Un produs Blogger.

vineri, martie 26, 2021

Cornelia Catanga, victimă a șoșoismului politic

56 comments
Avem peste un milion de români infectați cu SARS-CoV-2 si peste 20 000 decedati de/cu COVID 19, intre care și oameni cu notorietate, dar avem încă destui concetățeni nesiguri pe ei și incapabili să evalueze un risc pandemic, oameni gură-cască  la inși care exploatează politic naivitățile lor și se expun pe ei, dar și pe alții riscului de a plăti prostia cu sănătatea și viața. 
Jos ignoranța!
In memoriam, Cornelia Catanga.

56 de comentarii:

GO spunea...

Mare analfabetism zace in acest popor! Eu am obiceiul si consult zilnic Worldometer, o statistica neutra la zi privind COVID din toate tarile lumii! Situatia pe ultimele 3 zile. Se poate oscila cu sagetile din antet, pe continente, pe nr. de noi contaminari, decese, teste etc.

Si l-am auzit pe Gadea cu exemplul Indiei! Cand ma uit ieri pe Wolrldometer, India este de fapt pe primul loc cu nr. de noi contaminari in lume: cam 60 000 pe zi.

E cazut si exemplul Suediei, care fara restrictii cica a reusit nu stiu ce. Pacaleala: 6000 cazuri noi pe zi la o populatie de numai 10 mil. locuitori si extrem de dispersata.

Singurele evolutii spectaculoase privind scaderea nr. de noi contaminari, le au UK cu scadere de la 35 000 cazuri noi pe zi la cca. 6 000 si ... Israel cu scaderi de la cca. 16 000 cazuri noi pe zi, la cca. ...600. Adica statele cu vaccinari intensive, Israelul in masa si obligatoriu. (Si China, dar in cazul Chinei, am dubii la corectitudinea datelor. Desi, este posibil si doar prin masurile deosebit de restrictive si prin implicarea statului. In China si daca esti doar asimptomatic sau contactant fara simptome, tot nu scapi fara 2 luni de izolare si de tratament. Te elibereaza dupa 14 zile de cand esti negativ, dar numai cu inca 2 seturi noi de 3 teste consecutive, dintre care unul in ...fund).

Restul reprezinta povesti, misticisme, conspiratii, prostie!

Asteptati cateva secunde sa se incarce harta grafica!

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Iulian Mareș spunea...

Totuși, India are populație nu gluma...
Acum, nu îți mai vine sa crezi pe niciunul, întrucât Pandemia a devenit comercială...

Gigi spunea...

Cu acest virus nu este de glumit! Nu alege. Că unii profita după această pandemie,iar alții sărăcesc,e o altă problema.Oameni rămași pe drumuri,fara serviciu,este prețul plătit din cauza acestei boli care s-a abătut peste omenire.Nu este prima și nu va fi nici ultima.Noi trebuie sa fii responsabili.

Iată că încă mai sunt cetățeni care mai și gândesc în țara asta,care inca mai iubesc uniforma.Respect pt.aceasta Doamna!

https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/192899169000574/

Calugarul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
GO spunea...

In mod paradoxal, desi India este pe primul loc la contaminari, are o rata extrem de redusa a deceselor. Numai ca nu trebuie sa cadem in capcana jurnalistilor analfabeti. Pt. ca India nu are nici pe departe un sistem medical performant.

Cine vede ca Italia cu o populatie de 60 mil. are 600 decese pe zi si India are abia 200 la populatie de 1,4 mld., o sa traga concluzia pripita ca India are un sistem medical mai performant ca italieni? Sau ca hindusii sunt mai sanatosi decat italienii? Da, superficialii asa vor gandi.

Numai ca, in realitate cauza deceselor putine din India este cu totul alta. India nu prea are batrani. Populatia Indiei este in proportie de 65% sub ... 35 ani. India are numai 35% populatie peste 35 ani, din cauza ca media de viata in India rareori depaseste 50 ani. Si cum populatia tanara este rezistenta la COVID in toata lumea, acum vedem de ce au foarte putine decese, hindusii! La ei varstnicii oricum mor prematur comparativ cu alte state din cauza saraciei, imposibilitatii de accesare a serviciilor medicale, lipsei de asistenta sociala, asa ca COVID nu mai are pe cine sa atinga, nemaigasind varstnici.

Doar Gâdea şi cetăţenii neinformaţi au pus botul la bazaconiile cu India. Normal, ca si italienii sau americanii sau noi sau spaniolii, daca ar/am fi ras populatia de peste 50 ani prin infometare ca hindusii, astfel incat sa avem o populatie predominant tanara, nu mai existau asa multe decese.

Asa ca eu cand aud exemplul cu India, nu vad nicidecum un exemplu in combaterea COVID. Vad doar zeci si sute de milioane de hindusi ucisi din cauza saraciei dupa ce le cad muschii. Dupa ce trec de 45-50 ani, in India devine o provocare imensa sa mai supravietuiesti.

Calugarul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

Solida constatarea cu efectele Covid în India.Cum s-ar zice, India avea o mortalitate ridicată inainte de pendemie.

Alex spunea...

Probabil Catanga a urmat exemplul lui madam Sosoaca.Nu o fi crezut in existenta virusului si ,desi se stia bolnava ,a mai tras cate o cantare la spritzuri organizate de cetateni nepurtatori de masca.Nu am ascultat niciodata melodii interpretate de aceasta ,dar cred ca alaturi de Nelu Ploiesteanu erau lautarii preferati ai lui Dinica si Stefan Iordache.Atat Catanga cat si Ploiesteanu nu au tradat muzica lautareasca ptr.a canta manele.
De cateva zile si Nelu Ploiesteanu are probleme de sanatate ,care sau agravat din cauza virusului(probabil).
Multe persoane cand se vad pe functii la inaltimi ametitoare ,uita de unde au plecat.Isi uita prietenii in primul rand.Astfel de prieteni am avut si eu cativa.Unul dintre ei ajuns secretar de stat pe la Ministerul Muncii ,dupa 4-5 ani de activitate a murit in decembrie 2020 de Covid 19.Este clar ca nu mai tinusem legatura ,probabil nici nu am fi avut cum .In sfarsit! M-am intalnit cu sotia lui si mi-a povestit toata tarasenia.A venit acasa pe 11 dec.acuzand dureri de spate.Fiind un pic supraponderal,a mai avut probleme de acest gen pe care le-a rezolvat acasa cu un masaj,un ceai ...e.t.c.De aceasta data insa au hatarat amandoi da mearga la spital.Au gresit mortal! Pe 12 sau 13 decem.l-au internat ,iar pe 24.12.2020 l-a ingropat.Cauza: Covid 19.Acest virus exista.Este o raceala mai puternica in fata careia un organism care sufera de alte afectiuni nu rezista.
Sosoaca prin inconstienta pe care o afiseaza ,ofera cel mai negativ exemplu simplilor cetateni indemnandu-i sa nu poarte masca.Se poate lua de mana cu ...bisnitarul de Tomis "prea curat" si poate se vor arunca impreuna in mare de Paste.

anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
GO spunea...

Daca e sa filozofam un pic. Mie imi pare ca acest COVID vine de undeva de sus sau oricum, dirijat. Drept pedeapsa pentru om care si-a prelungit viata in mod artificial. Stiati ca la inceputul sec. XX, media de viata era de 36 ani? Si imediat dupa WW2, cam 42-45 ani? De ce credeti ca omul a sarit brusc la 70-80-90 ani in numai 100 de ani, si timp de milenii avea o media de viata de 30-40 ani? Ca ar fi omul mai sanatos? Nicidecum.

Atentie! Legat de speranta de viata, exista de fapt 2 statistici. Prima este speranta de viata ... SANATOASA. Adica pana la care o duci natural fara sa te indopi cu medicamente, tratamente, alte supape, comoditate pe bani (pt. cine are destui si nu trebuie sa mai munceasca) etc. Si culmea ca speranta de viata sanatoasa este cam tot vreo 45 ani (in Romania, oficial este de 46 ani), foarte aproape cum era media de viata in secolul trecut. Al 2-lea element statistic este speranta de viata TOTALA pe care il stim toti. Adica, speranta de viata sanatoasa de 45 ani + un adaos de 30-40 ani inventat de om in mod nenatural sa isi prelungeasca viata.

Iar COVID loveste exact in ce a intervenit omul cu artificiile lui. Respectiv in varsta prelungita artificial de dupa 45 ani. Guvernele, medicina etc. si-au dat seama, dar nu o pot explica direct. Ar fi un șoc mondial. Ce sa spuna? Mai baieti, ne intoarcem la origini si normal este sa traim doar vreo 45 ani, ca am deviat cursul natural al vietii cu chimicalele noastre din medicamente? COVID ataca practic tot ce prelungeste viata la om cu medicamente, precum si viata comoda, este un atac asupra medicinei si asupra vietii artificiale.

Eu cred ca israelienilor li s-au explicat precis ceva, pe fond religios. De aici si frenezia disperata cu care se vaccineaza si care este de fapt cauzata de spaima. Si britanicii sunt destul de abili in astfel de chestiuni. Normal. Tinand cont ca peste 50% din populatii a depasit speranta de viata sanatoasa.

Oricum, punand cap la cap niste date, eu am retinut ca ideea de baza a statelor care isi gestioneaza inteligent populatiile, este sa nu te contaminezi. De aceea, accepta in disperare de cauza si vaccinuri fara studii complete. De ce asa? De ce atata disperare? Ei, eu unul am ajuns la concluzia ca odata lovit de COVID, chiar daca aparent treci usor peste el sau esti asa zis asimptomatic, beleaua iti deschide de fapt o bresa in sistemul imunitar - o alta boala secundara declansata de COVID, astfel incat la o a 2-a contaminare sa te curete complet. Altfel, daca ar trece ca orice alta boala - fara urmari ulterioare, nu inteleg disperarea statelor in a o combate, incat sa nu se contamineze deloc populatiile. Ceva este irational, de-a dreptul dubios.

GO spunea...

Si mai am o chestie! Din cei pe care ii stiu eu, contaminati cu COVID si tratati, nu prea descriu COVID ca pe o raceala sau pe o gripa. Seamana intrucatva, dar nu aduce.

Calinmihaib12 spunea...

1.GIGI:..nu.."s-a abătut",ci "a fost abătut"asupra omenirii..!, (cel puțin:..virtual, mediatic ..la noi..!?)
..rămâne:ca..cunoscătorii: să ne spună:în clar:..ce VIRUS e acela care: conform TRATATELOR de BOLI INFECȚIOASE infectau preponde rent: mucoasele (învelișuri) din CĂILE RESPIRATORII SUPERIOARE.. din zona ORL,..Oftalmologie și cel mult(=cel mai: "jos")TRAHEO-BRONȘIC,brusc,..așa dintr-o dată, acum câțiva ani..invadează =afirmativ = plămânii..:care nu prea erau:terenul=domeniul lor.!(era "domeniul" bacteriilor, a virusului GRIPAL și a altor VIRUSURI..!).
În continuare,rămâne o ÎNTREBARE FĂRĂ RĂSPUNS: de ce LIPSEȘTE... GRIPA: ca o cauză de Decese în site-ul: WORLDOMETERS.info..= în toate cele 34 de limbi,..MAI PUȚIN..în LIMBA ENGLEZĂ..??!
2.Bolnavii din ATI..cu diferite boli agravate..,intubați,foarte adesea MOR datorită infecțiilor pulmonare:care se adaugă și complică= decompensând..spre LETALITATE..bolile pt.care au ajuns la ATI,și care adesea..pot fi transmise prin..tubulatura aparaturii de ventilație..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

O zi tristă... Dumnezeu s-o ierte si s-o binecuvanteze pe indragita artista! Prin urmare, guvidul exista, pericolul e mare si trebuie urgent sa mergeti la vaccinare!

Calugarul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Gigi spunea...

Abatut sau a fost abatut,tot un drac este.
Ce este rãu pt.noi ca ţarã,ţinând cont de mai multe aspecte,este cã nu aveam nevoie de aşa ceva. Suntem prea saraci! Prea plini de nevoi!"Rodul"celor 30 de ani de democraţie originala,made in ROU.

y spunea...

Vă apreciez mai mult când rămâneți în specialitatea/specializarea dumneavoastră și nu când dați sfaturi întrun domeniu în care vă aflați pe din afară.

y spunea...

Avem cumva date și despre câți s-au vindecat în India? Aș fi curios și mai ales cu ce tratament?

Calinmihaib12 spunea...

G. OLESCU:..cele scrise în ultimul paragraf (5)..își pot găsi răspunsul în ce spunea anul trecut,prin luna aprilie: Prof. Dr. Gl. Victor VOICU la "Antena3 TV.": privind.."prelucrarea" în laboratoare a unor VIRUSURI (.corona..?) naturale=sălbatice, de origine animală,.cu adăugarea unor molecule din virusul HIV în structura respectivilor viruși.. și posibil și a altor molecule = transformând acei viruși corona modificați în arme biologice..!
Acele "adăugiri" ar avea menirea să potențeze patogeni(ci)tatea virusului "natural= sălbatic" și să confere virusului astfel modificat: rezistență în fața apărării sistemului imun al gazdei umane invadate..!;
1..aceste aserțiuni ar fi o fațetă a "teorie conspirației.."(care ar putea avea 2 fațete OPUSE..,emanate..dintr-o sursă UNICĂ..!);
2. A 2-a "fațetă": e teoria: "non-existenței..virusului" indusă..insidios (=..și prin "absența" comunicării ONESTE de către OFICIALI a realității, periculozității și gravității
bolii "Covid 19"),..cu scopul de a "deruta"..lumea..!
Varianta 1 are menirea de a cultiva FRICA de..BOALĂ și MOARTE,,iar a 2-a: de a întreține deruta..! și în final..fiecare face ce înțelege și..crede că e de făcut..!=sub presiunea..FRICII..!
3."Statistica"..COVID-19 de pe site-ul WORLDOMETERS.info este conform..CIFRELOR..furnizate de oficialii din fiecare țară din tabel..!și arată o mortalitate
în lume:de cca. 3 % din nr.total de cazuri comunicate de: contami nare + infectare..!,mortalitate
aflată în limitele mortalității (prin această cauză de mortalita te..)..din tratatele de boli infecțioase "clasice"..!
4.acum vreo 2 luni s-a suspendat vaccinarea..anti-Covid.. în AUSTRALIA,iar la Tv-uri: un medic român cunoscut,întrebat de ce s-a suspendat aceea vaccinare a răspuns, citez aprox.:.."din cauza descoperirii în vaccinul utilizat..a unor molecule de HIV"..,afirmație care a cam trecut.."nu prea..comentată", dar care dacă era adevărată ar fi relevat un fapt grav..privind vaccinul respectiv..!

Iulian Mareș spunea...

Asta este justificarea pentru care avem morti vii?
In textele biblice se vorbeste despre oameni care traiau curent peste 100 de ani, 300 si parca 700 de ani!

Iulian Mareș spunea...

La noi s-a plecat pe invers...cu masuri de Stare de Urgenta intr-o situatie de nimic, iar acum este Stare de Alerta!
Nu vedeti ca rata mortalitatii la ATI este uriasa la noi, fata de ceilalti?
Anestezice puternice, legati de paturi....

Iulian Mareș spunea...

Premierul israelian a anuntat si descoperirea medicamentului tratament minune; cestul lui de a-l invita cu ”onorurile casei”, in calitate de gazda, la birou, pt o intelegere deplima a mecanismului medica nu poate fi decat onorabil.
La noi, ”GESTAPO” si-a asmutit hoardele medievale a la Inkizitia lui Tomás de Torquemada (provenit dintr-o familie de conversos-convertiți la iudaism -aparteneta religioasa la iudaism se facea atunci numai dupa mama, azi dupa ambii parinti, pt a le creste numarul), pentru discretitarea unei doctore cu rezultate extraordinare si cu o skema de tratament ieftina, fapt ce i-a adus oprobriul lumii medicale si a ziaristilor de sistem!

Iulian Mareș spunea...

Cornelia Catanga si sotul sau au fost cam ultimii vectori ai muzicii lautaresti! Au cantat mult timp la Șarpele Roz, restaurant apreciat pentru clentii fideli si cantarile lor si ale lui Florin Kilian si nu atat pentru bucataria lui si preturile cam piperate!
O stea a muzicii lautaresti a pornit spre stele, acolo unde îi este locul! Sa-ti fie drumul lin, Cornelia Catanga!

CEZAR spunea...

Esti narod...ca deobicei !
Analiza ta ii de tot KK!!

GO spunea...

Una peste alta. Cel de Sus sa o odihneasca in pace pe Catanga. Si pe toti cei care ne-au părasit.

Revenind la breaslă. La fel ca si in cazul familiei, este derutant sa ai cunostinte, colegi, fosti sefi sau subalterni care trec in cealalta lume. Eu cunosc 5 cazuri fatale, recente. 2 erau inca in activitate, (unul nascut in ...1970). Din cei 5, doar unul sarise de 60 ani. Abia in astfel de momente constientizam ... lucruri ...

PS: N-ai avut de lucru Huhu Rezea cu tema asta! Pune si tu ceva mai vesel!

vasile spunea...

Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Sunt in izolare pana pe 07.04. Am avut cam trei zile probleme, dar acum e mai bine. Sper ca ce a fost mai greu a trecut. Am refuzat internarea si ma tratez acasa prin medicul de familie. Oricum dupa asta trebuie sa merg sa vad ce repercursiuni a avut asupra inimii, plamanilor,ficatului si rinichilor.

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Doar stomacul iti da semne când este gol, capul, în niciun caz! Ține-o înainte, eu te Susțin, ce-i drept din milă, dar te Susțin, pistolarule...!

Iulian Mareș spunea...

Sa-l mai odihnească și pe Cezar, că prea grele si metafizice sunt subiectele în discuție și el iai prăjește penultima sinapsă! Aia activata în liceu...ca bază!
Fii ieftin, bro, nu te dezice...✌👍😜🤣
SUSȚIN!...transhumanta.

Huhu Rezea spunea...

Pentru pământeni Lumea este doar viața pe Pâmânt sau pe alte planete pe care acesta le va popula.
Viața se agața de un mediu propice ca o ciupercă pe un un corp viu.
Omul... dacă gândește....s-a găndit, trufaș, că el are după moarte altă soartă decât a celorlalte ființe terestre.
* *
Văduvele credincioase nu iși mai înșeală soțul după ce acesta moare. Se tem că după moarte acesta le vede din Ceruri și le așteaptă pe cealaltă lume să le tragă o chelfăneală.

Leo spunea...

Da , cam la fel ne spunea și Miluț , că extratereștrii umblă printre noi , iar noi vom trăi fericiți în oceanul galactic. E adevărat că despre văduve nu a spus nimic ....

Iulian Mareș spunea...

Hhu,
esti ori ateu ori agnostic!

Leonard,
Ba a spus si despre Văduvă Neagra, Calugarita, care-i mănâncă capul masculului după...
De aia e bine sa dispari imediat...sa aplici învățămintele din Dragoste în vremea holerei/Gabriel Garcia Marquez...

Huhu Rezea spunea...

@Mares
ATEÍSM s. n. concepție materialistă care respinge orice religie, orice credință în supranatural si in lumea de apoi.
Amână să-mi vorbești, dacă mai poti, despre religie... după trecerea în neființă.

Cezar spunea...

M.Al
Asta nu.i a ta
Nu mai copia m.Ale..este frauda
😜😜😜🤣🤣😎😎

Leo spunea...

Cum s-a întâmplat de ai luat virusul ?
Ai fost vaccinat ?

Viorel spunea...

Caporale Cezar, postările tale sunt de tot rahatul. Tu doar contrezi doar printr-o negare findcă nu te duce capul (dacă ești deștept, dar nu ești) să vii cu argumente și să contracarezi în calitate de Operativ, comentariul domnului I.M.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Atunci ma vei cauta tu...
Nimic fără Dumnezeu!

Viorel spunea...

Domnule Călinmihaib, vă întreb în calitatea dumneavoastră de medic militar, vi se pare corect ca în momentul în care prin Societatea de pompe funebre trimiți sicriul la Spitalul X, îți pune mortul în sicriu (personalul spitalului presupun, poate ți-l pune întâi în sac apoi în sicriu pentru mai multă siguranță, pune capacul și ți-l trimite la cimitir) și la groapă cu el, ca să nu dai voie decât la 10 persoane din cadrul familiei cu tot cu preot și dascăl să participle la acest eveniment. Întrebarea de fapt este, CE INFLUIENȚĂ MAI ARE MORTUL (VIRUSUL) ASUPRA PERSOANELOR DIN JUR DACĂ S-AU LUAT TOATE MĂSURILE NECESARE. Ies virușii din sicriu șii atacă pe cei din jur ? De ce la unii de ce se poate participa cu sutele și cu „GARDĂ DE CORP ASIGURATĂ DE MAI” și la alții nu.

Huhu Rezea spunea...

Mares
Eu nu mă las amăgit că voi mai putea să te caut.
Nimic fără OMENIE!

CEZAR spunea...

ATEISMUL ..nu te face inteligent !
INTELIGENTA te face ATEU.
SINT ATEU...!!

Iulian Mareș spunea...

Te caut eu, camarade!

Iulian Mareș spunea...

Africane...zicerile se postează cu aprobare de la Fritz?...
De unde știi tu ce este frauda, pistolarul?

Iulian Mareș spunea...

Ai făcut un CT? Cum a ieșit?
Sănătate!

F16 spunea...

Cel mai mult au cantat la Perla.Asocierea cu sarpele roz e o manipulare dr-a ta ca sa pari cunoscator al boemei bucurestene dar nu esti decat un taran cu limba lata.

y spunea...

Să vă însănătoșiți rapid și să ne țineți la curent cu recuperarea și tratamentul. Sănătate.

vasile spunea...

Va multumesc pentru urari. Virusul l-am luat din familie. Sunt pe lista de asteptare la vaccinare cu pfizer. Azi mi-am pierdut gustul si mirosul, dar sunt mai bine in rest.

Iulian Mareș spunea...

F-16,
A fi țăran nu este nicidecum o rușine.
Nu știu de unde tragi concluzii aiuristice.
Eu te cred pt că tu înmânai șervețele igienice la baie clienților cu necesități fiziologice.

Ein Stein spunea...

@vasile
Insanatosire deplina si grabnica iti doresc. Daca nu au bagat in tine plaquenil, remdesivir si alte nebunii nu ai de ce sa-ti faci griji cu celelalte organe, mai putin plamanii. Vaccinul este foarte important, te fereste de astfel de tratamente neghioabe care iti fac foarte mult rau.

Leon spunea...

Pulsoximetru este util si trebuie folosit zilnic..!

Cezar spunea...

m.Kiss,
Pai altfel...de unde eroii din cazarma SEGHED,,?

Iulian Mareș spunea...

Susțin!
Cezar nu este ateu ci călău!

Andrei spunea...

Puteam sa pun pariu.

Iulian Mareș spunea...

Tehnocrat,
Nici nu-mi făceam iluzii ca nu ar fi un ratat cu apacuturi de derbedeu. Nici nu am apucat sa scriu ceva de cântăreața decedata, care a cantat prin multe cârciumi (1-2 ore/restaurant, inclusiv la Hanul lui Manuc) si criminalul ascuns virtual ma si acuza xa as frecventa lumea și locurile boeme! Boul satului Nici măcar nu-si da seama ce scrie...: unu-nu aveam timpul fizic efectiv și doi-nu sunt actor și nu am avut bani de actor!
Asa derbedeu cu proaste intenții nu am întâlnit decât în romane.

Iulian Mareș spunea...

Va dați seama cine spune ca a acționat în 89? Nătărău de Cezar!

Iulian Mareș spunea...

Ai incurcat-o cu F16! Te dai boem.....

Iulian Mareș spunea...

F16,
cand esti doar spalator de WC-uri si nu vezi sala restaurantului decat goala, te numesti impardonabil F16:

https://bucuresti.24fun.ro/locuri/food/sarpele-roz/

Damblagitului care sta cu mopul: intrucat m-ai facut curios iti fac o dedicatie, arzate-ar focu de inteligent:

https://www.youtube.com/watch?v=177QTLyfzJk

*Idioten, sper ca nu ma acuzi ca am postat eu pe youtube..., da?

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
esti bro, esti! Esti ce vrei tu, dar esti!
Numai ca trebuie sa explici de la ce vine substantivul ateu!