Pentru cei din Țaratul româno-bulgar al nevaccinaților

"Referitor la vaccinare! Libertatea de a decide (mă vaccinez/ nu mă vaccinez) în legătură cu sănătatea și propria viață nu înseamnă și libertatea de a crea o stare de pericol pentru sănătatea și viața altora!", transmite Tudorel Toader, rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
Un produs Blogger.

sâmbătă, decembrie 30, 2017

Cum va fi premierul Tudose în anul 2018

14 comments
În replică la recomandarea lui Dragnea de a nu mai fi aşa de nervos, Tudose a răspuns după o zi...şi cam are dreptate.


"Voi fi în continuare nervos, fiindcă am fost mult prea calmi în ţara aceasta 27 de ani; că poate dacă erau unii şi ei mai nervoşi, cum sunt eu acum, nu mai vorbeam ce multe autostrăzi ne mai trebuie, ce multe spitale ne mai trebuie sau ce facem în învăţământ. Au fost foarte calmi şi acum sunt foarte şmecheri", a spus premierul.  

De citit și Biografia secretă a lui Tudose.

14 comentarii:

 1. Așa,d-ne Tudose,fii "bărbată"!
  Liniște,bă,ce draku!
  Când ve-ți sughițe tot anul,să știți că vi se trage de la art.10 alin.1,OUG 90.Va tras curentul!  RăspundețiȘtergere
 2. Va fi tot cum e sau cum a fost.
  Un arogant , un alunecos pt. care conteaza doar functiile si privilegiile , oleaca de impostura "semidoctorala" si multa , foarte multa minciuna si smecherie. Ce sa mai cuprinde in uriasa sa personalitate toate valorile fundamentale ale lui Fur si Mint , pe care se lupta sa le duca pe cele mai "inalte culmi".

  RăspundețiȘtergere
 3. Acuma daca unii îl critica pe el Tudose pentru că spune lucrurilor pe nume și nu se vrea transformat în executant al mașinațiunilor subversive uneori ale șefilor alianței tine doar de ținuta morală a domniei sale.De apreciat în sensul asta.Chiar pe toată lumea nu poate mulțumi nici dansul oricâte bine intenții ar avea.
  Și dacă cineva din ieșiții în fața îi spunea atunci când i-a primit în audiență că la pensiile militare sunt și pensii din 1500-2000 in mod sigur reflecta la subiect.
  De pare însă că împricinații au cerut doar majorări de salarii,sporuri,etc fata a cârâi ceva despre pensiile mici.
  Si-apoi ce poți să zici când ești membru al cuibului?

  RăspundețiȘtergere
 4. In piesa asta de prost gust a blatului intre iohannis si dragnea ca iohannis sa prinda si al doilea mandat, joaca si actori in roluri secundare.
  Principalul actor in rol secundar este tudose, actualul prim ministru. olguta, iordache, vihor, etc. sunt cei care cara decorurile, fac parte din scenariu, dar nu sunt actori nici macar secundari.

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu va mai certati , omul acesta este PUS a faca ceva . DE cine o fi pus ca pana acum nu prea l-am vazut in randurile PSD avand vreo treaba , cand era POANTA :HA Ha , ministru ,nici atat. Dupa ce trece si luna februarie vom vedea unde va merge zapaceașla asta , pana una alta cativa dintre noi , destui se pare , vom avea un impozit mai mic , se pare ca e mai mult decat o inlatie ,Eu zic sa vedem ce vor face cu acea inghetare a pensiilor , chiar asta ar fi problema ,dar nu pentru pensiile mari , ci cei cu pensii ca a lui CORNEL , ....NU CREDETI ,? ca ce sicane isi fac ei ,treaba lor .

  RăspundețiȘtergere
 6. Individul asta mascat din nastere, care si-a dat cagula la curatatoria chimica si si-a pierdut bonul, ne-a lasat impresia ca-i un pic dilimache si are crize, ori de personalitate, ori pe buna dreptate, stiind ca Satan Dragan Superpenal a lansat un Program de propaganda politique cu surle si trambite de care acum nu se mai stie nimic! Si onorabilul ne postase acilica, cu toata increderea si dus in eroare de acest Program mincinos-fanariot, o frantura din acest Program mincinos si inselator cu evolutia cresterii soldelor-pensiilor cazone, pe motive ros-albastre, dar eu ma uitam la el chiorash si codosh, si mi-am zis de prima data ca, daca se va aplica, se va duce dracului tot budgetul Romanistanului doar cu zoldele si penziile cazone! Incet, incet acest faimos Program a intrat la apa, nu se mai discuta despre el, Satan Dragan Superpenal s-a cam retras la barlogul lasilor, Olfutza Lola Fiola cicatelea acum e ocupata rau de tot cu elaborarea penziilor civilescovicilor, iar pe TV-ri astia se intrec sa dea doar vechituri din trecut cu declaratii de-ale lor sforaitoare, mincinoase, pline de promisiuni si parand asa de generoase ca vom muri inecati de ghiftuiti, iar mascatului astuia ii cam vin dracii ramanand sa scoata camasa de la apa pe prostiile si promisiunile neonorate ale celor doi FUR INSEL SI MINT! Il mai cred si eu, saracan de el, ca trebuie sa fie mana ce scoate castanele din foc si sta hopa Mitica cu curpenii in sus sa ia suturi in locul celor doi escroci politici de talie mondiala, pentru ca inselaciunea si minciuna sunt catalogate ca escrocherii! Scoate-i nene, dracului pe tusa, ca doar acum tu ai puterea, paine si cutitul, si baga-i pe altii mai intregi la cap sa redreseze prostiile si idioteniile astoara doi, care au dus in derizoriu si au fraierit o Tara intreaga, iar noua ne-a tras clapa cu recalcularile pe minus si racirea penziilor!

  RăspundețiȘtergere
 7. Va fi cum a zis Gigi!
  Îl salut fierbinte...3670°C!

  RăspundețiȘtergere
 8. Ha, ha, ha, ha! Acest broscar, Radu Fasole a fugit in Madagascar, pe sushtachete, chiar in zi de Craciunete! A declaratara ca se va reantoarce cand Justitia va fi o garantie de incredere pentru toti cetatenii! Bravos, taica: Le-o facusi ca porcusorul de sub viile cu crama, ce-a ciufulit si tavalit o cucuvaie mov pe sub butucii impodobiti cu poama!

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu cred ca da el romania pe o tara africana

  RăspundețiȘtergere
 10. Privind așa zisul Mares cu ferma în Călărași. Este un impostor.Cine îl cunoaște pe fostul cdt. CMJ Călărași, Ticu Mardare. ÎN CĂLĂRAȘI nu exista colonel si in plus fermier,Mares Iulian.Cezar a intuit Bine.

  RăspundețiȘtergere
 11. Sa speram ca anul ce vine se va trezi si dl MINISTRU ca militarii nu sant LIPITORI si sa le dea peste bot aora de nu inteleg ca militari nu au program de 8 ore ,ca viata or este alta decat cea a civililor .DL FIFOR a fost atentionat de OLGUTA ca despre pensionarii armatei trebuie sa vada ministru de resort , aunci dece nu fac astia nimic . ?

  RăspundețiȘtergere
 12. Huhu,
  Publică și răspunsul meu pt Iceparu!

  RăspundețiȘtergere
 13. @Mares
  Reformulează într-o formă decentă!

  RăspundețiȘtergere
 14. Nenea Par Viu!
  Nu te mai kinui...sunt suspect de viu și real, dar datele despre pământ nu se țin de către foștii bravi Cdt.CMJ ci în alte registre...

  Eu îți urez mulți ani, mai puțin kinuit, mai ales că drumul e lung și cățelul cam bătrân! Sfat...nu te mai lua după băieți neajutorați!
  Hai, sănătate!

  RăspundețiȘtergere