Un produs Blogger.

sâmbătă, iunie 25, 2022

Kiril a căzut! Urmează Putin?

46 comments

 



Din cauza restricțiilor anti-Covid nimeni nu avea voie să pună mâna pe slujitorul Kremlinului.

Patriarhul a recunoscut într-o declarație ulterioară că și apa sființită se supune regulilor fizicii când cade pe marmura lucioasă. In lipsa frecării, chiar și trupul său s-a rostogolit pe treptele de marmură umede, din cauza  aiazmei pe care un preot tocmai o împrăștiase cu busuiocul.


46 de comentarii:

Alkan spunea...

Sa cadă, dar sa nu se mai ridice .

Brenda spunea...

Urât ce spuneți , dle

Viorel spunea...

Pentru doamna Brenda pentru a înțelege urarea domnului Alkan și a mea.
„Binecuvântarea dată fără menajamente de patriarhul Kirill al Moscovei invaziei rusești din Ucraina a scindat Biserica Ortodoxă mondială, declanșând o rebeliune internă despre care experții spun că este fără precedent, scrie Reuters; Mesajul patriarhului rus Kiril, după ce a susținut războiul lui Putin în Ucraina: „Să ne arătam iubirea faţă de semenii noştri”.
Să se ridice de jos când se va ridica tata din mormânt iar dacă printr-o minune acest lucru se realizează, să se ridice și toți morții militarii și civilii din Ucraina care au murit apărându-și țara sau nevinovați. Sper ca ăsta să fie un semn că sfârșitul îi este aproape.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Inapoia mea, Satană sovietică, si afara din Sfanta Biserică, pentru ca te-ai dus ca o sluga si supus a lui Putină sa dai cu agheasmă pe rachetele Satan si katiusele Grindina sau Kazan sa-si faca efectele devastatoare peste scoli, batrani, copii sau fortele adversare, cele care isi apara Patria mamă cu arma in mână, caci rusii nu sunt decat niste invadatori, talhari, cuceritori si violatori! Dar sa cazi dracului tooocmai in fundul iadului in gheena si flacarile focului in veacul veacului nesfarsitului, blestematule! Unii nu l-ati auzit niciodata cum binecuvanta cu Biblia incrucisata, cu ajutorul diavolului, cucerirea prin moarte a Ucrainei si poporului cu ajutorul razboiului, ca ,,e dat de la Cel de Sus sa creasca Rusia si poporul rus!'' Milioanele de ruble de hartie si tablă sunt dumnezeii acestui fioros in sutană si vandut la Satană, cat despre Dumnezeu, sa hie el sanatos si sa stea linistit si frumos ca Patriarhul e cel mai ateu fara de Dumnezeu! Drace belit, acum si eu sa te aghesmuiesc si tămâi: Pașol na turbinca ciortâi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Viorel: Amin. @Alkan: Amin. Aleluia, aleluia, aleluia, acum si in vecii vecilor! Amin.

M spunea...

Îl trage prietenul lui, Satana, către el! 😁

Brenda spunea...

DLE Viorel, greșiti fundamental , vedeți ce a spus Dl general Chelaru despre Ruși, indiferent ce credeți ,eu nu șanț de acord la asemenea afirmații ,îm pare rău ,nu este cazul să vă exprimați așa .

Huhu Rezea spunea...

@Brenda
Si d-ta ești de credulă? Nu a scris Chelaru acea tampenie de odă adusă criminalilor ruși. Un zăpăcit de felul lui Olescu a distribuit acel text pe fb ca fiind scris de Mircea.
Chelaru a intrat si el în tagma politicienilor. Cum poți să crezi că se înjura singur.
A dracu este propaganda Kremlinului!
Se prinde de toți proștii care, fără să-și dea seama, devin agenți de propagandă rusească și antieuropeană.

Brenda spunea...

DLE, H, îmi pare rău , dar eu am convingerile mele, Eu am cunoscut poporul rus ,nu pe Putin, ce se întâmplă acum este foarte rău ,dar nouă ne face și mai rău, santem folosiți SCUT,pentru alții.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Deh, lume zăpacita si imbrobodita, cu falsuri prostita, sa pună botul unde are boșoalcă șpilhotul, fiind locul cu pricina unde se impaunează cu macra de la oala, tătuca Putina, si cand il vad isi fac cruce ca la ,,Sfantul'' Ucigă-l Toaca ca le-a majorat penzia cu cațaua de mitraliera pe crăcănela! Pai, sa remarcam ca aceasta categorie plina de euforie si energie nu-i de ea cine stie ce cand prind bărzăunii si mustele pe razor la radio si televizor pe unda atomica cu emisiunea, *Aici, cacaia balșaia, Moscowa lui tătuca si mămuca, Zdreanța Putina!* Cu ei nu mai e nimic de facut si reparat, fiindu-le constiintele si patriotismul aninat sus, in copac, unde atarnă Putina spanzurat sa hie vazut din toate unghiurile si toate directiile ca el detine toate sforile, zâzaniile si puterile impotriva Ieuropei si peste prostimea supusa, straina si rusa, sa duca cauza bolsevismului fromox si luminos mai departe la Stalin si Lenin in dos! Slava Narodna Gubernia Rossia in closeta la Kirila Satana!

totoiany48@gmail.com spunea...

Putina detașare nu strica . Păcat ca militari de profesie nu distinge patriotismul .Nu ma simt confortabil când vad militari comportându-se se ca ...oile . Ascultați ce va spune dl Severin ,asta nu înseamnă că suntem de acord cu Putin , dar realitatea este UNA . Citiți ce spun ideologii americani referitor la ceea ce se pregătea Rusiei .De dragul ...blogului se ocolește adevărul ! Un blog dacă nu a fost închis odată, înseamnă că nu este ... !

Huhu Rezea spunea...

@Brenda
Hai să nu amestecăm cultura rusă cu banditismul conducătorilor țariști, sovietici sau federați.
De democratizare nu scapă nici Federația Rusă. Aceasta este marele inamic de care se teme actuala liotă de conducători ruși.
Democratizarea în Federația Rusă o vor impune rușii prin cultura lor nu occidentalii sau americanii.

M spunea...

Spre deosebire de alții eu am o părere proastă despre poporul rus. Abrutizat, cu o cultură a violenței și acceptând ca niște oi dictatura unui scelerat!

Știați de exemplu că la defilarea de Ziua Victoriei nu participă niciun cetățean obișnuit? Știați că moscoviții sunt ținuți la sute de metri distanță, pe malul celălalt al Râului Moscova defilarea fiind doar pentru Putin și camarila lui? Iar rușii nu protestează!!!!!!

Când în numele tău sunt omorâți oameni și tu nu protestezi atunci ești la fel de vinovat! Putin este Rusia!
Poporul rus a decăzut la nivelul de mizerie umană! Vreți să spuneți că dacă Ciucă trimitea armata să cucerească Moldova, măcelărind cetățenii pașnici, ucigând și violând, poporul român nu ieșea să protesteze??????

Huhu Rezea spunea...

@M
Ciucă ar fi aplaudat dacă ar trece cu armata dincolo de Prut, nu să cucerească Basarabia ci s-o ajute să se apere de o eventuală agresiune rusească.
Deocamdată, rosofilii din România mârâie pentru ca România este în UE și NATO și pentru că acordam sprijin Ucrainei invadate de ruși.

Mihai spunea...

"Orbanisme"!!! zic unii ...
Ce zice fostul elev si prieten Osiceanu - pilot veteran Tarom

https://www.dcnews.ro/pilotul-osiceanu-despre-wizzair-si-petrolul-din-ungaria-sa-nu-uitam-ca-tocmai-aceasta-compania-a_875618.html

Leo spunea...

Rușii nu au în ADN-ul lor, gena democrației.
Populația este una , iar excepțiile culturale sunt alta.
Rușii sunt PLAGA omenirii , iar cea mai puternică armă a lor este DISPREȚUL FAȚĂ DE VIAȚĂ.

Mihai spunea...

Si iar " Orbanisme" ,zic unii ...

De la Oradea la Budapesta 2 ore ,pana la Viena 5 ore .
De la Oradea la Bucuresti ,acceasi distanta ,cel putin 10 ore daca V. Prahovei sau V oltului nu este aglomerata.

https://www.zf.ro/auto/florin-birta-primarul-din-oradea-din-oradea-pana-in-budapesta-faci-2-20936537

Mihai spunea...

Si in fine " Aliante devastatoare " !!!
Pacat de statiune fiindca era frecventata pentru tratamente de clienti din toata tara.

https://evz.ro/judecatorii-au-decis-dizolvarea-firmei-elenei-udrea-statiunea-baile-boghis-prima-afacere-in-care-a-investit-sume-semnificative-de-bani.html

Huhu Rezea spunea...

@Leo
Vei rămâne surprins de câtă viață emancipată sunt dornici rușii dacă vizitezi Sank Petersburg sau Moscova.

reddog spunea...

Se aude că Rambo și Cezar au alunecat in baie pe săpun.

Toto Iany spunea...

Precizez , nu sunt rusofil .
Cum se face ca poporul rus / Putin omoara oameni etc si este ...criminal , iar actorasu zerou nu ,care a omorat multi rusi din 2014 si pana in 2022 . Nu prea este bine sa judecam cu unitati de masura diferite in sensul ca nu putem stabili o echivalenta precum intre unitatile fundamentale/ SI si cele derivate .Revin cu rugamintea sa publicati postarea anterioara unde este indicata o analiza facuta de Sam Parcher pentru Behind the News Networc .Sursa https//behind-the-news.com.

reddog spunea...

Astăzi este Ziua Drapelului Național al României.
Onor la Tricolor!

Brenda spunea...

Ruși nu vor democrația pe care o avem noi ei văd bine cum o avem

Huhu Rezea spunea...

@Toto
Ești rusofil prin convingere, dar ți-e jenă să recunoști.
Ai auzit tu, celavecule, că ucrainienii au trecut granița în Rusia și au omorât ruși?
Nu!!!!
Din 2014 ucrainienii se luptă cu separatiștii ruși din Ucraina care vor dezmembrarea Ucrainei si alipirea la Federația rusă. Acum Federația Rusă a venit să-i ajute.
Tu ți-ai pierdut mințile!
E bine că separatiștii ruși au rupt Transnistria de R Moldova?
Ar fi bine ca separatiștii iredentiști maghiari să rupă Transilvania de România? Ce ai ordona tu, militar pârlit, dacă Ungaria ar trimite armata în sprijinul iredentiștilor din Tinutul Secuiesc?
Președintele Ucrainei a făcut ce trebuie să facă un președinte cănd țara sa este atacată.
Mi-e rușine că în armata română au fost elemente atât de slabe încât nu pot să aprecieze corect care sunt interesele și care sunt pericolele pentru țara lor.

Cezar spunea...

@/ Huhu
Bun raspuns catre imbîcsitul de toto..
Ăi ca el au o minte-judecata schizofrenica
Ei au convingerea ca judeca intelept..corect
Jalnic...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa inteleaga acesti rusisti fixisti ce au facut rusii putinisti si bolsevico fascisti: Au tras cu mai multe pachete de salve de rakete asupra Kievului, cu populatie pasnică, o actiune fatidică cu viclenie si la adapostul intunericului, cu o armată zăludă, doar sa ucidă si sa distruga, una dintre rachetele barbare si criminale a trecut razant deasupra unei centrale nucleare, si daca o lovea pe toti la un loc dracul ne lua, inclusiv toată haita rusofona si rea care-l sustine pe Putinea si pe Kiril Satana, care si-a spurcat Catedrala din Moskowa, recent dandu-se de-a berbeleaca cu răsturnica de si-a rupt noada si târtița si i-a sarit tiara dincolo de Kremlina cu Putina, hopa-hopa Penelopa, din loc in loc, pana la Kaliningrad si Vladivostok in port, ca o premonitie prevestitoare de moarte prin spanzuratoare sau impuscare de catre fortele revolutionare viitoare, in lunile urmatoare, si Catedrala Sfantului Nicolaev Blajenâi sa le fie esafodul cucui si gurgui, groapa si piatra peste mormant si de câpătâi la acesti diavoli de atei, fi-mi-ar o mare scarbă de ei si de toti cei care le sunt adoratori, lingători intre bucifei si lachei!

VIOREL spunea...

Toate publicațiile și posturile tv românești glorifică o capră ucraineană care face praf armata lui Putin. Având în vedere sentimentele profunde a câtorva proprietari din forum dar și dăruirea lui Ifrim, propun pentru slava ucrainei donarea tuturor caprelor existente, cuplarea imediată a lui Biden cu ursula, că oricum nu știe care îi este nevastă dacă nu i-o arată paznicul, numirea lui Ifrim staroste și naș iar cei care n-au capre să exerseze dispozițiile lor, poate ajută la Plx199. Un an prosper vă doresc.

Arfy spunea...

Aviatic. Nu Orban are meritul la ceea ce te referi!

Huhu Rezea spunea...

Viorel
Stai domnule liniștit în lumea d-tale și nu te mai amesteca în treburi bărbătești!
D-tale ți-e teamă să mai ieși din casă fără Grivei, ce să te mai aperi de soldații ruși!
Cum să nu apreciem demnitatea cu care ucrainienii își apără țara de invadatori?

Mihai spunea...

Corect Arfy.
Nu Orban ci guvernele succesive Orban votate cu majoritate !!

micutzul spunea...

Medvedev e român?

Dacă Ceaușescu știa cum e armata rusă Romania era muuult mai mare acum!😀

Lăsând glumele deoparte Ucraina nu se lasă până nu o încasează pe aia mare....
Propaganda e multă! In fapt rușii au luat și vor lua ce le trebuie! Ucraina e zob și îndatorată pe 3 generații .
Ho că nu sunt rusofil.

Mihai spunea...

Huhurez
"Ciucă ar fi aplaudat dacă ar trece cu armata dincolo de Prut"
Eu doar intreb ,care armata ???🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Poate a lu Cezar cu berbecii ....ca de fabricat Tab uri ,avioane si submarine nu se mai aude nimic.
Iar cu pulberile pentru munitii importate de la sarbi numai nimeresti tinta .....

Sau poate vrei ceva rachete sfintite pe aici !!!!

Viorel spunea...

Domnule Huhu Rezea. De data aceasta ați dat cu stângul în dreptul. Nu prea sunteți atent. V-a scăzut vigilența sau sunteți îndrăgostit (glumesc). Postarea lui VIOREL nu este postarea lui Viorel majurul de la CI cu cățelul Rex. Deci criticele nu-și au rostul.

Mihai spunea...

@ Huhurez
Uuuă ,uuuuă ,uuuuuă .....
Mai bine ghiceste care-i zone folclorice se potriveste;
"Iar mi-i dragă Iogovanu-n floare!"

Gigi spunea...

În caz ca ne atacă rușii,achiziționăm toate caprele din țară,inclusiw cele de pe centuri si am rezolvat problema.😂😂😂
Sa revin la lucruri serioase.De-a lungul a mii si mii de ani,de când exista pe pamânt omenirea si daca exista omenire automat au existat si războaie, ca omul este ispitit de gâlceava si de bunul altuia,iar pt.al avea in posesie,trebuia sa se lupte.Intotdeauna au fost inspirati din unele povesti,intamplari,unele adevarate,altele mai putin adevarate si au aparut legendele.Asa si cu capra asta care a declansat bomba distrugând bunuri si omorând soldati rusi pe frontul de sud-3st.
Probabil era o capra spion,antrenata si instruita sa declanseze bombe.

PS:Voi,vă mai amuzati de un coleg de blog,dar mai stiti ca nu se ocupa chiar instruirea caprelor spion?😂😂😂🤣🤣🤣

M spunea...

@Huhurez

100% apreciez comentariul la adresa putinistului Toto.

"Ciucă ar fi aplaudat dacă ar trece cu armata dincolo de Prut, nu să cucerească Basarabia ci s-o ajute să se apere de o eventuală agresiune rusească."

Eu nu am zis asta! Am zis: dacă România s-ar implica într-un război de genul celui declanșat de dementul de la Kremlin (glorificat de idioți).

După cum vedeți bravii militari români, ăia cu "jur credinţă nestrămutată poporului român şi patriei mele" fac spume la gură înfierând poporul ucrainean care a ales să lupte eroic împotriva Rusiei, a doua armată a lumii!!!

Fac miștouri grețoase la adresa unor eroi care își dau viața pentru patria lor! O imensă scârbă!!!!

În ceea ce privește demenții ruși din Donbas cred că se poate aplica ideea lui Putin despre minorități "cei care trăiesc în Ucraina respectă obiceiurile și limba ucraineană. Dacă nu le convine sunt liberi să plece!!!!" (am înlocuit "Rusia" cu "Ucraina")

Puroiul rusesc pute!

Huhu Rezea spunea...

Toto
Nu accept pe blog propaganda Rusiei agresoare purtată pe internet de cei iresponsabili ca tine.
E suficient ce-ai spus și cititorii s-au convins că poți fi un întâmpinator cu flori pentru trupele invadatoare pe care, în prostia ta, le-ai considera eliberatoare.
Uită-te în 1916, 1940 si 1944. Si atunci au fost români care întampinau cu flori trupele cuceritoare, nemțești, maghiare sau sovietice.
Antiromâni ca tine au mai fost și vor mai fi!

totoiany48@gmail.com spunea...

Mulțumesc mult pentru răspuns !
Știam ca nu poți înțelege LUCRURI ..FINE !
Dar nu va dispărut securistul,atacul proletar,cine nu e cu voi este trădător. O mare minciuna, păcat de școală pe care ați făcut o . Asa se explica decăderea noastră !

M spunea...

Bine că vă râdeți de capra ucraineană!!!

Când vajnicele noastre oi au dat la fund vasul militar rusesc Liman, vas de spionaj din Flota Mării Negre, ați uitat???

Apropo, vasul Liman a "ajutat" Iugoslavia în timpul bombardamentelor NATO (pe care probabil totoiany și alții ca el le consideră normale și legale).

https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/rusia-anunta-ca-doua-nave-s-au-ciocnit-in-marea-neagra-713724

PS - eu aici văd o fractură logică! Deci sârbii aclamă războiul dus de Rusia pentru sprijinirea unor regiuni separatiste. Mutatis mutandis - atunci și bombardarea Iugoslaviei a fost necesară pentru a sprijini Kosovo. Deci cine suntem noi să spunem că NATO nu a procedat corect dacă chiar și sârbii cred că acțiunea NATO a fost corectă?
(deși ca violență, număr de victime colaterale și atingerea obiectivelor NICI NU SUPORTĂ COMPARAȚIE)

Mihai spunea...

Huhurez,
Tendintele dumneata de a nega istoria ne duc la banuieli.
Cat despre intampinarea cu flori a armatei maghiare ,poate Kis zis Rambo. Ai mei refugiindu-se in acele vremuri in zona Beiusului prin inregistrare la pichetul de graniceri au beneficiat in ultimii ani de o indemnizatie de refugiat de 800 lei / luna pentru 2ani refugiat/ persoana. Acum de la anul ,daca in baza legii depun actele voi beneficia de 50% din aceasta indemnizatie. Asa că.......
Ucrainienii si rusii ne-au urat si ne urasc la fel de mult .Este bine stiut fenomenul.
Daca granzii UE isi mai adauga inca doua colonii ,Ucraina si Moldova pentru democratizare stil Ro si supt resurse Romania nu are decat de pierdut prin faptul ca multe companii vor pleca din Ro spre Ucraina si Moldova pentru forta de munca ieftina ,inlesniri fiscale ,acces la resurse .
Caz concret tipic marelor companii,spre exemplu ; Ford Craiova atrasa in Ro cu inlesniri de tot felul.
Cand nu le-a mai convenit au vandut si au plecat .Acum fac turcii " Ford" ????!!!!
Greu de inteles pentru unii jocul si interesele economice din Ucraina vizavi de razboi.
Rusii nu se vor lasa ,americanii si UE direct interesati vor pulsa iar romanasii vor suporta si rabda consecintele si vor executa prin reprezentantii implementati la varf ordinele primite de la UE si Casa Alba.
Vine iarna si zile grele pentru UE si pentru multi dependenti de gaz ,petrol si produse alimentare din Rusia si chiar Ucraina.

Toto Iany spunea...

Dle H,multumesc pentru înțelegere ,!
Fiti convins ca nu sunt rusofil .
Dar,am prea multa scoala ( nu ma laud )sa nu fiu atent la separarea lucrurilor .

Huhu Rezea spunea...


POTI SI PUBLICA PAREREA UNUI ...”necunoscut”!!!

De ce permiti unui vesnic antiroman, un defetist si un tipic intelectual analfabet sa faca propaganda pro HUN? El nu a inteles ca nu HUN a facut ceva direct ci prin intermediul DEU si OST, fiind manati ca boii!
Iata ce poate scrie acest nimeni in drum:


avianyc spunea...
Si iar " Orbanisme" ,zic unii ...

De la Oradea la Budapesta 2 ore ,pana la Viena 5 ore .
De la Oradea la Bucuresti ,acceasi distanta ,cel putin 10 ore daca V. Prahovei sau V oltului nu este aglomerata.

https://www.zf.ro/auto/florin-birta-primarul-din-oradea-din-oradea-pana-in-budapesta-faci-2-20936537

26 iunie 2022, 10:00”
In 7 ani putoarea KWI putea sa faca/sa determine prin puterea functiei, incredintata de Ei, de altii, macar drum modernizat R. Valcea-Selimbar? Putea...dar nu trebuia sa doarma fizic in masina SPP.....cand serpuia ca nePrecautul, intr-o coloana de 10-14 autoturisme, in atatea WEK-uri, nu?
*MAI EXISTA IN ISTORIA UNUI STAT UN PREȘEDINTE NAVETIST?

ifrim spunea...

Tehnica,armamentul,muniția,materialele sanitare și de logistică primite de ucrainieni pentru susținerea războiului de la SUA și ceilalți terți sunt cu titlu gratuit ori la încheierea operațiunii militare speciale vor trebui să facă plata?(gen pe caiet,pe câră cum plăteșc eu zeama de pufoaică și electrozi la cârciumă).Dacă trebuiesc plătite s-au asigurat ca datornici pt.următorii 50 de ani.Eu cred că se regularizează plățile prin contravaloarea reconstucției ucrainei.Cineva a spus(persoană importantă nu spui cine) că întotdeauna după operațiuni militare speciale apare progresul!

Mihai spunea...

Replica pentru Huhurez 27 iunie 2022 - cunoscut/ necunoscut.

" Desteptilor" de dati in gropi si razboinici medievali infierbantati , Serbia a construit in cinci ani 365 km de autostrada fara bani de la UE.
Cu voi votanti si sprijinitori de hoti si devalizatori ai bugetului de stat si a fondurilor europene Romania a facut in 20 de ani UE abia 212 km de autostrada si aceea pe segmente insumate si nicio autostrada cap coadă pana in granita.
Orban a facut ce trebuie pentru tara si poporul lui si nu a stat capră UE ,din contra a obligat UE si unchiul Sam sa-i satisfacă pretentiile.
Pe linie NATO a cumparat avione Grpen noi si nu F-uri de la fier vechi.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.economica.net/serbia-a-finalizat-constructia-a-365-de-kilometri-de-autostrada-in-ultimii-5-ani-ministru-sarb-romania-a-deschis-212-kilometri_593823.html/amp&ved=2ahUKEwiPxcuo5s34AhXqN-wKHYHPBAkQFnoECAMQAQ&usg=AOvVaw0dN9Y4Tb48x6-smvUMMnWY

M spunea...

Se pare că și sârbii s-au îmbolnăvit de mitomania rusească. Mă rog, se pare că toți slavii au problema asta!

Îmi erau simpatici. Am fost de mai multe ori la Belgrad și îmi plăcea că îmi amintea de Bucureștiul din anii 90-2000. Adică de Bucureștiul de dinainte de a intra în UE.

Mă rog, sursa pentru a demonta minciunile ordinare ale sârbului.

https://www.130km.ro/calendar.html

Gripen? Serbia? Sursa?

Știam că vor să cumpere 12 Rafale SH.

M spunea...

@Ifrim

E mai multe feluri! 😂

1. Donațiile, cu titlu gratuit.

2. Cumpărare (de exemplu dronele Bairactar - dar și aici e o chestie că au făcut ucrainenii chetă sa cumpere 3 dar turcii impresionați au refuzat plata și au dat gratuit dronele)

3. "Lend-lease" adică un fel de împrumut. După terminarea zaverei, ucrainenii dau înapoi fiarele sau le pot păstra dacă plătesc. Chiar nu ați auzit de "am luat mașina în leasing"?

SUA a reușit să își recupereze o mică parte din bani de la ruși abia după 30 de ani. Deh.... Niște milogi!

Rușii, mincinoși cum îi știm, tot flutură vrăjeala că ucrainenii vor fi datori-vânduți deși știu că și ei au păstrat tot ce au primit de la americani în al doilea război mondial și au plătit doar jumate.

Ehei.... Pe cine nu lași să moară....