Un produs Blogger.

marți, ianuarie 23, 2018

După măciuca aplicată de EU Today, o conferinţă de presă a SRI-stului D.Dragomir despre statul profund din Romania mai trebuia la Bruxelles.

6 comments
Conferința de presă poate fi urmărită direct, de la ora 11, 00,  pe contul Facebook,  AICI

Conferinta de presa Bruxelles. Adevarul trebuie spus.

Maine 24 ianuarie 2018, incepand cu orele 10, la Clubul de presa din Bruxelles, voi participa alaturi de doua personalitati de marca, Willy Fautre si David Clark, la o masa rotunda cu privire la situatia actuala a justitiei din Romania.

A venit vremea ca vocea noastra sa se faca auzita.

Voi prezenta Clubului de presa si invitatilor din cadrul institutiilor europene adevarata fata a statului paralel din Romania si a abuzurilor si ilegalitatilor comise impotriva romanilor.

Conferinta va fi transmisa live (inclusiv pe contul meu de Facebook) si voi pune la dispozitie pe site-ul Initiativei civice Romania 3.0 toate detaliile tehnice pentru presa din Romania.

Va fi un bun prilej sa revad prieteni dragi din institutiile europene si de securitate ale UE si sa discut direct cu mass media de la Bruxelles. Un program incarcat. Va voi tine la curent zilele urmatoare.

Va astept alaturi de mine miercuri.
Se apropie momentul bataliei finale cu statul paralel. Prin share masiv, prin implicarea, prin determinarea de care dati dovada, lumea intreaga va vedea si va judeca idealurile noastre ca natiune libera si dreapta.
Fara securisti! Fara procurori vanduti! Fara abuzuri!
Pentru o Romanie libera!

#nuvafiefrica
#romania3.0
 - în Regiunea Capitalei Bruxelles.




Statul paralel și abuzurile din România au început să fie cunoscute la Bruxelles.
Astăzi, 22 ianuarie 2018, portalul de știri EU Today a publicat un raport privind sistemul justiției din România care analizează motivele pentru care reformele judiciare și penale, care au fost solicitate României înainte de aderarea la UE, nu au fost incă îndeplinite.
Raportul se intitulează sugestiv: sistemul de justiție  din România-corupt, politizat, nereformat.
Aici suntem. Asta este realitatea românească după 10 ani de conducere ai statului paralel: corupție, politizare și lipsa reformei. Aici ne-au adus Coldea SRL, PFA Kovesi și uneltele lor.
Raportul prezintă studii de caz pentru a ilustra natura politizată a sistemului justiției din România.
Raportul concluzionează că:
  • România nu și-a respectat obligațiile privind reforma judiciară;
  • România nu a reușit să demonstreze o separare a puterilor între executiv, agențiile de aplicare a legii și sistemul judiciar;
  • România a fost criticată pentru tratamentul suspecților înaintea și în timpul procesului de arest;
  • România a făcut obiectul unor hotărâri negative ale Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) cu privire la condițiile în închisorile sale și tratamentul deținuților săi.
Raportul complet poate fi descărcat de la eutoday.net.
Autorul raportului, Gary Cartwright, este editorul EU Today. El a fost membru al personalului Parlamentului European din perioada 2004-2014, iar din 2004 până la aderarea României, în ianuarie 2007, a lucrat la Raportul Moscovici, oferind recomandări de vot deputaților din Marea Britanie în fața comisiilor și în plen.
#nuvafiefrica

6 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ma bucura evenimentul, ca poate mai scapam de abuzurile si opresiunile din Justitie pe mana serviciilor secrete, dealtfel blamate in toate timpurile si toate regimurile, ele, adica aceste servicii cu un rol de supraveghere si observare, nu de justitie, fiind de fapt in Romania mana moasei care se vara adanc sa cotrobaiasca uterele gestante du fetusuri si alte resturi de duzina!
M-ar bucura un Raport similar pe relatii statul de drept si Sstemul de aparare, cat si apararea acestor valori, in care de milenii Armata, in general, este considerata stalpul de baza si de sparijin in caz de interventii din afara, dar si din interior, in ceea ce priveste apararea suveranitatii unei natiuni. Atata umilinta, atata discriminare si batjocora la adresa Armatei romane, cu osebire la adresa drepturilor rezervistilor, din partea politicului, nu s-a mai intamplat absolut niciodata in Istoria Omenirii, nu numai a Romaniei!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea, foarte important pentru noi toti: Legea 304/2004 referitoare la organizarea judiciara, a fost modificata de CCR! Aspectele intrunite le puteti gasi in Stiri pe surse, insa repet ca sunt foarte importante aceste modificari care poate elimina niste abuzuri judiciare din orice intanta de judecata! ,,Decizia CCR pe Legea 304/2004: Care sunt cele patru articole neconstitutionale'' este titlul articolului.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Oameni buni, noua Hotarare a CCR nu mai permite, ca pana acum, sa se considere ca doar Armata sau Statul mafiot sa castige procesele, ca asa era traditia in Romania si pierdeam toti pe banda rulanta i n fata mafiotilor cu gulerase si cotiere albe! Toti egali in fata legii si cu aceleasi arme, cu dreptul la aparare! Iar la Curtile de Apel vor fi 2 (doi) judecatori sa dea verdictul in contencios administrativ, si l-as ruga pe onorabilul sa posteze isprava CCR-ului, remarcabila dealtfel, intrucat eu nu-mi pot permite si atribui o astfel de exclusivitate s-o postez! Cu multumiri anticipate!!!

Unknown spunea...

GRESIT

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Titlu Stiri pe surse: ,,OFICIAL: CCR explica decizia luata pe prima lege din 'pachetul legilor justitiei',,. Aici se detaliaza ceea ce vorbeam mai inainte.

Iulian Mareș spunea...

Anticorpii naționali au fost introduși în sisteme! Ca la manual!
Puroiul, în mare parte alogen, a colectat!
Urmează ca cineva, cumva să curețe mizeria și să instaleze meșă pentru drenaj! Depinde de cât de adânc cureți! Vor fi mișcări tectonice!
Clar că se taie și puțin țesut bun!
Dar corpul structurii are puterea de regenerare! Așa a fost și în 65-70 și în 78, când a defectat Pacepa, promovat până sus tot de cârtițe!
Succes Dragomir!...păcat totuși, că rudele nu se mai pot spăla in casă!