Un produs Blogger.

vineri, ianuarie 05, 2018

Iohannis a primit un BALTAG peste discursul politic din CSM

13 comments

13 comentarii:

Gigi spunea...

Curajoasă d-na jude!
Imixtiunea politicului în treburile justiției dăunează grav actului de justiție! Parcă așa spuneau cei care manifestau deunăzi în piața Victoriei,adică cei de la #R.
Sau e valabil doar pt.unii,iar pt.alții,nu?
Eu asta nu înțeleg!
Totuși, d-na merită toată stima!

CEZAR spunea...

Un retardat..care nici macar sa pastreze aparentele ...nu-i in stare..sasu!!
Felicitari doamnei judecator Baltag..nume predestinat !!!

Iulian Mareș spunea...

O doamna judecător a la Victoria Lipan, cu testosteron!
Cred că e mutantă....

Aurel spunea...

În razboiul politicieni-justitie ,judecători - procurori ,condamnați,cercetați penal,etc -justitie ,acest așaa zis CSM nu este altceva decât o mârâială între membri sau mai pe scurt "o armonizare forțată intre câine și pisică ".
Și iese ce de vede.
Luncan-iada se pare ca este prezenta peste tot și a infectat toate structurile.
Rușine celor din structuri care apără și vor sa scape prin legi blânde jefuitorii nației.
Dacă până acum doar DNA era sorosist sigur în opinia apărătorilor infractorilor prinsi cu mata-n sac și DIICOT va fi catalogat sorosist alaturi de toți cei care denunță infractorii.

Iulian Mareș spunea...

Aurica,
Ești consilierul lui Politianu?
Sau ai impresia că eu dosesc dosarul fratelui Lulutei, până la prescriere?

Mihai spunea...

@ Mares
Linistit poti sa dosești dosarul despre care vorbesti.Sau poti sa-l predai lui Huhurez spre studiu amanuntit.
Faptele pentru care este acuzat respectivul se petrec in continuare si azi supervizate prin bugetul institutiilor de guvern. Daca erau infractiuni sadea probabil ca ar fi fost interzise de guvernul Dragnea- Tuduse-LoV prin lege sau prin bugetul celor doua institutii Transgaz si Romgaz.
Acel dosar nu este decat o razbunare a Pontacului pentru ca a fost agatat impreuna cu colegul lui avocat.Numai ca a facut-o in stil caracteristic prost.
Daca Pontacul era cinstit si corect in acea cauza ar fi trimis comisia atat la sediul Transgaz cat si la sediul Romgaz care sunt in aceeasi curte (doua cladiri imense numai sticla in exterior su birouri superdotate si personal-neamuri din tata-n fiu ,amante,etc de nu bagi acul printre ei desi nu fac nimic) care Romgaz practica aceleasi ”infractiuni” .
Dupa plecarea comisiei si intocmirea acelui dosar pentru cei de la Transgaz la vecinii (fratii) de la Romgaz se practicau aceleasi metehne ca si cele pentru care s-a formulat plangere penala celor din Transgaz. Și se practica si in prezent ele fiind reluate si la Transgaz in anul urmator de la controlul comisiei pontace. Este vorba de prime ,premii de sarbatori,de porc ,de miel ,de muraturi ,scutiri de plata gaz ,etc plus concedii de odihna in cele mai renumite statiuni din tara si paradisuri din strainatate,concedii platite 25% de sindicat si 75% de firma etc. Indiferent cat cheltuiesti in concediu firma iti deconteaza /pune in mana pentru concediu o suma fixa de la 6000 lei in sus.
Acuma te intreb pe tine si justitiarul statului de drept mafiot Huhurez ,de ce sa mai faca cercetari in acel dosar daca faptele se petrec si azi in ambele institutii si fac parte legal din contractul colectiv supervizat de guvernul Dragnea _tudose ,inainte vreme de guvernul pontac.
Asta-i coruptia care ucide,saraceste poporul ,scumpeste gazul, etc si lupta mizerabila intre politicienii infractori si justitie sustinuti de toate jegurile de prin televiziuni.
Semnat -investigator politic Garcea

Iulian Mareș spunea...

T3/Neamțu,
Dosarul ăla este în legătură cu mânăriile de la autostrada prăbușită și se referă la livrarea de materiale neconforme! Clar?

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Vezi cum se transforma @avianyk în apărătorul de ocazie al rudelor celor de aceeași orientare politică? Exact cum zice și judecătoarea. Ia întreabă-l de un pesedist!

Mihai spunea...

@ Huhurez
În primul rand sa-ti reînoiesti abonamentul la ”telemeaua de Sibiu” brand national ca sa fii sigur de marfă. Stoc limitat anul asta din cauza cresterii preturilor pentru tarabe si pașuni.
Apoi retine si transmite pe post si lui Mareș ca dosarul l-a care a facut referire este ”Dosarul Transgaz” in care comisia lui Ponta l-a implicat pe FRATELE d-nei pe acuze specifice si vecinului de cladire Romgaz, după cum le-am descris mai sus.
In dosarul autostrazii, spre a se face diferenta a fost implicat FOSTUL SOȚ al d-nei . Acel dosar s-a soldat din cate stiu cu condamnarea cu suspendare a sefului drumurilor unul Ne... si ca sa nu zici ca nu zic nimic de psd-isti ,reangajat la Compania de drumuri de psd.Numai ca autostrada s-a darâmat din nou dupa renumire.
La fel cum și varul fostului sej CJ sibiu ( nemai ales de populatiune) actualmente sef psd judet stapâneste fotoliul de director general Romgaz. Si atunci cum sa trimita ponta comisia de control si la Romgaz pentru aceleasi fapte ca cele de la Transgaz.

Iulian Mareș spunea...

T3
Nu mai prezenta prostii!

Mihai spunea...

Explicația nu este pentru cei de la Caracal promovați pe criterii de lipsa personal la cel mai superior eșalon.

Mihai spunea...

"Există o categorie specială de surzi: aceia care nu vor să audă decât ce spun ei." la
Tudor Mușatescu

Iulian Mareș spunea...

T3,
Bine că nu pe baza de susținere GEG!
Nu-ți face probleme, cum ești cam cioară, tot săpun te vor face noii amici!