Un produs Blogger.

sâmbătă, aprilie 09, 2022

Senatul a aprobat Proiectul de lege, L 96/2022 , privid taloanele în format electronic, emise, la cerere, de Casele Sectoriale de Pensii

36 comments

Proiectul   L96/2022 a fost adoptat de Senat în sedința din 04 aprilie urmând a merge la Camera Deputaților, cameră decizională și la promulgare.

Trebuie să vă deschideți cont pe portalul Casei Sectoriale de care aparțineți sau să comunicați o adresă de e-mail pe care Casa Sectorială să vă trimită talonul în format electronic.


 


36 de comentarii:

ifrim spunea...

Să nu avem probleme la banci pentru accesarea unui credit.Să nu zică că se pot falsifica!

Brenda spunea...

La MAI SE TRIMIT ELECTRONIC

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La mine e mortal ca vreau sa vina postal. Dupa ce ma voi muta voi mai vedea ce si cum s-o pun. Pe telefon nu vreau sa fiu bufon super muci si nu bag nici un facebuci, goagăl sau mailala ca-s de belea, telefonul fiind pentru vorghit, nu pentru lălăit gogoșele in retele, asa ca n-o sa fie chiar deloc caci am laptop.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Vad semnatura Alinei Burghiu blurată, ramanand numai o floacă, si aia cocoșată si imbarligata, semn de smotocire si tocire repetată!

micutzul spunea...

In sfârsit ne dau și nouă ceva....!

sosaro spunea...

corect

Calinmihaib12 spunea...

..pe BĂNCI nu le in teresează..CUPONUL MANDAT DE PENSIE ! (ar fi putut să le "distribuie" titula rilor..chiar ele, dar nu vor.."să-și ia pe cap"..această
.."corvoadă"..,după ce se văd.."pe cai"
..și cu.."sacii în căruță"=după ce au pus MÂNA pe..BANII și..PROFITUL..din..
PENSII..!

Anonim spunea...

https://www.capital.ro/aceste-pensii-se-schimba-din-temelii-decizia-care-se-pregateste-la-guvern-document.html

magda spunea...

9 aprilie 2022 ...pe toate sticlele tv, BUDAI si CIOLACU zic,,NOI PESEDE NU PROMOVAM TAIEREA SAU INGHETAREA DE VENITURI/ Asadar cu intoxicarea mai usor...INECHITATILE S AU FACUT NUMAI SI NUMAI DE CATRE POLITICIENI IN FUNCTIE DE INTERESELE LOR DE MOMENT IAR REPARAREA LOR SE VA EFECTUA...ATI GHICIT ,PRIN ALTE INECHITATI.Exact ca in fotbal,uite offsaid ul ,nu e offsaid,ca asa vreau eu ,ce nu se vede ca sunt eu arbitru.

reddog spunea...

Cu ce echipa tii la fotbal?

marvas66@yahoo.com spunea...

La's te rezolva martalogul de ciuca, pe care-l sustii cu atata abnegatie...

magda spunea...

STEAUA ARMATEI

reddog spunea...

Cred ca ne ciocnim cat de curand.

magda spunea...

POSTA ROMANA castiga o avere din taloanele pensionarilor militari.Dar cel mai bine castiga nu posta ci o sinecura penelisto pesedista care stiti ce face? implicuieste taloanele pe care apoi le trimite la posta.Mai camarazilor intelegeti de ce nu au astia bani de indexari si de altele?
De ATOP uri ati auzit? asa zisele autoritati teritoriale de ordine publica.O parte ati auzit.Dar de sumele pe care le castiga fiecare membru din acele autoritati judetene,adica ale statului nu private sa ne intelegem.Intrati pe o declaratie de avere la care aveti acces,inmultiti sumele obtinute x nr.de membri per ATOP judetean x nr.de judete si veti vedea ca nu mai este loc in calculator de zerouri adica de bani nenicule.Pentru cine inca nu stie din ATOP fac parte prefecti,sefi de structuri locale...adica cei mai saraci cu duhul.De ce se mai cheltuie aiurea bani ca doar in fisele posturilor fiecare are atributii pentru care ati ghicit sunt platiti cu bani de la buget.Si mai sunt d'astea..

reddog spunea...

Tot de pe blogul Europa intre Est si Vest.

Bloggerul american a scris si cateva articole despre tara noastra.
Printre care si unul despre Eternul Derby.

La Steluta a nimerit-o dar la Dinamo a zbarcit-o.
Zice ca era echipa Securitatii.
Are nerv si talent omul chiar daca mai face si mici erori.
Una peste alta sunt placut de lecturat articolele sale.

PS: Puteti folosi Romania la cautare pe blog si gasiti cateva articole despre fabuloasa noastra tara.

https://europebetweeneastandwest.wordpress.com/2019/02/07/the-stuff-of-dreams-legends-nightmares-steaua-vs-dinamo-a-romanian-eternal-derby-part-two/

M spunea...

De ce îl sprijin eu pe Ciucă?

1. Pentru că e un om care a purtat uniforma!

2. Pentru că îl înjură drula de la USR și sunt convins că acest partid este antinațional.

3. Pentru că se bazează pe cei patru piloni naționali: familia, școala, biserica și Armata!

Ca o paranteză toți cei patru piloni sunt atacați de către USR dovedind încă o dată caracterul antinațional al acestui partid extremist!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Jhn, Foaie verde matostat, asta ar fi bine de tapetat si discutat!

Petrut spunea...

V-a sprijint si dansul cumva ..? v-a actualizat pensia ...? Ne-am facut iluzii ..au fost unii exaltati ca dansul "va iesi din cort" si se va ocupa de inechitati .Eu cel putin nu am avut vreun sprijin ...mi s-au luat asa numitele "puncte de pensie " care a fost de fapt o confiscare incalificabila si acum am jumatate pensie din cat primeste pensie un medic civil promotie la fel ca mine si vechime egala.......eu nu il sprijin...!!

M spunea...

@reddog

Am răsfoit! Interesant!

Mulțumesc, stimate coleg!

M spunea...

@Petruț

E dreptul dumneavoastră! Probabil că aveți un exemplu de o persoană politică sau un partid care vă place!

Poate ne împărtășiți din descoperirile dumnevoastră și ne luminați!

Alexandru spunea...

@M
În foarte, foarte multe privințe sunt perfect de acord cu dv. Aici însă...

De ce NU îl sprijin eu pe Ciucă?

1. Pentru că e un om care a purtat uniforma dar s-a lăsat transformat într-o marionetă!

2. Pentru că în afară de drula de la USR îl vor înjura din ce în ce mai mulți români, în afara celor care o fac deja, aducând indirect prejudicii și imaginii militarilor.

3. Pentru că se bazează pe cei patru piloni ai politicii naționale: apărarea cu orice preț a intereselor de partid, fidelitate 100% față de păpușar, obediență, nepăsare la problemele celor din rândul cărora a plecat!

Ca o paranteză, nu sunt fan USR dar ce se întâmplă acum în PNL e o altă piesă proastă de teatru.

Mihai spunea...

Vai ”Steaua” noastra , dar asa-i cand te atacă ....... prostia , mafia si coruptia pe fiecare metru patrat de glie romanească. Unii zic că ne ataca rușii ......numai ca nu se certifica/justifica.

Ieri prin Debrecen (oras foarte curat si civilizat) ,
-benzina 479,9 Ft = 6,28 lei la 132 Ft /leu
-miel la NAGIPIAC -3000 Ft

Pe la alti ”atacati” în propriile interese ale afaceristilor prin Ucraina;
Germania
- ulei la raft = 4,99 €
- faina greu de gasit
- explozie de preturi la produsele alimentare

Și când mai trebuie putin ca să se modifice ”Regulamentul ” sa avem niste echipe bugetare prin Liga lui Mitica ,atac direct la buzunar .....

Leo spunea...

CE și BM au fost informați documentat cu probe despre DEBANDADA și HOȚIA din sistemul de pensii de serviciu militare. Unul dintre beneficiarii și "body guarzii" acestui sistem mafiot de pensii militare , este dottore ĂĂĂ..ÎÎÎ... și cristinucă-sa + toată banda de guleraţi.
BM trebuie să fie foarte atentă cu acest sistem mafiotoizat din MFA care va încerca să-i îmbrobodească cum a făcut și reușit cu viorel de rază lungă , cu sectarul merceolog și mai nou cu sociologul amereolog de la grupa mică a lui jiganu și red companY.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cat e Steaua in picioare, CAMPIOANA CEA MAI MARE, un rival in cale n-are, celelalte haimanale-coate goale, ca Dinamo si Rapid de jos din vale, din Pocreaca, sunt doar vax si caca maca, STEAUA LUÂND DIN EUROPA CU TEMEINICIE CUPA, celelalte doar măciuca!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@M, ,,Mai intâi sa-i vedem pe toti *catindații* din pluton,'' zise orbul, care e si el om, dar nu-i vede pe unii spanzurați in pom! Doua greseli fatale are Ciucă, dar eu o sa insirui mai mult in fapt: Marea si exasperanta indiferență față de pensiile militare si fata de nedreptatile pensinarilor militari, facand totul ca sa-i saboteze cu osardie, pe care nici civilii nu si-au permis-o fata de militari, daramite un ,,camarad,'' fost ministru al Apararii, dar si Prim Ministru, apoi plagiatele la doctorate, pe care societatea civila si mass media nu le iarta, esentiale la prezidentiale. De aia e bine sa fii om si plin de empatie si solidaritate intr-o functie, pentru ca vine o vreme cand poti sa-l apuci pe Dumnezeu de picior, dar nu mai poti pentru ca in trecutul tau ai fost, ori neam prost si zgarciogar, ori al dracului cu cei apropiati, si atunci piezei tot pe faptele tale! A treia greseala este ca sotia sa a fost avansata ilegal de la subofiter, adica din tagma plotonerilor in tahma ofiterilor superiori, respectiv Lt Col, o ilegalitate mafiota chiar! Dar greselile nu se termina aici si eu am proces cu nevasta-sa pe asta: Ei i s-a actualizat pensia cu 13.8% in anul cand tuturor li s-au actualizat pensiile cu 3%, Declaratia de avere fiind clara si instantele o dau cu cotitele in speță ca sa-i salveze lui onoarea! S-a crezut un mic tiran intangibil si ocrotit de catre Iohannis, care Iohannis are o aviditate pentru a se inconjura de penali si indezirabili, asa cum a fost cu puscariasul Câțu. Eu pe Ciuca l-as vota doar daca toti rivalii lui ar muri sau s-ar retrage, dar nu ca ne este el ,,camarad,'' fost ministru, actual Prim Ministru, si asta din cauza ca este un individ imoral. Lucrurile negre ies in evidenta cand le asezi pe o coala alba, si la Ciuca s-a ingrit si masa de sub coala alba, si dusumeaua si pamantul! Rusinos!

Calinmihaib12 spunea...

M:
..Ce ușor ești.."de manipulat"..!:
..păi "USR" și "AUR "..sunt "creația"..
celor care sunt "creatorii".."PSD"-ului,care:la rândul său= LA VEDERE(..!) în noiembrie 2015,
după TRAGEDIA de la "COLECTIV" din 30 octombrie (=în ajun de ZIUA MORȚILOR..! =O STRANIE și SIMBO LISTICĂ..CONCOMITENȚĂ si respectiv.. SUCCESIUNE.."RITUALICĂ".!)..a VOTAT "guvernul" CIOLOȘ = USR-ist..!
În ROMÂNIA..de 33 de ani "guvernează"
păpușile MATRIOȘCA ..!,"NĂSCUTE"..precum..zeița ATENA..!;
..aceste.."păpuși"..,jucându-se cu.. NOI..populația ROMÂNIEI, fac.."de toate..: "și RELE= adică..SITUAȚIA ACTUALĂ a României, și:..foarte arar.. BUNE..:..câteva.. "firimituri" arunca te unora și altora, atât cât să nu moară de "foame"..!
..să nu-mi spui ca n-ai înțeles..!= căci cele scrise.. sunt deja..ISTORIE RECENTĂ..!
P.S.:..ca să nu mai
amintesc..de păpușa MATRIOȘCA.."PNL"= sadea..PDL,născută din..FSN= din care s-a născut..și PSD.
.și tot așa..și în VIITOR..!

DOREL spunea...

Se pare ca unii vor cu rusii neaparat. Stai sa vezi cand nu va mai tine figura cu plafonarea la preturi in Ungaria si atunci sa vezi soc!...soc!...soc!

M spunea...

@Cornelius Flavius Ifrim

Da, înțeleg!

Eu împart în două cariera lui Ciucă.

Ca militar, mai ales când din considerente politice a refuzat să părăsească scaunul de Sef StM l-am criticat și bălăcărit (pe vremea când mulți de aici îl lăudau).
Am considerat că un militar în funcție nu ar trebui să facă jocuri politice.

Acum e om politic.

Vă place sau nu e cea mai bună șansă pe care o avem pentru a rezolva problemele noastre!
Vă așteptați de la drula? Sau Năsui? Sau Șosoaca?
Fiți pragmatici! Sentimentele sunt pentru oamenii slabi!

@Calinmihaib

Văd că va adresați care mine. Nu mai citesc ce postați. Nu cred că sunt ideile dumneavoastră.

reddog spunea...

magda

Tot era vorba de ofsaid si inechitati.
A fost sau nu ofsaid? 😁

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/mircea-lucescu-despre-dinamo-steaua-din-1998-faza-cu-ofsaidul-a-fost-stearsa-598951.html

Mihai spunea...

Las`că face MOL suficient profit in Romania si pe la alti ”neprieteni ” ca sa sustina plafonarea combustibililor in HU.
Cât timp CEC-ul unguresc denumit ”OTP BANK ” face profit in Romania nefiind nevoie sa fie recapitalizat cu bani de la buget din 5 in 5 ani precum CEC-ul romanesc ,ungurii pot da scutiri de taxe si impozite pentru familiile cu peste 2 copii , pensionari ,etc
Cat timp magazinele din Ardeal si Banat cel putin sunt ticsite la raft cu produse agricole produse in Hungaria din productia proprie ( lapte , faina , conserve de legume -fructe , etc) ungurii pot sustine cu succes plafonarea preturilor la alimente.

Asa se intampla Dorele pe la cei care nu si-au vandut resursele.
Daca noi le-am vandut iar OMV (Austria neutră) are capital semnificativ rusesesc in actionariat nu avem decat sa ne socăm de la o zi la alta. Soc la pompa , soc la piată ,soc la alimentara , soc la inflatie , soc la talonul de pensie....
Ca romanul nu-i niciunul si-n curu gol si bmw-ist fudul ....

Calinmihaib12 spunea...

M:
(18:13'/10.04.a.c.)
..scrii că nu mă mai citești..,OK..!
..dar..atunci de unde știi..că.."ce ea ce nu citești.."
,.."nu sunt ideile mele"..?..(!); în general, ideile oamenilor apar și se dezvoltă și din ..interacțiuni..sociale..!
P.S.:..Scrisul "normal"..în toate limbile pământului, e scrisul..atât cu utilizarea tuturor semnelor de punctua ție,cât și..a semne le diacritice, din respectul minim față de cititorii virtuali..!
În rest îți doresc să fi sănătos..și cu mintea limpede ..până la adânci bătrâneți..!

BatistaPeTambal spunea...

@M: Faptul ca un om a profesat intr-un domeniu respectabil (militar, preot, medic, judecator etc.) nu-l califica automat ca moral sau super-inteligent. Am avut destui colegi hoti/ prosti sau amandoua. Iar "filtrele" au grija ca in inalte pozitii de conducere sa ajunga NUMAI oameni controlabili - cu schelete in dulap - si mega-dispusi la compromisuri semilegale. Asa ca nu.

magda spunea...

...ca vorba aia alegerile au trecut.

M spunea...

@BatistaPeTambal

Cu prima parte sunt de acord. Și aici pe forum vedem destui absolut imorali și idioți.

Dar, vă rog să îmi permiteți să fiu consecvent cu mine însumi. Am spus de nenumărate ori că un om care a îmbrăcat uniforma îmi este camarad și față de el am mai multă înțelegere.

Partea cu ajungerea în poziții de conducere se aplică egal tuturor pozițiilor, nu numai celor militare. Și atunci ce facem?

Eu zic că scoaterea din joben a "plagiatului" lui Ciucă este tocmai găsirea unui "schelet". De aceea eu nu cred că femeiușca Șercan a analizat cu capul ei blond lucrarea de doctorat a lui Ciucă (nici nu avea când fiind ocupată cu pozele obscene).
Eu cred că a primit în plic mutarea!!!!! De la cine? De la cineva care avea acces la lucrare și care avea capacitatea de a o analiza!

Comedia cu "compromiterea" lui Șercan, preluată și amplificată de canalele USR - rezist mie îmi dă un indiciu!

Pozele cu Șercan erau de ceva vreme pe net, cel puțin așa apare! Diversiunea este însă perfectă!

Leon spunea...

Daca se confirma aceasta informatie, este inca o gaura la BS.:
https://www.stiripesurse.ro/ccr-pensii-speciale-parlamentari_2336695.html

Leon spunea...

Poate prezenta interes:
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2021/pr449_21.pdf
Pl x nr.449/2021, in aceste zile ajunge la Promulgare..!