Un produs Blogger.

duminică, aprilie 03, 2022

Si APP este populat cu foști militari ; lăsarea la vatră a Flocîțului, drum liber spre altă coaliție de guvernare

40 comments

 Fostul judecător militar, Colonel(r) Constantin Udrea, cel care a dat primele lovituri în instanță rechizitoriilor DNA instrumentate în baza  protocoalelor dintre SRI și instituții ale Autorității judecătorești, a anunțat că se înscrie în Alianța Pentru Patrie, cunoscut ca partidul lui Dragnea.

Udrea va ocupa funcția de vicepreședinte APP și va coordona departamentul cadrelor militare în retragere și rezervă la nivel național.


Site-urile cârcotașe scriu că Udrea a fost ofițer  pe linie de informații externe  până în anul 1989.

In același partid a intrat și Francisk Tobă de Sibiu, fost parlamentar AUR, coleg de tristă amintire al lui  Dragomir în evenimentele din 1989.

Să nu mai spună rezerviștii că nu au reprezentanți în mediul politic.

***************

CTP a mai intrat în folclorul jurnalismului politic cu încă o poreclă, cea de Flocîțu, atribuită președintelui PNL cu câteva zile înainte de zavera celor 40 de mucenici liberali.

Persoana Cîțu a fost principalul motiv pentru care s-a destrămat coaliția liberalo-neomarxist- udemeristă, a căzut Guvernul Cîțu și nu s-a mai putut forma un guvern fără partidul care, până anul trecut, era numit ciuma roșie de Iohannis și liberalii băsescizați.

Guvernul Ciucă s-a format cu opoziția zarvei specifice cîțelor a lui Flocîțu, el constituind principala opoziție la guvernul lu' Ciuc'al nost'. Cîțîielile lui au fost apreciate recent și de fostul președinte de tristă amintire, turnător cu țidulă CNSAS și ICCJ.

Liberalii de mucava, tip Rares, Flutur și Bode, nu se simt prea bine sub comanda generalului și în siajul Ciolacului. Pregătesc terenul pentru refacerea coaliției liberalo-neo marxist-udemeriste. 




40 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cu mii de scuze pentru admin si camarazi, eu le zic: Hai, sictir! Mai avem un Parament acual intesat cu cadavre militare, moarte de-a binelea, care un pai n-au miscat in acest mandat pentru rezervisti! Si voi, sa ce? Sa fiti alesi, nu? Veniti la lins ciolanul, nu ca va doare de noi, oligarhilor! Ie-te zula Marioarei ca ne-am ars cu alte zeci si sute de oportunisti trandavi si indiferenti, care au promis marea cu sarea, noi tot saraci, terfeliti si rupti in gur suntem, bataia de joc a societatii civile, avand cele mai mici pensii pe țară si nu mai vrem si cu voi sa ne continuam calvarul! Hai, pa, ca de otrepe suntem satui, mincinosilor!

Paul Puiu spunea...

Prim ministrul României, Ciuca nu e si el reprezentantii rezervistilor si in retragere in mediul politic??? Decat asa reprezentanții mai bine lipsa, cu ei sau fara ei tot in pierde sunt aproape toti rezervistii si in retragere!!

reddog spunea...

Tot felul de persoane dubioase in partidul asta al lui Livache.

Viorel spunea...

Cel mai de seamă reprezentant în mediul politic pe care îl au militarii activi și pensionarii militari ete domnul prim ministru Nicolae-Ionel CIUCĂ.

BatistaPeTambal spunea...

Dl Udrea a dat loviturile alea rechizitoriilor inainte sa plece Basescu si Coldea sau dupa? Inca un gunoi bagat intr-un partid in speranta obtinerii unor informatii interesante despre adversari si a atragerii voturilor unor pensionari militari.

vasile iosif spunea...

Succes.
E o minte luminata.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am dat 15 lei si mi-am luat o matura cu coada lunga de lemn ca mă durea pârțul de la aia cu coada scurta, dupa care am oparit-o sa fie flexibila si sa nu se rupa. Deja am inceput sa exersez cu ea pentru urmatoarele scrutinuri electorale: Doar pentru pârțurile lor am cumparat-o, nu sa matur cu ea prin casa, unde doar ma antrenez, dar astora le-ar prinde mai bine ciocanele si cuiele, decat maturile... Cotețarii de la PNL iar au fost penibili in declaratii, dupa ce Câțosul tras pe-o nara a fost bășit cu a trei-a cizmă, cel putin mafiotul ala de Fluture Cap de Mort parea a fi in ganglion limfatic in metastaza cand a iesit din buncăr sa dea ochii cu presa, iar panarama rujata de Rares Prostan mai avea un pic si iar se punea pe ragete de leu ranit cu ranga. Aluna Burghiu, dupa ce la insotit la Uncle Sam pe drogat, pe post de cameristă, dupa intrunirea baronilor PNL l-a stuchit acolo unde-l pupa pana mai ieri, dezicandu-se de el ca de o fecala, dar n-am auzit-o pe capra vesnic in calduri, Behaitoarea Turcana, cea care l-a limbarit la Congres de s-a docit din dosnicul papagalului cam fro 10 cm... PNL pare acum pe o ilustratie trista, cu multe slugi pupincuriste, ieri urland numele drogatului insurubat de spanzurat in locul Organului etilist, azi vazand in Malaimare Ciucale un Iisus Hristos nazarineanul, venit sa mantuie Romanistanul! Panaramelor, nu mai iesiti voi din astia 9-10% nici daca-l aduceati in locul odiosului drogat pe Michael Jakson sau John Lenon sa va cante Prohodul! Doamne, ce circaraie cu partidul asta de gălbăjâți! In streangul Corcoceniului, marele spanzurat se bălăgăne in bataia vantului, fericit ca a mai numit un prostan ratat in cocotierul uscat al lăbăralilor, un falsificator de doctorate, doar de dragul ruinarii profunde a Romanistanului, asa cum i-au poruncit stapanii de la izvorul Dunarii... Te mai faci bine fro dată, Țara mea, cu astfel de putregaiuri?

ifrim spunea...

Înainte de a intra în politica mare cetățenii fie ei și foști militari fac niște investiții pentru campanie,partid pentru poziții eligibile pe liste etc.După prinderea locului trebuie să-și recupereze investiția.Este un servici ca și cum ai lucra o bucată de teren arabil.O fac pentru bunăstarea lor și a familiilor lor.Salariu,indemnizație,diurnă,chirie,comisioane,parandărăt!Nu știu de ce aveți alte așteptări!Doar nu semnează un document cu valoare juridică la notar cu alegătorii!

Leo spunea...

- După ce ne spune ce pensie are , să se ia de mână cu veorica ("orice om îi este frică") cu șoșocii și cu goarnă , ca să construiască un pol politic ireFUTABIL.
- Prin crimele de război ale armatei ruse , putină și-a fidelizat forțat anturajul în sensul că și dacă vor defecta , tot vor fi anchetați de Curtea penală internațională alături de putină.

Negritoiu spunea...

Actualizarea pensiilor militare se va face,in mod sigur,dupa intrarea APP la guvernare. Adica,la Sfantul Asteapta! Domnul Udrea,cu un cuantum al pensiei care duce la cresterea valorii medii a pensiilor militare,va fi foarte interesat sa lupte pt.realizarea acestui obiectiv. Nu mai este necesar un partid al pensionarilor militari deoarece acestia(din MApN si din Servicii) au penetrat,la nivel de conducere,toate partidele si au obtinut posturi in guvern. Succes domnului Udrea!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Bahicul si vesnicul conflictual, Petrov, are acum zile negre, asa cum timp de 10 ani ni le-a facut noua cu haitele lui de mafioti. Vechile slugi din randul bombardierilor il lucreaza la jumol, nemultumiti ca praduielile din trecut nu au fost pe masura asteptarilor si ca el si-ar fi tras mai multi saci decat ei. Il trag in pictograme pe garduri si-l toarna, folosindu-se de panouri explicative, altii care i-au fost pupicuristi de partid traducandu-l in emisiuni tv, la modul jalnic si jenant, de parca n-ar fi jefuit cot la cot cu jupanul turnator! Doar amanta, Mooe Woodrea ii aduce osanale si-l apara pe turnatorul infractor, asa cum o fac si unii pe aici. Zdreanța infractoare o face pentru conturile grase ramase, dar lingaii o fac din libidou masochist, sa se simte bine orgasmic, figura turnatorului excitandu-i mai abitir decat Viagra! Jegosul acum este si in atentia Parchetului General, pentru declaratii in fals, o institutie complicitara si duplicitara pe timpul mandatelor turnatorului, care in loc sa se ocupe de infractiunile care se derulau in mandat cat si de declaratiile mincinoase concurau cu serviciile si DNA pentru executarea oponentilor politici, cu dosare falsificate la comanda politica, coordonati de Fofoaia tavalita de Ghițâșor printre butucii de vie ai cramei... Ce nămol si ce putrefactie statala! Imaginea satrapului hăhăitor, azi cocosat, rapus de blesteme si boli, alungat din toate drepturile benefice si din casa statului, speriat si hartuit din toate partile strabat Mapamondul ca un maracine purtat de vant pe campiile arse de un soare parjolitor, stergandu-i imaginea de Zeus, fiind inlocuita cu cea de ratat ordinar, asa cum merita, golanul! Un gunoi, candva aparat cu strasnicie de ambasadorii Unchiului Sam, azi stuchit intre felinare de catre toate aceste institutii diplomatice, abandonat si de institutiile interne, care se fac ca nu aud si nu vad ca este hartuit public, lasandu-l sa fie imbalosat cu laturi, cum facea el odinioara cu oamenii nevinovati! Un singuratic, asa cum in realitate a fost toata viata, dar prostindu-i pe sustinatori ca le-ar fi fost dumnezeirea si mantuitorul... Nu i-a mai ramas decat gura aia de canal de deversari ale dejectiilor si turnatoriilor patimase, aproape zilnic trancanind din capacul de canal, sa ne convinga ceea ce-i convine lui, eu considerand ca este cel mai bun exemplu pentru actualul spanzurat in inaltul prepeleac de la Corcoceni, ca va veni si vremea sa excelenta de a i se intampla ceea ce azi i se intampla turnatorului, Petrov, si, cu siguranta, i se va intampa, pentru ca prea mult rau a facut acestei necajite natiuni si Tarii, atat de straină lui!
Apropo, o intrabare in afara subiectului cu cretini: Mai stie cineva care mai este pretul per/bucata de copil vanduta strainilor? N-am copii, dar poate de saracie o sa-i vand papusile lui Anilu unor musterii de peste hotare, si care nu-s deloc putine. Unii prefera papusile in locul copiilor, pentru ca nu necesita cheltuieli de intretinere si crestere, asa ca m-as imbogati cumva, ca aia care vand copii vii, si din banii luati mi-as lua vreo sase case la munte, la mare, peste hotare, in Gara Lehliu sau la Sibiu...
Mai stie cineva cam cu cat s-ar vinde un lot brut de sase case, obtinute fraudulos cu acte falsificate prin notari infractori? Nu de alta, dar ma gandeam ca poate devin si eu mostenitor si nu mai cunosc piata preturilor ca sa le vand apoi politicienilor care candideaza si castiga la presedintie, sa aiba si ei preventiv aceste case, in caz ca dupa mandate ii vor da afara cei de la RAPPS...

magda spunea...

Un tip foarte destept dar se pune intrebarea si la el...de ce se baga in mocirla? Raspunsul e simplu pentru ca namolul de acolo e net mai bun decat acela de la Techirghiol.Cum poate crede cineva ca un pensionar de cel putin 6000 euro se va zbate pentru pensionarii militari de 500-800 euro.Vedem la tv generali foarte isteti doxati cum se zice ,ei si ce daca,tot un ardei gras e cel mai tare dar deh,e californian(sic).Pana nu vom avea elite in parlament si la presedintie,ioc sansa cum zic turcii.Vremea pescarilor gen Ciolacu a trecut,vremea plagiatorilor a trecut,ei se aliaza pentru ca da,ei stiu ca doar astfel se pot salva.Degeaba il cooptezi intr un partid ,sa zicem ,pe presedintele Academiei Romane daca papusarul sef e Citu,Ciolacu sau Ciuca.De ce nu revolutioneaza Constitutia? Pentru ca le place migratia,le place santajul,cum citesti o lista a unui partid vezi traseism cat casa.Nu ne mai facem..pardon,nu vrem sa ne facem bine.Cum a fost si cu Iohanis...traiasca facebook,noi cap avem dar la ce sa l folosim?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Flocâțu cu nari absorbante, ducandu-se sa ingroase randurile indezirabililor azvarliti cu copita din politica primara, Organ, Băsănău si altii, a mai ramas oligarhul basanist si mafiot al pandemiei, Fluturele Cap de Mort, care a declarat ieri ca este necesara refacerea PNL cu PMP si resturile partidului căsăpitului Moliceanu, ALDE, azi cu zero aderenti, batand voalat saua ca sa inteleaga calul castrat ca ar mai fi loc de mai bine si pentru USR, adicatelea un PNL-tomberon al tuturor gunoaielor si zoaielor din politica, o adoratie excitanta pentru alienatii exchibitionisti ai dreptei, doar de dragul ca puroiul si cangrena sa nu se vindece, pentru a infecta societatea romanistana, asa cum le plac lor ca mod de viata si politica existentiala, fara de care s-ar sufoca daca n-ar exista in modul lor de a-si trai viata, fericiti ca aceste unelte schizoide demoleaza tot in calea lor, asa cum in Pusta honveda acel Organ, anti european si anti ucrainian, a reusit sa-i uneasca pe ceaclauzi cu peste 51% impotriva cerebralilor normali, ca idioti exista pretutindeni, asa cum si in Parlamentul nostru vor fi destui rusofili sa-l ignore, sau sa-l huiduie pe Zelenski cand diseara va rosti o alocutiune pentru sprijin si ajutor de solidaritate umana cu poporul crunt loviti de crminalii bestiei cu cap de mort, Putinei!
Mujicul, Urdă, despre care mai sus este vorba, ce sa fie cu el? Nu ca e un fost securist, caci securitatea in ansamblul ei nu trebuie blamata pentru ratacitii idioti care au servit-o abuziv, dar fiind o sluga ajunsa se vrea stapan de slugi, pacalindu-i cu momeli la care se pune usor botul: Majorarea penziilor brotacare! Ha, ha, ha ce poanta tare! Inca e bine ca traim printre atatia dusi cu pluta, ca poate se mai raresc prin innec la prima valtoare, cataracta sau cot, si, daca n-am trai si noi cu aceste mici bucurii, cine naiba sa ne mai inveseleasca? Va dati seama cat rad eu acum de ramolitul cocosat, evacuat, simtindu-se la fel ca bolnavii evacuati de el din cele peste 68 de spitale, cu furtunile perfuziilor atarnandu-le pe caldarame, in toiul noptii ca hotii ca sa nu se vada aceste crime, dar el fiind norocos ca-si taraie doar plosca cu urina de sub bârneață?! Sau rad de ma ia frigurile cum Flocâțu isi taraie pe jos furtunul de la narghileaua cu etnofolclorice de prizat, mutandu-se de la partid in coteneața cainelui de la poarta partidului?! Eu hi eu pamfletar, pocindu-le necazurile bestiilor umane din politica, atunci cand dau de dracul, ca sa rada lumea razbunata de belelele lor, dar ca mine nimeni nu poate sa rada din toata inima si pocnindu-mi falcile hăhăind ca si lor li se pot intampla nenorocirile pe care altora le-au facut, si acum gusta cu amaraciune din ele, iar un Urdă ăsta slinos, care l-a slugarit pe Chior pentru a distruge vieti, destine, cariere si familii are acum tupeul sa iasa din menajeria babuinilor pentru a se plasa in politica de prim rang, iar eu rad ca s-a trezit cam tarziu s-o faca la modul golanesc, ca daca promite rezervistilor pensii majorate risca sa nu mai faca baie o luna de la ploaia de stucheli din partea celor mintiti si de altii, care acum din Șparlamentul de babuini le arata locul ferit de soare in loc de pensii militare! Cat despre mieii de Pasti, asigurati la congelator, cu tot cu carnea de Craciun, ce sa mai zic!? Aferim, Ifrim, caci cu astfel de gunoaie tot cu pensiile alea de rahat o sa murim!

Anonim spunea...

https://www.descopera.ro/dnews/20002183-un-huhurez-mare-s-a-lasat-filmat-in-parcul-national-piatra-craiului-imagini-inedite

M spunea...

O analiză excelentă despre Băsescu!!!

DORU BUŞCU: Devine tot mai clar că într-o viață anterioară Băsescu a fost gîndac de bucătărie, iar metempsihoza i-a păstrat integral, în reîncarnarea umană, capacitatea de supraviețuire. De aceea îl vedem azi furișîndu-se prin zoaie și jeg, trăind oriunde, cu condiția să fie resturi de politică uitate în tomberon. La orice nivel, oricît de jos, oricît de jalnic, oricît de ridicol, oricît de nedemn, el reușește să fojgăie vioi prin gunoiul propriei conștiințe, să cotrobăie prin rămășițele puterii de altădată, să dea din piciorușe, să clipească din ochi. E în stare să se tîrască, să se tăvălească, să-și înghită vorbele, numai să fie acolo. Ar face pe dracu-n patru doar ca să mai atîrne, ca să mai încurce, ca să mai țină un pic de fața de masă. E mai greu de dat afară din politică decît din restaurant.

Iertat de fiecare dată, Băsescu a comis fărădelegi în serie, a strîmbat destinul unei națiuni, a ținut pe loc o țară, a furat, a mințit și a dezbinat cu frenezia unui securist care face urît la băutură. A folosit Serviciile și Justiția ca să-și răpună adversarii politici, a anihilat ideea de infrastructură, a distrus presa independentă folosind ANAF-ul și procurorii, a organizat furtul electoral și s-a înfruptat din rezultatele falsificate, a jefuit veniturile românilor săraci, a închis spitale, a protejat hoții care furau cu știința lui, a făcut din agresivitate parola celor zece ani de mandat. Dacă nu-l umaniza un pic băutura era în stare să atace și Ucraina.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Aplauze pentru jurnalist! Am fost parca intr-un gand sa-l crucificam pe odios! La muntele lui de nesimtire, mojicie, perfidie si tupeu golanesc nimic nu l-ar indrepta vreodata, dar nu asta ne-ar interesa pe toti romanii, ci doar ca cei care l-au lins si pupat in intunecimea dosului, continuand si acum s-o faca cu osardie, sa inteleaga ca si ei au caracterul ordinar a lui Petrov, si ar trebui sa-si faca o dezintoxicare de basism, care tradus inseamnă ură, intr-un ospiciu, pana nu va fi prea tarziu sa dea peste ei apoplexiile, caci ura naste monstrii, desi nu cred ca s-ar dezice de el pana la moarte...

monteoru spunea...

Basescu e precum pisica.Oricat de sus e aruncat cade tot in picioare.
MApN are meritul de a fi primul care l-a dat in gat ca turnator.Pentru ca initial fiind elev,tanar si fara minte in Institutul de marina a semnat un angajament de colaborator il iert dar pe urma ca om matur ce i-a trebuit sa mai toarne?
Eu stiu din studiu ca odata ce secu te-a prins numai scapi dar putea foarte bine sa refuze sa mai dea note informative.Poate nu stiti ca notele informative le semna sub numele conspirativ deci pe bune si-a asumat constient pozitia de colaborator.
E clar ca a fost un troc.Libertatea de miscare in afara tarii contra turnatorie.E de interes daca notele informative aveau si tenta politica.
Se naste intrebarea dece SRI si SIE l-au ocrotit? Cati politicieni oare continua sa fie ascunsi prin arhivele SRI si SIE?
Intreb:cine e mai vinovat,cel care recruteaza sau cel recrutat? Multi au devenit colaboratori in urma unui santaj.Un fost atasat militar imi povestea cum l-a facut un ceist.Sunt multe de comentat asa ca sa le lasam cum au picat.

radud spunea...

Va coordona departamentul cadrelor militare în retragere și rezervă la nivel național-ZĂU?
Un fost judecător militar(ar fi interesant câți ani de cătănie are)să prezinte obiectivele acestui departament în cadrul programului APP și să i le supervizeze LIVACHE( proaspăt eliberat din închisoare). JALNIC !!!
Oare ce o fi în mintea acestui ,,colonel(r)”” despre actualizarea pensiilor militare?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sluga basista o sa ramana cu visele, alaturi de pensia aia nemeritata si nesimtita, care nu-i ajunge lăcomosului si ar mai vrea si salariul de palamentar & spagile care se iau pe perioada mandatului, ca asta este scopul si nu pensiile militare sau alte forme de ajutor social.

Viorel spunea...

Domnule M. Doru Bușcu să-și facă mai întâi propria analiză. Redau doar câteva spicuiri.
1. Bușcu e nedumerit: nu știe ce are SRI cu el.
E amuzant cum se consideră un biet jurnalist de satiră, persecutat de serviciile secrete. Amuzant foc. Pentru că nu ai nevoie de mai mult de 2 neuroni pentru a înțelege situația, mă ofer eu să i-o explic fostului jurnalist de satiră. Simplu, rapid, pe înțelesul tuturor. La un moment dat, sătui de făcut foamea pe […].https://zoso.ro/articole/doru-buscu/
2. Ziaristul Doru Bușcu, deontolog cu vilă de la RAAPPS. Ziarele sunt pline, de obicei – cum este și firesc – cu anchete privind situația imobiliară a oamenilor politici. Cel mai adesea, aceștia sunt niște răsfățați ai sorții, beneficiind de locuințe din fondul RAAPPS pentru care plătesc chirii modice, în comparație cu prețurile reale din piață. Interesant este că tocmai unul din deontologii care denunță frecvent sistemul ticăloșit al clasei politice românești și-a băgat adânc mâna în borcanul cu miere al RAAPPS. https://www.curentul.info/actualitate/ziaristul-doru-buscu-deontolog-cu-vila-de-la-raapps/
3. Redactorul sef al publicatiei Catavencii, Doru Buscu, sustine ca mitingul de vineri, in care zeci de mii de cetanei au fost gazati de jandarmi, a fost organizat de SRI. Jurnalistul Dan Tapalaga si patronul EVZ, Dan Andronic, au anuntat anul trecut ca Buscu este consilier de imagine al lui Liviu Dragnea. https://www.aktual24.ro/doru-buscu-catavencii-confirma-ca-este-consilierul-lui-dragnea-mitingul-de-vineri-fost-organizat-de-sri-e-uimitor-cit-de-repede-ura-devine-prostie/


Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Un maldar urias de untura si osanză râncedă, care răspunde la numele de Turbata Șoșon, scăpând din lanturile pentru pus capastrul pe dogii de luptă a glasuit anti ucrainisme in Șparlament, confundandu-l cu Ospiciul Sugola din târgul Ieslelor din Moldavia, pe unde-si duce veacul in timpul crizelor de rabie cu furie canină! Hingherii chemati sa-i puna un lant de macara si botniță pentru feline mari, au reusit intr-un final s-o izoleze de lumea intreaga la minte, ea continuand sa urle de una singura intr-un padoc mobil, bucurestenii, din pacate, fiind obligati sa-i auda chelacaielile toata noaptea, tooocmai din mahalaua Cățelu al cartierului Crucea de Piatra, unde va fi inchisa intr-un stabiliment pentru cainii comunitari agresivi! Parlamentarii cu capul pe umeri, care si asa n-au bagat maldarul de slanina mergatoare in seama, au avut o atitudine de empatie, solidaritate si incurajare pentru Presedintele Zelenski si poporul ucrainian, un lucru laudabil din partea tuturor politicienilor, dar mai cu seama Dl Ciolacu-PSD punctand probleme importante, printre care si reciprocitatea in ceea ce privesc romanii din Ucraina! Felicitari tuturor vorbitorilor, inclusiv Sefului Senatului, Câțu, care a dat dovada de o atitudine cerebrala, cam rar manifestata in tabara liberala, dar si Prim Ministrului, Ionel Ciucă, chiar daca la citit are destule carente din cauza unui *minuscul* plagiat de 80% la Doctorat! Traiasca Romania, Slava Ukraina, la puscarie cu criminalul de razboi, Putina, la ospiciu cu Osânza, da-i minte lui Ciuca, Doamne, sa-mi mareasca pensia! Amin.

Liviu PO spunea...

Domnul CIUCA are un culoar foarte bun pentru prezidentialele din '24.Daca si in postura de Presedinte al Tarii tot nu va face nimic pentru rezervisti,in opinia mea nu va mai face nimeni nimic...Filialele din sud or fi fost instigate de ceva institutie,sau pur si simplu culoarul e format providential,pentru un fost LM-ist,de ce nu PROVIDENTIAL?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am mai avut un caz de rabie acolo in persoana unuia, Gărgăun Simon, care l-a palit si pe el nationalismele de șantan, dar fiind un golanaș prea mărunțel nu l-a bagat nimeni in seama, asa ca a chițcuit in legea lui de unul singur pana i s-au gripat motorasele si i s-au descarcat bateriile, ramanand pe pozitia intepenită de ,,mute!''

M spunea...

@monteoru

Corecție!

Băsescu e ca gândacul de bucătărie! 😁

Cum cine e mai vinovat?
Ca fost coleg de școală cu cei de la securitate să știți că puteai să spui "nu". Nu o spuneau cei care chiar credeau în idealurile comuniste, cei cu probleme nerezolvate care prin delațiune se răzbunau și cei care vedeau în asta o trambulină în carieră!

Rar, foarte rar se apela la șantaj pentru că informațiile obținute astfel nu erau "de calitate" adică informatorul șantajat prefera să dea informații "la kilogram", fără valoare informativă.
Mulți însă după 89 și-au motivat delațiunile prin șantaj descoperindu-și chiar și fapte de disidență, pe principiul "puțini au fost, mulți am rămas"

Revin deci, Băsescu e doar un arivist patetic sau un tip care s-a răzbunat. Colaborarea cu securitatea i-a adus imunitatea în fața exmatriculării pentru defectul de vedere (care, am aflat mai târziu, figura între bolile ce îl făceau incompatibil atât cu cariera în marina militară cât și în ceea civilă). I s-a făcut derogarea pentru marina civilă și el a rămas pe viață cu ură față de militari, categorie din care nu a putut să facă parte.

Nu am decât un imens sentiment de dispreț față de cei care și-au trădat colegii!
Îmi pare rău dacă pe acest subiect avem păreri diferite!

Leo spunea...

- ĂĂĂ..ÎÎÎ... va trebui să facă față PLAGIATULUI . În acest sens se luptă pt. MUȘAMALIZAREA PLAGIATULUI , intimidând-o prin interpuși din sistemul ticăloșit pe Emilia ȘERCAN. Dar Emilia nu se lasă și până la urmă va dovedi prin CNATDCU că ÎÎÎ..ĂĂĂ.. este PLAGIATOR la fel cum i-a dovedit pe cei de la UZINA DE DOCTORATE PLAGIATE A.I. Cuza.
- CTP-ul spunea despre individ , că este cam la același nivel de limba engleză cu veorica (cunoscută ca savanta "orice om îi este frică" ). Se întreba CTP-ul la o emisiune de vinerea trecută , cum este posibil ca un personaj care cică a făcut niscaiva studii prin USA să nu fie în stare să lege 2 vorbe în engleză.
Păi ne mai mirăm când respectivul abea leagă 2 vorbe în limba maternă ?
Așa că domnu' dottore ĂĂĂ..ÎÎÎ... are un culoar ÎNFUNDAT pt. prezidenţiale. România a trecut de etapa imposturii lui dottore PUIE MONTA , DADDY și "orice om îi este frică".


M spunea...

@radud

Cu respect dar, chiar cum ziceți și dumneavoastră, nu ar fi cazul întâi să aflăm "ce o fi în mintea acestui colonel(r) despre actualizarea pensiilor militare?" și apoi să-l înjurăm?

Pe Dragnea nu îl acuz că a făcut pușcărie. Nu am încredere în sistemul judiciar românesc! Îl acuz că atunci când a avut puterea, a lăsat-o pe Olguța să își bată joc de noi!

După pușcărie se poate reabilita, după ce a făcut Olguța când el era mare șef.... nu se poate reabilita!

M spunea...

@Viorel

Bușcu e un ziarist care are opinii. Cu unele sunt de acord, cu altele nu! Cu ce a scris despre Băsescu, sunt de acord!

Tăpălagă și Andronic nu sunt repere morale. Când însă o să exprime unul din ei ceva notabil am să îi ascult.

Habar nu am când au "fost gazați zeci de mii de cetățeni de către jandarmi".

Bușcu a mai scris negativ despre vaccinare, a colaborat cu Vântu... Și probabil multe altele.

Și? Asta nu îi spală pe Băsescu de jeg!

Viorel spunea...

Ar fi cea mai mare greșeală a poporului român dacă ar vota precum indică culoarul dumneavoastră.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Chiar daca presedintele Senatului, Câțu, a gresit in debutul alocutiunii zicand Onorata Instanță, in loc de Onorată asistență, trebuie sa-l credem ca incă are in gât gălușca demisiei din fruntea PNL, si o data ce s-a autoxecutat singur, si misiunea mea critica asupra sa a luat sfarsit, pentru ca ratatii politici deja fiind antamati si exclusi este de ajuns postura ingrată in care se afla, eu nefiind amator de a mai da maciuci grele la carul cu oale sparte! Deasemenea, Prim Ministru, Ciuca, a mai declarat, dupa alocutiunea din Parlament, ca este dispus sa analizeze ce sanctiuni sa i se mai acorde Rusiei, si acolo unde se impune va actiona, dupa ce se va consulta si ceilalti responsabili politici. Si daca tot se discuta despre prezidentiale, mai bine votez cu Ciuca pentru ca-i militar de-al nostru, decat cu altcineva care nu-mi starneste nici un interes, altul mai bun nici ca mai avem la ora asta, si el fiind ,,alesul'' Uncle Sam si al Europei, la ce sa mai stricam orzul pe alte gaste calatoare, care si asa poate ca n-ar agrea Armata, ca si Klaus Iohannis, dar cel putin Ciuca, de bine, de rau ar mai fi o sansa pentru viitorul pensiilor noastre, un alt candidat nici n-as mai crede ca ar mai face-o! Sincer v-o spun, cu toata antipatia ce o am pentru el!

anonim spunea...

Istoria Ucrainei povestita mult mai obiectiv decat altii
https://www.youtube.com/watch?v=VhxFeDbDpUM

M spunea...

@Leo

Dacă se pricepe la lucrarea lui Ciucă cum se percepe la procedura penală Șercan e varză!

Știți ce nu îmi place la Șercan? Fixația! Sunt mii de profesori doctori în tot felul de chestii (dau doar un exemplu) oameni care educă noile generații despre care Șercan nu zice nimic. De ce?

Îmi pare o vendettă personală iar la unele dintre cazurile "descoperite" de ea am dubii importante!

De câte ori vrea să își facă publicitate "este amenințată".

Jurnalista Emilia Șercan, cea care a scris despre un posibil plagiat în cazul tezei de doctorat al șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, a spus că se simte amenințată după dezvăluirile făcute.

Jurnalista Emilia Şercan: „Am fost ameninţată cu moartea de niste polițiști”. Reacția ministrului de interne.

Jurnalista Emilia Şercan a dezvăluit că, în timpul înregistrărilor pentru emisiunea "Profesioniştii" din data de 1 aprilie, a cerut de câteva ori ca filmarea să fie oprită pentru a-şi reveni, însă realizatoarea Eugenia Vodă a refuzat.

M spunea...

Eu vreau să ajungă și un militar președinte!

Am avut un politruc, doi profesori și un turnător la securitate/marinel.
Deci jumate din președinții României democratice au provenit din învățământ!

Am înțeles de la unii că dacă ești militar în rezervă nu ai voie, că asta e nasol!
Tocmai de aceea îl votez pe Ciucă! 😁

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leo, plauzibil si bine gandit ce afirmi aici, mai ales ca te stiu cerebral in ceea ce afirmi. Fa-i-o cuiva, dar fa-o cu certitudinea propriei initiative, bine intemeiata, bine argumentata si cu probatorii veridice, nu ca o faci pe bani, pentru rating, la comanda politica sau politieneasca, ori ca vrei sa faci cariera fulminanta in jurnalism, sa-l intreci pe CT Popescu, dar mai intai sa ai doxa respectivului jurnalist de talie nationala, si aici subliniez ca i-a conferit cu sinceritate lui Ciolacu excelente referinte, dupa ce l-a exmatriculat din pardid pe Coarna pentru actul sau necugetat la ambasada Rusiei, aproape ca facandu-l genial pe Ciolacu, nescotandu-l din aprecieri extrem de pozitive, ca daca era pațachina il altoia pentru o punga de arginti de-i sareau capacele, ori jurnalismul de inalt rafinament exclude banul, punand inainte talentul, adevarul si dreptatea!

Nico.tnt spunea...

Sa mai asteptam putin. Dupa ce se mai linisteste putin situatia din Ucraina, se va reveni la problema plagiatului domnului Ciuca.

Viorel spunea...

Să vedeți atunci salarii, pensii (până în 2024 nu vedem nimic dacă se revine la alegerea președintelui tot la 4 ani) și alocații mărite. Sacoșe cu iepurași pentru copilași. Deja PNL pregătește mălaiul:Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Silviu Crețu, prins de DNA când primea mită 40.000 de euro, în sediul instituției.
Silviu-Cristinel Creţu (PNL), vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, instituție condusă de liderul PNL Gheorghe Flutur, este urmărit penal de DNA după ce a fost prins în flagrant chiar în sediul instituției în timp ce primea mită 40.000 de euro de la un om de afaceri. Procurorii îl acuză că mai primise o tranșă de 40.000 de euro, pentru a se asigura că va decurge bine un contract încheiat de omul de afaceri cu CJ.
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-25477238-vicepresedintele-consiliului-judetean-suceava-silviu-cretu-prins-dna-cand-primea-mita-40-000-euro-sediul-institutiei.htm

Andrei spunea...

@M

Ai și tu o fixație, evident, ca orice trepanat pesedizat prin expunere la televiziunile coprofage.

Păi, Tanțo, madam Șercan a sco niște milițieni care făceau același lucru, adică șantajau, din sistem. De ce crezi că ar fi singurii care fac mizerii din astea?

Ăăăă! De Black Cube ai auzit? Că și acolo era cam tot la fel.

Și tot o doamnă era victima, măi gigolo!

M spunea...

@Andrei

Același limbaj jegos specific rezist.

Deci? Așa vrei discuția? Așa o ai!

Jegoasa asta nu și-a lămurit plagiatul EVIDENT din propria lucrare de licență! O otreapă mincinoasă!

Acum se simte șantajată pentru că a făcut niște poze porno pe care le-a trimis cuiva. Ăla și-a dat seama de ce zdreanță e această Șercan și le-a publicat. (Eu zic că e din demnitatea unui bărbat dar sunt pe lume și scursuri rezist deci.... E posibil)

Parașuta a zis imediat nu că nu sunt pozele ei ci că i-au fost furate de cabala mondială sau de marțieni și că faptul că bucile ei au apărut pe net e o intimidare... 😂😂😂

Puteți să o admirați în toată goliciunea și nesimțirea pe Emilia Șercan. O cățea admirată de scursurile rezistente gen Andrei.

Linkuri:

Șercan goală și provocatoare

https://realitateadinmoldova.md/dezvaluiri-explozive-din-romania-ce-ascunde-emilia-sercan/

Articolul despre plagiatul parașutei (cu dovezi zdrobitoare)

https://www.turnulsfatului.ro/2017/05/26/document-jurnalista-specializata-in-denuntarea-plagiatelor-si-a-copiat-lucrarea-de-licenta-85613


Marș de aici cu parașuta ta băi spălatule pe creier! Numai unul că tine zice la orice curvă "doamnă"!!!

Șah-mat!!!! 😂😂😂


magda spunea...

Doru BUSCU unul dintre ultimii mohicani ai presei de la noi.Daca nu chiar ultimul./

magda spunea...

Domn Liviu...dar cine este omul este SUPERMARIO? Ca sa ajunga prezident nu ar trebui mai intai sa confirme ca PM? dOAR LA PACANELE BAGI DE MAI MULTE ORI SI NICI ATUNCI NU esti SIGUR de o chiftea...

Leon spunea...

https://www.dcnews.ro/partidul-lui-dragnea-se-intareste-o-judecatoare-i-s-a-alaturat-iata-cine-este_865448.html