Un produs Blogger.

sâmbătă, decembrie 16, 2017

Fetele regale au tratat cu dosul Imnul Naţional şi salvele de artilerie la Curtea de Argeş

0 comments
S-au ridicat de pe scaune după primele acorduri ale Imnului Regal. Priviţi ce se întîmplă în minutul 4,22!  Oare aşa au crezut că sfidează Republica, destul de tolerantă cu ultimul rege al României.
UPDATE
Nişte pârliţi de rezervişti, deveniţi monarhişti de conjunctură, spun că la Curtea de Argeş nu s-a intonat Imnul Naţional... ci o melodie pe fondul căreia s-au tras 21 salve de tun. Asta pentru că  aşa au auzit ei, din cauză că televiziunile au dat sonorul mai mic în momentele în care bubuiau salvele.
Nici atât nu au reţinut că, la ceremoniale, salvele de tun însoţesc intonarea Imnului Naţional.
Realitatea Tv îi critică pe Dragnea şi Tăriceanu că s-au aşezat prea devreme pe scaune când a intrat Iohannis la catafalcul lui Mihai I.
Doamnele acelea şi domnii aceea  cu sânge albastru care au stat pe scaune la Curtea de Argeş, nu vedeau că garda din faţa lor prezenta onorul?
Bine că, cred că fără să vrea, Potecarul a scris că Mihai I nu a mai fost şi şef de stat după 06 sept 1940! Nici Proiectul de lege promovat de Tăriceanu şi Dragnea nu-i recunoaşte acest stagiu. Rămâne doar cu perioada 1927-1930, când a fost detronat de tac-su Carol al II-lea.

Niciun comentariu: