Un produs Blogger.

luni, martie 08, 2021

Pentru neiubitorii de viață care sfidează pandemia SARS-Cov-2

166 comments

 Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, s-a stins din viață în urma infecției cu SARS-CoV-2. Artistul era internat în stare gravă, la un spital din Timișoara.

A devenit o modă ca toți anarhiștii care protestează împotriva măsurilor pentru  protejarea sănătății și vieții oamenilor să tăvălească în negura minții lor și steagul național.
Spălați-vă, purtați mască în public, vaccinați-vă!

166 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l binecuvanteze pe marele artist! Daca era vaccinat, acum nu avea probleme! Eu am deja aproape 3 saptamani de la efectuarea celei de a doua vaccinari si ma simt excelent!
La multi ani tuturor doamnelor, domnisoarelor, iubitelor, fetelor si sotiilor Dv, onorabili camarazi!

M spunea...

Umblă vorba că ambulanța trimisă la camaradul din CCIFN Mamaia Sat ar fi fost oprită la poartă timp îndelungat deși suferise un infarct.

Cazul e exploatat mediatic de antivacciniști.

Apropo, sunt vaccinat cu Pfizer, ambele doze, reacții adverse: după primul ușoară durere locală, după al doilea mi-a curs nasul vreo două zile (eu posibil să nu aibă legătură!)

Prostia asta cum că a obliga la protecție e o încălcare a libertății este complet stupidă (vezi centura de siguranță sau casca motocicletă).

Iulian Mareș spunea...

Adi mi-a canta la nuntă!
Drum lin spre infinit...

Hai sa nu ne jucam totuși folosind cuvinte...a murit din cauza Covid sau a murit cu Covid! Ca agravează starea de sănătate a celor cu comorbiditati este real, însă să nu sărim din lac în put!
În ROU s-au luat cele mai prostești masuri...si a fost cea mai mare golaneală cu bani publici.
Să îmi argumenteze cineva de ce ai întâi Stare de Urgenta și apoi de Alerta continuă?

Huhu Rezea spunea...

Mares, lasă prostiile și nu duce in derizoriu o situație de viata si de moarte.
Numai cu comorbidități, atat Bărar , atat Stanoevici, cât și cei peste 20 000 de români răpuși de/cu Covid mai aveau zile de trăit.
Te credeam mai rațional!

GO spunea...

Eu nu sugerez nimanui nici sa se vaccineze, nici sa nu se vaccineze. Eram initial pro-vaccin, dar mi-a trecut. Asta dupa ce am aflat, ca vaccinul anti-COVID se face ... anual, ca si antigripalul.

Eu am crezut ca este pe viata sau macar ca anti-BCG care are eficienta pt. 10 ani.

Adevarul este ca oricum o dai, decizia poate fi eronata. Au dat aseara la TV comparatiile intre vreo 10 vaccinuri. Surpriza: la noile tulpini cea sud-africana si braziliana, eficienta este de la "nu sunt date" la majoritatea vaccinurilor deja existente (sigur cel de la Pfizer), pana spre 50% (parca la vaccinul Astra). Unul indian are eficacitate 10%.

Si aici este problema. Ajungem la vaccin pt. fiecare tulpina? Pai daca apar vreo 300 tulpini, cum facem?

Plus ca mai este o faza! In Israel vaccinarea desi a atins vreo 75% din populatia, beleaua nu stagneaza spectaculos. Aveq vineri cu tot cu restrictii, tot vreo 4000 cazuri noi pe zi ca si Romania dupa ce s-au deschis scolile. In conditiile in care Romania are de 2 ori mai multa populatie ca Israelul si o rata infima de vaccinare fata de Israel. Ceva nu bate clar!

GO spunea...

Interesant ca in afara de ceea ce am auzit in direct de acea televiziune (Romania TV - ancheta jurmalistica), nu regasesc nicaieri in media comparatiile intre cele 10 vaccinuri. Oricum, am retinut in clar ca doar Pfizer si Moderna folosesc tehnica cu ARN Messager. Astra si celelalte din Rusia, India, China etc. folosesc tehnologia clasica de inoculare de celule moarte de adenovirus, care sa produca anticorpi.

Or in Romania, apar doar 3 vaccinuri. Si atentie ... cand se vorbeste de diferente, NU se puncteaza pe tehnlogia de inoculare si care este cea mai importanta. Ci pe amanunte secundare precum durata intre injectari etc. Sunt scoase in prim plan Pfizer si Moderna cu o rata de imunizare de cca. 95%, Astra abia pe la 70%. Dar, aseara acei reporteri au lovit in plin in Pfizer si Moderna care cica "nu au studii pt. eficienta contra tulpinii sud-africane". Moderna avand si contra acestei tulpini o eficienta de 57%. Or, stim prea bine ca atunci cand sustii ca "nu exista studii", poate sa fie o smecherie care sa acopere lipsa de eficienta contra tulpinii in cauza. Indienii cu vaccinul lor au zic clar, ca eficienta contra tulpinii sud-africane este de numai ... 10%. Iar Pfizer si Moderna nu sunt capabile sa fi realizat studiile in cauza. desi sunt colosi farmaceutici fata de companiile din India?

Da! Si ce mai ziceau reporterii? Ca vaccinurile de la noi NU ar fit avizate de ANM din Romania, cum nici vaccinul Pfizer nu este autorizat de FDA (agentia medicamentului din SUA). Cu ultimul, chiar asa este, oficial.

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/adi-barar-cargo-rapus-de-coronavirus-sandesc-medic-si-prieten-cu-artistul-i-a-afectat-toate-organele_806253.html

Huhu Rezea spunea...

Olescu
Așa ai fost totdeauna, ca in justificările de mai sus? Ai avut dificultăți în evaluarea riscurilor?
Si @Cornelius a fost mai înțelept decât tine. A ascultat de sfaturile date pe blog și s-a vaccinat.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Hai sa analizam altfel...Cei care au comorbiditati și sunt afectați de Covid au șanse mari sa moară. Și fără COVID viata lor era în pericol...
Cei care nu au se însănătoșească sau nici nu știu ca au avut boala.
Se aproximeaza xa decedați "de/cu Covid" reprezinta 1%.
Cati au murit pt că nu au mai continuat tratamentul pt comorbiditati, nefiind primiți în spital? Dumnezeu cu mila...
Înghițim nemestecate prostiile unor interesați de panica!
Gripa spaniola a făcut între 50 și 100 milioane de victime...
*scăpăm de Covid și murim de foame sau șomeri?
**Stii de ce Cezar nu ia boala?
Are si Covidul mândria lui!

Iulian Mareș spunea...

De atâta cultura în cap și corectitudine medicala din ATI al Spitalului Sibiu nu a scăpat unul viu!
Gurile rele spun ca totuși a fost unul însă xand sa iasă din ATI, doctorul ATI l-a aranjat cu lopata PSI!
Nu știu nimic despre avianyc, însă el are acces în AUS, DEU, HUN!

Huhu Rezea spunea...

Sunt bune comparațiile cu gripa spaniolă din 1918.
Au murit 50-100 milioane oameni, în condițiile în care populația globului nu atingea nici numărul de 2 miliarde si nu prea se zbura cu avionul.
In secolul care a trecut medicina s-a dezvoltat si scepticii refuză marile realizari ale ei cum sunt vaccinurile.
Pănă în prezent au murit 2,5 milioane de oameni de /cu Covid.
Oare câți ar fi murit acum dacă eram la nivelul anului 1920, când efectul de imunizare, cel de turmă, a fost obținut doar prin infectare cu virusul.
Principala invătătura a gripei spaniolea fost:

Principala lecţie pe care ne-o predă trecutul, spune Claret, este că „orice măsură” care a fost descrisă drept „exagerată se va dovedi ulterior insuficientă”.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Gelu Olescu, Israel nici nu atinge ca populatie 3 mil. locuitori, deci nu este in jumatatea Romaniei. Cel mai intelept lucru este vaccinarea, cu curaj si fara emotii, si dupa asta ai o impacare cu sine, o multumire ca esti un posibil scut anti covid, sau chiar daca-l contractezi il invingi cu mai multa usurinta, deci un As in maneca pentru zile negre! La cate comorbiditati am m-am dus ca la nunta, chiar bucuros ca ma scap de o belea ce atarna ca streangul deasupra capului. Ma invidiaza fratele geaman ca el nu-l poate face, fiind perfect sanatos si trebuie sa dea intaietate celor batrani si bolnavi. Nu va mint, dar cand @ Onorabilul mi-a spus-o raspicat ca fac cea mai mare prostie daca nu ma vaccinez, in cateva secunde m-am decis s-o fac si am actionat toate butoanele de grabire va vaccinarii, ignorand vocile care ma opreau! Deci, inca o data ii multumesc pentru sfatul foarte bun! Asa se poate salva o viata!

GO spunea...

Opinii. Am si eu 4. Plus o morala despre pensii.

1) Nu exista persoana fara comorbiditati. Altfel ar fi ... nemuritor. Eventual o persoana nu stie ce comorbiditati are, sau medicina nu a descoperit toate sa zisele comorbiditati.

2) Nu exista om care sa moara ... sanatos. La cei care mor de asa numita moarte natirala, totul se incheie tot cu un infarct, un atac vascular sau cu clasicul stop cardio-respirator. Deci?

3) Exista 2 concepte oficiale privind speranta de viata. Unul se numeste "speranta de viata sănătoasă". Adica speranta de viata pana la care nu iei medicamente si pana cand nu ai nevoie de sustinere medicala. Al 2-lea concept este speranta de viata ca lungime totala a vietii. La modul realistic insa, partea de viata de dupa speranta de viata sanatoasa, nu prea mai este viata. Ci o extensie.

La inceputul dec. al XIX-lea, media de viata era de numai ... 36 ani. De ce asa? Simplu. Asta era si speranta de viata sanatoasa. Apoi, nemaiexistand suport medical de prelungire, oamenii mureau la finele acrlei sperante de viata sanatoasa.

Azi, speranta de viata sanatoasa este de cca. 45 ani. Apoi urmeaza epoca cu medicamente, cand omul traieste in extensie, dar traieste cam zombi.

4). Aici redau opinia unui medic de generatie tânără. Singura ramura concreta a medicinei este chirurgia (orice forma, chiar si stomatologia include chirurgia). Iar singurele medicamente cu efect cert, sunt antibioticele. Celelalte ramuri ale medicinei sunt doar adjuvsnte si celelate medicamente decat antibioticele, sunt doar incercari/experimente.

PS: Morala despre pensii? Atentie. In India 65% din imensa populatie are media de viata ... sub 35 ani, iar 50% din populatie are sub 25 ani. Asta inseamna ca India are o populatie majoritar tanara, si extrem de putini batrani. Dar unde sunt batranii? Simplu. Neavand prelungire artificiala a vietii (suport medical, asistenta sociala, pensii) de dupa speranta de viata sanatoasa, mor pe capete ca in Europa la inceputul sec. al XIX-lea. Cad muschii, nu te mai poti intretine, bani de medicamente nu ai, pensie nicio speranta. Si atunci, hindusii mor.

Exemplul este aplicat in ultimii ani si in Romania, unde varsta de pensionare de 65 ani, combinata cu un sistem medical din ce in ce mai zdruncinat si inaccesibil, devine o utopie pt. majoritatea celor care muncesc, sa mai prinda 65 ani in viata. Ma refer la majoritatea simpla, cei greu incercati, nu la contabilele de la ANAF

un oscar = o pensie spunea...

Israel-9,2 mil loc

monteoru spunea...

Nu inteleg ce te costa sa te vaccinezi?Poate nu are efect dar daca are!?Santem suficient de cerebrali sa nu credem tampenia cu cipul.Nu suntem dogmatici sa luam de bune toate spusele de culte si secte.
Vaccinarea reprezinta nu numai o masura in plus pentru sanatatea proprie dar si respect fata de cei din jur.
Nu suntem manipulatori sa exploatam in folos propriu lipsa de stiinta a unui secment de populatie.
M-am vaccinat fara probleme si daca se pune problema sa repet o voi face fara rezerve.

Unknown spunea...

https://www.turnulsfatului.ro/2021/03/07/rdquo-si-eu-am-omorat-oameni-rdquo-dezvaluiri-socante-din-sectia-ati-covid-a-spitalului-judetean-180535

Iulian Mareș spunea...

În miezul României normale și educate, în Sibiul drag lui KWI și avianyc doctorii omoară pacienții români și sunt și plătiți baban pt asta.

Iulian Mareș spunea...

I-a adunat și pe evreii care mai sunt în EU!

un oscar = o pensie spunea...

https://www.worldometers.info/world-population/israel-population/

un oscar = o pensie spunea...

statul Israel permanent isi repatriaza cetateni din diferite state de pe mapamond,la ei populatia creste lunar

Iulian Mareș spunea...

Bai, ce au mai născut evreiesc astea în ultimile zile...🤣

Iulian Mareș spunea...

Dacă ti-au băgat cipul în tine? Dacă te sterilizează?...dacă, dacă?

GO spunea...

Eu va spun sa nu va zgarciti la un autotest, costa 40 lei. Ca nu cumva sa aveti COVID in momentul vaccinarii. Cunosc doctorita care era sa dea coltul dupa vaccinare: soc, semipareza faciala, perfuzii, ATI etc. In final, s-a recuperat integral.

Cauza: era pozitiva in momentul vaccinarii si habar nu avea,fiind asimptomatica. Am inteles ca si in prospect scrie sa ai minim 2 saptamani de la negativare.

Viorel spunea...

O întrebare pentru cei por și contra vaccin. De ce țări cu o economie mult mai dezvoltată decât România (ultima la toate=nivel salarii, pensii, Sistem sănătate, Învățământ, Infrastructură, deci totul la pămât, dar primii la furat (începând de la vîrf în jos / legal cu documente în regulă), tâlhărit, golăneli, încălcări ale legilor, dare și luare de mită, crime, violuri, etc.), cu un Sistem de sănătate bine pus la punct, cu proiecte realiste pe termen scurt mediu și lung în toate domeniile de activitate stau mai prost în clasamentul mondial cât și cel al țărilor UE decât România la efectuarea vaccinului (achiziții / vaccinări) ? Nu au bani, nu au încredere în medici / specialiști, în virus / tratament, nu-și protejează propria populație sau poate consideră că este o prostie imensă și fără rost mimând de fapt acest lucru pentru a nu primi reproșuri de la celelalte țări aliate dar „credule”.

CEZAR spunea...

@/Monteorul cel istet care stie El ca nu-i baga ..cip !!..Ptiu..!!
Intrebare : PENTRU CARE TUPINA TE_AI VACCINAT..??

CEZAR spunea...

Atunci ar trebui logic..sa-ti faca testul inainte de vaccinare..!

CEZAR spunea...

Intrebarea este buna pentru Monteorul cu cap de Gheata !...hi..hi..hi

CEZAR spunea...

Nici soarecii nu se vaccineaza inca !!
Cica NU S_AU TERMINAT EXPERMENTARILE PE OAMENI...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Tehnocrat, apai eu stiam ca are o populatie mica Israel, dar uite ca ai dreptate, si tocmai repatrierile a crescut numarul. Nu m-am uitat sa verific. Daca se strang toti, trebuie sa se intinda pe mare sau sa ocupe iar teritorii. NU-S RADICAL DELOC, DOAR GANDESC IN STILUL MEU.

CEZAR spunea...

Pina una alta la noi se pare ca merge bine...chestia asta cu "implantarea cipului"sic !
Blogul poate sa-l dea exemplu pe CorneliunSSon..care a scapat de grija..Covid..ba chiar ..vaccinul i-a mai luat din circa..si inca cel putin vreo 50 de boli...
Asta se vede dupa cum ii de vesel
Sa nu fie teapa..adica vreun efect colateral ..hi..hi..hi..

un oscar = o pensie spunea...

vaccinul este aproape inutil pt 95% din populatie.
nu rezolva aproape nimic referitor la pandemie.
mareste putin sansele de supravietuire pers.cu comorbiditati si infectate cu covid.
vaccinul este un tun financiar pt big-pharma.
pandemia va dura cat vor cei care au declansat-o.
populatia mondiala =7,85 mld
populatie infectata covid =117,6 milioane (1,5% din populatie) dupa mai mult de 1 an de covid
decese=2,6 milioane( sub 3% din cei infectati si aproape nimic raportat la pop. totala glob)
deci parerea mea este ca au ratat momentul si se gandesc ca pe viitor sa dea drumul la un virus mai eficient (asta e de tot rasul)

un oscar = o pensie spunea...

cezar,rezultat test pcr dureaza 2 zile
cel rapid are eroare prea mare sa te risti

un oscar = o pensie spunea...

la anul vom avea zeci de tulpini si drept urmare de ales-vaccin pt fiecare continent(tulpina) ,durata eficienta(3 luni -12 luni) sau eficienta(50%-95%)
va fi pe culori-interzis black
se vor face vaccinuri si in alte zone de pe corp(chiar si in cap)
la 3 vaccinuri pe an unul va fi bonus(free) si analizele de sange gratis

Leo spunea...

- Tulpina SUD AFRICANĂ este denumită : B 13 51
Oare cum sunt denumite codificat
- Tulpina BRITANICĂ (kent)
- Tulpina BRAZILIANĂ , (care astăzi a fost confirmată la 2 persoane din Bucurști , fără istoric de "plimbărică")

micutzul spunea...

https://criticarad.ro/sechestrat-printre-mortii-vii-jurnalul-de-a-t-i-al-unui-internat-cu-covid-la-arad/

Dan B. spunea...

Dacă sunteți apt pentru a lectura grozăviile dintr-un spital-lagăr din centrul țării, „capitala” lui Iohannis, vă invit să vă înarmați cu multă răbdare pentru a citi depoziția unui asistent medical, martor la crimele în serie cu autori din rândul personalului medical
Articolul este intitulat „Procurorii sibieni deschid dosar penal pentru omor, în cazul dezvăluirilor din Spitalul Județean”, datat
08 Martie 2021 11:32 și este găzduit în cotidianul local „Turnul Sfatului”.
Mărturia asistentului medical începe așa:
„Nu vreau să crezi că vreau să salvez lumea. Nu vreau, pentru că nu pot. Dar am nevoie de ajutor, pentru că am fost acolo, am văzut și mă doare. Nu-mi poate spune nimeni că nu e așa și vor mai fi și alții care vor intra și nu vor mai ieși în viață. Acești oameni trebuie răzbunați. Aceste decese trebuie răzbunate prin aflarea adevărului. Măcar alții și alții să nu pățească la fel. De undeva trebuie să se înceapă”.

Calinmihaib12 spunea...

M: nu confunda..și nu compara un "vaccin"cu o centură de siguranță,..căci nu pot fi comparate..!(..și..numai pt. simplu fapt că.."centura": nu se injectează în corpul uman..!), pe de altă parte: centura..o vezi..,știi din ce material e făcută..și totuși,în anumite împrejurare nefaste,te poate chiar omorî.!;soluția injectată ..NU ȘTIE NIMENI..CE CONȚINE..!: de la "apă chioară"..la.."orice" ..?!

y spunea...

Dacă tot vorbim fără să ne informăm și facem apologia unor vaccinuri antigripă Covid, de tip mARN, aflate încă în studiu, cel puțin până în anul 2023 și care sunt pentru prima oară injectate la oameni:
https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_ro.pdf

Despre Gripa Spaniolă – o ipoteză bazată pe date științifice:
https://vaccineimpact.com/2018/did-military-experimental-vaccine-in-1918-kill-50-100-million-people-blamed-as-spanish-flu/

Despre cum se fac raportările deceselor „de Covid” în românia, chiar dacă ai și 2 teste negative:
http://www.cnscbt.ro/index.php/informatii-pentru-personalul-medico-sanitar/2297-metodologia-de-supraveghere-a-covid-19-actualizare-24-02-2021/file

Și despre cum au mai fost pandemii și manipulări:
https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=194891835751960

Și banii curg …
https://3dots.ro/externe/farma-profit-vaccin-14934.html?fbclid=IwAR35OWt9h2rAMwRhqbMYOohqRr5IyI9OqDYtQ4-yBKYe-ymqWpiAkNJd4pI

Chiar toți, dar toți au murit de gripa denumită Covid-19? Nosocomiale nimic? Morți cu zile care au fost amânați la operații sau tratamente nu? Sau tratamente greșite, experimentale, nu, nimic? Ah, da, au fost trecuți la morți „DE COVID”. Să dea la număr.
https://www.cristoiublog.ro/remdesivir-un-medicament-care-omoara-cu-zile-pacientii-cu-covid-19/
https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/kaletra-epar-product-information_ro.pdf
https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/veklury-epar-product-information_ro.pdf

DE CE DOAR VACCIN, VACCIN, DAR TRATAMENT MEDICAMENTOS NIMIC?
https://www.facebook.com/aceeasianablog/posts/266702721629907

Să ne mai uităm și pe la alții:
https://www.smartradio.ro/tarile-asiatice-bogate-nu-se-grabesc-sa-si-vaccineze-cetatenii-japonia-coreea-de-sud-sau-singapore-nu-au-demarat-campania-de-vaccinare-inca/?fbclid=IwAR1wYHmWqlOvOUssc6Rse2QO-iRR4H-38L9k3v7KngmkV0fKF6PaAJrnTNA

Încă nu observăm că ne aflăm în mijlocul unui război psihologic și suntem manipulați ca niște zombie?

y spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Celor care nu vor CIP li se introduce lampa PCL-82!

Arfy spunea...

Un fake. Și dacă a fost așa, de ce a lăsat să fie "formă continuată" de ce nu a sesizat de la primul caz? Este părtaș... prea repede punem botul la tot ce se scrie!

CEZAR spunea...

Y--y
9 martie 2021, 00:47
"
======================Să ne mai uităm și pe la alții:
https://www.smartradio.ro/tarile-asiatice-bogate-nu-se-grabesc-sa-si-vaccineze-cetatenii-japonia-coreea-de-sud-sau-singapore-nu-au-demarat-campania-de-vaccinare-inca/?fbclid=IwAR1wYHmWqlOvOUssc6Rse2QO-iRR4H-38L9k3v7KngmkV0fKF6PaAJrnTNA

Încă nu observăm că ne aflăm în mijlocul unui război psihologic și suntem manipulați ca niște zombie?
================================
Multumesc,
Iarasi isi musca Mermelitul M..degetele si sluga lui credincioasa M-Alul de carton !!

CEZAR spunea...

un oscar = o pensie..o pensie cel putin ..FUTRATA !!

Ma refeream la sistemul medical ..te planifica la test ..ai trecut ..te inteapa....nu ...mai astepti !

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
daca dai verdicte cred ca ai facut si medicina si supraspecializare si Institutul de cercetari! Cum, cu capul ala asa mic? Esti fabulos!
Eu cred ca le-ai facut fatadele cu var lavabil de exterior.
Voi nu realizati ca marile somitati, institutii de cercetare sunt mult mai rezervate decat voi?
Tu nu stii cum este alcatuita celula si dai verdicte! Aveam un coleg care etiketaȘ De fraier ce este nici pe drum nu stie sa mearga!
***Toti, absolut toti, suntem doar consumatori de presa si nu putem pune verdicte!

CEZAR spunea...

Don Doctor..asteptam cu interes ..pozitia dumneavoastra !
In ceea ce-l priveste pe M..trebuie sa intelegem...
La ultima analiza de singe i-a spus o asistenta mai sugubeata ..ca are ceva scame prin fluide...
De aici si pina la analogia cu centura ..care-i tot din scame--ny-i asa ?...doar un pas...

Iulian Mareș spunea...

Faceti un raport comparativ/cantitativ vs gripa spaniola = 50-100 mil de morti!

CEZAR spunea...

Arfy
9 martie 2021, 08:19.......
A PUS BOTUL SI PARCHETUL...????!!!!
------------------------
Cel care face autodenuntul a zis clar ..." si eu am ucis.."...deci si-a asumat culpa....

Iulian Mareș spunea...

Cel mai corect element al calitatii actului medical il constituie raportul: Internati ATI/Vindecati si/sau Decedati; comparand acest raport cu cele ale statelor europene vor fi/nu vor fi surprize!

CEZAR spunea...

Ce vorbesti ....???

Huhu Rezea spunea...

Statitica coronavirus pe glob după un an de pandemie
https://www.worldometers.info/coronavirus/

Cazuri -117,751,039 din care azi +6,688
Decese - 2,612,196 din care azi +462
Vindecări-93,438,150
Cazuri active-21,700,693
Cazuri critice -89,772
Imbolnăviri la 1 milion locuitori 15,106.4
Decese la 1 milion locuitori 335.1

Iulian Mareș spunea...

Astfel asa cum a. Sugerat, se poate evalua actul medical din ATI în ROU. Statisticile sunt înșelătoare...
Un lucru este cert: în ATI se însănătoșească mult mai puțini la noi decât la alții!

Huhu Rezea spunea...

Pentru sceptici:
"Toată viața ați mâncat parizer și acum faceți mofturi că nu vă vaccinați gratis pentru că nu știți ce se bagă în vaccin"

marvas66@yahoo.com spunea...

Daca vrem sa traim in intuneric si nestiinta...votati sosoaca si psd-ul...Doar ei au dreptate...ca suntem prosti si ne curg bale de apreciere cand vorbesc ei...Votati sosoaca si psd-ul..."prostilor"...

y spunea...

Este mai „bărbată” Diana Șoșoacă decât mulți dintre parlamentari, guvernanți și chiar decât unii care mai postează pe aici și aiurea. Bravo ei!

Huhu Rezea spunea...

Ce legături au Sosoacă și PSD?
Doar in negura minții d-tale pâlpâie lumina cănd vorbesc Cîțu, Werner, Cioloș, Barna sau Orban.

Viorel spunea...

Domnule Iulian Mareș, eu propun 2 lămpi ca și la vechile Tv., respectiv PL-500 pentru imagine și DY-86 pentru sunet. Singura condiție este ca persoana respectivă să aibă capul mare și cum marea majoritate sunt / suntem căpoși, se încadrează de minune. Erau rarități și se vindeau pe sub mână. Acum cred că se mai găsesc în Muzee.

CEZAR spunea...

Ia serviti de aici....daca vreti sa stiti ce fel de Lampa PL-500 v-au bagat in vena !!~

https://www.facebook.com/photo/?fbid=2590186614608759&set=a.1432716267022472&__cft__[0]=AZUeksJ4__DkOH74DbU74z3lNqyQGOe8gcKrgZL7ukU-GarqNhmrjRjJAL22bAtz4v7VIhMieroYpC6bpxaZHNow9UtJHcWtSsmnR0S0zf1unXBUJG2vFMDiQcmWPgKMqGY&__tn__=EH-R

Viorel spunea...

Arfy, câte nedreptăți nu ai văzut pe timpul cât ai fost militar activ sau din altă structură și ai tăcut fără să zici nimic în apărarea celui mai slab (nu ca fizic) ca tine sau șeful care i-o trăgea de plăcere sau fără motiv. De câte ori nu ai trecut pe stradă și să vezi cum un individ își bate nevasta, copilul sau pe altcineva fără să intervii din indolență, frică sau lașitate fără să suni la Poliție pentru că trebuia să dai declarații sau la apariția Poliției deși ai văzut adevărul te dădeai după stâlp pentru a nu te implica. Nu trage concluzii pripite. Sar de la subiect și te întreb. De ce după ce au fost chemați (fostul și actualul prim ministru) în Parlament de 2 ori pentru a da explicații privind miliardele de E împrumutate și justificarea lor nu s-au prezentat sfidând Parlamentul și poporul care i-a ales. Au ceva de ascuns. Totul a fost și este corect și noi ca fraierii punem botul (vorba ta) la ce spune și cere opoziția ?

Iulian Mareș spunea...

Eu votez numai cu Udrea și de 6-7 X cu Bica și Ioana! ....
Copiii nu pot crește decât lângă măicuțele lor...

Viorel spunea...

Pentru Afry. Crezi că un asistent medical are nevoie de publicitate. Nu. El are conștiință și nu mai rezistă situației reale ce se întâmplă probabil în toate spitalele din România. Tv. a prezentat spre ex. cazul lui Andrei Bogdan (33 de ani) mort de „Covid” dar, „au descoperit pe trupul acestuia mai multe lovituri, o rană la ureche, un ochi umflat, dar şi vânătăi pe tot corpul”. Adevăr sau minciună Afry ? Din declarația asistentului Sibiu: „Informaţia a fost făcută public de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veştemean. Semnalul de alarmă în acest caz a fost tras de un lucrător medical de la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean din Sibiu, care acuză faptul că pacienţii cu COVID ar fi legaţi de paturi, cu răni la mâini din cauza feşelor şi sedaţi cu anestezice şi sedative extrem de puternice pentru a nu se mai agita. Dezvăluirile au fost făcute sub protecţia anonimatului.
Una din cele mai grave probleme semnalate de cadrul medical este legată de procedura de intubare. Spune că se ajunge mult prea uşor la această procedură, chiar şi atunci când în realitate nu este nevoie. Potrivit acestuia, se recurge la intubare pentru liniştea medicilor şi asistentelor: un pacient intubat nu mai face gălăgie. Dezvăluirile cuprind numeroase alte aspecte legate de presupuse abuzuri grave din sistemul medical, acestea devenind „o obişnuinţă” după cum afirmă martorul respectiv.
Potrivit statisticilor, mortalitatea în Secţia ATI Covid de la Sibiu depăşeşte 75% în ultimele şase luni. Conducerea spitalului neagă acuzaţiile”. Afry, dacă ar fi fost vorba despre părinții, copiii, frații sau rudele tale tot aceeași părere aveai ?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Șoșoaca poate fi luminita de la capatul tunelului, sfincterii basismului ingrat nu o pot inghiți ca e mare si mai desteapta decat Mooe Woodrea, Johanna Bășita, Behăială Țurcana si alte bășite-pârțoite lăbărale la un loc! Guvărnul genocid i-a uns pe suflete pe sustinatori, dar curand isi vor manca si morcovii din sfinctere... Pacat, mare pacat ca nici asta nu-i va speria si vor muri bășiti de dragul lor, votandu-i si din sicrie! Muri-v-ar Petrovul, odraslele, slugile si osanalele! Cat despre barbatii stangii, niste gunoaie si putregaiuri degerate, sa ia lectii de indârjire, demnitate si curaj de la Maria Sa, Șoșoacă!

Huhu Rezea spunea...

Nu o injur, dar nici nu o susțin pe Șoșoacă.
Nu m-ar deranja că o injură niște amețiți de rezerviști , daca aceiași s-ar fi arătat la fel de intrigați de ieșirile publice ale unora ca Ceaușsescu... Moroșanu și alți #rezist

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, N-o sa vedeti asa ceva nici la ale grecesti calendele, ba din contra, fi-le-ar mutra ca ca agurida: Cand zifiliticii din #Razist, pe principiul mooist ies la clănțăneală ca turbele, lor le ranjesc fasolele ca ghizdele!

Iulian Mareș spunea...

Viorel,
Daaa, kuar și trei, sa fie și o rezerva...🤪👍

Iulian Mareș spunea...

Iarăși...Facebook...focarul asta de cultura!??

Viorel spunea...

Domnule Profesor de logică: Vaccin tetravalent. Prima recomandare care are legătură cu dumneavoastră (conform prospectului) este VÂRSTA (adică 6 ani / de acasă). Așa spune prospectul, nu eu.
Antigene în componență: difteric, tetanic, pertussis acelular, poliomielitic trivalent inactivat.
Bolile împotriva cărora oferă protecție: difterie, tetanos, tuse convulsivă, poliomielită.
Vârstă recomandată: șase ani.
Intervale minime între vaccinări: doza de rapel.
Cale de administrare: intramuscular.
Tip de ambalaj: suspensie injectabilă în seringă preumplută.
Recomandări pentru depozitare: a se păstra la frigider (2 grade – 8 grade Celsius). A nu se congela.

Iulian Mareș spunea...

Ardeleanul adevărat, Cornel Nistorescu, nu se lasă și îi dă capul la remaniat lui RoboCap!

"Ce fel de stat şi ce fel de justiţie avem dacă un simplu cetăţean, fără studii de specialitate, poate înţelege greşeala enormă făcută de preşedintele României în cazul «Dosarului 10 august». Cîte doage o avea preşedintele în plus sau în lipsă ca să se lanseze într-o asemenea solicitare? Nu putea să sune un consilier sau un prieten, absolvent de Drept, chiar pe jurisconsultul de la primăria Sibiului (că îi răspunde încă!) şi să-l întrebe dacă se mai poate face ceva? Putea să coboare din Dealul Cotrocenilor pe la căminele studenţeşti şi tot ar fi aflat un răspuns ca să nu se facă de rîs.

Orice student i-ar fi zis: «Dom’ preşedinte, nu se poate face nimic! Este o sentinţă definitivă şi obligatorie şi nu există altă cale decît respectul pentru o judecată definitivă ca şi cele pe care scrie, de obicei, „Noi, preşedintele României…”

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Baieti, numai care mai puteti, luati in catare cele 44 de pahare, ca furnica, dupa care...răsturnica! La multi ani berbantilor de dziua noastra, stralucind ca Soarele din fereastra, cu sanatate si fericire si in familie cu incomensurabila iubire!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iulian, spanzuratul din Inaltul Prepeleac e plăvan, deci paralel, *sărăcan* de el, si nu o poate face pe Inchizitia condamnand ipocrit Justitia, mai ales ca a pierdut si a doua casa in instanta, deci s-o mai lase mai moale din clanță! E clar ca acum e penal si boțit ca lăturoiul din canal, dar si disperat ca poate fi dat gios din jiltul de Împarat, si ar fi mai sanatos sa-si ramână in izmenle cazute pe vine, decat sa iasa pe stilele tv sa se behaie in ultimul hal si dezvaluind ca este de fapt si el un mare penal si șmenar!

Iulian Mareș spunea...

Parizerul, marmelada și halvaua te-au făcut mare!

Iulian Mareș spunea...

Parca nu era destul ca ne-am pricopsit cu un guvern umil, servi și predispus în a-si kinui poporul mai lovește la temelie "romanul" nostru, nesustiban moneda națională și punând gealatiispropavaduiasca măriri de taxe, impozite și TVA!

"Având origine sănătoasă și mai multe pașapoarte, domnul Mugurel Constantin Isărescu a fost numit (de cei din neamul său aflați în diaspora) în Comisia trilaterală, iar de câțiva ani a fost promovat în Clubul Bilderberg, în Guvernul Mondial Evreiesc. Guvernatorul B.N.R. este singurul dintre cetățenii României care a ajuns să activeze în Clubul Bilderberg."

https://www.justitiarul.ro/va-fi-demis-sau-schimbat-din-functie-ori-se-va-pensiona-in-anul-2019-guvernatorul-isarescu-al-bancii-nationale-a-romaniei/

*leul a fost jignit zi cu zi, însă Au sta bine mersi la Londra. O fi Aurul lui sau al nostru?

Anonim spunea...

Neiubitorii de viața,au dat pm_ul pe mâna maimuței
https://youtu.be/GhxqIITtTtU

Viorel spunea...

Domnule Iulian Mareș, domnul președinte KWI nu și-a citit nici propria Sentință definitivă și obligatorie prin care a fost obligat să restituie casa înapoi. Poate dacă o citea, trăgea o concluzie cu ce se mănâncă Hotărârile judecătorești.

y spunea...

https://www.facebook.com/photo?fbid=2587869308173823&set=a.1432716267022472
Cine poate, face și una și alta. Depinde în ce ordine ... :)

Iulian Mareș spunea...

La ceas de seara sa ne rugam pentru Comandantul Acțiunii, Comandantul Arătat.
Sa ne rugam și mai abitir pr Comandantul Reacției, Dna. Șosoacă în lupta cu adevărul fără perdea și fără păgâni.
Suntem goimi?

Viorel spunea...

Domnule Profesor de logică, când dați o informație dacă vreți să țineți lumea la curent cu noutăți, prezentați linkul pentru a ne duce direct la sursă. Ați specificat că este vorba despre „vaccinul antigripal de la Pasteur, Paris” și nu văd eu ? Ați prezentat denumirea unui vaccin luat de pe google iar eu v-am dat un răspun luat tot de pe google. Poate era vorba despre un vaccin împotriva prostiei unor guvernanți și nu știm noi sau poate de unul care să-i împrospăteze memoria ministrului Ciucă (,) că mai sunt și pensionari militari în România sărăcită și nenorocită într-un an și jumătate de domnie. Și atunci veți avea un răspuns conform așteptărilor.

Iulian Mareș spunea...

Dragii nostri,

Aici urma sa va recomandam niste concerte in aer liber sau in mici sali de teatru sau de concerte, cu o suta sau doua de oameni.

Din pacate nu avem ce sa va oferim ca e totul inchis. Peste tot.

S-a avut grija ca prin hotararea din 7 martie sa se intrerzica total orice fel de concert sau eveniment, chiar si in aer liber cu masca si masuri de distantare.

Asta pentru ca in Romania cultura e periculoasa.

Agentiile de pariuri, mallurile indesate, metroul, mijloacele de transport in comun, lacasurile de cult sau anumite cluburi cu "relatii", nu sunt. Normal.

Acolo suntem in siguranta. Acolo avem voie claie peste gramada. Acolo nu exista risc epidemiologic.

Asistam la distrugerea sistematica si cu buna stiinta a culturii din Romania.

Cultura, un adevarat pericol epidemiologic. Doar cultura. Atat.

Dubla masura, sport national.

Toate cele bune!

www.iabilet.ro

Arfy spunea...

Viorel, nu mai este asistent medical. Cezar, s-a deschis dosar penal în rem. Logic. Asta nu înseamnă că este adevărat ce se scrie în Turnul sfatului. Vezi că sunt mari iubitori de fake. La deschiderea unui mall din Sibiu au mai dat un fake grosolan, ba au pus și o fotografie , numai că respectiva fotografie era dintr-un magazin din Iași! Viorel, faci comparații aiurea.

Arfy spunea...

Unii se pare că ar refuza vaccinul antirabic. Așa că este de înțeles pentru ei de ce urlă ca lupii spre lună! A refuza actul medical este lipsă de respect față de apropiatul tău și lipsă de educație! Vezi gen cristoiu...dar s-a înghesuit printre primii la "experiența" vaccinaării.

Iulian Mareș spunea...

Se solicita interventia ”Premierului” KWI, pentru ca numai el il poate destitui pe Voiculescu/MS si nici el asa usor........

”Premierul Florin Cîțu trimite Corpul de control la Ministerul Sănătății, după ce instituția a publicat mai multe date privind pandemia. Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre întreaga situație creată.

Ministerul Sănătății a publicat, pe 4 martie, datele privind situația testărilor COVID pe fiecare județ, rata de incidență în fiecare localitate, numărul deceselor COVID pe județe, numărul pacienților din fiecare spital și numărul de doze de vaccin administrate în fiecare centru de vaccinare.

"Vlad Voiculescu, fost ONG-ist, nu conștientizează această problemă"
"Una este administraţia şi alta este ONG-ul. De-aia îi spune organizație non-guvernamentală. La noi, ONG-urile se adună şi fac partide politice. În administraţie, anumite date trebuie să rămână discrete, dacă nu secrete. În cazul ONG-urilor, este totul foarte transparent şi atunci apare această problemă pe care încă nu o conştientizează domnul ministru Vlad Voiculescu, fost ONG-ist. Anumite date nu pot fi făcute publice, nu în acest mod, pentru că înţeleg că este şi o alertă EUROPOL şi o alertă INTERPOL. Marfă de aur este, acum, vaccinul anti-COVID. O dubă din asta specială refrigerată puternic cu vaccinuri se poate vinde pe piaţa neagră cu 20 - 70 de milioane de euro.

Nu e în regulă că, în cel mai pur stil românesc, unii s-au vaccinat pe naşpa, prin spate, dar nu poţi combate lucrul ăsta făcând publice anumite lucruri care nu trebuiau să fie aduse la cunoştinţă oricui, pe această temă. Dacă sunt probleme, cheamă organul să facă anchetă, să găsească vinovaţi, deşi mi se pare un pic din cale afară. Eventual dai amenzi", a spus Bogdan Chirieac.

Ce s-ar fi putut întâmpla la Ministerul Sănătăţii
"Cred că s-a umblat în acte, acolo unde nu trebuia să se umble şi înţeleg că domnul ministru Vlad Voiculescu vrea să ia caimacul acestei vaccinări. Meritul vaccinării în România - suntem pe locul doi în UE - este al armatei, al colonelului Gheorghiţă şi al STS-ului cu platforma sa. Acolo e meritul! Nu te băga în zona asta - Gheorghiţă, Arafat, Cercel, Rafila, STS. E meritul lor aici! Domnul Voiculescu nu a avut de-a face cu campania vaccinare. Acum vrea să o confişte politic. Nu e o idee bună fiindcă lumea vede, ştie, vorbeşte şi nu îi face bine. Jos pălăria pentru colonelul Gheorghiţă!

Nu spun că intenţia lui Vlad Voiculescu este una rea, în principiu, dar, după cum știm cu toţii, este interzis în orice ţară civilizată să faci publice chestiuni medicale despre oricine. Ori, aplicarea vaccinului este o chestiune medicală, fără îndoială. Dacă erau suspiciuni, acestea se dădeau direct organului şi organul făcea anchetă. Puteai să aduci la cunoştinţă publicului, să spui "domnule, s-a vaccinat pe naşpa, nu e în regulă, deşi acolo mi s-a spus că nu sunt nereguli majore" şi, mai departe, să îşi facă organul datoria, dar nu să faci publice aceste lucruri. De altfel, Valeriu Gheorghiţă a spus că nu sunt deficiențe majore.

Şi mai e o problemă: ce faci cu vaccinurile care îţi rămân seara, dacă sunt persoane care nu se prezintă? Vaccinul ăla nu îl poţi ţine la nesfârşit după ce l-ai desfăcut. Poţi să îl ţii maximum 6 ore, spun experţii. Un om vaccinat înseamnă, posibil, un bolnav mai puţin. Până la urmă, este în interesul nostru, al tuturor", a mai spus analistul politic.”

Iulian Mareș spunea...

Tu ai verdictul procurorului de caz ca sa scrii de un posibil fake? Respectivul asistent este deja martor sub acopeire, sau nu? Ia sa ne gandim!

M spunea...

@Iulian Mareș

Publicarea adreselor unor puncte de vaccinare situate în locații acoperite ale serviciilor de informații eu zic că intră la trădare!!!

Ce vroia idiotul ăsta de la USR? La centrul de vaccinare să vină ofițerul X de la SRI, să dea buletinul cu toate datele personale și la motivul vaccinării să scrie că e contra-spy?????😁

SRI FĂ-ȚI DATORIA!!! TREZEȘTE-TE!!!! LASĂ POSTĂRILE PE FB CĂ NU ACOLO E LOCUL TĂU!!!!
Ai curaj sau nu e voie dacă e de la USR?

Leo spunea...

Au cîte 4 , 5 buletine și pașapoarte la tot atâtea domicilii şi CNP+uri, așa că nu e nici o problemă.Adevăarata identitate și legenda asociată există doar într-un singur loc și e știută doar de 3 persoane.
Vezi "raicu"

Arfy spunea...

Răspund printr-o întrebare deși nu este academic: ai folosit vaccinuri de-a lungul vieții!?! Văd că apelezi la medici! De ce nu te tratezi singur? Vino cu propunerea să fie desființat orice act medical! Treci la vrăjitoare!

M spunea...

@Rămurică

Dacă aflu că la adresa X se vaccinează în serviciu secret pot să acționezi cu echipe de filaj pentru urmărirea celor care intră/ies de acolo.

Când s-a cărat Pacepa problema a fost nu numai deconspirarea agenților aflați la post dar și a sediilor acoperite.

Atunci, dă-le dracului de secrete de stat sau sedii conspirative!!!! Să publice SRI și SIE toate adresele, nu zice idiotul că dacă sunt folosiți bani publici trebuie să fie la dispoziția tuturor?

Dacă domnia ta făcea publică o adresă a unei locații acoperite vrei să spui că mai aveai "certificat ORNISS"? (sau cum îi zice: certificat de acces la informații clasificate)
Chiar și deconspirarea VOITĂ a uneia din identități tot cam așa se termina!

Mai bine să lămurească de ce nu are studii!

Huhu Rezea spunea...

Descoperirea lui Cîțu că la Timișoara sunt 20 000 de locuri de vaccinare Covid neprogramate explică de ce Timișoșra a ajuns în carantină.
De data asta bănățenii se dovedesc a fi în fruncea îndărătnicilor. Nici ei nu știu de ce refuză un act medical de protecție împotriva virusului ucigaș.
Ar fi bine ca locurile să fie dirijate spre zonele în care oamenii sunt mai înțelepți. Ruperea lanțului de transmitere a virusului le va fi folositor și îndărătnicilor.
Inteleg să nu ai încredere în propriul guvern, dar... să faci pe deșteptul împotriva măsurilor acceptate și recomandate de organismele internaționale de specialitate si de toate guvernele lumii este o prostie.

y spunea...

Arfy Confundă vaccinurile și vaccinarea în general, cu vaccinurile și vaccinarea antiCovid. Acestea din urmă sunt experimentale, iar vaccinarea NU ESTE „un act medical” ci este UN EXPERIMENT desfășurat pe oameni. Mai mult, este dreptul fiecăruia de a permite sau nu să fie supus unui experiment, în consecință de a REFUZA în acest caz, mai ales noile vaccinuri bazate pe tehnica mRNA. Și nimeni nu poate spune care sunt consecințele pe termen mediu și lung. Și mai este și dreptul, chiar obligația persoanelor de a căuta informații și a cere și alte opinii și cred că asta este EDUCAȚIE, iar acceptarea doar a unui singur punct de vedere este de fapt o LIPSĂ a ei, ca să nu folosesc termeni mai duri.
Și se manipulează grosolan, pentru că cine se vaccinează, nu o face ca să-i protejeze pe alții, asta ar fi culmea, se protejează doar pe ei și atât. Un nevaccinat, NU POATE infecta pe cel vaccinat (care este protejat, nu-i așa), pe când invers da. Vaccinatul, POATE TRANSMITE VIRUSUL și infecta alte persoane. Deci, de ce se isterizează cei vaccinați? Ce treabă au ei cu ceilalți?! Eu nu am auzit pe cei care nu doresc să fie vaccinați OBLIGATORIU, să militeze pentru INTERZICEREA vaccinări sau să oblige pe cineva SĂ NU SE vaccineze.
Iar ipoteza că cineva TREBUIE să se vaccineze pentru a-i proteja pe alții este FALSĂ. Responsabilitatea este INDIVIDUALĂ și NU a grupului și, aparține în primul rând persoanei, apoi medicilor de familie, medicilor specialiști, SISTEMULUI MEDICAL în general. Aveți așa mare încredere în ei?

Când numărul morților de GRIPĂ – denumită Covid – 19 este exagerat, umflat și chiar provocat (cu intenție în opinia mea) chiar de către „EROII NOȘTRII” adică cei care ar trebui să saveze vieți, am tot dreptul să fiu suspicios, reticent și prudent, mai ales când li se umflă buzunarele de sporurile de Covid. Și este PRIMA oară când aud și că se se dau bani pentru gripă și la ziare și televiziuni!
Unde sunt cei VINDECAȚI până acum? ȘI ATENȚIE, S-AU VINDECAT FĂRĂ VACCIN, CULMEA!!! CE NE-EDUCAȚI!!! De ce nu este prezentat numărul uriaș al celor vindecați? Ah, ei nu creează PANICĂ, FRICĂ, ISTERIE, ei ne-ar face mai optimiști. Și nu s-ar închide nici economia. Și mai ales, nu s-ar limita – interzice DREPTURI ȘI LIBERTĂȚI. Pentru că, de fapt despre asta este vorba, nu mai are de-a face demult cu sănătatea.

https://3dots.ro//vaccin-pfizer-tehnologie-marn-14139.html
https://euro-stiri.net/fostul-sef-cnas-medicul-lucian-duta-avertisment-pentru-cei-care-se-vaccineaza-urmeaza-o-furtuna-imunologica-cu-consecinte-greu-de-anticipat/
https://www.activenews.ro/stiri/Autoritatile-pregatesc-in-secret-Pasapoartele-de-vaccinare.-Ministrul-Economiei-a-devoalat-din-prostie-ca-lucreaza-impreuna-cu-Ministerul-de-Externe-pentru-elaborarea-unui-document-digital.-Premierul-a-sarit-sa-l-contrazica.-Presedintele-nu-se-mai-opune-165479#comentariu-165539
https://www.dir.org.ro/christian-velot-biolog-si-genetician-molecular-despre-riscurile-specifice-ale-vaccinurilor-pe-baza-de-arn-si-adn/
https://youtu.be/73-oxZsSWQ0

y spunea...

Cum este cu „gripa spaniolă”?
https://saccsiv.wordpress.com/2018/11/18/rugam-raspanditi-un-vaccin-experimental-creat-de-institutul-rockefeller-in-1918-a-fost-cel-care-a-ucis-intre-50-si-100-de-milioane-de-oameni-dandu-se-vina-pe-gripa-spaniola/?fbclid=IwAR2qv0Hk_WVWjUeVt7EROZXAY8L3bQZGRnxg7_Cav3pUCtyIOn5O2NZl5Bs
https://vaccineimpact.com/2018/did-military-experimental-vaccine-in-1918-kill-50-100-million-people-blamed-as-spanish-flu/

Arfy spunea...

Nu-s agresiv si nu intru in polemici gratuite. A spune despre vaccinuri că nu sunt făcute profesionist este o afirmație de ageamiu!

Iulian Mareș spunea...

Articole,
Care este <>

Tu ai trecut măcar o secunda prin nivelul academic sau...dai la peste?

Iulian Mareș spunea...

Ei, nu are! Este specialist în biologie moleculară!
Își da și el bășini din cap, precum marele cercetător autist gradul 9 spre 10 Cezar...

CEZAR spunea...

Uite domule ...s-a trezit si Draculea Of Honved !
Chiar credeam ca a dat idiotenia cit muntele peste el....

Arfy spunea...

Mares. Un martor sub acoperire, fie el și din afara structurilor de siguranță, nu fuge la presă! Așteptăm să vedem cine are dreptate...

jupderval spunea...

Romania a mai intrat in razboaie , dea lungul timpului, fara sa stie ce vrea, a intors armele, cand nu trebuia. Asa este si acum , facem ce zic altii, fara sa stim exact unde ne indreptam, cu ce ne luptam si pe cine avem aliati. Crede si nu cerceta, si ne mai miram de ce pupa lumea mostele.

CEZAR spunea...

Veti afla curind ..DE CEEEE...??

CEZAR spunea...

y
10 martie 2021, 11:49
FELICITATI.....!!

Huhu Rezea spunea...

Eu m-am inscris pe platforma incă din 15 ianuarie 2021, prima zi cand s-a permis programarea pentru persoanele din cat II de risc. Nu am mai asteptat sa ma programeze medicul de famlie... ca nici nu stia cum sa procedeze. Medicului de familie i-am dus Adeverințele de vaccinare.
Am cunostinte care s-au lăsat în grija medicului de familie si acum sunt internate la ATI.
Terminați cu ignoranta de Ev Mediu si mergeți la vaccinare pÂnă nu este prea tărziu.
Pe 16 ianuarie am publicat pe blog site-ul unde se facea programarea, dar unii citesc cam degeaba acest blog, sau găsesc justificări savante pentru a-și ascunde ignoranța sau lipsa de decizie.

Viorel spunea...

Pentru Afry, „Asta nu înseamnă că este adevărat ce se scrie în Turnul sfatului. Vezi că sunt mari iubitori de fake”. Plecând de la afirmația dumneavoastră, mă întorc în alt domeniu, cel al justiției și spun că, până la proba contrarie / hotărârea judecătorului, criminalul (deși este criminal), este nevinovat. Așa și cu asistentul medical, până procurorii / judecătorii vor constata adevărul, să luăm ca fiind reale aceste informații. Dând timpul înapoi, putem să ne dăm seama de ce anul trecut toți morții de Covid erau băgați în saci de plastic fără a li se aproba familiilor să-i recunoască și să-și ia rămas bun (de la distanță, respectând anumite condiții pe care șmecherii ce conduc această acțiune nu le-au prevăzut intenționat / nu ați văzut, nu ați auzit, mortul este mort și gata, la groapă cu el în mod restrâns, la proști pentru că la golani se poate) că doar o viață avem domnule Afry iar mortul îngropat nu se mai întoarce printre cei dragi, decât amintirea lui (ați văzut și cazul când o familie îngroapă un alt mor și câte cazuri nu or mai fi fost), fără a se vedea dacă au cap, mâini sau picioare ca să nu mai spun de nas, urechi sau ochi (vânătăi la mâini sau pe corp). Dacă aș fi mai sadic m-aș duce cu ideea că cei cărora li s-au făcut analize și au fost găsiți sănătoși au fost lăsați să moară pentru prelevare de organe. Doar o presupunere. Poate fi valabilă ?

Huhu Rezea spunea...

Prezumția de nevinovăție funcționează față de autoritățile statului care cercetează penal un făptuitor.
D-ta, care nu poți influența cu nimic cercetarea penală, poți să-i zici liniștit criminal lui Moroșan din Onești.

Iulian Mareș spunea...

M,
Ramai stupefiat cât tupeu are ONG-istu...insa este din Guvernul lui RoboCap!

un oscar = o pensie spunea...

sustin cele scrise de y
atentie la imunitatea pe termen lung la cei trecuti prin experimentul vaccinarii

CEZAR spunea...

@ Huhu ..pentru care TULPINA v-ati vacinat ??!

un oscar = o pensie spunea...

noua normalitate
noua carantina va dura pana in aprile, iar apoi va continua cu alta. aceste repetitii au ca scop obisnuirea oamenilor cu statul in casa, controlul, teroarea si tirania, care este obiectivul principal al noii normalitati. niciodata, absolut niciodata lumea nu se va intoarce la viata de dinainte. puteti sa sperati la nesfarsit, dar va fi in van. ca sa speri ca ceva se va schimba trebuie sa te implici ca sa aduci schimbarea. cum insa asa ceva nu va exista, omul se va obisnui cu izolamentul, cumparatul de pe net, statul in fata TV sau a PC-ului, fara prieteni, fara dragoste, fara bucurie si fara libertate. va purta semnul sclaviei pe fata si va sta intre 4 pereti ca sa moara singur. va e asa de greu sa intelegeti ce se intampla?
nu puteti sa credeti asa ceva? bravo!! eu personal, nu am crezut acum un an, ca in decurs de 2 saptamani, 7 miliarde de lasi, se vor ascunde in case de frica unui virus. eu am fost convinsa ca omul sanatos la cap va prefera sa moara liber, cu aerul in fata, nu ca un sobolan uitat de toti pe patul unui spital pazit de asasini in halate albe. nu am crezut ca pentru omul care astazi se crede buricul pamantului si invatatul invatatilor, libertatea nu valaoreaza nimic. imi este inca greu sa accept ca aceasta masa adormita nu intelege ca viata fara libertate nu poate exista.
va protejati copii?? faceti aceste lucruri pentru viitorul lor? sarmani visatori. sclavii nu au nici viitor, nici vise, nici viata. asta oferiti copiilor si nepotilor. sclavia cea mai neagra si imposibila, guvernul cel mai tiranic care a existat pe acest pamant si mizeria cea mai profunda. sunt prea acida? nu domnilor. acesta este adevarul pe care nu va place sa il auziti si sa il vedeti. adevarul nu poate fi spus altfel pentru ca este had, nud si taios. eu nu stiu sa il imbrac in poleie colorate, dar stiu ca atunci cand va va lovi, o sa va doboare mai rau decat a facut farsa cu covrigii de acum un an

M spunea...

@Iulian Mareș

Pe mine mă stupefiază cât de slab e statul român! A doua zi într-o țară normală îi ridicau certificatul ORNISS și nu mai avea acces decât la meniul de la bufetul ministerului sănătății.

La MAI s-au vaccinat în total 26.000 din cei 50.000 care și-au exprimat intenția. Asta înseamnă, că în fiecare județ, s-au vaccinat 7 pe zi! Băi Voiculescu, să mori tu că în alea 7 doze stătea sănătatea lumii? Vrei să spui că de exemplu cei de la SMURD nu trebuie vaccinați pentru că nu sunt "speciali" că cei de la ambulanță. Huo, fir-ați voi ai dracului de rezistenți idioți!
Dacă ați putea ați băga cuțitul în burta oricărui purtător de uniformă!

Iulian Mareș spunea...

Sa nu zici ca porti la gat funie de usturoi ca romanasii nostri veniti la Marea Unire, dupa ce am desrobit Transilvania?

Cezar poarta si acum 3 funii de usturoi si una cu ghimbir, ca s-a emancipat , si-i zice ginger, ca este cool!

Iulian Mareș spunea...

Tie iti trebuie o tulpina de ginger grasa si noduroasa....

Huhu Rezea spunea...

Măi doamnă, nu amesteca politica cu măsurile de prevenire a răspândirii bolii!
Când mori ca un bou/vacă, din prostie, se cheamă că ai murit liber, nu?
Libertatea ta se oprește la limita in care poți înbolnăvi inconstient alte persoane.
Libertatea este pentru cei care știu să-și protejeze viața, nu pentru morți.
Voi sunteți varianta moderna a lui Moș Teacă! Coronavirusul trebuie să se legitimeze, altfel voi nu-l recunoașteți.

Viorel spunea...

un oscar = o pensie, postează și linkul sau pune ghilimelele de rigoare. Dacă postezi un text aparținând altei persoane și vrei să ți-l atribui, cel puțin citește-l și corectează-l înainte de al posta. După cum reiese din text, acesta a fost scris de o domnișoară / doamnă („eu am fost convinsa / sunt prea acida?”).

un oscar = o pensie spunea...

Huhu,
cei vaccinati au doar o sansa in plus in lupta cu virusul
cei vaccinati transmit si ei mai departe virusul daca sunt infectati
nu este nimic rezolvat cu vaccinul asta in lupta cu pandemia
si daca esti vaccinat trebuie sa stai cu masca si la distanta de restul

Iulian Mareș spunea...

Nu este nici domn si nici doamna...are ori sex incert ori slab reliefat!

un oscar = o pensie spunea...

conteaza mesajul
are importanta cine il transmite?
ideea este ca ma regasesc in text si il sustin

Iulian Mareș spunea...

Oameni cu dubla comanda si agenda straina....

Andrei spunea...

Unii vor sa se arunce in fata trenului. Medicii spun ca nu e bine pentru sanatatea lor. Dar daca ei, totusi, vor asta?!

un oscar = o pensie spunea...

ca de obicei,se baga si mares in seama ,ca musca in curul boului

Huhu Rezea spunea...

Pentru cele menționate în prospectul vaccinului pfizer.
Tu de ce te mai speli si azi pe față că doar te-ai spălat și zilele anterioare?

Iulian Mareș spunea...

Viorele
mai si voiai sa-i dai un pic de Oskar....si el Betman....

CEZAR spunea...

O rugaminte :
Mai bagati-l si pe m-Al in seama...!
Ca sufera...
El ba s-a vacginat ..ba nu s-a vacginat...dupa cum bate vintul
Mai la final asa cu ii este obiceiul ..v-a sari ca paduchele in fata :
V-am SPUS EU.....??!!!
Mare om...mare caracter ...doar ca n-are umbra si nici "liceu militar si nici Scoala de Ofiteri" !
Are insa 15.000 / cupon !!

Iulian Mareș spunea...

Categoria mea de varsta nu-mi permite vaccinarea în ROU, asa ca m-am vaccinat în Israel.
Pitecantropule, ce este de neînțeles în tigva ta?
Cum îți explici ...nu faci nimic si primești bani? Ești nebun?

Calinmihaib12 spunea...

Huhu:..în textul de la 11:39, ..într-un anume fel,ai "pus degetul pe rană"..!: în sensul că..e posibil..ca virusul să fie..într-adevăr.."ucigaș"..?!?;
..dacă e AȘA:CEI RESPONSABILI.., AUTORITĂȚILE..,TOȚI care știau ASTA..,TREBUIAU să spună LUMII ..cu ce ne "confruntăm", cine e acest"UCIGAȘ" ai cărui"părinți" au fost "blânzi",..cu noi oamenii obișnuiți de pe acest pământ: "dându-ne": până acum câțiva ani:niște "răceli simple" , guturaiuri,iar de câțiva ani: de când niște indivizi..care "se cred" și "se joacă" de-a DUMNEZE..II,..I-au transformat în.."ucigași".?,fără ca cei amintiți mai sus: să prevină:ÎN CLAR:poporul, popoarele ..cu ce se confruntă..!
..ba mai mult..:cei amintiți,.la noi..fac orice pt."a ține..în întunericul necunoașterii.." lumea:căreia îi impun"să creadă" ..și să se SUPUNĂ.."fără a cerceta"..!!?

Viorel spunea...

un oscar = o pensie, redau: „conteaza mesajul, are importanta cine il transmite? ideea este ca ma regasesc in text si il sustin”. Are importanță Oscar și o să-ți dau 2 exemple. 1. Ministrul Ciucă, are 2% din PIB, Sumă exactă și chiar pe plus privind asigurările sociale (pensii), are de la CPS o statistică aproximativă cu ieșirile din sistemul CPS (decese) și intrările (noii pensionari), un plan (vorbim nu de prezent ci de când este ministru) privind indexări, actualizări, proiecte de legi, etc. Deci date fixe și exacte. Iese în fața formației [am să repet ori de câte ori va fi cazul dacă tot sunt puși unii să ne citească (,) comentariile] și prezintă Planul de măsuri la nivelul M.Ap.N. cu 22 de pct., semnat și ștampilat de dânsul și cu termen de executare 30.06.2020. Ce s-a realizat din el domnule Oscar ? Doar 3 lucruri. Înființarea a 2 sau 3 comisii și ceva cu biletele la munte și la mare pentru liderii de sindicat, președinții de asociații și membrii din conducerea acestora. Dacă l-ar fi prezentat FEMEIA DE SERVICIU de la Cabinetul ministrului aș mai fi zis, dar la prezentat / asumat ministrul Ap.N. cu finalitate 0 (zero), deși avea și date și resurse (să nu uităm 2 miliarde americani/2019, 2 miliarde la buget/2020). Mai are onoare și valoare în fața noastră ? Are importanță sau nu cine transmite mesajul ? Oricum în Planul domnului Ciucă mă regăseam și eu și tu și toți pensionarii. 2. Legat de vaccinuri. Fie că se numesc Pfizer/BioNTech, Moderna, ARNm, AstraZeneca, etc., nimeni nu-ți garantează vindecarea 100%, nimeni nu-și asumă riscurile, reacțiile adverse și consecințele pe viitor și atunci care este concluzia ? Merg la risc, pe presupuneri sau mă vaccinez și aștept un din cele două variante (mor sau trăiesc). Datorită steatozei hepatice medicul mi-a prescris un regim, pentru pancreatită alt regim iar pentru diabet tip 2 alt regim. Luate la un loc ar trebui să mă apuc de păscut iarbă pentru că ce am voie la X, nu am voie la Y și ce am voie la ambele nu am voie la Z. Când ei nu au descoperit tratamentul pentru vindecarea cancerului, diabetului zaharat, SIDA, Astmul bronsic, boli existente de zeci, sute de ani, etc., vin și ne explică efectele miraculoase ale unui vaccin studiat și produs în 3-6 luni de zile. Poate are efecte pe termen scurt, dar după aia ce facem, o luăm de la capăt ? Accept reproșuri.

Iulian Mareș spunea...

oskărel,
nu te-am asemuit cu un bou pt ca boul este bun pt corvoada, pe cand tu nu esti bun de nimic.
Tu te prezinti dama si noi, eu sunt vinovat. Eu ti-am mai rwcomandat sa nu depasesti nivelul de scoala profesionala, model 77!
Asta e...ai fetisuri cu lenjerie de dama. Eu iti respect placerile, insa sa nu iesi asa si pe strada ca asmut pisicile pe tine.
Ah.sa nu te las asa, ibtr-o ureke...cand bagi si tu cate o zicere, bag-o originala, caci esti prea ieftin pt update.

Iulian Mareș spunea...

Ai vazut iesind pe sticla un cercetator, un biolog molecular, un membru al Academiei? Numai abureala..unor memoratori de retete...

M spunea...

Dacă vă uitați pe Digi o să vedeți un ziarist încrâncenat, făcând spume pe sub mască că de ce in centrele de vaccinare organizate de sistemul sanitar din SNAOPSN se vor putea vaccina și rudele atunci când le va veni rândul conform etapelor stabilite.
"De ce să se vaccineze și rudele? Ce? Și rudele sunt speciale?"

Habar nu are!
Asta doar ca să vedeți că de fapt e vorba de prostie crasă și ură! Acești civili își închipuie că vaccinurile făcute la Policlinica MApN sunt mai date dracului decât alea de la Spitalul Marius Nasta.
Doamne ce dobitoc! Vorbește el sacadat căutând probabil disperat creierașul adormit pentru a emite o idee!

y spunea...

https://gandeste.org/analize-si-opinii/un-an-de-covid/119677/

Viorel spunea...

un oscar = o pensie, uite că ai și tu dreptate în unele comentarii, deci nu sunt chiar răutăcios cum crezi tu.
Are sau nu are efect vaccinul asupra organismului. Iar dacă nu are ca și în cazul de mai jos și în urma lui am reacții adverse și o merlesc, cine răspunde ? Cîțu ? Sau dă vina pe Orban că vaccinurile sunt vechi (expirate) aduse când era el prim ministru . Citiți conținutul linkului.
Jurnalistul Mirel Curea, infectat cu SARS-CoV-2 după vaccinare. Jurnalistul Mirel Curea a povestit, miercuri, la Sinteza zilei, că s-a infectat cu SARS-CoV-2 la 10 zile după ce a făcut rapelul. „Iar eu și soția mea am fost liniștiți că avem vaccinul făcut și rapelul, a trecut mai mult de 10 zile. Îi invit pe toți cei care se uită la noi să încerce să pună în paranteză toate idioțeniile pe care le-au auzit. Orice semn, cât de mărunt, strănut, roșu în gât, nas care curge, durere de cap, să nu caute motive că au stat în curent sau au mâncat o înghețată”. https://www.antena3.ro/actualitate/jurnalistul-mirel-curea-infectat-cu-sars-cov-2-dupa-vaccinare-595642.html

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M spunea...

@Huhurez

Dacă află usriștii că te-ai vaccinat vin să îți ceară vaccinul înapoi.

Contul meu de FB e inundat de sloganul: Securiștii s-au vaccinat peste rând!!!!

În categoria "securiști" intră tot SNAOPSN!
E o demență! Valuri de postări de oameni indignați care cer la unison "trecerea unitățile medicale din Apărare la Ministerul Sănătății" evident pe principiul:"ei de ce au propriile spitale și policlinici? Și la asta sunt speciali?"

Iulian Mareș spunea...

M,
In Romania Normala, unde este o kestiune fireasca sa aduni prin metode reformate imobile bine situate si pretul unui copil este cad diar plata unui translator cu ora..., in orasul "capitala culturala" a UE, iata ce gasim:
"Sporuri de 35.000 de lei
Datele din documentul privind transparența salarială, pentru septembrie 2020, arată că la acest spital sunt mai mulți medici primari care primeau, acum șase luni, salarii de 15-17.000 de lei, dar sporurile ajungeau la 35.906 lei!"

Iulian Mareș spunea...

Fiind internat in spital pt alte probleme, mi-au facut 2 Teste Covid 19, ambele Negative!
Cum sunt UN SPECIAL analiza a fost prelucrata la Institutul Militar Cantacuzino!

*Rasfoind mai ieri hartiile, am constatat asta dupa aproximativ 5 luni!

Iulian Mareș spunea...

Aveti o sansa....

”CUM SE PROCEDEAZA DACA ESTI AMENDAT PENTRU FAPTUL CA NU PORTI BOTNITA?
"Mai întâi, amenda #NU trebuie semnată. Şi desigur, nu trebuie plătită. Apoi, din partea celui amendat, poliţistul care scrie acel proces verbal este obligat să scrie motivul pentru refuzul lui de a semna.
Este important să i se #dicteze poliţistului, iar el să scrie exact ce spune cel amendat. Va spune în cuvinte proprii că nu este de acord cu amenda pentru că:
(1) amenda aceasta este neconstituţională,
(2) pentru ca îi încalcă drepturi fundamentale si libertăți garantate de Constituţie şi
(3) pentru că cei care emit acea amendă comit un abuz în serviciu.
După ce este completat procesul verbal cu acele precizări, amenda urmează să vină prin poşta la domiciliul celui amendat.
Legea prevede că orice amendă poate fi contestată în termen de #15_zile de la acea dată calendaristică.
Se face o #foto_copie a procesului verbal care se depune la Judecătoria de care aparţine cel amendat, împreună cu acea #Contestaţie în care se solicită anularea amenzii. Această Contestaţie #se_bazează pe decizia nr. 457 din 25 Iunie 2020 a Curţii Constituţionale a României.
Contestaţia poate fi completată cu solicitarea instanței pentru #tragerea_la_răspundere penală a #agenților_de_politie care au întocmit procesul verbal, având in vedere că faptă lor se încadrează în prevederile articolului 297 din Noul Cod Penal care se referă la abuzul în serviciu.
Se pot solicita instanţei despăgubiri din partea persoanelor care au încălcat legea în dauna părții vatamate (pentru daune morale şi materiale).
Acolo unde există posibilitatea, Contestația se poate depune la Judecatorie şi electronic, prin mail. În acest caz, tot prin mail va veni din partea Judecătoriei numărul de Dosar înregistrat pe numele celui care a facut Contestația pentru anularea amenzii.
Dupa primirea numărului de Dosar, se plăteste taxa judiciară de timbru, care în prezent a ajuns la valoarea de 30 de lei.
Judecătoria va emite o Citaţie pe care o va trimite prin poştă contestatarului amenzii. După primirea Citaţiei pentru prezentarea la proces la data stabilită, dacă dintr-un motiv sau altul nu puteţi participa, se poate solicita în scris sau prin mail judecarea cazului in lipsă.
În acest caz, nu mai este nevoie să apelaţi la un avocat care să fie prezent acolo. Conform articolului 24 din Constituţie (alineatul 2), procesul va avea oricum un avocat numit din oficiu, dacă el nu este ales anticipat. Totuşi, este mult mai bine ca cel care a contestat amenda sa fie prezent la proces.
Este important ca în conținutul Contestației să se precizeze că în conformitate cu decizia Curţii Constituţionale a României nr. 457 din data de 25 Iunie 2020, nu se pot aplica sancţiuni în baza articolului 65 litera (h), pentru că Hotărârile de Guvern şi Ordonanțele sau Ordinele de ministru nu pot restrânge drepturile şi libertăţile cetățenești. Curtea Constituţională a desfiinţat aceste acte normative. Constituţia spune în articolul 53 că trebuie făcute doar prin lege.
Deci, numai cu 30 de lei se poate #scăpa de orice amendă emisă de poliţie pentru nepurtarea măştii, mai ales cand este vorba despre nepurtarea ei în spaţii deschise, dar şi în celelalte cazuri... "
(Comisar Christian Ciocan)
Sursa: https://60m.ro/manifest-anti-amenda-pentru-masca.../
P.S. - A, da. Amintiți-le polițiștilor care dau amenzi pentru nepurtarea botniței #cu_subiect_și_predicat că aceștia comit infracţiunea de #abuz_în_serviciu care se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani. Este vorba despre #articolul_297 din Noul Cod Penal!”

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Hai mai, Leonard, ca ma cunosc baietii...

Viorel spunea...

Domnule Profesor de logică, unde este logica dacă dumneavoastră considerați că Președintele României este inegalabil (făcând abstracție de domnul KWI) vorbind despre Președintele României la modul general. O fi Comandantul forțelor armate (în calitatea dânsului de CFA pe lângă cea de președinte, militarii activi și pensionari militari trebuiau să fie o prioritate pentru dânsul / dânșii, din păcate ne-a / ne-au dezamăgit, inclusiv miniștrii Ap.N. în frunte cu domnul Ciucă.) dar nu și pentru mine pensionarul militar căruia i-a înghețat pensia (nu vom tăia pensii și salarii, dar înghețarea acestora ce înseamnă ? un leu pe care trebuie conform legii să mi-l dai și nu-l primesc cum se numește, furt, nu ?) După dumneavoastră, dânsul are toate calitățile (fizice și intelectuale) pentru a fi președintele țării, la fel de bine putea fi oricare dintre cei ce au candidat. Că așa a ales poporul (majoritate din cei ieșiți la vot și nu cu drept de vot), asta este. Și ca profesor de logică, explicați-mi și mie izmenarul, cum poți ajunge de la -10 la +10, recuperare decalaj 20 procente (Ponta / KWI). Primul mandat / cinci ani cu 10 discursuri, la Crăciun și Anul Nou pentru că la Paște este interzis. Ați citit comentariul domnului Nistorecu ? Eu am făcut o remarcă la comentariul dânsului, este interzis ? Iar eu în mintea mea și comentariile mele domnule profesor, pot fi oricine din lumea aceasta. Și Toma Caragiu și Mihai Eminescu și Nicolae Iorga, dar și omul simplu de rând. Nu-mi poate interzice nimeni să visez. Chiar și profesor de logică. Apropo. În loc de profesor de logică de ce nu ați trecut, Președintele României, nu v-a lăsat cineva ? Cât despre izmenari, tot cu izmene ați crescut și dumneavoastră până ați descoperit chiloții.

Viorel spunea...

Domnule Profesor de logică, după cum observați sunt și politicos (vă domnesc), să știți că nu consum nici o baterie a Smartphoului și nu „smartfonului”, pentru că toate comentariile mele le trimit de pe o Unitate Calculator PC în valoare de peste 6.000 lei cuplată la un Televizor Philips cu diagonal de 81 cm care ține loc și de monitor. Doar cuplez din telecomandă de pe TV. pe Calculator și invers. Doar am băiatul I.T. ce mama lui proces-verbal. Când scriu un comentariu, deschid Programul Microsoft Word, scriu textul, îl copii după care intru pe blogul domnului Huhu Rezea și-l postez / transmit la destinatar.

Iulian Mareș spunea...

Domnul profesor de logica este un fost, dar mereu Programator/SMFA!

CEZAR spunea...

SFAT DE LA COLONELUL GHEORGHITA..care iese seara la ..portita !
Daca v-ati bagat in vena PL-500 cu ser stricat de la Astra ZZZZZ....si vedeti ca fileaza si se strica imaginea..sinteti rugati sa duceti vaccinul inapoi ...

CEZAR spunea...

@/ Viurel
Nu te mai da ..maret !!!
Cu asa scula am terminat gradinita...
Te acoperi de ridicol!! TOATE tembelizoarele cu ANDROID..fac treaba asta...
Domnul Profesor de Ilogica s-a gindit ca poate mai iesi si tu pe malul baltii...si pina misca un guvid..mai bagi cite o trasnaie
Pentru asta trebuie insa sa ai un TELEFON MOBIL dastept ..ca al meu si sa fii cuplat direct la satelitul "Zori de zi "...
E mai "grele " treaba.....
Don profesor te-a supraestimat..evident.....

Gigi spunea...

Când existã interese automat vin şi exagerarile.Eu nu spun acum şi nici nu dau sfaturi intr-un domeniu in care nu-l stapânesc,dar în ce priveşte aceastã pandemie condider cã nu se spune adevãrul in totalitate.Repet,ca sã fiu bine înţeles,sunt exagerari şi într-o parte şi cealaltã,asta nu înseamnã cã noi sã ducem in derizoriu ceea ce omenirea se confruntà la ora actualã cu aacest virus.Un piculeţ de precautie nu stricã. Trebuie recunoscut faptul cã omenirea se confruntà cu cea mai periculoasa boalã din ultimii 50-70 de ani.
In era internetului fiecare îsi da cu pãrerea pe diferite Site de nu mai stii dupã cine sã te iei.Eu,personal,spun sã fim precauti şi iar precauti in tot ce facem.Atât!

Gigi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Gigi spunea...

Iulian Mareş
Bune sfaturi! Dar o singura precizare:
Dacã semnezi Procesul-Verbal de contraventie,nu înseamnã cã ai recunoscut fapta.Semnatura pusã pe Pv,este dovada ca ag.constatatpr ti-a inmînat Copia Pv.
Copie care oricum o primeşti,chiar dacã semnezi sau nu Pv.Daca semnezi o primeşti pe loc,dacã nu semnezi o primeşti prin posta.
Importante este,cum ai spus şi d-ta,sunt precizarile de la rubrica respectivã din Pv.Acolo poţi sã specifici "Nu recunosc fapta"şi semnezi.Celelalte precizari pe larg le faci in Acţiune.

Huhu Rezea spunea...

Teroriștii!!!

12.03.2021 - 11:02
"În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanţare şi există o campanie împotriva vaccinării. Din punctul meu de vedere, aceste acţiuni sunt similare cu acţiunea unor terorişti, pentru că a zădărnici această activitate a Guvernului, care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor, este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date. Repet, trebuie să ne uităm întotdeauna la specialişti, de acolo ne vin informaţiile", a precizat premierul, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria.

Viorel spunea...

Domnule Iulian Mareș, domnul profesor de logică să fie sănătos, dar nu poate impune nimănui să aibă o părere despre X sau Y (cazul domnului KWI) sau să se creadă egalul președintelui. Unul a fos inginer, celălalt profesor universitar, altul marinar și ultimul profesor de liceu. Obligatoriu trebuie să fii savant pentru a deveni președinte ? Dacă funcția s-ar fi ocupat prin concurs, care era clasamentul celor 4 din punct de vedere al pregătirii ca președinte (nu cee ace este de fapt) ? Iar dacă poporul te allege, poți să fii și Păcală.

Viorel spunea...

Ave Cezar, mie unul în locul dumneavoastră mi-ar fi și rușine să mai comentez la câte „laude” vi s-au adus pe acest blog. Cred că 1% este deținut de dumneavoastră din cele 22660628 de postări. Așa că (,) cu scuzele de rigoare Ciocul mic (nu știu despre GAZ deci nu vă zic nimic). Totuși, cred că toată viața ați frecat menta în structura din care ați făcut parte, nu v-ați stresat, v-a durut în fund de șefi și colegi (să muncească proștii), motiv pentru care veți trăi până la …. (când va vrea Dumnezeu).

y spunea...

„Trebuie recunoscut faptul cã omenirea se confruntà cu cea mai periculoasa boalã din ultimii 50-70 de ani.”
Cum ați ajuns la concluzia asta? Oh, da, așa este când televiziunile îmbuibate cu bani de la guvern și unii medici generos sponsorizați cu sume uriașe de la BIG PHARMA, ne spală zilnic pe creier și ne induc teama și frica și uităm să căutăm informații în afara lor:
„Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a prezentat, miercuri, un raport referitor la principalele cauze de deces pe plan global, în perioada 2000-2019.
Potrivit documentului, șapte din zece boli cu cea mai mare rată de mortalitate în 2019 au fost afecțiuni netransmisibile. Pe primul loc în raport s-au situat afecţiunile cardiace.
Bilanţul deceselor provocate de coronavirus este însă, în termen de vieţi omeneşti pierdute, cu mult sub cele nouă milioane de decese provocate de afecţiuni cardiace, înregistrate anul trecut.”
https://rohealthreview.ro/oms-sapte-din-zece-boli-cu-cea-mai-mare-rata-de-mortalitate-anul-trecut-au-fost-afectiuni-netransmisibile/
https://www.viata-medicala.ro/internationale/oms-cauzele-principale-de-deces-la-nivel-mondial-intre-2000-si-2019-19569
https://www.who.int/news/item/09-12-2020-who-reveals-leading-causes-of-death-and-disability-worldwide-2000-2019
https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Causes_of_death_statistics/ro#Cauze_de_deces_.C3.AEn_statele_membre_UE-27_.C3.AEn_2017
https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/e/ee/Causes_of_death_Health2020-RO.png
https://insp.gov.ro/sites/cnepss/wp-content/uploads/2018/11/SSPR-2017.pdf (pagina 46)
https://ourworldindata.org/grapher/annual-number-of-deaths-by-cause
https://www.worldometers.info/

Huhu Rezea spunea...

@Y
Stai dracului în banca ta dacă nu stii să faci deosebirea între periculozitatea unor boli cronice și a celor pandemice.
Are dreptate cîțoi când vă spune teroriști.

M spunea...

@Iulian Mareș

Ce să zic? Nu îmi pare rău că unul câștigă mai mult decât mine! Să fie sănătos!
Dar să mă lase pe mine în pace! Medicii și profesorii, favorizații tuturor guvernelor nu dorm noaptea de grija drepturilor pe care le au militarii!

Andrei spunea...

Cu cat se complica in explicatii, acuze si scuze, cu atat coboara in derizoriu problematica pandemiei si a vaccinarii. Chestiunea tine de credibilitatea celor care sustin una, sau alta. In Spania si Italia, in ultima ceva mai rar dar se intampla, ca sa vorbim tot despre latini, cuvintele premierilor sunt ascultate cu toata atentia, politistii erau aplaudati de la balcoane in timpul carantinei. Pentru ca oamenii stiu, dovedit prin programe si actiuni anterioare, ca ceea spun si fac acestia sunt in interesul cetatenilor. Medicii, personalul medical, intri in spital cu o problema si iesi cu zece, daca ai noroc sa mai iesi pe usa pe care ai intrat. Am avut Covid, inca din prima perioada. Am chemat ambulanta (febra 39,8; imi spusese un amic, doctor, ca daca merg singur stau ore in sir pana sa ma bage cineva in seama), a venit a doua zi seara, la 6 ore dupa al doilea apel. I-am spus despre Covid, abia aparusera informatiile, "vezi-ti dom'le de treaba." Dupa o luna, cand a devenit la moda si au inceput si sporurile, in Romania nu se mai moare decat de Covid. Nu pentru ca nu-ti da tratamentul obligatoriu pentru inima (doua cazuri concrete de pe scara, sot si sotie, la un interval de 4-5 luni, 65-70 de ani).
Acuma vine Catu (putea fi oricine altul) si spune ca "sunt teroristi pt ca zadarnicesc activitatea Guvernului." Serios? Care este activitatea Guvernului? Astazi sa spuna una, maine alta? Si de ce teroristi? Oamenii sunt liberi sa spuna ce vor. Cine vrea sa-i asculte, n-are decat. Cine nu, schimba programul. Asta este prioritatea Guvernului, sa-i considere teroristi si sa-i trateze ca atare? Pana una-alta, acesti “teroristi” nu au omorat pe nimeni. Dar sunt oameni care mor cu zile in spitale, sau din cauza grijilor pentru ziua de maine, ramasi fara serviciu si cu datorii, urmare a politicii execrabile de gestionare a situatiei. Te mai anunta ca si in 2022 vei avea acelasi salariu, implicit nicio sansa de redresare. Pai n-o iei razna cu totul? Pai cum astepta lumea luna februarie sau martie din 89 dupa ce anuntase anuntase ceasca (revelion 88/89) achitarea datoriilor externe? “Am rabdat 6-7 ani, dar gata, in martie revenim la zile mai bune.” Si ce a urmat?!
Pandemia exista, este reala, a provocat si provoaca pierderi greu de estimat. Depinde cine si cum prezinta situatia. Majoritatea mai luam informatii din presa straina, facem comparatii, ne completam cunostintele. Dar ceilalti, mai ales batranii? In cine si in ce sa aiba incredere? In ceva similar cu credinta unei batrane: “Stiu eu, maica, cum sta treaba. A spus domnu’ Diaconescu aseara la tv.”

M spunea...

Să mai limpezim niște lucruri
1. Vaccinații nu mai transmit boala.
2. De către ori boala sare de la unul la altul poate suferi mutații.
3. E deci bine să ne vaccinăm pentru a opri eventualele mutații.
4. Nu o să convingem pe nimeni să se vaccineze dacă nu are capacitatea de empatie, de compasiune, pentru durerea pe care o simte un semen de-al său.
5. Prezentarea datelor trunchiate "prinde" la cei care ORICUM nu s-ar vaccina și au doar nevoite de confirmarea poziției lor. Gen: nu e chiar atât de mortală. 🤬 La dracu: 2% mortalitate cu evoluție în nici o lună????? E boala cu mortalitatea cea mai mare din istorie dacă iei in calcul contagiozitatea (boala de inimă, de exemplu, nu se ia prin strănut) și rapiditatea evoluției (2 până la 4 săptămâni).

Noi să fim sănătoși și să avem încredere în selecția naturală!!!!

Viorel spunea...

Domnule Profesor de logică, având în vedere spusele domnului Iulian Mareș precum că ați fost un mare Programator în cadrul SMFT, atunci scuzele mele, toată stima și respectul. Îmi pare rău că nu ați făcut un Program special și pe care să-l donați CPS a MApN pentru a ne calcula pensile militare cel puțin corect dacă nu pe plus (ca o glumă) sau în momentul când Guvernul le taie sau îngheață, Programul să nu le permită. Totuși, la întrebarea dacă mă cred egalul președintelui pot să vă răspund că din punct de vedere al pregătirii profesionale și fizice (face mult sport iar în weekend în excursii / drumeții) nu mă pot pune, din punct de vedere al OMULUI PREȘEDINTE sunt peste dânsul. Guvernul meu nu băga țara în sărăcie, nu îngheța pensile, salariile, alocațiile, etc. Nu împrumuta sume pe care nu știe (vrea) să le justifice. Nu aș fi dat voie Guvernului meu să facă așa ceva mai ales că a promis că nu va tăia nici pensii nici salarii (a nu da un drept stabilit prin lege, aprobat de Parlament și promulgat de Președinte, pentru mine înseamnă tot tăiat, mai mult, chiar furat). Iar eu Președintele, în calitate de Comandant al forțelor armate aș fi avut grijă ca subordonații mei, militarii activi și pensionarii militari să nu aibă de suferit. Să nu fie pe ultima treaptă a societății. Dânsul însă ce a făcut (cred că nici nu a citit și analizat legea pentru a o îmbunătăți având în vedere că unele categorii de misiuni nu se regăsesc în lege), a promulgat o lege (168/2020) ce a creeat alte inechități și nemulțumiri în rândul cadrelor militare active și pensionarii militari. Cât despre calculatoare, eu sunt izmenar nu programator. Eu sunt în orașul meu natal, fiul este la Sighet. Poate că din punct de vedere tehnic nu m-am exprimat corect, cred însă că dumneavoastră ați înțeles ce am vrut să spun.

Huhu Rezea spunea...

De la cine credeți că au contactat virusul cei peste 20 000 de morți de Covidintr-un an , populatia unui orașel din Romania? Nu de la teroristii indisciplinți, care sunt neglijenți sau sceptici?
Nu vă jucați în public cu astfel de opinii!
Mă intereseaza ce spune Cîțu, chiar dacă nu-l agreez, doar dacă spusele sale coincid cu cele ale specialiștilor responsabili de sanatatea publică.
Poate să creada fiecare ce vrea , dar să respecte regulile de combatere a pandemiei.

M spunea...

In Italia au fost 3 morți suspecte după vaccinul de la AstraZeneca: un militar, un carabinier și un polițist!!! 😳

Or fi fost vaccinați într-un centru secret de care nu știa Voiculescu!?

y spunea...

Mă întreb ce urmează, construiește niște lagăre și dă cu gaz, o să le „ștampileze” un însemn pe mână sau pe frunte ... cam deviază de la normalitate
«Cum se nasc dictatorii»
„Din oameni marginali, cu probleme psihice, cu resentimente. Din insignifianți. Și când iei un nimeni și îl pui într-un post de conducere, atunci observi cum, deodată, începe să dorească să își transforme fixațiile, frustrările în realitate. Observi cum vrea să facă din nebunia minții lui o realitate pentru toți.”
http://www.teologiepentruazi.ro/2010/09/05/cum-se-nasc-dictatorii/

BERTRAND RUSSELL – CITATE
„A nu fi sigur este, cred, una dintre caracteristicile esențiale ale rațiunii. Marea problemă a omenirii este că fanaticii şi proştii sunt mereu siguri pe ei, în timp ce oamenii înţelepţi sunt plini de îndoieli.”
„Frica colectivă stimulează instinctul turmei și tinde să producă ferocitate față de cei care nu sunt considerați ca membri ai turmei.”
„Nici un om, nici o mulțime, nici o națiune nu pot avea încredere să acționeze omenește sau să gândească sănătos sub influența unei mari frici.”
Citiți mai multe la https://www.brainyquote.com/authors/bertrand-russell-quotes
http://calatorpenet.blogspot.com/2015/01/impactul-stiintei-asupra-societatii-by.html

Gigi spunea...

Vrem,nu vrem,trebuie sa apelam din când in când la vechile Zicale.Una dintre ele este potrivita situatiei actuale.
"Frica pãzeşte pepenii!"
Aşa cã inaintasii noştrii nu aveau ei prea multã carte,Internet,doctorate sau studii inalte,dar erau mult mai vizionari şi responsabili.Dovada stau aceste Zicale,pilde,proverbe etc.

Viorel spunea...

Domnule tehnocrat, nu vă faceți probleme cu domnul Cezar pentru că are capul mare, creierul mic și are loc unde să plutească, motiv pentru care, cum bine spuneți (are tolba de cunoștințe goală). Pentru dânsul nu contează dacă are sau nu are ceva în cap, principalul este să aibă la dânsul (care le rezolvă pe toate):
„Pentru asta trebuie insa sa ai un TELEFON MOBIL dastept ..ca al meu si sa fii cuplat direct la satelitul "Zori de zi "...”

Iulian Mareș spunea...

SMFA, nu SMFT!

Iulian Mareș spunea...

Viorel,
cea mai tare faza este ca acel mobil al acelui domn ”C” este cu mult mai destept decat proprietarul!

Iulian Mareș spunea...

y,
ai dreptate. Autorul este Gabriel Klimowicz (n. 20 noiembrie 1955, Pitești) este un scriitor și jurnalist român cu părinți de origine poloneză. Din 1996 este vicepreședinte al Uniunii Polonezilor din România - Dom Polski - București.[1]. Este membru fondator al Grupului Civic Ioan Alexandru, înființat în anul 2009.
Gabriel Klimowicz e de origine poloneză și a absolvit în 1981 Facultatea de tehnologie Chimică - București, secția ingineri. În 1995 a terminat Școala BBC pentru televiziune. În anii 92-93 a urmat cursurile Facultății de Jurnalism. Debutul în presă a avut loc în 1991 la revista Acum condusă de Stelian Tănase, după care a fost reporter politic la ziarul Cotidianul al lui Ion Rațiu. A participat la formarea agenției de știri Mediafax, a redacției de știri de la Radio ProFM și PROTV. În 1993 a luat premiul Centrului Internațional de Presă pentru un comentariu politic radiofonic. În anii 1995-2000, la ProTV, a fost realizator de emisiuni, prezentator de știri, reporter politic, șef al redacției politice, editor și a scris editoriale și comentarii politice la Ziarul Financiar. A predat cursurile „Genuri jurnalistice în televiziune” și „Transmisii in direct”, la Universitatea Media, în anii 2000-2001. În 2001-2002 a fost șeful secției „Știri” la Evenimentul Zilei sub conducerea lui Cornel Nistorescu, în 2002 – 2003, editorialist și șef al redacției politice la ziarul Gardianul, iar în 2003 - 2004, coordonator al redacției de știri la Național-TV, realizator de emisiuni și director de producție la N24 TV. În perioada 2003 - 2010 a fost la Realitatea TV, editor știri, producător al emisiunii „Deschide Lumea” cu Andreea Crețulescu, realizator al emisiunii „Ziarul Realității”, apoi redactor la Realitatea FM. În 2007 a obținut un masterat în Jurnalism cu tema "Tehnici de manipulare în mass media" la Facultatea de Jurnalism și științele comunicării de la Universitatea din București. Din 2010 e redactor la Radio România Actualități.
Sursa: https://romania.wikia.org/wiki/Gabriel_Klimowicz

*Atentie: polonezul are masterat în Jurnalism cu tema "Tehnici de manipulare în mass media”!

Iulian Mareș spunea...

Tehnocrat,
cei care au primit o doza de Astra-Zeneca ce vor face la Rapel?... banuiesc ca tot Astra-Zeneca?!

Iulian Mareș spunea...

Domnule Huhurez,
Eu sustin si intaresc afirmatiile dl. Andrei si pot descrie cazuri similare: mai nou oamenii refuza internarea din cauza ca pot lua alte boli in spitale, multe din ele fiind mai aproape de lazaretul pt leprosi!
Eu sunt pasionat urmaritor a tot ceea ce spune Premierul si inca mai abitit a ceea ce face!
Nu credeti ca este un non-sens dublu ca Lumina Invierii sa o aduca iarasi polititstii?
Uitati-va cu atentie... I-a luminat cumva?
Masurile luate de guvernele neomarxiste au misiunea de a tine tinerii departe de biserica, ortodoxa sau catolica, mai ceva ca in anii 50 cu Makarovul sau TT!
Aveti argumente pt ce a fost coborata ora de hoinareala la 22.00?
Dar ce argument aveti cand prin draftul legii Pol MIL (PM) li se va conferi drepturi sporite, inclusiv urmarirea penala, de parca am emite Ordonante Militare regionale la Starea de Mobilizare, Razboi sau Asediu!
Mereu faptele bune ti se intorc in cap!
Atentie ROU: nu elibera cainii razboiului!!!!
Romanii au dreptul de a gandi singuri si nu de a executa precum mancurtii ordinele Grupei de Soc si Groaza!
EI, in esenta nu dau nici 2 bani pe masurile impuse UAT-eurilor si cetetenilor lor!

Cel mai elocvent exemplu: timisorenii votau la 8-9% infectare si la 3 sunt in Carantina!

Iulian Mareș spunea...

M,
De ciuda ca idiotul nostru le-a vazut CNP si Codice Fiscale!

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Rigoarea...!
Makarov in anii '50?

Iulian Mareș spunea...

Nagant! este mai bine? Simbolistica conteaza!

Iulian Mareș spunea...

In urma unor teste si concursuri intre 2 fabricanti s-a impus după multe modificări majore de proiectare pistolul 9 mm, Makarov; arma a fost adoptată în mod oficial ca "9 mm Pistolet Makarova", sau "PM" în decembrie 1951. In functiune si azi. Nu stiu daca rusia il mai produce, dar altii cred ca da!
Sa nu uitam insa ingeniosul Stechkin....

Viorel spunea...

În opinia domnului Cîțu, cei care nu respectă regulile de combatere a pandemiei (purtarea măștii, distanțare, vaccinare) sunt teroriști. Domnule Cîțu, ia respectă și dumitale legislația în vigoare și dezgheață salariile, pensile, alocațiile, etc. aprobate prin legi și blocate prin O.U. și o să vezi atunci cum toată lumea de la mic la mare va respecta regulile impuse de Guvern. Pe lângă situația deceselor de Covid-19 pe care o prezentați zilnic, mai prezentați și următoarele situații datorate restricțiilor și măsurilor impuse: bătăi / certuri / crime / sinucideri / divorțuri / copii abandonați-abuzați = în familie; creșterea prețurilor, șomajul, creșterea nr. persoanelor depresive, a consumului de alcool, tâlhării, furturi. Faceți o analiză la nivel guvern și echilibrați puțin situația să vedeți cum dispar teroriștii.

y spunea...

https://t.me/iosefinapascal/575?comment=14308&fbclid=IwAR2Jrj13WUNtAgUzNM5vOc0qKp6YWBydYvr7emcZfNDuL6Qh6vzXKiJeIf8
Viorica in Discuții anchete, știri, info
Iosefina Pascal - Jurnalist

Câțule.. hai să-ți spun ce e ăla terorism.
Terorism e atunci când timp de 1 an de zile, de 20 de ori pe zi, îi spui bunicii mele că o să se îmbolnăvească și o să moară. Și zilnic îi spui câți au murit, câți s-au infectat, câți sunt in stare gravă.
Terorism este să îi spui să nu iasă din casă. Să iasă cu mască, mănuși, dezinfectant, și că oricum sunt șanse să moară.
Terorism este când îi spui că dacă îi vin nepoții în vizită sau familia, sau oricine, o să moară.
Terorism e când toată noaptea plimbi ambulanțe goale cu sirenele pornite la maxim.
Terorism este când plimbi oameni cu izoleta pe la televizor sau când dai poze la tv cu coadă de ambulanțe.
Terorism este când îi spui că nu există medicamente pentru așa ceva și trebuie să aștepte un vaccin, că altfel s-ar putea să moară.
Terorism este când îi spui că nu e esențială...
Terorism este ca timp de 1 an să obligi televiziunile sau să le plătești, sau ambele, ca să emită calupuri publicitare despre cât de mari sunt șansele ca să moară.
Terorism este când nu vorbești despre faptul ca 99,9% trec cu bine peste covid, ci vorbești doar despre morți. Morți care nu mai mor de nicio altă boală, ci doar de covid.
Terorism este să ascunzi că au intrat în țară vaccinuri netestate, periculoase, să treci sub tăcere și să negi că au provocat efecte dezastruoase multora dintre cei care au acceptat să fie vaccinați. Terorism este când, dacă nu ar fi spus alte state că e ceva grav cu acea tranșă de la Astra Zeneca, tu ai fi ținut-o sub preș.
Terorism este să închizi și să redeschizi afacerile din 2 în 2 săptămâni până bagi economia în colaps.
Terorism este să ții copiii 1 an acasă, încât să-i bagi în depresie și pe ei, și pe părinți.
Terorism e să ne spui că dacă dansăm, dacă ieșim în parc, dacă ne apropiem de alții, murim.
Ăsta e terorism... iar când terorizezi populația unei țări întregi, tu fiind conducerea politică, e terorism de stat. Ești unul dintre teroriștii care conduc un stat terorist împotriva propriilor cetățeni.

Sper că ți-am dat definiția completă, Câțule!
t.me/iosefinapascal
/575?comment=14308
Mar 13 at 12:01

Viorel spunea...

ŞTIRIASTĂZI, 09:36
Medicul cu origini botoșănene care spune că a vindecat 1.000 de pacienți Covid FĂRĂ o zi de spitalizare.
Susține că a ales să își salveze pacienții, chiar dacă a trebuit să acționeze împotriva curentului.
Aproape o mie de pacienți Covid, în diferite stadii, au fost vindecați de un medic pneumolog-bronholog, care a ales să abordeze boala ca pe o pneumonie atipică.
Originară din Botoșani, Flavia Groșan este medic pneumolog-bronholog și are până acum aproape o mie de pacienți Covid vindecați fără o zi de spitalizare, doar cu medicație. Covidul este o pneumonie, una atipică, dar pneumonie, și trebuie tratată ca atare, spune dr.Groșan, potrivit Național.
https://www.botosaneanul.ro/stiri/medicul-cu-origini-botosanene-care-spune-ca-a-vindecat-1000-de-pacienti-covid-fara-o-zi-de-spitalizare/