Un produs Blogger.

joi, august 26, 2021

Fostul șef al spionilor a jumulit PeNeLe de pe bibilica beată care va conduce partidul brătienilor

16 comments

11 ani a fost Silviu Predoiu șeful profesional al spionilor români. Astăzi, generalul s-a retras la vatră în partidulețul combatantului Ponta.

Despre posibilitatea ca Cîțu să se fi intersectat cu cerințele vreunui serviciu de informații din România Predoiu Silviu în consideră inapt pe Bibilică. 

 "Am aflat şi eu, astăzi - mi-a zis cineva - că eu sunt cel responsabil de această deconspirare, că eu am transmis către domnul Orban această informaţie. Cu tot respectul pentru funcţia ocupată de domnul Cîțu, nu reprezenta niciun fel de interes pentru nimeni atunci când era un student... mediu în SUA. Nu interesa pe nimeni. Cine să stea, din servicii, după el? Dacă cineva îşi propunea să urmărească pe cineva, alegeau nişte ţinte serioase, care puteau să prezinte interes pentru România", a spus Silviu Predoiu.


Cât despre posibilitatea ca Florin Cîțu să fi fost trimis de nişte instituţii ale statului român la studii în străinătate, acesta a mai spus: 

"Cred că instituţiile statului român, dacă trimiteau, trimiteau pe cineva care nu a picat examenul de treaptă şi care nu a picat la facultate. Alegeau pe cineva capabil, care trecuse prin nişte olimpiade, cineva care chiar promitea ceva".

Păcat! Pâcat! Cat!Cat.... 


Eu nu exclud ca nepotul lui Ghionoiu din Tulei să fi fost lansat de aceleași structuri care au format-o pe    d-na  Gorghiu, cea care l-a lansat în marea politică  liberală pe Cîțu Florin. Ciucă al nost' s-a executat indicațiilor primite.

16 comentarii:

 1. Huhu
  Deci asistăm la Filera Franceză III! 🤣🤪👍

  RăspundețiȘtergere
 2. "CÂȚĂ = Bibilică."
  CÂȚU,...la masculin..!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ardelenii și moldovenii nu știau de ce îi zic eu bibilică lu' Cîțu- Cîțoi.
   Si am explicat:
   barză- bărzoi,
   ghionoaie- ghionoi,
   ciocănitoare-ciocănitor,
   rața-rățoi
   curcă-curcan
   gâscă-gâscan

   Ștergere
 3. ..filiera..RUSĂ..prin.."mișcări"..de tip.."EXTERNALIZARE" a.."investiții lor și afacerilor".."noastre"..prin "firme" de apartament create (sic.!) în "țările serioase" ="ACOPERITOARE" și.."CREATOARE" de.."pedegree"(..!?) ..unor indivizi din..lumea bună... "cominternistă"..!,..INDIFERENT..de ce vor.."sări"..trolii din aceeași "șușă"..să nege..!!

  RăspundețiȘtergere
 4. La cetățenii care mă conduc nu mă interesează numele ci creierul,dacă este tot de bibilică...ce-ai făcut Bobiță?Ce-ai votat inginere!

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Joe Biden această maimuță proastă și incompetentă care pur și simplu a adormit la fel ca și amata afgană în fața a 70.000 de talibai care le-au tras la buci lăsândui în curul gol în 11 zile .
  Ca militar întreb toată această gaşcă incompetentă de la cârma României ?
  Ce garanţie mai are România dacă putin vrea să ocupe România .
  Americanii trebuie imediat să părăsească România întrucât nu mai prezintă nimic față de nimeni .
  Pregătiți-vă de atentate de acum pe teritoriul țării datorită invadatorilor care vor venii și în România.
  NATO = ZERO
  Atentatele la KABUL au început deja .
  BADEN un trădător alături de cei care au avut interes de aproape un trilion de dolari sau două trei trilioane căt s-au cheltuit în cei 20 ani în afganistan plus îmbogățirea marilor corporații ,care tot așa au ocupat și România distrungând economia .
  AMERICA UMILITĂ DE PROPRIA SA SOARTĂ PRIN PROSTUL SATULUI =Joe Biden.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Șacale..ai devenit.. "trol"..?
   ."ăia"..și.."ăilalți"=de la VEST..sau EST/ NORD/SUD.."VIN"= CHEMAȚI de"ai noștri" =..VOTAȚI..de noi.. "patrioții",..și fac afaceri,obținând profit..(!)= în baza LEGISLAȚIEI.."create"
   ..de "POLITICIENII"= "AFACERIȘTII" noștri, MULT IUBIȚI..de mulți români, inclusiv din cei.."scriitori"..de pe acest blog..!
   ..așa că..nu prea ..mai e ceva..BUN..de făcut..!,atât timp cât "RĂUL"..ai noștri ..L-au FĂCUT, VOTAT, ȘTAMPILAT..și..CERTIFICAT de..CCR..!
   ..și..așa = ca fapt divers:..nu prea sunt multe firme.. "ameri cane"..pe la noi,nici măcar..mărfuri "ameri cane","franceze","engleze",..etc..CI numai niște"surogate"..fabricate:.."pe vapoare", ..subsoluri,..prin.."orientul"apropiat"sau "mijlociu", culminând cu cele chinezești..!(cele "necertificate" de..calitate..!).

   Ștergere
  2. Americanii si corporatiile au distrus Romania .Lau ucis pe Ceausescu .Sadam si toti Sefii de state comuniste pentru ca lea dao cu flit .
   Vor sa faca baza la Campia turzii .Prostanii macar.stiu ce este acolo ??? Baza de la Luna unde am lucrat 3 ani nici apa nu avea . Sub aceasta umbrela NATO marile corporatii pun stapanire pe tot .
   Afara cu aceste jeguri.
   Armata Romana trebuie sa se intoarca inapoi să-și ia Țara de la invafatorii care au marumtito in bucatele .Tot golanul di strainatate se crede stapan in Fomania ca a cumparat 2 hectare de teren la dracu in praznic .Iar romanii sunt slugile EUROPEI. Ce este UE .???? O PORCARIE .Deschideti ochii ca altfel acesti indivizi o sa vii inchida fefinitiv .

   Ștergere
  3. "Șacale":
   ..glumești sau "chiar ..nu știi"..(?):
   ..Pe Ceaușescu și MORȚII..din decembrie '89..:ai nostri/rușii (ÎN CO-OPERARE)..I-AU UCIS..!
   Citește ziarul "SCÂNTEIA"( sau alte ziare din 1987 în care sunt date discur surile "tovilor" Ciau ..și GORBI (cu ocazia vizitei ucraineanului Gorbi..în ROMANIA), discursuri în care GORBI ÎL AMENINȚĂ.. "mai voalat"..pe CIAU..că dacă nu ține cont de.."mersul istoriei"..,"ea" îl va înlătura..!..și BOUL..nu a înțeles.., nici măcar în..21 dec.'89..când..: la mitingul.."montat" ..A RAMAS "NĂUC"..la reacția românilor din piață,..dând alene din mână și mușcându-și buza..ca
   ( un).."tâmpit"..de ceea ce nu-i venea să creadă !,.și scoțând DIN NOU..armata în stradă, ORDONÂND UCIDEREA OAMENILOR care demonstrau..!
   .."Soarta" ASASINILOR ..E CAM ACEEAȘI..CU A VICTIMELOR LOR..!

   Ștergere
 7. Lăsați-l pe Woody că nu asta arde acum. Mai bine rugați-vă să-și rupă gâtu' pe 25. sept. ca să scăpăm cu ocazia asta de sinecuristul politrucizat.
  Mai bine vedeți că tocmai s-a întărit echipa croitoresei cu un savant nou.
  https://cps.mapn.ro/pages/view/138

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca a plecat de jos, comandant pluton( infanterie) timp de 8 ani, musai va tine cu pensionarii militari !

   Ștergere
  2. Leon,
   daca in vremurile astea a stat Cdt.Pl.I. doar 8 ani, personajul ma intristeaza si-mi aduce aminte de unul cu mintea brici de pe aici...., persoana cunoscuta, cu o mare realizare: obtinerea Brevetului de MC pe TAB!

   Ștergere
 8. Sunt un om rational, incă, si nu cred ca tot ce la malaxorul de gonoi se aruncă poate fi apt pentru muncă de spionare, filare si cercetare, ci de dat la reformă si reciclare, asa ca penele si fulgii Cîței intra la pături termice si perne, maldarul de ciolane la rasoalele națoale, numai bune pentru padocurile canine dihăinate de foame, aerodromul de chelie pentru membrană de baterie, țuțurică, pentru inzvăpăiatul Țăndărică, cele două țurloaie fuioare numai bune pentru targă de carat răposații la morgă, iar din borhaie o ciobă penală pentru toata cloaca lăbărala, de foamete sa nu moara, saracii, de i-ar hali dalacii si carcalacii! Pariem pe o zgrumbie ca, dupa 27 septemvrie, aceasta specie iharipată, urata ca o vedenie si avidă de vin ghiurghiuliu, va disparea sub catrafusele Alunei Burghiu sa nu hie luat la omor si belit de bobor, si in loc de chirie sa-i ia răspărul la giucărie!? Daca cumva a fost inhaitat in zerviciile zecrete hamerecane, hiți siguri ca, dupa dezvaluirile betoane si deconspiratoare, ce au fost niste bomboane pe colivele presei de panaramă si pizmă, i-au tras deja in borta de clismă a trei-a cizmă!

  RăspundețiȘtergere
 9. Felicitarile noastre Domnule ministru NOVAK !
  "Vă doresc să luați dvs aurul pe care nu l-am luat eu”, a clamat Ana Maria Popescu la sosirea în România, după medalia de argint câștigată la Tokyo. Ministrul Novak n-a putut lua aurul, dar a adus și el o medalie de argint României.

  Eduard Novak e cel mai titrat sportiv român la Jocurile Paralimpice. El a câștigat aurul la Londra, în 2012, plus încă două medalii de argint la Londra și la Beijing (2008)."(ziare.com) !

  RăspundețiȘtergere