Un produs Blogger.

luni, iulie 25, 2011

Blocul National al Revolutionarilor duce, miercuri, 27 07 2011, 5000 de revolutionari in Poarta Cotroceniului

15 comments
In  urma Conferinţei Naţionale a Blocului National al Revolutionarilor, de săptămâna trecută, de la Braşov, asociaţiile afiliate au decis ca pe data de 27 iulie, la ora 12.00, să se organizeze o acţiune de protest în faţa Palatului Cotroceni, prin care să se ceară demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului  Emil Boc, precum şi organizarea de alegeri anticipate.  



Secretarul de stat si secretara
"Mizăm pe prezenţa a cel puţin 5.000 de revoluţionari, dar avem semnale că vor ieşi în stradă 10.000 de oameni. Dacă premierul Boc şi preşedintele Băsescu vor să taie şi drepturile revoluţionarilor, să o facă, dar numai după ce vor demonastra că din cauza noastră a sărăcit ţara asta. Noi sperăm să îşi dea seama, măcar în ceasul al 12-lea, că noi chiar am luptat într-o Revoluţie şi că nu a fost lovitură de stat, iar ei beneficază acum de drepturile câştigate prin sacrificiul celor aflaţi în stradă în decembrie 1989.  Nu cerem nimic, vrem doar să se arate respect faţă de Revoluţie şi de oamenii care şi-au pus viaţa în pericol atunci" a spus liderul unei organizatii locale de revolutionari.
Pe de alta parte, asociatiile apropiate de secretarul de stat pe problemele revolutionarilor, George Costin, fost sef al Asociatiei de revolutionari, Decembrie 1989- Metrou, fost ofiter MApN pana in 1983, la Revolutie sef de stat major  al garzilor patriotice de la IMGB, cel care a fabricat pe banda rulanta peste 5 200 revolutionari, multi  fosti membri ai Garzilor Patriotice, au organizat astazi o intrunire, mediatizata de OTV, prin care denunta protestul de miercuri, pretinzand ca BNR oaganizeaza o lovitura de stat impotriva lui Basescu,  orchestrata de Iliescu si Miron Cosma. ????!!!!
Iata ce dezvaluie Adevarul :
Un revolutionar fabricat "doneaza", din miliardul primit retroactiv, 190 milioane lei vechi catre Asociatia lui Costin:



Mita pentru obtinerea Certificatului de revolutionar


UPDATE
Blocul Naţional al Revoluţionarilor - 1989 România nu mai organizează mitingul de protest anunţat pentru miercuri 27 iulie în faţa Palatului Cotroceni deoarece nu a primit autorizarea legală pentru această manifestare, informează un comunicat difuzat luni de liderul organizaţiei, Dorin Lazăr Maior.. Potrivit sursei citate, se vor organiza mitinguri de protest în data de 3 august în toate judeţele, în faţa Prefecturilor. Blocul Naţional al Revoluţionarilor 1989 a anunţat la Consiliului Naţional...

15 comentarii:

ELENA spunea...

M-ai zapacit! Citind prescurtarea, am inteles Banca Nationala a Romaniei!
Iar in privinta revolutionarilor, imi permit sa am rezrvele mele....

Plano10 spunea...

@ELENA
Poti sa ai rezerve, dar ei sunt mult mai uniti in eterogenitatea lor comportamentala si pot sa puna o problema serioasa regimului Basescu.
Si pentru ei, regimul Basescu este o nuca mai tare decat regimul Ceausescu.

CEZAR spunea...

Acum Basescu are politie si jandarmi mascati cat nici nu visa Ceausescu.Sa mai faca pe ..revolutionarii!!
Ps. Militia lui C. a iesit in strada cu sapca pe cap si foarte rar cate un baston.
A trebuit sa-i scoatem din mana bandelor dotati cu rangi ,lanturi si alte obiecte ..revolutionare!!

Plano10 spunea...

Ce nerecunoscatori Armatei sunt revolutionistii astia ghiftuiti cu fel de fel de privilegii?
Si acum au impresia ca ei l-au dat jos pe Ceausescu!

aliosapopovici spunea...

@ Plano10,
Din păcate, 98 de organizatii ( 73% din totalul revolutionarilor cu certificat ) au hotărât pe 25/07/a.c.la intrunirea organizată de SSPR la sala DALLES din capitală, că NU VOR PARTICIPA la actiunea de protest din 27 iulie 2011 de la Palatul Cotroceni ( intră pe http:// SSPR.GOV.RO , dă click pe COMUNICATE si te vei convinge ) ! Si-atunci, ii mai pasă lui Băsescu ?
Poate , POLITIEI ROMÂNE ! ( http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/07/26/POLIȚIA-ROMÂNĂ-INCOTRO ? )
Alioșa.

marcus64 spunea...

Revolutionarii lu’ peste au primit ce-au meritat!


Bre, sincer sa fiu, ma rad de ma pis pe mine cand vad patimile revolutionarilor romani in aceste zile, revolutionari care au fost petec pe izmana la curu basescului, atat la prezidentiale, cat mai ales acum, cand abuziv fac trotuaru’ in fata la Cotrceni, pe prioada nedeterminata si cu avizele necesare, cu scopul de a impiedica orice alta categorie sociala sa-si arate nemultumirea fata de chiombila, chiar acasa la el, sau sa nu care cumva Doamne Feri!, sa se mai gaseasca unii care sa-l strige pe nume, “javra ordinara”, si sa-si intaresca strigaturile prin gestul de a-si arunca caschetele pe aleile cotroceniste.
Ei, bine, cand vad acesti contestatari vehementi ai D-lui Iliescu, revolutionari care nici pana acum nu este clar ce faceau cu televizoarele color luate din sediiile PCR, in carca, la momentul decembrie ’89, si care beneficiaza la greu de legi date pe vremea contestatului, dar mai ales cand vad sustinerea lor totala fata de derbedeul care in primele zile ale pseudokineghetikos-ul din perioada respectiva, pompos intitulat “revolutie”, a stat ascuns intr-un birou conspirativ al Securitatii Romane, din cladirea Navlomarului, sa vada cum cade la zar treaba cu “jos Ceausescu”, nu pot decat sa ma tavalesc de ras pe jos la tratamentul pe care li-l aplica chiombu cu mana cu care se sterge la cur (aici l-am numit pe boc).
Acesti tipi, pe care daca ii iei bine la scuturat, ramai cu un procent mai mic decat cresterea economica a bocului, in ceea ce priveste contributia lor reala la inlocuirea plumbuitului de la Targoviste, si-au luat-o si si-o iau in bot de, vai mama lor, pe modelul “Petre esti cel mai tare” sau “Lavinia, mergi la produs pe centura politicii romanesti”, de la individul care “no mama, no papa”, atunci cand vine vorba de interesul lui personal.
Pe cine dracu cred ei ca impresioneaza pozand in Lenin clonat in Che Guevara si amenintand in dreapta si-n stanga cu puterea lor revolutionara, numai bunica din groapa s-ar putea sa inteleaga.
Cert este ca le-a tras-o chiombu de nu s-au vazut drept multumire pentru obedienta cu care l-au sters la cur, i-au pupat varful imineilor in campanie, si-i apara cu pretul vietii lor reduta cotrocenista.
Hai la lupta cea mare, bre, revolutionarii lu’ peste prajit, da’ da Doamne sa nu dam peste basescu deoarece asta ne ia si zaharul din ceai. :) :) :) :)

Plano10 spunea...

@Marcus
Fara indemnizatii, atribuiri de terenuri, scutiri de impozite astia isi dau demisia din functiunea de revolutionari.
Acum se lovesc si ei de lovilutionari!
Unde zici ca se ascundea Base la Lovilutie? Parca ne spuneai odata si numele comandantului Secu care inchiria sediul conspirativ din Port...
Reaminteste-l ca trece in uitare!

micutzul spunea...

No amu sa vedem noi mancatorie si tradatorie. Daca nu o sa vedeti prin Bucuresti numai revolutionari falsi muscandu/se de cur unul pe altul si tradand pe altul cum ca are dosarul fals , sa nu imi spuneti mie pe nume. Adevaratii raniti sau urmasi ai celor decedati in relovilutie sunt scarbiti de ceea ce se intampla si de politicianism. In strada vor fi doar cei falsi. Si credeti/ma basescu are lista completa si...corecta.

Plano10 spunea...

@micutzule
Eu le-am spus, acum... ceva timp, sa-si bage mintea in pantaloni ca, de nu, vine ciomu boc si le-o scurteaza.

CEZAR spunea...

Cum necum gasca asta iarasi face ce trebuie si cu priza la...votanti!!Alti de ce nu or fii indraznit??

marcus64 spunea...

@Amice Plano: de ce mi-ai banat, bre, comentariul?
sa fii iubit
marcus

marcus64 spunea...

@Priete Plano: stergenaibii reprosu de mai sus ca m-am inselat, scuze, iar camarazii lui chiombila de la Securitatea Port, asta dupa ce a fost numit la Anvers se numesc colonel Ivanciu Ioan si avansat de Iliescu General Dumitru Nicusor.
sa fii iubit
marcus

Plano10 spunea...

@Marcus
Acum, lasa-l asa, desi ma mir cum de a trecut, avand in vedere ca a depasit stasulnumarului de semne :)
Asa, asa, acum imi reamintesc ce tot scriati voi, tu si Vasile, in urma cu ceva ani, pe Forumul JN!
Deci sa-i numim pe cei care l-au tinut ascuns,in sediul conspitativ al securitatii din Port Constanta, in zilele revolutiei, pe tovarasul secretar de stat din Ministerul Transporturilor ceausist, Traian Basescu:

-col Ivanciu Ion
-col Dumitru Nicusor

bazel09 spunea...

Plano
Mai taie din secretar de stat şi poate iese de un subsecretar ;).
Bag sama că marcus64 le-a fost aghiotant fiind aşa de instruit şi cunoscător al zonei: ochiul şi timpanul, urme şi mirosuri ...

Plano10 spunea...

bazel09
Citeste-i blogul si cartile scrise!
Poate va cunoasteti! Nu e asa departe Mangalia de Constanta.