Un produs Blogger.

sâmbătă, noiembrie 04, 2017

Liviu Pleșoianu, contracandidat pentru Dragnea și Iohannis?

71 comments


Liviu Plesoianu a distribuit postarea publicată de Liviu Plesoianu.
Iohannis – Președintele #POSEDAT
Să spui despre cineva că e „obsedat” dacă vorbește fără preget despre DREPTURI și LIBERTĂȚI, despre STATUL PARALEL și ABUZURI e semn că tu însuți ești #POSEDAT, posedat exact de Statul Paralel în fruntea căruia te afli! Nimeni nu ar trebui să se mire de răspunsul tău de ieri. Ai spus că „nu există Stat Paralel” tocmai pentru că acest Stat Paralel, cât se poate de real și de activ, este Statul Tău!
Așa cum ai vrut Primăria Ta, Casele Tale, Guvernul Tău, „românii Tăi”, următorul în șir, pentru a închide, este STATUL TĂU! Tu, Klaus Werner Iohannis, ești doar formal „Președintele României”. În mod real, ești Președintele Statului Paralel.
NU ești cu adevărat Președintele României, ești Președinte pe „Planeta Românica” a procurorului „Portocală”.

NU ești cu adevărat Președintele României, ești Președintele scrâșnitor din dinți al celor care ABUZEAZĂ, al celor care se consideră o CASTĂ SUPERIOARĂ, al celor care se consideră deasupra legii, a Constituției și a muritorilor de rând!
NU ești cu adevărat Președintele României, ești Președintele celor din Sufragerie, ești Președintele înstelaților și acoperiților, al tuturor celor care consideră că România e „privata” lor. Ești Președintele lui KOVESI, lui COLDEA și lui MAIOR, care ne sfidează cu buna ta știință spunându-ne că erau „la un eveniment privat” acasă la Gabriel Oprea în seara turului II al alegerilor prezidențiale din 2009!
NU ești cu adevărat Președintele României, ești Președintele Ioanei Ene Dogioiu, care cerea în prime-time „arestarea judecătorilor Curții Constituționale a României”!
NU ești cu adevărat Președintele României, ești Președintele postului Realitatea TV, care ne dă non-stop lecții de moralitate și economie de la adăpostul celor 24 de MILIOANE DE EURO taxe și impozite NEPLĂTITE la stat de 6 ani de când sunt în insolvență!
NU ești cu adevărat Președintele României, ești Președintele pseudo-patriotului Rareș Bogdan, care întreține în fiecare seară ideea că cei din Ardeal le sunt cu mult superiori celor din restul țării. Nu, Iohannis, nu Bogdan – românii sunt UNA, oricât ați încerca voi să-i dezbinați! Suntem aceiași OAMENI, aceiași ROMÂNI, cu calități și defecte, cu bunele și relele noastre! Iar adevăratul pericol, adevărata cauză a MALADIEI DEZBINĂRII ce ne-a cuprins sunt oameni ca voi!
NU ești cu adevărat Președintele României, ești Președintele Liviei Stanciu, din cauza căreia România a fost condamnată la CEDO în mai multe rânduri, din cauza căreia doamna Mariana Rarinca a stat 6 LUNI la închisoare fără a fi vinovată! ...Ceea ce te-a determinat să o „pedepsești” pe Livia Stanciu numind-o judecător la Curtea Constituțională a României!
NU ești cu adevărat Președintele României, ești Președintele „Geacă Roșie”, care a călcat în picioare Constituția și, în loc să MEDIEZE, a incitat la proteste și chiar a ieșit în stradă cu scopul dărâmării unui Guvern perfect legitim! În ce țară din lume se mai întâmplă așa ceva!? Cum poți să pretinzi tu, Iohannis, că ești „Președintele tuturor românilor” când tu te faci că pur și simplu NU EXISTĂ MILIOANE de români care simt și gândesc cu totul diferit față de tine!?
Dacă noi, MILIOANELE DE ROMÂNI care suntem interesați și care VORBIM despre DREPTURI și LIBERTĂȚI, despre STATUL PARALEL și despre ABUZURI, suntem pentru asta niște „OBSEDAȚI”, atunci am și eu a-ți transmite ceva:
Te consider un Președinte #POSEDAT! Posedat de DEMONUL LĂCOMIEI, al lăcomiei de a avea cât mai multe case! Posedat de lăcomia de a le obține chiar și prin FALS și UZ DE FALS, cum spune clar instanța care a dat sentința DEFINITIVĂ și IREVOCABILĂ prin care ai pierdut respectiva casă!
Te consider un Președinte #POSEDAT! Posedat de DEMONUL PUTERII, al puterii ABSOLUTE care să-ți permită ție să faci orice, să CALCI peste VOTUL românilor, să rupi țara asta în bucăți, să ne fărâmițezi în bucățele atât de mici și să ne asmuți unii împotriva altora până când cu greu vom mai putea să spunem că suntem o națiune, că suntem un popor!
Te consider un Președinte #POSEDAT! Posedat de DEMONUL FRICII, al fricii că Statul Paralel pe care îl slujești te va băga chiar pe tine la pușcărie, folosind la momentul „OPORTUN” unul, două, trei dosare... câte e nevoie! Cu atât mai mult cu cât tu chiar știi despre tine că ești victima lor sigură. Pentru că tu chiar știi cu ce te-ai ocupat...
Te consider un Președinte #POSEDAT! Posedat de DEMONUL DEZUMANIZĂRII, demon care te-a convins că e bine să NU o grațiezi pe mama fetiței care te implora la televizor. Acolo unde îți duci tu mâna când se intonează imnul național e doar un VID ABSOLUT, Iohannis! Dacă acolo ar fi bătut cu adevărat ceva, ai fi înțeles că o fetiță cu tatăl foarte bolnav, cu „locuința” într-o anexă, are nevoie să fie alături de mama sa, care făcea pușcărie pentru că greșise și furase alimente pentru fetița sa. Dar tu, dacă ne amintim, ești cel care a fost în stare să spună asta: „Alţii au investit în copii, în educaţia copiilor, noi am investit în imobile”.
Faptul că vom intra în 2018 cu tine Președinte este un PURGATORIU prin care ne e dat să trecem! Cu tine Președinte, riscăm să ajungem să ne „comemorăm” țara, în loc să ne-o „aniversăm”. Dar tot e ceva bun în toate aceste lucruri. Partea bună e că linia de demarcație devine tot mai clară. Din ce în ce mai mult și din ce în ce mai clar, tu te desprinzi de România și ajungi să fii în integralitatea făpturii tale Președintele STATULUI PARALEL. Iar 2018 e despre România, nu despre statul tău paralel... Iar 2019 e tot despre România și despre VOTUL românilor, nu despre Noua Securitate pe care o slujești cu sârg...
Oricât te-ai strădui tu, oricât s-ar strădui GRUPUL din care faci parte să ne țină departe de propriul Destin, românii, în marea lor majoritate, vor reașeza trenul pe șine. Și vom merge mai departe... În 2018, din păcate, probabil tot cu tine. Din iarna lui 2019, din fericire, fără tine.
...Fie să FIM!

71 de comentarii:

Unknown spunea...

Ce subtil esti mai nea Huhurezule. Acum il bagi subtil in fata pe Plesoianu. O parte din cititorii tai sunt isteti si mai cauta si alte surse de informare. Cine e Plesoianu ? A iesit din borcanul cu cacao a lui Voiculescu. Memoria mea imi spune ca a fost si Ionahis pe la Grivco in urma cu ceva ani. Ei, nu te supara, pe multi dintre noi chiar nu ne mai intereseaza ce spune Plesoianu. Vrei sa pariezi cine va fi urmatorul presedinte ? Sper ca nu te deranjeaza subtilitatea mea.

Huhu Rezea spunea...

Cu toată subtilitatea pe care ți-o atribui se vede şi din cosmos că ești un băsist sau un ong-ist admirator de "Geacă Roşie"
Nici nu mai contează frustrările voastre.
Deocamdată pentru noi, pe partea stângă contează ca Plesoianu se remarca prin a fi un redutabil politician capabil sa trimită în istorie statul paralel cu ifose cosmopolite şi de dreapta.

Unknown spunea...

Ajuns colonel dupa 37 de ani in Armata Romaniei, ma las jignit de un ieftin propagandist politic ce ma catalogheaza ca basist. Nuuuu. Sunt sorosist daca nu stiai, ba nu, chiar taranist. Ei, acum poti dormi linistit si sa visezi la faptul ca acea stanga de care tot faci tapaj de atata timp, a condus Romania 80% din anii petrecuti de la revolutie. Rezultatul : nema autostrazi, spitale, invatamant, privatizat si vandut pe gratis, salarii de mizerie etc.etc. A, sa nu uit, inghetarea pensiilor militare si dezonorarea statutului nostru daca mai era nevoie. Si sa retii domnule nebasist, daca ai putina materie cenusie, PESEDEUL nu va da un presedinte de acum in 20 de ani. Si tare sa-ti fie teama ca in 2-3 legislaturi, acest partid va deveni un PEMEPEU mai maricel la ce fauna a mai ramas in acest partid. Stiu ca te doare, stiu ca suferi, poti sa ma jignesti cat vrei, realitatea te contrazice. Si mai scuteste-ma cu statul paralel si alte asemenea lozinci ca untul, ouale, carnea, benzina, gazul sunt mai importante pentru noi. Pentru psd, nu. Eliberarea infractorilor, da.

Iulian Mareș spunea...

Îmi place Plesoianu din f multe pdv!
Dacă renunță și la coadă....este super!
Trebuie aparat contrainformativ!
Într-un an poate șterge pe jos cu orice lingău autist, așa zis politic!

iceparu spunea...

Curios.Hotii striga hotii.Huhule care stanga?Cunosti o alta tara in care stanga e mai bogata decat dreapta? Un membru PSD de marca nominaliza ca apartinatori statului paralel ofiterii cu functii de raspundere din SRI,SIE,MApN,MI,STS,SPP,parte din procuratura si judecatori, precum si cei ce nu se schimba din functii din ministere atunci cand se schimba de la putere partidele.Ca pesedist vadit infocat impartasesti asemenea ideie?
Nici pe departe nu nutresc simpatii probasiste dar nu vad un contracandidat la functia de presedinte.Ca vrem sau nu vrem Iohan garantat are un al 2-lea mandat.Nu-l voi vota dar nici o alta persoana nu va avea votul meu.

luminita spunea...

DE acord ca PLESOIANU este un PSD curajos , dar sa fie preedinte de tara , asta nu cred ca ar fi bine , altceva trebuie acestui popor , un adevarat om de stat , oare nu ar putea sa candideze ADRIAN NASTASE in2019? sau cineva de talia lui , PLESOIANU . nu . este doar un baiat curajos , putin obraznic si deocamdata sa astepte sa mai CREASCA

Iulian Mareș spunea...

Curaj, verva si verb, analiza rece, cerebral si bine intentionat, Plesoianu cred ca este incomod si conducerii PSD!

Cand toti stateau si doar comentau, el mergea la DNA sa o roage pe insolenta sa raspunda la o singura intrebare!
Avea genunkiere de basketbalista la Oprea in garsoniera? Dar bentita pt par?
Oare de ce a invitat-o Oprea? Are miniteren de basket? Voia un skimb de pase, sa vada daca-i poate pune "capac"?

Huhu Rezea spunea...

@iceparu
Memoria blogului păstrează simpatiile tele băsiste, nu te mai fandosi acum cu mălai mare, asin între mioare, prin piețe şi pe trotuare.
Dacă te oboseai să citești textul scris de Plesoianu aveai o reacție mai inteligență.
Cel puțin,@luminița zice că acest tânăr politician este cam obraznic.

Mos spunea...

Atat timp cat Plesoianu face parte din partidul care si a batut joc de armata si pensionarii ei nu merita sa fie luat in seama. Aschia nu sare departe de trunchi.

luminita spunea...

OBRAZNIC......in mod pozitiv , este un baiat inteligent si este folosit pe post de cal troian , sa vedem ce va face in viitor , poate sa fie nu PRESEDINTE , dar un sef de partid , eu zic ca s-ar putea , dar va avea de intampinat multe greutati chiar din partea multora cu care azi este partener........priviti la PONTA si ai lui din trecut

luminita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
CEZAR spunea...

@/I'Teparu..
Vezi /..SUEDIA(VOLVO)..de 50 de ani stanga PSD..ii la putere ..!!

Iulian Mares spunea...

Îmi place Plesoianu din f multe pdv!
Dacă renunță și la coadă....este super!
Trebuie aparat contrainformativ!
Într-un an poate șterge pe jos cu orice lingău autist, așa zis politic!

Mai sa fie ..asta ma ..PLAGIAZA...!!!

luminita spunea...

DLE UN ce dracu vrei de fapt? ce cauti aci si ce vrei , ia mai lasa-ne in pace , aci tu nu ai ce cauta , du-te invartindu-te si afla ca pe acest tanar PLESOIANU , il simpatizez ff mult , este altfel decat multi altii si ii doresc sa se afirme si sa ramana cinstit ,curajos ,da si obraznic , ca asa merita lunganul asta de IOHANIS multe case. Ar trbui sa se dea o lege in parlament ca dupa ce pleaca de la presedentie sa se duca la el acasa , nu in casele statului .

avianyc spunea...

@ Huhurez
Sper ca nuai ajuns să-ti pui speranta în aventurieri.
Cam in ce postura eram azi daca Iohan reactiona promt la ”cerinta imperativă” a d-lui Plesoianu si îl expulza sau declara ”persona non grata„ pe ambasadorul USA in Ro.
Daca la anul ,specific lucratorilor doar in mass media, isi gaseste alti stăpâni si spune tocmai pe verso ce spune acum ,precum multi altii din breasla lui , ce te faci cu el ?

Ein Stein spunea...

@avyanic
Fratele meu de blog nu te inteleg, in articolul anterior ai facut o analiza despre trecerea contributiilor in sarcina angajatului si ai apreciat-o ca singura solutie si nu mai continui.
Pai tot esafodajul psihedelic privind trecerea contributiilor la angajat, ca sa fie eficient, se bazeaza pe o promisiune a lui Dragnea ca va initia un act normativ ce va considera infractiunie neplata contributiilor de catre angajator in contul angajatului. Ce dracu il impiedica sa faca acelasi lucru pe structura existenta? In legatura cu firmele de partid si binomiale care folosesc diferite tertipuri pentru evitarea platii contributiilor. Vreau sa te asigur ca noul act normativ va avea suficiente, da suficiente rau de tot, portite ca firmele respective sa-si vada in continuare de activitate fara sa plateasca nimic la buget. Daca nu esti convins de lucrul asta da-mi un singur exemplu de lege din orice domeniu care nu e poluata cu astfel de prevederi. Analiza ta e valabila pentru o tara ca Germania dar noi traim in Romania. Singurul lucru care trebuie remarcat in toata aceasta nebunie e incapatanarea si prostia epica de care dau dovada ocarmuitorii momentului, sindicatele, patronatele, cei de la UE, USA, etc ii trag de urechi si le spun ca nu e bine, ei nimic, Batman.

gheo spunea...

Domnule ”H”, Presedintele Johannis este pana la urma ”produsul nostru, al romanilor, dornici de pomeni constand in ”vodca, bere si mici gratis, acceptarea de minciuni fara numar, lasitatea si indiferenta unui popor dezinteresat de propriul destin. Poate ca oa o sa spuneti ca ”al dvs NU, poate nici al meu si poate ca a inca o 100 ... dar, pe partea opusa , in ultimii 27 de ani au existat in permanenta ”500, 1000 sau 2000 (ipotetic) de aprobatori bine dirijati si dornici sa fie asa, ramasi impamanteniti in dogmele ”minciunii de partid si de stat” care au probat si asteptat cu nerabdare sa primeasca ”pomenile electorale si minciunele aferente”, inconstienti ca, ELE tin doar O ZI, dupa, urmeaza calvarul prin care trec pana la urmatoarea campanie electorala - gratis. Ca pe langa minciuna, cel mai rau va urma ”distrugerea si vanzarea propriei tari pe care ei, ”neispravitii au primit-o independenta cat de cat”. Sa fim sinceri, traim o epoca a ”minciuni, perversitatii, manipularii ajunse la nivel de mare arta” iar romanii, un popor care a trait mereu in saracie, incultura, cu putine exceptii notabile, prea putine sa poata schimba ceva, a fost si este o ”prada usoara a uscaturilor autohtone sau de aiurea, lacome, dornice de imbogatire indiferent de consecinte”, ce naiba ne tot cainam ”unul, 10, 100 sau 1000 cand ... zece mi sau multe zeci de mi sunt indiferente si urmeaza interese straine propriilor interese, din pacate. Asta-i Romania pe care o cainam, nu aceea despre care vorbeste Marele Eminescu (asasinat din interese straine si ale lui Carol I si ale altora carora astazi le ridicam statui si nume de strazi) ... ”Ce-ti doresc eu tie, dulce Romaniei ... utopii !!! din nefericire si atunci ca si astazi ...

Ein Stein spunea...

Ca apari toata ziua bunaziua la TV-uri si sa spui lucruri minunate si pline de intelepciune, cum face Plesoianu in conditiile in care nu reprezinta mare lucru in PSD, trebuie sa te intrebi cum reuseste. Eu de ce nu apar la TV ca poate am mai multe lucruri bune de spus. Asa ca atentie la manipulare.
PSD-ul are oameni mult mai valorosi decat Plesoianu, spre exemplu Catalin Ivan, asta nu inseamna ceva. La un moment dat tot va trebui sa intorci serviciul celor care te fac sa apari toata ziua pe sticla si sa cuceresti inimile oamenilor cu vorbe de duh si intelepciune.

Ein Stein spunea...

@all
Hint
Cum descoperi un basist?
Primul indiciu, niciodata nu va recunoaste ca e basist.
Al doilea, incearca sa te atraga intr-o tabara punandu-ti in carca tot felul de mizerii pe care le face un partid sau altul.
Al treilea, limbaj extrem de agresiv si obraznic.
Al patrulea, toti ceilalti sunt hoti, penali si au facut doar lucruri proaste.
Al cincilea, toti ceilalti sunt de vina.
Al saselea, le stie pe toate.

Basistul e de doua feluri
1). basist in mentalitate
2). basist inregimentat
Ambele tipuri sunt extrem de daunatoare insa cel mai periculos e tipul nr.1, cel in mentalitate.

avianyc spunea...

@ Huhurez
Iar blochezi libera exprimare (dreptul constitutional la opinie) ??

avianyc spunea...

@ ein stein
Trebuie remarcat faptul ca prin trecerea contributiilor de la angajator in statul de plata al angajatului si plata lor de către angajator (prin lege) se creaza un raport juridic intre angajat (ca proprietar de drept al valorii contributiilor prin statul de plata) si angajator ,mandatat sa le plateasca (lipsa contractul de mandat inlocuit de prevederea legala de obligatie a platii) si totodata inca un raport juridic intre stat (ANAF-colector al cotizatiilor) si angajatorul cu obligatia de plata.
Infractiunea este generata în cazul în care angajatorul nu plateste o suma preluata de pe statul de plata a angajatului (însușire de foloase necuvenite ,etc.).
În caz de neplată ANAF-ul este obligat sa-l urmareasca prin decizie de impunere si executare silită iar angajatul îl poate urmări prin plângere penală dacă legea nu va prevedea dispozitii exprese.
De aceea se cere psd-ului întocmirea unei legislatii clare pe subiect cu mentiuni precise atât pentru angajator cât si pentru colector si angajat.

Vully spunea...

Plesoianu este un tânăr tip Ponta cu gândirea lui rebela adevărată.Ce nu.mi place este că devine câteodată trompeta lui Codrin întrebuci cum i de spune în partid , după escapadele cu fufele secretare din Kiseleff.Plesoianu este acceptat de Daddy că lovește bine , deșii a fost la Bruxelles sa ridiculizeze pe Kovesi , când sa întors a aflat de la Ponta că IOhanis are blat cu Daddy.Una peste alta până nu iese de supt tutela lui Daddy și Codrin rămâne necredibil.Achiesez la articolul lui , e super adevărul despre Sasu mutalau.Acelasi lucru îl simt și eu.

Stelian P. spunea...

@Ein Stein
Imi place. Sa vedem cazul meu:
"Primul indiciu, niciodata nu va recunoaste ca e basist."
Am recunoscut ca am fost dar m-am vindecat. Se pare insa ca altii nu-mi permit sa ma vindec, stiu ei mai bine ce cred eu.
"Al treilea, limbaj extrem de agresiv si obraznic."
Da, sufar de agresivitate si sunt obraznic, chiar obositor pentru unii.
"Al saselea, le stie pe toate."
Nu stiu cine a spus ce urmeaza dar ma recunosc in spusele lui."Cu cit stii mai multe cu atit mai mult iti dai seama ca nu stii nimic." Cei care ma iau la misto dovedesc doar ca ei STIU.
"Basistul e de doua feluri
1). basist in mentalitate
2). basist inregimentat"
1. Degeaba spun ca m-am vindecat. Cei care doar STIU cunosc raspunsul mai bine decit mine.
2. In fine imi completez si eu pensia cu banii lui Soros. Sper ca in seara asta se plateste mai bine.

iceparu spunea...

Huhule,memoria iti joaca feste.Cand eu strigam "iesi afara javra ordinara"tu erai spectator.Deosebirea intre noi doi consta in faptul ca eu nu am fost si nici nu sunt indoctrinat politic.Nu vad in Romania in prezent o stanga sau o dreapta, autentice ci doua adunaturi cu interese proprii.La vedere se injura iar in spate se pupa.
Mi-ai ramas dator cu o lamurire.Nu mi-ai definit statul paralel.

Iulian Mareș spunea...

Stelica,
In seara asta nu se dau bani ci doar gogoși!

Cezar,
Nu știu cum stă treaba, doar la Universitatea de Vest este legal 4-5% plagiat!

Necunoscutul
Daca ai "Ajuns colonel dupa 37 de ani in Armata Romaniei", adică avansat, fiind în pensie, de asociația morților vii și Gl. prof.dr. Iliescu?
Eu doar mă întreb cum o fi reușit unul sa fie " Capitan la 15 ani"?

Huhu Rezea spunea...

@Iceparu
Cea mai bună definiție a Statului paralel a dat-o cele care l-a creat, respectiv Băsescu.
El cuprinde persoane din conducerea instituțiilor pe care le-ai enumerat.
Urmărind interviurile date după Referendumul din 2012, în care George Maior, fost sef SRI, spunea că încercarea de demitere a lu Băsescu era un atac la securitatea națională și că presa este un risc de securitate națională, cred că acest personaj, acum ambasador în SUA, a fost și continuă să fie creierul Statului paralel, tras de sfori de CIA.
Spunea el, denumit de Cârstoiu un sergent mesianic, că directorul SRI este primul operativ a SRI ... și nu cum se zice că ar fi doar civilul care este pus de forma la conducerea acestui serviciu de informații.
Coldea și Kovesi sunt doar personaje executante ale operațiunilor de poliție politică gândite de o grupare care încet încet se devoalează.
Ea l-a inventat pe Băsescu pentru a-l scoate din politică pe Năstase, un critic al politicii externe americane, ea l-a ajutat, cu Diaspora, pe Klaus să ajungă președinte.

Iulian Mareș spunea...

Iceparu,
Tu ai dat definiția statului paralel pe cea folosită de baselu!
Ceva va unește....cred că radicalul COOH! :))😂🤔

Iulian Mareș spunea...

Care mai știți ceva de Corneliunsson?
O fi bolnav?

Huhu Rezea spunea...

Dintr-un comentariu pe care nu i l-am publicat am înțeles că nu-l mai lasă doamna Ana să se refuleze prin scris...;);)

Ein Stein spunea...

@avyanic
Sunt convins ca ai dreptate in explicatia fenomenului insa e unul care nu ar fi trebuit sa existe. Nu inteleg de ce trebuie sa inventam apa calda, ea exista si celelalte tari o folosesc din plin. Nu trebuia decat sa se uite peste gard la una dintre tarile sanatoase la cap sa zicem Germania sau Norvegia, exemple de succes, si sa aplice aceleasi legi in domeniul respectiv, CU PUNCT SI VIRGULA. Vrei ca la aia, faci ca ei, simplu si eficient. Au inventat Olguta si Valcov un model revolutionar. Daca lucrurile raman asa te rog sa urmaresti pachetul de legi care va insoti masura si ai sa gasesti o gramada de prevederi care vor lasa porti larg deschise pentru clientela politica, e foarte posibil ca tocmai asta sa fie motivul nebuniei starnite. Noi nu suntem in stare sa facem o lege buna de la un cap la altul, nu avem aceasta capacitate.

Ein Stein spunea...

@Stelian P
Modelul stiintic de devoalare a unui basist pe care l-am scris nu era destinat unei persoane anume, l-am oferit umanitatii din altruism sa-l foloseasca cum doreste.
Impersonal vorbind, din motive lesne de-nteles, daca esti basist in mentalitate nu te poti vindeca, e incurabila maladia pentru ca asta e, nu un curent politic sau alta vrajeala. Basismul e un mod de viata si gandire care reuseste sa adune la un loc ura, rautatea, lipsa de respect, grobianismul, agresivitatea, obraznicia, ingamfarea, prostia. Daca esti basist inregimentat mai ai o sansa, pleci din cloaca si automat redevi om. Simplu.
Gasesti si aici o gramada de basisti in mentalitate dar multi dintre ei nu o stiu.

Iulian Mareș spunea...

Proteste în capitală, în țară și peste hotare!
La Sibiu au fost 2 protestatari..., Avianyc și un tip, cu sex incert, de curând eliberat de la P.Alba!
Au strigat cât au putut! "Jos hoții" și " Cine nu sare îi dăm la picioare!"
La sfârșitul mitingului, ora 20.19, Avianyc tipa și mai tare ... îi dispăruse portofelul și coala A4, pe care desenase un # mare!
Păcat!

Huhu Rezea spunea...

Mareş
Este de înţeles că magistraţii nu ar prea vrea să răspundă material pentru greşelile sau abuzurile comise în actul de justiţie.
De ce li se alătură mitingiştii în acest demers? Dacă i-ar întreba cineva precis ar răspunde că magistraţii trebuie să răspundă. Numai că ei nu ştiu că pachetul de legi propus de Toader cuprinde şi această prevedere pe lângă textele care pun legislaţia penală în acord cu deciziile CCR.
Un filosof francez spunea că doar spiritele mediocre condamnă ce nu înţeleg.

Stelian P. spunea...

@Ein Stein
In sustinerea modelului stiintific de devoalare sunteti amabil totusi sa dati si citeva exemple caci cu generalitati....crede fiecare ce vrea. Dati macar 4 exemple de aici de pe blog ca sa vad si eu limbajul EXTREM DE AGRESIV SI OBRAZNIC al unor basisti. Eu o sa muncesc zile in sir dar tot gasesc un pesedist care se incadreaza in analiza dvs.
Deocamdata va dau ca exemplu de limbaj si argumentatie spusele unui far al pesedistilor aflat sub umbra unei antene dar care nu posteaza aici:
"Azi vom afla cate javre iubitoare de Macovei si stalinismele ei de cacat au mai ramas prin colonia asta de mamaliga. Oricum, sa le ia dracu pe javre!"
PS Colonia asta de mamaliga imi place nespus.
@Huhu
Sunt sigur ca mitingistii sunt de acord ca magistratii sa raspunda pentru greselile VOITE chiar daca nu inteleg ca pachetul de legi IN TOTALITATEA LUI este PUNCTUAL pe linia impusa de CCR. Cind insa vad ca pesedistii sunt mai preocupati de eliberarea borfasilor au mari indoieli ca legile astea sunt bune. Cind mai vad ca guvernul nu a primit avizele necesare (consultative, e drept) dar merge inainte....Eu in locul guvernantilor as scoate chestia asta cu raspunderea si as urmari daca se mai opune cineva si daca asociatiile magistratilor mai indraznesc sa ridice obiectii. Legile trec usor prin parlament iar intr-o noapte cind domnii Dragnea si Tariceanu sunt plecati din Bucuresti si nu stiu nimic din ce se petrece acolo, parlamentarii fara sa stie ce fac adopta o OUG si gata ! Isi mai aminteste cineva metoda ?
@Iulian Mares
Nu s-au dat nici gogosi. Soros a ajuns la fundul sacului. Rusineeeee !

Stelian P. spunea...

PS E vorba despre avizele consultative referitoare la codul fiscal. Le-am amestecat fara sa vreau. Oricum trebuie sa raspund.

luminita spunea...

ALTA porcarie cu aceste mitinguri , protesteaza si nu stiu dece , niste hahalere , le-ati privit mutrele? tot nu aveau ce face si au iesit pe strada , sper ca PSD va merge inainte. Este adevarat ca pe noi ne-a cam suparat , dar sant altii mai bucurosi . Sa vedem ce vor face si pe urma sa se iasa in strada cu motiv .

Dan B. spunea...


In principiu, sunt un fan al politicii de centru-stânga, optiunile mele de vot indreptându-se catre doi politicieni ceva mai curajosi in a se lua la „trânta” cu sistemul odios basist si cu tâmpiteii din PN(D)L, USR, PMP si, nu in ultimul rțnd, UDMR, ba chiar cu „licuricii” europeni si americani, acestia fiind Tariceanu si Plesoianu.
In niciun caz nu agreez partidele din fosta guvernare din 1997-2000, cand s-au vandut mai toate obiectivele economice strategice, cand inflatia a atins cote ametitoare, cand „pasarea” PNT-CD pe limba ei a pierit, din cauza tolerantei excesive fata de Basescu.
Ieri, unul dintre cei mai prosti ministri ai Sanatatii, Vlad Voiculescu, a pretins cum ca actuala guvernare a „cumparat tara cu discount”, ceea ce, intr-o oarecare masura, are dreptate, caci Ciolos a „vândut-o cu discount 100%”.
Asadar, in PSD imi este imposibil sa am incredere dupa atâtea tâmpenii puse la cale, faptele bune fiind „umbrite” de raul facut; daca Plesoianu (un tâmpitel din grup l-a socotit a fi un borfas „nasit” de Voiculescu, ceea ce reprezinta o promotie de 2 cretinisme la un singur om) ar ajunge liderul partidului, in mod cert ar fi benefica guvernarea PSD-ALDE pentru apx 85% din populatia Romaniei (dispare „statul paralel” dupa adoptarea reformei In Justitie, dispare coruptia in procentaj de peste 70-80-%, dispar „baronii” din peisajul politic, iar presiunile de ordin politic si economic din partea „licuricilor” ramân fara consecintele negative de pâna acum, fata de natiune, etc).

gheo spunea...

Au ramase celebre vorbele lui Brancusi, nu stiu daca le voi exprima ”cuvand cu cuvant” asa cum au fost spuse dar, chiar daca nu vor fi exacte vor exprima ceea ce a spus el : ”cand am plecat v-am lasat saraci si prosti, acum v-am gasit si mai saraci si mai prosti”, restul, este istorie si destinul unui popor care nu stie sa deosebeasca ”dreapta de stanga, neghina de bobul bun, groapa de drumul drept, hotii de oamenii cinstiti, mincinosii si minciuna de adevar”. Cati romanii siu astea si ... ale lui Petre Tutea ”am facut 13 ani de puscaruie penru un popor de idioti” !!!, CATI ???, trebuie dioar sa priviti ”campania electorala de zilele trecute din TEEORMAN cu oamenii ”satelor” dansand fericiti cu ”sticlele in vin si bere si gratarele pline ... totul gratis, de langa ei !”.

rio spunea...

Am auzit cate ceva de D.l Pleșoianu, stiu că este de la PSD partid după care nu mă dau în ,,vânt,, după el dar trebuie să fim realiști, acest politician vorbește de unele fapte adevărate care sunt destul de evidente numai un cine nu vrea nu le vede, nu mai spun că unele sunt confirmate de decizii definitive ale instantelor. Sunt sigur că din această ,,mocirlă,, în care se află țara cu toate ,,sistemele,, și ,,statele paralele,, există o singura soluție: Un președinte cu mână forte precum un Putin sau Erdogan și cel mai important lucru este aceala de a nu tine cont de sfaturile din vest și est. Administrarea țării trebuie să se facă numai de români bine intenționați și pentru români (chiar daca unii sunt rau intentionați). Pentru a progresa cu această țară numai de acest lucru trebuie sa se tina cont, nu de sfaturile unora din exterior chiar dacă sunt și din U.E.
Cei mai în vârstă stiu că atunci când luam ,,lumină,, de la est nu ne-a mers bine deloc, acuma că luăm lumină de la vest și din Parteneriatul Stategic nu ne marge bine (comparatie nivel de trai România cu nivel de trai America, Franța, Italia, Germania și exemplele pot continua)

tehnocrat spunea...

Un fost presedinte a spusca Romania este un stat mfiot.
iohhanis este NASUL ?

Iulian Mareș spunea...

Dane,
Privind fostul zis ministru al sănătății, el nu este numai prostălău ci și un ipocrit, un excroci de joasă speță!
Nu numai că nu a făcut nimic bun in sistem, dar când ești și ministru și implicat în afaceri en gros cu medicamente, direct, rude și interpuși se keamă că ne crede proști și lui nu-i rămâne decât să ragă că boul in stradă!

Dan B. spunea...

@Gheo:

Ai uitat sa adaugi ca presedintele PNL, L. Orban, se afla in campanie electorala prin acele târguri si ca, luat prin surprindere de catre localnici, nu a stiut ce sa raspunda electoratului.

Huhu Rezea spunea...

@Stelică
Nu au habar #REZIST de ce cuprind pachetele de legi. Ei protestează mai mult din ură fată de PSD. Ura si-o alimentează cu cele mai gogonate neadevăruri. Se bucură când propaganda le servește asemenea neadevăruri.
Un asemenea exemplar se întreba zilele trecute... cum să-și permită, domnule, Tudose și Dragnea să pună milioane de oameni să stea la coadă ca să plătească impozitele și contribuțiile? Asata au înțeles ei că înseamnă transferul contribuțiilor de la angajator la angajat.
Intrebat fiind... cine ii virează acum contribuțiile personale și impozitul la fisc...abia atunci a început să dea semne că gândește cu mintea lui , a răspuns că patronul.

Viss spunea...

Retrospectiv privind, ultimele două guverne sunt cele mai haotice. Au mai fost guvernări pline de incompetență și hoție, dar măcar dadeau impresia de coerență.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Sunt de acord cu dvs. Ca sa prevezi ce efect au legile astea in viitor trebuie un minim de cunostinte in domeniu. Totusi sa nu uitam sa vestita OUG 13 avea niste prevederi usor de inteles pentru oricine. De exemplu:
"(4) Dispozitiile alin. (1) nu se aplica in cazul emiterii, aprobarii sau adoptarii actelor normative."
E clar si pentru domnul cu "colonia asta de mamaliga" (e nationalist, nu-i asa ?) ce inseamna, darmite pentru cei care invata de la el ce trebuie sa inteleaga din ziare.
Cine se frige in supa sufla si in iaurt asa ca dupa eliberarea en-gros a borfasilor (dupa ce cu o zi inainte Toader se jura pe toti sfintii ca stie exact citi urmeaza sa beneficieze) acelasi domn s-a declarat surprins de ce a promovat. Pensionarii militari mai au incredere cu toate ca se arunca vina pe gulerele albe, nu pe cei care au aprobat minunea cu pensiile lor ?
Va mira ca oamenii nu mai au incredere in juramintele PSD&ALDE si de la neincredere la ura e doar un pas ?

Stelian P. spunea...

PS
Ce parere aveti de propunerea "Sa vedem ce vor face si pe urma sa se iasa in strada cu motiv" ?
Dece au iesit pensionarii militari inainte de aprobarea modificarilor la lege si nu stau sa apara legea ? Si ei sunt niste hahalere cu mutre disgratioase sau tot niste habarnisti in domeniu ?

gheo spunea...

@Dan Buzescu, nu am spus NIMIC de unii sau altii pentruca ”toata clasa politica, sunt o apa si-un pamant” otravit pentru imensa majoritate a romanilor si pentru Romania, nu exista ”dreapta sau stanga”, exista doar o ”adunatura de afaceristi murdari care fac politica LOR” , nu a noastra.

luminita spunea...

Nu ati inteles, ati inteles asa cum ati vrut nu cum trebuia , sa iasa in strada cu motiv , militarii au avut motiv ,da sa apere legea , astia de ieri au iesit sa distruga legea

Iulian Mareș spunea...

Hai sa nu o mai dam in lăbăreală cu simpatiile politice...sunt unii prostani și pe aici ce le pute de la proprii ciorapi rupți și dați jos cu șpaclu!
Le pute de stânga, de centru-stanga, dar nu spun acești tâmpiți ce le gâdilă râtul!
PNL, cu PDL, USR, UDMR?
Sau, lor le pute orice!
Va invit sa va definiți in clar simpatia, dar să nu faceți pe moldoveanca fată mare, dar puțin gravidă și cu abces dentar!
Va este rușine, sau sunteți complet inkipui!
Eu consider că benefic va fi monarhia constituțională și câteva partide serioase!
Ex.: Vedeți ce curat au rezolvat spaniolii o mișcare centrifugă!

tigri2 spunea...

https://www.antena3.ro/actualitate/exces-de-putere-decizia-care-cutremura-palatul-victoria-statul-roman-are-de-platit-sume-uriase-428073.html

medicmilitar12 spunea...

....inainte de toate...,domnilor si doamnelor -care sunteti -imediat -gata sa sariti -cu gura si cu ..degetele pe tastatura...si- sa va insultati-pe..."d-voastra insi(e)va"...,vedeti daca Plesoianu ("el insusi...!")..a conceput textul respective...!..de slab propagandist, care amesteca lucrurile si faptele, care ignora faptul ca multe dintre personajele "MALEFICE"..?!- pe care le pomeneste-sunt din aceeasi "tabara"- cu a sa -"personala"(-ca sa zic -asa...)-si- ce e cel mai important- ii ignora exact pe cei care ii "apara".... si care GUVERNEAZA TARA- DUPA CUM II TAIE CAPUL.... SI INTERESELE....PROPRII....!

Iulian Mareș spunea...

De la Vântu zicere...
Deci nu discutăm de două căruțe care aleargă în paralel, ci de una singură care are pe capră un vizitiu pus de americani, nu de români, gloaba care o trage ești tu generație, iar biciul folosit este Justiția. Dacă nici acum n-ai înțeles, înseamnă că ești proastă"! (generație)

Ein Stein spunea...

@Stelian P
Incepe sa sune a polemica, asta e ultima incercare. Vezi ca cerandu-mi sa-ti dau exemple de basisti din PSD sau alt partid risti sa cazi sub incidenta celui de al doilea indiciu postulat in modelul de devoalare al basistului. Dar ca sa-ti fac pe plac iti voi da un exemplu indirect. Pe site-ul lui Olescu in articolul curent se scrie despre un domn pe nume Belgher, in poza ce insoteste articolul se regaseste individul in cauza si parintele spiritual al basismului, cei doi par chiar indragostiti. Dar nu dragostea e problema ci ce spune domnul Belgher, nu am sa citez dar spune ceva de genul ca pensionarii sunt niste pomanagii si trebuie sa moara. Esti direct vizat de basistul Belgher, culmea ca si Basescu e pensionar. Eu cred cu convingere ca acest domn are creierul neted, incretit doar in dreptul urechilor, de cand era in clasa a I-a il tot tragea tovarasa invatatoare de ele sa faca om din el, esec.
Eeee, acum vine partea interesanta, daca acest domn Belgher se muta intr-un partid, sa zicem PSD, mai e el basist sau nu. Cred ca ti-am raspuns.
Ti-am mai explicat ca basismul nu are, nu mai are legatura cu partidele, e un modus vivendi, o stare de spirit propagata de un individ in randul unui numar de alesi fara valori morale. Citeste articolul de la Olescu si ai sa intelegi. Dar daca te consideri basist sunt sanse foarte mari sa nu pricepi, ar trebui sa ti se para niste lucruri normale elucubratiile distinsului domn Belgher.
Gata cu basismul ca plictisim cititorii.

iceparu spunea...

Ce buna era legea ilicitului.E abrograta?Daca da,dece?
Afurisiti guvernanti si parlamentari.Nici unul nu o vrea.

Viss spunea...

Astăzi este mare doliu. Se împlinesc 100 de ani de la confiscarea Revoluției democratice ruse de către bolșevici. Rușii nu s-au predat de bună voie. S-au opus politic și militar. Ciuma roșie s-a întins și pe teritoriul nostru peste 28 de ani. Să-i pomenim în gândurile noastre pe românii uciși de monstrul roșu. Dumnezeu să-i odihnească!

Iulian Mareș spunea...

Viss,
Eu credeam că a fost bolșevică de la început! Lenin a pătruns în Rusia cu un blindat al armatei germane...cred că nu avea ne de TC!
Mai știu că, soldații români, țărani de România nu au pus botul să-și likideze ofițerii și să facă alegeri dintre ei!
Mai știu că o De.I. a fost relocata că să întroneze ordinea în raionul Vaslui-Iasi-Suceava, pt că trupele țariste retragandu-se in debandadă, după ce părăsiseră neautorizat pozițiile încredințate, se dădeau la acte antisociale!
Sa fim mândri că amiralul Kokceag, român tigan prin tată, nu a refuzat lupta cu armata roșie, până la Irkutsk!

avianyc spunea...

@ Iceparu
Politicienii și legea ilicitului este ceva ca și cum le -ai vorbi lor și lui Huhurez frumos despre DNA.
Pe ăsta din urmă nu-l pot desființa, că urgent ar face-o.

avianyc spunea...

Sper ca ordonanța fiscală în ciuda presiunilor să fie adoptata și transformată în lege.
Cu condiția să fie bine gândită/ formulata, fără portițe pentru jmecheri.

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Ai văzut tu scris aici pe blog că cineva dorește desființarea DNA? Sau si tu confunzi DNA cu Luluța lui Geacă Roșie?
Nu știam că și franțuzii de la Dacia Pitești fraudează fiscal statul român...de au scos muncitorii la miting.
Se pare că ordonanța fiscală de mâine va prevedea impozitarea cifrei de afaceri... nu doar a profitului, de regulă ascuns de evazioniști.

Leo spunea...

Maestrului ii sade bine cu rigoarea;
"Francejii" de la Dacia sunt la Mioveni nu la Pitesti.

Iulian Mareș spunea...

Avionyk
te pricepi la texte legislative, Om, HG, OUG și L?
Ai mai elaborat macar o data?
Sau, doar cereri de vaselina RUL si piulițe de 8?

Stelian P. spunea...

@Huhu
"SE PARE că ordonanța fiscală de mâine va prevedea impozitarea...."?
Ce sustinem noi, legi despre care SE PARE ?

Iulian Mareș spunea...

Câteva motive pertinente despre translarea contribuțiilor!

http://evz.ro/revolutie-fiscala-apel-sri-dipi.html?&page=2

Iulian Mareș spunea...

HotNews musca mana care o hrănește!

http://mobile.hotnews.ro/stire/22097906

Gigi spunea...

Da,prin viitoarea Lege a fiscalității,le mai închide un pic mai mult robinetului marilor concerne stră
ine care până acum au transferat o mare parte din profit în țările lor de baștină.Foarte bine că se v-a impozita tot profitul!
Mitingurile pe care le vedem cu toții,au un singur scop,și acela că,nu vor să-și piardă privilegiile câștigate cu ajutorul guvernărilor anterioare.
Vor să rămânem săraci,slugi la noi în țară.
Și aducerea Sal.min.la 1900 lei este o măsură deșteaptă,cu toate că prin netul rămas după creștere impozitării beneficiarii,nu prea câștigă cin știe ce.
Dar,se colectează mai mulți bani la buget.Știm noi de ce!
Dacă reușesc să facă lucrul acesta sunt de felicitat!
Acum,nu cred că voi fi taxat ca pro PSD,DraCnea,LOV,etc.
În ce privesc Legile Justiției care face "obiectul"mitingurilor,oare?Nu mă pot pronunța,dat fiind faptul că nu le-am studiat și nu cunosc despre ce e vorba.

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Ești pe fază! Felicitări...ai fler și nu numai!
Nu ești pro PSD, ci doar român...

avianyc spunea...

@ Huhurez
Ho ,noo ,numa încetisor.
Sau ai impresia că dacă o schimbă pe Luluta se schibă justitia în Ro în privinta sferei politice ? oricum la anul termina mandatul .
Cifra de afaceri ? Da cifra de afaceri îi doare foarte rău.
Cum să-si permita sa pune impozit patronului care silueste angajatul si-si baga la cheltuieli toate masinile familiei ,curentul si gazele domeniului si căte si mai câte. La multinationale nu mai vorbesc.
Odata si odata trebuie pus capăt si adusi banii la buget.
Sper să nu dea un metru inapoi.
la transferul contributiilor nu-i nicio problema daca scot ordonanta ca lumea.
Durerea este la cifra de afaceri. De aceea îi împing în strada.

ifrim spunea...

@Gigi.Statul asta e cam hot, daca eu primesc in mana s
alariul NET de ce platesc punctul de amenda rutiera calculat la BRUT?

Viss spunea...

Se pare că nu se vor indexa pensiile cu indicele inflației, cel puțin nu din ianuarie. Semn rău.
Impozitarea cifrei de afaceri nu se face. Le e frică.
Suspectă activitatea sindicatelor din privat. S-au întâmplat chestii mult mai grave și nici nu s-au sinchisit. Semn rău.
Concluzia este că sunt bani. Dar nu suficienți pentru onorarea promisiunilor. Semn rău.

Huhu Rezea spunea...

Ce este şi cu uitarea asta!
Am şi uitat că înainte de LOV şi Dragnea, nu a trecut niciun an de atunci, plăteam şi CASS pe pensie si impozit de 16% peste ce trecea de 1150 lei.
Când ne pun ne fată iapa, când ne ia ne moare mânzul!

luminita spunea...

ASA ESTE DLE.H eu cred ca dupa ce se termina cu rezolvarea celor ce se vor implementa maine , daca se termina cu bine acest an 2018 , daca vom fi sanatosi se va reveni si la ce ne doare pe noi. ASA este ,aveti dreptate ,mai ales ca din ian ar putea sa beneficiem de acel 10% impozit ,pai 6 % ar echivala cu acea indexare.VIS asta cine dracu mai e si ce vrea domul acesta_?

Leo spunea...

Draga H-ule , te rog , fi amabil si-ti muta "ca indisciplinat" comentariul la Tema asociata lui. Astfel dai un exemplu personal .
PS
" Sunt, de-a-dreptul, revoltat,
La sfârşitul de mileniu,
Am văzut restructurat
Şi un ofiţer de GENIU."
Ce frumosi erau tinerii ofiteri de GENIU si Cai ferate de la institutia de invatamant miltara tocmai de langa calea ferata de la intrarea in Rm. Valcea. Oare cine a devenit ofiter de GENIU , pe "filiera indirecta" ?