Un produs Blogger.

duminică, octombrie 29, 2017

Ea a umilit-o pe Halep, ea i-a salvat și locul I WTA

23 comments

23 de comentarii:

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eu nu urmaresc nici o activitate sportiva, dar stiu ca unica Halep e pe locul 1 in lume! Uneori, mai depinde si de altcineva ca sa obtii laurii, dar tot o victorie se numeste, prin inferioritatea adversarului. Uite ca alaturi de nume grele, Tiriac si Nastase, si aceasta profesionista va ramane in istoria tenisului romanesc, iar la ora actuala ar fi cam singura mandrie si faima in lume, ca in rest i-am speriat cu coruptia, hotiile, caderile de guverne si alte idiotenii! Bravo, frumoasa si talentata sportiva tenismena! Ai facut mai mult decat toate guvernarile, partidele si politica din ultii 27 de ani pentru patria noastra, Romania! Felicitari!

Iulian Mareș spunea...

Tristă și amar-dulce este ironia sortii!
Îmi amintește de Boris Eltân călare pe un tanc al unei DTc sprijinită de o D.Pșt. și una Aer.Mob. conducând politic asaltul pucistilir din Duma de Stat și eliberarea lui Gorbaciov din ghearele celei mai conservatoare aripi KGB!
Ulterior Gorbaciov ar fi primit o replică de la Eltân: Eu te-am eliberat că să te suspend și destitui democratic! ...dar Vorbi avea un spate bine garnisit în bănci străine, a înțeles și a plecat!

Makidoano, tu sa continui, căci poți!
O adevărată amazoana! (Kiar și-a tăiat din sâni să nu mai incurce)
Femeia asta este capabilă de mari sacrificii pt gloria sportivă!
Succes!

Huhu Rezea spunea...

@Flavius@Mares
Măi băieți, în film este poloneza Wozniacky, câștigătoarea turneului campioanelor de la Singapore, nu makedoanca Halep.

Vasile spunea...

poloneza Wozniacky?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Stiu, onorabile, dar eu ma refeream la regina noastra, romanca, Halep! Aia din poza e doar o printesa...bunacioaica de indoaie calea ferata! Asta cu bunaciunea, a noastra cu intelepciunea si locul 1!

Leon spunea...

H-le, Wozniacky parca este daneza, nu poloneza..!
Halep cred ca va ramane in istoria tenisului feminin terminand pe locul UNU in lume, fara sa castige macar unul din cele patru mari turnee din anul 2018..!
Bravo ei pentru aceasta performanta si mult succes in continuare !!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ha, ha, ha! Si una rece: Am luat cafteala cu 5-0 de la Israel, la tenis inter tari! E cea mai rusinoasa infrangere, dupa ultimul esec de acum 27 de ani! Din echipa noastra face parte unul, Frunza...A chicat frunza in plina toamna! Rusinicaaa!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Titlul este cu Halep și posibilitatea că tot ea să rămână ne 1 până la sfârșitul anului!

tehnocrat spunea...

Tenismena Caroline Wozniaki este daneza nu poloneza.

Huhu Rezea spunea...

Carolina este o daneză de origine poloneză.
Cine a urmărit finala de la Singapore a realizat că tatăl său i-a dat indicații în
limba poloneză.

IAR99Army spunea...

i eu subscriu la un partid al militarilor, dar cu oameni seriosi si nepatati PENAL ori POLITIC ! este singura solutie viabila pentru a ni se respecta DREPTURILE FUNDAMENTALE AL OMULUI. Daca nici atunci militarii in rezerva nu se vor inscrie in acest partid impreuna cu sotii/sotiile, cu copii, parintii, rudele ori prietenii atunci ne meritam soarta. abia dupa ce acest partid prinde putere si devine parlamntar se poate schimba si pentru activi ce spune R26500. Si eu pot sa confirm ca in perioada 2009/2012 am simtit ca politicienilor de atunci cu base si boc in frunte le era teama de amploarea pe care o luase SCMD si mai ales de actiunile acestuia in strada in toata tara. Altfel nu este decit smiorcaiala din partea noastra pe retelele de socializare. la craiova din pacate unii din liderii locali ai SCMD au urmarit doar interese personale si au ajutat-o pe LOV sa ajunga primar ca acum aceasta sa isi bata joc de noi si sa ne-o traga cum vrea muschii ei. iar acesti lideri au fugit la ROMIL Bucuresti ca sa fie tot linga LOV. este neacsule asa sau nu ai observat ?

Viss spunea...

Născută în Polonia, din părinți polonezi, este însă cetățean danez. Haley nu e singurul număr unu care nu a câștigat un turneu de GS. Cel mai bun exemplu este Wozniaki. Legat de performanțele altora, cu tot respectul, puțină îngăduință pentru Frunză. Măcar pentru faptul că a acceptat să muncească pentru Federația Română știind că pierde bani.

Geo spunea...

Cornelius,bunaciunea de care amintesti a fost nambar uan in 2010.Si cum ce e frumos e trecator, cred ca si visul makedoancei va tine destul de putin.

Huhu Rezea spunea...

@Vis
Este născută în Danemarca, la Odense, din părinți polonezi.

CEZAR spunea...

De tot rasul..
Partid al militarilor...doar aceasta ideie nastrusinica si ne da dimensiunea ..reduceri mentale de care beneficiaza unii..pe aici foarte gomosi si foarte..autoevaluati ca ..inteligenti de scapara ..recte neacsu..etc...
1. ce orientare ..doctrina politica are acest..viitor partid?
2. ati luat in calcul..ca daca este votat de toooti militarii..obtine cu succes ..frumosul rezultat de 1,12% in cel mai fericit caz..?
3. desigur marii vizionari precum Micutu&T-2Mkiss..spera sa.l voteze si ..maicile din manastiri ....

Mihai spunea...

””Principiile dreptului penal se îmbogătesc începând din data de 29 10 2017 cu ” POSTULATUL LUI MAREȘ” publicat în MO-Huhu Rezea

”Eu, cetățeanul nu trebuie să îmi demonstrez nevinovăția, ci tu procuror trebuie să dovedești vinovăția!”

Încă o zicere notorie a eminentei sale Mareș ,după ce apara cu ferocitate pâna la cele mai oribile înjuraturi la celor care aduceau in lumina afacerea braziliano-TL_iurmaneană ”
”Iulian Mares30 octombrie 2017, 10:30 pe R 26500 ”elita”
În atenția filateliștilor și nu numai!
Posta Română a emis un nou timbru, de colecție!
Timbrul are kipul lui Dragnea și ca noutate el poate fi lins sau scuipat pe ambele părți! ”

Ca atare cu lichelele astea în stare să lingă orice clanțe pentru a-și satisface propriile interese ca apoi daca nu le iese pasenta sa-i scuipe ca pe o masea stricată se vrea a se construi ”un partid” pe baza de participare în masa a rezervistilor !!!!!!!(((((((((

Aș fi tare curios ce ati sti să faceti având la baza LM-ul pentru acestă natiune (economie,salarizare,pensii civile ,învatamânt,justitie, investitii- locuri de munca, politica externa,etc ,etc) după ce iesiti din ritmul cazon al problemei pensiilor militare ,aranjatul prin rastel si a datului cu var a bordurilor din cazarmă.

@ tigri2 , nu-i sari cumva în ajutor colegului tău crescut sub neonul biroului din ministerul de ”forta”( cinci generali pe metru patrat grijulii cu propriile lor interese)

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...


Costică,
De fraieri ca tine este drumul plin!
Referitor la Dragnea, era un simplu banc,...și atât!
Mintea ta de fost sing., actual umil agent de asigurări, plin de datorii neonorarete la foștii colegi, este plină de neînțelesuri; dacă erai așa de înnobilat te luau și pe tine, nu rămâneai la hangar!
Dar nu asta-i problema noastră și tu o faci "ca proasta pe pod că nu știe ce are sub fustă"!
Procurorii din republica procurorilor pot acuza o țară întreagă...ei, și? Nu cumva trebuie să și demonstreze vinovăția cu probe, martori și înscrisuri, nu doar cu înregistrări și transcripturi măsluite? Trebuie să merg eu sa demonstrez că sunt nevinovat? Ăsta-i principiul dreptului tău? Să fii sănătos! Așa tot poporul ar trebui să meargă, din timp să ia hotărâre că nu a făcut nimic! Și kiar vezi că unii ar trebui judecați că nu au făcut nimic și prin atribuții trebuiau să facă! Știe mintea ta că în vest fotografia digitala nu e probă? De ce pierdem pe bandă rulantă procese la CEDO? Pt procurori slabi, aserviți și judecători de proastă factura morală!
Și se scoală și unul ca tine, cu ceva cursuri audiate, să îi și susțină! Susții în fapt corupția magistraților.
Rămâi cu credința ta și sunt convins că ți se va întâmpla kiar și mâine!
Pe final, te-a oprit cineva, cumva să soliciți tu poziția mea? Dacă nu, taci și mergi înainte, căci este loc sub soare și pt vulpea care zice că strugurii sunt acri!
Tu nu vezi, Costică că așa cum ești, și curajos nevoie mare, postezi cu un ID, ce conduce spre indicativul unui pilot militar, adică ceea ce nu ai putut fi niciodata!
Nu mă mai plictisi cu pdv economice, financiare și juridice furate de pe site-uri!
Îți doresc sa mergi tu în instanță și să te zbați să demonstrezi că ești nevinovat în fața unor acuzații neghioabe, de acum 10 ani, ca să simți în cerul gurii toată justiția!
Un prost te acuză că ai măsluit petrol de aviație acum 10 ani, plus 3 înregistrări telefonice aranjate digital! Marș Costică la tribunal, căci 5 ani de "studii" sunt garantați!
Tuturor celor care gândesc că tine le urez o experiența inedită...un proces pe parcursul a 4-5 ani și vorbim după aceea!
Clar, domnule judecător, șef secție la ICCJ? ..., dar ce șef secție, însuși un izvor de drept, profesorul profesorilor!
Hai, ne lași? Nu am eu studii juridice, dar tu susții prostii ce țin doar de cei care au prăbușit încrederea în justiție!
Așa i-a fost dat poporului român să treacă și prin experiența asta, dar va da cu ei de pământ!
Tu nu te-ai prins că nu am nimic cu politica și politicienii? Cel mult conflicte și cel mai ales cu cei pe care tu îi pupi în locuri din care te alegi cu nasul maro! Mereu!

PS-Buldogul ajutat! Fapta nu există! Așa a fost înlăturat un posibil președinte de partid! Asta-i justiție! Suntem nebuni și orbi toți? Buldogul îmi era antipatic, a făcut poate multe, dar nu așa se procedează!

Mihai spunea...

@ Mareș
Ha ,ha ,ha . O luași pe aratură . Chiar nu trebuia sa stergi.
Daca ai curiozităti poti să-i ceri lui Olescu fișa mea în integralitate de la decizia pe contributivitate în care figureaza negru pe alb la rubrica conditii de muncă lună de luna ”alte conditii ” de la absolvire până la trecerea in rezervă. daca ole a recunoscut cred ca nu-ti permiti sa te indoiești.
Daca Huhurez ar mai fi pe fb i le-aș trimite si lui. sau chiar tie insa din câte stiu nu a-i ajuns la etapa fb.
Ca atare ”alte conditii” de la absolvire la trecerea în rezervă.
Daca nu stii cum arată o fisă de la decizia pe contributivitate te lămureste tigri 2.

iceparu spunea...

Si femeile de origine poloneza sunt frumoase dar foarte artagoase.Prin 1986 daca memoria nu ma insala cand ne invadase polonezii un militian a oprit un autoturism inmatriculat in Polonia pt.incalcarea regulilor de circulatie.Femeia care insotea polonezul a sarit pur si simplu la gatul militianului .

Huhu Rezea spunea...

Degeaba comentați politică şi despre pensii pe acest topic că nu le public.

Iulian Mareș spunea...

T3 ,
Identitatea asumată nu fișa blurata la nume..