Un produs Blogger.

joi, martie 08, 2018

De ce este acuzat din nou trubadurul OL?

32 comments
Intregul document poate fi citit AICI.
Dosarul a fost închis anul trecut, după ce CCR a tras DNA de urechi pentru cercetarea ministrilor pentru Ordonanțele de Guvern.
Hotărărea de Guvern prin care s-a aprobat finanțarea Transalpina nu era o hotărâre de guvern generală, ci individuală. CCR a stabilit că procurorii pot face cercetări referitoare la fapte penale comise în legătură cu asemenea acte administrative ale guvernului, fapte care nu privesc legalitatea sau oportunitatea emiterii lor. Este ceva asemănător cu ordonanțele date în cazul Belina.
Ca atare, DNA a solicitat instanței infirmarea Ordonanței de clasare și repunerea pe rol a dosarului. 
Prejudiciu: 90 milioane de EURO
Este vizat și fostul ministru de Finanțe, Varujan Vozganian.


32 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mai degraba as crede ca aici sunt la mijloc rafuieli politice cu razbunari inter-extra-partinice, DNA umfla gogoasa sa mai aiba un caz rezolvat-razbunat, si maine, poimane il vedem pe trubadur la bulau! Codruta, enervata de esecul celuilalt dosar, a bagat toate pompele pe actualul dosar, doar l-o prinde pe zdrangalagiul gurist de urechi! Stiti care-i adevarul? Decizia finala a Tribunalului sau Curtii de Apel! Pana atunci, trubadurule, danseaza un cazacioc sa-ti aduca-un pic de noroc!

Iulian Mareș spunea...

Trubadurul cartofilor prajiti pe reseu improvizat, marca Grozavesti:
Cine ia akitare si mai sare
Risca iar o condamnare!

PS-prostul iar este pres la picioarele Lulutei! Iar va relua monologul scabros..."am incredere in organele de cercetare oebala si in justitie si...>imi doresc mai mult victoria!< … ca fotbalistii tontzi! Regret, dar PNL iar este sluga de serviciu!
Sfat: bilete numai dus pentru Costa Rica! Poate naste si el pe acolo, la cat i-au tras-o, din toate pozitiile! Oricum, cred ca se va autosuspenda din functia de presedinte, nu?
Madam Tzurcanu are calea libera! Astfel se creaza oporrtunitatile politice si nu numai, ot ca mister Tzurcanu a somat in ultimii ani...nicio consultanta, nimic acolo de una mica, pe sub masa!

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

Mare degringoladă în televiziunile de casa prin pierderea ca și client a lui Stephanescu si a ”deputatului metraliera”.
Ce-i mai rău că s-au mutat pe la televiziunile mai de normalitate de pe unde mă mai informam din când în când.
Sâc !!!!!!!(((((((

Mihai spunea...

@ Huhurez
În primul rând în material in mod subversiv pe model TT ați incurcat in cazul Belina ordonantele cu hotarârile de guvern.
@ Prin legea 24/2000 (tehnica legislativa) se da de inteles oricarui nestiutor inclusiv celor din gasca TT precum ca;
a) legile si ordonantele de guvern se supun verificarii de constitutionalitate de catre CCR
b) hotarârile de guvern ,instructiunile ,ordinele de ministru ,regulamentele emise in baza prevederii legilor primare,normele de aplicare si alte acte normative ale autoritatilor autonome publicate in MOf sunt acte normative ale autoritatilor publice centrale date in executarea legilor primare si se supun contenciosului administrativ in cazul în care exced prevederilor ad-literam a legii in executarea careia sunt date.
c)actele normative ale autoritatilor publice locale (dispozitia primarilor ,acte ale consiliilor locale ,judetene ,etc sunt acte care nu se publica in MOf. Ele sunt acte care trebuie sa respecte dispozitiile legii primare si se supun controlul de legalitate al prefectului.
Ele pot fi atacate in contencios administrativ daca nu respecta ad-literam dispozitiile legii primare.
d) faptele penale savârsite de autoritatile statului in procesul de elaborare a acestor acte normative mentionate mai sus se supun cercetarii de catre procurori la sesizare sau prin sesizare din oficiu.

Asta trebuie sa înteleaga găstile antijustitie si legiuitorii care nu vor punctul ”d” ca atribut al procurorilor .
Daca nu se respecta aceste principii ne ciuruie guvernantii cu OG-uri si HG-uri modificând legi organice după bunul lor plac in spiritul ”oportunitatilor” care le trec prin cap ca să-și realizeze clasa politica scopurile.
In contencios administrativ nu se judeca fapte penale. Acestea sunt in sarcina de investigare a procurorilor.

luminita spunea...

Si ce ne pasa noua?

Leon spunea...

Dar pentru Transfagarasan pe cine sa pomenim, Leonard..?
P.S. Stiai ca de la data de 9 Martie, cand se pomenesc cei 40 de Sfinti Mucenici, si pana la 23 Aprilie, cand este sarbatorit Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, sunt exact 44 de zile ?
Cate pahare de vin bei astazi: 40 sau 44..!

luminita spunea...

AR TREBUI SA NE INTERESEZE CE STUDIU DE IMPACT AU AVUT LA BAZA TOATE OUG_ INCLUSIV CEL CU INGHETAREA PENSIILOR MILITARE < DEOARECE SMECHERIA CU CARE SE CERE SE SOLOMON ACELE SIMULARI <ESTE ALTA MINCIUNA .CUM ADICA NU AU FACUT SIMULARI SAU ORICE INAINTE SA DEA LOVITURI PENSIILOR IN PLATA PENTRRU MILITARI < ASTA ESTE PROBLEMA NOASTRA < LASATI_I PE Astia DIN PARTIDE SA SE SFASIE INTRE EI < SE BAT PE CIOLANE ATAT

Mihai spunea...

Că tot suntem în zona crepusculara condusi de pe ”Muntele lui Venus” .
A la Marin Preda zicere;
”cine nu cade ,nu se poate înălța”
Problema-i doar că unii cad în cap iar alții în picioare .

Huhu Rezea spunea...

Electoratul le-a dat votul social-democraților și nu au știut ce să facă, în bună măsură, cu puterea. Si lucrurile bune pe care le-au realizat nu au stiut să le prezinte. Propaganda le-a prezentat și pe acelea ca eșecuri.
Numai ezitări! Eșec total în curățirea țării de mizeriile regimului băsist. Noroc că îi mai ține Tăriceanu pe linia de plutire.
O să le arate dreapta cum se conduce țara cu autoritarism.
Ce ordonanțe de înghețare a pensiilor speciale? In doi timpi și 3 mișcări ....Ordonanțe de eliminare a pensiilor speciale nesimțite.

luminita spunea...

Eu va inteleg perfect .dl H, dar ma intreb daca sant prosti sau se fac , adica daca pierd votul a militarilor ,politistilr ,familiile lor si copii lor ,nu le pasa ? ordonanta la pensii nesimtite? speciale poate ,dar nu militare , care unele din ele sant sub salariu meiu pe econonie . dar cele de urmasi militare ,? tot nesimtite? Imi pare rau ca PSD ca sa aiba voturile asigurate , le canta in struna civililor cu ajutoare . Nu este exclus sa avem surpriza unor partide extremiste ,de dreapta , dar tot din cauza unora din PSD SA IA AMINTE ca ar fi pacat

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Corect! Asa-i!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Omenire draga,
Ati citit in copilarie cartea de povestiri, alambicata, ,,Periferigerilerimine''? Nu-i o cioaca si nu suguiesc! Acolo veti gasi personajele politice, caricaturale, de astazi, gen trubadurul mandolinist, care umplu salile judecatoriilor si tribunalelor! Cautati-o si cititi-o, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti! Hai ca v-am pus pe ganduri si curiozitati! Asaltati librariile, dar pariez ca nu o veti mai gasi! Parol!

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
karadeniz spunea...

Pe okazii.ro găsești cu 4 lei cartea lui Charles Perrault - Uriasul Periferigerilerimini. Pe partea de povești este mult mai cunoscut pentru Tom Degețelul, Barbă albastră, Piele de măgar sau Mama gâscă.
Dar atenție că autorul este considerat un oportunist și pupincurist al curții lui Ludovic al XIV-lea și abia după căderea în dizgrația academiei franceze se apucă, la aproape 70 de ani, de pus pe hârtie poveștile orale ale doicilor ori mamelor de prin satele și mahalalele orașelor franceze.

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leon spunea...

CECul a virat deja pensiile militare pe Card..! Uite ce cadou placut ne face ministul Fifor de Ziua Barbatului .

CEZAR spunea...

Basistii..au inceput contraatacul..@ Leonard..si aviamuci vorba lui domnul T-2MaKiss..!
Ca sa faci revolutie in mai putin de un an in intreaga societate si mai ales..fara sa tai in basistii nenorociti ..normal ca mai iese si bulverseala !!
Au grija basistii scarbosi ..nedecapitati inca ..sa puna piedici..sa incurce ..sa lucreze cu propaganda..
Daca si nuty ramasa bortoasa in Costa Rica ..ii motiv de aducere aminte ..apoi bine ca nu ati ajuns sa comandati oameni atunci cand mirosea a praf de pusca ...!!

luminita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Karadeniz: Foarte frumoasa si corecta analiza si expunere! Felicitari si multumesc! Denota ca avem de-a face, in persoana dumitale, cu o persoana culta si cu vaste cunostinte, de care ma bucur ca-si umple viata si inima cu bijuteriile literaturii universale, oricare ar fi ele, nu numai beletristica!
Eu, la varsta de 3 ani incepusem sa citesc buchisit, sub indrumarea tatalui meu. Cartea am citit-o cam pe la 4 sau 5 ani, caci ma ,,profesionalizasem'' la bunici citindu-le carticele religioase si din Sf. Biblie, iar in 1962, cand m-am dus in clasa intai la scoala, stiam sa si scriu foarte bine, dar s-a chinuit invatatoarea mult timp sa-mi modifice un scris necaligrafic, asa cum ma invatasera, mai mult din distractie, parintii ca sa-mi astampere dorinta mea oracaitoare de a citi si scrie. Acele povesti din tinerete contineau, prin narare aparent infantila, dar cu o logica precisa, niste imoralitati si racile din societate, care se finalizau cu cate o morala pe care nici unul dintre noi nu le realizam atunci, fiind varsta prea frageda, dar care acum am putea, pe fiecare poveste-povestire, s-o potrivim unui personaj politic-judiciar actual! Povestea ,,Drobul de sare'' i s-ar potrivi cucuvelei roz, caci face arestari ,,preventive,'' ca un exemplu aleatoriu...

Leo spunea...

Ce legatura are ca Nuty e gravida cu Tansalpina si cu adevarul faptului ca a-a zbatut sa mergem pe acilo pe asfalt.
Este ca si cum un cineva ar spune ca un individ de la 1085 care a tras prin Timisora la revolutie , s-a dus sa-si faca implant de par in nica-gaura.
In plus , vocabularul de joasa speta denota un maidenez needucat al carui ogor al mintii este ingust si sterp. Eu daca as fi administrator de blog, nu as publica asemenea cuvinte care indica un individ animalizat care si-a pierdut respectul de sine. In plus si clivajul de idei indica o patologie zoomorfa , de nivelul unui rumegator.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Cezarica, Leonard nu-i basist, e doar revoltat pe PSD pentru tot raul ce-l face si ca-si pierzande electoratul prin propriile lor stangacii si prostii! Gandeste ca si mine. FUR si MINT e o realitate dura, mai ales la noi! Cauza? Daragnea si doar atat!

CEZAR spunea...

O intrebare pentru basistii scarbosi care se dau in stamba pe aici..
1 Ati fost socialisti si apoi printr-o pocnnitura de bici a lui basinescu..ati trecut la PPE..!!(hohote de ras !!~)
2 Ati disparut de pe scena politica ..ca PDL (care a facut numai bine,,injuraturi libere !)..portocalii..portocala...
3. V- ati disimulat in PNL (datorita unor tradatori si a unui batran decreptit de la conducerea pnl)...huoooooooooooooooooooooooooooooo..etc..!
4.ati infiintat un jaf de partid..cu moldovenii de peste Prut - luand in gazada cate 700 intr-o camera din Romania ..unii scarbosi sustin ca asa au luptat pentru ..reunificare ..rasete cat cuprindeee...!!
SI ACUM INTREBAREA
Chiar nu va este rusine de voi ..va mai suportati sa va priviti in oglinda..???

Iulian Mareș spunea...

Karadeniz,
Trag nadejde ca doresti sa scrii o carte umoristica si/sau stiintifica, pe domeniul medical, intitulata: "Din lumea nebuna a petitiilor nebune", intrucat ai luat act de multe de pe aici! :))

CEZAR spunea...

,,,pentru toti basistii scarbosi care-i duceti grija lu nuty...
Este in Costa Rica..s-a plimbat prin padure si a ..ramas bortoasa !
Acum ..sta pana fata ...!!
Justitia inainte de toate ..desigur
Este de pus pariu ..daca si Bica lovita de tren ,,,va ramane bortoasa !!!
Au primit ..ordin pe unitate ..ramaneti bortoase si fatati cat mai multi ..sa nu simtiti miros de ..Targsor !!!
Elba..ii cap de lista si maritata si ..nemaritata ...!!!

CEZAR spunea...

vineri, martie 09, 2018
Cornelius Flavius Ifrim
Hai sa ne jucam un joc...,,FUR si MINT..asa cum zici !!
Incep eu pentru basistii scarbosi..
ALRO SLATINA....
Astept

Iulian Mareș spunea...

Cezar si/sau Caceu,
Continui..... 20 mld €! ....... potul ramane deskis!

CEZAR spunea...

@m-Al
Un pic mai detaliat.....si mai clar nu ca ..sapunul din inchisori !!!

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Pe șleau au furat 20 MLD € fără să se facă nimic; în plus și tăierile cu mai bine de 25% din salarii!
Apoi s-au colorat la fraierii din PNL.

CEZAR spunea...

@m-Al
multam am priceput ,..deci era vorba tot de basistii scarbosi....

Este randul lui Corneliunsson...

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Ce asteptari ai de la el? Azi injura politicieni, maine-i pupa!
In conceptia lui, el a ales sa faca 2 ani condensati, nu ca noi, al 3-lea de practica!
Cat despre UNAP, oricand putea sa o faca! Nu era mare smekerie!
Cu asemenea sof., eu zic ca destinul a avut logica lui! Sof Au, nici macar TAB-ist!
Poate-l torpileaza astia caci nu are 15 ani efectivi munciti! Sa vezi atunci ce petitii trimite! 15-20/zi, tuturor decidentilor! Cadenta maxima, UZI! :))
Sa stai tu 30 de ani aiurea? ....poate canta in corul unei biserici?

CEZAR spunea...

Si inca nu am pus cireasa pe tort
FLOTA COMERCIALA ROMANA..a treia ca marime in lume....unde este aaaaa????