Un produs Blogger.

duminică, februarie 05, 2017

Urmașii nostri să nu ajungă să spună/audă asemenea povești

34 comments

In anul 2017 au stins lumina în Piața Victoriei ca să lumineze ei, manifestanții, cu telefoanele.
Sfârșitul spectacolului de lumini cu umbre.
05/02/2017 20:42:24 cutremur in judetul Vrancea, localizat manual.Coordonate: lat 45.7205; lon 26.706.Magnitudine: 3.3, adancime: 126.1km







POVESTE DIN CARPAŢI. A FOST O DATĂ UN GUVERN CARE…


f_350_200_16777215_00_images_banner1_manifestatii_ordonante.jpgOnce upon a time in Romania.
Era anul de graţie 2017, iarna.
România îşi pierduse întreaga autonomie, fiind condusă de capitalul străin prin intermediul funcţionarilor de rang inferior de la Bruxelles, care la rândul lor controlau ţara cu sprijinul serviciilor secrete, al procurorilor şi judecătorilor fără Dumnezeu. Principalele ramuri industriale erau în mâna multinaţionalelor, pământul agricol era înstrăinat hectar cu hectar. Nici în sfera serviciilor românii nu mai aveau loc, iar orice întreprinzător cu buletin românesc era vânat în câmp deschis de Instituţiile de Forţă.
Era ca în Jocurile Foamei.
Nivelul de trai era la pământ, cu mult sub cel din ţările occidentale. Clasa politică ajunsese în ultimul grad de degradare morală, la fel şi presa.
În această situaţie disperată, un mic grup de politicieni decid să îşi purifice conştiinţa deloc curată, să îşi salveze sufletele deloc fără păcat, propunând românilor un program economic de recuperare parţială a industriei, agriculturii şi serviciilor din mâinile corporaţiilor străine şi de creştere a nivelului de trai. Au câştigat alegerile în mod copleşitor.
Era însă prea târziu. În România se investise prea mult capital străin şi erau încă multe bogăţii de acaparat. Cu asemenea coloşi financiari a fost o iluzie că poţi lupta.
Noii stăpâni ai ţării îşi puseseră un preşedinte marionetă, suficient de corupt încât să fie prizonier al serviciilor secrete şi al justiţiei intrată în putrefacţie. Preşedintele, serviciile şi justiţia formau ceea ce numeam pe atunci Sistemul.
Folosind frustrarea întregii populaţii şi confuziile de valori, Sistemul a scos în stradă grupuri de manifestanţi pe care s-au sprijinit pentru a da o lovitură de stat. Nu a fost deloc greu, nici măcar costisitor.
România s-a întors la starea din care aproape că nici nu plecase, dar mult mai slăbită, mai supusă, mai distrusă. Nimeni nu a mai încercat vreodată să răstoarne această ordine zisă şi a statului de drept.
Iar România este acum un teritoriu prosper, atâta doar că nu mai e a românilor.
Am încălecat pe-o şa şi v-am spus povestea aşa.
O poveste din Carpaţi.

România, anul de graţie 2027, 2028, 2029, 2030... iarna, primăvara, vara, toamna.

34 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Incrancenatilor, stiti ce se striga acum pe strazile Bucurestiului? Autonomia Ardealului, taierea pensiilor si salariilor acordate beneficiarilor de catre ,,ciuma rosie,'' caderea Guvernului, sa intre toti pesedistii la puscarie, sa fie ucisi pesedistii din ciuma rosie, puterea s-o preia un guvern de tehnocrati 2 si alte idiotenii care de fapt de la inceput au fost in tinta lor, nu ordonanta cum v-au pacalit Iohannis si sorosistii ca pe fraieresteni si le-ati cazut in plasa, incrancenatilor! Ati pus umarul la batjocorirea viitorului drepturilor noastre financiare, dar eu cred ca voi sunteti mai degraba tradatori de neam si tara, nu militari rezervisti! Am asteptat ani de zile dreptate la pensii si solde, iar voi ati pus umarul sa ni se ruineze toate visele si planurile! Tradatorilor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

S-au adunat acum la Cotroceni sa ceara demisia lui Iohannis! Acum va incepe razboiul, caci vor veni din toata Romania acolo si in cateva zile va fi acolo macel! Vor veni la Cotroceni poate peste un milion de oameni! Pe messinger circula mii de mesaje de chemare la revolta la Cotroceni sa-l dea jos pe Iohannis! Va place ce se intampla in Romania, incrancenatilor? Acum e liniste, dar mai e un pas pana la Maidan!

Adi 4 you spunea...

CAND AM ALES CALEA ARMELOR AM SIMTIT CA SUNT DE FOLOS TARII
Am citit o postare anterioara…….
-Aseară, mai din convingere, mai din curiozitate m-am alăturat protestatarilor din Constanța și nu a trecut mult timp să-mi dau seama de amploarea acestei manifestații naționale. Problema de fond este egalitatea tuturor românilor în fața legii. Am văzut tineri cu copii în brațe care plătesc lunar rata la bancă pentru un apartament pe care-l vor dobândi abia la 60 de ani și nu asta este problema lor acum, ci faptul că nu pot admite ca unor infractori să li se șteargă... o hoție de 45.000 de euro. Alții spuneau că muncesc cinstit și își plătesc facturile și dările la stat, apoi puținii bani ce rămân sunt cheltuiți pentru copii, iar pentru ei rămâne aproape nimic. Oameni cinstiți care se plângeau de dorul copiilor care muncesc pe meleaguri străine pentru că nu mai au țară-
----NU GUVERNUL GRINDEANU ESTE DE VINA PENTRU ACESTE LUCRURI !!!!!-parca doreau la inceput fara amnistie si gratiere……
ACUM - studentii din tara vin fara sa plateasca transportul, sa dea jos guvernul care le plateste TRENUL GRATIS! Sunt atat de tampiti sa muste mana care le da paine??? Daca de Invierea Domnului ar merge pe jos??????
Alta postare anterioara…
-Când politica nu mai funcționează, și la noi nu a funcționat după 89, se pare că singura măsură este revolta populară-.
Si dupa revolta ce apare….exista inlocuire, cu un conducator sprijinit de mase, care sa vina cu un program viabil, sau aceasta inlocuire este impusa de exterior….degenerand in anarhie ???????
-Iceparu, de ce crezi ca va cadea Guvernul Grindeanu, te rog pe puncte, detaliat si cel mai mult vreau sa aduci argumente solide. Cati au fost noaptea in strada, la Guvern? 100.000 de manifestanti, iar din 20.000.000 de Romani, impreuna cu cei din afara, manifestantii reprezinta 0.05 dintre cei care nu vor bunastarea Romaniei. Ii mai punem la socoteala si pe cei care au votat alte partide- dreptul lor. Deci se strang cam 6.000.000 de votanti. Nu pietarii pot schimba viitorul Romaniei!
CUM A INCEPUT?
PSD victorie in 11 decembrie, Ghita face dezvaluiri - 2 din SRI ejectat, deci este indezirabil, dar nu sa dat curs la toate dezvaluirile, de catre cine si de ce, apoi se amplifica dezvaluirile privind furtul caselor de catre presedinte, apoi Bamboo-baiatul cu chibriturile pe la cluburi, apoi miting in strada girat de presedinte, cerinte - fara amnistie si gratiere, apoi fara OUG, apoi fara Guvern si apoi fara Romania suverana!!! joha zicea - ROMANII MEI SUNT IN STRADA, CARE ROMANI….joha, exista mai multe tipuri de ramani? Sa te fereasca Sfantul cand va exploda mamaliga la Romani?!!!!! Daca se vrea liniste, vor trebui asumate adevaruri si succesurili in toate institutiile statului, reformare, demisii si cineva , care sa taie in carne vie…..Imi doresc ca acest Guvern sa ma faca mandru ca sunt roman!!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Acum s-a desecretizat sedinta lui Ciolos cu Codul Penal cand s-a modificat prin Ordonanta pe sest si as vrea ca cineva sa dea postarea D.lui Huhu Rezea de pe pagina mea fb, Corneliu Ifrim, s-o posteze aici ca vad ca are contul fb blocat si n-o pot pune! Incredibil ce scrie acolo! Tehnic eu nu stiu s-o transfer pe Google!

Cotroceni-ul este asaltat la ora asta! Va dati seama ce se intampla daca ies toti revoltatii? Asta ati vrut, incrancenatilor?

Iulian Mareș spunea...

Daca la Cotroceni se strang 10.000 KWJ nu va mai folosi poarta!
La 50.000 Integrul nr. 1 isi va da demisia!

mirelamarinescu@917 spunea...

JOS IOHANIS .OFITER ACOPERIT AL SERVICIILOR STRAINE SECRETE

Iulian Mareș spunea...

Mirela,
esti in eroare ....un acoperit este un ofiter de infirmatii al unui serviciu de infirmatii!
Nici in Congo autistii nu sunt cooptati ib servicii!

Iulian Mareș spunea...

Kiar nesoecialisti in net 48.300 sustin petitia de sustinere Guvernul Grindeanu!
Cel mai mare numar de votanti s-a inregistrat azi!

https://www.petitieonline.com/sustinem_guvernul_grindeanu

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
De ce să mai vorbim despre stenogramele sedințelor de guvern când este tot mai evident că ordonanța a fost doar pretextul.
Miscările au scop anihilarea votului din 11 decembrie.
Spuneam zilele trecute că dacă Iohannis iși forțează prea mult norocul, va fi mare GHINION
Nici Dragnea nu mai poate forta electoratul de stânga să nu iasă în stradă




Adi 4 you spunea...

joha de ce nu iesi in strada, acum, la Cotroceni printre romanii tai?????
Vezi ca tu ai semanat vant, vei culege furtuna..... PSD nu s-a implicat azi la Cotroceni, dar daca va face acest lucru, vei mai putea sa opresti ceva? Ai fost penibil la Malta, cand ai pacalit mass-media si apoi pe cei din strada. Daca erau -28 grade si viscol puternic in aceste zile, crezi ca mai veneau manipulatii la guvern sa dea zapada? Multi studenti au iesit pentru plimbare CFR gratis, transport platit de PSD, mancare si bautura, iar multinationalele isi simt acum profitul in declin! Mergeti la miting, sau va dam afara! Altii isi expun copii la pericol. Protectia copilului, autosesizare pentru inconstienti! La guvern, in strada se mai vand acum si vuvuzele, 15 ron bucata! Eu ca militar care imi apar tara si presedintele, realizez ca, acum Romania nu mai are presedinte ce nu are moralitate si respect pentru mine ca militar, care in februarie 90, puteam sa las copilul de 1 an, fara tata din cauza instigatorilor, fiind trimis la Guvern sa apar ce??? Nu am fost fan Iliescu, daca vreti detalii, puteti citi despre mine in Observatorul Militar 1990, dar nici el, ca majoritar si sigur viitor presedinte nu a facut asemenea diferente intre romani!!!! Acum nu voi mai merge in misiune sa-mi salvez tara -va scriu alta data de cine trebuia sa o salvez-, pensionar, fara sa mi-o traga un sef, care are alte afinitati politice, voi merge din constiinta, sa spun tuturor ca Romania a fost si este furata de toate bogatiile... cu acordul unui strain.....care vrea sa dezbine tara, Ardealul, Moldova... Daca admitem ca Guvernul actual a gresit, de ce vrea sa-i alunge??? Cate guverne nu au gresit, dar nu au iesit oamenii in strada? Ma duc la Cotroceni, Palatul Copiiilor, unde, eu nascut in Bucuresti, am putut sa traiesc cele mai frumoase amintiri, unde nici ceasca, la inceput, nu a avut pretentii imobiliare, iar joha vrea sa devina stapan, sa-i sustin pe cei care mi-au intins mana......

Iulian Mareș spunea...

Cotroceniul simbolizeaza Bastilia!
DNA si SRI sunt P. Versailles al Frantei de secol XIX!....
Vad miscare si rasturnare de situatie....multa miscare!
Gabi Firea a alertat sistemul si structurile ATO!
Autistul e in wek!

mirelamarinescu@917 spunea...

DACA este ASA sa se stranga 10000 la poarta lui malai mare si sa il trimita la mamica lui .

Iulian Mareș spunea...

KWJ trebuie adus in fata justitiei pt situatia pe care a creat-o in tara!
Asta minte cum respira.....sta ca vita in wek dupa ce a instigat strada....
El si numai el a dus in derizoriu Siguranta Nationala legitimand prin prezenta lui strada!
Un iresponsabil! Cumva, numai el a fost votat?

IAR99Army spunea...

mirela si tu ....esti acoperit? al cui? de unde vii straine? pai pe materialul precedent erai cu iohanis, acum ti-ai dat seama ca va pierde ce a inceput si l-ai tradat? Halal tradatori are linga el?

Gigi spunea...

Am spus ca,mitingistii de profesie au gasit un pretext( OuG),pentru a da jos guvernul,ales in urma votului,pentru a aduce guvernul"mău".
Acum,de ce nu inceteaza protestul?
Românii,adevarati sau trezit,românii este un popor rabdator,te lasa sa-i dai si o plma,doua,trei,dar,sa fereasca sfantu sa rabufneasca.
Asta nu inteleg tradatorii si strainii de neam si tara.
Jos,labele de pe pamantul sfânt al tarii!
Nu va speriati,ei sunt 100 de mii,noi suntem milioane!
Am facut apel,aici,cand a inceput primul miting,sa se potoleasca sa nu arunce tara in haos. Pai,au inteles? Scopul lor ete daramarea guvernulu!
Nu am votat coalitia,dar,daca romanii au votat in majoritate,trebuie sa-i respectam Dupa patru ani le vom cere socoteala Pana atunci,ciocul mic!

ifrim spunea...

Nu este etic sa beneficiezi de gratuitate pe CFR si burse marite pt a protesta impotriva celui ce ti le,a dat deci si acestea trebuiesc abrogate!

Iulian Mareș spunea...

Cititi o concluzie ce va va ingrozi!

https://www.dcnews.ro/mobile/protest-jurnalist-sa-ne-pregatim-pentru-ce-urmeaza_531721.html

IAR99Army spunea...

Bravo domnule Gigi, si eu subscriu la ce ati spus ca un adevarat roman. Eu i-am votat desi nu sunt membru al nici unui partid politic din Romania. La viitoarele alegeri daca nu vor face ce au promis nu o sa-i mai votez in vecii vecilor. dar regula democratiei si a statului de drept este sa-i lasi sa guverneze, prost, bun vom vedea si daca nu vom fi multumiti nu ii vom mai vota.Este ca la loto: daca nu joci nu cistigi.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iuliane nu ma uit la DIGI TV si nu citesc DC New din simplul motiv ca ei sunt pupincuristi userist-sorosisti si iohanisti intr-o forma roz bombon mascata, ca bezelele invelite in foi de ceapa, cica fiind detasati si echidistanti, dar cu persistenta negativa anti stanga si prea pro dreapta, pentru ca fac parte dintre multinationale de vitza obeza, nu asa ca orsice plevusca! Dar, din respect pentru tine, am tras cu coada ochiului, si trebuie sa te dezamagesc ca ce am citit e ca o basina trasa-n vant cu pretentia lor de a dramatiza ceva ce inca nu s-a intamplat sau nu o sa se intample real! O fumigena de frontispiciu sa atraga, precum un felinar rosu agatat la streasina bordelului!

Andrei Sorin spunea...

Rusine....iti dau liber pe CFR...burse ...tot ce vrei....si tu ma injuri...ma scuipi...vrei sa ma dai jos...Cit de credul am putut fi....Ma gindesc foarte serios daca nu ar fi cazul sa va iau toate aceste drepturi...sa le dau la amariti...la cei ce traiesc la limita si nu zic nimic...se "multumesc" cu ceea ce au...
Sint extrem de mihnit....

Eu contribui la ceea ce voua vi s-a dat.....dezamagitor...

F16 spunea...

Doamne dar prosti mai suntem noi pensionării militari,sau unii au văzut sacii în căruță și fac pe prostii????

Iulian Mareș spunea...

Andrei Sorin
Daa, domnule! Aveti perfecta dreptate!.....copiii sunt idealisti! La noi se dau de dreapta f multi, caci ar fi la moda, asa cu dreapta, dar ei au lucrat numai la stat!

F-16
Nu v-am prea inteles! Explicitati va rog! Va asigur ca nu sunt prost, doar pensionar si ambidextru!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Vrem stat fara sas pizdificat si DNA fara cucuvea! Aceasta lozinca am inventat-o si raspandit-o, cea cu cucuveaua fiind o preluare populara!

Huhu Rezea spunea...

@F16
Ai dreptate!
Un prost nu poate detecta inteligență în jurul său.

Liviutatarush spunea...

Handicapat, fumat sau baut? https://www.youtube.com/watch?v=HnT5oHS-Rg0

mirelamarinescu@917 spunea...

MAI ASTA .digi ,degetar , eu nu am fost si nu sant nici cu BASE nici cu malai mare , ai tu vaceva la cap .iar cineva zice ceva de acoperiti , asta este si un infiltrat in tara noastra cu scop bine definit , sa dietruga tara din interior ,apoi sa o stearga acolo unde este muma+sa .fiar mama a dracului de nenorocit , PE el . mergem maine la COTROCENI

mirelamarinescu@917 spunea...

TREBUIE SA NU LASAM CA multinationalele sa faca jocul lui IOHANIS . VOI ce faceti ? EU AM FOST IERI LA COTOCENI alaturi de oamenii care asa batrani cum erau au fost demni de toata lauda JOS IOHANIS si AI LUI

lala spunea...

Of..! Cata incrancenare!? Cand merg la biserica ma rog pentru pace,intelepciune,paine si sare. Daca nu ai ce sa mananci nu ai intelepciune, daca nu ai intelepciune nu ai pace. La momentul actual simt ca ma paraseste intelepciunea si ma intreb daca am dobandit-o vreodata, sau sunt emanatia acestui popor fara cap. De ce oare este atat de blestemat?!

Huhu Rezea spunea...

Eu constat că din tot acest scandal a apărut o nouă forță civică, oarecum diferită de cea de tip monica macovei. Structura sa organizatorică este virtuală iar forța ei de mobilizare este de natura emoțională, prin comuniuni, nu mitinguri(asa spunea un activist azinoapte pe A3), prin socializări în stradă.
Componența: corporatiștii.
Acum este slab pregătită din punct de vedere al culturii politice. Nu e greu să evolueze, având în vedere gradul ridicat de instrucție.
Deocamdata s-a manifestat pentru susținerea fortelor componente ale sistemului abuziv de represiune.
Cum se va manifesta noua fortă civică atunci când actualul sistem represiv va abuza vreun interes al său?

lala spunea...

huhu rezea Este adevarat,nu au cultura politica si sunt tineri,sunt manipulati.Intoxicarea este atat de mare incat am divergente cu ai mei copii. Ambii lucreaza la corporatii si au salarii destul de mari fata de medie.Eu am vrut sa plece afara dar au considerat ca nu-i normal sa lucreze pentru alta tara. Au mers in strada pentru ca acest guvern nu-i ajuta cu nimic, ia de la ei si da la pensionari.Nu am cum sa le mai explic ca toti cei bogati cauta sa-i subjuge pe cei saraci, multi si prosti,iar astora daca nu le dai de mancare te vor manca. Societatea merge pe echilibru si este explicat in mii si mii de carti.Daca rupi echilibrul se nasc monstri . Basescu a rupt echilibrul si iata suntem in durerile facerii. Oare ce va fi: Fat Frumos sau Blaur!?

Adi 4 you spunea...

Lala, ai dreptate, dar trebuie un Fat Frumos cu presiune in instalatie, care sa stranga langa el valorile nationale!!! Lasa si multinationalele sa produca, dar nu 80% pentru afara!!! Oricum tara nu mai are decat pamantul, cu toate ca se vinde si el la straini, in rest s-a pus mana pe tot ce putea produce pentru Romania. Cand va pica o multi..., crezi ca le va plati salarii compensatorii la angajati? M-a intrebat copilul de ce nu i se respecta votul? Ce vor cei din strada? Daca presedintele tarii nu-i respecta votul copilului, atunci merg sa infrunt pe joha!! Stradalii nu au cultura politica, vor doar bani, am vazut asta la Guvern.

karadeniz spunea...

@ Lala
Ar cam trebui să-i lăsăm pe cei tineri să-și facă țara asta cum vor ei căci este a lor. Noi, cei care în 10-20 de ani vom pleca definitiv ar trebui sa facem încet, încet câte un pas înapoi. Înțelepciunea vârstei, pentru cei care o mai au, nu prea mai este de folos acum. Crescuți și formați într-un regim economic și social, chiar dacă ne-am adaptat la cel nou, încă mai suntem tributari, cel puțin în subconștient celui vechi.

lala spunea...

Adi, si eu o sa protestez daca se merge pana la impunerea alegerilor anticipate. Pentru ce dracului mai mergem la vot? Cand o sa-l respectam ? Nu sunt politician, nu stiu sa mint,sa fac scenarii, jocuri, iar de la parinti am invatat sa fiu cinstit si modest, dar ce s-a facut in guvern nu cred ca a fost corect, chiar daca era legitim. O greseala se repara, dar daca apar altele!? Ar fi bine sa se treaca la negocieri si la dezbateri parlamentare, sa se rezolve totul democratic intre palate,palate-parlament si acestea-popor. Daca se merge pe programul televiziunilor, care sunt interesate de audienta si alimenteaza hausul,cu multi analisti politici si jurnalisti de toata jena, ne meritam soarta.

Dan B. spunea...

Mdm Pruna si-a justificat initierea OUG din mai 2016, cea cu schimbarea prev. codurilor penale, prin care s-au intarit puterile procurorilor, cum ca ar fi „trecut mai mult de 45 zile de la decizia CCR”. De acea OUG s-a stiut doar dupa publicarea ei in MO.
Stiti cumva sa fi protestat cineva pentru ca fostul ministru Motoc a antamat, in ultima zi de mandat, plata a 4 mld euro pentru achizitionarea de tehnica de lupta exact din tarile care s-au opus admiterii Romaniei in Schengen, respectiv Germania si Olanda (blindatele putea fi fabricate la Moreni, iar navele la Mangalia, unde chiar se si vor construi in beneficiul Olandei si romanii le preiau de acolo)?
A protestat cineva impotriva drujbarilor iohannisti, impotriva abuzurilor judiciare savarsite de catre L. Stanciu (sentinte conforme probatoriilor false din dosare, oameni nevinovati in penitenciar) si Kovesi (abuz in interceptari telefonice, dosare „fabricate”, ascunderea dosarelor lui frate-su si acolitilor, protocoale anticonstitutionale cu SRI si alte institutii de forta, etc)?
Daca Dragnea a fost condamnat pentru ca a impulsionat electoratul sa iasa la urnele referendumului de suspendare a lui Basescu, stiti cumva de ce nu a reactionat lumea la nominalizarea ca procuror general al tarii a unuia urmarit penal pentru coruptie (Augustin Lazar), la aflarea vestii familiile Iohannis si Lazurca si-au „tras” cele 6 case cu documente false de mostenire, la aflarea vestii ca Iohannis a intrat in mandat urmarit penal fiind pentru incompatibilitate?
Daca tot s-a aflat de marea coruptie din SRI si din DNA (multi procurori dovediti ca „dalmatieni”) din dezvaluirile lui S. Ghita, apropiatul sefilor acestor structuri, credeti ca s-a „inflamat” cineva, incl. pentru plagiatul „cucuvelei”?
A protestat cineva cand Iohannis, la inceput de mandat, a semnat cu Merkel intelegerea prin care Romania a renuntat la cele 19 mld euro, datoria istorica de la finalul WW2? Dar cand s-a publicat in MO initiativa maghiarilor privind autonomia completa a Tinutului Secuiesc, primul pas spre ruperea Ardealului de Romania?
In schimb, fara a se documenta, naivii Romaniei s-au gasit sa protesteze pentru doua proiecte de OUG, care aveau precedent, mult mai putin transparent, in guvernarea anterioara si care, retrase fiind, tot nu a desumflat tarata din capul lor, ei cerand demisia unui guvern abia instalat in urma unui vot legitim, al carui program, benefic intregii societati, a fost deja pus in aplicare (retributii si pensii marite, cresterea salariului minim, burse triplate si transport gratuit pentru studenti, eliminarea celor 102 taxe si impozite).
Dar, cum nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, s-au gasit destui naivi sa admonesteze guvernul pentru asa-zisa protejare a coruptilor, desi cei condamnati (alaturi de recidivisti, violenti, pedofili, s.a.) nu beneficiau de gratiere.
Cum insa prostimea nu a inteles ca-i manipulata, desi primea un sprijin consistent din partea patronatelor si indeosebi a multinationalelor, ea s-a trezit trimisa in strada, pe principiul „sa ne fie bine, ca sa nu ne fie rau!”. Si promovand lozinci arhaice gen „jos comunistii”, au beneficiat de catering, de cazare pentru exbucuresteni, de lanterne, pancarte (si bani?), nerealizand ca cresterea salariului minim pe economie afecteaza profitul stapanilor lor, ca majorarea impozitului pe dividende de la 5 la 16 % ii scoate din minti pe acestia, asta fiind adevarata motivatie a sprinului logistic primit.
In mod normal, v-as cere sa lecturati calendarul de guvernare al aliantei PSD+ALDE si sa-l comparati cu cel al formatiunilor politice ce ar putea da „guvernul meu” in viitor, insa cum acesta din urma este excelent, progresiv, dar lipseste cu desavarsire, ......