Un produs Blogger.

joi, octombrie 21, 2021

Vaccinări în perioada 06-20 10 2021

31 comments

Aproape 900 000 de români s-au vaccinat în 15 zile!


Repartiția vaccinărilor  cu Doza 1, Doza 2 și Doza 3 din data de 20 10 2022
 



31 de comentarii:

Calinmihaib12 spunea...

Totalul general(= în lipsa LEGENDEI explicative) adică TOTALUL ăla de 11,385..milioane..PARE..greșit ..!( el trebuie să fie suma celor 3 tipuri de doze administrate:1/2/3..!
,..depășind..12 milioane..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mâine imi fac a 3 a si ultima doză pentru tombola, dar si pentru meleon ca sa hiu si eu domn! Imi vor da, pana la urma, un darab de bulă, dar doza imi va hi buna, de la o luna la sase luni sa nu hiu atacat la plamani! Haideti cu mine la vaccinare sa scapam de ,,Salvare,'' sacii negrii de imbarcare si colacii de inmormantare!

ACID spunea...

Să fie sănătoși! Și pe fază, din 6 în 6 luni .

marvas66@yahoo.com spunea...

A dat frica in prosti...cei care nu cred in medici...eu si tot neamul ne-am vaccinat, in ordinea varstei, di primul moment...dupa prosti or sa urmeze sosocistii...astia-s mai prosti ca prostii...

Iulian Mareș spunea...

Și când te gândești ca prin vara i-au deskis dosar penal unuia care se foioase și se vaccinare de 3 ori!?
*Am o vecina vaccinata de 4 ori...bruneta cu oki albaștri!
**Vaccin antigripal sezonier ți-ai făcut?

Iulian Mareș spunea...

Urmează și al 4 Lea vaccin!
...nasol este ca ultima imagine sa fie negrul sacului cu fermoar!

Leon spunea...

https://m.ziare.com/social/vaccinare-romania-crestere-record-prima-doza-raport-vaccinare-21-octombrie-1706254

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In 24 ore s-au vaccinat 100.000 de romani, tineri si batrani, Pfizer avand o eficacitate la a 3 a doza de 95,6 % dand imunitate mai multa, mai ales daca-i facuta cu blandete la primele ore ale diminetii... Frica păzaste găurica de la păzărica, nu rochița acopetă cu flanica! Eu ma duc mâine la amiază, fiindu-mi mai intai de bază prezenșa la diabeticiana care ii da tratamentul lui Ana, si dupa ce pohtele mele le voi indesa cu doua merdenele si doua iaurtele, cum ii place gurii mele, ori de cate ori ma duc dupa rețete de tratamente ce implică dusul la Policlinică!
Ha, ha ce mai cardea fara perdea: PNL-ului, pândit de faliment si ducă, ii e tare frică de Ciucă, si asta cică din cauza măsurilor si duritatilor nu s-ar mai auzi si vocile (latraturile) lor! Hauuu, hauuu!... Bine ca nu i-a speriat cloncaniturile de Câță penală, infiltrată in mafia lor, liberală, sa dea romanilor lovitura fatala, ceea ce s-a intamplat si care deja de la guvernare i-a debarcat si dezbinat!

Iulian Mareș spunea...

Dacă vaccinul s-ar fi dat "pe sub mână " toți românii erau vaccinați acum!
*antivaccinistii nu vor obligativitatea vaccinării prin lege, nu vaccinarea în sine...
Ca sunt prosti care cred altceva...corect, asa este, însă eu știu 10-15% prosti care nu au știut cum și cu cine sa voteze!
Aia sunt prostii care au adus la guvernare niște golani!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
anonim spunea...

Tombola nu are legatura cu doza trei,desi eu am facut doza 3 pe 6 oct(din alte considerente,ma rog)
intri pe site: https://vaccinare-covid.gov.ro/
cu user si parola si te inscrii la tombola(sunt deja retinute de site,dar si de calculator),aplici si ti se aloca un numar intre 5 si 7 cifre deocamdata
La fel daca ai si pe altii inregistrati acolo poti obtine numere la loterie pt ei.Se rezolva cu doua-trei click-uri.(inscrierea nu castigul:)))
Bafta!!
Primele trei extrageri le-ai pierdut....mai sunt vreo 14 sau chiar 18 cred, daca socotim si premiile alea barosane nu doar "mizilicurile" de 10.000leiX80/ saptamanale.Pt unii chiar e mizilic suma de 10.000 lei,"nici nu se dau jos din pat":)

anonim spunea...

La procentul de vaccinare al romanake e normal sa mai apara o tulpina noua de virus...sau mai multe.O sa cerem dreturi de autor! Pai ce, numai englezoii sa faca arogantze d'astea??
Ca asa a aparut "delta" pe "sistem" imunizare de turma.Pana sa se imunizeze turma a aparut o tulpina noua.A fost inainte de englezoi si la indieni....urmam? Ciuca e garant!!:))))

anonim spunea...

CFI
merge bo$$ merge stiri pe surse

https://www.google.com/search?q=stiri+pe+surse+de+ultima+ora&oq=stiri+pe+surse&aqs=chrome.3.69i57j0i512l2j0i131i433i512j0i512j0i131i433i512j0i512l2j0i131i433i512j0i512.10709j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

daca nu merge la tine precis e de vina oculta mondiala,illuminati,Soros sau Bill Gates...poate chiar klingonienii:))

anonim spunea...

@CFI
da,daa cenzura fir-ar ea a dracului de cenzura.Au vazut ca tu esti pericolul principal

Ieșean spunea...

Daca Ciuca al nost' mareste pensiile cu un leu la rezervisti pleaca singur in desert!

M spunea...

@Calinmihaib


Dar-ar dracu in ea de aritmetica! Ti-a spus Sosoaca ca alea adunate nu dau 11.385.711? Demisia Arafat! Grafen! 5G! Eugenia! 😂😂

Leon spunea...

https://m.ziare.com/stiri/explicatia-unui-medic-despre-vaccinatii-care-mor-de-covid-1706325

M spunea...

Diaspora românească din Italia se face iar de râs participând la acțiunile violente ale extremei drepte împotriva "certificatului verde".

Cu tricolorul în mână au atacat sălbatic, animalic, forțele de ordine italiene care au ripostat zdrobindu-i pe turbulenți de asfalt.
Hai să vedem dacă procuratura italiană o să deschidă dosare carabinierilor!!!!
Hai să vedem dacă gazele italiene le schimbă ADN-ul!!!
Hai să vedem dacă președintele Italiei iese în miez de noapte incitând la violență și la condamnarea poliției!

Antivaxerii sunt din ce în ce mai agresivi!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Astazi, 22.10.2021 la orele 12.00 mi-am inoculat si al trei-lea vaccin Pfizer, fara a simti intepatura acului, fara nici un fel de mainifestare negativa, ca si la celelalte doua vaccinuri anterioare, din Ianuarie si Februarie! Sunt fericit, sunt multumit si ii multumesc lui Dumnezeu! Toate ca toate, dar nu trebuia sa-mi dea si un bon valoric de 100 lei? Ca mi-a fost rusine sa intreb, dar stiam ca asa se face. Am vrut Certificat verde dar sistemul, ca intodeauna, era blocat, insa administratora blocului mi-a promis ca mi-l procura on line, sau ma duc sa-l iau saptamana viitoare, caci m-am vaccinat de data asta la Sala Sporturilor, Nadia Comanici, unde erau doar 3 persoane in curs de vaccinare, deci pustiu, La Muzeul de Istorie fiind o coada pana in Bulevard. Fratilor, camarazilor, faceti-va vaccinurile ca nu-i de glumit si nu-i de joaca cu ce se intampla! In Onesti, de cand se fac vaccinuri, nu s-a intamplat nici un caz cu reactii adverse, decat mici migrene la cate unii, mofturi extrem de rare, mai mult de frica, imediat tratate cu o pastila de piramidon! Sanatate si succes tuturor! Nu ezitati sa mergeti sa va vaccinati, doar asa putand sa va salvati vietile in caz de infectare!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Akord 75, puteai spune ca din prostia mea, mai degraba, ca dau click pe butoare aiurea! Am dat restart si a revenit la starea initiala, Chrome, ca iesisem din aplicatia de baza si navigam in tenebre! Ha, ha, ha ca daca m-ar durea prostia n-as mai gresi!

Sorin spunea...

@acord, fiecare înscris la loterie participă doar la 4 extrageri, 2 săptămânale, 1 lunara, una finală. Se extrage un singur număr iar următorii 80 sunt cei cu numerele crescătoare începând de la câștigător. Se poate consulta regulamentul...

Iulian Mareș spunea...

M,
Eu am constatat ca decidenții lor pot fi gărgărițe, ca-n can-isti, mai de stânga, mai de dreapta, dar AUTISTI SI ANTINATIONALI IN NICIUN CAZ!
*De Diaspora cu 8 clase nu discut ca-i "sacra"...

Huhu Rezea spunea...

Cum să fie blocat sistemul?
Intră pe adresa asta
https://vaccinare-covid.gov.ro/
autentifică-te si obții de acolo Certificatul verde, nu mai apela la altii că doar esti vechi utilizator.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Onorabile, sunt blocat pe fb pana pe 11 nov, daca nu chiar blocat definitiv contul! Sunt de mult luat in bâză! Il obtin, certificatul kaki, indiferent de procedeu, saptamana viitoare si-l bag si in telefon! Promit! Ma simt perfect, vesel, optimist si foarte fericit ca m-am vaccinat, ca un om implinit! CAMARAZI, CHIAR AZI, PANA LA ORELE 20, SAU MAINE, VACCINATI-VA CA SA AVEM PARTE UNUL DE ALTUL MULTI ANI DE ACUM INCOLO PE ACEST BLOG! TELEFONUL MEU ESTE PLIN DE AVERTIZARI DE DEPASIRI 7% CAZURI/LA 1000 LOCUITORI IN JUDETUL BACAU, SPITALELE GEM DE CEI CARE TRAG SA MOARA LA TERAPIE INTENSIVA, NU AU MEDICAMENTE SI OXIGEN PENTRU A-I SALVA PE TOTI, NU-I DE JOACA! DACA ESTI LANGA UNUL TANAR, TU MORI SI EL VA TRAI, DECI E LA LIBERA ALEGERE, CA LA ABATOR! VACCINATI-VA CAT MAI REPEDE POSIBIL SI LASATI GLUMELE SINISTRE DEOPARTE! FACETI-O, NU MAI EZITATI NICI O SECUNDA! DOAMNE, AJUTA SI LUMINEAZA!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Stelica, da se mai da ceva? Mie nu mi-au zis nimic acolo!

Huhu Rezea spunea...

Nu ai nevoie de prosteala aia de FB ca să accesezi linkul pe care ti l-am dat mai susu.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

OK, Onorabile, o fac!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, ia incercati sa si o sa vedeti ca nu raspunde la comenzi, nici la apasarea dreptunghiului rosu, si am intrat din mai multe adrese, cele pe fb fiindu-mi blocat accesul! Ultima apricatie de intrare pentru obtinere de certificat verde e pe fb din luna asta, dar fiind blocat... Celelalte nu da acces.

Laleaua neagră spunea...

Pai de aceaia la uns prim-ministru sa le plafoneze din nou... Mai face o comisie de lucru si tota si tot asa si pensiile pe loc vor sta...

Leon spunea...

Anunt pentru Doritorii Olteni:
https://www.gds.ro/Sanatate/2021-10-22/maraton-de-vaccinare-la-spitalul-militar-din-craiova/

Burebista spunea...

CFI... Întra pe link-ul de mai jos pentru certificatul verde.

https://certificat-covid.gov.ro/