Un produs Blogger.

duminică, februarie 05, 2017

Mobilizare în SECRET pentru un miting la Cotroceni pentru VOTUL DIN 11 DECEMBRIE

8 comments
Se ingroasă gluma la Cotroceni!!!

Mobilizare în SECRET pentru un miting anti-Iohannis la Cotroceni



iohannis cotroceni
În ziua în care Guvernul Grindeanu va abroga OUG 13/2017 și în care se anunță cel mai mare protest de până acum în Piața Victoriei, susținătorii PSD se mobilizează în secret pentru un miting anti-Iohannis. Invitațiile circulă pe Facebook și nu numai, prim mesaje private.

„Buna seara! Maine la ora 15.00 grupul de "nebuni" piata Universitatii 2012 ne intalnim la ora 15.00 la Cotroceni. Daca vreti veniti alaturi de noi fara a face public pe facebook. Ne vom duce ca pe vremea lui Basescu fara autorizatie, acolo jos la intrarea principala! Daca tu nu ai sa poti veni, anunta pe cine crezi ca poate veni!”, este mesajul care circulă începând de ieri.

8 comentarii:

Huhu Rezea spunea...

Votanții coaliției parlamentare ar dori, așa cum este votul, ca și mitingurile să fie secrete.: )

lala spunea...

Ar trebui sa se vizioneze mai intai productia cinematografica " HITLER ascensiunea raului" si sa se documenteze dupa izvoarele istorice " NERO incendiatorul Romei" poate se gasesc niste lozici adecvate pentru MUT.

mirelamarinescu@917 spunea...

minciuna

IAR99Army spunea...

Mirela voi mintiti poporul cu.....strada. ati crezut ca noi care am fost la vot ca ne-a interesat viata nostra si poate si a voastra, nu o sa iesim la proteste ? adica sa va lasam pe voi o minoritate sa dati lovitura de palat si sa manipulati in mod grosolan acest popor? Voi pe 11 decembrie ati fost la munte, la mare, la distractie, in cluburi, la mici, bere, etc deci nu v-a interesat soarta tarii si implicit a voastra pe cind noi am fost responsabili civic si ne-am pronuntat. Unde este democratia in dreptul vostru ? pai voi o incalcati prin indemn la dezbinare, la nesupunere civica, la invrajbire, la minciuna grosolana. ROMANII LUI IOHANIS SUNTETI DOAR VOI CEI 300000 care protestati de o saptamina ca asa v-a dictat CIOBANUL vostru IOHANEL 6 CASE, iar restul de 20 de milioane de romani ne-am evaporat. Asa intelege IOBAGUL SANTA KLAUS sa fie MEDIATOR? Si o ultima intrebare : cite clase ai? doar un singur cuvint te-a invatat mamica TA?

Huhu Rezea spunea...

Din strigăturile de la Cotroceni.
-Ciuma neagră, nu o să vă meargă.
-DNA, fără cucuvea


karadeniz spunea...

Chestia cu Mirela și Porto e ca faza cu maiorul infiltrat și jandarmii !
Uneori neatenția are același efect ca manipularea.

mirelamarinescu@917 spunea...

CE AI DRAGA ,bati campii . ai turbat ? am spus si spun ca IOHANIS este un nenorocit asa cum sant si cei care cer jos guverul , eu am fost ieri la poarta COTRICENIULUI . tu ai FOST?

Iulian Mareș spunea...

Karadeniz
Lipsa proceduri dar, lipsa date si cooperare! :))