Un produs Blogger.

vineri, noiembrie 02, 2012

Si IMAS este nevoit să recunoască. USL crește în sondaje

0 comments
USL ar obţine 57,4% din voturi, potrivit unui sondaj realizat de IMAS în luna octombrie. Este prima lună de creştere, după trei luni de scădere.
Dacă mâine ar fi alegeri parlamentare, USL ar obţine voturile a 57,4% din români, potrivit sondajului realizat pentru „Adevărul" de IMAS în perioada 10-18 octombrie. Pe următoarele locuri se clasează ARD cu 16%, PPDD cu 14,9% şi UDMR cu 6,4%, în timp ce restul formaţiunilor politice nu ar depăşi pragul electoral.

Sondajul marchează o uşoară creştere a USL, alianţă cotată luna trecută cu 55%. Scorul USL nu a fost afectat de scandalul Oltchim.

ARD = PDL
Sondajul relevă faptul că formarea ARD, din care fac parte PD, FC şi PNŢCD, nu a schimbat radical peisajul politic. ARD ar obţine 16% din voturi, potrivit cercetării din luna octombrie, în timp ce luna trecută, când IMAS a măsurat PDL separat, democrat-liberalii aveau singuri 17,8%. Practic, cooptarea formaţiunii conduse de Mihai Răzvan Ungureanu şi a aripii Pavelescu din PNŢCD nu a avut niciun efect electoral. Este un prim semnal că, deşi defilează sub o nouă siglă şi are câţiva intelectuali în vitrină, PDL se bazează tot pe forţa din teritoriu a baronilor locali.

PPDD NU PROFITĂ
DE SCANDALUL OLTCHIM


Niciun comentariu: