Un produs Blogger.

marți, septembrie 04, 2018

Domnul Dragnea trebuie să-și respecte promisiunile din luna august pentru pensionarii militari

3 comments

marți, 4 septembrie 2018



Catre,
Domnul Liviu DRAGNEA,
Presedintele PSD si Presedinte al Camerei Deputatilor

Domnule Presedinte,

Am intampinat cu satisfactie raspunsul dvs. la solicitarea de dialog transmisa de S.C.M.D. prin Adresa cu nr. 713/17.07.2018, referitor la Art. 40 din OUG nr. 57/2015 si OUG nr. 59/2017 pe care noi le consideram discriminatorii fata de rezervisti si anticonstitutionale. Un raspuns pe care l-ati dat public prin Declaratia de presa, televizata, din seara zilei de 9 august a.c. cand ati admis discriminarea nejustificata a rezervistilor si ati promis convocarea sindicatelor care le apara interesele, in vederea eliminarii masurilor legislative discriminatorii, in primele zile ale lunii septembrie a.c.
Intrucat, suntem in perioada mentionata, va rugam sa ne precizati data, ora si locul la care, in functie de programul dvs., vor avea loc discutiile. Cu precizarea ca, pe langa B.O.C. al S.C.M.D., la discutii vor participa si reprezentantii oficiali ai sindicatelor UNIPOL, SNAP si DIAMANTUL, care si-au manifestat interesul pana in prezent, precum si ai altor sindicate din M.A.I. care isi vor manifesta disponibilitatea pana la data convocarii.
In timp oportun va vom transmite lista cu numarul si numele participantilor.
Totodata, avand in vedere situatia precara in care se afla astazi nu numai clasa politica ci si Tara, precum si natura obiectivelor noastre exclusiv sindicale si nationale, va asiguram ca excludem, ca si pana acum, cu desavarsire, implicarea noastra in manifestari politice de orice natura.

Cu consideratie,
                                 
Presedintele S.C.M.D.,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU

3 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Mă scuzați, vă rog!
Am un anunț de făcut!
S-a furat mireasa!
Mirele, îmbufnat a suspendat nunta!
Pardon, ședința CSAT!

PS-muzicantii siauy luat bătaie la greu și nici nașii nu se simt prea bine!
La orizont se zărește un divorț, înainte de nuntă!

Leon spunea...

Din cate retin, Liviu Dragnea a promis o intalnire cu Asociatiile pensionarilor militari din MAI, MApN, Servicii, pentru "reglaje" la OUG.59/2017..!

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Crezi că are timp de reglaje?
Vrea? Atunci rezolva! Ce tot atâtea ședințe de reglat taketii!
Și Iceparu poate sta calm alături de Padina...