Un produs Blogger.

vineri, martie 16, 2018

Intr-o viața anterioară....

40 comments
Pentru că niște puritani admiratori ai  ”generalului", prevestit de  ciomagarul trubadur, au rămas siderați de parodia TVR, le reamintesc că Iohannis le-a spus evreilor că este venit dintr-o viața anterioară.

40 de comentarii:

Aurel spunea...

@ Mai nou a ajuns și TVR o cocină.
Atât poate oferi ca informație publică și ca suport moral-educational o televiziune finanțată finanțată de la buget.
Iar românii iubitori de cancanuri de mahala sunt in extaz.
Pentru mai mult probabil nu avem creere care sa promoveze programe cu standarde de calitate și cu audiență la public.

Marian spunea...

Curat ghinion ! Tara frumoasa, GRADINA MAICII DOMNULUI, pastorita de hoti, nemernici si tradatori . Nu sunt nostalgic dar parca e prea mult.

Gigi spunea...

Tare!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cantaciosului asta manelist ce sa-i dau ca mi-a cantat la masa? Ii dau desertul: Mure. Multe, multe mure! Din padure...

Stelian P. spunea...

Acum vedem dece s-au desfiintat abonamentele si TVR e platita de guvern.

Mihai spunea...

Sunt sigur că ce va indemn sa vedeti in prin deschiderea link-urilor de mai jos nu vă va interesa.Ar fi mare păcat si o mare pierdere.
Probabil sunt mai de pret manelizarea TVR pe stil dâmbovitean.
Totusi merita sa faceti efortul pentru a afla de ce si-a dat psd afara din partid um primar care-i onora.
Pentru asa ceva nu are timp de emisie TVR finantata din contributiile tuturor.

https://www.youtube.com/watch?v=Kp9hytzc2IE
https://youtu.be/sEOAAFiqi0M


Trec mereu prin comuna Ciugud si intra-adevăr se vede ce nu se vede prin comunele din Romania. Investitii straine cu aproape 1500 de angajati ,curent electric gratuit pentru populatie prin investitia din bani europeni in EOLIENE , Wireless si Wi-Fi gratuit , piste de biciclete ,sala de sport ,bazine de inot ,teren de fotbal nivel mic si cochet stadion , scoli dotate si informatizate , administratie care lucreaza cu cetatenii online,biblioteca cu sala de lectura ,teren de golf de nivel competitional mondial, constructii vopsite doar in culorile aprobate zonal de primarie ,etc,etc
Splendid.
Asta a insemnat colaborare cu presedintele Ro invitat la inaugarare.
Ce sa caute cei din TL pe aici la inaugarare daca nu au facut altceva decât sa bage bete-n roate. .Numai de acolo s-au putut gasi ministri - secretar de scoala) ???? Poate vor lua exemplu . La fel si altii carora le plac mizeriile TVR.
Da ,domnilor asta-i axa Sibiu -Alba Iulia - Ciugud -Blaj -Jidvei.
Și cei de la Oradea au fost in zona si aplica aceeasi strategie. Și multi altii din zone .
De vazut unde a fost si unde a ajuns Oradea datorita unui primar cu idei si pentru oameni si locul pe care-l pastoreste.
Cine doreste ma ofer sa -l servesc ca si ghid de calatorie.
De asta unii ne-am saturat .......... și vrem altceva.
Rusine TVR care ar trebui sa fii un exeplu de promovare cel putin pentru generatiile tinere inteligente si cu capacitate de analiza peste medie care scuipă pe emisiunile voastre.
Sper ca d-nul Huhurez sa publice comentariul si chiar sa dedice un topic acestei teme.
Cu multumiri Huhurez!

Ein Stein spunea...

@avianyc
Au facut lucruri foarte bune cei din Ciugud, urmeaza te rog link-ul asta:

http://primariaciugud.ro/membrii-consiliului-local-ciugud/

Eu am spus in mai multe randuri ca am inclinatii social democrate, de fapt democrat sociale, in ordinea asta, daaar nu am de-a face cu PSD-ul. Exemplul dat de tine intareste convingerea ca omul sfinteste locul. Oamenii din Ciugud l-au sfintit, culmea e ca cei care au pus la cale toate miracolele de acolo sunt PSD-isti. Am scris in nenumarate randuri, daca tot consumati energie macar sa o faceti cu rost, lasati retorica de suporteri de fotbal, "hotii lor sunt mai rai ca ai nostri", veniti cu chestiuni constructive, dati suturi in cur celor care se fac ca fac, deschideti petitii pentru profesionalizarea si restructurarea statului, faceti sesizari la procuratura pentru gainariile pe care le fac alesii neamului, si restul.
Repet, sunt mahnit ca oameni cu educatie sunt atat de usor de manipulat si se lasa atrasi in razboiul cotcarilor, un razboi care nu e al nostru.

Mihai spunea...

@ ein stein
Adevaratele alegeri, pe competenta cât de cât, sunt cele de la alegerea primarilor.
Daca omul face treaba lumea vede si il rasplateste cu mandate indiferent din ce partid face parte.
Numai ca si aici isi baga ”unii” coada si ca sa nu fie supusi la repercusiuni unii primari dupa alegeri trebuie sa faca slalom de la un partid la altul functie de cine urca la guvernare. S-a gasit si portita prin modificarea legii in acest sens.
La Ciugud meritul este absolut al acestui primar ,bun organizator si cu idei care a stiut cum sa-i sturneasca ca sa fac treaba .
Poate nu stiati ca a infiintat in primaria comunei un birou pentru fonduri europene unde a angajat specialisti capabili sa intocmeasca proiecte si sa obtina finantare.
In mare parte Ardealul cu exceptia celor de la Bistrita au in orase si municipii primari PNL.
La Oradea au un primar pe care oamenii nu l-au lasat sa plece la Bucuresti in fruntea PNL sau în parlament. Ce a facut ala acolo nu au facut multi prin Ro.Si prin bani europeni atrasi.
Cel de la Alba a facut” Alba Carolina ” cu fonduri europene.
Cel de la Arad are de ani buni gata proiectul pentru circuitul de formula 1 insa jmecherii îi taie elanul prin toate mijloacele. Poate si merita ,dar totusi proiectul este pentru societate.
Cel de la Ciugud nu merita sa fie in gasca asta care promite marea cu sarea si nu face nimic. Locul lui chiar nu era printre astia. Probabil ca daca nu a bagat mana după dictare l-au dat afara.
Probabil isi va gasi locul la cei care l-au spijinit si indrumat cum sa obtina fondurile europene. Și sigur va trece cu toata trupa dincolo la ei.
Poate o sa va intrebati de ce vine lumea din administratie la Ciugud sa copieze si sa inteleaga modelul si nu se duc in TL si împrejurimi sa-l vada sub ape si cu oamenii la crâsma gata sa le intre apa-n cizme crezându-se probabil la Comisia de la Venetia cu recomandare sa-l voteze pe jupânul judetului si aliatii alesi de el.

Vizite de studii la Ciugud aici ; (45 de primari din Republica moldova plus beneficiari de fonduri PNADR)

https://youtu.be/lXhOs4G2HZk

https://alba24.ro/vizita-de-studiu-la-ciugud-potentiali-beneficiari-de-fonduri-europene.

Da acest primar trebuia dat afara din psd . Nu merita onoarea .......


Anonim spunea...

Pentru a evita confuziile banuiesc/sunt sigur ca ati vrut sa scrieti (TR=Teleorman) si nu (TL=Tulcea)

tehnocrat spunea...

Pt avianyc
Un gunoi mai mare ca tine nu exista in Transilvania.
Dezvoltarea Com Ciugud, jud Alba, in care nu cred ca-i calcat niciodata, n-are nici o legaturara cu colaborarea cu presedintele iohannis. iohanis este un produs, cu probleme penale atunci cand a depus juramantul, a carui termen de valabilitate a expirat imediat dupa depunerea juramantului.
Apropo, ai strans banii sa-i plateste statului roman, suma obtinuta ilegal de fam iohannis, datorita folosintei ilegale a unui imobil obtinut ilegal ?
Este vorba de sute de mii de euro.
Asta ar trebui sa te preocupe pe tine, daca ai demnitate si onoare.

tehnocrat spunea...

Pt avianyc
Culmea nesimtirii tale ai atinge-o daca vei spune ca si dezvoltarea Com Floresti din Jud Cluj se datoreaza colaborarii cu presedintele iohannis.

Mihai spunea...

@Mai prostovane și nesimtit de la Cluj,slugă a lui Boc la pdl,apoi numărător de voturi în secția de votare pentru psd nu-ți este rușine să spui ce spui.
Crezi că întâmplător a fost invitat la inaugurare președintele și niciun "membru marcant "al psd.
Cind mai treci pe acolo întreabă și tu lumea de câte ori a călcat Iohan pe acolo până la inaugurare, mai ales când a fost prin fruntea asociației primarilor din zona.
Știi tu câți primari au luat modelul Sibiu în privința dezvoltării pe fonduri europene? Vezi care a fost orașul cu prima centura ocolitoare și aeroport internațional din țară pus la punct cu rute în toată Europa și de unde operam și noi cu Blue air în Germana.
Bine că nu a colaborat și la Floresti, o harababura neranduita intre parcări neasfaltate de tiruri emanatoare de praf cât pot înghiti zonali și cvartale de locuințe construite aiurea printre afacerile comerciale și industriale, multe fără utilități trase și improspatate cu aer condiționat de la insalubra gropa de gunoi din marginea Manasturului. Floresti prin care faci o juma de oră că sa-l traversezi până la Gilau în lipsa centurii ocolitoare.
Mergi la Selimbar dacă este aceeași rânduiala.
Preocuparea ta să fie pe la ce partid te vei aciu sa-i numeri voturile în secția de votare.
Până atunci te informez ca an de an trec de cel puțin două ori pe an pe la Ciugud în căutare de material săditor la pepinierele din zona.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Pui pariu ca intr-o saptamana, un cirac marca Portocala & CO, supusii zeitei, protejata lui KWI, îi intocmesc dosar penal cu denunturi din Maroc?...pe principiul "nu exista om cinstit ci doar de care nu ne-am ocupat suficient!"
Ce urasc propaganda de partid, ieftina, de 2 lei tona!

Iulian Mareș spunea...

Oare deductia logica a eroparlamentarului este valida? Daca da, te cutremuri din f multe pdv!
Inca mai sper sa nu fie kiar asa....

https://www.dcnews.ro/mobile/bo-tinaru-complot-dovada-suprema-a-crearii-unui-centru-de-putere-anticonstitu-ional_584384.html

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Ia uite ce da pe gusa Gusa-sublimul analist geopolitic: "Coldea s-a implicat in R.Moldova."
Asa ceva ...... o operatie neautorizata in exterior? Cam da! Au competente? Si le-a luat singur?
La ordin? Nu-i ilegal?

https://www.dcnews.ro/mobile/gu-a-maior-era-fricos-ii-era-frica-de-ce-ar-zice-basescu_584380.html

PS- lasand la o parte ca intrarea in NATO a fost decisa de cuvantul de onoare al gl.Popescu, sa-i fie tarana usoara! Stiu destui asta....

Aurel spunea...

@ tehnocrat
Eu sunt zonal cu nora din Sântimbru și știu bine ce-i acolo și cine l-a ajutat pe primar.
Uite aici un citat din presa locala ;

"În ultimii ani s-a înregistrat o tendinţă accentuată de transfer a tinerilor din oraşul Alba Iulia spre Ciugud, unde cumpără proprietăţi imobiliare. Cartiere întregi sunt locuite în prezent de persoane care în trecut au avut domiciliul în reşedinţa judeţului, dar care au preferat liniştea şi confortul oferit de viaţa în mediul rural.
Performanţele acestuia au fost apreciate în trecut inclusiv de Dacian Cioloş. Acesta a vizitat de două ori comuna Ciugud, atât din poziţia de comisar european cât şi din cea de premier al României. Cioloş a lansat aici pachetul de măsuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate."
Ar fi bine cred în interesul dumneavoastră să fiți mai rezonabil în afirmații și mai documentat.
După ce veți citi CV primarului o să reușiți să vă dați seama cu cine a colaborat ca șef zonal al asociației primărilor care îl avea în frunte pe primarul de la Sibiu.

Aurel spunea...

PS
@tehnocrat
Acolo s-a format o minizona de dezvoltare rurală Ciugud-Santimbru sprijinita de Ciolos atât din poziția de comisar european cât și din cea de prim m.
Psd doar a profitat de realizari și a băgat bețe în roate de câte ori a avut ocazia.

Mihai spunea...

Uite că a mai trecut o săptămâna cu batut apa-n piua .
Se face tam -tam cu datul jos a sefei DNA de parca asta ar sta in calea bunastarii romanilor.
Nu era mai bine ca ieri seara prim ministrul sa atraga atentia parlamentului ca ar fi bine sa grabeasca trecerea OG 59 favorabil militarilor prin parlament ,tinând cont ca este categoria cea mai supusa privatiunilor si ca merita cel putin atata respect.
S-a grabit insa ,in mod sigur nu din proprie initiativa sa se ocupe de protocoale.
Numai ca atâta timp cât legea securitatii nationale prevede la art 3 modificat prin L 2/2016 adaugarea continutului de la noua lit” m ”urmatoarele;

”m) orice acțiuni sau inacțiuni care lezează interesele economice strategice ale României, cele care au ca efect periclitarea, gestionarea ilegală, degradarea ori distrugerea resurselor naturale, fondurilor forestier, cinegetic și piscicol, apelor și altor asemenea resurse, precum și monopolizarea ori blocarea accesului la acestea, cu consecințe la nivel național sau regional."

iar art 11 prevede că;

Informatiile din domeniul sigurantei nationale pot fi comunicate:

”d) organelor de urmarire penala, cind informatiile privesc savirsirea unei infractiuni.”

probabil ca era nevoie si de incheierea unor protocoale intre institutiile in cauza atâta timp cât ”infractiunile ” sunt prevazute în Codul Penal.
Nicio lege din Ro nu spune că este ilegal să se incheie protocoale între institutii ,ca atare incheierea unui protocol nu contravine legii.
Numai daca în continutul protocolului sunt stipulate prevederi contrare legilor care aduc atingere demnitatii umane ,libertatilor cetatenesti, etc atunci ele pot deveni ca fiind în afara legii si se poate recurge la tragerea la raspundere a vinovatilor.
Daca insa in protocoale nu figureaza asa ceva posibil ca si aceasta zbatere a certatilor cu legea sa devină un mare FÂS si pierdere de timp.
Nu se pot confunda/cumula actiunile in executarea atributiunilor de serviciu ale unor procurori cu ,continutul unui protocol.
Sau crede cineva ca acele protocoale au fost întocmite de niste tâmpiti cu prevederi în afara legilor primare ?

Stelian P. spunea...

@Iulian
Nu am de unde sa stiu daca spusele lui Gusa sunt adevarate. Am si eu o intrebare:
- ce inseamna in mod concret "s-a implicat ?"
Poate ca s-a dus acolo ca sa faca un schimb de informatii si sa le spuna daca serviciul nostru are misiuni speciale in perioada campaniei si cum le executa. Vedeti ce scandal e in SUA cu implicarea rusilor. Rusii sunt direct interesati de influentarea alegerilor atit in Moldova cit si in Romania asa ca o cooperare intre tarile noastre pe linia contraspionajului ar fi de dorit. Presupun, nu stiu.
Daca aflam care a fost implicarea atunci putem sa discutam si pe supozitii.
Faptul ca Maior era fricos/prudent si se temea de Basescu (care l-a numit in functie !) vi se pare ciudat ? Vedeti ce scandal e cu Codruta care s-a intilnit cu nu stiu cine. Cum e mai bine ?

tehnocrat spunea...

Pt avianyc
Te preocupa dezinformarea, de prost gust.
In 2017 nr de pasageri:
Aeroportul International Avram Iancu Cluj: 2.690.000 pasageri
Aeroportul International Sibiu: 530.000 pasageri
Faceti un raport si vedeti cat de neinsemnat este orasul Sibiu in comparatie cu capitala Transilvaniei, Cluj-Napoca.

Huhu Rezea spunea...

@avia
Sã n-ai griji!
TT-ul nu ratează tinta. Nu cred ca si Mutu vrea să devina țintă vacă.

Gigi spunea...

@@@
Domnilor colegi de suferință,vă dau un sfat colegial, lăsații pe politicieni cu ale lor,nu mai puneți atâta patimă că pe ei îi doare undeva de noi.Noi ne criticăm,iar ei merg înainte să ducă țara pe noi culmi ale civilizației și bunăstării.
Pe noi trebuie să ne preocupe altceva,că de ei sunt sătul!
Ia nu vă mai uitați la tv.programe politice,să vedeți ce bine va simțiți.
Scuze pt.intervenție!

Huhu Rezea spunea...

@gigi
Tine-ți pentru d-ta sfaturile astea mioritice.
Nu de la politicieni si funcționărime ți se trag suferințele? Dacă nu sunt ținuți sub presiune, demnitarii iși fac de cap.
Esti ca surdul în oaste dacă nu ești la curent cu știrile.
Nu deveniți dependenti de un singur post de televiziune.
Incercați să ascultati și opinii contrare convingerilor pe care le aveți.

Gigi spunea...

Nu dau sfaturi nimănui.Dar,asta nu înseamnă că sunt dezinsformat,dacă nu mă uit la emisiuni politice,nu mai suport și nu mai am răbdarea necesară să mai văd porcării,minciuni sau alte bazaconii politicianiste.
Altceva am vrut să spun în intervenția mea,ci anume că,unii dintre noi,punem prea multă patimă,iar de aici vin jigniri ce nu își au rostul.
Am să evit,de acum înainte că să mai dau "sfaturi mioritice".
Cu respect!






Huhu Rezea spunea...

@gigi
Poți să dai sfaturi mobilizatoare...

Iulian Mareș spunea...

Stelica,
In exterior nu avea lege pt a se implica, lăsând la o parte că, uneori, sensul nu este in general cușer!

PS- rămân stupefiat că însuși centrul planetei s-au mutat in care o comună din Transilvania!
Mai nou, el migrează, luând la rând comunele, iar în iunie va poposi la Rebrișoara!
Numai că, de fraieri ce suntem, nu înțelegem ce este în spatele investițiilor cu țintă teritorială! Mai ieri am citit că țăranilor ardeleni li s-au înlocuit brișca de tăiat slana cu sabie laser!
Și uite așa dam, că prostii, apa la moara ideologiilor periculoase și destabilizatoare! Mă aștept că unii fraieri sa nege Trianonul!
Când vreau un reper despre inteligență eu mă gândesc la Cioloș zis și nealesul sau necandidatul...
Mare om, mare caracter...comisar pt agricultură a ajutat tare mult țara sau Franța!
La bulevard, birjar!

CEZAR spunea...

@/Gigi..
Fix ca ..Basinescu ...
Nu va mai uitati la A3....!!
Mare om ...sa-ti traiasca ...!!

Mihai spunea...

@ Tehnocrat
Tine minte . Perioada dee buum a aeroportului Sibiu a fost atunci când operau de pe 5 companii aeriene(Tarom , Wizz, Lufthansa, Austrian, Blue Air ) care preluau si pasagerii din Oltenia in lipsa autorizarii/certificarii aeroportului din Craiova ca international .
Oltenia pâna mai acum doi ani nu au avut rute externe decât prin compania Carpatair care prelua câtiva pasageri de la Craiova si îi transporta la Timisoara de unde opera zboruri externe.
Deoarece Carpatair opera in regim de charter pe Craiova -Timisoara nu facea fată solicitarilor si destinatiilor externe de pe timisoara marea masa a pasagerilor se indreptau spre aeroportul Sibiu de unde oprerau 5 companii pe extern cu destinatii in toata Europa si in regim charter in toate locatiile turiistice din nordul Africii si Orientul apropiat.
Aeroportul Craiova a primit certificarea Ro -09 international doar anul trecut 2017 prin decembrie insa au operat international pe extern cu aproape un an jumate in urma prin Wizz si Ryanair când s-au terminat lucrarile de amenajare pe international. De atunci afluenta spre Sibiu a pasagerilor din Oltenia s-a imputinat. Asa se explica datele pe care le prezinti pe 2017.
Rynair a renuntat la Craiova luna aceasta si posibil ca din nou parte din pasagerii de pe Craiova sa se indrepte spre Sibiu.
Sper ca nu vrei sa compari situatia de Sibiu (170 000 loc) cu situatia de la Cluj (350-400 000 loc) si preluarea intregii parti de nord-vest a Ro pe când zona de sud a Ardealului se împarte intre Timisoara , Sibiu , TG Mureș care toate opereaza extern .

Mihai spunea...

@ Huhurez
Lui TT cred că i-a intrat apă pe țeavă si i- a înmuiat munitia.
S-au înșelat amarnic Dandy si Terri (neveste tinere) cu un așa avocat !!((((
Asta slugă a fost de când l-au cooptat la CCR si slugă a râmas până in ziua de azi.
Oricum stăpânii l-au rasplatit cu o simbrie + pensie peste posibilitatile lui intelectuale în dispretul romanilor onesti si cu tiglele la loc.

Mihai spunea...

@ Gigi
Că tare bine zici. Si eu am renuntat si ma simt mult mai în regulă. Mai folosesc rarisim ceva mai echidistant politic si fara inculpati si condamnati datatori de lectii pe sticlă plus canalele Eurosport , Digi Word , si alte canale din zone domestice.

Felicitari lui Huhurez ca foloseste telecomanda si mai afla câte un adevar nevalidat pe A3 si RoTv.
Dar oricum el are darul de a le răstalmaci in favoarea gâstii precum TT când trage cu cartuse oarbe după colț.

Of ,of ,ce ne-am mai relaxa cu un golf la Ciugud cu invitati ca Huhurez ,Tehnocrat,Leon , Mares cu Ginuța (făra pistol) și Cezar cu capritele de tuns gazonul.
Ar vedea si Ginuta ce nu a avut ocazia sa vada in zona Călarasi catre Olt, statii de autobuz STAS cu internet si afisare program de transport ,sosele asfaltate printre holdele de ceapa si pastârnac,si câte si mai câte.
Pe tehnocrat îl numim pe functie maximă la scos mingile din apă.


Ce zici d-le Gigi facem echipă?

Iulian Mareș spunea...

Craiova-Otopeni = aproximativ 3 ore!
Craiova-Aeroport Sibiu = aproximativ 5 ore! (Condițiile de drum pe Care. Oltului.

PS-Eu as alege aeroportul "international" și modernizat, cu cântec, Sibiu! Aici nu vreau sa dezvolt subiectul...
Argument pt alegerea Sibiului: aerul mai oxigenat! :))

Leon spunea...

avianyc, se pare ca esti tare ocupat..! Cand ai avut timp dle sa inveti si Golf ?

Mihai spunea...

Daca nu v-a placut Ciugud vă mai ofer ceva pentru comparat.
Zona rosie de pe hartă vizavi de primari de primari implicati trup si suflet pentru comunitate.
Aștia nu ajung nici în guvern ,nici prim ministri.
Dar nu-i târziu.
Să fi avut Iohan pe lânga el un astfel de prim ministru .......hă ,hă ,hă
Doua Romanii fata in față :

https://stirileprotv.ro/romania-te-iubesc/orasul-din-romania-administrat-de-primar-dupa-cum-scrie-in-carti-a-fost-desemnat-cel-mai-eficient-si-sigur.html

Judecati singuri spre ce mergem spre ce se îndreapta unii si spre ce altii.
Și atunci daca ai opinii diferite ba esti sorosist ,ba # rezist ,ba alte bazaconii.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
TT asta oare știe ceva carte?
Eu zic da, căci el a scos Lazariuc, Garbovani și Kovesi...
Martor stau explicatiile date și nu presă de #partid și #juristi de firma de pus parket în săli de basketball!

Iulian Mareș spunea...

Eu vreau Premier pe vestitul nepot al kestorului Ardeleanu, zis Vulpea, fost șef la 2 1/4, specialistul Cioloș, zis și Cumințenia pământului!

Iulian Mareș spunea...

Da domnule,
Exista inca o categorie, cea mai numeroasa inca, careia îi plac ei Ciugud si Selimbar in aceeasi masura in care iubesc si Mila 23 si Seaca/TR si Vascauti si cel mai amarat sat din Vaslui!
Daca vrei sa induci discrepante regionale si comportamentale esti la fel ca si cei care au investit intentionat in zona de Vest, cu pecadere in apropierea frontierei!
In general romanii simt si prostitutia intelectuala!
Oare cand voi citi ca iobagii traiau mai bine decat clacasii si serbii? Aveau si WiFi?
Atentie la tezele periculoase ale manipularii!
Taranul din Ciugud nu are nimic natural in plus fata de cel din Vaslui sau din oricare regiune istorica sau judet!
Nu fortati nota, caci la fel este exploatata forta de munca!...ca acolo este pe 3 lei si dincolo doar pe 2 lei, asta da, poate fi o discutie!
Priviti mai profund lucrurile, nu ca vanzatoarea din piata! Zau asa!
Sper ca, pe viitor, sa nu mai citesc asemenea teorii din proximitatea sovinismului ieftin, cu atat mai mult cu cat sustineti ca sunteti instruit ceva mai sus de genunkiul broastei! Capcanele sunt la tot pasul, dar parca, unii kiar le cauta si rad cand ar trebui sa-i doara! Sincer, aceasta inseamna ori nebunie, ori prostie sau rautate marcata deja in "codul sursa" genetic, caci tot este la moda o discutie despre programatori!

luminita spunea...

Nu mai aveti presedinte aveti turist .....asta promulga legi degeaba , asa cum a promulgat si legea 223 , cu care s-au sters la fund pe rand din 2016pana acum , la ce a mai trebuit o lege a pensiilor militare daca au facut hartie higenica din ea .?Cu un cinism iesit din comun au balacarit pensionarii militari in toate felurile ,atat pe ecranele televiziunilor via cCRACINESCA ,de la RTV ,incununand cu brio cu oug 57/2016 si cu 59/2017 parca nefiind deajuns ..ATUNCI DECE TACE PRESEDINTELE, care el este cel care ar trebuii sa apere armata , ca fiind supremul conducator al ostirii? .........sau rezerva nu mai este ostire? EL TACE dar o aparape LULUTA ca stie el dece . Dar PSD isi tae craca de sub picioare , o sa faca o lege a pensiilor civile si o tine langa ca nici aici nu lor nu le va taia , adica le va zapacii si pe acestea printr-o recalcula re pe munus cum a facut si la noi . Ar trebuii sa sustinem un partid altul de stanga adevarat , dar care,?

Mihai spunea...

Bine.
Atunci sa ne racordam cu toții la realizarile si mentalitățile Diliormanului.
Din harta Ro rezulta că si Călărașiul ,Giurgiu,Vaslui, Botosani,Galati, si altele până la Turnu Severin inclusiv ,etc sunt tot orase de graniță ((((((((
Oricum zona rosie se poate inspira din ”împărăția” lui Dandy de la Diliorman _Alexandria -Salcia.
La Ciugud au venit sa se inspire 45 de primari din Republica Moldova si multi altii din zona Transilvană.
Zona rosie are modelele ei alexandriene batute-n cuie.

Iulian Mareș spunea...

Cred că doar faci pe naivul!....granita de vest!
Lasa-te de glume....și propaganda ieftina!
Investițiile străine sunt bune, dar banii nu rămân în țară!
Este o situație tranzitorie, un compromis acceptat!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Rectific sursa de informatie cu pensiile speciale cumulate ca fiind ,,Bugetul.ro,'' cu scuze!