Un produs Blogger.

miercuri, aprilie 20, 2022

Misteriosul Ordin nr. M 190/02 09 2021

7 comments

 Am primit spre publicare:



*Eu l-as trimite la un control psihiatric iar pe cei care i-au cultivat personalitatea in asemenea hal direct in sanatoriu de boli mintale! 
**Daca este adevarat, omul asta a luat-o razna si vad in el mai multi de nea Nicu! ***Asa nici nu-mi pare rău  că l-am dat afară, prin anii 90,  după ce i-am explicat 1,5 ore cum este teoria c/atacului si c/lovituri, conform artei operative de nivel Ta, Op si S .... îi făcusem cel puțin 5-6 skeme. La final mi-a pus o întrebare de am crezut că este cretin ori are vesnic minte de Cdt. Pl.!
****Bine ca are cu cine face echipa...dar nici chiar așa! Eu nu înțeleg ceva...cum a făcut el școli în US? Avea profesori și translatori personali?
*****El l-a inițiat pe Dîncu sa fabricam minisubmarine militare...?! ... între masa de prânz și cină? Se atrag precum polii Pământului!?


******Instigare la lectura: Muzeul Militar Național va deveni pentru România ceea ce Anıtkabir (memorialul lui Ataturk) este pentru Turcia. Probabil și numele se va schimba din „Regele Ferdinand I” în „Dottore Ciucă Supremul”.
După ce și-a donat ținuta cu care și-a condus trupele în luptă, inclusiv bocancii, Ciucă a semnat un ordin prin care și-a „predat” pistolul. Nu mai suntem atât de surprinși pentru eșecurile pe care le-a înregistrat în operații când realizăm că avea un pistol cu cremene. Cu el îi înspăimânta pe insurgenți. Cu bocancii și ținuta am înțeles, erau aproape noi. Eroul nostru conducea bătăliile din birou. Dar ce rost avea să doneze un pistol artizanal, o reproducere?

*******Ordinul ministrului apărării naționale, Nicolae Ionel Ciucă, nr. M 190/ 2.09.2021, este despre „acceptarea pentru statul român a donației unui bun cultural mobil făcută de domnul Ciucă Nicolae-Ionel”. Cultul personalității îmbracă uneori excese grotești. Nu alocăm efort să analizăm cum au unii timp pentru toate inepțiile astea, doar subliniem infatuarea eroului de la Nasiriah.

******** Generalul HĂPĂU nu a scăpat de răspundere în dosarul de delapidare al adjunctului său, Iulian Gherghe.
Madam Ciucă,  în ultimele 6 luni de activitate și de ofițereasă, ca  lt. col., a fost subordonata direcției  lui Hăpău...cu un mic spor de informații, de doar 30%!

7 comentarii:

Calinmihaib12 spunea...

Cine..alege/seamănă..,"culege".!

reddog spunea...

A fost publicat si pe blogul lui Cezar sub forma de comentariu.
Acolo e o adevarata Sodoma si Gomora dar lucram la asta.
Doamna Ciuca are pensie mare decat Cezar. Si grad mai mare.
Probabil doamna Ciuca mai merge si pe la biserica in comparatie cu Cezar care frecventeaza doar locuri ale pierzaniei.

Leon spunea...

Huhule, haideti sa nu transformam acest blog in presa de can-can..!!

Viorel spunea...

Astfel de oameni ar trebui să ajungă în Parlamentul / Guvernul României.
ŞTIRIASTĂZI, 14:54
Botoșăneanul care a construit România modernă: A făcut primele şosele, prima reţea de alimentare cu apă şi un proiect unic în Europa. A construit 650 km de căi ferate după idei proprii. Una dintre cele mai importante trasee de cale ferată realizate de el este linia Târgu Ocna – Comănești – Palanca. A proiectat și realizat numeroase poduri din beton armat și tabliere metalice, o realizare deosebită fiind considerată legarea malurilor Siretului prin opt poduri.
În 1889, Elie Radu a realizat o stație de captare a apei subterane la Bragadiru, unică în Europa, și prima rețea de alimentare a orașului București. Ulterior a mai realizat și alimentarea cu apă a orașelor Botoșani, Sinaia, Drobeta Turnu Severin, Târgoviște, Iași.
https://www.botosaneanul.ro/stiri/botosaneanul-care-a-construit-romania-moderna-a-facut-primele-sosele-prima-retea-de-alimentare-cu-apa-si-un-proiect-unic-in-europa/

Huhu Rezea spunea...

Ce este de Can Can în acest articol? Uite, eu nu știam că domnul Ciucă a donat acele artefactela Muzeu.

Leo spunea...

Leon , vrei cancan şi / sau cârcotă ?
Vezi că ai din plin în altă parte..........
PS
e el însuși un artefact bun de dus la muzeul Antipa.

reddog spunea...

👍