Un produs Blogger.

miercuri, noiembrie 22, 2017

Poiana lui Dumbravă, rețeaua acoperiților din Justiție și Presa?

38 comments

 Episodul 1 Lacrănjan Episodul 2 Șelaru

Episodul 3, Mihai Polițianu-ong-istului Monicăi Macovei

38 de comentarii:

Leo spunea...

H-ule , H-ule ,
staruiesti cu o voluptate asemanatoare cu aceea a unui profesor de "teoriile conspiratiei" , de la "facultatile" din Baneasa de dinainte de '89 , pe unde a fost trimis la reevaluare ca "rector" , un erudit poliglot pe nume Plesita .
Acum ca veni iarasi vorba de "statul paralel" (se vede ca esti maestru deoarece nu-i agati si particula "ilegitim" - deoarece nu are cum sa fie altfel statul daca este "paralel" , - prin asta evitând o "crima limBistica"), nu stiu , daca "TelDrum" , este in zona acestui "stat paralel".
La aceasta dilema eu cred ca numai Flavius poate grai competent. Flavius , este parte a "statului paralel" si "divizia TelDrum ?

Mihai spunea...

@ Huhurez
Nu ar fi mai bine sa schimbi numele blogului din ”HUHU REZEA” în ”NUFĂRUL ROȘU”?
Rapid ,curat si fără deteriorari.......
Cred că noaptea trebuie sa mai înfuleci ceva ”telemea de Sibiu” brand national ca să simti ziua efectul.

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Cred că domnul conțăran al Potecarului știa doar limba rusă cu переводчик.

Iulian Mareș spunea...

T3 se tot intreaba:
Daca reusim sa unim Statul de drept cu Statul mafiot/ Base si Statul paralel/KWI, ne vom numi Statele Unite?

luminita spunea...

aoleuuuuu nu vedeti dl H cu cine discutatii, cum se dau in petec ,. credeti ca se vor vindeca , eu nu cred . oricum santem pe topogan cu asemenea adunaturi . DEGEABA VA STRADUITI ca acestia sant o pleava care a iesitdeasupra dupa 1989 si nu se stie daca vom mai fi cadva si graunte . numai bine

Mihai spunea...

@ mares
Deocamdata marea majoritate a natiunii vede statul paralel ca fiind format din toate lichelele care au probleme cu justitia indiferent din ce partid fac parte sau din ce patura sociala fac parte (patroni ,justitiabili, oameni influenti si doldora de bani facuti din afaceri cu statul sau prin inselarea statului sub umbrela partidelor ,etc).
Acestia în modul in care se apropie justitia de ei se coalizeaza atacând prin orice mijloace institutiile statului de drept ,denigrându-le în cele mai multe cazuri eforturile de tragere la raspundere prin puterea lor de influenta in mass media scrisa si audiovizuala. Nimeni nu le poate tine piept fiindca beneficiaza de protectie transpartinica, care la rândul ei are sub comanda oameni corupti din justitie ,etc. Care prin conjuncturi de ei stiute scapa de mana legii spun ca justitia este corecta cei care sunt condamnati spun ca justitia este o facatura care i-a nedreptatit desi se vede cu ochiul liber jaful din urma lor.
Ce-ar fi daca mass mediei audiovizuale plina de argatii infractorilor ar prezenta in aceeasi masura în direct si marturiile celor care acuza cu dovezi acesti nevinovati putrezi de bogati din jefuirea statului prin tot felul de tertipuri perfectionate zi de zi.
Din cauza acestui stat paralel, cu membri transpartinici, care doreste sa nu se atinga nimeni de ei suntem saraci ,cu pensii si salarii de mizerie ,fara drumuri ,spitale ,scoli dotate,cu zone prin care bântuie saracia pe lânga castelele imbuibatilor mari granguri in partide sau protejati de ciuma din partide.
Nu oamenilor cinstiti din partide ,justitie ,mediul de afaceri le este frica si dusmanesc DNA ci cei certati cu legea ,membri transpartinici ai grupurilor infractioanale.
Acestia au nevoie chiar si temporar de legi penale si speciale pentru ei .
Restul pot lua 7 ani cu executare pentru un furt de 60 de lei.În zona asta nu se zbate nimeni sa schimbe legea penala.
Iar DNA functioneaza cam la nivel central cât de cât în rest joaca șoarecii pe masa impreuna cu DNA.
Problema-i că mâine poâmâne nu mai avem pe cine alege ca persoana fizică dintre membrii partidelor indiferent din ce partid fac parte.

Huhu Rezea spunea...

Mai, @Avianyk, tu nu vezi că aici este devoalată rețeua din justiție și presa care sprijină statul mafiot instaurat prin legile justiției promovate de Macovei și Băse?
Acest stat mafiot și abuziv predică impotriva partidelor politice, indiferent de culoarea lor politică.
Principalele partide politice din România, care asigura alternanța la guvernare, nu sunt nici „penalul” Dragnea și nici Trubadurul „penal” Orban.
Pe tine cine mama dracului te-a racolat la propaganda de tip dictatorial care militează pentru desființarea partidelor politice?

Iulian Mareș spunea...

Nu amice!
Pt a invinge deep state, trebuie curatenie in randurile serviciilor, procurorilor si a judecatorilor!
Apoi, politicienii, functionarimea, concomitent cu mediul de afaceri!
Ce este mai periculos decat un Centru de putere neales democratic!
Cu cat sunt mai evidente faptele cu atat urlati voi mai tare!
Ce moralitate ai la varful 0, cand tu o tii langa cu fel de fel de procese pt o casa si cand ti se ascund actele de urmarire penala ca sa poti candida la comanda?
Eu nu le ziceam subordonatilor de ce fumeaza in birou, pt ca si eu fumam si stiam ca daca ies la fumat pierd 30 de minute!
Pe domnul acesta, din sistem, l-a dat cineva in judecata? Oare de ce?
Stai calm, ideile si procedurile de stat profund nu sunt creatia creierelor lor, ci de import!
Cand Luluta & Coldea au fost impusi ca reteta de suscces, este greu sa realizezi contrariul!
Numai ca, romanii sunt mai inteligenti decat americanii!

https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=524756607878834&id=100010334985925


Mihai spunea...

@ Huhurez
Să înteleg că mai este un pas până te asezai în pozitie de tragere cu pistolul ?
Eu stiu ca mafiotii sunt mafioti indiferent din ce tabara/partid fac parte.
Sau detii cumva o definitie speciala functie de partidul apartinator si nu este trecuta în dex?
Crezi cumva ca cineva da doi bani pe zdranghălii din spatele drubadurului Orban de 18% sau îi baga in seama ?
Poate ca nu-ti vine a crede sau cade bine că 60-70% dintre amăreșteni vor partide curate fara condamnati ,mafioti ,etc care sa le facă viata cât de cât suportabilă , care să nu le fugăre copii din tară si care sa le bage in seama si rezolve doleantele.
Eu ,asemenea celor 70% in sensul asta am așteptari de la acesti ”reprezentanti ai poporului”.Nu vreau să vad harmalaie ca la mineriade in fata la DNA sau hă-hă-ieli de mafioti infractori pe la televiziuni pupatoare pe fata sau pe dos după interese.

Stelian P. spunea...

Bun, vad ca statul paralel e subiectul zilei si doi comentatori il apara cu zel (un domn specialist in mistouri paralele si...)
Ce imi sare in ochi e ca papusarul e unchiul Sam. Mai lipsesc Soros, steaua lui David si urmasii navalitorilor din stepa. E o mare greseala aici care face dovada suficientei. Daca in fundal era Putin credibilitatea devenea mult mai mare dar urmasii de suflet ai lui Iliescu nu stiu proverbul cu aschia si pomul. Romanii au asteptat zeci de ani sosirea americanilor si cind in sfirsit minunea s-a produs fostii frati de cruce ai rusilor ies la lumina intr-u apararea democratilor cu dosare penale. E stiut faptul ca rusii nu au probleme cu coruptia ci chiar o incurajeaza in tarile fratesti caci banii pentru investitii nu ii dau ei (de unde ?, ca totul merge la tov. Soigu). Romanii (cei rosii) nu vor sa fie prieteni cu cea mai mare putere economica si militara. Ei vor sa fie LIBERI si INDEPENDENTI. Nu stiu nici macar sa se uite prin gardul de la rasarit sa vada ce bine o duc fratii lor de singe care se dau neutri, liberi si independenti. Daca ii considerati pe occidentali vinovati ca deocamdata cel mai cinstit bugetar nu poate ajunge presedinte dece nu renuntati la apropourile astea si spuneti pe fata:
- Noi vrem in CSI nu in NATO si UE. O data rezolvata problema asta rusii o sa va permita sa-i trageti de sireturi, sa fiti egali cu ei, sa folositi internetul lor, sa cumparati telefoanele si in general toate produsele lor muuuult mai bune decit cele americane si evident ca o sa-l puna ei pe Dragnea sus, sus.
Spuneti adevarul nu umblati cu manipulari ieftine.
Aflu cu profund respect ca rezervistii sunt specialisti in servicii secrete, in justitie, in toate problemele ascunse ale statului, in procurori, in judecatori etc. Ma intreb dece serviciile straine nu vin la voi cu saci de dolari ca sa va angajeze.

Stelian P. spunea...

@Iulian Mares
Explicati-mi si mie cum faceti PRACTIC curatenie in rindul serviciilor, procurorilor si judecatorilor. Cine face curatenia asta (presupun ca dl. Dragnea stabileste candidatii), dupa ce criterii, parerile altora conteaza ? Dupa ce propaganda faceti aici ajungem totusi la extremism iar mitraliera inteleg ca e argumentul UNIC pe care il cunoasteti.CURATENIE, CURATENIE, CURATENIE.... Nu reusiti sa intelegeti ca nu tot poporul va votat ci doar o mica parte si ca cealalta parte INCA are dreptul sa fie nemultumita. Ar trebui sa faceti curatenie si in Comisia de la Venetia. Nu conteaza ce vor ei, voi nu i-ati votat asa ca Ciordache are dreptate NU AVETI NEVOIE DE PARERILE LOR, fixurile dvs. sunt suficiente. IN PARTID NU TREBUIE SA FACETI CURATENIE ?

Stelian P. spunea...

"Numai ca, romanii sunt mai inteligenti decat americanii!"
Nationalism ? NU, e patriotism. ;)

luminita spunea...

AR fi bine sa stim ce se discuta in camera deputatilor cu tariceanu si dragnea de fata , de catre organizatia de pensionari PSD?????? acest lucru se intampla la ora 12 in timp ce se discuta motiune de cenzura ...... stie cineva cine sant acesi pensuionari?????

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Ești de-a dreptul penibil cu sloganurile tele politice care nu au legătură cu substanța modificărilor legislației penale cerută de zeci de decizii ale CCR.
De altfel, nu cred că ai pus mâna să citești deciziile CCR, dacă poți să faci asemenea comentarii desprinse din panoplia organizațiilor civice de sorginte macoveistă.
Modificările la legea de organizare judecătorească sunt cerute și de organizațiile magistraților care nu doresc să mai facă justiție selectivă... în favoarea stăpânilor care i-au numit în funcții pe sefii de parchete.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Spuneti-mi si mie dece Ciordache nu vrea sa ceara avizul comisiei de la Venetia ? De unde urgenta asta ? Ar fi normal s-o ceara sau oricum nu conteaza. Dupa ce OUG isi face efectele mai are rost sa ne facem griji ?

ionel bardas spunea...

pt.tigri 3 despre care oameni cinstiti din partide vorbesti camarade?nu cumva astia sint cei care adopta acte normative,acte normative care sint numai in favoarea lor si atunci cum sint corecti si cinstiti.cum poti sa spui ca in teritoriu JOACA SOARECI PE MASA DNA ,care dna cel ai caror membrii iau numit si promovat oameni cinstiti si corecti din partide ?stii d-ta ca la infiintarea PNA procurorii si politisti terbuiau sa indeplineasca conditii obligatorii de experenta si vechime pe cind acum cei cinstiti si corecti din pardide au modificat legea si orice putoi care nici nu a citit macar o data codul penal din scoarta in scoarta accede la dna iar procurorii veniti de la parchete de ultime grade dobindesc grade de inalta curte fara nici un examen.asa a fost promovata si luluta care in primele ei declaratii de presa afirma ca nu poate efectua cercetari pentru trafic de influenta ca nu are sesizare facuta.TARE NU ?

Iulian Mareș spunea...

P. Stelian,
Cumva nationalismul este delict de opinie?

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Ieși domnule din propaganda și îndărătnicia celor care nu vor să modifice legile justiției lui Macovei, adoptate în deceniul regresului din dezmățul antidemocratic băsist, prin asumarea de răspundere de guvernul Tăriceanu!
Din noianul de articole care cuprinde pachetul legislativ în dezbatere la Parlament, deci nu OUG cum, surprinzător, zici, doar pentru articolele care vizează modificarea procedurii de numire a șefilor de parchete se cere avizul Comisiei de la Veneția.
Dacă președintele nu este scos din procedură, de ce să mai ia avizul?

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

@ Ionel Bardaș
Cred ca ati citit prin reviste si nicidecum comentariile mele . Puteti relua lecturasi o sa constatati ca nu bat cu afirmatiile d-voastra.
Eu nu am pomenit nicaieri de aiurelile pe care va transati comentariul.
Asa ca nu manipulati ca nu-i frumos.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Stire de ieri:
Amendamente la Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor:

- "Procurorii îşi desfăşoară activitatea potrivit principiului legalităţii, al imparţialităţii şi al controlului ierarhic, sub autoritatea ministrului justiţiei."

E control politic ? Aiurea !

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/comisia-iordache-procurorii-sa-fie-controlati-inclusiv-de-ministru-833273

Da chestia cu presedintele pare reala dar o singura data. Sa zicem ca o chestie e buna dar ce facem cu cele care nu sunt bune ? Avind experienta cu OUG 13 avem vreo garantie ca parlamentul nu o sa voteze un articol care nu apare in propuneri, evident in graba din cauza oboselii. Imi garantati dvs.? Aveti vreo garantie avind in vedere anul 2012 ca in MO nu apare ceva gresit si pina la corectura ne grabim sa aplicam modificarea ? Daca am avea avizul Comisiei de la Venetia pe TOATE TEXTELE supuse modificarii ar fi mare problema o asteptare de citeva luni ? Eu cred ca nu. Spaima lui Ciordache si a fuhrer-ului suprem este ca procurorii mai scot un as penal din mineca iar judecatorii incintati de modificari s-ar putea sa-si aduca aminte de celeritate si cine ce surprize apar in vacanta parlamentara. Asta e graba nu cerintele CCR. Ah, CCR a statuat rezultatul referendumului cu nr. de parlamentari si parlamentul unicameral. Sau grabit politicienii sa faca ceva ?

Stelian P. spunea...

@Iulian Mares
Nu e delict de opinie. Este doar inceputul unor manifestari de genul Garzii de fier. Se bazeaza pe confuzia dintre patriotism si nationalism. Nationalismul lui Milosevic a distrus Iugoslavia, a ignorat Constitutia si a spus cam tot asa ca sirbii sunt mai destepti decit celelalte popoare din federatie.

Iulian Mareș spunea...

Stelica,
Ceea ce insinuezi se numeste ultranationalism! A la Milosevici!
Atat ai retinut tu din razboaiele de destramare a RSF Yugoslavia?
Sarbii erau dracii si bosniacii si croatii miei?
IMPORTANT ESTE CINE I-A INITIAT!....si alimentat!
Pe viitor sa fii mai circumspect in apdecieri cu tenta si tendinta!
Si senatorul Serban critica la intreg luptatorii din munti....stia oare ca multi erau ofiteri si subofiteri ai armatei romane? Generalii si coloneii erau in puscariile si lagarele de munca comuniste!

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Te rog eu, nu te mai face de râs comentând legile justiției.
Cum să fie amendament Iordache, cum aia este o prevedere a Constituției?

Constituția României
Art. 132 – Statutul procurorilor
(1) Procurorii îşi desfăşoară activitatea potrivit principiului legalităţii, al imparţialităţii şi al controlului ierarhic, sub autoritatea ministrului justiţiei.


Diferenţa între patriotism şi naţionalism este dată de diferenţa dintre termenii de patrie şi naţiune. Niciunul nu cuprinde ceva condamnabil.
Doar popoarele care se emancipează în naţiune pot să traiască în propria Patrie. Ca popor poţi să trăieşti şi în alte patrii.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Serviciile secrete sunt remarcabile in statul roman, cu oameni foarte competenti, care, din pacate, sunt victime ale abuzurilor si presiunilor Cucuvaiei lyla! Acei oameni chiar sufera cumplit, fiind obligati sa execute ceea ce de fapt nu le intra in atributiuni, de multe ori, ba inca si la presiunile presedintiei, si in trecut, si acum! Oamenii acestia trebuiesc scosi definitiv din ecuatiiile astea murdare, de razbunari, rafuieli si abuzuri pe linie politica. Doar o singura sectie, speciala, trebuie sa sprijine ADEVARATA LUPTA ANTI CORUPTIE, si nu mofturile de duzina, cu iz fascistoid, ale portocalelor si cucuvelelor in putrefactie cadaverica!

tehnocrat spunea...

Pt tigri3
1. HG 737/2010: Normele de aplicare a legii 119/2010 a fost suspendata si anulata definitiv de instantele de judecata, pe motiv de ilegalitate.
Acest act administrstiv a fost semnat de boc, seitan si vladescu.
De ce DNA nu-i cerceteaza si pe semnatarii acestei hg pt abuz in serviciu ?
Pt ca avem un stat paralel si unul de drept. Adica justitie selectiva.
2. Alt exemplu de stat paralel si justitie selectiva
Actiunile in instanta datorita legii 119/2020.
Eu cu un prieten, acelasi avocat, aceeasi cauza, acelasi complet de judecata, aceeasi sedinta, cauze judecate una dupa alta la acelasi tribunal, eu am pierdut, prietenul meu a castigat.

Huhu Rezea spunea...

@tehnocrat
Nu ai dreptate!
Ilegalitatea unei HG este stabilită de instanța de contencios administrativ, nu de către o instanță penală.
Emiterea unei HG ilegale nu este prin ea insăși infracțiune decât dacă pregătirea și emiterea ei este însoțită de fapte penale.
Așa a stabilit CCR astăzi la sesizarea privind HG privind balta Belina.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Am preluat ceva gresit. Va prezint scuze.
@Iulian Mares
Ultranationalismul e ceva extrem. De acord.
"Nationalismul se deosebește de patriotism prin referința juridică și ideologia politică: naționalismul se referă la Dreptul strămoșesc care definește comunitățile istorico-lingvistice ("neamurile"), și tinde a constitui statele pe bază etnică, cu o legislație inspirată din jus sanguinis, în timp ce patriotismul se referă la Dreptul pământean care definește națiunile prin apartenența la același teritoriu și tinde a defini statele pe bază teritorială (indiferent de originile și limbile vorbite de populație; de exemplu în Elveția), cu o legislație inspirată din jus soli.
Naționalismul patriotic promovează o națiune fără să se opună minorităților conlocuitoare. Naționalismul de tip șovin sau xenofob, dimpotrivă, li se opune."
PURIFICAREA pe criterii politice (sa dispara basistii) si pe criterii etnice (chestia aia cu alogenii) este placa dvs. zi de zi.
Ce cunosc in legatura cu razboaiele din RSFI ? Sa vedem:
- in zona unde m-am nascut televizorul Rubin 102 l-au cumparat parintii mei in 1958 cind orasele aveau deja o padure de antene lungi de 3 - 4 m care prindeau doar TV Belgrad si Budapesta. Romanii, mai destepti decit vecinii, au aparut cu televiziunea aici abia in 1962. Aveam deja cunostinte de limba sirba asa ca stiam bine ce spun.
Dupa ce am imbracat uniforma am lucrat intr-o perioada la cercetare si am vazut de mai multe ori Iugoslavia chiar inainte cit si pe timpul razboaielor. Am vazut cu ochii mei cum Cp.Tc. sirbesti stationau pe timp de noapte (cu munitie completa) numai in satele romanesti si maghiare. Cred ca banuiti motivul. Stiu cine i-a incitat dar stiu si mai sigur cine a alimentat armata sirba cu carburanti. Conducta de la Solventul Timisoara a crapat pe teritoriul sirbesc si a inundat pamintul cu benzina. Fratii sirbi au aruncat vina pe noi iar romanii destepti nu stiau ca imperialistii americani au sateliti care detecteaza schimbari de temperatura de ordinul miimilor de grad asa ca au continuat cu trenuri cisterna si cu zecile de mii de romani care stateau la coada in vami cu canistra in mina stinga si cu marcile pentru vamesi si politisti in dreapta. Atunci ne pupam cu americanii si primeam radare performante de la ei (am vazut unul la lucru in prima noapte a atacului NATO) dar prin spate ii tradam. Acum am senzatia ca ne pregatim pentru "intoarcerea armelor".

Huhu Rezea spunea...

@Stelică
Mai trebuie să precizăm cine făcea cercetare militară pe teritorii de jur împrejurul țărișoarei?
Bine că te-ai documentat că a fi naționalist nu e neapărat ceva condamnabil.
Nu e nimic xenofob în a striga jos băsiștii, iohanniștii, liberalii sau pesediștii! Xenofob este să strigi jos ciuma roșie sau brună, cu adresabilitate la simpatizanții unor formațiuni politice.

Mihai spunea...

@ tehnocrat
Încurci din nou capra cu varza a la Cluj.
1.O HG data in nume colectiv nu este neconstitutionala.
O HG data cu caracter de unicitate grevata de fapte penale este neconstitutionala.
Asa ca HG 737 , Hg 1294 ,hg 1096 ,etc data in nume colectiv nu este neconstitutionala.
Daca HG 1294 se dadea doar pentru dumneata si Boc de la Cluj ca membri pdl prin care va favoriza fata de Huhurez de la Vâlcea si mai producea si prejudicii era neconstitutionala. Acelasi lucru si cu HG 737.
2.
Însusi sefa DNA acerut de nenumarate ori parlamentului sa se aplece asupra unicitatii legii penale in instante.
Parlamentarii insa au de rezolvat problemele lor.
De multe s-a cerut înterventia ICCJ pentru uniformizarea legislatiei in anumite cauze judecate.
Tine minte alaturi de alti complici.
Statul paralel a fost si va fi . El nu va dispare atata timp cât certatii cu legea din partide,etc vor incerca toate tertipurile pentru a scapa de mâna legii si se vor coaliza impotriva institutiilor statului. Acestia vor face orice ca sa-și salveze pielea chiar cu pretul calcarii in picioare a demnitatii acestui popor.
Greu de eliminat atata timp cât au capacitati sa influenteze si masluiasca judecatori si procurori corupti.
Ori in ziua de azi cel mai greu si stresant este sa fii procuror si medic la urgente (UPU).
Este greu de dovedit un infractor mai ales ca judecatorul iti cere sa dovedesti cele trei elemente obligatorii ale infractiunii in conditiile in care mafiotii si infractorii nu sunt prosti ci unsi cu toate alifiile si adaptati le cele mai moderne metode de comitere a infractiunilor fara a lasa urme.
Ca atare prin zona asta trebuie cautat statul paralel.Actiunile statului paralel se pot ameliora doar printr-un parlament curat care sa lucreze pentru oameni -popor si nu pentru ce vedem cu ochii liberi zi de zi. Inclusiv ,nu ei parlamentarii ,primarii sau sefii de CJ pe primul loc la drepturi ci poporul care munceste si aduce banii ca ei sa se lafaie si sa-i imparta dupa preferinta stimulându-si toate sinecurile etc ca apoi din retur sa traiasca bine partidele si mafiotii.
Asta-i statul paralel si nu cel reclamat de mafioti si infractori.
Numai un stat cu legi bune fara portite si in care legea se respecta la sânge tinde spre progres si civilizatie . daca nu exista asa ceva statul merge spre disolutie ,indobitocire ,saracire ,etc.

Iulian Mareș spunea...

Stelica,
Ce scrii este aproape nimic...nu eram in NATO!
In acordhrile diplomatice si memorandurile tehnice ceea ce nu este interzis este permis! Ca si in legi!
Despre elemente de dispozitiv ai auzit? De sec
tor de viraj pt aeronave?
Dar de raioane/aerodromuri/aeroporturi de "sekestrare"?
Nastase si Constantinescu au facut cel mai corect joc pt noi cat si pt ceilalti, oricare ar fi fost ei!
Radarele TPS si FPS-117 au venit dupa aderare la Alianta!

Despre tradari...? Eu stiu de un mr FA/Franta care facea parte dintru-un Comandament Operational Aerian...sa zic Aviano! A fost si condamnat!
Si mai stiu ce faceau rusii, in Adriatica, cu o nava de Cc comunicatii si razboi electronic. Mare libera, deh....
Cu toata superioritatea aeriana a NATO, sarbii nu au dat un pas inapoi din teren!
Si ca sa termin azi....prostia uriasa a nemtilor: au creat ca tontii un cap de pod, de nivel tara musulmana, in Europa!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhu Rezea: Ciuma e mai blanda decat ciumele politice...

iceparu spunea...

Ce tot va luati de cei din servicii care nu sunt altceva decat militari ceva mai bine platiti.Hotii nu sunt in servicii ci in mediul civil si cu preponderenta in randul politicienilor.Faceti un exerciciu simplu.Luati declaratiile de avere ale unora si ceilalti si comparati-le.
Ce atata filosofie.Judecatorii si procurorii sa nu aiba nimic in comun cu presedintele si nici cu ministru.Organ de control propriu,ales.Procese pierdute la CEDO,banii din buzunarul propriu.

Alex Ionut spunea...

http://sindicatulcmd.blogspot.ro/2017/11/noile-magarii-ale-ministrului-muncii.html?m=1

totoiany48@gmail.com spunea...

Dle H , nu mai pierdeti timpul cu Stelian , pentru ca nu poate intelege .
Este un fel de macovei si base .
La dumnealui nu merg ....argumentele .

Huhu Rezea spunea...

Apropo de ultimul Comunicat al SCMD/
Nu vad un document al Comisiei de munca din CD prin care s-ar fi aprobat Raportul la PLx 310.

Cine i-o fi spus domnului Dogaru că, potrivit L 233/2015, contribuția individuală la bugetul de stat(CIBS) plătită de militari pentru asigurare pentru pensii ar fi contribuție pentru pensie suplimentară?
OUG nr. 82/2017, prin abrogarea art. 31 alin(2) din L 233, publicată în MO 902, nu schimbă regimul juridic al contribuției plătite de militari cu titlul de asigurare socială pentru pensie militară.
Am subliniat de mai multe ori că pensia militara devine, cu trecerea timpului, prin art. 31, din ce în ce mai mult pensie contributivă.

tehnocrat spunea...

Pt tigri3
Eu am spus de un act administrativ dovedit ilegal in instanta si am intrebat de ce cei care l-au emis nu sunt trasi la raspundere pt abuz in serviciu. Dumneavoastra abordati alt subiect. Va rog sa cititi art.297 din noul cod penal: Infractiuni de serviciu
Abuzul in serviciu.
Obs. Prin acest hg 737/2010 s-au vatamat drepturile si interesele legitime a zeci de mii de pensionari in decembrie 2010, de exemplu: prin emiterea ilegala a deciziilor cu salariul mediu brut pe economie. Stiti cum ne-am facut noi si copii nostrii, cei vatamati in drepturi, sarbatorile de iarna in 2010 ?.
Si daca ma provoci: de ce statul paralel n-a anchetat falsificarea grupelor de munca la CPS MApN, de fapt grupul organizat, pt ca a fost un grup organizat. Unii au detasat la cmz bucuresti, oameni de la mai multe cmj ca sa falsifice documente, altii...
De ce statul paralel n-a anchetat abuzul in serviciu privind avansarile ilegale facute de oprea ?.

Iulian Mareș spunea...

Un avocat notabil solicita arestarea Gl Dumbravă!

http://www.stiripesurse.ro/justitia-zguduita-din-temelii-un-celebru-avocat-cere-arestarea-generalului-sri-dumitru-dumbrava_1233498.html