Un produs Blogger.

vineri, martie 05, 2021

Contenciosul CSP a MApN- Curtea de Conturi a fost din nou repartizat aleatoriu la CA București, Completul

39 comments

 Vezi aici

Să vedem dacă repartizarea aleatorie nu va fi o repartizare la "cine trebuie"!


05.03.2021

Ora estimata: 09:00
Complet: 8-Camera de consiliu 8 fond
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite cererea de abţinere. Înaintează dosarul la Serviciul Registratură în vederea unei noi repartizări aleatorii a dosarului. Fără cale de atac. Pronunţată azi, 05.03.2021 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei.
Document: Încheiere – abţinere    05.03.2021

39 de comentarii:

LUPUL spunea...

Ce v-am spus IERI că cineva a luat dosarul .Așa poți să-ți dai seama dacă cinea se uită în dosar sau stă în arhivă .
Asta cu repartizarea aleatorie și cu Ecris să i-o spună lui MUTU .Nu pun botul la prostia asta .
Dosaru v-a ajunge pe mâna unui judecător foarte bine instruit .
Ca un judecător să cadă după calculator în aceeași spetă și la aceeași parte ,este ca și cum ai zbura fără pene . Mai degrabă te lovește fulgerul decât să cadă un judecător în aceeași cauză de două ori după calculator .DAR LA MINE FILEAR A DRACULUI A CĂZUT MĂ .
Dosar 1214/99/2020/27.02.2020
Obiect: asigurări sociale contestaţie Hotărâre; actualizare pensie
PALAGHEANU IONEL STELIAN Reclamant
COMISIA DE CONTESTAŢII DIN MApN Pârât
CASA SECTORIALĂ DE PENSII A MAPN Pârât

Şedinţe
08.12.2020
Complet: civ CM10
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea contestatorului privind suspendarea cauzei in temeiul disp. art. 413 Cod procedura civila Admite exceptia autoritatii de lucru judecat invocata de catre intimata Casa de Pensii Sectoriala a Ministerului Apararii Nationale Respinge contestaţia formulată de catre contestatorul Palagheanu E. Ionel Stelian, în contradictoriu cu intimatele Casa de Pensii Sectoriala a Ministerului Apararii Nationale si Comisia de Contestatii din cadrul Ministerului Apararii Nationale, pe exceptia autoritatii de lucru judecat. Hotarâre 1849/2020 08.12.2020


19.05.2020
Ora estimata: 9:00
Complet: civ CM 7
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Admite cererea de ab?inere formulată de doamna judecător Falcan Daniela Maria (membru complet CM6), de la solu?ionarea dosarului nr. 1214/99/2020 al Tribunalului Ia?i. În temeiul art. 110 alin (2) din Hotărârea CSM nr. 1375/2015, înaintează dosarul la pentru repartizare aleatorie unui alt complet, cu blocarea completului CM6. Fără cale de atacDocument: Încheiere – abţinere 109/2020 19.05.2020

FAZA MORTALĂ este că de fapt pe rol mai era un dosar cu atacarea Deciziei de Actualizare . Cum s-a nimerit ca judecătoarea să cadă în aceeași cauză și aceeași spetă și părți este de fapt aceasta REPARTIZARE ALEATORIE = ABUR.
Dar de fapt în acest proces nimeni nu a judecat nimic .
Judecătoarea s-a abținut ,după care următorul complet și-a pus întrebarea DE CE ????
A început tergiversarea procesului, ca celălalt proces care era în Apel să se termine ca apoi Noul complet să-mi bage varianța de Autoritatea de lucru judecat .
Noul complet logic că ia dat un telefon și a întrebat .Ce-i cu ăsta a lui Palagheanu .
Dă-l dreacu că este un pensionar JIGĂRIT care umblă cu CIOARA de Anul NOU =zice Padurarul .
Dar completul nu bagă de seamă că de fapt trebuie sa aibă Hotărăre Definitivă COMUNICATĂ și nu pronunțată , când a respins acțiunea pe EXCEPTIA lui PADURARU .
Și Obiectul cauzei este Atacarea HOTĂRÂRII COMISIEI, nefiind îndeplinită TRIPLA IDENTITATE .

AȘA CĂ REPARTIZAREA ALEATORIE ESTE UN ABUR IEFTIN .

Iar după două zile un Judecător iar cade în același dosar de două ori . L-am avertizat după un an de zile că de fapt el se judecă cu el însuși ,face Cerere de Abținere dar Nu îi este aprobată ,judecă în continuare și în final dă o soluție de ambele părti au făcut Apel că de fapt el nu ajudecat nimic și a pus în 20 file numai jurisprundențe și spețe de prin alte dosare de la alte instanțe din țară .

Cănd primesc de la Instanță un plic mă ia cu transpirația .Am făcut Contestație la Executare pentru suma de 37,11 lei și instanța mi-a trimis să platesc taxa de timbru de 300 lei și un xerox de 190 lei .
Eu am cerut Exceptia de Autoritatea de lucru judecat în contestație iar partea adversă a făcut Întâmpinare și a cerut și ei TOT Autoritatea de lucru judecat .
Parte adversă nici nu știa despre ce dosar este vorba și recunoște în Act Procedural ceea ce am cerut eu ,dar cere anularea cererii.
VIRUSUL A PARALIZAT TOT .

LUPUL spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leo spunea...

Ieri pe 04.03.2021 a fost o întâlnire la MFA privind pensiile militare.
Se MIMEAZĂ din plin la ordinul lui ciucă ca să țină mintea ocupată...
http://sindicatulcmd.blogspot.com/

tehnocrat spunea...

Imi permit sa zic si eu ceva cu riscul de a nu-mi publica ca nu ma aliniez ganditorului principal.Aici sunt doua probleme diferite
1.Majorarea cu inflatia (5%) la inceputul lui 2016 la care se vor adauga toate majorarile ulterioare (procente din cei 5%)
2.Actualizarea de 15% a soldei de functie la acre s-a procedat respectand valoarea mai mare

tehnocrat spunea...

@La ora 20 va fi Dogaru la RTV si i-am zis, daca prinde o fereastra sa explice aceasta problema.

Viorel spunea...

LEGIONARULE MAX, avionul, elicopterul, dronele, rachetele, etc., au pene ?

Viorel spunea...

Domnule tehnocrat, sună frumos dar ce facem cu pct. 1iii din Decizia nr. 4 a Curții de Conturi, cu pensionarii care au procentul peste 85% și mult peste și pe care statul l-a confiscat. Cel puțin dacă s-ar fi calculat OMM/SOSP (10-15-20%) și pensia suplimentară (3-6-9%) separat din pensia de serviciu și adăugate la aceasta.

LUPUL spunea...

Vorbeam de păsări .Adică să zboare în curu gol.
Dacă omul nu vedea pasărea , NU exista nimic care să zboare azi .
OMUL= când s-a ridicat în două vreascuri din cele patru care le are primul lucru care l-a făcut ,a luat o piatră și ia tras-o în cap colegului său de imaș.

Viorel spunea...

Îmi pare bine că ți-a trecut supărarea. Poate ne face C.Ap.B. și o bucurie la început de primăvară pe 16.03.2021 (CPS / MAI) astfel prin comparație (dacă vor lua o hotărâre) vom ști la ce să ne așteptăm în procesul nostru (CPS / MApN) care cred că se va mai lungi vreo 6 luni pentru a putea fi studiat de către noul judecător.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Țață lele, acest subiect este departe de interesele mele, intrucat se pare ca o hotarare pro pensionari nu mi-ar acorda biștari, intrucat mai inainte vreme Armata mi-a dat un camion de mătărângi grele sa le pun la afumat, dupa care sa le dau la returnat, sa aiba mafiotii clocari de indopat si săturat!

Leo spunea...

Nu l-au lăsat să vorbească pe Mircea la guiță TV

Iulian Mareș spunea...

viorel,
eu nu cunosc pensionari care au o pensie peste solda omologului activ de acum!
Asta inseamna ca stiu cu certitudine care este solda omologului meu....

Alex spunea...

Nu mai este nici un mister..ca mister Dogaru marcheaza gol dupa gol in propria-i poarta.Participa la toate manifestatiile dar de S.C.M.D.nu vorbeste nimeni.Dumnealui este acolo ptr.altii.Cand participi la greva C.F.R.-istilor au de castigat muncitorii din domeniul respectiv.Mister Dogaru doar simuleaza ca lupta ptr.militarii rezervisti.Ca atare in data de 04.03.cand reprezentanti ai S.C.M.D.sau intalnit cu dl Balu la M.Ap.N. ,prima solicitare fost tot idiotenia de revenire a L.223 la forma initiala.De un an li se spune ca M.Ap.N .nu este de acord cu acest lucru si ei tot insista .Intalnirea a fost una de fatzada ,iar ministrul nici nu a fost interesat de ea.Nu a putut rupe macar 15' ptr.a-si da cu parerea.La urmatoarea intalnire cu membrii S.C.M.D.o va delega ptr.a descalci problema pe madam Viorica femeia de serviciu ,ori pe Ionica instalatorul.Maciucutza are planuri mari.A auzit ca au americanii de vanzare niste chestii mancate de rugina ,vintage .Daca nu le cumpara ,se si imbolnaveste.Ambitios barbat! Pacat ca nu mai traieste Vadim .A fost singurul care a pus problema militarilor romani plecati prin Irak,Afganistan..e.t.c.spunand: " ..le-am spus celor din guvern de multe ori ,aduceti mai inapoi militarii aia acasa.Nu au ce cauta acolo alaturi de americani.Americanii intra peste tot unde au interes.Acolo este petrolul si...e.t.c.".

tehnocrat spunea...

@Viorel daca OMM si PS ar fi introdusi in baza de calcul ar fi acelasi lucru cu introducerea dupa calculare deoarece procentarea este comutativa.
Punctul 1.iii din Decizia 4 se refera si actioneaza doar asupra actualizarii(cu solda de functie) nu si asupra indexarii de 5%(rata inflatiei)

jupderval spunea...

Un rezultat echitabil ar fi ca in urma acestui proces sa se desfiinteze ori Curtea de Conturi , ori CPS a MAPN, ori Curtea de Apel care judeca dosarul. Dar cum nu o sa se intample nimic, tot ce va urma va fi vrajeala pentru prostovani.

Huhu Rezea spunea...

Alfel spus, ne-ai cam făcut pe toți prostovani, dacă sperăm ca una din instituțiile statului să rezolve diferendumul.

Huhu Rezea spunea...

Indexarea de 5% din anul 2016 nu ar fi trebuit adaugată la cuantumul actualizat din anul 2017 decât dacă acea indexare nu s-ar fi adăugat nici la cuantumul rexcalculat din 2016, din același motiv greșit al CC... că ar fi depășit 85% din baza de recalculare.
Plafonarea la 85% se aplică cuantumului stabilit, recalculat, actualizat, nu și cuantumului indexat:
ART. 30
"Pensia stabilită, recalculată și actualizată în condițiile prezentei legi nu poate fi mai mare decât 85% din baza de calcul prevăzută la art. 28."
Nicio indexare efectuată din 2016 până în prezent nu a fost limitată de plafonul de 85%, ele aplicându-se la cuantumul stabilit, recalculat sau actualizat... deja plafonat

Viorel spunea...

Domnule Huhu Rezea, totuși după experiența dumneavoastră, domnii ce conduc M.Ap.N. în fond ce au de gând cu noi, cei ieșiți la pensie până a intra în vigoare Legea 153/2017. Mi-am sunat un fost coleg (îi spun coleg pentru că este Plt.adj.) pentru a mă interesa despre o problemă personală. Când m-am mutat în 1997 de la Galați l-am găsit la Biroul Personal (funcția nu era încadrată, tocmai ce fusesem mutat eu) unde scria O.Z.U., ținea evidența soldaților / gradaților și făcea alocarea la drepturi de hrană caldă. Era MAC (militar angajat pe bază de contract). Ulterior (când a fost nevoie de cei 14.000 de Sof. și M.M.) pentru a intra în NATO s-a dus și a urmat cele 2 module de pregătire a câte 6 luni (PMG și de specialitate Armă/Specialitate) adică 1 an de zile devenind Sof. Printre altele mi-a spus că începând cu data de 30.06.2021 trece în rezervă cu drept la pensie militară de stat. Compartimentul financiar i-a făcut o simulare. Va primi o pensie în jur de 3.400 lei. Dacă C.Ap.B. ne-o dă în bot pe românește tuturor celor ce au procentul de 85%, mai mult ne ia și indexările din 2016 și până în prezent, voi avea o pensie mai mică decât fostul meu coleg (MAC). Eu promoție 1983, el promoție 2003. Eu Plt.adj.pr. pe funcție de Plt.adj.pr., el Plt.adj. pe funcție de Plt.adj. Foarte corect și cinstit domnule ministru Ciucă, nu ? Și câți nu vor mai fi în situația mea. Nu mă deranjează pensia lui (îmi este prieten, putea să-mi fie și dușman) totuși cu noi ce au de gând să facă. Încă un lucru. Contabilul Șef din unitate are un Spor pentru control financiar preventiv în procent de 25% (așa au toți la nivel U.M. nu știu la eșalon), economista beneficiază de 20%. În cazul în care mi se va lua din pensie plus returnare sumă primită, consecințele nu ar trebui să le suporte cei de la CPS cu drept de Ștampilă CFP iar banii săi restituie din buzunarul lor ? Mai mult, să restituie și suma integrală 25% / 20% primite pentru neștiință, neglijență, prostie.

Huhu Rezea spunea...

Viorel
Colegul va avea o pensie mai mare decât a d-tale deoarece baza lui de calcul a crescut cu majorările prevăzute de art. 38 din L 153 pentru anii 2018-2020.
D-ta te vei apropia de pensia lui abia după reluarea actualizarii pensiilor militare, care se va produce, totuși, în viitorul apropiat, dacă nu se elimină pensiile militare.
Cu privire la Contenciosul cu Curtea de Conturi mulți pensionari sunt nejustificat de liniștiți, luînd de bune zicerile unora cum ca plafonarea indexarilor ar fi aplicabilă doar actualizării din anul 2017.
Dacă CC cîștigă procesul cu CSP a MAI, toți pensionarii militari trebuie să restituie indexările primite peste plafonul de 85%, mai puțin cei care au primit la calculare plafonul net.
Funcționarii Caselor nu răspund financiar de erorile de calcul în stabilirea, recalcularea, actualizarea, indexarea pensiilor militare. Răspund penal si financiar dacă sustrag din drepturile calculate prin decizii de pensie.

Leo spunea...

îl doare-n măciucă pe ionel. S-a ocupat numai de gașca lui , de nevastă-sa săi de pensie de 5000 lei , acum e pe țeavă fi-sa s-o trecî prin filiera indirectă , după care POPTOPUL.
Dar nu e vina lui , ele este doar un simplu sinecurist politrucizat. De vină este sistemul ......

Iulian Mareș spunea...

Leonard,
Dai în eroul de la Nassiriya?
Dai în fabrici și uzine!

Calinmihaib spunea...

Viorel: în situația descrisă.., (excluzînd eventuale "erori"..!) colegul are pensia conform legilor de salarizare și pensie care i s-au aplicat!,adică el nu are nici o vină că se întâmplă ceea ce se întâmplă..cu DISCRIMINAREA diferitelor generații de pensionari..!
..vina..este a PARLAMENTARILOR: care:1.=au conceput,dezbătut și votat legile respective, 2...au au ACCEPTAT ca "guvernul" să vină cu MODIFICĂRI..CONTRARE legilor adoptate..,chiar înainte de intrarea lor în vigoare..!( ..fapt ce s-a repetat de "n"..!(!=factorial) ori..de-a lungul timpului..!(de ex.lg.138/1999= prorogată..,lg.223/2015..,etc.);
3.au "conceput","dezbătut"..? și votat o constituție "imposibilă"
,.."închisă"..!fără căi de.. îndreptare a erorilor săvârșite (intenționate, premeditate..!).
Asta arată:cel puțin EUFEMISTIC spus:..INCOMPETENȚĂ,.IRESPONSABILITATE..a:cel puțin:a "aleșilor" ..poporului..!!

Viorel spunea...

Domnule Huhu Rezea, pensionarii care stau liniștiți și fără griji prvind procesele dintre cele 2 CPS Și Curtea de Conturi sunt cei care (cel puțin de curiozitate) nu au intrat niciodată într-o sală de judecată să vadă cum se desfășoară un proces (înainte de Pandemie când intrarea era „gratis”). Eu am fost și în sală de Tribunal și C.Ap. să văd și să aud cum pledează cei 2 avocați în procesele privind ajutoarele la trecerea în rezervă. Acest lucru nu este obligatoriu când cunoști legile și știi că sunt de partea ta (și atunci totuși trebuie să ai emoții), dar puțină experiență din sală nu strică. Sper și chiar mă rog ca cele afirmate de dumneavoastră și probabil gândite de ei „luînd de bune zicerile unora cum ca plafonarea indexarilor ar fi aplicabilă doar actualizării din anul 2017” să fie așa, numai că legea este lege iar judecătorul nu va trece pe lângă ea. Cei ce gândesc așa ar trebui să-și aducă aminte de Planul de măsuri la nivelul M.Ap.N. al domnului Ciucă pe care nu i la cerut nimeni să-l prezinte semnat și ștampilat și cu termen de executare dacă știa că nu-l poate duce la îndeplinire iar cum au luat-o (toți dealtfel) în barbă cu acel Plan, tot așa o pot lua în barbă și cu Hotărârea C.Ap.B. Sunt curios, dacă vor fi nevoiți să li se micșoreze pensiile cu indexările primite și să dea banii înapoi, ce reacție vor avea pensionarii MAI care au primit și indexarea de 5%/2016, deci reducerea pensiei și restituirea sumelor va fi mult mai mare.

Viorel spunea...

Domnule călinmihaib, chiar mă credeți prost. Înțeleg destul de bine că orice drept pe care îl primește un militar activ, pensionar, om indiferent de profesie din viața civilă, pensionar civil, etc., îl primești în baza unei legi, O.U.G., etc., deci omul nu are nici o vină. În situația expusă mă enervează și scoate din sărite (din orgolii proaste a celor 4 mușchetari, precum că domnul H.R. ar fi mai deștept ca ei și după mine chiar este) că nu au susținut aplicarea (s-ar putea ca unora să nu le convină afirmația mea) Proiectului PLx-199/2020 „Articol unic”. Era un pas mare pentru noi, dar asta se întâmplă când te reprezintă (fără acordul meu și al multora / exact ca și câștigarea alegerilor și numirea Guvernului meu) niște … (are rimă la noi).

Burebista spunea...

Iulian Mareș, pensii mai mari decât salariul omologului activ au fost stabilite doar în 2016 pana la 15.09.2017....
Între timp cu cele 2 creșteri salariale din 2019 și 2020 + puțin în 2018 pensiile sunt aproape egale cu mici diferențe de-o parte și de alta...

Burebista spunea...

Viorel, dacă prin absurd s ar fi aprobat articolul unic propus pe acest blog ori ar fi însemnat ca se revine la legea 223 inițială de dinainte de oug 59, ceea ce nu se mai poate din cauza mutării contribuțiilor de la angajator la angajat din 2018.
Ori actualizarea prin echivalare cu creșterile celor din activitate la zi însă și cu plafonarea la netul rezultat...
Dacă trecea plx199 se acorda la net și Omm.
Asta nu înțeleg nici cei de la scmd în frunte cu Dogaru, sau știu dar pentru a nu pierde membri trambiteaza aiurea pe la TV...
V dat o grămadă de exemple ca nu se mai poate reveni la 102% din baza de calcul.... Pentru ca ar însemna că pensionarul sa plătească impozit doar 10% pe ce depășește 2000 lei din cei 102 % din brut pe când activul sa plătească 41,5% din brut fără deducerea de 2000 lei...

Calinmihaib spunea...

..D-LE VIOREL:..din cele scrise de mine nu rezultă..prostia nimănui,în situația descrisă..!
..eu am indicat ÎN CLAR:..unde e "hiba":la PARLAMENTARII "NOȘTRI" ..care sunt.."orice",dar nu sunt
"PROȘTI..": ci:..lași,nesimțiți, nepăsători,..unii: ticăloși,..și câte și mai câte.."defecte"..!
Ei au o: PUTERE AUTENTICĂ,UNICĂ = a VOTULUI..!= cu care POT RĂSTURNA orice plan "mișelec" al grupurilor de interese ILEGITIME ..dar nu o folosesc,pentru că.. PUTEREA BANULUI NEMUNCIT, NECUVENIT..îi..COPLEȘEȘTE:.."în masă"..!..de 31 de ani..!

Huhu Rezea spunea...

Aș putea pune pariu că dosarul 4241/2/2020 va fi așa de aleatoriu re-repartizat îmcât va nimeri tot la Completul 10 al Secției VIII - Civil, cel care judecă și contenciosul cu CSP a MAI

LUPUL spunea...

Hai să vă spun ce a motivat Padurari la Tribunalul și Curtea de Apel Iași privind Procesele subsemnatului privind actualizarea .
Dosarul 4241/2/2020 nu are nimic de-a face cu Procesul lui Palagheanu .
Palagheanu are un procesnt din pensie de 103% iar dacă i-ar aplica Decizia Curții de conturi ar ieși în pierdere întrucât aceasta a spus că nu trebuie să depășească 85% .
Dar pe tine păduraru asta te doar capul că ies eu în pierdere ??? DA vreau din 103 % să-mi dea 85 % așa cum am intrat intervenint 100% în favoarea Curții de Conturi .
Când ești BLEG stai acasă nu mai deschide pliscul că pute rău .
Din cauza lui Păduraru NU am beneficiat de 103% conform legii ,dar Nu te-ai uitat slabule că eu am Decizia cu 103% din Februarie 2020,iar cei 5% imi trebuie acordați din iulie 2017 când aveam procentul de 72% ,Din 2017 și pănă în ianuarie 2020 ce faci slabule .
Am constatat că din 2016 în toate Procesele subsemnatului 6 la număr FOND ,APEL,Contestație în Anulare se învârt numai 3 judecătoare care se completează una pe alta .
Cum vrei să câștigi un proces dacă se judecă numai ce vor ei și între ei .
Auzi ce motivează o judecătoare, că trebuie ca în Decizia Curtii de Conturi , aceasta trebuie să facă referire al Decizia subsemnatului de Actualizare ca să fie suspendată cauza . Cum poți gândi în halul acesta femeie .
Păi Curtea de Conturi m-a verificat pe mine sau CPS a MApN ????.
Când citești o Motivare a instanței crezi că , procesul a fost judecat de gigi durul .
Auzi la ea mă , Decizia mea de Actualizare trebuie să fie consemnată în Raportul și Decizia Curții de Conturi .
Iart-o doamne că habar nu are ce spune .

Huhu Rezea spunea...

Poate ai vrut să scrii 102%

LUPUL spunea...

Maestre
Am spus 103% adică 100% baza de calcul + 3% suplimentara

Iulian Mareș spunea...

Legionarule,
Ce tu nu poti fi Moroșanu de la Onesti?

Huhu Rezea spunea...

Nici cu asta nu o nimeriși! Pensia suplimentară intră in plafonul de85% din art. 30
85 + 85 x 20/100= 85 + 17 = 102

LUPUL spunea...

Maestre
Articolul 40
Pentru invaliditatea survenită ca urmare a unor acțiuni specifice, din cauza unor accidente, catastrofe sau alte asemenea evenimente intervenite în timpul și din cauza serviciului sau a unor misiuni și operații în afara teritoriului statului român, militarii, polițiștii și funcționarii publici cu statut special beneficiază de o pensie egală cu baza de calcul prevăzută la art. 28, dacă aceasta este mai avantajoasă decât o altă categorie de pensie la care au dreptul.

Leo spunea...

Dar despre MAESTRUL sau noi, a mai zis ceva licheaua ?

LUPUL spunea...

@ Rămurică
Am un proces de 3 ani și acum este în APEL
Imi trimite instanța tot ceea ce a consemnat și luat de pe Blog .Nu am mai șters comentariile ca să poată avea acces la el .Nu mă mai ascund de nimeni că văd numai bătaie de joc și mafie atăt în justiție căt și pe lăngă .
Când lucram la Parașutiști Cămpia Turzii era un Maior Voroneanu , care striga la Desantul aerian înainte de parașutare .ÎNAINTE VITEJII MEI .

LUPUL spunea...

Maestre
V-am trimis Decizia . este OK ????

Huhu Rezea spunea...

Nu e bine la solda de funcțiedin Nota de calcul.
La poziția 19, minimul soldei de funcție în cuantum compus, actualizată, trebuia să fie 1450 lei conf L 152/2017 si OUG nr. 56/2017, iar la poziția 20 solda de funcție in cuantum compus majorată cu 15% trebuia să fie 1668 lei.

LUPUL spunea...

Maestre aveți dreptate .
Dar cu 3 judecătoare care se învârt în jurul proceselor mele de 5 ani și cu Păduraru care imi bagă fitile cu ideile lui bolnave și cu toată mafia din sistem ce pot oare face EU ???
Dacă instanța de judecată NU a vrut să judece întrucât este OARBĂ ȘI CHIOARĂ , deși le-a dat mură în gură ȘI LE-AM SCHIMBAT DIOPRIILE LA OCHILARI ,a rezultat că am vorbit la garduri .
CÎND V-A DISPĂREA MAFIA DIN JUSTIȚIE ȘI DIN SISTEME , poate atunci vom avea o judecată dreaptă .Până atunci CONFLICTE ,bătai ,crime ca la Bacău ,etc .