Un produs Blogger.

sâmbătă, martie 24, 2018

2 sindicaliști polițiști au făcut pipi pe mitingul lui Coarnă. Viral pe facebook

37 comments
Ionut Macri

E un miting sindical (cred) in Piata Revolutiei. 2 participanti au gasit un zid vechi numa' bun pentru un pipi.

Vezi mai multe r
Comentarii
Ştefan Andrei cum ba frate...:))) nu le cade nicio caramida pe cap?
Administrează


Îmi placeVezi mai multe reacţii
3hEditat
Dan Mită Nu-mi vine să cred! Polițiști,membri SNPPC ?Coarnă se va face foc și pară dacă vede această fotografie.Și va veni cu dezmințiri.
Administrează


Îmi placeVezi mai multe reacţii
3h
Adrian Tuglea E toaleta publica 100 de m , mai in dreapta! E automata si gratis + ca are hartie igienica, sapun si uscator cu aer cald pt maini! Sigur se vede din punctul lor!
Administrează


Îmi placeVezi mai multe reacţii
1h
Marius Serban Daca toaleta nu are instructiuni pe limba lor si un manual de utilizare cu poze color nu stiu sa o foloseasca.
Administrează


Îmi placeVezi mai multe reacţii
1h
Cornel Lenroc Prost pamantul asta ca ii tine...
Administrează


Îmi placeVezi mai multe reacţii
47m

.

37 de comentarii:

iceparu spunea...

Jigodiile de la RTV și A3 tac de parcă nu s-a întâmplat nimic.Nesimțiți de la PSD iar mint de îngheață apele.Avem multe de invatat de la polițiști așa e domnule propagandist?

Huhu Rezea spunea...

Liderul sindical PROLEX, Surugiu, propune eliminarea sporului de 50% pentru lucrări deosebite și mărirea salariului de funcție pentru agenții de poliție cu 500 lei.

Leo spunea...

Azi la "Guita TV" la orele 18:45 va fi o emisiune despre "noua lege a pensiilor".
@ Domnul tehnocrat, poate vom afla noutati despre ce avantaje vom avea când ne vom valorifica stagiile de cotizare realizate in sistemul public. Speranta de majorari se muta pe aceasta componenta ....

sosaro spunea...

Sunt pensionar militar si lucrez cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată la o firma de paza. De la 01.01.2016 nu mi-a mai fost oprită cas, pana la 01.01.201 8, când au început sa o oprească din nou. Este normal asa ceva ? Când voi beneficia de contribuția pentru pensie?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sunt si ei oameni, au necesitati firesti pe relatia cu sfincterele, mai ales ca inainte de hora mare s-au dedat pe bericioace spumoase! Deci ii iert, mai ales ca pe mine daca ma prinde pe strada ,,furia jetului'' purjez acolo, aproape pe loc, dar, oricum, la fereala de ocarinele damelor, sa nu le bag la belea de ce mi-ar putea vedea, ca intre barbati mai merje exchibitionismul! Le recomand liderilor de sindicat sa le ofere, inainte de mitinguri, niste...pampersi! Daca ne prindeau pe noi, ne ardeau de ne sareau hocarinele din cap cu fro 'jde mii de lei hamenda!
Asaaa.... si ce mai cerseau, pardon, cereau ei, caraliii? Dar caaat tooot au luat, chiar nu le ajunje? Bai, cascheliosilor cu SMT-ul la purtator, mai puneti frana, ca astialalti oracaitori kaki lucreaza cu munitiuni, cu chestii nascatoare de shrapnele, boambe si alte alea tancuri prin prafaraurile Kandaharurilor lumii a trei-a si abia sunt la jumatea voastra, chit ca au mucles la manifestari publice sa-si ceara drepturile! Nu vi se pare ca o faceti cam de olaie, pardon, oaie, la o adicatelea, si ca va shifonati naibii eticheta, dar si ca o sa-i porniti pe civili pe noi, de o sa ne desfiinteze pe gelatinele tv-urilor si giornale sa ne scoata pe laterale de la bunaciunile de venituri militaroase, ca, oricum, harmata si caraliii sunt cam pe Everest, fata de civilecovicii rupti in curpeni, dzic ei, chiar daca adevarul este ca politienistii sunt in varful Chomolungai, iar brostacii cam pe la subpualele fustelor muncelui! Si, atunci dzic eu, precum adminul: Ia sa separam noi apele noastre limpezi de apele voastre tulburi si involburate pe lacomosenie, caci rahatul turcesc si nezaharisit, amestecat, pute rau a latrina! Iaca, na!

iullian68 spunea...

Lucrarile sunt de exceptie, nu deosebite,este o mare diferenta, cu alte cuvinte poti lua niste banuti in plus fara niciun efort si nemeritati, credeti-ma stiu exact ce spun.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Pt sporul privind lucrări de excepție există lege....
Biserica aceea este f aproape de MAI!
Probabil că nu au știut că sunt toalete publice în zona și destule baruri și restaurante cu WC!
Regretabil gestul....
Dar, dacă o fi trucaj, pixelul albastru? Trebuie calculat debitul jetului? Oamenii, ca și cățelușii, pot avea probleme cu prostată!

Ion Oblemenco spunea...

Zidul cred că este o biserica !

iceparu spunea...

Ma trantisi maestre.Ce stii matale sa umbli ca la secu cu soparlite.Bravos natiune. La bulau cu somn pe tambal si cu mancare la sufertas toti ce ce ne-au inghetat pensiile .

Unknown spunea...

Regretabil ca un fotograf profesionis, se pare, a urmarit o astfel de scena din dorinta de a deveni viral. Atata a inteles el din ce a fost in piata... Acolo erau vreo 8-9.000 oameni, poate 10.000, multi veniti din provincie. Frig ca iarna, unii veniti de pe la 09,00, stat pe loc, altii coborati direct din autobuze sau microbuze (fara toaleta) venite de la sute de kilometri. Unii au rezistat, altii nu. In minister mai mult ca sigur ca nu au fost primiti pentru a merge la toalete. Cat despre restaurante in zona... hai sa fim seriosi, chiar credeti ca primesc cei de la Athene Palace Hilton clienti la toaleta? La Medieval Excalibur am vazut ca au mai fost. Plecarea in mars spre Piata Victoriei pe la vreo 12. Oricum, pe traseul marsului era coada pentru intrat la toaleta in usa la Sectia 1 Politie, pe Lascar Catargiu. Nu incerc sa ii scuz pe cei 2, dar gasesc ca este jenant modul in care cineva vrea sa se afirma prin astfel de instantanee. Altfel, ii doresc sa iasa la instructie pe un teren aflat la cativa kilometri de unitate, cu sau fara bidonul de apa la tine, dar fara toaleta amenajata. Am patit-o pa Braila, la Varsatura, cand a trebuit sa bem apa dintr-un izvor dupa indepartarea brotaceilor, iar nevoile facute prin natura... Da, noroc ca acum armata este profesionista, pleaca dupa ea cu toalete ecologica si sticle cu apa, neaparat plata.

Huhu Rezea spunea...

@Denis
Cum să-ți dai drumul pe zidurile bisericii Krețulescu de lângă Sala Palatului? Prima parte a mitingului a fost Piața Republicii, în fața MAI. De acolo au plecat la #rezist.
Mai bine se pișau pe Sala Palatului, pe Palatul Regal sau pe sediul CC-ului devenit sediul MAI.
@Cătalin
Iar ai uitat că ești pensionar militar?
Până la 01 01 2019 nu trebuie să te iluzionezi.

tehnocrat spunea...

La o privire in 3D se pote vedea ca poza-i posibil sa fie o facatura, nu-i vorba de doua persoane, ci de una singura, in dua ipostaze:
In prima ipostaza s-o dus sa-i dea like pe facebook lui iohanis, in a doua ipostaza s-o dus sa-si ia like-ul inapoi.
Este posibil ca persoana sa fie si dl avianyc.

Iulian Mareș spunea...

Tehno,
Înclin să-ți dau dreptate!

doc987 spunea...

Felicitari, don Huhu.....Cu postari de acest gen, reusiti sa duceti blogul in derizoriu.....Sau, poate,deja acolo va aflati.....Sper, in viitor, sa reusiti sa lasati politica de partid de o parte si sa sustineti cu adevarat pe cei din randul carora, probabil, proveniti, chiar daca acestia, mai gresesc, uneori....

Huhu Rezea spunea...


BOR cere sanctionarea pișălcioșilor!

"Sunt imagini care indică, cel puţin, un grad foarte scăzut de spiritualizare a persoanelor respective, care conştient sau nu, au comis un sacrilegiu. Nu pot spera mai mult decât ca Ministerul de Interne să se autosesizeze si să le acorde cel puţin o mustrare. () Nu cred că a fost vorba de o intenţionalitate, avem de-a face cu persoane rupte de realitatea bunului simţ," a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

Tot într-o interveţie la Realitatea TV, liderul de sindicat Dumitru Coarnă a declarat că-şi cere scuze în public pentru gestul colegilor săi şi i se pare firesc să fie sancţionaţi.

ifrim spunea...

Daca este biserica eu interpretez ca se roaga iar fiecare are prpria,i pozitie de ruga!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cei doi curcani, n-au la modul sigur cei 7 ani de acasa, cum n-au nici cei 2 ani de scoala militara, dar au liceul macar, o scoala in care, in zilele noastre, inveti primii pasi intr-ale golaniei, cum sa-ti bati profii, cum sa dai cu capul in gura, cum sa fumezi, sa bei si sa te pisi in dosul si pe zidurile scolii! Deci, reminiscente din liceu, aplicate cu brio si pe zidurile bisericii! Cat am fi de partinitori si blanzi cu ei, dar ca sa te purjezi la modul jegos chiar pe zidul unui lacas sfant, si in sfantul post al Pastelui, asta denota ,,inalta clasa'' de imoralitate si educatie precara ale celor doi, care, cand si cum sa invete bunele moravuri in cele 6 luni-1 an fulger de scoala pe branci la Baneasa pe sub umbra corcodusilor? Sa fim seriosi: In scoala lor se invata pe branci ghiogareala si ruperea de oase pe felia pulanului, si mai putin cum sa-si sufle nasul in batista, decat haracheala si flegmuiala pe asfalt pe o nara! Intr-o zi, eram sa mor de dor si jale ca sa vad un politist pe strada cu cascheta peste tartacuta, desi elementul-prezervativ, de calotat terminalul, face parte din inventarul personal, obligatoriu!

luminita spunea...

DLE LEONARD , LA guita tv , CUM SPUNETI DVS . o tin langa cu pensiile civile , nu ati observat ca si lor le tot spun ca in urma recalcularii nu le va scadea pensia , deci pensia in plata , adica mai pe scurt ,o sa le faca si lor o recalculare la cei pensionati inainte de 2001 pe legea 3 /197 si bineumteles ca actualizand ca la noi , vor avea SIGUR SIGUR o
pensie mai mica decat cea in plata si sa vezi ca le face o favoare si ii lasa cu ochii in soare adica cu cea in plata . Pai cum era vorba , parca se vorbea ca legea le va creste pensia nu le va ingheta ca la noi .Abia astept sa vad pe unde vor scoate camasa idioata de LOV si ai ei SI sa vedeti ca si cu inflatia o vor da cotita Nu inteleg dece isi bat singuri joc de ei astia de la putere .

luminita spunea...

IAR in legatura cu acest in cident , eu zic ca cei pozati la acel zid , au facut-o intentionat ca sa ii denigreze . Cum naiba erau acolo si cei cu blitzul./era un zid si atat .

CEZAR spunea...

hai bre ..probabil nu ati trecut prin acel moment ..numit de EnStein..relativitate !!
Bine ca nu i-a trecut si treaba ..mare (sic)
..mai tencuiau zidurile ...sa se orpileze Corneliunsson ..asa a la sto..!!

CEZAR spunea...

PS.
Luminita ..da din gura ca la ea ii simplu o facea din ..picioare in orice locatie ...hi..hi..hi..

CEZAR spunea...

Inclin sa cred ca @ Ifrim ..are dreptate ....!!

Mihai spunea...

Din capitolul ”Mândri că încă ne căcăm în fundul curții”.
Doi care au fost facuti politai probabil pe mărci si dolărei din tractoristi precum multi altii de pe la MAi ,secu ,etc si care se pișau pe vremuri la coborârea din tractor pe primul gard iesit în cale mai bine se pișau de data asta pe comentariile lui @tehnocrat si @mareș de pe acest blog .
Pe administrator ” il iert ” că mi-i vecin si nu-i bine sa te pui rău cu vecinii.....

Să nu uitati ca inventatorul cdor av Iustin Capră absolvent doar al Scolii Tehnice de av de la Mediaș facut din respect academic subinginer in prima faza apoi inginer ,apoi ”doctor |Honoris Causa” a mari universitati de prestigiu desi nu avea la activ doctorate si diplome de AM, care a batut pe umăr prin realizari si foarte multă stiinta multilaterala de carte hoarde intregi de ”politruci si alte specimene ” cu diplome” din institutiile de forta” a plecat dintre pamânteni umilit si cu o pensie mizerabila datorita activitatii laborioase pe toate fronturile a camarilei analfabete in mare parte de pe la ochiul si timpanul care l-a rasplatit pentru meritele deosebite cu câtiva ani pe la subsolurile institutiei.

Acesta este ultimul meu comentariu pe acest blog.
Va doresc sarbatori fericite ,sanatate si toate cele bune.

CEZAR spunea...

@/Aviamuci...inainte de a te retrage ..ma rog....!...
Vrei sa ne dai ca EXEMPLU UN SINGUR PRODUS MARCA IUSTIN CAPRA (nume predestinat)..care circula si care a rupt gura targului si a concurentei in domeniul....!!
Tu conduci cumva vreun moped ..marca I.Capra ...???

was spunea...

intrebare pt ce au iesit politisti la miting:?sau asta era mai important ca se pipi

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In Info Stiri, un medic este foarte revoltat de o nedreptate strigatoare la cer: ,,Dam bani celor care nu muncesc sau n-au muncit si sunt in itegralitate de sanatate 100%, si nu dam pensii celor care s-au nenorocit la munca!''

doc987 spunea...

Cu respect fata de toti care ne regasim pe acest blog, revin cu o completare.....Postarea cu cei doi politisti surprinsi intr-o situatie cel putin jenanta, nu este deloc intamplatoare. Pentru ducerea in desuetitudine si ridicol a unei manifestari publice exista multe metode pe care cei avizati, le cunosc...Ca indiciu, pot spune faptul ca, in faza de debut a mitingului, a existat la discretie logistica constand in vuvuzele si veste reflectorizante, accesul la acestea fiind nestingherit, fara a se verifica apartenenta persoanei la o casta profesionala sau alta.... Cu tot respectul, doresc sa recomand domnului Cornelius Flavius Ifrim ,ca pe viitor sa faca comentarii scurte, concise, la obiect si in cunostinta de cauza, altfel cu gratie, bate campii....

Iulian Mareș spunea...

T Avia,
Mă-ta știe ce fraze de idiot peltic scremi tu pe aici?
Și tu te-ai crede Capră?
Tu, un pârlit de turnator la CI?
Adu-ti aminte cum îți prăduiau colegii!
Rușine, kelule!

Huhu Rezea spunea...

@wass
Cum pentru ce au ieșit la miting? Pentru frustrările politice și mediatice ale domnului Coarnă.
Sindialiștii din poliție au încredere oarbă în Coarnă, chiar dacă acum acesta face jocuri politice de glezne.
Nu le convine creșterea salariului de funcție până la nivelul din 2022, prevăzut în L 153-2017, dacă droaia de sporuri este limitată de aceeași lege la 30% din anvelopa salarială.
Acele sporuri fac acum diferența între salarizarea polițiștilor și militarilor în activitate fața de salarizarea celor care s-au pensionat înainte de 2011.
Acest decalaj dispărea dacă se menținea și actualizarea pensiilor militare cu creșterile soldei/salariului de funcție.

Leo spunea...

Maestre ,
Numa' 2 cm. mai ridica talica stacheta nivelului de la "Academia de pensii militare si nu numai".
PS
2 cm , de multe ori este chiar diferenta dintre viol si tentaiva.

luminita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
tehnocrat spunea...

Pt Dl avianyc
Bine ca pleci si bine-ar fi sa nu te mai apropii de bloggurile militarilor de cariera.
Mare atentie cand meri la stropit de Sfintele Pasti sa nu faci pe gardul lui carmen iohannis.

tehnocrat spunea...

Pt avianyc
PS
Sa nu "stropesti" nici casa si imprejurimile, dobandite ilegal de iohannis, fapt demonstrat de JUSTITIA din ROMANIA.

CEZAR spunea...

@/Lumy...
Kamasutra..nu are pozitia ..Coarna !!!!!
Orienteaza-te spre alte ...pozitii!!..sfatul meu..
Mai intreaba-l si pe Cornel caci el ...zice ca-i ..maestru !!

ifrim spunea...

Si daca e sa ne luam dupa sigla de pe spate a cetateanului din dreapta exista posibilitatea sa fie PC personal contractual CIVIL!

Iulian Mareș spunea...

Tehno,
Și marele alb zice: ... "numai p-ăsta, că-i cald!"
Poate urina și pe un cablu cu 10000V! Că-i sing., jude și întâiul economist de la _ _ UE!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cei doi politisti sunt acuzati de comiterea unui sacrilegiu, iar in acest sens s-a decis efectuarea unei anchete!