Un produs Blogger.

vineri, noiembrie 02, 2012

Ponta le-a promis SCMD-istilor olteni la Tg Jiu

0 comments

vineri, 2 noiembrie 2012

C O M U N I C A T   SCMD Craiova


         
      Din inițiativa Filialelor SCMD Hunedoara, Gorj și Dolj, astăzi 02.11.2012 o delegație a acestor filiale, s-a întâlnit la Tîrgu Jiu cu Primul Ministru Victor PONTA. Din discuțiile purtate au rezultat următoarele aspecte:
      1. În cadrul Guvernului există voință politică pentru rezolvarea cât mai urgentă a pensiilor diminuate în urma aplicării legilor guvernării Boc;     
      2. Mai sunt încă unele probleme legate de găsirea resurselor pentru Ministerul Administrației și Internelor, dar prin grija Ministrului Finanțelor se încearcă găsirea sumelor până la sosirea delegației Fondului Monetar Internațional;
        3. Ordonanța de Urgență de revenire la normal a pensiilor diminuate, va fi emisă până la sfârșitul anului, iar pentru Ministerul Administrației și Internelor dacă nu se vor găsi resurse, Ordonanța de Guvern urmând să se aplice începând cu 01.01.2013;

SCMD Hunedoara

Dragi camarazi,
Azi, 02.11.2012, cunoscind programul d-lui Prim ministru Ponta, faptul ca va fi prezent la Targu Jiu, am pregatit o delegatie SCMD din teritoriu care sa poarte o discutie cu domnia-sa. 
Va informez ca delgatia, formata din Col. (r) MISU NAON (Filiala Craiova) si Col.(r) MUNTEANU VASILE (Filiala Targu Jiu), a fost primita de dl. Prim ministru si cu concursul d-lui ministru de Interne MIRCEA DUSA, care, va reamintesc, in acesta dimineata a avut o intalnire la Bucuresti cu presedintele SCMD.
Cu condescendenta si respectul nostru fata de politica in domeniul social, promovata de GUVERNUL USL, de reparatiile morale la care s-a angajat acest Guvern, delegatia care a reprezentat vointa ferma a tuturor militarilor in rezeva si retragere (madatata fiind de filialele din Zona Sud Vest ale SCMD) au cerut semnarea si publicarea celor doua ordonante de urgenta, actiune care treneaza de doua saptamini.
RASPUNSUL D-LUI PRIM MINSTRU A FOST POZITIV,  specificind faptul ca daca revendicarile SCMD nu se vor putea indeplini integral, se vor realiza partial (numai pentru ministerele care au bani) celelalte urmind sa beneficieze de aceleasi drepturi incepand cu 01.01.2013 (Detalii-Col.MISU NAON).
CONCLUZII:
Consider ca am reusit sa ma achit de mandatul primit de a rezolva intrarea unei delegatii a SCMD din teritoriu la Primul ministru, intr-un timp foarte scurt.
Va informez ca acest lucru a fost posibil cu ajutorul prefectilor de DOLJ, OLT, GORJ si HUNEDOARA si deputatului LAURENTIU NISTOR, carora le multumesc, in numele dumneavoastra.
Este necesar sa continuam astfel de demersuri in toata tara, la prefecti, deputati si senatori, in special la cei ai PSD.
Sa asiguram USL ca suntem alaturi de Guvern, de candidatii in alegerile generale, precum si de ministrul Apararii Nationale, dl. Corneliu Dobritoiu.
 
PRESEDINTELE FILIALEI 1DEVA SCMD,
Col. (r) Sturza Alexandru

Niciun comentariu: