Un produs Blogger.

joi, septembrie 27, 2018

Pe 3 octombrie se da sentința împotriva lui Bă secu

34 comments

Aceasta este declarația politică pentru  care Trăienel, informatorul CI-stului Avramidis de la Liceul de Marină din Constanța și al altor structuri informative de pe la Anwers, fiu de fost ofițer al Armatei Române, a  fost dat în judecată pentru raspundere civilă delictuală, de 5 asociații ale rezerviștilor.


„In general, suntem impotriva pensiilor speciale care sunt furt. Indiferent cine are pensii speciale fura bani. Nu sunt pensii rezultate din contributie. Sigur, ii vedem la televizor, ne povestesc cum sunt ei cu arma la picior, dorm cu pusca in pat si de asta trebuie sa aiba pensii speciale, uitand sa ne spune ca marea lor contributie la securitatea Romaniei a fost ca arau la munci agricole inainte de Revolutie, strangeau porumb prin Insula Mare a Brailei si deodata si-au dat seama ca le trebuie pensii speciale”, a declarat Traian Basescu pe 13 martie a.c.


Judecătoria Sect 5

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) :6970/302/2018
Data inregistrarii10.04.2018
Data ultimei modificari:26.09.2018
Sectie:.....
Materie:Civil
Obiect:actiune in raspundere delictuala
Stadiu procesual:Fond

Părţi

NumeCalitate parte
LIGA PENTRU APARAREA DREPTURILOR PENSIONARILOR MILITARIReclamant
FEDERATIA MILITARILOR DIN ROMANIAReclamant
ASOCIATIA NATIONALA A CADRELOR MILITARE IN REZERVA SI RETRAGERE DIN MINISTERUL APARARII NATIONALEReclamant
ASOCIATIA OFITERILOR IN REZERVA DIN ROMANIAReclamant
ASOCIATIA ROMILReclamant
Basescu TraianPârât

Şedinţe

26.09.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: C 22 civil 2018
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la 03.10.2018. Soluţia va fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 26.09.2018.
Document:  


Pariez că instanța va considera atacul lui Base ca o opinie politică exprimată în exercitarea mandatului.

34 de comentarii:

 1. D-le H,
  Cred ca este pentru prima data in istoria Lumii cand un Comandant Suprem al Fortelor Armate este dat in judecata de catre proprii sai generali pentru lezarea demnitatii Armatei care a lasat urmasilor statul roman intreg, la 100 de ani de la Marea Unire.
  Umil, inghesuit pe o banca intre doua precupete, am avut sentimentul palpabil al maririi si decaderii unui fiu de colonel, crescut de mama sa din pensia militara de urmas, pe care azi o reneaga si o dispretuieste.
  Dar sa nu facem din domnia sa o tinta.
  Altii sunt cei chemati si abilitati AZI sa resolve inechitatile, discriminarile, confiscarile la care este supusa Armata de rezerva a Tarii.

  Cu stima,

  RăspundețiȘtergere
 2. @Iosif
  Următorul repudiat este Dulapul umblător de Sibiu, mahărul #rezistenților și frustraților antinaționali, cel care a asmuțit javrele statului paralel, dulăii au fost ecarisati, împotriva forțelor de menținerea ordinii publice.

  RăspundețiȘtergere
 3. Iosif,
  Tac-su a fost votat., bun in grad!
  Eu așa am citit......, că doar nu am fost colegi!
  Știi altfel..,?

  RăspundețiȘtergere
 4. Abia,
  Ți-am spus anul trecut că Gl. Berdila va ajunge sus?
  Tu, ai bălăcărit doar, pe articole de presă...
  ...și habar nu aveai de legi și regulamente actuale!

  RăspundețiȘtergere
 5. Și ăsta a fost ”Comandantul Suprem” al Forțelor Armate ale României?! Ce blestem pe capul nostru, Doamne!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. @Huhu
  Zau daca inteleg ce vreti sa spuneti. Incepeti cu:
  "Aceasta este declarația politică..."
  Dupa care trageti concluzia:
  "Pariez că instanța va considera atacul lui Base ca o declarație politica."
  :))))

  RăspundețiȘtergere
 7. Jeg s-a nascut, javra va muri, si cu sticla de cocart in mana! Nenorocit neom! Aproape sa-si dea duhul si tot nu se lasa de facut rau, insistand sa ramana cum zice el!

  RăspundețiȘtergere
 8. @Stelian P.
  Te cred! Ca portocaliu, te cam speriase titlul, nu?:;)
  Mă gândeam că-ți folosești expertiza de ofițer de informații pentru a clarifica statusul colaboraționist al individului.

  RăspundețiȘtergere
 9. @Huhu
  N-am de unde sa stiu lista informatorilor care lucrau cu CI-ul, eu nu eram securist. Teoretic este foarte posibil ca Base sa fi avut legaturi cu securitatea dar nu poti acuza un om pe baza teoriilor. Tot teoretic sunt foarte sigur ca Tariceanu era tinta multor servicii straine, avind in vedere obsesiile sexuale pe care le are, asa ca nu ma mira ca era interceptat "pe siguranta nationala". Daca dvs. aveti probe dece nu le publicati ?

  RăspundețiȘtergere
 10. @ Huhurez
  Judecata se va face după noile”încadrari” intre ”protestanți” si protestatari. Cum Iohan este la ”protestanti” .........vedem ce urmează ((((((((
  Până atunci salutari de adio de la ”Pamblică” ((((( Urmeaza TT daca nu baga admnistia si gratierea la foc automat (((((((
  Bătu-v-ar norocul de roșii ”de solar” ............D_aia (((((((

  RăspundețiȘtergere
 11. Astazi, 27.09.2018, Comisia pentru Aparare din CD a depus un Raport favorabil la proiectul de lege Pl x nr.199/2018, care modifica peste 30 de articole din Statutul cadrelor militare(Legea nr.80/1995). Va urma votul in Plenul Camerei Deputatilor si trimiterea proiectului la Senat, camera decizionala.
  P.S. Tigri 3, n-ai ajuns la intalnirea din 15 septembrie de la Obarsia Lotrului..! Capsunica a ajuns la altcineva, tot din Sibiu..))

  RăspundețiȘtergere
 12. Javra ordinara.Un nesimțit. Adevărul este ca a prostit pe mulți. Daca alegerea lui în 2004 este oarecum scuzabila cea din 2009 denota imbecilitate.Curios ca s-a îndreptat împotriva noastră un fiu de ofițer. Nu e unicat.Dragnea,fiu de politist.Chiriac,fiu de ofițer. Z

  RăspundețiȘtergere
 13. Acest basina voda la cererea securitatii isi turna subordonatii de pe nava lui si pe cei care care aduceau buful din voiaj ( cafea , blugi tigari ). Atentie doar pe cei care nu erau informatori ca si el.Mai grav le strecura dolari in buzunarelor ofiterilor ( dupa betii cand toti plecau acasa) Erau asteptati de secu la Poarta 1 unde erau arestati.Basina voda e de o ticalosie fara margini la fel ca si Drac- nea. Habar nu aveti ...

  RăspundețiȘtergere
 14. @avia.
  Aici chiar a nimerit-o Viorica. Are dreptate când spune că protestantul religios Iohannis a organizat protestanții/protestatarii anarhisti din 10 august.
  In perioada precreștină, creștinii erau considerați anarhiști, așa cum și Papa i-a considerat protestatari pe lutherani, calviniști.
  Râd unii că prostii, când protestant .. și protestatar au sensul de om care protestează.
  Și...apoi, la Teleorman nu prea sunt protestanți anticatolicism.

  RăspundețiȘtergere
 15. Oare mai este cineva în măsură să facă diferența între asigurarea protecției contrainformative și supravegherea in scopul obținerii de date și informații, eventual in scopul stabilirii de vulnerabilități și puncte tari?
  Adică, era totul spre binele lui și el, sărmanul, nici măcar mulțumiri!
  Coldea era marele samaritean și noi îl repudiem! Nu ne-am putut ridica la nivelul lui... ,"merită nici umbra sa nu ne-o lase"!
  .... în comparație cu Gabi O.,...de departe "mare om, mare caracter!"
  Au simplificat și sofisticat democrația: SNAOPSN + DNA = STATUL!... de drept?

  RăspundețiȘtergere
 16. @Stelian P.
  Sunt destule documente oficiale care atestă ca Base a fost recrutat cu aprobarea organelor de partid. Le gasesti si pe Blog.
  Nu te mai da anti secu...că, si ofiterii dss, si ofiterii de informatii ai Armatei serveau acelasi stat ši același PCR.

  RăspundețiȘtergere
 17. Huhu,
  Rusinezi omul! ...... 999999 DA, ... si 1 NU! Ei, tocmai asta, unul, era/a fost el!
  Mai mergea pe afara, cand voia el [ :)) ], dar nu nu era din aia cu DA in suflet, nici membru PCR nu a fost......
  Il tot rugau, insa el era #Rezistent, de atunci! Nu a cedat, diamant natural, esenta nu gluma!
  Filme din astea, cu buget redus, am vazut inca din 90, cate 4-5 pe zi!

  RăspundețiȘtergere
 18. @Huhu
  E o mare diferenta intre recrutare si informatiile obtinute de la cel care semna angajamentul. Stie toata lumea ca unii acceptau recrutarea doar in speranta ca o sa fie protejati de servicii si o sa beneficieze de unele avantaje. Din pacate situatiile astea erau majoritare iar informatiile erau egale cu zero dupa prima verificare. Omul raminea in evidenta dar era un informator fara valoare. Nu stiu nimic despre situatia lui Base dar va asigur ca informatii despre marinarii care practicau contrabanda erau cu valoare nula. Important era sa se stie cine sunt cei putini care NU FACEAU CONTRABANDA caci asta insemna ca ei se stapinesc de la lucrurile normale. Nu cumva aveau ordin sa faca asta....?
  E adevarat ca serveam aceeasi cauza dar mie nu mi-a cerut nimeni sa-mi divulg vecinii care ascultau Europa Libera sau spuneau bancuri cu Ceausescu. Spuneam si eu caci altfel puteam sa-mi pun legitimatia pe piept.

  RăspundețiȘtergere
 19. Protestatari si protestanti!
  Toti sunt contra a ceva.....
  Iata ce ne dezvaluie presa straina.....

  https://t.dcnews.ro/10-august-in-presa-interna-ionala-ce-s-a-descoperit-pe-imagini-semnalele-dintr-un-camion_615343.html

  RăspundețiȘtergere
 20. DIICOT a inkis dosarul pt trădarea V. Dancila, solicitat de noul bețivan de serviciu, Sică Mandolină!
  Acum, panarama de serviciu va face plângeri penale pt că poartă broșe pe piept!
  Ratatul asta nu plătește pt afront și răspândirea de acuze false?
  El, descreieratul, a acționat la ordin!....tot un descreierat i-a scris plângerea penala și tot un descreierat a ordonat asta!
  Nu merita toti câte o geantă peste rat, în fața camerelor TV?
  Ce căzătură....!

  RăspundețiȘtergere
 21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 22. Dupa cum a aparut pesta porcina africana am putea spune ca a intrat prin ceva port, adusa de porcul insemnat, plin de lacrimi pana s-a vazut cu sacii in caruta...

  RăspundețiȘtergere
 23. @Leonard
  Vorbești de UM 632 și DIA de parcă ai fi de-al casei.
  Cât despre colaborarea lui Băsescu cu securiștii poți citi articolele de pe blog aici

  https://www.huhurez.com/search?q=Colaborator&m=0

  RăspundețiȘtergere
 24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 25. https://romanialibera.ro/cultura/denis-buican-daca-esti-critic-curajos-si-cinstit-esti-periculos-pretutindeni-754383

  RăspundețiȘtergere
 26. sa il mai sustii pe BaseSecu in 2018, dupa cate nemernicii dovedite a facut, inseamna ca ori esti ,,taliban,, , ori ai acelasi caracter infect precum al matrozului !

  RăspundețiȘtergere
 27. Mai conteaza ce distruge ciuma rosie si Drac-nea in bantustana tradatorilor de tara ? Totul e deja distrus , crucea mortii e infipta adanc ( de tradatori ) in inima neamului romanesc .Mai scapa cine poate ( prin fuga afara ) din colonia de sclavi lasi ai iadului. Din pacate si Dumnezeu s-a saturat de lacomia si lasitatea proverbiala a romanistanilor care au pierdut tot ce le- a dat cu marinimie EL ( limba , pamantul , pana si sufletul l- au vandut ) …in schimb ling cadavre ( moaste) crezand ca asa obtin iertarea suprema .Tuta absoluta e tot ce meritam ca prim ministru.

  RăspundețiȘtergere
 28. Liviu,
  Excelent interviul!
  Uite că din foișorul de fildeș al omului de știință, dl. Denis Buican face excepția regulii!
  Paradigma odată răsturnată nu poți decât să afirmi: un român de viță veke, o punte peste vremuri!
  În concluzie, ne trebuie o altă regulă, o altă abordare și sunt convins că încet, încet oameni de genul lui o vor materializa!

  PS-unde poți situa un Preda, Ivan, Macovei...etc, trimiși pe banii țării la Bruxelles?

  RăspundețiȘtergere
 29. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 30. stiti care e culmea uni au facut parte din...R,,,,SI SUNT PE BLOG

  RăspundețiȘtergere
 31. 195-ul cu Ioan Mot, era un compartiment al lui 544 al lui Aristotel Stamatoiu si adjunct Stefan Alexie.
  195-ul NU A FACUT POLITIE POLITICA. Avea ca sarcina principala supravegherea potentialilor defectori care activau in deosebi in zona tranzactiilor comerciale si a "cumpararii" de tehnologii industriale de varf in acele timpuri. Nu se ocupa cu "turnatoriile" care impactau drepturile omului.
  544 era "compartimentat" in 195,282,225,503,525,107,110 pt. a fi cat mai bine conspirate efectivele. Ceva , ceva politie politica a facut 920-ul.

  RăspundețiȘtergere
 32. Am aflat :
  03.10.2018
  Ora estimata: 09:00
  Complet: C 22 civil 2018
  Tip solutie: Respinge cererea
  Solutia pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cerere care se depune la Judecătoria sectorului 5 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 3.10.2018.
  Document: Hotarâre 03.10.2018

  RăspundețiȘtergere
 33. ca de obicei,au facaut kakatul praf,halal juristi,ne rade hahaitu in nas.asa o sa se intimple cu toate procesele,ne am obisnuit cu latratul,prea mult entuziasm si nici o sustinere directa

  RăspundețiȘtergere