Un produs Blogger.

luni, noiembrie 18, 2019

Abia a subcombat CCMRR-ul lui Leş, că se naşte grupul de lucru Ciucă

66 comments
Truda ccmrr-ului a fost folosită de structurile juridico- finanţiste din minister care, prin deputatul Leş, fost ministru al Apărării, au introdus la Senat un Proiect de lege şmecheresc, aşa cum am scris AICI
Se pare că grupul de lucru va începe activitatea săptămâna viitoare, cum rezultă din comunicatul de mai jos, şi va avea  cam aceeaşi componenţă din mediul asociativ al rezerviştilor şi acelaşi obiectiv: amânarea actualizării pensiilor militare prin anul 2024.
Propun grupului de lucru o lege a pensiilor militare simplă, în câteva articole, în principiile în care este reglementată şi pensia de serviciu pentru magistraţi în cuprinsul Statutului Judecătorilor şi Procurorilor. 
O variantă a unei asemenea reglementări am prezentat-o aici.
Ei au participat la întâlnirea cu ministrul Ciucă

18.11.2019

Întrevederea ministrului apărării naționale cu reprezentanții mediului asociativ

Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, a avut, luni, 18 noiembrie, o întrevedere cu Forumul structurilor asociative ale cadrelor militare în rezervă și retragere din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională. Subiectul principal al discuțiilor a fost situația pensiilor militare.
Ministrul Ciucă a subliniat că „este foarte important să analizăm și să venim cu propuneri privind soluțiile legislative prin care să fie eliminate inechitățile în cadrul pensiilor militare de stat, așa cum a precizat și prim-ministrul României, Ludovic Orban, în cadrul întâlnirii de lucru de săptămâna trecută de la Ministerul Apărării Naționale”.
Acest demers nu afectează în niciun fel indexarea pensiilor prevăzută pentru anul viitor.
Toate pensiile militare de stat vor fi indexate cu 4,6 %, începând cu 1 ianuarie 2020, așa cum sunt prevederile legale, sumele aferente acestei indexări fiind prevăzute în proiectul de buget al MApN pentru anul 2020.
Reprezentanții structurilor asociative au reiterat propunerile făcute anterior care să vină în sprijinul rezolvării acestei probleme.

Discuțiile vor continua marți, 19 noiembrie, între specialiștii MApN și cei ai structurilor mediului asociativ, într-un grup de lucru, al cărui obiectiv este elaborarea unui proiect de Ordonanță de Urgență care să elimine inechitățile în procesul de calcul al pensiilor militare de stat
Biroul presă

66 de comentarii:

Leon spunea...

Grupul de lucru se va reuni din nou maine, 19 noiembrie..!
P.S.Poate reusiti sa puneti si Fotografia cu cei care s-au intalnit astazi cu ministrul Ciuca, sunt colegi cunoscuti !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Bine v-am regasit, camarazi, dupa ce m-am perindat iar pe la spital! Aceeasi comisie, aceeasi mafie, aceeasi golaneala si pradaciuni in dauna altora pentru binele unora!
Propunere constructiva: Dintre camarazii de aici sa se infiripeze o Comisie ad-hoc camaradereasca, cu oameni decisi, hotarati, fermi, bine documentati si cu un material pe masura, pe care sa-l prezinte ministrului Apararii intr-o audienta programata, si unde sa i se explice ce a incercat si ce incearca actuala comisie mafiota a generalilor si coloneilor de carton asfatat, doar pentru buzunarele lor ghiftuite, cu privilegii uriase si daune foarte mari pentru ceilalti! Cat mai urgent posibil sa se faca asta, daca nu atunci o petitie comuna si inaintata de un grup de incredere, atat la ministrul Apararii cat si la Prim Ministru. Orice alta solutie fezabila este buna, dar mafia comisiei sa nu aiba nici o sansa sa mai comita crime la pensiile militare!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Rog respectuos ca un camarad sa-mi trimita acest material pe ifrimcorneliu@yahoo.ro. Il voi trimite in mume personal cat si in numele tuturor la Dl mnistru, sub forma de petitie legala, sa fie inregistrata, prin petitii on line cat si direct, cat si la Prim Ministru si Presedintie. Mai rog pe zecile de mii de postatori si urmaritori sa trimita aceasta propunere legislativa pe adresa ministrului apararii, ca daca numai eu si inca doi trei o trimitem pe mail n-am facut nimic! Zeci si sute de mii de astfel de petitii sa fie trimse de catre noi direct ministrului Apararii! Adresa este: cabinet.ministru@map.ro iar daca seful de cabinet le ascunde, va invat tot eu sa facem plangeri la Procurorul General impotriva acestuia ca ascunde petitiile si incalca Legea, si macar acum sa faceti toti ceea ce ma chinui eu de mult timp sa le trimit procuraturile si DNA pe cap, intrucat cu o floare nu se face primavara! Sa stiti ca eu lucrez, nu stau cu mainile in san!Care ma mistocareste, VA ROG EU, ONORABILE, SA NU-L PUBLICATI, PENTRU CA SUNT CEI GHIFTUITI, SUNT MAFIOTII ARMATEI SI SUNT SABOTORII DE SERVICIU, CARE VOR SA INABUSE ORICE INITIATIVA SI SA INTRAM IN CONTACT CU AUTORITATILE!

Mihai spunea...

@ Leon
Ma mir ca te mai publică domnul Huhurez 🤣

Leon spunea...

Se incearca o "mituire " a electoratului militar..?

Liviu PO spunea...

@Huhu
Daca tot a fost schimbata perioada suplimentara pentru conditii deosebite de la 3 luni la 4 luni/an,ce spuneti nu ar trebui un amendament care sa mareasca perioada si pentru conditii speciale de la 6 la 8 luni/an,alte conditii ramanand la 12 luni/an? Nu e oarecum fireasca succesiunea 4,8,12 in loc de 3,6,12?

Ioana spunea...

In viitor. Anul de grație 2224.Noul ministru al apărării al satului coloniei Romanistan înființează o comisie formată din cei doi militari ai satului coloniei pentru a realiza al 223-lea proiect de Lege pentru restabilirea echității oaselor pensionarilor militari aflați în cimitirele satului Romanistan în suprafață de 59 km pătrați ! Cinste și onoare e deviza oaselor îngălbenite de așteptare !

Liviu PO spunea...

Legea servitutii militare elaborata de mine inca din 2012 va asteapta la sertar.De asemenea legea pensiei militare minime obligatorii la fel asteapta la sertar.Daca doriti sa le vedeti vorbiti cu Huhu ca fiecare sa-si publice propunerile ,iar un colaj din acestea sa apara rapid la forurile decizionale...

Neacsu spunea...

Pai nu ii vedeti in poza?

Neacsu spunea...

Ia priviti fotografia, toata lumea era concentrata pe subiect, se priveau fata in fata, doar sefa CPS se uita la pozar... Dansa nu avea greturi.. ce inseamna sa stapanesti situatia.

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
daca nu faci ceea ce te-am invatat, asta este!

Iulian Mareș spunea...

:)))
Cum adica in nume personal? Documentele sunt elaborate de Liviu!
Oricum este f greu pt o initiativa legislativa cetateneasca!

Iulian Mareș spunea...

Despre ADN nu scri nimic? ... :))

Iulian Mareș spunea...

Categoric DAAAA!
4,6% este ca un bacsis!

Vasile spunea...

Golaneala de doi bani!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea, va rog respectuos sa publicati ceea ce neobositul @ Leon a propus legislativului si mie mi se pare foarte interesant si de bun simt, ceea ce denota ca domnia sa este foarte preocupat de soarta napastuitilor Armatei, fapt pentru care ii multumesc in mod public si ii sunt profund recunoscator, subiectul interesandu-ma foarte mult si pe mine, din acest punct de vedere al dreptatii sociale! Uite ca nu toti sunt chitrosi la suflete si lipsiti de preocupari pentru camarazii fara sanse, interesati la modul egoist doar de interesele personale...

Leo spunea...

La vremuri NOI , oameni NOI.
Tot NOI.
PS
NOI, GULERAŢII MAFIOTIZAȚI DFC , CPS , SG din MFA.

Jane spunea...

Corect

Sorina spunea...

Boala lunga .moarte sigur

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Liviu Po, scuze ca am gresit si am scris @Leon, insa acelasi respect, aprecieri si pretuire ca si pentru domnia sa! Sanatate!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leonard, aceeasi mafie, alta culoare politica! Fiara turabata are tot bale la bot, e tot lacoma si egosista cu porniri de a trage spuza pe turtele lor! Deja, ca exemplu, imi scrie noul Guvern liberal ca sa apelez la justitie pentru nedreptati, dar nici pâs ca trebuie sa ia masuri legislative, si atunci i-am dat dracului si pe ei, in scris, comparandu-i cu proaspat plecatii mafioti, doar palaria schimbandu-se, iar astia ai nostrii, aldo gasca bahnarenilor au sarit ca lupchii flamanzi in alta barca cu si mai mare foamete sa-si faca partea leului, dar nu si pentru grosul rezervistilor! O sa-l imbrobodeasca ca pe Orban, pe Dancila, Les si șatra perdantă ca nu-i nevoie de nimic pentru rezervisti, ci doar ca au ei probleme emotional-financiare, pentru ca sutele de milioane nu le mai ajung la pensiile de rezervisti cartonati si ingalonati la apelul bocancilor!

Sorina spunea...

Păi iar mint

maiag spunea...

nu se va intimpla nimic,dupa turul 2 totul se skimba,abia atunci putem vorbii despre intentia guvernului,oricum cu cei 2 handicapati de la munca si finante nu se va face absolut nimic,poate numai daca are loc o remaniere,stimparerea lui kitzu despre pensiile militare,soferii ,ajutorii de mineri,fem serviciu in ministere depasesc uneori pensia unui colonel iesit in 2000,cuscra mea,vaduv de miner in subteran,pensie de 3260 de lei,adica jumatate din pensia minerului care alucrat fix 21 de ani si a iesit la 45,no coment,sa nu spuneti de ce nu m am facut miner,pericolul era acelasi

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian, m-am acrit sa fiu respins, saq umblu in zadar pe drumur si pe la usi, sa ma caciulesc de pomana si sa tooot fiu refuzat de fiecare data in in toate problemele sociale, sa ma simt umilit si dezonorat in tara mea s pe drepturile mele de cetatea si rezervist, si acum am, ca si pana acum, grija de toata casa, de Ana secunda de secunda la glicemia ei oscilantafoarte mare, tensiunea cardiaca, trecuta pe trei insuline zilnice, eu lafel cu probleme, si pe unde ma duc ma respins de a rezolva orice, asa ca astept sa vad ce face legislativul, pana mi se livreaza si sicriul, caci dupa cum se vede nici pana in 2024 nu o sa vad un leu la pensie, in afara de astia 46 lei la 01 Ianuarie, daca o sa-i dea si pe astia. Nu mai am bani de nici unele, dupa operatia la ochi a lui Ana, 1600 lei, plus alte cheltuieli pana la peste 2000 lei, eu cumparand 100% medicamentele mele , pentru ca m-au programat la medicii spcialisti pentru retete abia la sfarsitul lunii, cand vin ei din sejururi si alte probleme care ii fac sa lipseasca de la cabinete, asa ca pana imi elibereaza retetele, cumpar din buzunarul meu medicamentele, foarte scupe in diabet si cardiace. Si la medicul de familie ma programeaza tot cam peste o luna, asa de bine merge sistemul de sanatate, si cand iti da compensat te trezesti ca doar 50% este compensarea, nu 90% sau 100%! E urgie ce vad eu ca se intampla cu nenorocitii astia, toti politicienii si toate guvernarile fiind total dezinteresati de bolnavi, dar mai ales de rezervisti! Ehei, si de acum, de la darea cadurii, incep problemele de facturi, care intrec 1200 lei, la pensia mea de 1000 lei si al Anei de 500 lei! Pana acum, sunt pe zero la datorii, dar numai eu sti cat m-am chinuit sa realizez performanta asta, cu ajutorul mamei de 90 ani, pensia de 800 lei si cumnatilor!

Caii ferate spunea...

Sa avem sănătate ca de restul se ocupa gulerantii din ministerul apărării in frunte cu ministrul pupincurist a lui Iohanis!

maiag spunea...

scumpule te urmaresc de mult dar nu pricep ceva,militarii si pensionarii militari au tratament gratuit kiar daca cumpara medicamente se deconteaza,sunt farmacii care au contract cu osnasul si livreaza direct gratuit,nu esti informat sau nu ai dreptate?sotia la pensia ei are 90 la suta compensat,diabetul e suta la suta gratuit,ceva nu e in regula la tine,ca sa ai pensia 1000 lei inseamna ca nu prea ai avut vekime,pensia minima e 704,de ce sotia are 500?nu cumva denigrezi sistemul?sa fim realisti

Viorel spunea...

În ultima perioadă cineva la înlocuit în gândurile sale pe Johann Wolfgang Goethe cu poetul nostru Mihai Eminescu și fredonează mereu:
Mai am un singur dor
Să fiu iar domnitor
Să le dau la oase
Să am iarăși șase case

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Nu uitati: Barbatul care-si trateaza si respecta sotia ca pe o printesa, a fost crescut si educat de catre o regina!

Militar de la 14 ani spunea...

Medicamentele se decontează de către spitalul militar la care sunteți arondat.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Maiag, eu cred ca vorbesti din Bucuresti sau o garnizoana militara! In Onesti nu exista ceea ce tu vorbesti cu nonsalanta omului sigur! Nici medicul de familie, nici o farmacie nu au contracte cu MApN. Crezi ca as relata aici idiotenii, doar ca sa ma aflu in treaba? Chiar mi-au si zis ca nu-i intereseaza Armata sau Politia si n-au chef pentru cateva persoane sa intocmeasca munti de hartii! In peste 30 de ani de pensionare medicala si de limita n-am vazut eu gratuitati de la ei asa cum se lauda MApN ca as avea dreptul! E usor sa condamni din pozitia celui avut si care vede detasat totul in jur, din prisma propriilor buzunare! Daca n-aveam probleme, crezi ca as mai fi postat pe aici durerile mele, doar ca sa ma aflu in treaba? Eu postez doar, doar o sa vada cretinii de la Armata prin ce trec invalidantii lor cu pensiile foarte mici si foarte bolnavi, neactualizati din 2010, dar sunt doar vise, taca! Bahnareanu mai vrea peste 10.000 la pensie, ca si generalii si coloneii lui politici si de carton, din furt din drepturile invalizilor, asa ca ma flutur de pomana pe aici...

Leon spunea...

Cornele, amanunte gasesti in PRECIZARILE ...Directiei Medicale a MApN nr.A 10802/20.10.2014, dar trebuie indeplinite anumite conditii: pensionarul militar sa aiba contract cu un medic de familie care are Contract cu CASA OPSNAJ, si decontarea se face prin Spitalul Militar Focsani. Medicamentele se pot ridica de la Farmacia Spitalului sau chiar din Onesti de la o Farmacie care are contract cu AOPSNAJ, unde se emite Factura si Bon Fiscal. Dar cred ca cunosti aceste amanunte.. !

brenda spunea...

cu AC CUM ramane

brenda spunea...

azi ?

Leon spunea...

Radio București FM
Acasă Actualitate
ACTUALITATE
Ziua Internațională a Bărbatului!
De către Andra Radu - nov. 19, 2019

Sursa foto: Andra Radu
În România, Ziua Internațională a Bărbatului a fost sărbătorită pentru prima dată în 2016. În prezent această zi a ajuns să fie sărbătorită în peste 80 de state ale lumii.

Desfăşurată anul acesta sub genericul „Making a Difference for Men and Boys”, Ziua Internaţională a Bărbatului își propune să sprijine fiecare persoană în parte, dar și familiile, comunităţile religioase, organizaţiile guvernamentale sau non-guvernamentale să influenţeze pozitiv vieţile bărbaţilor şi băieţilor din societate, promovând, totodată, necesitatea de a-i valoriza pe aceştia, precum şi sănătatea şi bunăstarea lor.

În prezent, bărbaţii se confruntă cu o serie de provocări, îndeosebi în ceea ce priveşte sănătatea.

Studiile recente arată că:

rata de suicid în rândul bărbaţilor este de trei ori mai mare decât în cazul femeilor;
1 din 3 bărbaţi a fost victima violenţei domestice;
bărbaţi mor cu 4-5 ani, în medie, mai devreme decât femeile;
riscul de cancer pulmonar sau de boli cardiovasculare este de aproape două ori mai mare la bărbaţi decât la femei.
Ziua Internaţională a Bărbatului precede Ziua Universală a Copiilor, celebrată la 20 noiembrie, formând astfel o perioadă de 48 de ore de sărbătoare pentru bărbaţi şi copii şi pentru relaţia specială pe care aceştia o împărtăşesc.

Iulian Mareș spunea...

Ce ți-am spus eu și ce scrii tu este diferit!
Eu te-am învățat să faci un dosar pt tine și femeie pt Direcția județeană, prin care optibeai niște drepturi Fi legale, inclusiv că însoțitor!
De mana nu te pot duce! Amănunte la med de familie....sau serviciul social din primărie!

Iulian Mareș spunea...

Ești tareeee.... 10+!

Iulian Mareș spunea...

În Onești nu a fost nicio UM?...pe timpuri?
Eu as merge la un doctor cu contract OPSNJ, kiar din Bacău!

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Nimeni nu-ți fura din drepturile tale! Tu singur trebuie să ți le ceri!
În Elveția daca ai telefon fix sau mobil cu abonament ți se taie ajutorul social!
Trage concluziile Intr forță ec-fi a Elveției și cea a Romaniei!

Iulian Mareș spunea...

Neacsu,
Ce ai cu brăileanca trecută prin Craiova?
E încă frumoasă!
Acum 20 de ani nu o admirai?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Multumesc tuturor pentru interventiile de bun simt! Sa va zic ceva: Mai bine sa platesc, decat sa ma complic cu hartii si porcarii bolsevic staliniste, iar ca sa ma duc la Bacau pentru cateva medicamente, cat dau pe drum si taxiuri ajung tot acolo. Medicii onesteni refuza chestiile acestea si nu vor sa se complice, Focsaniul este si mai departe, nu am o masina a mea sa fac depalsarile acestea la distanta, si n-am cu cine s-o las pe Ana. Ca sa fac acte pentru Ana de insotitor e cacarea lumii, cu schimbari majore la domiciliu, de buletin si actaraie, medic de familie, s-o scot din toate drepturile vrancene unde este alocata, s-o trec iar printr-o comsie judeteana care poate sa-i distruga gr 1 inv permanent si s-o treaca la gr 2 cu prezentari anuale, si aceste porcarii se intampla zilnic in Romania, chiar cu cei fara maini si picioare, sau cancere in faza terminala, asta insemnand s-o distrug total si mai ales ca ea nu rezista la astfel de emotii si dureri de cap inutile, deci e o aventura aiurea si niste cheltuieli cu toata harababua asta! Cumnata se ocupa lunar de medicamentele ei si le trimite prin posta, ea avand masina are timp sa umble peste tot pentru drepturile ei, aici nici macar din casa n-o pot scoate, dat fiind atacul de panica ce o tine captiva! Ca sa ies la gunoi cu punga trebuie sa ma rog de o vecina sa stea cu ea, sau la cumparaturi, facturi, etc si risc ca printr-un atac de panica s-o pierd, fiind cardiaca foarte grav, dar si cu epilepsie. Sunt complicatii mari si riscante la care nu recurg, nimeni nestiind ca si daca ma duc cu un etaj mai jos trebuie sa las pe cineva cu ea sa nu intre in atac de panica. Este o situatie cumplit de urata si foarte stranie, dar stiu prin ce trec si ce risc si de aceea nu ma aventurez in actiuni greu de facut. Ea daca nu este lasata chiar in locul de destinatie cu o masina si are de facut mai mult de 10 m pe jos, in cateva secunde ajunge cu tensiunea la 20-24 si poate risca un accident cerebral foarte rapid, pentru ca se panicheaza la agrofobie, claustrofobie si toate fobiile ce le are, diagnosticul fiind atac de panica generalizat. Asa ca nu ma joc cu niste chestii comlicate, am patit-o si nu mai vreau sa trec prin aceste clipe foarte urate. Diabetul l-a căpatat din cauza unor riscuri in care am fortat lucrurile, necunoscnd foarte bine boala ei. Toti medcii mi-au spus sa nu fac nici un fel de miscare in plus care poate sa-i fie fatala, ea fiind cu cea mai severa forma de atac de panica ce l-au vazut medicii in viata lor, si asta mi-au spus-o somitati medicale de la marile spitale pe unde am fost cu ea, iar plimbat in pelerinaj pe la toate manastirile si cele mai sfinte biserici si cei mai buni preoti n-a facut altceva decat sa-i agraveze boala, pentru ca declansau crizele de epilepsie la toate plologhelile si tamaierile lor inutile! Ce-mi cereti domniile voastre sa fac sunt doar vise, iar lipsa de bani si mijloace de transport proprii chiar ca ma pun in imposibilitate totala! Numai eu si cateva persoane din familie stiu exct si inteleg tot ce am scris eu aici, pentru altii sunt doar fantasmagorii si este problema lor ce cred, dar eu nu risc nimic pentru tovarasa mea de viata! E usor de vrbit, foarte greu, daca nu chiar imposibil de pus in practica, si doar cei bogati nu ma cred, sau cei care n-au dus-o greu niciodata!

Iulian Mareș spunea...

Ești exact ca-n povestea lui Creangă: "Muieți ți-s posmagii?"...

Viorel spunea...

Țepeș,
Domnule Cornelius Flavius Ifrim
Oare parte dintre aceste reptile ce conduc de zeci de ani Armata Română nu ar trebui să se gândească și la pensionari militari aflați în situația dumneavoastră (localitate fără medic de familie cu contract cu CASAOPSNAJ) ?
Probabil nu se gândesc domnule Ifrim, pentru că ei ne consider în ansamblu, pensionari ieșiți din sistem la 43, 45, 47 de ani și că suntem tineri, în putere și buni de muncă, dar nu la stat (probabil și de asta își bat joc de noi cu pensile militare).
Dacă ar citi cele scrise de dumneavostră s-ar mira că mai existați, că ați ajuns la această vârstă.
Ce spuneți este foarte corect. CASAOPSNAJ a refuzat să încheie contract cu o societate particulară deținătoare de RMN cu sediul în incinta Spitalului de recuperare din localitatea de domiciliu, pe motiv că în caz de nevoie pensionarii militari să apeleze la S.C.M.U. Iași. Dacă a-i căzut în cap, până ajungi la Iași ești mort.
De 10 ani iau DEPAKINE, CIPRALEX ȘI XANAX de 1 mg. pentru atacuri de panică. Nu doresc nimănui să aibă o asemenea boală, să simți că mori, să-ți fie frică să mergi pe stradă, să rămâi singur, să te sufoci în spații închise sau aglomerate. Nu mai spun de astm / 16 ani (șprei Clenil Jet), diabet tip 2 pe sistem nervos.
Va veni timpul domnule Ifrim când și cei bogați și cei care n-au dus-o greu niciodată ne vor crede, pentru că, vor simți și ei pe propria piele durerea fizică și sufletească. Eu vă înțeleg destul de bine, singurul avantaj pe care îl am este că pot să-mi iau gratuit sau decontez medicamentele prescrise însă durerea bolilor nu mi-o decontează nimeni.


Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Viorel, intarind cele spuse, poate intelege, de exemplu, si Iulian! El crede ca ar fi rea vointa din partea mea, dar nu-i asa deloc! Nu-i comoditate ci riscuri pe care nu mi le asum si am obosit de spitale, drumuri, boli, greutati si toate, pentru ca eu fac si mancare, si curatenie si toate, si sunt cat se poate de bolnav si vesnic obosit, stresat, ingandurat si plin de griji de la nenorocita asta de saracie cumplita, iar atacurile de panica au pus stapanire pe mine de ceva vreme, dar nu mai zic nimanui, pentru ca unii se hlizesc la asa ceva! M-am trezit ca nu mai pot merge pe strazi pustii si lungi si intru in dispaerari cumplite, cu tahicardie sa-mi sara inima din piept, deci si cu tensiune foarte mare, eu acum ajungand la 20 in cateva secunde la orice stres, suparare sau la panica. Pur si simplu nu mai pot lupta uneori si cad in depresie zile in sir de ma tarasc sa pot sa-mi ajut consoarta in bolile ei, neglijandu-ma pe mine! Azi am utat mereu sa-mi iau medicatia si acum la aproape h 24 imi iau Prestariumul, pentru ca am facut mancare, am avut de spalat la masina, sa o ajut pa Ana la insulina, sa-si puna picaturile de dupa operatia de glaucom, etc si am uitat. Gligofagul sau cum dracul i-o mai zice, pentru diabet, il uit cu zilele, noroc ca tin regim sever si n-am simptome, in afara de niste sudori reci, uscaciunea gurii si sete... S-o ia dracul de viata nenorocita si de nenorocitii de la Armata care ne-au abandonat ca pe caini, dupa ce mi-au teminat sanatatea, ca ei au grija cainilor si a ursilor ca mor, dar ca noi murim mai bine ne-ar impusca sa scape de noi mai repede! Dracul SA-I IA PE TOTI DE HIENE BLESTEMATE! NICIODATA NU MI-AM DORIT MAI DEGRABA MOARTEA CA ACUM, DECAT SA MA CHINUI IN HALUL ASTA!

Liviu PO spunea...

Daca am fi trait intr-o societate normala ,prietenul si camaradul nostru Cornelius ar fi primit acasa toate medicamentele prin furierul unei UM din cea mai apropiata localitate.De asemena ar mai fi primit si alimente pentru trei mese pe zi si ajutor pentru curatenia casei...Asa ar trebui tratati militari care si-au pierdut sanatatea pe santierele patriei...

Daniel Craciun spunea...

bai tovarasi basisti, ciokhanisti, #rezisti, extremisti si alti...-isti !
dk tot sunteti atat de inteligenti, frumosi, curati, minunati, ...etc, dc nu va creati un site/ blog, cu acces restrictiv, unde sa va pupati reciproc online si sa lansati osanale celor de dreapta ( ca na, dk ati fost bugetari si acum pensionari, e absolut normal sa fi de dreapra, n;asa ?! ) ?!?!
nea huhu va tolereaza asa cum v.as tolera si eu...dar voi, aveti atata ura, incat ati vrea sa ii luati situl si sa il dati pe mana DNA pentru...abuz in serviciu !!!
ar tb sa aveti mai mult RESPECT cand postati ceva ...respect fata de cel care va primeste in ,,casa,, lui...
cum adica, ce e ala RESPECT ?!

Iulian Mareș spunea...

Da' ocupat rau esti omule? ... mai inghiti si pastile....
Calm, calm, calm!
Oricum, au venit astia de dreapta si-ti vor da di tati! Si prin fata si prin spate!
Eu am deja o alta parere!

Iulian Mareș spunea...

corneliunsson,
lasa-ma tataie, ca tu mananci importul pe o luna de medicamente, cu tot cu taxa clawback!
Si naturistele, marca personala, unde le mai bagi?

IulianC spunea...

Nu a ,,rasuflat,, nimic de la adunarea de ieri?

GO spunea...

Atentie! Propunerea in cauza este deosebit de periculoasa. Intrucat asa cum este formulata, desfiinteaza retribuirea la pensie a grupelor de munca.

M spunea...

Vad ca ăștia ai lui coarnă se luptă ca specialist de clasă să fie acordat și polițiștilor.
Să înțeleg că ei nu au?

Sorina spunea...

Precizati

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ieri, cica s-a tinut intrunirea gastii de mafioti pe tema penziilor cazone care, bineinteles, a fost secretizata, dat fiind ca viitoatele paradeli nu trebuiesc aflate de catre martirii rezervisti, care am mai ramas in viata si ne mai luptam cu morile de vant! A prins cineva ceva din zbor de la mafiotii astia?

CEZAR spunea...

HOOOOOOOLESCULE- Contributeala ..doar asta conteaza ...hi..hi..hi...!!

Sorina spunea...

Dle h astia mint cu ordonanta ? Chiar nu stie nimeni ce matrasesc aia acolo ?

Sorina spunea...

Pai da dle zCezar pe ce zici mie ar trebui sa imi dubleze pensi ha ha hii

Huhu Rezea spunea...

@Sorina
câștiga sau nu Iohannis, de luni nu se va mai discuta de această ordonanță. Intalnirile de la Ciuca au doar rol electoral.

Niky spunea...

Cei care fac propunerile își vor urmări interesele lor personale ca de fiecare data,pentru cei mai mici doar praf în ochi.Asta este si rolul alambicarilor,ambiguităților care duc la tot felul de abuzuri!

brenda spunea...

DLE H ,SCARBA ASTA DE LUNGANIS, E PEDEAPSA POPORULUI acesta ..... nu spun dece dar ăsta e pus in plIc la fel cum este tinut fara a pati nimic lepra aia de ....BASESCU ....masonii grupupul BILDERBERG.....asa cum este tinut si ISARESCU....asa ca poate si DL GENERAL CIUCA II SERVESTE dar sa fim sanatosi ,idiotii dracului ,mincinosii TOTUSI SPERANTA MOARE ULTIMA

IulianC spunea...

La fel ca grupul ala de lucru format de PDS înainte de alegeri.

brenda spunea...

TOTUSI UN DOMN numit POMPILIU a pubicat in cuiul catarii o ordonanta in detaliu azi

Leon spunea...

Este proiectul asumat de domnul General N.Gropan, si este postat inca din 17.11.pe pagina dansului de Fb..!

Alex spunea...

Acest proiect a ramas in sertarul domnului general,sau a fost inmanat celor ce pot face ceva? Cate proiecte mai exista ?

Neacsu spunea...

ba au, specialisti de clasa in protejarea pestilor, specialisti de clasa in primirea ciubucului, ]n colectarea spagii, etc.

CEZAR spunea...

@? Sorina ,
Ferice mai esti ...
Problema-i ..se si intareste,,..????

brenda spunea...

cezar raspuns DA

M spunea...

Ete na!
Dacă erau așa șpăgari erau pușcăriile goale nu supra-aglomerate.
Avem una din cele mai eficiente poliții din Europa raportat la buget, legislație și sprijin acordat de politicieni și cetățeni.

Eu întreb serios!