Un produs Blogger.

marți, februarie 22, 2022

Prin înlocuirea deputatului Coarna din Comisia de apărare... președintele PSD s-a compromis în fața rezerviștilor pensionari

27 comments


 

27 de comentarii:

Leon spunea...

Asa este !
Daca si Presedintele Comisiei de Aparare, Pavel Popescu, regreta plecarea lui Coarna, secretarul acestei comisii:
"Domnule Coarna, in deplina onestitate, ca si fosti colegi, pot sa va spun ca ne va lipsi expertiza dumneavoastra la Comisie si nu suntem responsabili de deciziile partidului din care faceti parte "..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am scris despre asta in postarea anterioara: Presedintele Simion de la AUR i-a luat partea, facandu-l de bacanie pe presedintele liberal al comisiei, Coarna spunand ca a fost data afara ca a asustinut trei obiective. De Ciolanu Colacu sa nu-mi spuneti, pentru ca fiind sluga lui Iohannis se executa in genunchi si cu botulismul imbărboșat cautand muștiucul cu corasla stapanului! Bai, pentru o țandră de coraslă ai dat afara omul dreptatii la rezervisti? Sau te-a mai imbrobodit si olteanca, cu plosca legata la garleajă, sa-si duca planul cu colineii vazandu-i cersind contributiva, cum s-a laudat?

Leon spunea...

Deci, de astazi, avem un Secretar nou la Comisia de Aparare din CD, pe d-ul G-ral de Brigada(rez.,arma Jandarmi) inlocuitorul deputatului Coarna!

Mirelaperianu spunea...

Un picior in fund ,un pas inainte✌

Andrei spunea...

Se muta la AUR, tot va mai prinde un mandat.

Paul Puiu spunea...

Stati linistiti ca Goarna nu este nicio pierdere!!!! Ati uitat ca el a sustinut adoptarea OUG 59/2017 si cat a fost la SNCPP nu a facut nicio actiune de abrogare a ordonantei LOV intrucat era fan PSD!!!!

Leon spunea...

Pe d-ul G-ral Viorel SALAN..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Aha... acum, aflu acest amanunt, Paul Puiu!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Esti de comă, Mirela! E cam de-a bușilea inaintatea, in patru labe!

ifrim spunea...

Cooorect,știe carte,stăpânește fenomenul,nu-i bâlbâit oligofren,are vorbele la el fără copiuțe!

Leon spunea...

Vorbesti Prostii, amice:
https://www.snppc.ro/comunicat-din-04-08-2017-snppc-a-solicitat-modificarea-proiectelor-ordonan-elor-de-urgen-care-se-discut-azi-n-guvern-bd296

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leon, am raspuns pe topicul cu Moldova la postarea cu patronul nou al orasului, Stefan Cel Mare si Sfant, si acolo spuneam de o interpreta de muzica populara, caruia ii uitasem numele, Mihaela Gurau, politistă in Onesti. Multumesc pentru postare!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Guvernul ,,Amanam rezolvarea scumpirilor in plină avantare pe data viitoare, sa mai vedem, să ne mai gandim, bășina s-o mai clocim,'' a reusit in viteză de drezină cu 1,20 lei sa reduca acciza la benzină, pentru că toti au masină, dar mai ales amantele le erau potcovite la unghiuțe cand scoteau fofeii din poșetuțe obținuți din prostituție, si era imoral, ba chiar anormal sa plateasca la benzinoase niste preturi cat capacul de la canal!

magda spunea...

Leon as zice ca dimpotriva,Coarna il faulta pe Popescu( ba cati popesti au liberalii si toti unu si unu?) pe oriunde dadea de el.In acelasi timp Coarna cat a fost lider de sindicat s a preocupat mai mult pentru el caci asa si a strans malaiul pentru a ajunge deputat.Acolo ce sa vezi l a apucat munca si dragostea fata de SAOSP.Cu coarne sau fara coarne,soarta pensiilor militare nu prea se va imbunatati.Sa vedem acu cine ne va pune coarne.

magda spunea...

Intrebati va rog la jandarmii hunedoreni ce mare somitate de general a fost acolo,un politruc veritabil.De ce era nevoie de un general la o oaste atat de mica? Simplu,daca era o functie libera.De ce exista functia( nu doar acolo) simplu,pentru piata en gros a pesede.

magda spunea...

eeee,uite un raspuns si mai bun cu privire la personalitatea Coarna.Intrebati l pe Coarna sindicalistul,cat costa o conferinta trimestriala(sic) a SNPPC tinuta numai in statiuni,din banii plebei.Sau,cu cate jdemii de bonuri de carburanti a rasplatit pe sefii de aripa sindicala sau cate telefoane de ultima generatie,toate platite ,ati ghicit,din banii plebei.Sau cum a reusit sa mentina constant numarul de 40.000 de cotizanti( mai mult de jumatate efectic militar al tarii) desi au plecat din sistem tot cu zecile de mii?

DINU spunea...

Nu stiu daca pierderea e asa de mare. De cand e parlamentar, extrem de putine interventii (publice si in parlament) pe tema pensiilor militare iar acelea care au fost, nu deloc consistente. Sa fim seriosi. Cam hau-hau a facut d-l Coarna. Atat. Desigur, si interesul personal, ca doar asta a urmarit.

Leon spunea...

@Magda, nu vreti sa comparati realizarile/nerealizarile a 2 lideri de sindicat Coarna/Dogaru..??

Dan B. spunea...

@Magda:

Ori ești naivă, ori esști proastă!
Coarnă a fost ales lider de sindicat și a fost retribuit din cotizațiile membrilor. Dacă nu s-ar fi preocupat de problemele polițiștilor, activi și în rezervă, ar fi putut fi demis oricând. Chiar crezi că s-ar fi mânjit pe mâini cu banii din cotizații? Faci acuzații fără acoperire? Cert este că, de când a ajuns deputat (desigur, și cu votul colegilor) și secretar de comisie, a făcut mai mult decât oricare alt membru din comisia de apărare, organizând ședințe de lucru cu structurile Forumului și mese rotunde cu participarea altor lideri politici. Să nu faci confuzii între fișa postului ca polițist și cea a unui lider de sindicat, preocupările fiind total diferite. Pretextul pentru care a fost îndepărtat din comisie ar fi fost votul pro-demitere al lui V. Popescu, în condițiile în care PSD, la modul mârșav, i-a ținut partea PNL-istului.
Realul motiv a fost și este venit dinspre Jianu, care urmează, prin Dâncu, să promoveze un pachet legislativ încropit la DLÎPM, sens în care a fost sensibilizat Ciucă și, ulterior, Ciolacu, secretarul de comisie Coarnă fiind un adevărat impediment în promovarea tembelismelor (să fii sigură, nu de pensii este vorba!).

Leon spunea...

@Magda,de ce nu propuneti ca Functia de Comandant la IJJ sa fie scazuta de la General de brigada la Colonel ??

Unknown spunea...

Pentru doamna MARGA....La sfatul dv.de de a ne interesa la Hunedoara despre dl. general, m-am interesat! „Viorel Sălan s-a născut în data de 14 noiembrie 1958 la Cernătești, județul Dolj. A absolvit Școala de Ofițeri Activi a M.A.I. București, în 1982, Facultatea de Arme Întrunite din cadrul Academiei de Înalte Studii Militare București, în 1990, Facultatea de Științe Juridice din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu, în 1996, Curs postuniversitar Drept Civil din cadrul Universității „Babeș Bolyai” Cluj, în 1998, Curs postuniversitar – Conducerea marilor unități operative din forțele terestre din cadrul Academiei de Înalte Studii Militare București, în 2001, Curs postuniversitar Securitate și Bună Guvernare în cadrul Academiei de Înalte Studii Militare București, în 2007.

Viorel Sălan a fost șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara (2005 – 2016), comandantul Comandamentului de Jandarmi Hunedoara (1998 – 2005), comandantul Batalionului 39 Deva (1994 – 1998), 1990-1994 – ofițer specialist operații la Brigada de Jandarmi Timișoara, 1988-1990 – ofițer student în Academia Militară, 1985-1988 – ofițer instructor Brigada de Jandarmi Timișoara, 1982-1985 – comandant de pluton Brigada de Jandarmi Timișoara. S-a pensionat la 1 septembrie 2016, când era împuternicit adjunct al inspectorului general la Inspectoratul General al Jandarmeriei.[1] Ce ați fi vrut mai mult, stimată doamă Marga?

Leon spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leon spunea...

http://www.cdep.ro/pls/steno/steno2015.stenograma?ids=8231&idm=1,049&idl=1

Paul Puiu spunea...

Goarna nu a respectat programul partidului si de aceea este faultat!!! Asta e prima sanctiune, la următoarea greseala e out!!!Din pacate pentru obtinerea populismului sau si-a primit sanctiunea!!! Magda si Dinu au dreptate se vede ca au fost si ei membri ai SNPPC!! Goarna daca nu sustinea OUG 59/2017 si OUG 114/2018 nu era primit in PSD!!!! In calitate de lider sindical s-a zbatut doar pentru lucruri marunte, insa pentru cele esentiale legate pentru activi a legii salarizarii L 153/2017 cand s-au stabilit cele mai mici salarii si coeficienti de salarizare nu a facut nimic si a fost chemat la negocieri si nici pentru rezervisti cand s-a modificat L 223/2017!!! Actiunile sale sindicale sau iesirile sale publice au fost de fatada mai mult, de aia a fost primit in PSD!!! Daca nu era ascultator si amic cu Carmen Dan, Olguta Vasilescu, Tudose, Dragnea si Dancila nu era primit niciodata in PSD!!! Ce proiecte a initiat dupa ce a fost deputat pentru imbunatatirea salarizarii si a pensiilor pentru cei din MAI??? Nada, nimic, lasati-l si nu il mai laudati atata ca nu merita efortul!!!!

Dan B. spunea...

De când a ajuns a fi imperativ votul în plen, cel recomandat de Ciolacu?
Așa cum a votat Coarnă pentru demiterea lui V. Popescu, așa ar fi trebuit să voteze tot PSD-ul!
Vă aduceți aminte de solicitarea lui Cîțu, privind demiterea lui Budăi, numai și pentru faptul că PNRR a fost semnat de premierul Cîțu, chiar credeți că liberalii s-ar fi purtat cu mănuși vs social-democrați?

magda spunea...

dan b ..ce tot pupi atat pesede.Si ca sa nu raman datoare la unii neterminati,va aduc la cunostinta cazul unui fost sindicalist SNPPC care s-a retras din sindicat cu un an inaintea pensionarii sale,motivul principal fiind atitudinea despotica a liderilor.Nici nu se retrasese bine ca imediat l a luat in colimatoriu un lider de aripa sindicala(agent) care nici mai mult nici mai putin i a cerut ofiterului sa nu se mai laude atat in fata agentilor ca a parasit sindicatul pentru ca se creeaza,ati ghicit,o atitudine nepotrivita.Ulterior cand au aflat si ceilalti ce magarii se intampla de fapt si in ce bisnite sunt bagati liderii,unii au inceput sa bata in retragere.A,sa nu uit,tov.Coarna snppc,a avut relatii ,,foarte corecte,,inclusiv cu LUK OIL jdemii de carduri rosii fiind emise la sindicalisti cu beneficii ridicole.Asta asa pentru cei care nu stiu...inca sau fac pe prostii.

Dan B. spunea...

Pentru cultura ta, prostuțo, eu am apreciat că mai mult rău mi-a făcut PSD decât PDL lui Băsescu.
Te-am rugat doar să nu pui „=” între activitățile unui polițist și cele ale unui lider de sindicat.