Un produs Blogger.

duminică, februarie 19, 2017

Cauză, efect: Experimentul Pitești contra Rebeliunii din ianuarie.

9 comments
Cine cunoaște istorie... înțelege.
Replică la titlul dat de  site-ul Adevărul.

9 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Chiar asa departe de ambele momente istorice nu suntem! Categoric ...pastrand oarescare proportii!
Lipsesc revolverele Mausser si bataile / reducerea ratiilor de mancare pt detinutii politici! Caci de murit s-a mai si murit prin puscarii!
#REZIST....pt ambele variante!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pitestiul ramane Oras Erou National prin vehementa scandarilor si excelenta organizare! Felicitari organizatorilor si coparticipantilor la aceste actiuni! Ce mi-as dori generalizarea! S-ar duce dracului in zbor cucuveaua mov si si-ar rahatza calcaiele in fuga intaiul trantor din prepeleacul tradarii!

Unknown spunea...

http://www.national.ro/dezvaluiri/internele-umilite-de-politia-locala-572489.html/

tehnocrat spunea...

Nu mizez pe soros si monica macovei.
george soros in vizorul Congresului SUA pt implicarea organizatiilor miliardarului, in Macedonia si alte state din Europa de Est.
Nu mizez pe iohannis si camarila sa.
Sunt sigur ca toti care l-au sprijinit pe iohannis sa ajunga presedinte, vor fi sacrificati, pt ca iohannis sa nu le mai fie dator cu nimic.

mirelamarinescu@917 spunea...

GATA ,s-a hotarat PSD sa organizeze un mare miting in capitala , acum sa vedem ce o sa mai zica ambasadele ,si ........plicusor DAN

Gigi spunea...

@mrelamarinescubrenda@917.ro
Data,ora si locul.
Daca detineti inf.datio în totalitate! E secret?

Unknown spunea...

MITING PSD??????????? PAI CINE GUVERNEAZA? MITING PENTRU CE? E CONTRA NATURII OAMENI BUNI. O SCANTEIE SI SE DUCE DEA DURA GUVERNUL CU TOATE PROCENTELE DE LA ALEGERI. MITINGURILE DE SUSTINERE ERAU ORGANIZATE DE IMPUSCATUL. ACUM CE SA SUSTIN? GUVERNUL? PAI GUVERNUL SE SUSTINE SINGUR, PRIM GUVERNARE. CAND NU MAI FACE FATA NEMULTUMIRILOR DEMISIONEAZA IAR ALESII DIN PARLAMENT VOTEAZA ALT GUVERN. SI DACA NU SE POATE SI NU SE POATE SE ORGANIZEAZA ALEGERI. MITING DE SUSTINERE PUTEM FACE PENTRU ... RARINCA, FEMEIA CONDAMNATA PE NEDREPT, PENTRU FAMILIA COPILULUI OMORAT DE CAINI, ETC, DAR NU PENTRU UN GUVERN CU MAJORITATE PARLAMENTARA.

Huhu Rezea spunea...

@Bursuc
Smecherașii de dreapta, de regulă niște leneși care nu se obosesc să meargă la vot, nu observă că oamenii fac miting pentru respectarea votului dat în 11 decembrie și strigă lozinci împotriva lui Iohannis, Kovesi și a alor dreptaci care vor să preia puterea fără vot.

Giusepe spunea...

Domnule Bursuc, fara sa ne fie cu suparare, lenesii de care vorbeati sunt cei ce ne platesc pensiile noastre si asistenta medicala si nu bugetarii sau alesii locali.Deci cred ca necesita problema putin respect fata de cei din Piata Victoriei.Uitati-va la fetele si dictia celor din Pitesti, si cugetati.Vedeti si analizati cit muncesc copii nostri, pentru noi.Incercati dvs sau copii dvs sa deschideti o afacere? Veti vedea ca nu aveti loc ; sunt ocupate oportunitatile de alti clienti.Cu respect