8It49S4AscJE#_edn1

3) Legat de vaccinare, exista o fisura grosolana de logica. De ce este interzisa vaccinarea anti COVID a copiilor ? In conditiile in care copiii suporta circa 14 vaccinuri, unul chiar din prima zi de viata! Ce motiv logic poate exista sa nu fie vaccinati anti COVID si copiii? Mai ales in conditiile in care din raportarile zilnice, rezulta ca sunt si copii nu doar contaminati, ci si decedati din cauza COVID. Logica este elementara! Protectia copiilor prin nevaccinare, urmarile vaccinarilor fiind mai catastrofale decat cele ale COVID.

4) Medicii cercetatori din Marea Britanie au raportat oficial ca persoanele contaminate cu COVID, vaccinate sau nevaccinate, simptomatice sau fara, cazuri usoare sau grave, dezvolta in proportie de 73% alte afectiuni ulterioare. Fiind de la sine inteles ca aceste alte afectiuni ulterioare, se transforma in comorbiditati in cazul unei viitoare contaminari.

5) Un exemplu de militar nenorocit de la vaccin. Acesta a capatat comorbiditati care ii pot fi fatale la o proxima contaminare https://www.activenews.ro/stiri/MILITAR-RANIT-Nu-pe-front-ci-de-VACCIN-Relatare-cutremuratoare-a-publicistului-Iulian-Capsali-Sorin-cadru-militar-de-46-ani-din-Craiova.-Vaccinat-cu-cele-doua-doze-acum-este-diagnosticat-cu-parapareza-ataxica-si-stenoza-de-canal-vertebral-lombar-169434?fbclid=IwAR3EZ3RsbZ_2rdsqFixHQUfgDqQ4HhBFQLzGLeqDtPtNBcZsmRBzmcltZaY

6) Pericol public pentru sanatatea altora este cel contaminat, nu cel nevaccinat sau vaccinat! Iar contaminat poti fi la fel de bine si vaccinat si nevaccinat. Nu este normal si nici corect ca un stat sa acorde certificat verde pe criterii de vaccinare. Ci eventual doar pe baza testelor care sa confirme sau sa infirme pozitivarea. Un vaccinat pozitiv este un agent care imprastie boala, la fel ca un nevaccinat pozitiv. In momentul in care unui vaccinat ii acorzi certificat verde fara a fi verificat daca este si pozitiv, de fapt i se da girul sa imprastie boala!

Zi buna!

Dan B. spunea...

Dacă un nevaccinat a „prins” virusul covid, apelează imediat la medicația aferentă, caz în care rămâne carantinat 14 zile. Este de menționat faptul că „achiziționarea” virusului este materializată prin simptomatologia specifică, ceea ce induce carantinarea lui pe timp de 14 zile.
În schimb, dacă vaccinatul a contactat iar virusul, fără a ști asta, deci este și asimptomatic, îl poartă pretutindeni, unde se întâlnește și cu vaccinați și cu nevaccinați, „cadorisindu-i” fără voie pe toți.
Așasar, cât de corectă este soluția separării populației în vaccinați și nevaccinați?
O definiție complementară a „democrației” prevede „dictatura majorității asupra minorității”!
În cazul topicului postat, este normală dictatura mai sus menționată? Desigur că nu, vaccinarea este o opțiune personală, asumată de către fiecare individ în parte, fiind vorba de un act medical cu consimțământ propriu.
Deci, personal, desfid persoana care a gândit titlul unui asemenea articol!

Huhu Rezea spunea...

Este pericol public ce ai scris d-ta aici.
Te sperii de 2 milioane de reacții adverse la peste 4 miliarde de vaccinări?
Ar trebui să te sperii de aceste cifre:
Infectari----245,832,699
Morti-----4,988,606
Vindecati---222,812,477


Chiar nu te duce mintea să te intrebi câti infectați si câți morți ar fi acum, dacă nu începea vaccinarea masivă încă din luna ianuarie?
Ii tot dati cu drepturile omului când vouă nu va pasă de dreptul semenilor la sănătate și viață.
SINUCIGAȘILOR!

M spunea...

Ați observat ceva?

Rareori cei care cred în vaccin scriu zeci de rânduri ca să explice.
Numai șoșocii sunt disperați să scrie și să explice! 😂

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sunt multe nebuloase si paradoxuri, dar concluzia e ca periculoase pot fi contaminarile, vaccinurile prezentand riscuri majore pentru o larga categorie de persoane, neputand fi ascuns si acest aspect, si asta din cauza ca omenirea a fost luata total pe nepregatite. Cred ca era vaccinurilor trebuie sa cam treaca, savantii sa se axeze mai degraba pe un tratament eficient in orice faza a bolii. Modificarea continuua a virusului poate sa duca la o forma grava care nu va mai putea fi estopmata cu nimic. Am la Bucuresti o cumnata, sora Anei, mama de medic chirurg, care are Covid, impreuna cu toti cei 8 nepotei cu varste mici, fiica-sa si ginerele, toti acasa si intr-o stare grava si nu stiu care va fi deznodamantul. Realitatea ca, deocamdata, vaccinul te poate salva, fiind un procent cu mult superior de supravietuire, fata de nevaccinati. Familia imbolnavita, mai sus exemplificata, toti erau antivaccinisti inraiti, ca si Ani a mea, acum fiind disperati sa se vindece, si probabil ca nepotul Oprea Carol, doctorul din familie, fost chirurg la Sp. Universitar, acum la o clinica particulara a unui fost coleg, se va da peste cap sa le procure medicamente, fiind singura solutie de salvare, nepotii din familie, in numar de 8, fiind cu varste de la cateva luni si pana 14 ani, nascuti unul dupa altul, precum godăceii, dintr-o pasiune de a avea cati mai multi copii!!! E greu, gfoarte greu sa dai sfaturi, insa ratiunea mea exclusiva de a ma vaccina a fost si este frica de a muri sufocat, ca un spanzurat cu incetinitorul, deci chinuit intr-un mod oribil, si ma voi vaccina pana cand va dispare pandemioa sau se va descoperi un medicament miraculos, care stiou ca este deja facut de americani, e in cercetari finale si va fi vandut la anul cu sume astronomice, asa cum fac companiile farmaceutice pentru a se imbogati rapid! Realitatea e ca noi ne ducem pe copca si clasa politica se cearta zi lumina pe ciolanul puterii, nedand nici doi bani gauriti pe noi, ca niste iresponsabili cretini si inconstienti! Cumnata de la Bucuresti, imbolnavita de Covid, deja se afla intr- covalenscenta prelungita si revenire, dupa ce fiu-sau a operat-o si vindecat-o de cancer gastric, deci e total anemica si firava, dar zice doamna mea ca incep deja sa se vindece de Covid in urma tratamentelor administrate... Dumnezeu mai stie ce va mai fi si care sunt realitatile viabile cu acest nenorocit de virus, eu fiind deosebit de ingrijorat de tot ceea ce se intampla, se aude, se vede si circula prin mass media si din om in om... Sanatate, tuturor!
@Ieri, toata ziua, mi-am pus si eu toate acriturile si otetariile pentru camara, mai avand varza de pus cand oi pune-o, culcandu-ma la 04 dimineata. M-am bucurat ca nu m-a vutut nimeni la cap, caci eu, orice as lucra, nu-mi place sa ma cicaleasca cineva, altfel imi sar toti mustarii pe pereti si nu mai fac nimic! Si la serviciu, cand eram, cautam sa fac tot ce-i posibil sa lucrez singur, neasistat si barait la cap de nimeni, iar in anii cand am predat la Scoala de Soferi, la orele in sala nimeni nu avea voie sa ciripeasca, decat in acelea destinate eu sa intreb si ei sa raspunda, si cand eram inspectat de sefii unitatii sau Diviziei la orele de predare, ii rugam anticipat ca sa ma urmareasca, sa ma noteze dar sa nu intervina verbal pe parcursul lectiilor, altfel iesem din clasa afara la o tigara pana la recreatie! Vela mare sus pe catargul de beton armat cu insertie metalica si vant din pu(l)pa, camarazi!

M spunea...

@Iulian Mareș

Nu există vaccinare forțată.

Vă repet, unii au murit pentru libertate. Alții nu au curajul să își facă o micuță injecție.

Sunt o groază de legi care protejează pe cei din jur. Asta e când trăiești într-o comunitate!

Mă uit la comentariile unora de pe aici, posesori de uniformă și pensie militară și mă gândesc că bine că nu am plecat la război cu ei!
Ai găsi pe unul să zică: "dați click pe war.is.bad.rusia.com, faceți click dreapta și o să vedeți statistica!!!
Eu nu mă duc la război că dacă fac buba!!!!
Mamiiiiii!!!!!"😂😂😂

Huhu Rezea spunea...

Vaccinurile sunt folosite pretutindeni în lume ca soluție eficientă pentru a proteja oamenii împotriva contractării de boli infecțioase, contribuind și la prevenirea răspândirii bolilor în comunitate. Vaccinurile acționează „învățând” sistemul imunitar al omului (mecanismul natural de apărare al organismului) să se apere singur împotriva unei anumite boli. Ele țintesc mai ales bolile cauzate de viruși sau de bacterii.

Primul vaccin a fost creat în secolul al XVIII-lea, în Regatul Unit. Era un vaccin împotriva variolei, o boală mortală. În prezent, datorită vaccinării, variola este eradicată la nivel mondial la oameni. Ultimul caz cunoscut apărut în mod natural s-a înregistrat în 1977, în Somalia.

Astăzi există vaccinuri pentru a combate numeroase boli. Sunt în curs cercetări pentru a elabora vaccinuri împotriva mai multor boli. De curând, a fost elaborat un vaccin împotriva bolii virale Ebola și sunt în curs cercetări pentru vaccinuri care să asigure protecție împotriva virusului imunodeficienței umane (HIV).
Siguranță, calitate și standarde
Înainte de a fi folosit, un nou vaccin trebuie să treacă printr-o procedură de testare strictă. Vaccinul este aprobat pentru utilizare în Uniunea Europeană (UE) și în Spațiul Economic European (SEE) numai după evaluarea științifică a rezultatelor obținute la aceste teste, pentru a garanta calitatea, siguranța și eficacitatea acestuia.

Evaluarea trebuie să demonstreze că beneficiile vaccinului în ceea ce privește protecția populației împotriva bolilor sunt mult mai mari decât eventualele riscuri asociate. Experții științifici care evaluează vaccinurile analizează întotdeauna cu mare atenție beneficiile și eventualele riscuri asociate, având în vedere, în special, că vaccinurile se administrează la persoane sănătoase.

Abia după aprobare, vaccinul poate fi produs, distribuit și administrat pentru protecția populației. Vaccinul este monitorizat continuu pentru a se garanta că prezintă în continuare siguranță și eficacitate.

ED spunea...

Si nu sunt multi morti, 5 milioane de decese din aproape 8 miliarde de locuitori ai plantei, nu inseamna mai nimic. Este chiar fix pix, cum se spune!

Vaccinarea anti COVID nu are rolul sa ajute omul, decat la modul aparent. Ci reprezinta doar un mijloc temporar de impiedicare a prabusirii economice. Iti baga vaccinul in nas ca sa te mentina pe picioare ca pe un zombi in viata. Te umple cu ocazia vaccinarii, de comorbiditati pe care le mai duci pe picioare 1-2-3 ani ca sa poti munci pentru smecherii lumii. Apoi te contaminezi cu o alta tulpina - intrucat vaccinarea in pandemie creaza noi si noi tulpini rezistente, si deoarece intre timp ai capatat comorbiditati tot de la vaccin, dai coltul la prima noua tulpina. Acesta este fenomenul.

In toata aceasta ecuatie complexa, cum logica este una singura, rezulta 3 elemente indubitabile:

- COVID este un virus creat artificial menit a diminua populatia lumii, prin suprimarea populatiilor bolnave. Legea lui Dawrvin, a supravieturii speciilor.
- In ciuda aparentelor din motive deja explicate, vaccinul este doar un adjuvant al COVID, intrucat creaza noi comorbiditati, prin urmare acesta amplifica efectul COVID
- ca vaccinat, intrucat poti fi pozitiv oricand si ce este mai grav - fara sa realizezi, ti se da libertatea pe de o parte de a fi tu insuti bolnav, si pe de alta parte de a imprastia permanent virusul. Prin urmare, vaccinare nu conduce la nicio eradicare a COVID, ci doar la mascarea simptomelor COVID. Urmand ca la aparitia urmatoarei tulpini, COVID sa te puna jos.

anonim spunea...

Asta da fractura logica!
Dupa logica domnului ED si socotind in procente rezulta lejer un procent de sub 0,05% "asasinati" de vaccin(iar aici ghilimelele chiar isi au rostul)
Se pare ca si Stalin(oare??) a avut dreptate.Cand numerele sunt prea mari oamenii nu mai sunt constienti de gradul lor de marime.
Asa ca domnule ED pastati echilibrul matematicii. Eu am facut a 3-a doza pe data de 3 oct(de asta imi e si usor de retinut)Cf "teoriei" dvs nici macar nu am orbit...in schimb sunt altii "orbi" la logica si matematica
Si apropo(desi e confidential) am si doua stenturi implantate din martie 2014 ,si diabet din 2017.....si tot zic ca ma las de fumat in fiecare zi inca cu mult inainte de 2014.Nooo acum o sa aprind o tigara ca m-am "ienervat":))
Si asta nu e propaganda e adevarul demonstrabil cu scrisori medicale
PS mie cel mai mult imi place termenul folosit de dvs.Stiu multe bancuri cu "cercetatorii britanici"
In afara de fitzuica Activenews ne puteti da si niste surse credibile?eventual universitati/laboratoare, unde s-au facut aceste cercetari
citat din activenews;
"ActiveNews a scris și despre un eveniment mai tragic care a implicat un cadru militar vaccinat: PRIMUL DECES AL UNUI MILITAR DUPĂ VACCIN, ascuns de Gheorghiță și Cioclii de la COVID TV. Militarul profesionist avea 47 de ani și a murit a treia zi după vaccin, de infarct, la Centrul 110 Comunicații și Informatică al Forțelor Navale, pe 26 februarie"
Deci Activenews ne trimite la "sursa", adica tot la....Activenews cu alt caz cu care cica "probeaza"....curat murdar coane!!
Eu acum ce ma fac cu infarctul meu din 2014 ca pe vremea aia nu se stia de covid-19?
PS1 oricum Bill Gates a anuntat ca datorita crizei cip-urilor o sa ne treaca pe lampi de acum incolo:))
Na ca am terminat tigara,dar n-am terminat cafeaua.Mai aprind una si mai citesc ca e blogul distractiv azi

anonim spunea...

si mai aflam daca citim
Unde ajung ştirile nefiltrate
Mai puţin jucăuş, dar la fel de implicat în viaţa publică, site-ul activenews.ro păstrează multe teme comune propagandei ruseşti: etnocentrismul, filosofia anti-sistem, homofobia şi alte teorii despre falimentul occidentului dominat de marxismul cultural şi de corporaţii. Sunt ştiri nefiltrate, precum ţigaretele Carpaţi. Pentru activenews, un permanent subiect de presă este viaţa şi opera miliardarului George Soroş.

„Suntem o redacţie de 4-5-6 persoane, plus colaboratori ocazionali.

Mihai Şomănescu este revoltat că site-ul pe care-l administrează a fost văzut drept o sursă de ştiri false. Crede că adversarii săi sunt adepţii Şcolii de la Frankfurt, un grup de filosofi neomarxişti. Pentru el, aceasta nu este o teorie a conspiraţiei.

„Prezentând un punct de vedere românesc, asupra problemelor româneşti, ca să zic aşa, autohton, promovând valorile creştine, iudeo-creştine ale civilizaţiei europene şi româneşti, evident că deranjăm. Păi, deranjăm şi aici, şi afară. Deranjăm pe cei ce nu vor să aibă un rival în ceea ce priveşte promovarea unui mod de a vedea lucrurile în societate”, a spus Mihai Șomănescu.

ED spunea...

@ M. Nici un șoșoc. Eu am dat trimitere direct in baza de date a OMS si a UE. Elementul nu poate fi contestat. Nu am adus nici argumente familiale, de ordin subiectiv, cum ar fi ca o persoana extrem de apropiata mie, 30 ani varsta, medic, a ramas orb timp de 30 minute dupa a 3-a doza. E crunt sa vezi pe cineva a 2-a zi dimineata dupa doza a 3-a, cand sa mearga la serviciu, stand blocat pe marginea patului fara vedere. I-a revenit vederea din fericire, acum este normal. El a avut noroc. Altii dupa cum relateaza baza de date a OMS, nu au mai avut acelasi noroc.

anonim spunea...

Faţă în faţă cu ştirile false intr-un interviu
Reporterii activenews.ro pot sta însă liniştiţi. Adversarii de idei filosofice nu-i vor găsi la adresa menţionată pe site. Este trecută acolo doar aşa, ca formalitate. Dar ziariştii online au si prieteni, nu doar duşmani: singurul lor partener este publicaţia conspiraţionistă gândeşte.org, deţinută de omul de afaceri sucevean Dan Alexandrescu, patronul lanţului de librării Alexandria şi finanţatorul unui tulburător videoclip cu actori minori. La momentul apariţiei, filmuleţul a fost preluat şi de Ovidiu Drobotă pe site-ul expunere.com.
Reporter Digi24: „Am făcut o selecţie rapidă, aleatorie, a unor articole de pe activenews.ro şi aş vrea să vă citesc şi chiar să confruntăm câteva dintre ele. O întrebare care revine în actualitate: are România un preşedinte homosexual? Investigaţia unui jurnalist sibian în legătură cu Klaus Iohannis. Aceasta nu este o ştire falsă?”

Mihai Șomănescu, redactor-șef activenews.ro: „Investigaţia? Nu este semnată de noi. Noi doar am adus în discuţie. Este ilegal să aduci în discuţie o posibilitate adusă de cineva? Am spus noi că este ceva... că susţinem punctul de vedere al investigaţiei?”

si totul pentru bani din reclame....multi bani!!

https://pressone.ro/doua-retele-de-site-uri-care-infecteaza-online-ul-cu-stiri-false-conspiratii-si-propaganda-si-proprietarii-lor

Huhu Rezea spunea...

@ED
Controlează-ți omule logica sau fă un simplu calcul cu regula trei simplă>
In următorii ani, 80% din populația globului , adica cca 6 miliarde de oameni, trebuie să treacă prin boală sau să se vaccineze ca să se obțină efectul imunității de turmă.
Dacă din 245 milioane infectați au murit deja 5 milioane, din 6 miliarde ar trebui să moară 120 milioane de oameni, adică populația României la fiecare miliard de infectați.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, se lucreaza acum si la vaccinuri pentru cancere, ceea ce este incurajator, insa la acceste vaccinuri esential este TIMPUL si TESTARILE DE SIGURANTA. Grav este altceva, dar chiar foarte grav: La Sectorul 2, centrul ,,Neghiniță,'' se faceau ,,vaccinuri'' false, contra spagi, fiind implicata o retea de peste 100 de persoane, centrul fiind inchis si incepute cercetarile! Va dati seama ce grav poate fi asta? Dar daca in toata tara functioneaza aceste retele mafiote? Vai, vai, vai! Eu, personal, cred in vaccinuri, dar sa va zic de ce cumnata si nepotii sunt acum bolnavi: Cineva, de fapt mai multi, le-au bagat in cap, inclusiv doctorul-nepot si niste asistenti de pe o salvare, care i-au vizitat la domiciliu, ca daca se vaccineaza va fi in timp mortal, ca vaccinul contine mercur si alte tampenii, asa cum si in bloc la mine niste idioti ma avertizau ca in doi ani o mierlesc, dupa vaccinari, deci nu m-am mirat de asemenera zvonuri, necrezand o secunda in asa ceva, dar cand cretinismele astea sunt spuse de medici si asistenti, atunci e si mai grav, avand un impact major asupra indivizilor, si sincer va spun ca am primit mesaje contras de la cadre medicale din anturaj, nu putine pe fb, caci am rude si prieteni cu droaia, ganditi-va ca am 5000 de prieteni pe fb, dar AUR bate recordurile la distribuit astfel de mesaje diabolice de dezinformare, iar eu, ca am postat o poza cu un juvăț la misto, politic, referitor la dezastrul guvernarii, am fost blocat 30 zile, chiar poate si definitiv, caci mi se analizeaza istoricul postarilor sa se ia o decizie, insa astia cu dezinformarile in pandemie fiind lasati de capul lor! Da, este liberul arbitru in a alege vaccinarea, dar mai exista si ratiunea, responsabilitatea pentru propria viata, cea a familiei si a societatii, a celor din jur, care, vrem sau nu vrem, vor vaccinul, protectie, integritate si, in final, VIATA, care fara vaccin nu poate fi garantata, sub nici o forma, tavarasci camarazi! Dar, degeaba te vaccinezi, daca viermuiesc in jurul tau catarii nevaccinati si obraznici, caci au si tupeul de a nu purta masca si mai intra si in gura ta cu ciucurile la vorba, ca niste iresponsabili! Si, apai, nu merita sa le vuti niste amenzi sa le stoarca buretii conturilor bancare si ale buzunarilor, ca pe lamai? Nu te vacvcinezi? Stai drackului in banca ta, cat mai retras, sau chiar inchis acasa, dar nu fa si rele umbland de-a-mpulea peste tot si fara masca sa inprastii guvizii, ca semanatoare semintele pe ogor!

ED spunea...

Vaccinurile sunt inca in faza de experimentare. Abia in timp se vor aduna toate datele. Din cauza efectelor adverse, majoritatea statelor au retras Asta Zenecca (Romania ultima ca de obicei), dar sunt zeci sau sute de milioane de oameni care au apucat sa il faca. Acele zeci sau sute de milioane sunt deja potentiale victime colaterale. De curand, un stat nordic a interzis vaccinarea cu Moderna la tineri sub 30 ani, pe motiv de miocardita (infectia muschiului inimii). Dar vaccinul a fost deja folosit pe zeci sau sute de milioane de oameni, care au devenit astfel potentiale victime colaterale. Romania inca nicio reactie, ca de obicei. Asa cum am aratat, UE si OMS atribuie cele mai multe reactii adverse catre Pfizer. Nu reprezinta un indiciu relevant ca ar fi mai putin sau mai mult periculos decat alte vaccinuri, ci doar ca este mai frecvent utilizat.

Mai spuneati dumneavoastra ca nu inseamna nimic 2,5 milioane de reactii adverse, cateva sute de mii de infarcturi, AVC, pareze etc. Da, dar astea sunt numai datele raportate la OMS sau la UE. In realitate, cine stie cate zeci sau sute de milioane de cazuri or fi. Un stat cu o mentalitate ca Romania, precis nu a raportat niciun infarct, AVC sau pareza. Dar au raportat din belsug alte state. Chiar asa, romanii sunt martieni si sa nu fie afectati? Sau la mijloc este doar incompetenta ca de obicei, de a nu spune lucrurilor pe nume? Vedeti ceva ca MS sau mass media sa spuna ceva despre acel militar ramas paralizat? Nimic, desi are certificat doveditor negru pe alb, emis de Sp. Militar Craiova?

Si o observatie personala, care poate fi subiectiva. Cunosc multiple cazuri de persoane vaccinate (cu Pfizer), care nu au fost racite de cand se stiu si nu aveau nicio alta afectiune despre care sa cunoasca. Ca sa ii vad ca dupa vaccinare, pica la pat ca niciodata inainte: ba raciti si inca destul de serios - cu sau fara COVID, ba cu diverse alte afectiuni care s-au declansat din senin dupa vaccinare, probleme neurologice etc. Astfel de chestiuni nu trebuie ignorate, intrucat riscul este de a scapa de o belea si de a intra in alta si mai mare.

Pozitia mea nu este antivaccinista de dragul de avea o pozitie, ci doar pentru a fi informati corect!

ED spunea...

Preluat de undeva de pa FB, autor Vasile Hermeneanu

"SITUAȚIE DISPERATĂ!
Vă relatez mai jos mesajul emoționant al unui coleg de-al nostru (col. în rz.) care se află internat în stare gravă la Spitalul Militar Central:
”Dragii mei, nu îmi iau rămas bun, dar vă dau binețe. Sunt internat la ATI la SMC într-o stare gravă. Nu puteți să faceți nimic pentru mine în acest moment. Doar cei cu gradul de general sau cu funcții mari să informeze conducerea MApN că la ATI, etajul 7 în SMC nu s-a dat drumul la căldură și stau nopțile câte 2-3 ore cu geamurile deschise larg pentru a se ajunge la un procentaj de 22 -38% oxigen în cameră. Suntem goi, doar cu o pătură subțire pe noi. Doar cei intubați și cei care s-au dus la cer nu mai simt frigul. Personalul medical nu este dimensionat la cerințele și nevoile secției și este rece, distant și de cele mai multe ori nervos. Doctorii stau un minut sau două în salon și pleacă iar noi rămânem cu două asistente și două infirmiere pe tură la un nr de 90 de pacienți. Nu am vrut să vă întristez sau să vă indispun, dar să știți că am fost și sunt mereu cu gândul la voi pentru că vă iubesc. Am nevoie de ajutor moral și o rugăciune din partea dv.
... Am vrut să descriu doar în câteva cuvinte proasta organizare a conducerii și modul haotic în care își desfășoară activitatea asistentele de aici .... Frigul face ca nările să se înfunde și să nu accepte oxigenarea! Am onoarea să vă salut!
P.S. Nu îmi dați telefoane că îmi vine să plâng și nu am voie! Vă îmbrățișez cu drag!”

ED spunea...

@ akord-75. Ati cazut in extrema cealalta. De a cataloga stirile care nu convin stapaniii, ca fiind inventate si ca fiind propaganda ruseasca. Poftim, militarul paralizat in urma vaccinarii vorbeste si isi prezinta documentul eliberat de SM Craiova. In romaneste, nu in ruseste.

https://www.activenews.ro/stiri/Militarul-vaccinat-si-paralizat-vorbeste-Veteranul-razboiului-din-Afganistan-Sorin-Laurentiu-Stefanescu-isi-spune-dramatica-poveste.-VIDEO-169618

Huhu Rezea spunea...

ED
Dacă te-ai informa corect, nu din fake news's, nu ai mai lălăi-o cu vaccinarea. Iți faci singur curaj ca mielul înainte de tăiere.
Vaccinarea este numai impotriva COVID, nu și împotriva miilor de alte boli, de care mori, fie de ești sau nu vaccinat.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Vorba aia: Băi, ,,eji nebun?'' Clotilde face ce frea, le freaca ridichea, dar semnaturile alea cu care se laudau s-o dea gios nu se mai aduna naibii! La Cimisoara jegosul ala a lasat fara caldura si apa calda orasul si sistemul de sanatate! Asta noapte si la blocul mei s-a fisurato teava de apa si centrala blocului, pentru caldura, a intrat in avarii! E jale, caci si la blocul meu nu se poate intra la subsol din cauza jegului de acolo, ca peste tot, dar banii urg pe gaura fisurii, in continuare! Administratora, saraca, e depasita! Suntem o tara de rahat din cauza politicului! La primavara vor sa ne evacueze, dar blocul ce vor sa-l renoveze, unde vor sa ne mute, are probleme cu subsolul si structura de rezistenta, trebuie daramat si reconstruit! Poate ei sa-l faca intr-o iarna? Ce se va intampla cu zecile de familii, copii si batrani? Greu de spus! Acum e si pandemie, si criza economioca, si fara Guvern si fara multe, plus o saracie si scuimpiri cumplite! As prefera moartea, dar nu se merita: Si Hristos a patimit si nu s-a plans, decat o singura data cu ,,Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, yaba sabactani'' la Tatal Său! Tata a murit, mama la 90 ani nu pare foarte ingrijorata, asa fiind batranii la un moment dat, indiferenti in asteptarea drumului catre stele! Ani, nici atata, ea fiind ocupata cu zecile de intepaturi, bocelile si durerile ei! Eu sunt terminat de atatea griji pentru toti, pentru mine nu mai am timp. Of, vai de steaua mea fara de noroc!

M spunea...

@ED

Domnule Șoșoc,

Hai sa dau și eu trimitere EXACT la pagina la care dai dumneata trimitere!!!!
Ce zice acolo, inainte de a da click stanga, dreapta si translate sau ce mama dracului mai zici tu ca trebuie sa faci?
1. Informațiile de pe acest site web se referă la potențiale efecte secundare; adică simptome și alte circumstanțe care au fost observate în urma utilizării unui medicament, dar care pot fi sau nu legate de sau cauzate de produsul respectiv.
2. Informațiile din VigiAccess privind potențialele reacții adverse nu trebuie interpretate în sensul că medicamentul sau substanța sa activă fie au cauzat efectul observat, fie nu sunt sigure de utilizat.Confirmarea unei legături cauzale este un proces complex care necesită o evaluare științifică amănunțită și o evaluare detaliată a tuturor datelor disponibile. Prin urmare, informațiile de pe acest site web nu reflectă nicio legătură confirmată între un medicament și un efect secundar.
3. VigiAccess nu poate fi utilizat pentru a determina probabilitatea apariției unui efect secundar.
4. VigiAccess nu poate fi utilizat pentru a compara profilurile de siguranță ale diferitelor medicamente. Din aceleași motive explicate la punctul 3, VigiAccess nu poate oferi un context suficient pentru a face posibile astfel de comparații.
5. Informațiile de pe VigiAccess nu trebuie utilizate izolat pentru a lua decizii cu privire la regimul de tratament al unui pacient. Pacienții și furnizorii lor de asistență medicală ar trebui să consulte întotdeauna alte surse de informații, inclusiv inserturile de produs și alte surse recunoscute de informații privind prescrierea.


Deci, esti un simplu șoșoc!!!
De ce? Pentru că voi, antivaxxerii (sau șoșocii cum li se spune popular) nu sunteți capabili să vă informați, să discerneți între surse, să înțelegeți o informație!
Exemplu:
Știre: La spitalul X in ziua de ieri au murit 67 de bolnavi de covid si 3 bolnavi de alte boli. Din cei 67 de bolnavi de covid 66 nu au fost vaccinati si unul era vaccinat!

Ce ințelege un șoșoc?
Vezi bă că mor și ăia vaccinații? Și, în plus se mai moare și de alșștceva nu numai de covid! Vedeți? Deci ne bagă Bill Gates grafen și 5 G-uri ca să instalăm Windows 11 să rămână numai el pe Pământ.

Să închei că m-ai forțat să scriu prea mult!
Zilnic se moare și de hipertensiune arterială sau de colesterol. Nu ai să mă vezi că îți spun: stimate ED nu mai băga în tine slănină și atâta sare că ai să crăpi!
De ce nu îți spun? Pentru că bolile astea nu sunt TRANSMISIBILE!!!!! Faci ce vrei cu viața ta!

Dacă zici: haideți bă să sărim cu parașuta! Îți răspund: să vă distrați!
E treaba voastră!
Dacă zici: haideți bă să facem curse de mașini pe o stradă unde sunt școli!
Atunci te calc pe cap că TU nu ai dreptul să decizi pentru viața altora!

Ai înțeles, sau ești șoșoc?


Ptiu drace, cât am scris!!!! Uite așa înnebunește omul discutând cu șoșocii!!! 😂😂😂

ED spunea...

@ Huhu Rezea. Nu exista imunitate de turma. Din moment ce anticorpii COVID raman in organism numai 6-7 luni, dupa trecerea prin boala sau prin vaccinare. Apoi, iar o iei de la capat cu vaccinarea sau cum? Pt. ca odata ramas fara anticorpi, iar devii victima. Solutia in acest caz este doar eradicarea COVID. Cum sa faci eradicarea daca vaccinat fiind, tot transporti virusul pe unde apuci? Este alta situatie in cazul COVID, decat in cazul combaterii virusurilor normale. Virusul trebuie distrus complet pentru a scapa de el, nu doar sa ii fie diminuate simptomele pt. 5 luni. Vaccinurile anti COVID doar asta fac acum, temporizeaza pentru 6-7 luni impactul. Si apoi?

Si mai este o chestie! La nivel teroretic, temporizarea ideala este ca toti sa se vaccineze fix la 6 luni de la doza anterioara. Pt. ca daca ai ramas 1-2 zile descoperit sau 1-2 saptamani, din nou esti victima. Numai ca din punct de vedere organizatoric, este imposibil asa ceva. Asa ca virusul se transmite constant si prin vaccinati si prin nevaccinati, si ataca de fiecare data pe cel prins cu garda jos. Iar garda jos este atunci cand nu mai ai anticorpi.

Iar problema si mai urata, este aceea ca si sa te vaccinezi ca robotul fix la 6 luni, vaccinarea in pandemie naste tulpini noi, rezistente. Esti vaccinat contra Delta, si te trezesti lovit de varianta Delta Plus (asa patesc supervaccinatii britanici acum, cu cele 400000 noi cazuri pe zi) sau de cea braziliana. Sunt vreo 10-15 de tulpini doar acum. O sa mai apara inca 5-10 tulpini, valul 5-10-15.

Nu, ceea ce ati spus reprezinta teorii fara acoperire medicala.

M spunea...

Ia zi!!! Ai gasit sursa "informației"????
Micuțule mincinos! Cine să te mai creadă când ai fost prins cu minciuna????

Cum să nu fie corectă separarea? Voi, ăștia deștepții, să stați între voi, să nu luați boala de la ăștia vaccinați! E opțiunea voastră!

Azi la intrarea în Mall o botoxată era complet indignată că nu e lăsată să intre. "Îmi încălcați dreptul la libera circulație! Vă filmez și mă duc la CEDO! Nu e constituțional să nu am voie să mă duc la About You când e (sic!) reduceri! Nu înțelegeți că eu îmi câștig banii din lookul meu. Îmi luați dreptul la muncă cinstită!" 😂😂😂

M spunea...

E vaccinat?

Dacă nu să îi dea cu echinaceea și cu nămol de Techirghiol!

M spunea...

Poate înțelegeți când vă vorbește un militar!

Da, domnilor militari! E un război!!! Unii dintre noi sunt în tabăra inamicului!

Militarul care a imunizat anti-COVID toată Portugalia: "În tabăra inamicului era virusul și toate persoanele care nu cred în vaccin"

"Coordonatorul campaniei de vaccinare din Portugalia, viceamiralul Henrique Gouveia e Melo, a explicat, într-un interviu acordat Hotnews, cum a reușit să-i convingă pe portughezi, folosid retorica de război.

În ceea ce privește situația tragică din România, militarul întreabă retoric: „Câți oameni mai trebuie să moară ca să înțelegeți că sunteți într-un război?”.

”Am transmis mesajele oamenilor în ținută de luptă, pentru ca ei să înțeleagă că suntem în război cu virusul”
Autoritățile au profitat din plin de experiența viceamiralului și i-au dat mână liberă să coordoneze campania de vaccinare. Strategia de luptă a funcționat la portughezi.

Mai este chestiunea conducerii dar și partea de comunicare, campania de comunicare.

”În ce privește conducerea, pentru că eram militar apăream mereu în ținută de luptă, la televiziuni, nu purtam uniforma aceasta de pe mine (n.r.-uniforma de marină), ci pe cea de luptă, am transmis un mesaj clar, către compatrioții mei, că intrasem într-o situație de luptă, că aveam un inamic și acesta era virusul și că avem propriile noastre forțe, adică organizarea noastră, sistemul sanitar...

De la bun început, am folosit această retorică de război. Am spus că noi, ca țară, suntem în război, împotriva virusului.

În război sunt două tabere: cea a aliaților și cea a inamicului. În tabăra inamicului era virusul și toate persoanele care nu cred că vaccinarea e importantă. În tabăra bună, de partea noastră, se aflau persoanele care doreau să se vaccineze și toate eforturile pe care le-am făcut ca să vaccinăm oamenii.

Deci, în retorica noastră de război, a fost clar pentru compatrioții mei că, pentru a ne salva pe noi înșine și pentru a lupta cu virusul, a trebuit să facem o campanie de vaccinare în masă, iar oamenii să nu stea în acasă, e nevoie să vină la vaccinare.

Deci, de fiecare dată am evidențiat cât de important este ca oameni de diferite vârste să vină la vaccinare, ca să putem lupta cu virusul. Pentru că, dacă din orice motiv, există oameni care au o mulțime de temeri legate de campania de vaccinare, acești oameni vor forma un grup care va ajuta virusul. Deci, vor ajuta inamicul nostru comun.

În acest fel, am spus clar publicului că va trebui să facă o alegere: sunteți de partea virusului, îl ajutați să rămână în comunitate, sau sunteți cu noi, cei ce încearcă să lupte cu virusul, încercînd să ne redea libertatea, ca și comunitate”, a spus viceamiralul.


Sursa: ziare.com

y spunea...

„Our Operating System
Recognizing the broad potential of mRNA science, we set out to create an mRNA technology platform that functions very much like an operating system on a computer. It is designed so that it can plug and play interchangeably with different programs. In our case, the "program” or “app” is our mRNA drug - the unique mRNA sequence that codes for a protein.”
https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

What does mRNA do? mRNA produces instructions to make proteins that may treat or prevent disease
„mRNA medicines aren’t small molecules, like traditional pharmaceuticals. And they aren’t traditional biologics (recombinant proteins and monoclonal antibodies) – which were the genesis of the biotech industry. Instead, mRNA medicines are sets of instructions. And these instructions direct cells in the body to make proteins to prevent or fight disease.”
https://www.modernatx.com/mrna-technology/science-and-fundamentals-mrna-technology

Poate lumea ar fi mai puțin reticentă, dacă pe piață ar fi disponibile și alte tipuri de vaccinuri, clasice, și care au fost folosite pe scară largă și până acum și care respectă postulatele lui Koch-Rivers. De asemenea, ar trebui explicată diferența dintre serurile clasice și cele noi, care nu au mai fost până acum testate pe om. Și prezentate avantajele și dezavantajele pe termen mediu și lung ale ambelor tipuri, deoarece, un rol important (poate în multe efecte adverse), îl au și, dar poate mai ales, adjuvanții folosiți.
În același timp, trebuie să evităm capcana în care posibil cad și cei care se consideră mai informați, și care compară numărul totuși mare de efecte adverse apărute la populația dintro anumită zonă (ue de exemplu), cu numărul total la nivel mondial de persoane cărora li s-a administrat un ser și care nu sunt cuprinși întro bază de date existentă doar la nivel regional.
De asemenea, mai trebuie ținut cont că, la nivel mondial sunt utilizate și alte tipuri seruri, nu numai cele care au la bază tehnologia pe bază de mesager ARN, așa cum se face cu precădere în ue și în special în țară. De aceea, când ne comparăm cu o altă țară, este bine să ne uităm și la ce fel de ser a fost utilizat și ce tratament a fost administrat.
Totodată, nu trebuie neglijat nici tratamentul medicamentos clasic și util și, care este folosit în alte țări cu rezultate bune, dar care în țară este total ignorat, aproape este tabu să-l aduci în discuție.
Și nu în ultimul rând, ar trebui renunțaț la sloganuri, manipulări și amenințări, din partea tuturor celor angajați.

ED spunea...

@ Huhu Rezea. Nici un Fake News, eu am dat trimiteri explicite spre bazele de date oficiale ale OMS si UE. Vaccinarea este contra COVID, dar declanseaza in mod cert alte efecte adverse, de fapt boli in toata regula.

Sa nu porti grija mea, eu am fost deja contaminat - asadar am trecut prin boala, fac parte dintre cei 80% care nu au resimtit nimic sau nu mare lucru. In cazul meu, cafeua de dimineata nu mai avea gust asa profund, iar parfumul cu care mi-am dat nu mai mirosea asa tare. Vreo 3-4 zile. Test pozitiv personal etc. M-am autoizolat, constiincios fiind. Test ulterior de anticorpi, am si din astia. Si cu asta basta. A dat si Astarastoaiei, minim 60% dintre romani sunt imunizati prin boala. Doar ca nu sunt in evidenta DSP - si-au facut eventual niste teste personale acasa, oamenii si-au dus boala pe picioare ca si pe alte boli. Ei de ce mai trebuie vaccinati?

Ca discutie, in comuna mea sunt in mod oficial, 3 la mie contaminati. Dar in realitate cei 3 la mie, sunt de fapt doar cei care au apelat si la DSP, ori din exces de zel, ori avand forme mai grave. Ceilalti din comuna s-au contaminati insa toti in lant, ca doar la tara ne stim unii pe altii. Au dus boala acasa ca orice boala si cu asta basta. Si acum am rude autoizolate, pozitive. Ele de ce sa mai vaccineze, fiind deja trecuti prin boala? Doar asa sa intre in Mall? Si sa se contamineze inca o data de la vreun vaccinat pozitiv?

Inchei! Nu vaccinul este solutia raspandirii si eradicarii pandemiei, ci izolarea celor pozitivi. Pozitiv poti fi si vaccinat si nevaccinat. Este cea mai mare prostie sa acorzi certificat verde cuiva, fara test. Mai ales in conditiile in care se stie perfect ca si ca vaccinat poti fi pozitiv si poti transmite.

ED spunea...

Si ca sa inchei, intr-nota optimista! Mergem pe logica, nu pe povesti! In mod cert, COVID atac in mod fatal oamenii cu un sistem imunitar deficitar! Asta se stie, nu este nimic nou! Insa, ce nu se spune este faptul ca un sistem imunitar defect, are niste cauze. Pai cum sa nu ai un sistem imunitar defect, cand tu ai crescut si te-ai hranit toata viata cu pui imbibati cu chimicale de la supermarket? Cu legume din alea fara gust imbibate si astea cu pesticide tot de la supermarket? Sau cum sa nu ai un sistem imunitar defect, cand tu nu ai vazut soarele nici o ora pe saptamana, stand ascuns si acasa si la serviciu, dupa niste termopane?

Asta nu pot sa spuna franc, guvernele, imunologii etc! Pt. ca ar insemna un colaps social, economic mondial, o isterie a maselor! Ce sa ne spuna? Ca toata evolutia omenirii este eronata? Ce sa ne spuna? Sa ne dam jos din varful blocurilor sa cultivam ceva cu mana noastra care sa consumam, in loc sa mancam chimizate din supermarketuri?

Uitati-va la supervaccinatii britanici! 40000 de noi cazuri pe zi. Pai astia nu stiu ce inseamna o carne sau o leguma cu gust natural. Sunt chimizati cu 75 ani inaintea romanilor. Noi de bine de rau, am consumat alimente naturale, macar in perioada de formare a sistemului imunitar din primii 25 ani de viata. Sa nu ziceti de decese ca britanicii au doar 150 pe zi, iar noi 500. Aici este vorba despre eficienta sistemului medical, noi am avut decese multe dintotdeauna de breaz ce este sistemul medical. Rata de mortalitate la ATI este de 61-76% in functie de spital, ca sa va dati seama ce ATI exista de fapt in Romania.

Din punct de vedere al imunitatii populatiei Romaniei, mai rau stau cei tineri nascuti in ultimii 25-30 ani, care au dat cu botul in chimizatele din supermarketuri, inca de la nastere. Si la vaccinuri, cei mai in varsta nu au nimic, cei tineri se dau ca loviti de zac o saptamana dupa o doza. Astea inseamna probleme grave ale sistemului imunitar la populatia mai tanara, nu mai in varsta. Bineinteles ca si generatia in varsta are cococotati in blocuri, dar mai putini decat generatia tanara, dar macar batranii din orase au mai apucat sa consume si ceva alimente naturale, spre deosebire de populatia de azi.

Asa ca principala noastra grija nu trebuie sa fie pt. noi, ci pentru copiii nostri. Vaccinarea nu este decat o cale de temporizare, nu o rezolvarea. Rezolvarea este pur si simpli, intoarcerea omului la origini, la natura.

Huhu Rezea spunea...

D-te domnule si citește ce s-a întamplat cu gripa spaniolă din anii 1918-1919. Si atunci erau sceptici si indăratnici ca d-ta.
Nu a existat vaccin, a afectat aproape jumătate din populația globului și au murit mai bine de 50 milioane, S-au tratat cu mijloace empirice.

ACID spunea...

A fi sau a nu fi cenzurat, d-le Huhurez, aceasta-i întrebarea ! Mai suntem liberi, sau ai instituit'' certificatul,, și pe site? Pierzi sau câștigi cititori. Un respectuos : Să trăiți!

Iulian Mareș spunea...

Deja ma enervezi...HPV se transmite prin contact sexual și nu numai; produce cancer și moarte; mai bine de 50 din bărbați și femei au virusul în ei, care așteaptă un colaps al imunității!
În afara faptului ca unii nu vor, alții sunt proști! Care e problema? Îți dau cel puțin 5 nume de politicieni care au pe conștiință sute, mii de morti, nu numai de Covid!
Prostii nu sunt periculoși?
Gripa sezoniera nu se ia? Dar varicela?
*Să vă fie clar: energia consumata de unii pt a vaccina mascat-fortat se ekivaleaza cu energia celor care nu vor! Suma lor va da 100%, sau un întreg!

Huhu Rezea spunea...

Mareș
Deja gândești alandala în problema pandemiei.
Nu te plimbi d-ta ca vodă prin lobodă, că așa îți vor mușchii și crezi că ești imun din născare la COVID.
Nu vrei să te imunizezi... stai pe lângă casă, așa cum fac și cei din democrațiile occidentale.
In teoria drepturilor si libertăților se vorbește și de abuzul selectiv de drepturi si libertăți.
Pe lângă drepturi, un om civilizat știe că are și niște obligații în societate.

monteoru spunea...

Ed@ ma baiatule ,mai termina cu tampeniile.Tu faci parte din cei ce pun frana cand urca.Pana in pandemie am intalnit indivizi ce se pozitionau impotriva oricarui vaccin.In viata am intalnit indivizi care dadeau impresia ca sunt supra dotati cu inteligenta si care ceva mai tarziu au aratat ca sunt de tratat psihiatric.Atentie la psihoza.Gandesti prea mult.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Eu nu sunt anti vaccin, însă vreau sa te atenționez ca definiția vaccinului, general acceptata, nu prea se pupa cu ceea ce ne înțepat acum!
*Un vecin care s-a vaccinat acum a început sa scrie cu o unghie exact ca și cu un creion HB, iar un altul se transforma seara în reptilian...

**In clar, țânțarul asta ma face sa cred ca nu este nicio Pandemie, de bine ce EI vizitează piramidele și postează ca autistul, facandu-ma sa cred ca o vizita de stat este un fel de excursie...
Pe când Casablanca și pianul?

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Multă sănătate camaradul aflat în anticamera...

Iulian Mareș spunea...

Gripa spaniola era de fapt terasa, adusa de soldații US ce lucrarea la o ferma de porci prin Texax...
Au murit între 50 și 70 mil de oameni!...
Acum, cred ca înțelegi ca nu vaccinarea la ordin nu este ok...vaccineaza-te, dacă vrei, guvernul sa asigure tratament în spitale și în farmacii și gata este cu necazul!
Ce crezi ca este mai ok? Convingerea sau constrângerea?
*După mintea unora votam mâine sa trimitem în lazaret nevaccinatii sau sa ii likidam pt că nu au modelul nostru de gândire!...Nu este normal asta!

Mr. St. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mr. St. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M spunea...

@ED

😂 Cum șoșocule iar minți?

"supervaccinatii britanici acum, cu cele 400000 noi cazuri pe zi"

Auleu.... Cum să te cred când minți ca o gazetă rusească?

Chiar crezi că nu verifică nimeni? Chiar crezi că toți suntem șoșoci????

Deci: ori minți, și atunci RUȘINICĂ, ori ești incapabil să înțelegi un text, și atunci cere banii înapoi de la sistemul de învățământ!!!😂

Am văzut că nu înțelegi nici ce scrie pe site-urile pe care tot tu le citezi!!!

Te cred că ești împotriva vaccinării! Te și înțeleg!!! E greu cu cartea!!!
Ți-am tradus ce scrie pe site-ul citat de tine. Ai înțeles?

M spunea...

Rezolvă Șoșoacă!!!! 😂😂😂

Nu te opri ED că ești în transă!!!!

Despre UK!? Înțelege ceva:
43,941 new cases and 207 new deaths.

Adică la 43.941 de cazuri noi au doar 207 de morți.

Românii, spălați pe creier:
13,197 new cases and 413 new deaths.

Înțelegi diferența între vaccinați și nevaccinați.

Și cu militarul ăla de îl dădeai exemplu cum s-a terminat (pe la minutul 23 când i-am văzut cum silabisesc mi-am dat seama că viața e prea scurtă să îmi pierd timpul cu prostii).

Deci, cum s-a finalizat că ei îl vedeam bine, sănătos la televizor. Adică nu o legumă paralizată!!!!

M spunea...

Dreptul constituțional de a posta pe net!!!!

Dă-l pe Huhurez în judecată la CEDO!!!!!😂😂😂 Te reprezintă Șoșoacă!!!!

ACID spunea...

Îi scrisesem un mesaj lui,, M''. L-ai omis deși era decent, n-a trecut de , cenzura '' .Probabil ai protejați . E rușinos oricum . Reminiscențe comuniste ( cum zice,, M'' cu alte cuvinte : Ori esti cu noi, ori impotriva noastra) . Baftă !

Iulian Mareș spunea...

Pavel Coruț a decedat in aceasta dimineata, fara a se cunoasca motivele decesului. Nascut la 17 iunie 1949, in comuna Glavanesti, jd. Iasi.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

ED spunea...

@ M. In afara de faptul ca esti negationist, mai esti si superficial. Incearca sa fii mai ordonat. Asadar,

1) Poate reusesti sa citesti despre ce a stabilit CE pt. a despagubi victimele vaccinului. Tu sa retii doar esentialul, si anume ca victime au fost, sunt si vor mai fi

Link de presa: https://www.clujust.ro/fond-de-despagubire-pentru-zecile-de-mii-de-victime-ale-vaccinurilor-impotriva-covid-19/?fbclid=IwAR30eW6uyJB6FYBeNPgYF6LH64wTTeReVoN7xh_O23wLx482IX_o1066UTA

Link catre rezolutie https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0475_RO.html?fbclid=IwAR3Ta97QRwFVD4F1uXwwkYIiwhNbldna5qKY4xR_zPgGb-G8It49S4AscJE#_edn1

2) Legat de militar ramas de la Craiova, ramas paralizat dupa doza a 2-a. Si care dupa cum vezi este leguma! Astept sa negi ceea ce scrie in documentul eliberat de SM Craiova, si anume ca omul a ramas paralizat pe fondul general al vaccinarii. Mai jos ai scrisoarea medicala cu diagnosticul si cauzele paraliziei.

https://r3media.ro/efecte-adverse-imaginare-caporalul-sorin-stefanescu-din-craiova-parapareza-ataxica-si-status-post-mielita-toracala-dupa-doza-a-ii-a/

ACID spunea...

@ M : Cuvinte puține , IQ la fel.

ED spunea...

@ M. Este inutil. Ai sexiat corect ca supervaccinata Mare Britanie are 43 941 de cazuri noi si doar 207 de morți. Si ca nevaccinata Romanie are 13197 noi cazuri si 413 morti.

Si ai ras concluzia proasta si anume ca din cauza nevaccinarii, au murit mai multi romani decat britanici. Ceea ce este fals. Stii de ce? Daca nr. de cotaminati reprezinta nivelul de educare al populatiei si guvernului (igiena, masuri de distantare, de blocare a extinderii prindiverse masuri etc.). Nr. de decese reprezinta eficienta sau ineficienta sistemului medical. Romania a avut dintotdeauna, cu sau fara COVID, mult mai multe decese ale persoanelor spitalizate decat vestul. Pentru ca sistemul medical romanesc este praf. Dar si pentru ca oamenii sunt foarte saraci si nu au acces la medicamente, teste etc.

Cum sa nu moara atatia de COVID acum? Cand l-a prezentat la TV pe Surugiu infectat, dupa a 3-a doza? A facut test propriu, a iesit pozitiv. A chemat omul DSP sa constate contaminarea si sa ii faca ceva. Medicul de familie nu ii poate recomanda un tratament adecvat, in absenta unui test conformat de DSP. Nefiind valabil testul cumparat din farmacie, din punctul de vedere al DSP, pt. ca nu este test oficial. DSP care de fapt nu face nimic, decat sa trimita Ambulanta. DSP in week-end, adica trage mâța de coada pana luni. Iar ambulanta vine dupa 4 zile. Pai in 4 zile, daca nu ai dat coltul, esti in utimul hal deja. Si eventual te ia la spital, unde ajungi cum am dat eu link catre colonelul internat la SMC care sta cu geamurile deschise sa intre aer noaptea la minus 4 grade si dardaie de frig in pat? Pai aia ii mai lipseste bolnavului. Plus lipsa medicamentelor adecvate. Tu sa retii ca nr. de decese este proportional cu lipsa de performanta a sistemului medical. La care se adauga si nosocomialele care impanzesc spitalele de 30 de ani de zile.

ED spunea...

Chestie de logica guvernamentala. Daca esti vaccinat, ai certificat verde, desi poti fi pozitiv (adica ai boala, dar o resimti mai putin sau deloc). Si raspandesti boala daca esti pozitiv, asta este clar. In loc sa faca teste sa constate daca esti pozitiv, indiferent daca esti sau nu vaccinat. Iar companiile aeriene, mai destepte, nu accepta imbarcarea si fara un test negativ, chiar daca ai certificat verde. Si asa au fost si sunt depistati pozitiv de companiile aeriene, sute si mii de romani vaccinati, dar pozitivi si opriti de la imbarcare.

Cine actioneaza profesionist in acest caz? Din punct de vedere al stoparii extinderii si al eradicarii virusului? Guvernul sau companiile aeriene?

Dan B. spunea...

Prea mulți tolomaci în grup, care, nici măcar cu argumente prezentate, nu pot crede în consecințele nefaste ale vaccinării, multe dintre ele fiind prezentate de colegul ED. Iar gașca asta de smintiți și adulatori ai lui Huhurez (ce nume o mai fi și ăsta?), respectiv alți ascunși în spatele unor litere (M) sau alias (Monteoru), crede orbește în datele oficiale prezentate de către statistica lui Arafat, dovedită ca mincinoasă în mai multe rânduri, atunci când interesele politice ale guvernanților au primat.
Așadar, nu încerca să-i mai contrazici, căci, dacă nu ești cenzurat de administrator, sar ca turbații asupra dtale cu invective de tot felul.

Huhu Rezea spunea...

Mai căposule, tu crezi că toate datele statistice privind evoluția infectărilor, deceselor si vindecărilor de CoVID din toată lumea sunt scrise de Arafat?
Ignorantule, citește statistica mondială aici

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Dan B. spunea...

@Huhu:

În statistica asta, sunt înscrise cifrele declarate în diferitele țări, dar, aici, cele declarate de Arafat s-au dovedit adesea ca fiind mincinoase. Chiar media a realizat minciuna privind infectările și decesele, declarate prin diminuare, în preajma diferitelor interese politice.
Când guvernanții au aflat de posibilele mișcări sociale de protest, chiar au umflat cifrele doar pentru a zădărnici participarea cetățenilor.

Leon spunea...

Care o fi explicatia ca, săptămâna trecută România a avut mai mulţi morţi de COVID decât toate celalte 26 de state UE la un loc ??

Huhu Rezea spunea...

@Leon
Explicația este puhoiul de infectați in stare gravâ care a năvălit în spitale.
Alta era situația dacă românii nu erau deturnați de niște nemernici de la vaccinare, astfel încât procesul de infectare să se eșaloneze pe o perioadă mai lungă, suficient de permisiv pentru un tratament adecvat în spitale.
De la indepărtarea lui Streinu Cercel din sistem, adică din luna martie, România a fost in fruntea clasamentului după numărul morților Covid la milionul de locuitori. Citiți topicele de la eticheta Epidemia Corona.
Protocoalele de tratament au fost deficitare din lipsa de informare sau din lipsa de medicamente antivirale.

M spunea...

Și gândiți-vă câți amărâți au mai murit, fără să aibă covid pentru că nu au mai găsit un loc la ATI (sau credeți că nu a mai găsit nimeni accidente de circulație, infarct, AVC sau mai știu eu ce!)

Și atunci, unul care intenționat nu se vaccinează și ocupă un loc la ATI l-a omorât pe amărâtul peste care a dat o mașină când trecea pe zebră și nu a mai găsit pat liber la ATI?

Pe Străinu îl acuz că alături de PSD au votat ca șoșocii de la AUR!

Leon spunea...

Bine ca le-a venit si romanilor " mintea cea de pe urma" si de cand Ciuca este candidat, vedem ca se vaccineaza in medie 100.000 de romani zilnic, cu prima doza !
Sa speram ca de 1 Decembrie, Spitalele sa revina la normalitate, sectiile de ATI sa se goleasca, iar Firmele de pompe funebre sa nu mai aiba clienti..!

ED spunea...

@Leon. Cauza acelor decese este simpla. Ineficienta sistemului medical. Am dar cazul lui Surugiu. Pai daca esti bagat in seama dupa 4 zile dupa ce ai sesizat DSP ca esti pozitiv, aleluia si un ceas bun!

Mai exista o cauza principala care tine tot de sistemul medical in ansamblul sau. Dar cati romani au o evaluarea medicala la zi? Anuala? Putini. Din diverse motive: superficialitatea sistemului, superficialitatea omului, lipsa accesului la servicii medicale mai sofisticate, saracia in cazul multora. Priveste de exemplu, numai cati romani nu au dinti in gura din cauza saraciei! Si in corpul omului, nefiind tratate la timp, se aduna intr-o viata diverse afectiuni. COVID este doar acel impuls care scoate in evidenta si accelereaza toate celalalte afectiuni, aflate in stare latenta. De aceea, in caz de criza, se intampla ce se intampla in Romania.

In vest, nu este asa! Occidentalul nu doar ca are acces la sistemul medical de cand s-a nascut! Dar este evaluat periodic inclusiv prin grija scolii, facultatii, al angajatorilor. La noi, doar angajatorii de la cateva multinationale au contract cu clinici diverse pentru evaluarea angajatilor. Cei autohtoni nu au nicio gara. Plus mistocariile care erau si in vremea noastra, cand ni se stampilau fisele in serie, fara a fi controlati de nimeni. Apt si gata, nu era asa? Ca parca ne verifica cineva la plamani sau la ficat. In rest, medicul de familie cu un pachet de analize care de regula nu sunt relevante pentru multe lucruri. Iar milioane nu au acces nici macar la acele analize, nefiind asigurati din diverse motive. Acestia doar la urgente au acces, cand de multe ori este tardiv. Aceasta este o diferenta si este fundamentala.

Apoi ajungem la sistemul medical propriu-zis. Si care nu doar ca nu mai are nicio disciplina cum era pe vremuri. Mai este inca un fenomen si pe care il stiu de la medic din familie. Deprofesionalizarea. Generatiile de medici mai tineri stiu sa lucreze cu aparatura, dar ca medici sunt tamaie, ma refer la tratamente etc. Nu se mai face medicina serioasa de vreo 15-20 ani in Romania. Generatiile de medici mai in varsta sunt profesionisti, dar sunt din ce in ce mai putini, insa au ca deficienta faptul ca sunt tamaie la lucrul cu noile aparaturi. Si asa apare combinatia medic tanar care de diagnostcheaza corect - nu ca este prea destept, ci ca asa arata RMN, dar care iti infige un tratament de 2 bani. Medic in varsta si experimentat pe care greu il gasesti, nu stie insa sa citeasca un RMN prea binee, in schimb iti da un tratament corect avand la baza experienta acumulata.

Pe de alta parte, Romania nu este inca pe primul loc la decese la milionul de locuitori. Decat numai in ultima luna, dar corect este a fi calculat de la inceputul pandemiei. Pt. ca privind nr. de decese de la inceputul pandemiei, Romania este pe locul 14 in lume, dupa state precum Ungaria (locul 6), Cehia (locul 8), foarte aproape de ... SUA (locul 16). Pe viitor. vom vedea.

ED spunea...

Pentru conformitate, situatia deceselor COVID calculate de la inceputul pandemiei pt. toate statele lumii, la fiecare milion de locuitori, este aici https://www.worldometers.info/coronavirus/

Site-ul prezentat cuprinde mai multe date in forma tabelara cum ar fi numarul de noi contaminari zilnice, nr. total de contaminari, nr. total de decese, numarul de teste la fiecare milion de locutori etc. Si element important, in antet se poate jongla din sageti pentru a face un clasament la fiecare parametru in parte.

Romania are o crestere a nr. de noi decese doar in ultima perioada de timp. Dar pentru corectitidine, trebuie calculat de la inceputul pandemiei, pentru ca pe perioade scurte au tot timpul loc oscilatii care pot fi irelevante in ansamlul datelor.

Din datele prezentate, Romania este pe locul 14 in lume la decese la nr. de locuitori. Dupa state precum Ungaria aflata pe locul 6 la decese generale pe cap de locuitor, Ungarie care acum este data ca exemplu ... Romaniei. Asadar, Romania este pe locul 14 la decese in lume cu 2 435 decese la 1 milion de locutori. SUA unde se fabrica Pfizer si Moderna, pe locul 16 cu 2 284 de decese. Iar Belgia unde se fabrica Johnson & Johnson pe locul 21 cu 2 226 decese. Ca atare, diferentele nu prea sunt relevante. Inca.

In datele din tabel, sa ne aruncam o privire si pe numarul de testari la fiecare milion de locuitori. Si ce gasim? Surpriza? Marea Britanie cu 4 761 947 teste la fiecare milion de locuitori (locul 1 in lume). Adica 5 teste pe cap de locuitor. Si Romania cu 765 128 teste la milionul de locuitori. Adica, nici macar un test de persoana. Acum poate intelegeti toti ca testarea are un rol important in intregul lant, inclusiv in diminuarea numarului de decese.

Calinmihaib12 spunea...

..în principiu,un vaccin se creează împotriva unei boli recunoscute ca PERICULOASĂ..,care produce complicații sau..chiar ucide..!
..în faza inițială,adică anul trecut,..marii vacciniștiii româno-arabo-...etc...spuneau că viroza corona nu e gravă,ceea ce scria și în Tratatele de Boli Infecțioase..!;
..pe parcurs.."s-au sucit"..și fără sa explice..în CLAR ce s-a întâmplat cu "bietul" virus corona,(cum au făcut americanii,adică au emis public,ÎN CLAR, supoziția că virusul corona a fost prelu crat în laboratoarele din WUHAN,devenind o armă biologică..!?), au bolmojit-o..când pe față ,când pe..dos..; singurul român(dupa câte știu) care a afirmat public ..acest "adevăr",e Gen.Prof.Dr. Med. Victor VOICU..,anul trecut ,prin aprilie-mai 2020,la TV. ANTENA 3..!
..Dacă autoritățile române ar fi lămurit "dilema"(vorba vine!)
,poate și..populația nevaccinată..avertizată ÎN CLAR cu ce se confruntă..,avea altă atitudine,în cunoștin ță de cauză..!

ED spunea...

Completez statistica precedenta. Acel site ne permite sa urmarim si evolutia pe termen scurt a pandemiei pentru fiecare stat in parte, pe continente etc. Si se poate observa cu usurinta faptul ca Romania are o perioada relativa de descrestere a numarului de noi cazuri. In schimb, creste progresiv numarul de cazuri in statele europene supervaccinate (Norvegia + 78%, Danemarca + 77%, Belgia + 72%, Italia +41%, Germanai +32% etc. Romania este abia pe locul 44 cu -5%). Si nu numai atat, incep sa creasca progresiv si numarul de decese la statele europene supervaccinate (Olanda + 80%, Elvetia + 50%, Ungaria + 69% etc). Ca atare, situatia si clasamentele se schimba de la saptamana la saptamana.

Pronosticul meu dupa ce am urmarit curbele grafice, este ca Romania va regresa atat la nr. de noi contaminari, cat si la noi decese. In schimb, vom vedea cresteri spectaculoase la ambii parametri, la statele vestice supervaccinate.

https://www.worldometers.info/coronavirus/weekly-trends/#weekly_table

anonim spunea...

@ ED
Bro !! Ai inceput sa scrii romane fluviu??
reciteste ce ai scris aici si vei vedea ca singura cale pe care o lasi e sinuciderea.Ce dreak "tragi targa pe uscat" atata??
reciteste vezi ce ai scris si te vei convinge ca singura cale a ramas sinuciderea,asistata sau nu...ma rog(cand s-o aproba) Eu politicos din fire iti acord intaietate:)
"ED
28 octombrie 2021, 12:40"

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
1-sunt super vaccinat!
2-constientizez Pandemia Covid!
3-nu agreez masurile prostesti luate in ROU, administrative cat si cele medicale, intr-adevar cele medicale luate din imbecilitatea guvernantilor: adica nu ai alocat resurse pt cumpararea de antivirale, in vara-stiind ca vine Valul 4, pt ca din interese partinice ai aruncat sloganul imbecil al autistilor ”Ăm învins Păndămia!!!”, acum rupe in 7 o tableta de Paracetamol!...
4-AI UITAT CAND IDEOLOGIA VESTICA SI US IMPUNEA SI IMPUNE INCA CONDUCEREA PRIN MINORITATI? RELIGIOASE, DOCTRINARE, RASIALE, SEXUALE, SEXTISTE...

Iulian Mareș spunea...

AFAT:
nu mai spargeti ambalajele pentru marfuri fragile, aduse de firmele de curierat! Aerul din acele bule provine din WUHAN! :))

Iulian Mareș spunea...

Eu știu pe gl. V. Hermeneanu, fost Cdt. Bg. 9 Mc.!

https://gazetadecluj.ro/generalul-de-brigada-vasile-hermeneanu-cand-veti-promova-procurori-si-sefi-de-servicii-corecti-si-independenti-nu-slugarnici-corupti-sau-aventurieri-atunci-veti-avea-liniste/?amp

Iulian Mareș spunea...

@M,
a vorbt foarte clar si la obiect!
faceti o simpla paralela cu discursurile autiste ale faraonului...!!!

Iulian Mareș spunea...

Y,
la noi se recomanda supa de pasare!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
eu postez doar cu materialul clientului, a la c/spy! Iata:
”Protocoalele de tratament au fost deficitare din lipsa de informare sau din lipsa de medicamente antivirale.” Semnat: TU!
In concluzie, *principala cauza a mortalitatii groaznice din ATI este subfinantarea si propaganda criminala a unor decidenti politici de la varf!
*EI ȘI NUMAI EI AU INFLUENTAT CETATENII SA NU SE MAI VACCINEZE IN VARA PENTRU CA AU DECLARAT IN FALS, CA NISTE CRETINI CĂ PANDEMIA A FOST INVINSA IN ROU! CE-I DREPT CA SI PE SITE-UL OFICIAL AL OMS APARUSE CEVA ASEMANATOR!

Iulian Mareș spunea...

CORECT 100%!!!
DE LA INCEPUT NU S-A DORIT LA NOI TESTAREA! AMINTESC CUM A FOST BLOCATA FIREA CARE VOIA SA TESTEZE PE BANII MUNICIPALITATII PE NATIONAL ARENA!...CATE MOTIVE PT UN BAT IN GAT SI UNUL IN NARA!!! ...ALTII SE VACCINEAZA LA BENZINARIE...
*CA O REMARCA A PROSTIEI ABSOLUTE: TESTELE RAPIDE DIN FARMACII NU SUNT RECUNOSCUTE DE ”MARII SPECIALISTI DIN DSP”, INSA IN SCOLI, LA CABINETELE MEDICALE CE PLM TESTE S-AU ADUS, DACA S-AU ADUS? IDENTICE CU CELE DIN FARMACII!

Iulian Mareș spunea...

ED,
SUNT UNUL DIN CEI CARE VA APRECIEZ, DAR CE TE FACI CA SUNT UNII CARE POT EXPLICITA SENSURILE CAM ASA:
-DECIZIA SE PUNE IN APLICARE DE ÎNDATĂ! DA, DE ÎNDATĂ CE EU O ÎNȚELEG, IAR CA SA O ÎNȚELEG TREBUIE SĂ O CITESC DE MAI MULTE ORI!

*SPOR LA LECTURA!

Dan B. spunea...

Eu aș putea presupune că statistica relaxantă a contaminărilor și a deceselor a precedat evenimente politice și sociale de amploare, organizate de guvernanți, gen congrese PNL și USR, festivaluri la Cluj și București (fiefurile alianței de guvernare).
Cert este că după respectiva „relaxare” din perioada concediilor (litoralul cu o afluență nemaiîntâlnită în anii precedenți) și după încheierea evenimentelor amintite, a avut loc o „explozie” de contaminări și de decese, la numărul lor fiind, probabil, adăugate cele din perioada „relaxării”, dar neraportate.
Și, uite așa, se atinge și obiectivul stabilit de guvernanți, acela al impunerii restricțiilor excesiv de dure, „garnisite” cu interdicția mișcărilor sociale de protest, intuite a se desfășura pe fondul „liberalizării” tarifelor la utilități și, în cascadă, a tuturor prețurilor produselor de pe piață.
Nu cred că s-a-ntâmplat, în anii precedenți, ca românii să rabde frigul din case, lipsa apei calde, majorări substanțiale de taxe și impozite, lipsa banilor necesari subzistenței, etc.
Nu vă pare că, prin această „liberalizare”, se poate ajunge la îndeplinirea strategiei USR-iste, aceea a confiscării proprietăților pentru neplata facturilor și a datoriilor către stat și bănci?
Personal, cred că cetățenii care au votat PNL și USR la alegerile generale și locale, își merită pe deplin soarta, românul procedând la schimbare atunci când, oarecum, îi este mai bine. Din păcate, cu aportul substanțial al SRI și al STS, aceștia au constituit o „majoritate” electorală, dar iată că suferă și reala majoritate de electori, cei care au intuit corect dezastrul de azi al guvernării PNL-USR.

Huhu Rezea spunea...

Eficiența sistemului medical dintr-o țară se măsoară prin numărul de vindecări din total infectați.
Noi avem 3 morți la suta de infectați, in timp ce Gemania are 2%.
Surprinzător, în zonă, Turcia are cea mai mică mortalitate din total infectați. Numai 0,87%.

Ein Stein spunea...

@ED
Amice, pana la urma ce dracu urmaresti? Ai scris numai prostii. Urmareste tabelul ala, pe care l-ai dat exemplu, Romania nici de-a dracu nu vrea sa paraseasca top clasament, ai in partea de sus posibilitatea sa sortezi dupa criteriile date in capul de tabel. Romania e pe locul 1(UNU), la morti, in ultimile zile la milionul de locuitori, pe locul 8 la cazuri noi in ultimile 7 zile, imediat dupa India, pe locul 5 la morti in ultimile 7 zile, etc. Toate astea la o populatie de 19 mil locuitori. Tu te-ai ticnit? Pronosticul tau se bazeaza pe ceva elemente stiintifice sau iti dai si tu cu parerea? Nu compara tu cazurile noi aparute in tarile cu grad ridicat de vaccinare cu alea noi din Romania. Vezi gravitatea cazurilor si numarul celor internati la ATI, Romania este intr-o situatie foarte grava si tu bati campii pe aici. Mergi prietene unde ai treaba si nu ne mai aburi cu imbecilitatile tale, cineva ar trebui sa va opreasca la un moment dat.

M spunea...

@Huhu Rezea

Sunt mai multi factori care determina vindecarile/numar infectati.

Una e sa ai 1000 de paturi libere si sa iti vina 10 bolnavi alta e sa iti vina 10.000.
Una e sa fie o cultura a preventiei si sa vina la medicul de familie la primele simptome si alta e sa se "trateze" cu palinca si sa vina cand are saturatia de 50%.

Eu nu am sa mai comentez la ce zic sosocii. Este inutil!

M spunea...

Nu contează cu care mii de euro sunt plătiți! "Eroii" e obosiți!

Mai multe cadre medicale ar fi scăpat de îngrijirea pacienților infectați cu covid pe baza unor adeverințe false

M spunea...

@Iulian Mareș

Nu suportă comparație!!!

Campania de vaccinare a fost complet distrusă de proasta comunicare, de neimplicarea serviciilor în blocarea propagandei și, pot să spun, de lipsa de autoritate a reprezentațiilor statului.

Mihai spunea...

Azi am trecut pe la doza a III -a.
Singura reactie adversa a fost la dezordinea din centrul de vaccinare .
Desi mi-am facut planificare ,a terbuit sa stau la rand dupa ”animalele ” care erau la primul vaccin ,inghesuite unul in altul precum oile la strunga .
Deoarece in sala in care se completau fisele era full ,am luat doua fise si le-am completat in masina,dupam care cu ele in mana am intrat si am cerut sa fie respectata planificarea.
Asistenta ,neavand incotro s-a conformat si am reusit sa evit o coada de cel puti juma de oră.
Verbal s-au informat daca am 180 zile ,fara sa verifice nimeni , m-am vaccinat stand pe un hol ingust sa-mi vina randul ,apoi după vaccin am asteptat 15 minute completarea documentelor intr-o sala amenajata alandala ,unde cadrele medicale eliberau documentele.
Asta a fost singura reactie adversa la incapacitatea romanilor de a organiza ceva in mod civilizat ,cu respectarea regululor impuse, in frunte cu cadrele medico -sanitare.
Nu am crezut niciodata ca romanii pot fi atat de retrograzi ,inapoiati ,lipsiti de educatie ,necivilizati.
Stiam asta ,dar azi m-am convins incă odata.
Fiecare este responsabil si decide pentru el ,nu dau indicatii ,doar spun că e bine sa profiti de un serviciu care te poate salva la o adică si contribui astfel la o revenire cat mai grabnica la normalitate in viata de zi cu zi ,sociala ,economică,etc.

Dan B. spunea...

@Huhu:

Eu n-aș băga mâna-n foc că datele raportate din România sunt reale!
Prea au fost multe minciuni, ale GSC, devoalate ca fiind false”

Leon spunea...

"Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat decretul de promulgare a Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 118/2021 privind stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrică şi gaze naturale pentru sezonul rece 2021-2022, precum şi pentru completarea Ordonanţei Guvernului nr. 27/1996 privind acordarea de facilităţi persoanelor care domiciliază sau lucrează în unele localităţi din Munţii Apuseni şi în Rezervaţia Biosferei „Delta Dunării”."
Cu siguranta, astazi aceasta lege va fi publicata in MO..!

Leon spunea...

Cam aceasta este cruda realitate in spitalele noastre:
https://m.ziare.com/vedete/cantareata-elena-gheorghe-clipe-dramatice-spitale-familie-infetati-covid-1707549
Si mai afirma un comentator Tv:
Un pat la ATI devine liber mai des prin decesul bolnavului, nu prin vindecare si externare!

Ein Stein spunea...

@avia
Asa, ha? Eu ma intreb cand ai sa incepi sa judeci cu creierele tau. Tu iti faci impresia ca babele din Portugalia sau Germania, seara, cand ies ele pe ulite, la taifas, discuta numai subiecte de mecanica cuantica, secventierea genomului uman sau ultimile fite in materie de bune maniere? Pai afla ca te inseli. Sunt la fel de proaste si educate ca astea de pe la noi. Diferenta o face increderea in institutiile statului, in conducatorii. Frecventezi iar presa mancatoare de cacat, de acolo ai preluat ideea cu lipsa de educatie si cultura, ca d-aia nu se vaccineaza romanii, o incercare imbecila a "Echipei castigatoare" de a arunca, ca intotdeauna de altfel, a esecului in a gestiona situatia pe umerii omului de rand. Pai afla ca nu d-aia ci de ce am scris eu mai sus. Centrele de vaccinare sunt suprasolicitate, in lipsa musteriilor au redus personalul, d-aia si aglomeratia, alt esec al mafiotilor care conduc tara si care nici acum nu reusesc sa puna ordine, nu din lipsa de educatie si civilizatie. Apropos, tu cum te-ai simtit? Educat si civilizat sau doar unul din gloata?

Huhu Rezea spunea...

@Ein Stein
D-ta îi vezi deștepți rău sau lipsiți de informare pe colegii care scriu lozinci antivacciniste pe blog?
Asta este românul sadea. Își dă cu părerea și în domenii în care este bâtă de prost. El nu este niciodată vinovat, alții sunt vinovați pentru starea lui materială, socială, medicală, educațională etc. Votează cu fundul ca să aibă pe cine înjura 4 ani. E mai respectuos cu străinii decât cu conaționalii. Cârpește în loc să fie receptiv la nou. Se uită în gura popii... în loc să asculte de medic.
Indiferent cine ar fi la guvernare, crezi că ar avea la dispoziție suficient personal calificat pentru vaccinare pentru toanele românului îndărătnic, care se interesează ce este într-un loc doar dacă vede că este coadă?

Mihai spunea...

Ein stein,
Asta a fost reacția mea dupa doza a -III - a
Si aceeasi reacție o am si la la magariile pe care ti le fata mintea pe aici.
Dacă pe tine trebuie sa te educe statul mai bine stai in banca ta. Nu convingi pe nimeni.

Am făcut a doua doza intr-o sala de sport .Medicul si doi asistenți ,fără mască,,făceau întrecere de aruncat mingea de baschet la cos .
Dacă tu crezi ca romanii se înghesuie la vaccin plini de educație și civilizatie ca sa faca acum prima doză esti vinovat din culpă.
Am făcut veccinul 3 la ora 10 ,după cum mi-am facut planificare .Pe la ora 12,30 am trecut din nou prin zona si nu mai era picior de om la rand la centrul de vaccinare.
Deci pana seara ,somaj pentru personalul din centrul de vaccinare.
Ca sa vezi cum dai in gropi ....
Poate ne spui daca esti vaccinat ....!!!ca sa stim de unde te luam.
Despre Germania ,etc sa vorbesti cand treci pe acolo ,altfel consider ca doar citezi din Sputnik.

Ein Stein spunea...

@avia
Eu vad la tine si alte reactii la vaccin, o crestere dramatica a gradului de indaratnicie si o posibila micsorare a creierului. Dupa cum am mai scris, se vede clar ca frecventezi din ce in ce mai des acea parte a presei mancatoare de cacat. Asta, ca citez din Sputnik si/sau sunt platit de rusi, aveai de ales, e tot o "strategie" a "echipei castigatoare". Germania este o tara de tot respectul si ma bucur pentru ea, asta imi doresc si pentru Romania, daaaaar, pricepe dracu o data, Germania a ajuns acolo pentru ca a avut conducatori de toata isprava, patrioti, si un stat asezat, care inspira incredere poporului. Ca sa vezi cat de rupt de realitate esti si cat de otravit ai creierele, baga la cap ce am sa scriu. Dupa cum ai observat si tu, in presa, se propaga din ce in ce mai des ideea: Pentru 4-5 luni sa se formeze un guvern de tehnocrati, care sa aduca tara la liman iar apoi sa se revina la situatia dinainte. Intelegi tu? Intelegi drama poporului roman? Asta e statul si oamenii din fruntea statului, pana si ei inteleg ca sunt complet incompetenti si nu pot rezista propriilor slabiciuni. Sa vina cineva sa dreaga situatia ca apoi sa revina ei sa faca totul praf, furt, coruptie, mafie, etc. Asta e statul care crezi tu ca da incredere poporului? Tie iti place circul asta cu guvernele bautorului de pisat si acum al lui Ciuca? Asta e problema romanilor si nu educatia, civilizatia, gingasia, frumusetea spirituala si alete imbecilitati pe care le promovati pe unde apucati.
Ca sa-ti ostoiesc setea de cunoastere, sunt vaccinat si cu a treia doza.

Dan B. spunea...

Intreb pentru un prieten:
De ce trebuie să fii idiot pentru a te lăuda că te-ai vaccinat cu prima, a doua sau a treia doză? Conformarea la propaganda guvernamentală, desigur, aduce suta de lei, dar mi-e greu să cred că v-ați „înțepat” pentru mărunțișul ăsta. Vaccinarea trebuie să fie și să rămână în intimitatea dvs, nu etalată aici.
Vă pare că-mi fac un titlu de glorie că nu m-am vaccinat?
Reiterez, nu am promovat nici vaccinarea și nici refuzul ei, dar am preferat să atenționez asupra unor riscuri cauzate de vaccinare. Am greșit că am vrut să previn tragedii? Și alții m-au atenționat asupra riscurilor privind refuzul vaccinului, dar nu i-am înjurat pentru gestul lor, căci am apreciat buna intenție.
Dar mă deranjează în exces așa-zisa grijă a unor medici, mulți dintre ei aflați pe lista celor 300 de români „sponsorizați” de marile lanțuri farmaceutice, a medicilor care aleargă după finanțe necuvenite, dar dăruite de guvernanți.
Dar mă deranjează și punctul de vedere al administratorului, care apreciază că numai el și acoliții au dreptate în opinii, pe când altii („Își dă cu părerea și în domenii în care este bâtă de prost.”), el însuși fiind un exponent al tembelismului.
Știe cineva că Huhu ar avea studii superioare medicale? Dacă nu are, care-i dreptul său să se creadă „miezul din dodoașcă”, comparativ cu ceilalți, care au opinii contrare, dar sunt „puși la colț” de către haita de „turbați”, fidelă administratorului.
Așa că, vă invit la dezbatere de opinii, cu argumente, nu cu idioțenii. Vrei respect, atunci respectă!
Deci, încercați să preluați opiniile pro/contra de pe acest site, bucurându-vă că cineva
v-a pus în gardă, fiind animat de bune intenții; alții nu au acest beneficiu și soarta le poate fi potrivnică, în lipsa informării.

Huhu Rezea spunea...

Amețitul asta crede că previne tragedii dacă îndeamnă oamenii să nu se vaccineze. Nu e nicio deosebire intre el si asistenta habotnică dintru-un centru de vaccinare, care a injectat doar ser fiziologic pentru a-i "salva" pe necredincioșii care a raspuns recomandării autorităților sanitare.
In pandemie este ca în armată, nu se aplică opiniile.

Mihai spunea...

Herr ein stein,
Eu am presimțirea ca tie in loc de vaccin ti-au băgat slibovita .
Mai" desteptule " , daca tu crezi ca vreun guvern ii convinge pe romani sa se vaccinare inseamna ca ai cazut in cap de pe scenă in filmul in care joci.
Singurele care puteau convinge populația sa se vaccineze masiv au fost armata si biserica inclusiv confesiunile religioase.
Numai că nu au fost atât de inteligenti sa abordeze fenomenul înspre rezultate favorabile.
Din contra ,armata la declanșarea pandemie a scos Tab_urile si militarii cu PM de gât in stradă, lucru ce a speriat populația si a creat isterie in televiziuni si implicit in randul maselor.
Care a fost implicarea armatei in convingerea populatiei sa se vaccinare dupa ce vaccinurile au fost pe masa? Egal 0 ,ba multi au devenit antivaccinisti convinși. Si cat de usor era printr-un program bine gandit. L-au lăsat pe Gheorghiță sa se lupte exact precum niste haimanale politice l-au băgat acum pe Ciuca la înaintare. Si el înaintează chiar dacă succesul nu-i surâde neconvingand pe nimeni.La fel si Gheorghiță.
BOR ce a facut? L-a sancționat sau luat poziție administrativă cumva in cazul Tudosie sau alti prelați care au propovaduit pe fata antivaccinarea si nerespectarea măsurilor anticovid ?
Si dacă nu a facut-o cum vrei sa convingi un popor indobitocit, plin de dogme ,slab in educatie , sa asculte de sfatul specialiștilor si sa se conformeze regulilor.
Cand s-a intors BOR ,principalul factor de îndrumare a populației catre vaccinare si respectarea măsurilor anticovid la 180°?
Tocmai acum si doar cand le-au murit popi,stareti,arhiepiscopi pe capete de Covid.
Si uite asa din rău in mai rau schimbam guverne intre ele doar pentru ca in 4 ani nu au făcut nimic si per total in 31 de ani au dus tara in dezastru.
Acum sigur vor da iar o sancțiune zdravănă unor bezmetici care vor să conducă fara susținere parlamentară ( prostie mai mare nu se poate) si după ce va veni pesedeua la butoane sigur o să te scarpine intre coarne si o sa-ti umple ieslea cu bunătăți.
Si cum oricum nu pricepi ce se scrie pe aici du-te de te culcă ,poate iese slibovita.

Iulian Mareș spunea...

Ein Stein,
Intrucat mi-ai fortat mana intr-un mod excelent si ai mai si dat de pamant cu ”14 din carti” al nostru, te felicit cat pentru un 10++++!

Iulian Mareș spunea...

Nicule,
esti naiv daca tu crezi ca ”Armata a scos TAB-urile pe strazi”!!
1-Ce prevaleaza, Starea de Urgenta sau de Alerta?
2-Nu erau TAB-uri si majoritatea ekipajelor erau de la Pol.Mil/Cc!
3-Cine crezi tu ca a ordonat iesirea pe strazi? ... hai, nu fi sfios, ăla ”pas cu pas”, Comandantul Suprem, FARAONUL!
4-adu-ti aminte ce situatie sociala era atunci, ce psihoza, interlopii scoteau capul, politia era ostracizata ca a gazat TFL-istii, adica acea parte care indiferent de studii o cataloghezi simplu: prosti si golani!

*Poti nominaliza macar 1 (un) beneficiu in urma Excursiei la piramide, in Valea Regilor?

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
eu cred in știinta medicala, am convingeri privind acest virus (creat natural/scapat din laborator ...etc), insa nu-mi place sa fie obligat omul sa se vaccineze! La nastere, copiluu este vaccinat cu un set de vaccinuri specifice doar daca mama nu doreste asta! Desigur, da in scris negatia!
Pentru mari perioade de timp aceste vaccinuri nu au fost asigurate, copii fiind vaccinati si aproape de 2 ani, prin replanificare!
1-cati copii mici au murit prin nevaccinare?
2-a dat statul in scris negatia lui (neputinta, imbecilitatea in fapt) de a nu asigura acele vaccinuri pt niste bebelusi de 2-3 zile nascuti?
3-Aplicam doar ceea ce ne convine din teoria Contractului social al lui Jean-Jacques Rousseau?
4-teoria cretina ca doar needucatii nu se vaccineaza este de prost gust si demonstreaza limitele intelegerii si cunoasterii! Ia sa cautam noi in % cati profesori universitari sunt vaccinati sau nu, cati doctori, cati ingineri, cati magistrati?
4-”In pandemie este ca în armată, nu se aplică opiniile.” este foarte adevarat, insa indica-mi si mie un act juridic prin care Pandemia a fost recunoscuta in ROU? Te rog kiar, dar nu prostiile lui Arafat si CNSU cu care au sters pe jos mai toate institutiile juridice adevarate!

Iulian Mareș spunea...

Ca sa vedem cum este si pe la altii, dar nu pe la cei cu 2 WW la activ, adica cateva pandemii globale, ce au tupeu nelimitat in a tine altora lectii:

”***Elveția reprezintă exemplul perfect al democrației directe contemporane, în care fiecare lege este supusă referendumului... Elveția nu are președinte. În locul acestuia există un consiliu format din 7 membri care împart în mod egal această sarcină.***
În jur de 56% din consumul de energie electrică este generat de hidrocentrale, fapt care explică prețul scăzut al acesteia. Si totusi, în Berna există o statuie ciudata, veche de 500 de ani, care înfățișează un om mâncând un fel de bebeluș … Nimeni nu știe care este semnificația acesteia. Mai ales ca în Elveția este ilegal să deții pana si un singur porcușor de guineea…Iar Elveția are una dintre cele mai mici rate ale criminalității din lume.”

Iulian Mareș spunea...

Nicu_T_Avia
Te rog sa ne spui și noua, regățenilor, unde a fost acel haos?
În UAT-ul plin de cultură organizațională a lui Bolojan sau în UAT-ul Cultural al Europei, păstorit de Faraonul Tutankamut I?

Ein Stein spunea...

@avia
Nu armata a scos TAB-urile si mitralierele in strada ci guvernul, daca o facea armata se numea lovitura de stat. BOR nu este o componenta a statului si nici nu e institutie, e un organism tolerat de cei care se perinda la conducere pentru a mai ciuguli niste voturi. Nu Gheorghita face politica de vaccinare, el se ocupa doar de partea operativa. Nu e vina populatie ca are cea mai mare incredere in armata si biserica ci a bandelor de hoti care se tot perinda la varful statului. Tu nu vezi ca orice comentariu, vorba, cuvant pe care le colportezi, pe unde apuci, nu fac altceva decat sa ascunda adevaratul vinovat. Toate prostiile pe care le debitezi sunt doar efecte ale unor cauze pe care tu cu sarg incerci sa le ascunzi. Eu ti-am mai explicat ca pentru situatia dramatica este de vina doar actuala putere, lipsa de respect si de incredere in institutiile statului si nu Gheorghita, armata, biserica si lipsa de cultura a populatie. Daca ai avea un pic de bun simt si un dram de inteligenta ai cauta pe net gradul de incredere al populatie, pentru diferite tari si ai constata ca tarile cu grad ridicat de incredere in stat au si cel mai ridicat grad de vaccinare si cea mai mica mortalitate. Nu scriu pentru tine, in special, ci pentru ceilalti, poate inteleg care e adevarata cauza a starii in care ne aflam.

M spunea...

@Iulian Mareș

Nu mă bag la celelalte întrebări că nu mă pricep dar vreau să clarific una: declararea pandemiei!

PANDEMÍE, pandemii, s. f. Epidemie care se extinde pe un teritoriu foarte mare, cuprinzând mai multe țări, continente.

România nu poate "declara" pandemia pentru că ea nu are competență asupra mai multor țări/ continente.

Singura care are această competență, cel puțin pe planeta asta, este OMS iar ea a decalat pandemia în martie 2020.
Dacă auziți pe cineva că afirmă altceva puteți să ștergeți cu el pe jos pentru că care câmpii!!!

E adevărat că ne putem retrage din OMS și apoi declarăm ce vrem noi și când vrem noi iar Șoșoaca câștigă Miss Universe. 😁

M spunea...

@Dan B

Că vorbim de date reale! Ia mai zi o dată ce a declarat managerul de la spitalul din Constanța!?

Sigur, toate datele care nu vin de la Șoșoacă sunt false. Adevărul locuiește la Șoșoacă acasă!

Mihai spunea...

#Mares
Pe Cibin. ĂSTA l-am văzut cu ochii mei.
Pe cel de la voi il vad zilnic la televizor. Au ocazia si ai voștri să mai iasă la căldură stând unul in altul la coadă .

Mihai spunea...

Special pentru # Mares
& Leon

https://apuseni.info/2021/10/30/cum-transforma-ilie-bolojan-muntii-apuseni-in-perla-turistica-a-romaniei/

Leon spunea...

S-a publicat in MO nr.1036/29.10.2021 si are nr.259/29.10.2021!!

Ein Stein spunea...

Cum transforma Bolojan apa in vin!

Leon spunea...

Ce planuri frumoase sunt scise pe hartie !
Poate apucam sa le vedem si realizate !
Sa ne tii la curent !

Iulian Mareș spunea...

Bolojan nu uita, noi cu tine vom vota!...😂🙃😉🤪😝😜
Nicule, o sa ajungă și el sa creadă ca este un Geniu al Apusenilor!
Se cunoște ca ai lucrat la propaganda speciala!
*Pe Hava tine-l pentru anul viitor!

M spunea...

Bucuresti PIB 248 mld lei
Bihor PIB 24 mld lei
(sursa ZF 10.01. 2020)

Populatie Bucuresti 1,8 milioane
Populatie Bihor 0.6 milioane

Asta inseamna ca la o populatie de trei ori mai mare Bucurestiul face un PIB de zece ori mai mare decat Bihorul. Sau, altfel spus, Bucurestiul face 25% din PIB-ul Romaniei (am rotunjit).

Si la mine la tara primarul a pus pietris pe o poteca si se lauda cu asta de aproape un an de zile! La zone periferice si mai inapoiate, orice proiectel pare o mare minune!

Mihai spunea...

@ #Mares , Leon si în ultimul rând @ ein stein

Pentru a va informa indeaproape am creat si administrez pe Facebook grupul public ”Apuseni & Bucovina ” .
Desi abia s-a nascut, vizionând veti mereu la curent cu realizarile .

Pe la noi se mai pune pietris doar sub asfalt. Drumuri bune ! Si inca ceva ,ce se promite se si realizează.

Calinmihaib12 spunea...

Avianyc:
..despre ce "drumuri bune..asfalta te" e vorba..?,căci la noi,în TIMIȘOARA,..o grămadă de asemenea "drumuri"..sunt "vălurite" (au șanțuri create de urmele rotilor mașinilor "grele" în sezonul cald)
,astfel că, la traversare..:(la trecerile pietoni..) trebuie să fi atent,..să nu "te impiedici"..!;asta înseamnă..că nu s-au respectat "tehnologiile de fabricatie"..și CALITATEA MATERIILOR PRIME folosite ..!,adică.."s-a făcut economie"..de BANI și MATERIALE..prin.."ALTE.. BUZUNARE"..!!?

Calinmihaib12 spunea...

..e relativ"ușor"..de făcut.."comparații" de "cifre"..,dacă ai..în față tabelele sinoptice cu cifrele..de anul trecut(2020) și cele cu..CIFRELE de anul ăsta(2021)..!
..cred că sunt cam "asemănătoare"..!?(adică..de ex.: totalul nr.de cazuri de..contaminare/ îmbolnăvire,e cam 1/2 la 1/2..în acești 2 ani..!..)

Mihai spunea...

@ călinmihai
După drumuri asfaltate a urmat curățenie generala iar acum ca tot omul gospodar urmează; oxigen la motoare

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2902560266721556&id=100009028340368&sfnsn=mo

Ca sa beneficiați trebuie sa va mutați în Bihor .
Aviz # Mares ,Leon si se mai stie cine!!!!
Un sef de CJ ,fost primar , care face din bani europeni mai mult dcât 7 primari de Bucuresti + un sef CJ de Ilfov cu cel mai mare buget .

Iulian Mareș spunea...

Da, da Bolojan este lumina!
Pui pariu ca intr-un an, la inițiativa PNL are 4-5 dosare penale pe la DNA?
Țărănoiul nu își da seama ca este marginalizat pt că subminează autoritatea Tutankamutului...

Ein Stein spunea...

@aia
Heeei, de ce eu in ultimul rand? Ce are Mares si eu nu? Prietene, cand ai sa intelegi ca ai creiele intoxicat de propaganda vei avea o revelatie, insa va fi prea tarziu. Iti recomand sa urmaresti filmul Dilema Sociala, da numa sa il urmaresti si sa-l intelegi, nu sa te pui pe picioarele dindarat. Acu ca mai administrezi si grupul vostru pe facebook sansele sa scapi sunt nule. Incearca totusi sa distingi cine te manipuleaza si-ti picura tampenii in urechi. Nu fi indaratnic!

Iulian Mareș spunea...

Ce mi se pare penibil si cabotin la COSMOPOLIT este ca adresandu-se nou, celor cativa care radem de mimitarea lui craniana, ne pune semnul ”#”! Hai, ca mie, mai inteleg, poate pentru aplecarea mea in aflarea adevarului despre MLR, insa celorlalti, ma si mira?
Pai, tu ma, scârbavnicule, lingeai fese autiste sasesti si useriste pana acu o luna, cand ai devenit mai normal la cap, doar putin - putin!
SFAT: vezi ce scrii caci daca afla Faraonul ca esti fan in cap al lui Bolojan te-ai dat draku, ca Tutankamutu este gelos nevoie mare; de asta este si marginalizat țapinarul Bolojan! Eu zic ca ar fi mai corect sa te reorientezi spre Hava! Si nu te dezice 100% de use_răul acesta ca nu ai sarit inca parleazul si fiinte duplicitare ca domnia ta asa procedeaza, la doua capete de p..., hopa, nu te gandi la prostii: parâmă, tata (sunt 5 puncte pt litere lipsa nu 3!