Un produs Blogger.

luni, aprilie 04, 2022

Ce credeți că a pățit șoferul care a provocat accidentul din parcarea AFI Cotroceni?

15 comments

SUV-ul pare scăpat de sub controlul supraponderalului care îl conducea. 
Cinci mașini au fost avariate. 
Persoanele din masina tamponată au ajuns la spital.
Soția supraponderalului, uitată la locul de care a demarat bolidul, alerga după mașină și a avut grijă să vada mai întâi ce a pățit fata aflată pe bancheta din pate, neglijindu-l pe șoferul care a ieșit rostogolindu-se din mașină.

 

15 comentarii:

Leon spunea...

Cred ca soferul dolofan in loc sa apese pedala de frana, a apasat acceleratia..!

Laurentiu spunea...

De modificat obligatoriu OUG(R) 195/2002 cu actualizările ulterioare!
Control medical anual (d-ăla pe bune) după împlinirea vârstei de 50 ani, ai probleme medicale, devii pieton, așa eviți asemenea situații.
Este simplu!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E o conjunctura de nereguli insumate, de la neatentie, stare de stres, lipsa de experienta in care poti incurca pedalele intre ele, pana la intoarcerea capului in spate cand esti in mers si la volan, sa nu mai zic de circumstanta in care se considera printre copacii din padure si ca nu o sa-i apara nici o caprioara in fata dintre tufari, si a turat hardughia. A fost atat de buimac si surprins de coliziune incat in subconstient a crezut ca maldarul de fier scump va lua foc si a facut o miscare de infanterist in fata aruncatorului de flacari, aruncandu-se pe cutia toracica, apoi insurubandu-se precum un crocodil clămpău, dupa ce a prins prada! Asta a fost un gest de speriat egoist, gata s-o rupa la fuga, nepasandu-i de cei care mai erau in habitat ca sa sara sa-i salveze, propriu-i starv fiind mai important si mai pretios decat alte fiinte. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul cu prosti facuti gramada la volan, ca daca permisele de conducere roz bombon s-ar da si fara spaga n-am avea pe soselele patriei atata macel sangeros in fiecare zi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Laurentiu, daca nu s-ar da certificate si avize medicale, pe spagi foarte mari, sunt sigur ca mai mult de jumatate dintre accidente ar disparea rapid, acea jumatate reprezentand in primul rand nebunii, batranii senili, prea in varsta ca sa mai poata conduce, desi clinic nu au aparent nimic, apoi orbeții, cardiacii, diabeticii si cei lipsiti total de aptitudini si abilitati pentru a conduce autovehicule. Legea spune ca daca nu ai 10 clase nu ai voie sa obtii permis! Ehei, cate mii de bombardieri analfabeti sunt in situatia asta incompatibila, obtinand permisele pe spagi, ca daca s-ar da un ordin serios de verificare ne-am cruci de numarul real al acestora! Dar, se vrea asta oare? Mai ales sa fie anchetati cum de au reusit sa intre in posesia panterei roz, atunci ce ar mai pica comisarii ca sarmalele!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca tot vorbeam de culoarea roz bombon a permisului... Un studiu recent a scos in evidenta ca pasarile din zona tropicelui sunt mai viu colorate decat in celelalte zone, in schimb pasaricile sunt aproape toate negre! Ati vedea cumva o pasarica suedeza, norvegiana, germana autentica sau chiar ruseasca cumva de alta culoare decat blonda sau roscata?! Mare ti-e gradina cu pasari si pasarici, Doamne! Cat despre prima pasarica din gradina Evei, numai ea stie in cate curcubee stralucea, dupa picarea frunzei luata de vant...

Petrut spunea...

A fost nemultumit de pensia lui de la MAp.N!!!

M spunea...

@Laurentiu

- Tinerii din categoria de vârstă 18-24 de ani au reprezentat 19% din totalul conducătorilor de autovehicule vinovați de producerea accidentelor rutiere grave în anul 2019.
- Cea mai ridicată rată de vinovăție o înregistrează conducătorii de autovehicule din categoria 18-20 de ani, de aproape două ori mai mare decât cea a conducătorilor cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani.


Sursa: statistica politiei

Cu toate astea văd că vă concentrați EXACT pe cei care fac mai puține accidente! 😁

Bine că nu a murit nimeni! Accidente se întâmplă.

Vinovat e ăla care a făcut accidentul (că prea ne-am obișnuit să dăm vina pe alții! "Din cauza carosabilului alunecos...", "Din cauza lipsei de infrastructură...", "Din cauza examenului....", "Din cauza legislației....", "Din cauza lipsei de vizibilitate....").

Cezar spunea...

Sistemul cu cutie atomata..fara ambreiaj la picior...predispune la asemenea accidente..
CFI..nu cunoaste
Basculanta rasturnata de el...nu avea asa ceva..si totusi a rasturnat.o🤣🤣🤣🤣🤣

Leo spunea...

- Versiunea 1. Pe lângă AFI este o locație a lui 2630. Omul cred că a ieșit de acolo bulversat în urma discuțiilor cu ofițerul de legătură .
- Versiunea 2. Automobilul de teren avea transmisie automată și având numai 2 pedale nu a mai știut pe care apasă fiind bulversat așa cum am spus.
- Versiunea 3. După automobilul de teren , pare că are bani mulți fiind ori doctor ori agent 2630 . Crezând că nu i se poate întâmpla nimc , o fi riscat vreo liniuță de prafuri.
Așteptăm ancheta fără de sfârșit conf. tradiției cazurilor Caracal , Arad , etc.....

Cezar spunea...

Imi place cît de doct..comenteaza CFI..ORICE PROBLEMA..EL CARE NICI MACAR O TROTINETA LA MINA NU.I IN STARE SA O DUCA..EL SPECIALISTUL!
Nb.
Di vina...este masina alba care merge ca ochiul mortului..asteptînd impactul🤣🤣🤣🤣

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ce stii tu despre acest sistem? Dobitocul are frana de picior si mana, le poti actiona concomitent, dar cretinii sunt antrenati numai pe apasatul acceleratiei ,,la blană'' in curse ilegale si la vanturat soselele cu 'jde km/h, nu sa faca cateva repetitii de franari intempestive, de risc major imediat, dar de fapt instructorii le iau banii fara sa-i invete nimic! Si la Scoala de Soferi, daca nu ma duceam peste instructori in cabine la orele de conducere, sa verific anumite situatii si sa-i oblig sa repete cu elevii, ei nu-si bateau capul sa-si consume energiile, sau daca elevii nu le strecurau kentanul in torpedou, asa ca stiu, cunosc racilele din scolile de soferi cu pornirile si opririle in panta, frana de motor, frana de picior si de mana, intoarceri, parcari, etc. Un instructor foarte bun este acela care pregateste un elev si acela n-are accidente cel putin 10 ani, dar la noi au toti accidente in primele 10 zile. Pana si berbecul de la stană are o frână, cand il tragi repetitiv de fudulii cu o mana pana face spumă!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Cezare, ma bucur ca te mai invat cate ceva, ca specialist, nu ca cioban la tarla! Nu-i tarziu niciodata sa mulgi oi si sa inventi de la un specialist ca mine cate ceva util, caci la incalecatul berbecului trebuie sa cunosti tehnica de condus in trafic, acum cerandu-se si permis de călărie, nu de călăreală!

Laurentiu spunea...

Ok. De acord cu toate părerile dumneavoastră.
Dar oare de ce și-o fi uitat doamna pe "traseu"???

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Laurentiu: S-au certat, ea a coborat si năucul de nervi a accelerat facand accident! Sau, a pălit-o chișarea, s-a dat jos sa-si faca jetonul printre masini, iar el a cauzat accident s-o acopere, din gelozie ca cineva i-ar vedea-o proaspăt răzuită! Deh, variante ca la Loteria nationala, 6 din pozitia 69!...

Leon spunea...

Chiar in Timisoara ?...:))).
https://m.ziare.com/circulatie-blocata/trafic-blocat-timisoara-convoi-militar-tab-defect-1734466