Un produs Blogger.

joi, februarie 23, 2017

Exercițiu de combatere a manipulării

38 comments

DOUĂ ȘTIRI FALSE despre Klaus IOHANNIS și Laura Codruța KOVESI.POLITICĂ FĂRĂ DELICATEȚURI de Dan Andronic


Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi sunt legați. Din nou. Printr-un concurs de împrejurări, în cursul zilei de ieri, mințile românilor au fost sucite și răsucite cu două știri false! Klaus Iohannis este un penal care trebuie să dea casa înapoi, iar șefa DNA a semnat un protocol cu SRI. Nici una, nici alta nu sunt adevărate...
Am urmărit dezvăluirile legate de două evenimente care au zguduit clasa politică: pierderea definitivă a imobilului din Sibiu de către Klaus Iohannis și soția sa și publicarea dovezilor privind semnarea unui protocol între PICCJ și SRI în anul 2009, de către Laura Codruța Kovesi.
Două știri care intră lejer în categoria "știrilor false", ultima inovație în materie de cenzura gândirii, scuze, orientarea gândirii, concepută de un grup de tineri, 
hotărât să curețe internetul de știri care zăpăcesc mintea românului. Și-l fac să voteze aiurea, cum s-a întâmplat la ultimele alegeri când românii n-au înțeles că PSD e rău, iar PNL-USR e bun! 
De ce cred că sunt "știri false"? Pentru că nu le-am găsit pe siteurile de încredere, am văzut că Antena 3 și România TV le promovează intens, iar Digi 24 și Hotnews nu le dau importanța cuvenită. Cred că nu au găsit trei surse credibile și continuă verificarea. Asta face orice ziarist responsabil într-o presă dominată de moguli penali de tip spălătorul de bani Burci (Adevărul), fugarul Adamescu (România Liberă), pușcăriașul Voiculescu (Jurnalul Național), subsemnatul, plus o mulțime de televiziuni ocupate să nu plătească impozitele la stat. 
Revin la casa pierdută de familia Iohannis în centrul Sibiului, de pe urma căreia încasa o chirie de 5.000 de euro pe lună. Câteva lucruri trebuie spuse pentru a da dimensiunea a ceea ce înseamnă o știre ne-falsăPreședintele României a avut deja o primă reacție, demnă, onestă, în care ne-a spus că va respecta hotărârea instanței. Asta-i știrea! Nu că a pierdut casa...
Este drept că a promovat o cale extraordinară de atac, cu ajutorul Înaltei Curți de Casație și Justiție, spunând că nu are încredere în imparțialitatea judecătorilor din Brașov, că a sperat să întoarcă rezultatul unui proces în care pierduse în toate instanțele, dar acesta este dreptul lui de cetățean! Ce dacă este Președintele României? Este un om care a cumpărat șase case din meditații, care trăiește din chirii, deci este dreptul lui să-și apere principala sursă de venit. Numai înguștii la minte și spălații pe creier văd altfel lucrurile!
Puneți-vă în locul lui! Când primești 5.000 de euro pe lună de la Raifeissen pentru o casă nu merită să te bați până-n pânzele albe? Credeți că Voiculescu sau Adamescu n-ar fi procedat la fel? Mai ales dacă nu ai încredere în Justiție și știi că ai avut acte bune atunci când ai luat-o. De aceea, spusele dubioase ale lui Radu Tudor, de la Antena 3 : După decizia Curții de Apel Pitești, Klaus Iohannis nu este obligat să dea cei 300.000 euro chirie (1999-2015) ab initio. Trebuie un nou proces, în care cine se consideră păgubit să ceară chiria din 1999 până în 2015. Din câte înțeleg, statul român ar trebui să deschidă un proces dacă vrea banii înapoi.", nu pot fi considerate decât vorbe de clacă. De unde știu? Nu am văzut nici un editorial al lui unui ziarist atașat valorilor statului de drept care să spună același lucru! Mai mult, abordarea asta nici nu există pentru cei care înțeleg cu adevărat ce înseamnă știri ne-false.
Ca să termin cu subiectul ăsta, mai trebuie spus un lucru: Klaus Iohannis nu a pierdut un proces penal, ci unul civil! Dacă nu înțelegeți diferența și veniți cu placa că încă din 1990, familiile Baștea și Iohannis au fost protagonistele unui proces de retrocedare prin care au revendicat și au obtinut de la stat două cladiri din centrul Sibiului folosind acte false sunteți victimele bombardamentului cu "știri false"!
Astea-s știrile care nici n-ar mai trebui să circule pe internet.
Numai o parte a presei spune că folosind adeverințe de stare civilă false și un certificat de moștenitor încheiat prin fraudă – acte care le atestau, în mod nereal, un drept de succesiune asupra celor două case ale lui Eliseu Ghenea – familiile Iohannis și Baștea au reușit, în 1999, să scoata clădirile din proprietatea statului și să le treacă pe numele lor. Cealaltă parte, cea pe care trebuie să citiți și să o credeți, încă mai are dubii. Tribunalul din Brașov, Curtea de Apel din Brașov, Curtea de Apel din Pitești? Cam dubioase decizii, nu credeți?
Deci: Klaus Iohannis nu este penal, a pierdut doar un proces civil, în care este adevărat că s-a dovedit că a folosit acte false pentru a dobândi o casă, dar veți vedea că DNA sau Parchetul General nu va deschide nici o anchetă pe tema asta. Ceea ce ne arată că-i cinstit! Așa trebuie să sune o știre ne-falsă.
Dacă aia cu casa lui Iohannis am mai văzut-o pitită pe undeva, despre protocolul dintre SRI și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție n-am găsit mai nimic pe "siteurile de încredere". Scuze, am dat la Digi 24 peste o știre care nega existența protocolului, deci asta trebuie să fie știrea adevărată! Ce veți citi pe siteuri și în ziare care nu sunt demne de crezare, puteți să treceți la categoria bârfă!
Cum ar fi:"Documentul prezentat mai jos în facsimil reprezintă o adresă strict secretă din 2013, trimisă de SRI conducerii DNA, în care se transmiteau informatii în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea procurorilor DNA și se specifica în clar că operațiunea mixtă DNA-SRI se efectuează în baza unor articole din “Protocolul de cooperare între Parchetul de pe lângă Inalta Curte de Casație și Justiție și Serviciul Roman de Informații pentru îndeplinirea sarcinilor ce le revin în domeniul securitătii naționale nr. 003064 din 4.02.2009”.
Aș vrea să cred știrea asta, dar este dată de un site care nu prezintă suficiente de garanții de profesionalism: www.lumeajustiției.ro, care nu se compară cu Unitățile de Măsură ale Presei: U.M. Digi 24 și U.M. Hotnews! Aceeași dovadă că vorbim despre o știre care nu există: nu a fost preluată de nici un "site de încredere"! Pentru că erau ocupați cu alte subiecte sau nu li s-a părut importantă. De fapt, exagerez, așa cum spuneam Digi 24 a difuzat ieri o știre legată de protocolul SRI-DNA, în care o cita la final pe Laura Codruța Kovesi: 
"Nu există și nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA și nici protocol secret Coldea/Kövesi. Nu au existat echipe mixte SRI-procurori ori întâlniri între procurori și ofițerii de informații în case conspirative. Dosarele penale sunt instrumentate strict prin raportare la Codul penal, Codul de procedură penal și Legea 78/2000."
Cum să nu-i crezi, doar sunt de pe un "site de încredere". Deci, aveau dreptate cei de la DNA! Nu există un asemenea protocol, iar de echipe mixte nici vorba.
Iar faptul că directorul SRI spunea în februarie 2016: “SRI alocă resurse umane de cel mai înalt nivel în cooperarea cu DNA. Asta se poate traduce în sute de echipe operative comune, care reprezintă un parteneriat inter-instituțional de succes.", demonstrează că doar cei de la DNA au dreptate: n-au existat echipe mixte. 
Iar declarația lui Augustin Lazăr, Procurorul General al României: "(...)nu am făcut mare caz atunci când am preluat mandatul, să spun: Nu mai există niciun protocol care să prevadă comisii mixte sau echipe mixte sau nu știu ce. A existat un protocol în care se discuta despre echipe operative intre Ministerul Public si serviciile de informatii (...)", demonstrează că "știrile false" sunt peste tot!
P.S. La final, vă dau să citiți documentul ca să nu cădeți în capcana "știrilor false". Dacă vedeți documentul ăsta publicat pe Digi 24 sau Hotnews să știți că s-a produs o catastrofă: i-au cucerit "penalii"!

38 de comentarii:

Gigi spunea...

Există, o singură scăpare!
Demisia de onoare!

Iulian Mareș spunea...

Protocolul este real!
Dar cand vor apare planurilr de cooperare in baza protocolului!?...punctuale sau pe domenii/etape/ani/grupuri sociale!
Statul de drept? Un lux...sunt scarbit de expresia asta golita de continut!
Ce frumos suna domnia legii sau nobletea legii!
Incet dar sigur numerotarea inversa a pornit si kiar ne infreptam spre punct si de la capat!
Dar nu demagogic cum voia KWJ!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iti vine sa borasti numai la gandul manipularilor pe care le fac noul binom, de acum consacrat, Kovesi-Iohannus, de-a ne prosti in fata cu abureli aiuritoare! Au acum o legatura consacrata in cauza comuna de a-si pastra privilegiile si scaunele amenintate de protestele romanilor fata de atitudinea lor sfidatoare si abuziva in domeniul justitiei denaturate si dirijate in scopuri politice!

Noua guvernare se pare ca se lasa tarata in aceasta mizerie printr-o atitudine pasiva si deloc combativa, in loc de luari de pozitie extreme, pana la excluderea lor din primul plan politic! Lancezeala asta paguboasa le afecteaza guvernarea si Programul, dar ma ales pe noi, ca beneficiari ai unor drepturi ce trebuiesc aplicate si permanent tergiversate de cheremul si mofturile paranoice ale acestor doi impostori si ipocriti pana la revolta!

Cat timp vor mai fi tolerati si nesanctionati? Eu pot sa afirm, poate sunt prea optimist, ca justitia din instante ne mai poate salva in fata acestor doi abuzivi, pentru ca, din cate am putut observa, judecatorii, in marea lor majoritate, refuza sa le dea concursul si tin mortis sa mearga pe calea curata a drepturilor procesuale ale invinuitilor! Binomul doreste doar o justitie comandata, cu dosare la comanda si preponderent impotriva oponentilor politici, si astfel sa degradeze si sa vicieze actele de justitie pana la caderea guvernarii si aducerea favoritilor la putere, caci asta este scopul suprem si de reobtinere a unui nou mandat prezidential, implicit si cel de sef al DNA!

Pierderea casei o vor ca pe un fapt divers obisnuit, o bagatea oarecare, desi este un caz penal sadea si de o gravitate extrema ce necesita demisia sau demiterea (dar cine dracul s-o faca?)iar protocolul ca pe o necesitate, nu un abuz ordinar, anti constitutional si chiar penal, chiar daca pute urat a fascism si bolsevism! M-am scarbit de scursuri si laturoaie! Cat dracul sa-i mai suportam pe acesti paranoici?

Unknown spunea...

Terminati cu prostiile. In Romanistan nu a existat si nu va exista niciodata stat de drept.E imposibil .Sunt prea multi securisti ''pe cap de locuitor''.

Amoniac spunea...

Va rog sa ma scuzati am trimis un draft gresit

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am gasit o postare a unui rezervist MAI in care se afirma ca pensionarii cu venituri de pana la fix 1000 lei, cu varsta de la fix 63 de ani in sus, vor primi tichete de alimente in valoare de 50 lei, incepand cu data de 27. 02. a.c. si pana pe data de 07.03.a.c, trebuind sa ridice aceste tichete, absolut numai pentru cumparat alimente, de la Primaria de care aparti, avand asupra lor buletinul sau cartea de identitate si copie xeroxata dupa acestea. La tv nu s-a anuntat oficial, stie cineva adevarul? Postarea e pe pagina mea fb si ridica suspiciuni printre postatori.

iceparu spunea...

Strict-secret?Curios.Si totusi cei ce au facut public protocolul au incalcat legea.S-ar putea sa regrete.

Iulian Mareș spunea...

Cornelius.
Ce treaba avem noi cu tiketele de masa?

Popa cu Mauser 9mm,
Staul de drept este demantelat/devoalat pe zi ce trece! Si asa avea o conotatie autocrata!
Foloseste domnia/nobletea legii....maiales ca ieri, la Pitesti, judecatorii au trecut examenul curajului!
SS, 00, ....important este ca a iesit la iveala! Crezi ca le-am dat eu in presa? Le-a dat cel care doreste sa se spele de pacate, de politie secreta! In fapt, DNA este DIRECTIA 6 DIN DSS!

tehnocrat spunea...

Se pune intrebarea, cine au gresit ?
Cei care au clasificat documentul strict secret sau cei care l-au dat publicitatii ?
Pt ca in cf cu legea 182/2002 privind protectia informatiilor clasificate, secret de stat la art.24 al(5):"se interzice clasificarea ca secrete de stat a informatiilor, datelor sau documentelor in scopul ascunderii incalcarilor legii, erorilor administrative, limitarii accesului la informatii de interes public, restrangerii ilegale a exercitiului unor drepturi vreunei persoane sau lezarii altor interese legitime"

Huhu Rezea spunea...

Documentul publicat pe Luju este a adresa prin care se transmit catre Parchet informatii obtinute probabil ilegal despre un lider politic....dsca se precizează ca nu se bagă la dosar. Unii au inteles că ar fi chiar Protocolul secret.Nu. Din adresă rezultă ca informatiile sun trsnsmise în baza Protocolului.
Ce justie e aia in care doar procutorii şi judecatorii au acces la astfel de date?
Pentru cei care intreabă de unde este documentul publicat în Luju. Exemplarul 1 al unei adrese cu continut Strict Secret unde se arhivează, la emitent sau la destinatar?

tehnocrat spunea...

In documentul publicat nu sunt date clasificate , nivel secret de stat.
Aceasta adresa putea fi inregistrata la nesecret sau cel mult secret de serviciu.
Cel care a publicat documentul, este un bun cunoscator a prevederilor legale privind informatiile clasificate secret de stat.

Unknown spunea...

Huhurez ai dreptate.Cum dracul sa te aperi ''in instanta ''daca exista un dosar secret paralel facut de sri la care aveau acces doar procurorii si judecatorii ? Plus ca acolo sri''documenta'' cam ce vroia ( sigur si minciuni daca deranjai sistemul sau republica paralela )daca era secret iar daca inculpatul nu avea acces la dosarul secret era victima sigura chiar daca era nevinovat.Faptul ca judecatorii au tacut e si mai grav .Practic e genocid organizat la fel ca Hexi pharma sau Colectiv. Bataie de joc ca asta in asa zisa ''justitie ''nu exista nici in dictaturi crunte...Mares.Mai degraba directia a 5-a a cia. Cat priveste judecatorul corect in cazul Ciolanis e egal cu 0 .Intru-un stat mafiot cativa judecatori corecti nu inseamna nimic cand tot sistemul e putred.Si nu uita daca Ciolanis castiga in instanta acea casa luate prin acte false probabil ca erau 1 milion de oameni in strada .Practic judecatorii au protejat sistemul si republica paralela.Gandeste.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Confirm tichetele pentru pensionari, rectific varstele: pensionarii trebuie sa aiba 65 ani, barbatii, si 63 ani femeile...Mai sus am scris oferta guvernamentala.

Iulian Mareș spunea...

Cutuma serviciilor este de a clasifica documentele de la S in sus, plus ca materialul de dupa adresa fiind Strict S, au dat acelasi caracter si adresei!
Important este ca se face referire la Protocol!
Pe cand si un Plan de cooperare, in baza Protocolului?

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
De arhivat se arhiveaza de catre toti.....dar, fiind exemplar nr.1, acesta este cel ce a ramas la expeditor si ex 2 a plecat! Deci de la SRI.... :)))...!

Huhu Rezea spunea...

@mares
Se vede ca ai uitat procedura de corespondenta.Emitentul unei adrese păstrează ex. nr. 2. Deci... de unde si-a procurat Luju documentul?
Din dosarul secret, anexă la dosarul penal, care nu trebuia cunoscut de inculpat şi apărătorii săi.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Este corect ce spui, dar, parca aceasta modificare (ramane ex.2/sau ultimul si celelalte pleaca-1,2,3.....etc) a fost introdusa in 2014! Sa ma insel eu?

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Pe vremea mea documentele se redactau la maşina de scris.Era o impoliteţe sa expediezi la destinatar exemplarul nr. 2.

Unknown spunea...

Documentul din fotocopie demonstreaza teama expeditorului de a transpira faradelegea protocolului. Dupa citirea acestui document reiese ca este doar o adresa ce in mod normal sa fie doar nesecret/neclasificat (functie de data emiterii). Subliniez, adresa poate fi ca si in cazul de fata clasificata astfel chiar data atasat este un document clasificat secret sau mai mult. Nu vad nicio informatie de maxima importanta in documentul de fata decat existenta protocolului ce se doreste ascuns. Alte cuvinte sunt de prisos.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Ehe, ce vremuri! Catre es. superioare, masini de scris cu carul mare!

Huhu Rezea spunea...

@calugar Parfutoe
De càte ori vrei sa repet că adresa nu e întreg,
Strafurile cu datele secrete ai fost eliminate,

Unknown spunea...

Casa lui Iohannis... Mie, personal nu-mi place Iohanis. Dar asta nu-mi da voie sa fac pe prostul. Casa a fost a lui Iohaannis pana la pronuntarea unei sentinte de anulare a actului de vanzare-cumparare. A existat un proces civil cu un reclamant si un parat. Daca reclamantul considera ca poate obtine si pagube, sigur le solicita prin cererea de chemare in judecata. Daca nu le-a cerut el, altcineva .... bate campii. Mai mult decat atat, din ce inteleg, Iohanis a fost considerat de instanta cumparator de buna credinta. Deci, eventualele pagube pot fi cerute partii vinovate de anularea contractului si anume vanzatorul. Cine ...latra despre chstia asta, ca fiind o problema a lui Iohannis, latra la luna. O chestiune goala de continut pe care unii incearca sa o umple cu vorbe goale. Astept sfarsitul mandatului lui Iohanis si sper sa nu-mi fie dor de el...

Huhu Rezea spunea...

@Bursuc
D-ta latri la lună exact în stilul manipulatoriu căruia i-ai picat de victimă. Dacă citeai hotărârile instanțelor rețineai ce au decis acestea în sensul că familia iohannis nu este cumpărător de bună credință. Soția a folosit și a uzat de acte false pentru a se declara mostenitoare.
Cumpăratorul de rea credință trebuie să restituie adevăratului proprietar, statul, și fructele rezultate din folosința fără drept a bunului.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Acum se pune problema ca s-a terminat procesul cu pierderea casei, dar raman faptele de fals si uz de fals care au dus la intocmirea actelor denaturate si paralele cu legalitatea. Deja juristii, mass media, publicul si politicienii cu vehementa vor sa se treaca de la discutiile sterile pe tema la fapte concrete de contra ofensiva judiciara, ceea ce nu intra in logica lucrurilor doar discutiile, ci faptic al procurorilor, care ar trebui sa se autosesizeze din oficiu asupra acestor fapte de frauda intelectuala si sa inceapa cercetarile de rigoare...

Doamnelor, astazi este Dragobetele, ziua indragostitilor. Sa fiti iubite, sarutate si sa primiti ceea ce meritati in aceasta zi: reannoirea juramintelor de iubire, sarutari, flori si alte acadele si zaharicale sa va unga pe suflete, asa cum va doriti dumneavoastra! La multi ani cu sanatate, fericire si tot ce va doriti!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea:Bomba de presa pe pagina mea fb si pe Pensionarii militari uniti intr-o singura forma asociativa: Lui Dogaru i se dezvaluie dosarul de securist! Atat inainte, cat si dupa 1989! Puteti s-o preluati?

Huhu Rezea spunea...

@Coneliu
Este o ciorbă reincalzita.Subiectul este deja tratat și pe acest blog în anii trecuți.
Vezi:

http://www.huhurez.com/2015/08/domnul-dogaru-neaga-activitatea-de.html

mirelamarinescu@917 spunea...

Ar fi bine se termine odata cu tampenia asta ,securistii de acum sant de sapte ori mai rai si mai prosti . Nu fac nimic . Aia n u faceau decat sa nu lase tara asta pe mana infractorilor si spionilor , aia nu aveau averi ,nu aveau nesimtirea celor care acum ii tot pomenesc .Si pe lumea aialalta o sa ii pomeneasca ,sa stiti ca aveau o lege pe care o aplicau si atat , cei care faceau nefacute erau exclusi ,nu se facea atata tevatura .Si daca DOgaru era securist ce era cu asta? ce faceti c toti profitorii din vremurile acelea care se inscriauin PCR numai ca sa primeasca fel de fel de functii ? tot aia sant cei de azi .Daca santeti miitari,este rusinos sa vorbiti asa . ca si dvs tot ca ei erati. BARFE SI SCANDAL atat

iceparu spunea...

Esti in eroare.Dogaru nu a fost securist decat in masura in care dai asemenea atribut si celor de dupa 1990.Dogaru inainte de 1990 a fost ofiter in Centru de cercetari de istorie militara.

iceparu spunea...

huhule,explica-i Mirelei ce inseamna sa fii dirijat pe linga un atasat militar strain.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iceparu, am relatat un fapt gasit intr-o postare, si preluata din presa. Nici eu nu cred in orice prostie!
@ Huhu Rezea: Sa fie ce v-am scris hotarator si unica, fara alte altele? Ca asa cam suna enuntul. Intrand cu click, mai sunt inca doua, in afara de mine si tot cam pe acelasi subiect, iar acolo zicea ca se da rezumatul pe scurt! Woow, bine sa-mi fie!

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Trebuia să te citeze dacă nu ți-a scris termenul pe exemplarul pe care a semnat judecatorul la depunerea cererii.
Vad ca dosarul nu este e lista de ședințe a completului mentionat în dată respectivă.
Cum să nu te duci?

Huhu Rezea spunea...

@iceparu
Trebuie să-l convingi pe atașat ca ești un militar nenorocit, cu acces la importante inf militare, santajabul sau care vinde orice pentru bani.

mirelamarinescu@917 spunea...

DLE ICEPARU ,eu nu am nevoie sa imi explice nimeni fiindca 45 de ani am vazut ce inseamna munca in diplomatie si despre atasatii militari si despre munca celor de la securitat Acestia nu se imbogateau,nu tradau ,daca o faceau ei sau ai lor era vai mama lor,daca dvs spuneti ca acum in numele unei democratii se jecmaneste tara asta ,este bine ,sa va fie e bine.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,,
Prin extrapolare, raspunsul pt Iceparu, este valabil si pe langa ambasador?
Caci multi ling clante!.... si nu numai! Au fost cazuri de ambasadori veniti cu iubitul!

Marian spunea...

Cine va fi tras la raspundere pentru diseminarea acestui document cu caracter secret de stat? Asteptam ancheta si punctul de vedere al organelor competente.

Huhu Rezea spunea...

@Marian
Vai, dar ce termen pretențios, din horticultură, microbiologie sau fizica nucleară, folosești. In termeni de specialitate acțiunea se numește divulgare de secrete de stat.
Neglijența este a celui care a avut în gestiune respectivul document de pe care două straifuri au ajuns în posesia lui Savaliuc de la Luju.
Scandalul mai mare va fi când vor fi divulga și informațiile secrete la care se referă adresa despre politicianul cercetat de DNA.
Pentru cei vigilenți, în cazul de față divulgarea este justificată de necesitatea stopării încălcării flagrante a legii.

karadeniz spunea...

@ Mirela
Ar fi interesant să ne povestești cu cât patriotism au acționat diplomații români și cei din serviciul de informații externe, cum ne-au creat în lume după 98 o imagine de El Dorado, și cum i-au identificat din puhoiul de investitori străini pe țepari și ne-au prevenit despre aceștia așa că România a primit doar oameni de afaceri serioși. Să ne spui despre munca acestora pentru recuperarea cele 7-8 miliarde de dolari datorii externe moștenite de la vechiul regim cu care am creat cea mai modernă infrastructură rutieră din Europa și cel mai modern sistem de sănătate. Despre lobby-ul depus in vederea aderării la UE unde acum agricultura românească asigură mare parte din cerealele, carnea, laptele, fructele și legumele Europei.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhu Rezea: Eu confundam martie cu februarie, saracan de mine! Mai am si voi primi pana atunci si avizierul! Multumesc pentru sprijin, ca de obicei, profund in cunostinta de cauza si mereu corect si la obiect!