Un produs Blogger.

joi, februarie 10, 2022

Cîți huhurezi găsiți în poză?

48 comments

 



48 de comentarii:

Anonim spunea...

Doi și unu pe site!🤣

Leo spunea...

Unul am găsit eu.
Este în cadranul 2 pe prima bisectoare sub gaura din acoperiș.
Nu știm însă prin interior la întuneric câți or mai fi.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E dziuă si sunt băgați in piuă, la cotloane, si doar o femelă, Fofoaia, nu doarme si-i plecata-n deplasare, bineînțeles ca la Bruxeless cu un interes de bau-bau cu DNA-u de dosare penale la comenzi politiciane, cu banat din partea celui inalt spanzurat in prepeleac!
*Cucu-vreau, cucu-vreau, cucu-vreau,* striga ea infoindu-se cand la ceanga, cand la manga, rotindu-si coama... *Cucu-ți dau, cucu-ți dau, cucu-ți dau* raspunde si securanul, desfacandu-si cocoșat brăcinariul... Unde n-am o flintă cu alice sa-i ating la varice?!

anonim spunea...

Unul singur,pe zidul de piatra la 3-4mm de marginea din dreapta a pozei

Calinmihaib12 spunea...

..se pare că există și al 2-lea huhurez..pe bârnă "din fereastra" din fața clădirii..!

Calinmihaib12 spunea...

P.S.:
..ERATĂ: al 2-lea huhurez:se pare că e "pitit" pe bârna..de sus de la intrare, nu de la fereastră, cum am scris din greșeală..!

Leon spunea...

Sunt doua Bufnite, una pe Peretele principal in partea stanga si una pe Zid in partea dreapta..!!

csej spunea...

De bufnite va arde voua?Rusii au inceput sa faca ordine in M.Neagra.Isi arata muschii.Incepe sa-i doara capul.Singuri impotriva tuturor.

Cezar spunea...

Clar vad UNA..IN FATA USII DE JOS PE ZID..SAU CE O FI...🤣

Huhu Rezea spunea...

Eu am întrebat huhurezi, genul masculin...

anonim spunea...

Calinmihaib
Da! Si eu cred la fel dar nu sunt sigur
In schimb sunt absolut sigur ca huhu e "in pană"
...de subiecte, "mo(nu)mental"

Cezar spunea...

Unul da...dar poate sa fie si huhureza🤣

anonim spunea...

exista si la feminin cuvantul huhurez?Serios???
Ha,ha!

Cezar spunea...

Eu zic ca totul se termina cu aceste manevre impresionante..de tehnica si oameni
Vizionati primirea rusului de catre chinez....la jocurile Olimpice
Rusoaica cred ca a pierdut medalia de aur..din cauza de ..dopaj
Cred ca a inteles ca nu poate conta pe China..dimpotriva !

Liviu PO spunea...

Am marit imaginea de cinci ori...Pare ceva ,dar nu e atat de clar ca cel de pe zid...

Viorel spunea...

Nu există nici un huhurez (sau huhurezi). Huhurezi există doar în imaginația dumneavoastră, la o capcană întinsă de către domnul Huhu Rezea.

reddog spunea...

Huhurezul e fan aneta1. De acolo se inspira si ia lumina. 😁

https://a1.ro/news/inedit/iluzie-optica-virala-crezi-ca-gasesti-cele-doua-bufnite-din-imagine-unde-se-ascund-pasarile-de-fapt-id1067044.html

cr.1 spunea...

Cel mai important huhurez este al nostru, cu bune și rele. Ce rost are să stăm să căutăm pe clădirea dezafectată.

Calinmihaib12 spunea...

Csej:
..eu cred,și sper să mă înșel..că toată "desfășurarea"..aia de..armată..e o înțe legere..ruso-rusă-" ucraineană"= chiar cu PIERDERI DE VIEȚI OMENEȘTI..cu scopul înșelării și șantajă rii..NATO și EUROPA, spre a le impune.. VOINȚA IMPERIALĂ de DOMINAȚIE..!

reddog spunea...

Azi Ciuca merge la Chisinau.
Daca sunteti curiosi sa aflati starea de spirit pe acolo cititi comentariile.
Mai ales ale celor cu nume romanesti.
Si asta pe siteul TVR care e pro romanesc.
Nu vreti sa stiti ce e pe alea pro rusesti.
Sau daca vreti sa stiti le puteti gasi pe Facebook.
Daca vreti sa va faceti o idee nu de alta.

https://www.facebook.com/1587903308104316/posts/3295116310716332/

Leo spunea...

Am citit pe undeva că doar Flavius ar fi masculul.....:)

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, se pare ca umblati cu pozne palpababile si cu cioara vopsita, caci la baza zidului pare inhiptă intr-o criptă si cum trebuie umbra lui Ciordie Marean Vranghelie! Deci o poz(n)ă de toata isprava a resedinței Vanghelionului din ograda statiunii balneo climaterice, Jâlava! Crrra, crrra, crrra m-am suit pe-o crăcănea in cioc cu o cașcavea, ciorrrdită si ea, sa fentez vulpea si v-am spus povestea așa!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leon, sunt un masqul feroce! Or stii astia care ma invidiaza ca am ajuns cu petitiile pe tema pensiilor militare distruse, la Seful Parlamentului European si Seful NATO, cat si alte nume sonore din Parlamentul european, in limba lui Shakespeare? Vezi ca nici tu nu stiai!? Dar uite ca acum ai aflat acum si de aici! M-a costat ceva bani traducerile la o profesoara de engleza dar s-a meritatără efortul! La timpul hotarat, le voi face publice sa le demonstrez tuturor ca eu de cativa ani ma zbat si nu stau cu mainile in san, si cand i-am promis madammei Andrițoiu, cat si paraditorilor ceilalti, Maciu, Rosu, Jianu, Padureanu, etc ca le fac bucata, incet dar sigur si le vine sfarsitul carierelor militare de la mine, numai rânjeau fasolea, necrezand ce-mi ăpoate pielea, dar se vor convinge, si nici pensiile visate nu le vor avea, sa fie siguri de asta! Eu cand am jurat sa merg cu lupta pana la capat, asa va fi, pentru ca nu mi-a fost usor sa mi se spuna de catre ei ca asa voi muri cu pensia inghetata! Clocarilor, sa nu uitati: La fiecare va voi deschide procese sa publicati doctoratele, sa vedem si noi cum arata niste plagiate pentru care ridicati caciulile pline cu bani! Si cand am zis ca va las si fara ele, asa va fi! Deocamdata, prima pe lista e sefa si decedatul din cortul nesimtirii, peste nu multe zile urmand sa se dezbata recursul la Curtea de Apel... Succesuri sa le piarda! Sa nu uite ca am amanat moartea pana cand ii vad deposedati de toate bunaciunile luate cu japca!

reddog spunea...

Cornelius Flavius Ifrim
Va credem daca ii deschideti proces lui Oprea pentru doctoratul ala plagiat.

reddog spunea...

Deci Adela, fosta secretara a lui Oprea e doctor in stiinte militare si informatii. 😁

(Emilia Sercan) Apogeul imposturii. Gabriel Oprea si-a facut secretara doctor in stiinte militare si informatii. La propunerea ministrului, Traian Basescu a decorat-o de doua ori, Klaus Iohannis i-a dat cea mai inalta distinctie in stat. Este al patrulea doctorat suspect de plagiat coordonat de Oprea

articol – Emilia Sercan – hotnews.ro

2 septembrie 2015

Secretara lui Gabriel Oprea, Adela Loredana Popescu, in prezent Adela Loredana Neagu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat pe care a sustinut-o in anul 2011 la Academia Nationala de Informatii (ANI) „Mihai Viteazul”, aflata in subordonarea Serviciului Roman de Informatii (SRI). Lucrarea de doctorat a acesteia a fost coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2001, asa cum Hotnews a scris in exclusivitate inca din data de 1 iulie.

- Adela Loredana Neagu nu a putut fi contactata pana la ora publicarii materialului.

- A fost secretar general la UNPR, Traian Basescu a decorat-o in 2010 si 2011 iar Klaus Iohannis i-a acordat cea mai inalta distinctie in stat, Steaua Romaniei in ianuarie 2015

Unul dintre cei plagiati de Popescu (Neagu) este Dumitru Virgil Diaconu, acelasi autor pe care l-a copiat masiv si premierul Victor Ponta. Adela Popescu (Neagu) risca sa fie acuzata de fals in acte publice in solidar cu coordonatorul sau de doctorat avand in vedere ca ambii si-au asumat originalitatea tezei, in acord cu Legea Educatiei nr. 1/2011, printr-o declaratie pe propria raspundere ce le poarta semnatura.

Adela Popescu (Neagu) reuseste unica performanta in istoria moderna a Romaniei de a fi secretara decorata de trei ori de doi presedinti ai tarii, Traian Basescu si Klaus Iohannis, una dintre distinctiile primite de aceasta fiind Steaua Romaniei, cea mai inalta medalie pe care o poate oferi statul roman unei persoane. Toate cele trei decoratii au fost acordate la propunerea lui Gabriel Oprea.

Aceasta este cea de-a patra lucrare de doctorat coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea suspecta a fi fost copiata pe care Hotnews o aduce in atentia opiniei publice. Pana acum a prezentat, in exclusivitate, dovezi care atesta faptul ca si tezele primarului sectorului 2, secretar general al UNPR, Neculai Ontanu, a avocatei lui Victor Ponta, Loredana Radu si a prim-adjunctului procurorului general al Romaniei, Bogdan Licu, sunt plagiate.

- In acelasi an cu Adela Popescu si-au sustinut tezele de doctorat sub coordonarea lui Gabriel Oprea si prim-adjunctul procurorului general al Romaniei Bogdan Licu, judecatoarea Florica Diaconescu, fostul ministru al Apararii Nationale si fost consilier prezidential Mihai Stanisoara, fostul director general al Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si fost subsecretar de stat Toma Vasile Rus, fostul deputat si fost presedinte al comisiei parlamentare pentru controlul activitatii Serviciului de Informatii Externe Romeo Raicu sau ginerele lui Pantelimon Avram, fost director Romgaz, Ioan Sandru.

Adela Loredana Popescu se numeste in acest moment Neagu, dupa ce anul trecut s-a casatorit. Aceasta si-a facut un nume in politica, dar mai ales in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne pe vremea cand inca purta numele de domnisoara. Imediat dupa ce Gabriel Oprea a fost numit Ministrul Apararii Nationale in decembrie 2009, Adela Popescu a devenit consiliera acestuia pe probleme de comunicare, asa cum scria presa la vremea respectiva. Cu multi ani inainte ca titulatura Adelei Popescu (Neagu) sa devina cea de „consiliera”, aceasta fusese secretara lui Gabriel Oprea.

Sursa: unitischimbam.ro

M spunea...

@reddog

M-am uitat eu! Mie mi se pare că reacția majoritară este pozitivă.
Mulți remarcă ajutoarele românești și faptul că nu le cerem nimic în schimb, așa cum trebuie să facă o națiune soră!

Da, mai e câte un idiot gen Sergiu Virlezanu (sună românește dar dacă te duci pe pagina lui găsești doar clipuri în limba rusă și portrete cu Lucashenko și Stalin), Ион Данила (admirator al Ministerului Apararii Rus și pe pagina căruia tronează secera și ciocanul cu inscripția Moldova mea sovietică)... etc.

Gândiți-vă câți "admiratori" ai lui Putin și ai Rusiei sunt în România!!!! De ce nu ar fi cel puțin tot atâția și în Moldova? Cel puțin!

M spunea...

@reddog

Să știți că citarea site-urilor USR/rezist nu prea duce credibilitate! Dacă madam asta a greșit să plătească! Eu constat doar o înverșunare asupra unei categorii socio-profesionale ceea ce mi se pare incorect.
Oare toți profesorii și-au luat doctoratele pe bune? Toți medicii? Să nu mai zic de oamenii politici din "cealaltă tabără".

Cvasi-igorarea plagiatului lui Kovesi îmi este edificator! A zis și de ea ceva Șercan și apoi a început să o dea în bălării: că poate s-a grăbit, că poate nu e chiar atât de rău... 😁

Mie mi se pare o vendetă personală! Poate greșesc, dar asta e impresia me!

reddog spunea...

Absolut fabulos. 😂
"Si cand or da rusii cu bomba, noua o sa cada trompa"

"E suficient să mă uit la imaginea alăturată, ca să mă gândesc, instinctiv, la o delicioasă scenetă cu Toma Caragiu – “Fabulă”. Ce avem noi aici? Avem aşa: o grămadă de bursuci cu părul rar din serviciul militar, o vrăbiuţă secretară, veselă şi cam sprinţară şi o duduie blondă, zdumpeşă ca o sondă, despre care nu ştim ce hram poartă – poate fi un fel de Marie Curie II sau poate să fie doar o Mărie cu altă pălărie a secretarei bronete. Elefantul din sceneta cu Caragiu nu apare în poză, el fiind, probabil, extrem de ocupat să mai gireze nişte plagiate, deoarece interesul naţional i-o cerea.

Partea mai nasoală e că vrăbiuţa aia rujată la refuz şi care zâmbeşte tâmp în cameră nu e din nicio fabulă, e din realitate. Se numeşte Adela Loredana Popescu şi este secretara generalului-izmană Oprea. Potrivit informaţiilor bine documentate publicate aici, duduia Popescu (măritată Neagu), şi-a copiat, sub îndrumarea profesorului universitar Găbiţă Oprea, lucrarea de doctorat de la venerabilul profesor de Drept Virgil Diaconu - nimeni altul decât “negrişorul” care i-a făcut şi munca lui Ponta. Mai răsfiraţi, bă-băieţi, chiar nu mai sunt doctorate de furat şi de la alţii, de v-aţi pus cu toţii pe capul bietului Diaconu? E om bătrân, cât să vă mai ţină pe toţi în cârcă?

Partea de-a dreptul şocantă e că această coţofană hoaţă a fost decorată de trei ori de doi preşedinţi: de două ori de Băsescu şi o dată de Iohannis. Înţeleg că Iohannis era între două vacanţe, se grăbea şi a semnat ca primarul, dar la Băsescu aveam pretenţii. Păi a întors el miniştri din drum şi nu i-a pus în funcţie fiindcă i-a găsit cu cioara vopsită, cu păsărika asta, tot vopsită, de ce n-a mai fost la fel de atent?

Cum-necum, pupăza asta s-a văzut cu Steaua României, cea mai înaltă distincţie naţională, în piept, ceea ce înseamnă că nu mai dă bani pe cavou la Bellu, că i-l face statul cadou şi, când o fi să dea colţul şi să plece în Raiul păsăresc, va fi înmormântată cu onoruri militare, ca marii eroi ai neamului. La urma urmei, zic că merită. Cine ştie ce sacrificii a făcut fata la viaţa ei, cum şi-o fi sfâşiat ea furoul, ca împăratul Traian toga, să-i tamponeze ministrului Oprea fruntea năduşită de-atâtea plagiate şi ciordeli? Cine ştie câte nopţi o fi petrecut secretara asta model pe lângă interesul naţional, având grijă, desigur, ca interesul să poarte fesul, spre a nu exista surprize neplăcute? Ca atare, acum rândunica asta gureşă e doctor în ştiinţe militare şi informaţii şi se poate bate pe burtă – eufemistic vorbind – cu şeful ei, Găbiţă Oprea, care a plagiat şi mai abitir şi s-a făcut şi el doctor. Gurile rele – pe care le condamnăm cu toată fermitatea – ar putea spune că Oprea a devenit doctor după ce i-a îmbrăcat pe soldaţi cu izmene, în vreme ce secretara-vrăbiuţa după ce i-a dezbrăcat pe generali de izmene.

Pe Oprea îl înţeleg. Omul are suflet de mamă, deşi e tatăl miliţienilor. I-a umplut de drepturi pe purtătorii de caşchetă din MAI, şi-a ajutat finii, cumnaţii, nepoţii, şi-a ajutat secretara, nu m-ar mira să aud că i-a girat doctoratul şi şoferului, menajerei, tipului de la cablu, băiatului de la Gaze, lăptăresei din colţ. Ceea ce nu înţeleg e de ce-l ţin serviciile în cârcă. Pentru că Oprea are la bube-n cap (despre multe am scris şi noi, în “Academia Caţavencu”) încât ar fi trebuit de mult să ajungă în vizorul DNA. Şi totuşi nu a ajuns. Nici partenerii noştri din NATO nu par deranjaţi că acest general de operetă e azi unul dintre cei mai puternici oameni din România. Mâine-poimâine, dacă începe vreun război, Moş Teacă ăsta o să ne conducă în luptă. Acest cocalar pensat o să fie strateg naţional, copiind, probabil, pasaje din Von Clausewitz şi Sun Tzu, că habar n-are cu ce se mănâncă puşca, el a fost cu chiloţii şi AZP-urile la unitate. Şi când or da ruşii cu bomba, nouă o să ne cadă trompa. Ce vreţi, altă rimă n-am găsit!"

Sursa: academiacatavencu.info

Leo spunea...

Las-o pe Adela că nu ea arde.
Compunerea cărturarului ĂĂĂ..ÎÎÎ... ARDE.
Nimic bun nu va fi în versiunea pensiilor militare , cu acest individ pe post.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Rectific: Leo, nu Leon, cu scuze!
Reddog, hai sa nu fim cutre cu cel care ne-a facut si ne vrea binele! N-a copiat, s-a inspirat din mediul inconjurator, coincidenta a facut sa se asemene!

CEZAR spunea...

Nu ..motanel KK.cios
Tu esti ..CiOARA..clar !!!!

CEZAR spunea...

Traim EPOCA ..SUB teroarea lu SERCAN !
Multi instelati tremura......

M spunea...

România a evitat instaurarea unei demențe!

La propunerea unui USR-ist codul rutier ar fi permis oricărui cetățean posesor de cameră video să înregistreze încălcări ale legii și să le trimită Poliției spre sancționare.
Din fericire amendamentul a căzut la plen!

Titlurile disperate ale ziariștilor sunt pur și simplu penibile! "Camerele de bord au devenit inutile"!!! 😂

Și-a pus USR-istul problema apariției unor domni, majoritatea pe ajutor social, care și-ar fi pus o cameră și ar fi urmărit pe câte unul cerând apoi elegant: ori îmi dai 100 de lei ori trimit înregistrarea la poliție?

USR are numai idei trăsnite?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

V-as ruga sa trimite si Dv petiții impotriva clocarilor din MApN care au distrus pensiile militare prin abuz in serviciu, ilegalitati, secretizari de ordine de ministru si alte manevre mafiote care au dus la diferente uriase intre pensii, intre pensia minima si maxima, discriminari uluitoare cu pensiile cele mai mici din NATO, adresandu-va, ca si mine, la adresele urmatoare:
1. maillbox.ypp@hq.nato.int
2. stoltenberg.jens@hg.nato.int
3. frans-timmermans-contact@europa.eu
4. Bioern.SEIBERT@ec.europa.eu
Cnd veti face petitii cu zecile de mii, va voi ajuta si cu celelalte adrese pe unde permanent voi trimite plangerile-petitii, si le voi repeta sa fiu sigur ca acolo vor ajunge. Inainte de asta, am trimis in Romania la zeci si zeci de adrese alte petitii cu alte continuturi, dar asemanatoare cu ce trimit si la NATO-UNIUNEA EUROPEANA, ca eu vreau sa ajunga pana la ultimul europarlamentar, ca sa ridice problema la oficialitatile romanesti sa stopeze crimele la pensiile militare si sa se faca dreptate! Daca cineva vrea sa ma mistocareasca pentru eforturile serioase aduse si pentru marea masa de rezervisti neîndreptatiti, nu veti mai auzi nimic de la mine, niciodata, si voi lucra de unul singur si tot in taina de ochii lumii, asa cum o fac de cativa ani, si nu degeaba s-au pus niste lucruri in miscare si in discutie!
Repet: Sunt si mahnit si furios ca nu sunt ca mine cu zecile de mii de rezervisti hotarati, ca pana acum se rezolvau problemele in fata acestei avalanse de petitii, ca mine mai fiind doar mana de oameni curajosi si inimosi! Succes, daca va lasa lancezeala, sa nu-i zic lene!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ce faci, frate, poteras, sabotezi UNPR, CEL DE LA CARE AI ACUM PENSIA? Ce rau ti-a facut Dna Adela, o doamna extrem de inteligenta, culta si cu o vasta experienta politica, pe care am cunoscut-o personal si in numeroase randuri am discutat cu domnia sa, compatimindu-ne situatia jalnica de la pensiile militare?! De ce scuipi mainile care ne-au si ne ajuta? De aia suntem ajunsi in rapa ca ne sabotam liderii curajosi si care au facut ceva pentru noi! Ehei, si cat bine v-au facut la MAI! PACAT!

reddog spunea...

M
Am citat din mai multe surse.

Leo
Ard mai multe nu doar AAA... III

Cornelius Flavius Ifrim

Nu mi-a dat Oprea pensia.

reddog spunea...

M
Sunt mult mai multi nu doar unul.
Prea multi...
Eu nu incerc sa conving pe nimeni de nimic.
Fiecare sa se convinga singur.
Credeti ca mi-am format o opinie citind doar asa 50 de comentarii?
Alocati timp si cititi surse diverse daca va intereseaza chestiunea. Daca vreti, evident.

Leo spunea...

Când or mai auzi de Mărțișor cei de la UE și NATO și despre compunerea cărturarului care a coordonat frauda și la pensiile militare , or să se ia cu mâinile de mă ciucă.
CNATDCU , te iubim !
Și vezi că mai sunt mulți lăcătuși de la Uzina Carol I

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ca sa realizati de ce v-am dat adresele de mail de mai sus, va rog sa cititi Anexa 10 din PNRR pentru implementarea recalcularilor pensiilor si masurilor sociale cu ajutorul FMI

Andrei spunea...

@M

te-ai gandit tu repede sa iti pui camera si sa ii santajezi pe cei care incalca regulile dar pe care nu ii cunosti si nici nu ii vei cunoaste vreoadata. Si chiar daca ii cunosti, cat iei pentru santaj si cat ia el ca a trecut pe galben?

Hai, recunoaste... Pffff!

Evident, USR e de vina ca ... si aici adaugi tu ce vrei. Ca oricum nu conteaza.

M spunea...

@Andrei

Măi rezistentule! E vorba de poziția Asociației Victimelor Accidentelor de Circulație din România! Tu cine ești măi nimicule? Un zero barat care se bagă și el în seamă!

NU eu m-am gândit băi deșteptule! Ești capabil să citești un text și să îl înțelegi... evident dacă nu începe cu M#IE PSD?

Iar amendamentul dement e al unui usr-ist!

Și mai mult, unul ca tine, un îndoctrinat penibil al USR îl cred capabil de orice mizerie! Inclusiv să își urmărească vecinii că nu au semnalizat la ieșirea din parcare! Pffff! Pe ce lume trăiești băi pițifelnicule usr-ist???

M spunea...

@reddog

Nu știu dacă ați remarcat dar eu, văzând ardoarea cu care îl lăudați pe Băsescu, deși îl urăsc sincer, am evitat să mai postez de vreo câteva săptămâni ceva negativ la adresa lui.
E chestie de minimă curtoazie față de un camarad!

Păcat că vă dedați la vendete de genul acesta! Vă crește pensia cumva?
Vă credeam mai sus de lătrăii obișnuiți ai forumului. Încă mai sper că nu m-am înșelat!

Viorel spunea...

Cornel. Propunerea ta este bună însă, roagă-l pe domnul Huhu Rezea să-ți dea voie să postezi conținutul celor 4 petiții trimise pentru a ne face și noi o părere (ca model) ce să și cum să scriem apoi trimite la adresele menționate. Eu nu voi trimite sute și mii ci doar 2-3, 5 cel mult ca să aibă omul timp să le citească și să-mi răspundă.

boga spunea...

trei huhurezi!

Andrei spunea...

@M

Cu cine te certi?

Skoda 4x4 spunea...

No comment, duceti discutia despre pensii in derizoriu ,mai asteptati pana la 01.Aprilie...

Tano Cariddi spunea...

Nu e corect ce faci reddog, doamna Adela si domnul Gabita ne-au dat pensii. Tu musti mainile binefacatorilor? La ei nu se pune daca au plagiat! Tu crezi ca ei degeaba au mai multe decoratii decat noi?

M spunea...

@Andrei

Cu un postac al USR domnule!
Și mai e și priceput la toate, domnule, și mă scoate din sărite că nu prea îl duce capul încât să înțeleagă un text simplu. 😁