Un produs Blogger.

vineri, august 27, 2021

Parada militară de la Chișinău, la 30 de ani de independență a R.Moldova

21 comments

 Din cauza ceții, președinții României și Ucrainei au sosit cu întârziere la paradă.





21 de comentarii:

Mihai spunea...

"Au învins " si ăștia!!

Huhu Rezea spunea...

Vezi cum ura politică te lasă fără simțul omeniei? Ura de orice fel te îndeamnă să iei decizii greșite.
Nu mori d-ta de foame dacă dăm fraților noștri 100 de milioane.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Respect si La multi ani, Republica Moldovă, tu esti aceeasi inimă si slovă cu Tara mamă si neamul romanesc si pan' la moarte am sa te iubesc, dar cand un sas fara onoare si sange romanesc nu ne respecta tricolorul romanesc, caci de a zilei mare sarbatoare s-a ocupat cu alte trebușusoare, fara a ne trimite vreo felicitare sau vreo urare, inseamna ca acuma doar mimeaza bucuria onorantei invitatii, doar sa mai aduca cateva procente acestei ulcerații, numita guvernare useristo liberala, care a distrus a noastra tarisoara!

Viorel spunea...

Liga maistrilor militari si subofiteri in rezerva din Romania.
Dobitocul care a scris cele postate de ȘACALUL este cel de mai jos.
Radoi Alexandru
Tocmai citesc in banda unei televiziuni de stiri despre un fapt care m-a bulversat: Romania acorda Rep Moldova un ajutor pentru integrarea europeana in valoare de 100 mil Euro. Unul dintre pensionari striga in gura mare ca i a venit factura electrica cu 150% mai mare si nu mai inteleg nimic ! Guvernantilor!!!!!!!! sunteti timpiti? cetatenii vostri pling datorita saraciei iar voi dati banii tarii -si aia imprumutati -dracu stie cui? Mai idiotilor ies oamenii cu furci si topoar… https://www.facebook.com/groups/1715434358717784/
SACALULE, altă dată dă și sursa altfel nu te mai scot din încurcătură.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Purtatorul de cuvant, un slabanog cu ochii umezi si urat al partidului de tinichea-AUR, un drack si-un șaur, si-a permis sa intre in Șparlament cu un mic pergament si mototolit in care si-a ingramadit niscaiva fruzulițe de marijuana, să le traga in closete cu banana de Havana! Nu ei sunt cei care, in gura mare, voiau sa promoveze consumul de ierbare halucinogene pentru fiecare, si pentru asta cereau ca prioritate absoluta un vot de la asistența parlamentaro balamută?!

Leo spunea...

Șacalul "carlos" este Stelică legionarul , prietenul lui HUOnorius pădureanul de Ieşi cu dreptul la Spiru H prin cursuri la distanţă şi examene la telefon...

Leo spunea...

Bani aruncaţi pe fereastră pt. ajutorarea politicii ale alde snegur , lucinski , voronin , dodon.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Corect ar fi ...pentru integrarea progresisto-neomarxista a R. Moldova...

CEZAR spunea...

"...fratii"nostri care fo 60-70%..trag cu ...CCCP !!

Iulian Mareș spunea...

George Simion, după ce un membru AUR ar fi fost prins cu droguri:
*****„Nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru!” 🤣😂😜🤪👍

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pleaca pe furiș spre zari străine vara, se apropie timida toamna.. Mi-e dor de ale toamnei dulci melancolii... Mi-e dor, iubito, sa te ador cu a ta cununa de frunze ingalbentie prinse-n păr, si daca facturile umflate o sa ne strice clipa, doar nu-i momentul ca sa ni se sape groapa, caci inca eu mai sper sa cada in Octombrie guvernarea sa ne aduca mântuirea, tihna si ușurarea! Hai, toamna, binecuvantata, aseaza-te in spatiul mioritic-carpatin cu aromele din noul vin si de-ale roadelor pamantului bogat, si pentru cel sarac si cel bogat, caci omul fie cum ar fi, ca o conditie sau stare, e totusi pentru Dumnezeu o dragoste imensa si-o binecuvantare! Ca atare, cu sanatate sa aveti o toamna bogata, fericita, cu iubire si plină de incăntare!

Huhu Rezea spunea...

Pentru toți neinformații despre situația din R. Moldova, dacă nu au curizitatea să meargă câteva zile la Chișinău, cel puțin să rupă câteva minute ca să urmărească spectacolul care a urmat după parada militară. A fost un spectacol românesc și pe scenă dar și printre spectatorii moldoveni din Marea Piață.
Vâ faceți de râs cu clișeele voastre învechite despre Basarabia, clișee întreținute cândva de propaganda sovietică.
In R.Moldova este mai mare respect față de limba, cultura și tradițiile românești , chiar dacă ei le spun moldovenești.
Nu prea găsești acolo snobi. Pe cei din România îi ceartă doar când simt îi privesc cam de sus.

Viorel spunea...

Aveți perfecta dreptate domnule Huhu Rezea. Cei care comentează după ureche ca și cântecele lăutarilor (deși unele sunt melodioase și plăcute auzului dar fără floricele) sau după știrile de la radioșanț spuse da tanti Lența sunt ca un fel de frați dintre care unul îl dă în judecată pe celălal pentru copacul da pe hatul dintre proprietăți care cică îi face umbră și nu-i crește recolta, motiv pentru care se ceartă și judecă prin tribunal până la bătrânețe iar înainte să moară își dă seama ce prost a fost. Gestul României este ca și cum ai da 5 lei la un om aflat la ananghie (nu spunem din milă că nu sună frumos). Văd că despre milionarii de carton care fură bani cu sacul sute și zeci de miloane nu comentează nimic domnii respectivi sau de împrumuturile nejustificate și neexplicate ale Guvernelor Orban / Cîțu. Cât despre muzică, avem un folclor frumos în toate zonele țării, dar parcă mult mai dulce la suflet este muzica ce se cântă în Moldova de peste Prut.

Calugarul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

Calugăre
Tu te-ai idioțit rău de tot la schitul unde ispășeti pedeapsa canonică.

Calugarul spunea...

Huhu. Posibil sa fiu un idiot cu 'pedeapsă canonica' cum zici dar IQ-ul cu trei cifre mă împiedică să fiu doar un laș ca toți rezerviștiii (lași cu matul și obrazul gros)!Amin.

Huhu Rezea spunea...

Degeaba esti brutar bun dacă nu ai făină nici pentru o prescură.

Calugarul spunea...

Corect Huhu.

Calugarul spunea...

https://www.facebook.com/groups/442376293191768/permalink/1018357405593651/?app=fbl

Iulian Mareș spunea...

Clandestini rau!

M spunea...

A fost tare aia cu Festivalul George Enescu (apropo in sera asta e un regal London Symphony Orchestra de la 7 jumate - ne vedem acolo!)

Deci Festivalul George Enescu se desfasoara sub "inaltul patronaj al presedintelui Romaniei" care straluceste prin absenta! O singura data l-am vazut pe acolo, târât probabil de madam Karmen.

Nu pot însă să nu remarc că "nenorocitul ăla comunist Ion Iliescu" era nelipsit de la Festival, în loja oficială cînd era președinte și în stal când nu a mai fost.
Sigur, cultura nu are nicio legătură cu Johannis!