Un produs Blogger.

luni, octombrie 30, 2017

Cum s-a autosalvat Statul paralel băsist din bătaia Sfântului Nicolae, ediția 2009

33 comments

Inregistrarea dezvaluirilor din Comisia alegerilor 2009


Sufrageria domnului Oprea a constituit locul de identificare a soluțiilor de blocare a domnului Cătălin Voicu. Cătălin Voicu a făcut obiectul unei supravegheri pe siguranță națională, din 2009. În cursul anului 2009 nu s-au luat măsuri. În 16 noiembrie 2009 se produce un act de autosesizare pe infracțiuni de corupție în cazul lui Cătălin Voicu. Au existat presiuni din partea SRI pentru a se acționa cât mai repede. Din câte știu la aceste presiuni a rezistat Daniel Morar, care nu a fost de acord cu aceste acțiuni”

33 de comentarii:

 1. Cum?
  Blând in sufrageria lui Oprea posibilitățile de a fi verificate voturile la secunda, din străinătate!
  De pe Marte pute a conspirație anticonstituțională, antidemocratică! Iar ghebosul alcoolic nu știa nimic!
  Sistemul juridic este bun, magistrații ok, procurorii sunt de pus la rană, numai oamenii sunt răi și nu creditează justiția cu încredere...
  "Popor rău, nu meritați acest stat de drept, iar pe noi, conspiratorii, nici atât!"...par a zice groparii unei democrații incipiente!
  Culmea, că sunt umbre care-i îmbrățișează și azi! Că se prostituează din interes sau de plăcere, nici nu mai contează!

  RăspundețiȘtergere
 2. Noaptea cutitelor lungi, cand s-au intanlit niste handralai politici, slugi ale sistemului securistic, impreuna cu securani calificati in statul paralel si pe matrasirea democratiei prin incalcarea Constitutiei si legilor Tarii in picioare, ar fi trebuit, mai degraba, sa fie o noapte de partide swing, in sensul ca veneau perchi de famelioane, soti si sotii, si practicau acest sport pe mucles si totul se termina cu fericirea tuturor! Se vede ca nu a fost sa fie asa si tocmai de aceea acum acea noapte le stau in garleje si se vor sufoca sub presiunea mediei si a publicului, care vor sange si cadavre fara de iertare! Oare, in afara de statul mafiot, medieval-innapoiat, Romanistan, in ce parte a lumii s-a mai auzit de asemenea nopti in care un candidat de doi bani sa-i ia fatza candidatului votat cu o covarsitoare suma de adeziuni? Bai, legionarilor, pana unde vreti voi sa ajungeti cu aceste crase abuzuri asupra statului de drept? Cat sa va mai suportam, lichelelor?

  RăspundețiȘtergere
 3. Uimitor, de necrezut, dar adevarat! In emisiunea lui Cretuleasca, Tutuianu a afirmat si a reafirat cu tarie, trecand hotarat pestre ministresa Muncii: ,,Nu, nu se va intampla altfel decat ca militarii pensonari isi vor primi indexarile la pensii, incepand cu 1 Ianuarie!'' Titlul este din Bugetul.ro, si suna asa: ,,Contrazice din nou guvernul! Tutuianu a facut un anunt ,,CALCAND'' peste Olguta Vasilescu!'' Dixit.

  RăspundețiȘtergere
 4. LOV ne-a dați prin guriță ,a scos și indexarea..și pe noi ne bate grija de sufrageria lui Oprea..Ne așteaptă zile grele cu PSD.

  RăspundețiȘtergere
 5. IN final TUTUIANU a spus ca indexarea se va face cum a spus , fatuca aia , deci asta e tare in guvern , nimeni nu calca pe ce spune ea , deci nu mai daca civlii nu se zbarlesc , atunci ea face ce vrea ,bravooooooooooo PSD , ati pierdut 5milioane de voturi , adica anul trecut au tinut cont de lege , acum o abroga olguta asta. TAREEEEEE .Insa pensiile militare au oug 57 unde spune de indexare ,ori indexarea este data pe anul 2016 nu din nul acesta ,asa ca pensiile militare a trebui indexate cum a zis TUTU,

  RăspundețiȘtergere
 6. ALTA TREABA ASTIA NU AU/? daca se afla aceste lucruri credeti ca se va indrepta ceva? NUUUUUUUUUUUUU . Vor face altii alte tampenii ca sa ajunga la putere si sa zapaceasca popoulatia , Astia asa isi justifica salariile pe care le iau si pierd timpul afland ceva care nu va duce nicaieri , DACA este asa se poate face ceva , daca BASE a fost ales in acest mod atunci sa i se ia tot ce is-adat dupa plecarea de la presedentie , tot ,tot si sa ramana cu pensia aia catot a zis ca e multumit PARLAMENTUL sa ia asta in calcul si gata BA ar trebui ca si predeintii sa nu mai aiba atatea privilegii la plecare ,sa li se dea un suplment la prnsie ca un fel de CONDITII DE MUNCA si gata

  RăspundețiȘtergere
 7. Cat de usor si ieftin se lasa manipulati romanii, indiferent de ”conditia sociala” mai ales conditia sociala. Intreaga ”masa” de conducatori ai Romaniei aproape fara exceptie, au fost sau pentru avantaje au devenit ori ”infractori, ori complicii acestora”, nici nu-i de mirare situatia in care am ajuns. ”Patura infractiunii”, aruncata intre ei de catre politicienii romani dar mai ales, ”chitcaiala presupuselor presiuni infractionale care ii sperie ce pe un cuib de sobolani langa care se simte ”mirosul deratizatorilor”. Cata lipsa de cultura, inteligenta si cata prostie poate acumula un popor incat sa ajunga sa ”creada, dezbata si apere diversele tabare ale unor asemenea cuiburi extrem de toxice si pentru romani si pentru Romania tara lor, abandonata in asemenea maini !!!.

  RăspundețiȘtergere
 8. H-ule , H-ule ,
  Elibereaza sufletul de inversunarea lumeasca si ai sa vezi ca iertarea iti reda seninatatea vietii cotidiene...
  Sfantul Nicolae pe care-l pomenesti si asta doreste : PACEA SUFLETEASCA .

  RăspundețiȘtergere
 9. @Leonardo
  Vezi ca Sf. Nicolas scoare nuiaua pentru cei care fură şi profitorii furtului.
  În acea seară s-a comis cea mai mare fraudă electorală pe care doar băsisti o aplaudă.

  RăspundețiȘtergere
 10. Sa va prezint un buletin de calcul la un agent principal de politie(subofiter) cu studii superioare:

  CONDITII SPECIALE :30ANI SI 4 ZILE
  CONTRIBUTIE P.S./INDIVIDUALA LA BUGET :9%
  DECORAT CU ORDINUL/SEMN ONORIFIC :20%

  I. Elemente de calcul :(media pe cele sase luni alese)
  1.TOTAL ZILE DIN LUNA :20/21
  2.NR. ZILE LUCRATE :20/21

  a)SOLDA/SALARIUL DE FUNCTIE ;
  COEFICIENT 3
  SUMA 593
  b)SOLDA DE GRAD/SALARIUL GR.PROFESIONAL
  COEFICIENT 1,45
  SUMA 287
  c)GRADATII 42% / 444
  d)SOLDA / SALARIUL DE COMANDA 10% / 59
  e)SOLDA /SALARIUL DE MERIT 20% / 119
  f)Ind.DISPOZITIV / SPOR PT.MIS. PERMANENTA 25%/376
  g) ALTE ELEMENTE 121,46793 % / 2281 (media pe sase luni)
  g1)SPOR PERICOL 29,9787 % / 563
  g2)SPOR CONFIDENTIALITATE7,9872% / 150
  g3)SPOR LUCRARI EXCEPTIE 50, 0533% / 940
  g4)SPOR DE FIDELITATE 20,0213% / 376
  h)CUANTUM ACTUALIZAT ELEM.a-f)1878

  TOTAL SOLDE /SALARIILUNAR BRUT REALIZAT LA FUNCTIA DE BAZA , ACTUALIZAT 5036

  II. DETALIERE CALCUL PENSIE CF. LEGEA 223/2015
  1.PROCENT VECHIME CF.ART.28 90%
  2.PROCENT CONTRIBUTIE P.S. 9%
  3.TOTAL PROCENT (1+2 )=99%
  4.BAZA DE CALCUL CF.ART.28= 5036
  5.PENSIE (3*4)=4986
  6.PENSIE PLAFONATACF. ART.30(4*85%)=4281
  7.MAJORARE PENSIE CF. ART.11 L.80/1985 =856(OMM)
  8.MAJORARE INDEXARI(5+5,25)%=514
  9.TOTAL PENSIE BRUTA =5651
  10.TOTAL PENSIE NETA = 5097

  RăspundețiȘtergere
 11. Trebuie spus despre Gabita si lucruri frumoase. Toti suntem oameni , cu bune si cu rele. SA IERTAM , asta este ideea ....
  De exemplu , când si-a dat demisia din functia de la MAI deoarece "Vanghele" voia sa-i impuna la conducerea lui 2si1/4 pe un interlop.
  Apoi sa nu uitam ca Gabita pe langa "living room" , a facut ceva pt. pensionari iar SAVANTII nu-si faceau de cap cum isi fac de dupa el....

  RăspundețiȘtergere
 12. Buget.ro face parte din pachetul de platforme media finanțate direct sau indirect de Kremlin.

  RăspundețiȘtergere
 13. Si cu referendumul tot frauda a fost! Si atunci s-a p-sat pe milioane de voturi!

  RăspundețiȘtergere
 14. OFF TOPIC..
  Retineti ..
  In urma ,, luptelor "duse de T-2 MaKiss.. si ai ca el s-au realizat ..urmatoarele :
  IN MOMENTUL DE FATA TOTI PIERDEM DATORITA DESPARTIRII DE PUNCTUL DE PENSIE & ALTE INDEXARI DE LA 500..de lei in sus /luna
  Va puteti usor calcula ..daca nu APELATI LA MARETUL TROFIN sau la PROFESORII DE LA CAMPIA TURZII..!!
  In plus acum fara o pensie ..CONTRIBUTIVA CARE-I GARANTATA si OCROTITA DE CONSTITUTIE..pensia noastra ciuntita ..poate oricand sa fie redusa fara nicio problema de guvern ...ce ziceti vine criza..??
  Cuponul kaky se pare ca-i bun de ..hartie igenica
  Puteti sa le multumiti asa cum merita ..LUPTATORILOR..
  PS
  Imi aduc aminte cu nostalgie cat de Ironic ..puteam sa fiu atunci cand beneficiam de pensie contributiva ..cu orice i9ndivid care incerca sa ma scuipe ..
  Acum nu mai pot ...

  RăspundețiȘtergere
 15. Hopa: Avem un concurent in american woman! Hylari Clitoris a fost bajbaita ruseste la lenjeria intima pentru compromitere electorala, iar acum cognacul Triumf e banuit de conspiratie cu stafful electoral! Voiau, golanii, de la info-secu sovietzkaia kanalia, informatii de-alde porno, ceva compromitator cu tradari inventate, intr-un cuvant nasoleli despre ea ca s-o compromita cumva! O conjuratie cu conspiratie...
  Haida-de, Matelot, te copiara aia de peste Ocean, cumva, dar acolo se da de draku' nasol rau de tot, pentru ca uneltirile si conspiratiile te pot face vietzash, nu ca la noi sa te medalieze sau sa-ti mareasca penzia la dublu pentru aceste fapte! Mor naibii in bulaurile Alcatrazului, pe cand de-al de matale ai sa ne razi chiorashelea in bornau pana te duci in loc cu lumina si cu beutura!

  RăspundețiȘtergere
 16. @Luminita, Ah,iubire, nu pierd ei, PSD, 5 milioane de voturi, ca la sfarsit de mandat le baga una bucata de cotlet din carton desenat la tava, o bere, doi mici, dar si cate un ort in poznare la prostani de le inchid toate orificiile de refulare dusmanoasa impotriva-le! Romanul cu burta goala, umpluta cu oleaca de posharca de bere si clefetind doi rahati de mici, iarta, soro, si pe al care i-a omorat-o pe ma-sa!
  Pana atunci, toate frezele, rabotezele, polizoarele si drujbele lucreaza la foc continuu! NU MAI SUNT BANI, CA S-AU PAPACHI IN SALARIILE LOR, PENZIILE LOR, LA GASTILE LOR, LA MAFIOTII LOR, LA GORILELE LOR!...Acum sunt doar niste paduchi lesinati din frunce, pesedistii astia! Care-i iubiti, va rog sa nu uitati sa-i pupati pe... portofele!

  RăspundețiȘtergere
 17. Pe oprea nu poti sa-l califici nici domn nici militar de cariera. A fost un instrument care atunci cand n-a mai fost util a fost aruncat la deseuri.
  Ca exercitiu, daca oprea urma o cariera militara ca 99,99% dintre militarii de cariera, la ce grad si functie maxima credeti ca ajungea ?

  RăspundețiȘtergere
 18. nu are nici o legatura indexarea la civili, aveti una peoug 57 , daca o fi o fi ,daca nu , degeaba va jeliti

  RăspundețiȘtergere
 19. @ Tigrisorule ingemanat, Politia are Sindicat patriot, muc si sfarc cu ghioaga innodata de indoaie calea ferata, iar noi avem o sugativa fleoscaita si egoista, ANCMRR, sluga de serviciu a tuturor guvernarilor, care-si da jos lenjeria intima cu broderii sa tradeze pentru un bilet in statiunile cu masaje eroice, una bucata de zoaie la masa festiva a gusterilor care guverneaza, un galon honorific pe humerus si un voiaj paduchios pe la NATO-lanit-o cumsecade, sa le raporteze mojic de slugarnic ca avem cele mai multumitoare si supraponderale penzii din tot spectrul brotac-planetar!

  RăspundețiȘtergere
 20. Credeți că această întâlnire de taină a fost singura din acești 30 de ani de
  democrație?
  Amintiți-va de anul 2000!
  @Gheo
  Ai dreptate.
  Și,@Luminița,s-a prins cum stă treaba cu politica asta.
  Ce a fost a trecut,mortul de la groapă nu-l mai poți întoarce.
  Văd că mai mult ne interesează de trecut,decât de viitorul nostru.

  RăspundețiȘtergere
 21. s-apromulgat acel oug pentru 15 % asa ca sa vedem ce iese , care ea deja in legea 152

  RăspundețiȘtergere
 22. Cam tarziu ati aflat ca astia cand simt ca isi pierd scaunele isi dau mana indiferent ca se dau de stanga sau de dreapta.Sunt niste sforari care pentru binele lor si a odraslelor lor tradeaza si pe muma-sa.Indiferent de tipul de lege a pensiilor tot ne frigeau.Zice unul ca acum ne prindea bine legea contributivitatii.Colegul uita ca ea era altfel decat la civili.Sa faca bine colegul sa-si calculeze pensia dupa algoritmul de la civili si sigur isi va pune mainile in cap.Pana cand nu se va realiza coeziunea dintre noi indiferent ca suntem militari sau politisti,pana cand nu intelegem ca funia este comuna indiferent de anul pensionarii,pana cand nu vom renunta la orgolii prostesti de tipul, eu am doua perechi si tu numai una,pe a ma-tii,ba pe a ma-ti, vom fi victime ale politicienilor.
  Nu va mai certati de pe pozitii de partid.La noi la nivel de conducere nu sunt partide ci gasti.Codosii nu-i gasiti printre membri de rand ci la nivel de conducere.Credeti-ma ca stiu ce spun.

  RăspundețiȘtergere
 23. Tehno,
  GP are scl.mil., absolvent academie și drept!
  Fara un mare efort...Lt.col.-Col.!
  Cu siguranță!

  RăspundețiȘtergere
 24. Luminițo,
  Da informată mai ești.....!
  Da și tu detalii.

  RăspundețiȘtergere
 25. Cornele,
  Uite că s-a făcut dreptate!
  http://www.stiripesurse.ro/ultima-ora-camera-deputa-ilor-a-schimbat-legea-pensiilor-in-urma-unui-scandal-public_1228542.html

  RăspundețiȘtergere
 26. Cam tarziu ati aflat ca astia cand simt ca isi pierd scaunele isi dau mana indiferent ca se dau de stanga sau de dreapta.Sunt niste sforari care pentru binele lor si a odraslelor lor tradeaza si pe muma-sa.Indiferent de tipul de lege a pensiilor tot ne frigeau.Zice unul ca acum ne prindea bine legea contributivitatii.Colegul uita ca ea era altfel decat la civili.Sa faca bine colegul sa-si calculeze pensia dupa algoritmul de la civili si sigur isi va pune mainile in cap.Pana cand nu se va realiza coeziunea dintre noi indiferent ca suntem militari sau politisti,pana cand nu intelegem ca funia este comuna indiferent de anul pensionarii,pana cand nu vom renunta la orgolii prostesti de tipul, eu am doua perechi si tu numai una,pe a ma-tii,ba pe a ma-ti, vom fi victime ale politicienilor.
  Nu va mai certati de pe pozitii de partid.La noi la nivel de conducere nu sunt partide ci gasti.Codosii nu-i gasiti printre membri de rand ci la nivel de conducere.Credeti-ma ca stiu ce spun.

  RăspundețiȘtergere
 27. Dans cette nouit se ,,sarbatoreste'' Noaptea Satanei! Care-i cel mai devotat lui domnul drak si se intzoleste hidos sa-l shucareasca pe Hristos, ala e cel mai bengos dracos! Hamerecanii ne-au dat tot ce-i mai jegos din folclorul lor tenebros, muk, tzatza si os, alaturi de sfantul Valentin Cocardel si sfanta lulii, Valentina Pelinel! Un diliu incodat, cu bostan si coarne de drak, in loc de cap, a inventat si panarama asta ce-a dat pochimea total peste cap!

  RăspundețiȘtergere
 28. DL CAESAR NU A INTELES CA ACEA CONTRIBUTIVA NU ,, SEMANA,, CU ACEEA DESPRE CARE VORBESTE ?
  DL CARAIAC SAU CUM II ZICE IN DOUA EMISIUNI TV NE.....UMPLEA DE CONTRIBUTIVA , UNEA O INTREBARE SIMPLA DE CE SUNT .....2 CONTRIBUTIVE ?
  SCUZE CA AM FOLOSIT UNELE EXPRESII CE APARTIN DL CAESAR .

  RăspundețiȘtergere
 29. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 30. Luminița,
  Așa este! Eu am primit deja actualizarea pensiei. Cu 15%!

  RăspundețiȘtergere
 31. @ Iulian, Multumesc, insa citisem deja, dar nu ma dumiresc ce dreptate mi se poate face ca nu este explicita pe inteles si cu trimitere la MApN. Jurnalistii astia a lu' peste prajit, doar cand este vorba de un macel, sange, intestine eviscerate si alte grozavii ne toaca cu amanunte la cap pana la greata, dar cand se dau stiri importante, legislative, te fac doar sa bajbai pe supozitii si interpretari! Doamne, ajuta sa ne fie si noua bine! Poate-mi descalcesti siuatia relatata s-o intelega chiar si altii, precum prietena Luminita!

  RăspundețiȘtergere
 32. Pe pagina mea de fb, le-am trantit o poezie-revolta, invectiva, politicienilor, in numele tuturor, de-o sa ma tina minte cat or trai, ca tare-o mai merita, jigodiile MINT, FUR si INSEL!

  RăspundețiȘtergere