Un produs Blogger.

vineri, noiembrie 11, 2022

11 11 1918; trupele române ale generalului Zadic au fost întâmpinate la Cernăuți

61 comments
Generalul Iacob Zadic a murit în anul 1970, la vârsta de 103 ani. Origine, armeană.
In anul 1919 trupele sale au ocupat și Pocuția, regiune a Galiției situată la nord de Maramureș. Astfel s-a evitat crearea unui culoar terestru între Rusia Sovietică și Ungaria comunistă a lui Bella Kun.


 Unirea Ucrainei de Vest cu Ucraina Populară s-a proclamat abia pe 22 ianuarie 1919.  Unirea Bucovinei cu România la 28 nov. 1918 nu s-a făcut în dauna Ucrainei.

Discursul generalului Zadic la Cernăuți

„Onoraţi cetăţeni ai Bucovinei!

În urma dorinţei Comitetului naţional bucovinean, Maiestatea Sa Regele şi Ţara României au răspuns chemării şi au adus ajutorul armatei române, pentru ca liniştea acestei ţări să nu fie turburată.

Sosind, aduc salutul, cu iubire frăţească, şi pot să spun cu iubire de mamă al României libere către ţara Bucovinei!

În aceste momente, gândul meu se înalţă către Dumnezeu şi-i adresează mulţumirile României mari, că a scos sfânta dreptate la suprafaţă.

Pentru despărţirea Bucovinei a trebuit să curgă sânge şi să cadă un cap de Domn, pentru re-împreunarea ei, însă, n-a curs nici un pic de sânge.

Să strigăm cu toţii: Trăiască România mare! Trăiască Bucovina! Trăiască regele Ferdinand I!”.

Un torent de aplauze şi nezăgăzuite strigăte de „Trăiască!” întrerupseră şi însoţiră răspunsul dlui general Zadic.

Notă.
Generalul Zadic face referire în discursul său la domnitorul Moldovei Grigore Ghica al III-lea care, în 1777,  a fost omorât de turci pentru că s-a opus cedării Bucovinei către Imperiul Austriac. 

61 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Traiasca Romania Mare, Armata si pensiile militare, astazi distruse de catre mafiile guvernamentale!
Intrebare: Dlor cu gradele de fier, de ce astazi, in11 November, se poarta cate un trandahir rosu-sever butonat la vedere, cu mandrie la rever?

Xman spunea...

Sfantul Mare Mucenic MINA în ziua lui de prăznuire, a adus inapoi României paguba suferita în 1775 ...Este un sfânt foarte curtenitor și amabil cu cei ce i se roagă pentru recuperarea pagubelor.Sfantul Mare Mucenic MINA ne va ajuta și pe noi în recuperarea pagubelor pricinuite de LOV&company.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Amin.

Leon spunea...

O relatare mai ampla:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.activenews.ro/stiri/%25E2%2580%259EIn%25C2%25ADtrarea-falnicei-Armate-Romane-in-Cernauti.-Relatare-emotionanta-din-11-Noiembrie-1918.-Bucovina-plai-cu-flori-Unde-ti-sunt-ai-tai-feciori-163583&ved=2ahUKEwi1svze5aX7AhXJtKQKHSv-AsQ4ChAWegQIBhAB&usg=AOvVaw3HMKMZ0AlMF2BJowkVaOeT

Leon spunea...

"In data de 11.11.1918, la ora 11:00 dimineaţa, tunurile au tăcut pe toate fronturile Primului Război Mondial, după 5 ani de lupte sângeroase, odată cu intrarea în vigoare a Armistiţiului semnat de Germania şi reprezentanţii Antantei într-un vagon de tren la Compiegne, în Franţa."

Leon spunea...

Si tot astazi:
"11 Noiembrie – Ziua veteranilor din teatrele de operații"..!

raul spunea...

Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații,Cornele !Problema e ,cum am sus-o dintotdeauna ,respect pt EI ,dar scarba pt decidenti care recompenseaza numai pe cei care au fost in afara ,chiar si numai 120 de zile ,iar mii de cadre au executat zeci de ani SLP,serviciu de lupta permanent ,care era misiune de lupta ,in special aviatia ,RAA si art AA ,rdlc ,MM!Dar atata creier au ,atata pot ,atata fac!

GO spunea...

Se accentueaza si la noi din ce in ce mai mult, dezacordul fata de sclavagizarea armatei romane. Peste vreo 5-10 ani, la fel ca si in alte state, vor urma si in Romania proteste, pentru desfiintarea bazelor militare straine din Romania. Acum atitudinea populatiei a trecut de la exuberanta privind bazele SUA din Romania, la neutru.

https://www.national.ro/social/romania-nu-mai-are-armata-pe-1-decembrie-defileaza-militarii-straini-din-nato-780080.html

Sorin spunea...

Nu e trandafir, e bujor, floarea națională.
Reprezinta un omagiu pt cei căzuți oe front. Gestul e preluat de la statele din nordul Europei, floarea fiind macul. Detalii pe wiki.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

ziare.com/ziua-armistitiului/ziua-armistitiului-11-noiembrie-simbol-floare-mac-1771533

M spunea...

😁 Ți-a spus ție Putin la o votcă? Tupeul propagandiștilor ruși este uimitor!

1. Aici nu era vorba de obsesia voastră cu puterea mondială numită SUA ci era vorba despre istoria României.

2. Un sondaj dinaintea atacului nazist din februarie spunea: Încrederea românilor în NATO, UE și SUA a crescut masiv / Susținere pentru bazele militare americane în România
Nu toți românii sunt trădători! Majoritatea nu a uitat ce este ruSSia!

3. Sondajul de acum 4 zile arată pe primele 5 locuri ale încrederii: Biserica, Armata, Academia Română, SRI și NATO.

4. În iulie un sondaj arăta că "Peste 83% dintre români cred că în următoarele decenii România trebuie să urmeze direcţia Vest (UE, SUA, NATO) din punct de vedere al alianţelor politice şi militare"

Și mai spunea "Aproape două treimi (65,8%) dintre subiecţii sondajului cred că NATO va rămâne principala garanţie de securitate a României pe termen lung iar 70% consideră că Armata Română trebuie să se mărească".

Chiar te-am rugat frumos să te oprești din propagandă! Îți șubrezești reputația!

Apropo, ai întrebat pe Telegram când ne dau hoții de ruși Tezaurul înapoi?


Slava Ukraini! 🇷🇴🇺🇦

Xman spunea...

"Veste proastă pentru toți românii. Vârsta de pensionare va crește etapizat, cuantumul pensiei scade."
E un articol din evenimentul zilei...Se pare ca a transpirat ceva din ordonanță...

Paul Puiu spunea...

https://cuvantulnatiunii.ro/2022/11/10/claudia-marcu-romania-nu-mai-are-armata-pe-1-decembrie-defileaza-militarii-straini-din-nato/

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Sorin, cu respect, nu-i trandafir si nu e bujor, ci e mac, si am dat lincul! Cu ocazia asta ne-am lamurit toti, caci nici eu nu eram bine informat! Sanatate!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

GO, Crunta realitate, made Romania innapoiata, de tip Ev mediu timpuriu, sau bantustan african, de cocotieri bipezi...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Raul, asa este si, afara si jos cu mafia din Ministerul Apararii Nationale!

Andrei spunea...

@GOgu

Da, sigur, era mai bine când defila la București „falnica” Armată Rusă.

Ce vremuri, tovarăși, sclavagiști comuniști, nu ca acum.

Dar stai, parcă bunicii noștri îi așteptau pe americani, nu? Știți, bunicii care fuseseră în al doilea război și știau ce le poate pielea la mujicii „davai ceas, davai palton”.

GOgule, s-ao fi plictisit, dar stai liniștit, că plictisiții noștri nu vor să ne calce iar rușii. Oricâte blocguri de kk veți face. Românii nu se lasă prostiți, indiferent de jignirile voastre.

Cât despre viitor, stai liniștit că suntem pe mâini bune. Problema e să rezolvăm cu politrucii noștri. Că mulți sunt abonați la ruble și aici este o problemă.

Andrei spunea...

@all

Deci rămânem cu indexarea de 5,1%, ceea ce știam.

https://www.g4media.ro/surse-scenariu-de-lucru-pentru-reforma-pensiilor-speciale-varsta-de-pensionare-va-creste-treptat-cu-cate-6-luni-pe-an-timp-de-10-ani-pensia-va-scadea-treptat-la-65-din-media-salariilor-brute-pe-5-a.html

Leo spunea...

cei cu pensii mai mari decât 3000 lei

mosmartin16 spunea...

Go-ule, iar ai luat-o pe arătură !🤣 Cică...sclavagizarea armatei române !🤣🤣🤣 Iar cu predicția ta de Gâgă...sunt invidioase pe tine atât baba Vanga cât și Minerva !🤣 Bre Gogule, din una două : ori ești defazat ( ca să nu spun altfel) și atunci poți cere ajutor de specialitate unuia care vindecă...ori ești o trompetă constantă a celor care ne-au adus...de la Est...numai "bucurii" în istorie ! Din păcate, țara asta are încă destui de-alde astfel de indivizi ! În rest...ești de compătimit, dar și de înțeles pe undeva : atât poți !🤣🤣🤣

GO spunea...

Poveste chestia asta redactiei ziarului mentionat. Tu in superficialitatea de chihuahua te-ai axat pe subsemnatul, nicidecum pe Tache sau cine a scris articolul.

GO spunea...

@M & Andrei, Nu pot sa constat decat decaderea voastra morala. Din moment ce acceptati cu atata usurinta ca armata romana sa fie carpa de sters pe jos a altor natii. Articolul este suficient de clar, si pe limba tuturor patriotilor romani. Doar voi cu globalizarea in cap, ce sa pricepeti?

GO spunea...

Legat strict de articol, acesta scoate de fapt in evidenta ca Bucovina de Nord a fost a României! Aviz cei cu slava ukraini in gâtlej!

Sorin spunea...

CFI. Poate am scris prea telegrafic. Floarea de mac e folosita în Franța Belgia, Olanda, Marea Britanie. Aproape toți o poarta la rever. Sj nu doar o zi. La noi gestul a apărut de câțiva ani, inițial cu floare de mac, ulterior cu bujorul, decretat floare națională. Ca gest, e purtata de câțiva, din președinție, guvern, televiziuni, parlament....în rest e Black friday! Apropo, prezentatorii TV au bujori la rever și au și spus asta. Știe cineva unde se vând bujori pt rever?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leo, asa este!

Alex spunea...

Uniforma purtata de "maretul" ,"viteazul" si marele strateg MaCiuca in lupta de la Nasiria ,a fost expusa intr-un cort ptr.a putea fi "admirata"cu ocazia -Zilei Veteranilor de Razboi din.....e.t.c .Prin faptele de arme savarsite pe campul de lupta ,prin modul stralucit in care in care a luptat pana la ultimul cartus ,reusind totusi sa faca si
economie, si-a atras admiratia americanilor si nu numai.Astfel alaturi de Mihai Viteazul ,Vlad Tepes....e.tc.a intrat in istorie "calare".Plt.adj.sef care este " custodele"cortului in care printre altele este expusa uniforma "viteazului" MaCiuca,a vorbit cu multa admiratie despre ghetele pe care le-a avut in picioare chiar el:....Maciuca.Am vazut acest reportaj "emotionant" pe Antena 3.Urmeaza ca si diploma de doctorat a lui MaCiuca sa fie expusa ptr.a putea fi admirata de vizitatori.
.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

https://www.facebook.com/USRUniuneaSalvatiRomania/posts/pfbid0Y1jdbb2Ka3AtcCFsoby54h6uYAAEpC7zhqpWmrCVaxdszrrCcnYYhHT5pYd6FuhVl?gclid=Cj0KCQiAgribBhDkARIsAASA5bsjNawDVQ16n4yhrW5B

M spunea...

Mai bine Ucraina cu care putem discuta decât Rusia fascistă!

Crezi că dacă intră Ucraina în UE nu trebuie să adopte o politică de protejare a minorităților?

Ai rezolvat cu Tezaurul? Sau dați vina pe alții?

mosmartin16 spunea...

Go-ule, râd și curcile de logica ta, chiar dacă citezi !🤣🤣🤣 Hai, fii sănătos !

M spunea...

Cum îți permiți să vorbești așa de Armata României? "Cârpă"?

Măsoară-ți cuvintele băi ofițer de mucava!
Poți să mă jignești pe mine, chiar și domnul Andrei cred că acceptă până la un punct mizeriile tale dar Armata României este sfântă!
Dacă tu ești cu dușmanul ești o cârpă! Ești o pată pe prestigiul militarilor români!

Se pișă NATO pe voi și rusul cască gura și se bucură crezând că e votcă! Chiar nu vedeți că nu sunteți în stare să îi bateți pe ucraineni!?

Vai de capul vostru de zdrențăroși! Cu o populație de un miliard și cu o economie zdrobitoare vă bate NATO în 5 zile, amărăștenilor!

Băteți-vă cu unii de nivelul vostru ... Georgia sau Cecenia. Zdrențăroși cu tupeu!

M spunea...

@moșmartin16

😂 Îmi place că vă păstrați umorul!

Când am văzut că un așa zis ofițer al Armatei Române spune despre această instituție că e o "cârpă" m-am înfuriat!

Pentru "cârpa" asta au lucrat și bunicul și tatăl meu. Bunicul chiar pe frontul de Est împotriva "mâncătorilor de semințe".

Din fericire (aici aveți dreptate) acestui filoruși reprezintă o minoritate, gălăgioasă, agresivă, tupeistă dar.... totuși o minoritate!

M spunea...

Claudia Marcu cred că e panarama aia care e plecată de vreo 15 ani în Olanda! De acolo are o agendă antinațională (faptul că a fost decorată de Iohannis îmi confirmă zicerea).

Cu respect dar 600 de invitați nu înseamnă că "nu mai e paradă națională".

Și eu am damblaua asta ca de ziua mea să petrec cu prietenii!

Andrei spunea...

@GOgu rusofilu

Penibil ai ajuns.

GO spunea...

@M. Mai bine te-ai concentra cum prietenii tai din NATO isi freaca mainile de bucurie. Cum cu banii din neactualizarea pensiilor fraierilor de militari romani, prospera firmele americane de armament. Iar pensionarii romani scriu poezii de milogire pe forumuri.

GO spunea...

@M. In caz de razboi, ai ajunge precis in fata Curtii Martiale, ca sa nu zic altele. Eu unul stiu precis ce as face cu cei ca tine, care tipa slava ukraini, cand stim cu totii ca ukraina detine 5 teritorii smulse Romaniei. Tradarea se cheama atitudinea ta. Iar cu tezaurul ti-am mai zis sa il cauti la nemti, ca acolo a ajuns. Cultiva-te si ia-ti medicamentele la timp. Mai ales daca stii ca ai consumat alcool in exces, simptome ai vizibile

http://www.uzpbihor.ro/tezaurul-romaniei-de-la-moscova-e-in-germania/

Leo spunea...

Există la MFA politica ca pensionarii VARȘOVIȘTI să fie marginalizați dpv al pensiilor militare, avându-se în vedere că aceste generații de pensionari vor dispare natural în cam 10 ani.
Deja au trecut 6 ani.
Dottore este instrumentul prin care se realizează politica asta.
Să-ți fie RUȘINE MFA cu toate lichelele impostoare care te populează !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Sorin, chiar asa: Au bagat un simbol al primaverii la sfarsit de toamna! Deh, asa gandesc ,,politicienii'' de oriunde, caci peste tot sunt politicieni niste șocați cretini!

csej spunea...

Pentru aducere aminte.In 2011 filiala Curte de Argeș a hotărât ca maiorul(r) Olescu sa fie exclus din Sindicatul cadrelor militare disponibilizate ca urmare a suspiciunii ca a sustras din cotizații.
HUHU sa caute in arhiva blogului.Dela asemenea individ te poti astepta la orice.Armata are si ea rebuturi.

mosmartin16 spunea...

GO, i-a "esplică-ne" care e următoarea mișcare tactică din Herson ?!🤣🤣🤣

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eu urlu din toti bojogiisi in gura mare: Slava Ukrainei pasnice in granițele sale recunoscute international! Moarte Rusiei invadatoare si criminale! Traiasca PACEA intre popoarele Europene si planetare! Militez pentru destructurarea si divizarea Rusiei agresive, cea care ameninta permanent pacea mondiala! Moarte criminalului, Putin! Amin.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

CRIMĂ NATIONALĂ: revistablogurilor.ro/nicolae-ciuca-si-marcel-ciolacu-sunt-dati-de-gol-nu-au-depus-nicio-cerere-la-bruxelles-pentru-schimbarea-pnrr/

M spunea...

Lasă bă că dacă Putin al tău stătea dracului în ditamai țăroiul pe care îl are nici nu mai mureau atâția oameni și erau și bani de pensii militare!

😂 Ia zi după mine: HIMARS și Patriot! Gata, te-ai scăpat pe tine când ai auzit HIMARS!

De câte ori scrii pe aici de atâtea ori mă conving că opțiunea noastră e NATO.

🇷🇴🇺🇦🇺🇲

M spunea...

Ți-am zis că o să dai vina pe alții.

Tu vorbești de trădare? Amărăștene! Umbli beat și bați câmpii. Nu există jeg mai mare decât armata rusă!
Cum bă să prinzi un câine și să îi crestezi pe bot cu baioneta litera Z și să te și pui pe Telegram că ai făcut o faptă "eroică".
Soldatul rus e mizeria umană. Normal că tu îl divinizezi! Mizeria trage la mizerie!

Slava Ukraini! Să moară toți fasciștii ruși de oftică!

Mihai spunea...

Azi in guvern s-a hotarat ceva absolut rusinor.
Pretul energiei electrice pentru consumatorii casnici care depasesc 255Kw = 1,3 lei/kw ,identic cu marii consumatori industriali.
Ar trebui ca toti care din lipsa altor surse se incalzesc cu centrala termice pe curent sa le faca bucati de capul lui Ciuca , Ciolacu si Protopopescul ala habarnist de la M.Economiei.
Mai javrelor , multi oameni fara posibilitati financiare se incalzesc din lipsa altor surse (gaz ,lemne, carbuni, coceni ,etc ) cu energie electrica. I-ati aranjat pe toti la 1,3 lei/kilowatul peste 255 .

raul spunea...

Ma uit pe B1!Cati civili habarnisti mananca rahat!Conditii egale etc,etc!Nici macar nu au citit legea si ne mananca de cur!Ce conditii egale bai jegurilor?Biroul tau e tot una cu Cincu,Smardan sau Capu Midia?Tara asta de aia se duce dracu !Scarba absoluta!Basescile tu-ti ....de jegos ,ca tu ai scormonitrahatul ,urmas nedemn si imputit!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pentru colectia de ruSSisme a lui GO: Lasitatea sovieto-criminala si fascist putinista nu are margini, implicand si satanele bolsevice cu sutană in razboi, pentru a ucide in numele Satanei de care apartin si la care se inchină:
stiripesurse.ro/rusii-duc-razboiul-la-alt-nivel-se-formeaza-prima-companie-militara-privata-sub-egida-bisericii-ortodoxe_2651595.html

csej spunea...

Olescule esti o curiozitate.Pentru mine e de neinteles pozitia ta vis-a-vis de apartenenta Romaniei la NATO.Eu ca individ care a avut sef nemijocit absolvent de Academie miltara in URSS si coleg reprezentant al Romaniei la Tratatul dela Varsovia ar trebui sa fiu filorus nu tu .Sunt mai in varsta decat tine si pe cale de consecinta ma simpt raspunzator pentru ceeace afirmi.Patriotismul nu e dat de atitudine gen Sosoaca.

monteoru spunea...

Olescu in calitate de mai varsnic ca tine ma simt vinovat vis-a-vis de ceeace debitezi tu.Ma bucur ca nu mi-ai fost subordonat sau colaborator.Cei care ti-au fost comandanti sau sefi nu au dece sa se mandreasca.Dotarea armatei e o necesitate dar tind sa cred ca nu asta e determinanta privind marirea pensiilor militare.E gresit sa credem ca apartenenta la NATO ne aduce prejudicii banesti.
Huhu greseste cand accepta sa se faca propaganda prorusa pe blogul pe care il administraza.Cu asta am pus punct la orice comentariu .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

facebook.com/100040779843134/posts/pfbid02KZRPS6WH6qfKci2JiBqNegGmHCa3d669mWaoWGDCQ3mZPqhxruGZSyVhW1TvdfV6l/?sfnsn=mo
Mardel Colac Gheorțău s-a scrantit la etajul superior destul de rău: In consecinta, Doamne din Gradina cu flori si cu poame, daca aceste satane, adică primarii mor de foame, atunci eu mor satul de păscut prin păpușoaie mohor, sau de scris prea mult in stil de umor, cand pe politicieni in gur de mine îi dor?!

Viking spunea...

Remembrance Day (also known as Poppy Day owing to the tradition of wearing a remembrance poppy) is a memorial day observed in Commonwealth member states since the end of the First World War to honour armed forces members who have died in the line of duty. Following a tradition inaugurated by King George V in 1919,
The common British, Canadian, South African, and ANZAC tradition includes a one- or two-minute silence at the eleventh hour of the eleventh day of the eleventh month (11:00 am, 11 November), as that marks the time (in the United Kingdom) when the armistice became effective.

Huhu Rezea spunea...

@csej
Nu cred să existe pe acest blog o asemenea informație. Blogul funcționează din sept 2013. Si nici nu am citit așa ceva despre Olescu.

monteoru spunea...

Avianyc tu te incalzesti cu centrala pe curent electric?Nu cred in ruptul capului ca unul sarac are si se incalzeste cu centrala pe curent electric.Sunt saraci care s-au boierit.Le place sa stea in saracie.Pot dar nu vor sa munceasca.Am exemple.

Leon spunea...

@Avia, ne-ai povestit ca ai contract beton cu Hidroelectrica la pretul cel mai mic de pe piata !!
Eu zic ca tot este un castig pentru toata lumea prin faptul ca de la 1 ianuarie se plafoneaza pretul la 1,3 lei/kw si nu mai platim 3-4 lei tot consumul !
PS. Tot PSD este "vinovat" pentru aceasta plafonare!
Apropo, cand mai ajungi prin Sibiu, intreaba totusi pe Joha, de ce-l tine in brate pe Popescu..!!

GO spunea...

@Huhu Rezea. Este complet de porc a incuraja niste epave precum csej alias monteoru sau pe M, a folosi nume reale de persoane - monteoru alias csej mintind si fara scrupule, cand ei insisi stau ca labarii ascunsi inapoia tastaturii. Chestia asta cam face parte din ... a administra troace, nu bloguri. Au dreptate M. Neacsu si altii caora cand le-am adus in discutie ca sunt abordari interesante pe acest blog, cand mi-au zis sa imi revizuiesc afirmatiile.

In plus ca iar retii comentarii. Aveam unul extrem de politicos, logic si pertinent, care din nou evidentia vesnica eroare a militarilor privind apararea drepturilor lor de pensie si salarizare. Excat ala nu a aparut, nu cumva sa se trezeasca fraierii.

GO spunea...

@monteoru alias sejc. Este bine ca te bucuri ca nu ne-am intersectat. Am mai fript niste colonei fosti secretari PCR si CI-isti, mari smecheri in comunis,. Am impresia ca stii tu ce stii, de iti stau eu tie asa de tare in gat. Si totusi tare am impresia ca esti unul dintre ei.

GO spunea...

Mai bine taceai cu academia ...ulii cu sef absolvent in URSS. Se vede chestia din plin la tine. Bine macar ca ai marturisit, Stefan Gheorghiu a scris dintotdeauna pe tine. Poate ne povestesti cum de ziceau colegii si subalternii tai ca aveai tendinte poponare cand te imbateai. Sau vrei sa te descriu eu complet?

GO spunea...

@Huhu Rezea. Bine macar ai realizat ca pentru csej a minti este stilul sau de viata. Ce sa caeri de la un fosti secretar PCR care urla la toti nu indeplnea planul de strans sticle si borcane?

Stelian P. spunea...

@Olescu
Pe tine nici Spitalul 9 nu te aduce pe calea normala. Tu te lauzi ca esti ditamai ofiter NATO si tu injuri alianta ca te fura la pensie.

Huhu Rezea spunea...

O fi fost interesant comentariul táu, dar din comoditate l-ai pleoștit pe un topic inadecvat.

GO spunea...

@ Huhu Rezea. Bun. Atunci le sterg pe toate. Lupta cu sejc alias monteoru si CFI. Primul deceniu s-a scurs. Rezultate ... baluba.

Mihai spunea...

Mare festin!
L-ati prins pe Ole la bariera si trageti toti ca la Revolutie.
Ole , atrage-i în ambuscada si apoi aprinde fitilul(((1💣💣🗯🤳