Un produs Blogger.

joi, august 19, 2021

Otrava informațională care face mai multe victime decât coronavirusul

36 comments

 


Situatia unui fricos de 30 și ceva de ani de la Timișoara care a ajuns să fie intubat pentru că virusul îi afectase 80% din capacitatea funcțională a plămânilor, ridică încă o dată problema pericolului dezinformărilor care sunt vehiculate pe internet. 

Și un copil din clasele primare știe că nu poate exista viață pe pământ fără oxigen, dar un bărbat de 34 ani a fost înfricoșat de comentariile online potrivit cărora tratamentul cu oxigen din secțiile de terapie intensivă distrug alveolele pulmonare. 

Ai zice că într-o asemenea capcană informațională nu pot să intre decât persoanele inculte sau cu o slabă pregătire de cultură generală. Dar, constatăm că, în loc să funcționeze simțul de autoconservare în fața pericolului mortal generat de coronavirus,  sunt și persoane cu studii superioare care se înfricoșează de vaccin sau de oxigen, sperând sau rugându-se amăgitor că pe ei virusul nu-i va atinge.

Tânărul de 34 de ani a ajuns la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara cu afectare pumonară de 80%, iar medicii încearcă să îi salveze viața. El a refuzat să se vaccineze și apoi a refuzat oxigenul, convins că îi fac rău, pentru că așa a citit pe internet, a spus directorul medical al spitalului, dr. Cristian Oancea.

 „Este unul dintre multele cazuri care efectiv ignoră sfaturile medicale și l-am adus în atenția opiniei 

Citeste mai mult: adev.ro/qy2eykpublice ca să vadă oamenii cu ce ne confruntăm, să vadă oamenii pericolele la care se expun cu această infecție parșivă SARS-CoV-2 și faptul că ești tânăr nu înseamnă că nu poți face un fenomen foarte sever de COVID-19. Băiatul a venit în stadiu foarte avansat la noi, 80 la sută disfuncție pulmonară, deși avea două teste antigenice acasă realizate acasă și erau negative. PCR-ul a decelat pozitiv și la o zi după ce s-a internat în spital a trebuit să îl mutăm la Terapie intensivă și încă o zi după aceea a trebuit să îl intubăm. Acum, colegii încearcă să îl salveze. E la limita dintre viață și moarte”, a spus directorul medical al Spitalului „Victor Babeș”. 

Dr. Cristian Oancea a mai spus că nu crede că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie, dar trebuie să li se explice oamenilor și trebuie combătute știrile false pentru că, dacă nu se întâmplă acest lucru, se pot pierde vieți.


In România, din 19 milioane de cetățeni, 5 milioane s-au vaccinat, 5 milioane sunt minori... iar restul sunt fricoși.


O femeie de aproximativ 40 de ani mărturiseşte că se teme de vaccin pentru că ar avea proprietăţi halucinogene. ”Nu mă vaccinez, să nu aud. Pe aici nu-i cu vaccinul. Ştim şi noi, am auzit. Ce vrei să umblu drogată pe aici? Că am înţeles că te tehuieşte”, spune săteanca😆😆😆😆
36 de comentarii:

Margarit Fernand spunea...

Eu aș spune că dintre cei nevaccinați sunt mai mulți proști decât fricoși și asta o spun după ce în mai multe sate am întrebat oamenii de ce nu se vaccinează. Mulți mi-au arătat sticla ”cu tărie” și au zis, citez: ” uite aici vaccin, nu zămârca aia care o bagă ei cu acul” !!!!!

Alkan spunea...

Sunt multi si neinformati.

Leon spunea...

"19 august 2021, ora 13:00 – Până azi, 19 august, 1.050.969 de pacienți au fost declarați vindecați."
Mai sunt si 3-4 milioane peste hotare, rezulta ca in Romania avem cam 4-5 milioane de FRICOSI..!

Mr. St. spunea...

... "proști da' mulți, Măria ta!"

Boby spunea...

VIATA ESTE ASAMBLU HOTARARILOR SI DECIZIILOR PE CARE OMUL LE IA.Referitor la vaccin:nu se cunosc riscurile ce pot aparea dupa vaccin, si nu se cunosc conditiile pe care trebuie le indeplinesca cel care trebuie sa fie vaccinat.Asa ca atentie ce faceti.

Viorel spunea...

Ați uitat de cei care nu au voie să se vaccineze pentru a ieși calculul corect. La o emisiune la România Tv, doamna Prof. Univ. Dr. Monica Pop a enumerate bolile pentru care trebuie să se evite vaccinul (cancer stadiul III-IV, diabet, ciroză, cancer hepatic, etc.)

Calinmihaib spunea...

..dacă plecați de la știrea de azi dimineață..,cum că din cei infectați cu.."C"..= ceva..= 90 % erau.." NEVACCINATI"..!..,ar trebui..(mai grav)..că vă întrebați.. de ce cei 10 % =VACCINATI= UN PROCENT MARE(!) =sunt../contaminați/"infectați"..!
.(și asta,.dacă "știrea" e adevărată ...(?)...și nu e..manipulatoare..!

LUPUL spunea...

În concluzie
Din 23 milioane de cetățeni se constată că au mai rămas în România 19 milioane dar care în reralitate sunt cam 15 milioane .
Referitor la FAPTUL CĂ restul sunt FRICOȘI = AU UITAT SĂ PRECIZEZE CĂ NU SUNT ȘI PROȘTI .
Având în vedere faptul că nici până în prezent autoritățile NU AU DESCOPERIT CAUZA VIRUSULUI nu vii cu ABUREALĂ .
Dacă poporul vrea să-ți respecte regulile atunci deminstrează-i că este așa .Nu vii cu SERINGA ȘI HAI LA VACCINAT = PRIN GARI,PRIN BARURI ,FIECARE ESTE DOCTOR ȘI VACCINEAZĂ PE UNDE VREA FIECARE .
DE EXEMPLU DAU CAZUL MEU .
Subsemnatul NU s-a vaccinat întrucât pe toți care i-am întrebat privind reacțiile adverse la TIPUL DE SÂNGE PE CARE ÎL AM RESPECTIV RH NEGATIV = TOȚI MI-AU DAT RĂSPUNSURI DIFERITE .În momentul în care NU stăpânești un lucru NU poți obliga pe nimeni să-l facă.
NU FRICA îi determină să nu se vaccineze CI PROSTIA AUTORITĂȚILOR privind informarea pe fiecare individ în parte .
Încă nu mă consider o OAIE ca să merg cu TURMA.

Sorin spunea...

Acționează principiul selecției naturale...

CEZAR spunea...

PENTRU CURAJOSII LU PESTE PRAJIT !

https://www.facebook.com/photo/?fbid=954815092048271&set=a.204125783783876&__cft__[0]=AZV2QB3KVkNJPf5gxOH3WM0KvEo2d89QcGgSzs0ffUhPcTRrlrF3dWLCodipuhmyV0pHS3H64lz-wokfE_tRiK0vzLnoUnr5VeOqc7_NCoiyExQnKLewoJy1eGAo0n92ZrfwUXP4G9tN5U6LKCwE6P7FgVXOKCngC5UwH_rQ1-09mg&__tn__=EH-y-R

CEZAR spunea...

Este bine sa vedeti si situatia din ISRAEL!
Tara cu cel mai mare numar de vaccinati !
Acum cu cel mai mare numar de reinfectati si foarte multi cu rapelul facut (de unde dracu aceasta denumire ? Stiam ca numai la alpinism ..cobori in ..rapel !!

Niky spunea...

Și chiar medicii au spus ca ARNm nu este de fapt vaccin,în accepțiunea medicală,e terapie genetică!

Huhu Rezea spunea...

Cam la nivelul acesta, al unei analfabete din Botoșani, sunt toți coronascepticii. Misticismul și ignoranța fac ravagii în Romania.

O femeie de aproximativ 40 de ani din Vornicești, Botoșani,mărturiseşte că se teme de vaccin pentru că ar avea proprietăţi halucinogene. ”Nu mă vaccinez, să nu aud. Pe aici nu-i cu vaccinul. Ştim şi noi, am auzit. Ce vrei să umblu drogată pe aici? Că am înţeles că te tehuieşte”, 😷

Viorel spunea...

PATRIOTUL STELICĂ, trimite-mi și mie adresa ta de email dacă nu este încadrată la scret. Vreau să te întreb unele problem strict personale. Tot RH nagativ am și eu.

Huhu Rezea spunea...

Nu stiam că ai și veleități de felcer, Stelică!
Pe mine de ce nu mă întrebi de reacțiile adverse?
Dacă ești din Botoșani, nu e de mirare că ești cu reacții inverse. Adică, specialiștii te bat la cap să te vaccinezi și pe tine te doare în fund.
Vezi că turma coronascepților are mai multe oi!
Vezi că nici Pădureanu nu s-a vaccinat. A scris pe blog.🤔

Huhu Rezea spunea...

Cu asemenea boli, la ce dracu să mai faci umbră pământului? Mai bine te vaccinezi.

CEZAR spunea...

Fa un material documentat pe tema ARN-mesager ! Apoi mai vorbim !

LUPUL spunea...

De două ori erau să mă oamoare DOFTORII .
1.) În data de 13.01.1993 când am fost împușcat în braț și prostanii mi-au făcut o transfuzie e sânge cu RH POZITIV deși îl avertizasem pe DOFTORUL ȚUCA . În timpul transfuziei Sângele meu cu Tipul RH NEGATIV la considerat intrus în corp și a reacționat imediat ,nu are rost să continui chinurile reacțiilor adverse.
2.) În anul 2017 la Spitalul Iași după ce contactasem un virus/microb /bacteie din SMU Iași în urma unei ședințe de aerosoli .
Sângele din corp a depistat imediat intrusul și a început atacul .
Imi curgea sânge din ochi ,nas ,urechi și gura fabrica sânge . În 10 ore mi-au fost afectase toate mucoasele din organism .
Nimeni din Spitalul Boli infecțioase Iași ,NU au știut ce diagnostic să-mi pună și ce tratament să-mi facă .
Am fost operat și luat țesut din gură ,fără aprobare ,era să-i nenorocesc pe toți .
Știam că dacă organismul meu rezistă 21 zile sunt salvaat dacă nu PA .
După 14 zile am cerut externarea imediată sau anunț autoritățile și fac praf în rezervă .
Am plecat fără să-mi facă nimeni nici un tratament întrucât nu au știut ce contactasem .
Atunci organismul meu învinsese datorită TIPULUI de sânge RH NEGATIV .
este un Tip SPECIAL care nu te lasă la GHICI așa cum fac doctorașii.
Când l-am întrebat pe un doctor de TIPUL de SÂNGE RH NUL acesta nici nu auzise de el ,el îi dădea cu grupa sanguină .
CLAR.

LUPUL spunea...

hahahahahahhahahah
La atâtea boli consumi oxigenul de pomană. Mai ales PENSIA .

LUPUL spunea...

Maestre
Eu sunt din SUCEAVA -PLOPENI . Într-o viață anterioară am vrut să mă fac VRACI dar au zis că sunt deja . hahahaha
Pe păduraru nu l-au vaccinat pentru că are de achitat un credit de câteva zeci de mii de euroi .

Leo spunea...

Ceva se întâmplă.
Oare de ce nu are parte și HUOnorius de din astea ?
Se zicea că poartă vată în ureichi , deoarece a căpătat oarece sensibilitate de la examenele date la drept prin telefon pe la Spiru.......

LUPUL spunea...

De când a început Pandemaia zilnic am ieșit afara să iau contact cu natura și realitatea .Corpul uman trebuie să lupte în natură nu în spitale .
Am respectat toate regulile de igienă și persoanle dar totuși cred că m-am infectat de vreo câteva ori . Știam că virusul se instalează în gât căutând o celulă sănătoasă ca să te pocnească .Zilnic beam căte o oală de ceai deteisau orice fel de ceai ca să împung eventuala bacterie sau microb în stomac unde acolo nu mai are nici o șansă de supravețuire .Nu a lispit din alimentație USTUROIUL în cantități industyriale și fără a fi atins de metal . Cu mujdeiul meu de usturoi rețetă personală amreușit să înving Virușii B și C .în 3 ani .Martor este comisia de expertiză militară Iași care în 2018 a constatat că deși virușii erau prezenti în corp din 1991 cu acea transfuzie nenorocită ,au fost puși la zid iar în 3 ani au dispărut ( laboratorul mi-a comunicat că am antigeni și virușii nu mai sunt ).
Am măncat cred că o PIAȚĂ de ușturoi cu tot cu BABE .
Când urcam în autobuz oamenii stăteau călare pe șofer iar acesta mulat pe parbriz .
hahahahaha

M spunea...

@Viorel

Ceva despre ochi a zis doctorul de ochi? Mai ales ca la unele bate campii!

Tara de destepti! Strungarul se pricepe la electricitate, electricianul la bucatarie, bucatarul la informatica... d-aia iese totul in tara asta parca e facut cu curu'!!!

M spunea...

@Calinmihaib

Pentru ca e o diferenta intre "infectati" si "imbolnaviti"! Ma asteptam sa explicati dumneavoastra diferenta mai ales ca aici sunt oameni cu carte, nu analfabeti functionali care nu inteleg aceasta diferenta simpla!

Leon spunea...

"Orice răceală în perioada următoare este cel mai probabil infecţie cu tulpina indiană, care are un tablou clinic asemănător unei răceli severe. La tineri, COVID-19 Delta evoluează mai ales cu dureri de cap, dureri de gât, rinoree (curge nasul) şi febră. Simptomele clasice persistă, dar pierderea mirosului nu mai este aşa comună. Vaccinarea rămâne cel mai bun colac de salvare, chiar dacă Delta îi scade mai mult eficienţa decât au estimat iniţial specialiştii”, consideră Octavian JURMA"(digi24) !

M spunea...

@Huhu Rezea

Ia uite cum unii care abia silabiseau Romania Libera acum sunt experti!
"ARNm este de fpat terapie genetica"
"Pfizer nu impine vaccinarea obligatorie - șșșșșhhhh e secret!"
"Autoritatile trebuie sa informeze in format letric pe fiecare anexand: actul de constituire al firmei Pfizer, numele tuturor angajatilor..."
"Eu nu ma vaccinez ca am pH negativ si am aflat diferite lucruri de la diferiti oameni care au avut diferite simptome"

Eu zic scurt: ori Romania e izvorul de înțelepciune al Europei, noi suntem ăia mai deștepți și mai avansați cu cea mai dată dracului cultură și cei mai inteligenți oameni și tot restul UE se înșeală de troglodiți ce sunt că noi și bulgarii suntem pe ultimile locuri la vaccinare.
Trag concluzia ca bulgarii sunt și mai deștepți decât noi că s-au vacciniat și mai puțin!
😂

Sincer? Cu vaccinatul? Dacă fiecare ar hotărî doar pentru el m-ar durea în kur. Dar, la fel ca dobitocul care se urcă beat la volan, mai decide și pentru alții.

LUPUL spunea...

Eu dacă o să mă vaccinez am să o fac numai pentru faptul că am pierdut până în prezent 4 bilete de avion numai dus ,pe motiv că nu eram vaccinat și trebuia să face tot fele de teste etc.
Ce fac domnule atâtea teste plec pe SOARE ????
Cea mai tare fază a fost că într-o noapte a adus căteva doze de vaccin -tipul asta cu fără rastel (hahah)la SMU Iași .Era la căutare atunci acel vaccin .Eu stăteam de vorbă cu un prieten colonel -pompier la SMU Iași fiind de servici -noaptea și dintr-o dată apare varianta că se v-a efectua vaccinul numai noaptea cu 3 persoane pe doză . Eu trebuia să plec a doua zi la Suceava .Am luat decizia să mă vaccinez dar problema ca mai trebuia un individ . Am sunat cred că 20 persoane și al dracului toate erau vaccinate .Am fost pe stradă să caut unul dar nimic .Am pierdut toată noaptea stănd în poartă la SMU Iași să mă vaccinez și al treilea nu s-a ivit .Am plecat nevaccinat și cu speranța că acesta a fost un SEMN să nu mă vaccinez .

LUPUL spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cezar spunea...

Tulumbare...stim ca esti bolovanos
Nu.i cazul sa afle tot netul
Abtine.te si sprijina.te ...de furtun🤣🤣🤣🤣🤣

LUPUL spunea...

CUM ?????????? mai are și școală în DREPT ??????? A făcut-o când era PANDEMIEA DIN 1918 ???

y spunea...

NU SUNT PROȘTI! SUNT OAMENI NORMALI, INFORMAȚI și/sau PRUDENȚI. Sau fac parte din grupul de CONTROL!
Sau vă referiți oare la participanții la piesa de teatru „DINEU CU PROȘTI”
Vaccinul este autorizat DE URGENȚĂ, conform unei proceduri numite „APROBARE CONDIȚIONATĂ”, aprobare care expiră la 31 august 2021. Asta înseamnă că el este încă în faza experimentală/studiu pe cobaii umani, atât persoane SĂNĂTOASE, sau infectați cu gripa numită COVID-19, iar cel puțin până în DECEMBRIE 2023 se monitorizează efectele secundare, când vor fi întocmite rapoartele finale!
Orice vaccin are nevoie cel puțin de 1-2 ani de testare pe animale și aproximativ 5 – 7 ani pentru testare pe oameni de firma producătoare și evaluare de autoritățile de autorizare, deci minimum 6 (șase) ANI (dar în general durează cam 10 ani până la punerea în circulație a unui vaccin nou), iar Pfizer a reușit să facă acest lucru în doar 6 LUNI (PROJECT Light speed) și, încă, cu un vaccin DE TIP NOU – de tip mRNA (messenger RNA vaccines)/mesager ARN. De notat că, ModeRNA NU A mai produs până acum vaccinuri, nici măcar clasice.
Vaccinul mRNA este nou pentru cetățeni și în PREMIERĂ administrat (FORȚAT!) uman pe scară largă, dar PRINCIPIUL, CONCEPȚIA și TEORIA erau ceva mai vechi; el a mai fost studiat și cercetat (pentru gripa comună, turbare, ZIKA, SIDA) și până acum, testat în trecut, doar pe ANIMALE; iar testele s-au oprit și ideea administrării la om a fost abandonată, după ce s-a stabilit că printre alte efecte secundare, animalele devin sterile și nu mai pot avea urmași (în doi ani au murit toate animalele participante la experimente), iar eficacitatea protecției împotriva infecției este sub 25%.
Iar mai nou, știre caldă: Încă odată imposibilul e posibil, traiască știința! Transcripția inversă, de neconceput, există, ARN se transcrie în ADN! (cei care nu sunt analfabeți funcțional, știu ce înseamnă asta)
https://www.labroots.com/trending/genetics-and-genomics/20658/major-twist-human-cells-found-writing-rna-dna?fbclid=IwAR0poe8XHjo_xb00hDIxWeKBCEggPOg75-xMX7VVpFmdQXoPeShdyCc-2o0

P.S.
237 = 235 + 2 morți EFECTIV de gripa numită Covid, în românia în 2020!
Aștept ca „eroii”, începând cu ghiță, să-și facă publice DECLARAȚIILE DE INTERESE, adică, de la ce producători de medicamente au primit sponsorizări în ultimii cinci ani și ce sume au primit.
Aștept să se ABROGE toate legile prin care se acordă IMPUNITATE pentru producătorii de vaccinuri cât și pentru cei care sunt pe lanțul de reclamă/administrare/inoculare.
Aștept ca toate persoanele fizice și juridice, inclusiv MASS-MEDIA, TV, RADIO, publicații on-line și pe hârtie, jurnaliști și colaboratori, influenceri, etc. să publice DECLARAȚIILE PE PROPRIE RĂSPUNDERE înregistrate la notar, dacă au primit sau nu ajutoare de la guvern, contracte de publicitate pentru un medicament experimental, sponsorizări, etc. De la cine și în ce sumă.
Aștept să se explice cum a fost obținut „CONSIMȚĂMÂNTUL INFORMAT” de la halitorii de mici, inhalatorii de lavandă, călătorii cu trenul, etc.
Asta pe scurt și să nu încărcăm prea mult informațional, că se scurt-circuitează unii pe aici.

Viorel spunea...

Cezare, Cezare. După cum văd te iei de curul tuturor celor bolnavi de pe blog sau cu diferite afecțiuni mai mult sau mai puțin grave. Nu ții cont de sfatul pe care ți l-am dat într-un comentariu. Ai grijă că bătaia de joc se întoarce pe loc și parcă văd că trebuie să strângem bani pentru tine (nu te speria, te operăm de prostie), nu pentru înmormântare ci ca să ai ce da la medic o mica atenție pentru calitatea muncii prestate. Asta ca să-și aducem aminte când în calitate de Cdt. B.I.Mc. (te-am copiat corect, nu ?) pentru o învoire, permisie fiecare trebuia să dea dreptul iar pentru / pe solda de merit și primă mărită scria retur 25%.

Cezar spunea...

@/Viurel..majurul de C.I
Ce ai patit..te.ai trezit ..prost?
Nu mai bea apa catelului..si o sa fie bine..!
🤣🤣🤣😛😛😛😛

Cezar spunea...

QED..
Felicitari!

Iulian Mareș spunea...

M,
s-a produs minunea! La ”19 august 2021, 16:32” a țâșnit in față cultura de facebook, singura/unica lui sursa!
*La ”19 august 2021, 17:33” a trecut la imbolduri! ... pe documentare (adica din media si Facebook)! Aici e tare el pt ca seamana termenii: Messenger
Text, audio and video calls Facebook
Si cum tot mireanul mananca studiile si cursurile cu si despre ARN, inca din cls pregatitoare..., cand ai LM si Balcescu la baza...stiinta iti face sluj, numindu-te ”cel mai bun din curtea scolii”!

Iulian Mareș spunea...

Camarade,
eu nu am inteles un lucru:
-*accidentul cu impuscarea s-a produs la valcea, spre finalul scolii? Corect? Cand ati fost declarat inapt, ca dv vorbiti si despre oaresce cariera militara in arma Ge, CF sau cazarmare?