Un produs Blogger.

marți, martie 13, 2018

Or(g)an cel Păros...cio m ă g a r u l

6 comments
Parafrazându-l pe ministrul holdelor, Daea, cel cu parabola suprafețelor întinse, dar nu prea mari, după declarațiile lui Ludovic cel Paros de la ultimul concav liberal putem spune că şeful pedeliştilor, acoperiți ca liberali, are sub frizură un Organ cu suprafața întinsă, fără circumvoluțiuni, dar nu prea mare. Îi cam joacă creierul în cutia craniană.
Exasperat că abia spălat de infracțiunea de milogeala la oamenii de afaceri pentru susținerea campaniei electorale, #justiția statului de drept i-a scos de la naftalina alt dosar penal, pentru ca a inițiat o hotărâre de guvern pentru finanțarea  drumarului IORDACHE, Orban îşi asmute bătăușii liberali să iasă cu parii pentru alungarea pesediştilor de la putere.
Și eu... credeam că echipele de bătăuși liberali şi țărăniști din preajma secțiilor de vot din perioada interbelică erau doar povesti ale propagandei comuniste...
Păcat de liberalii onești care vor cădea de proşti după ce TT-ul va curăță sistemul judiciar de torționarii statului paralel.
Vorba unui liberal sadea:
-când Iohannis va da comunicatul prin care va anunța că nu semnează pentru demiterea Luluței, îşi va semna sentința pentru pierderea celui de-al doilea mandat prezidențial.

6 comentarii:

luminita spunea...

nISTE PROSTI , ASTIA VOR SA PREIA GUVERNAREA ? ce sa mai zic . IOHANIS sigur nu v-a semna , cum sa isi semneze eventualele procese scoase de la naftalina? Dar ma intreb ce facem cu cei de la conducerea de acum,ca o tin tot intr-o balbaiala

Aurel spunea...

Dacă Dandy reușește să impunăfi votarea în parlament pensii speciale și pentru primari, șefi de CJ și consilierii județeni după cum prevede noul proiect întrodus de PSD atunci va avea asigurată președinția partidului pe viață.
Celălalt de la pnl înoată și el singur pe burtă și se bagă singur în seama până ia o labă peste bot.

Ein Stein spunea...

@huhurez
Te inseli, nu e vorba de un conclav ci de un stabor. Eu care am o imaginatie destul de bogata nu pot sa mi-l inchipui pe acest caraghios in functia de Prim Ministru. Sunt curios daca cei vizati de Sica Mandolina or sa faca plangere penala pentru instigare la violenta, nu i-ar strica inca un dosar penal.

Vasile spunea...

@Aurel Proiectul de lege despre care vorbiti, a fost inaintat de PNL!

Adrian spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

KWI ar demite-o dar, trebuie izolata informativ si deposedata de documentele in fotocopie, pt a nu putea sa constituie un real pericol, intrucat ea isi va negocia viitorul statut, fie el si de om liber!
Intr-un moment critic niciun aliat nu o va mai sustine, ci vor cauta sa tuseze cat de mult au suferit si luptat impotriva ei. Cativa, mai orientati, au si facut-o deja!
....inclusiv Lazar da semne si kiar KWI.

Orban? Un flecar de 5 bani! ...Sica Mandolina si atat!
Cine este generalulllll? :))