Un produs Blogger.

duminică, noiembrie 27, 2022

Duda, președinte al unei țări NATO, păcălit în ultimul hal. A crezut că vorbește cu Macron

12 comments
Doi comedianți ruși, Vladimir Kuznetsov (Vovan) și Aleksi Stolyarov (Lexus) au reușit să păcălească multe persoane celebre, în special politicieni, demascând ipocrizia discursului public. Printre victimele celor doi se numără Elton John, fostul președinte URSS Mihail Gorbaciov, fostul președinte SUA George W. Bush, senatorii și candidații la președinția SUA John McCain și Bernie Sanders, președintele Turciei Recep Erdogan, premierul Canadei Justin Trudeau, prințul Harry, fostul premier al Regatului Unit Boris Johnson, președintele Republicii Moldova Maia Sandu, miniștrii Apărării și de Interne din Marea Britanie, Ben Wallace și Priti Patel etc. De altfel, este pentru a doua oară când președintele Poloniei cade victimă celor doi actori, după farsa din 2020, când cei doi l-au contactat pretinzând că sunt secretarul general al ONU, Anonio Guterres.

12 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E veche, dar actuala pentru Serviciul secret al Poloniei si securitatea liniilor telefonice. Au mai patit-o si altii, vedeti-va de treaba, dar nu s-a dat publicitatii. Cu e acum? ,,Fazan!'' A cazut de ,,fazan,'' dar publicandu-se a adus un mare serviciu mondial pentru o atentie mai sporita in securizarea liniilor in domeniul comunicatiilor. Avem sinoi un Duda, dar asta e ,,fazan'' din nastere,acum crezandu-se un mare monarh cu sange albastru, de Voroneț nătăfleț!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

https://www.bugetul.ro/la-venirea-sefului-nato-in-romania-un-fost-ofiter-de-investigatii-criminale-acum-pensionar-ii-indeamna-pe-militari-sa-organizeze-un-protest-pentru-ca-statul-roman-sa-le-respecte-drep

benji spunea...


Au mai fost asfel de farse şi provocări de slobozire a limbilor, ne dezvăluindu-se nimic nou din ceea ce fac şi sunt guvernanţii noştri şi ai lumii democratice.
Şi de data asta, am aflat practic, ce spunea şi papa de la Roma că acest război a fost gândit, planificat, instrumentat şi provocat de trei entităţi mari: UE, NATO, şi USA. Poporul ucrainean nu contează decât ca victimă de recuzită pentru exerciţiile stilistice ale presei de propagandă.

Militar de la 14 ani spunea...

Președinte de țară NATO, UE! Totul e o glumă sinistră! Mă rog să nu fie vreun conflict militar că e vai și amar de noi. O generație de conducători mai idioți ca ăștia (pe zona UE, NATO) nu cred că a mai avut omenirea. Pe partea cealaltă, Rusia, China, India etc., e clar că sunt peste generația lor de conducători de acum 20-30 de ani. Să nu uităm nici de arabi care dictează producția și prețul țițeiului. Acolo lucrurile sunt mai simple, dezvoltarea este continuă (vezi 260 miliarde de dolari băgate de Qatar pentru campionatul mondial de fotbal). Vorba lui Trump: când am ajuns în Dubai am crezut că e New York. La cât de incompetenți sunt conducătorii țărilor "democratice" încă mă mir că nu suntem într-un război. La TV, pe bloguri, media în general, jurnaliști și politicieni, toți sunt viteji. Ei, ăștia care se dau așa viteji ar trebui primii mobilizați. Oricum, cei mai câștigați din actuala situație internațională, sunt USA și China. Sunt singurii care au înțeles că totul e economic, spre deosebire de marea colonie UE și celelalte mici colonii anglo-saxone. Consider că România nu a știut să profite de pe urma UE, ci invers, UE a profitat de slugărnicia conducătorilor noștri.

GO spunea...

Pacalit, pacalit, este notorie faza. Insa, ar trebui sa vedem si partea pozitiva. Trecem si peste acuzatia de amatoris all serviciilor poloneze de securitate, pana la urma nu este nimic grav ca un cetatean oarecare - si farseor sa fie, a reusit sa comunica cu presedintele Poloniei.

Si ajung la esenta. Episodul demonstreaza ca in Polonia, ca muritor de rand chiar ai sanse sa comunici direct si rapid cu decidentii politici. Nu ca in Romania. Iar astfel de lucruri, determina progres. Daca nu credeti incercat sa comunicati direct cu Iohannis, cu vreun presedinte de partid, cu premierul, cu un ministru sau cu presedintele vreunei comisii din parlament. Nu se poate. Raspunde eventual un consilier care de cele mai multe ori va directioneaza catre alte persoane sau institutii. Chestia asta ascunde un mare viciu al politicii romanesti: fuga de raspundere si care este generalizata.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

stiripesurse.ro/ce-s-ar-intampla-daca-moldova-ar-cadea-in-mainile-rusilor_2675970.html

GO spunea...

Apropo de pacaleli. Sa va dau una tipic romaneasca. Știți cum s-a rezolvat România problema francezilor la Cincu? Știți, este vorba de militarii francezi care au îndrăznit sa se plângă de gândaci, frig, toalete insalubre, lipsa apei calde si altele. Simplu! Au mutat la Cincu personalul de la Centrul de Instrucție din Făgăraș, cu lectori, cursanți etc. Iar pe militarii francezi i-au mutat la căldurică la Fagaras. Adică, rahatul a rămas tot sub preș. Doar că militarii români sunt învațați cu el! Iar mass media romaneasca nu este interesata, decat daca militarii francezi au greturi. Nu si cei romani!

Paul Puiu spunea...

Care este cuantumul pensiei nete
Conform legii privind pensiile militare de stat, cu modificările și completările ulterioare: „la stabilirea pensiei militare de stat, pensia netă nu poate fi mai mare decât media soldelor/salariilor lunare nete corespunzătoare soldelor/salariilor lunare brute cuprinse în baza de calcul al pensiei”. Astfel, plafonare unor pensii militate Art 60 din Legea pensiilor militare de stat, a fost modificat prin intrarea în vigoare a prevederilor art. VII pct. 3 din O.U.G. nr. 59/2017.
Beneficiarii care au trecut în rezervă sau care au încetat raporturile de serviciu cu unitatea, după data de 15 septembrie 2017, au avut de suferit. Acestor categorii de pensionari le-a fost plafonată pensia netă, la valoarea soldelor/salariilor lunare nete, aferente soldelor/salariilor lunare brute, cuprinse în baza e calcul a pensiei.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pesedeaua si halimosul, ca daca ar fi dupa lăbarali folosul ne-am alege cu mirosul si am linge doar osul! Cum se poate minunea? De pe urma lui Dragnea si ramasa pe mana lui Petre Daia:
stiripesurse.ro/visul-lui-liviu-dragnea-e-transformat-in-realitate-in-mandatul-lui-nicolae-ciuca-au-fost-semnate-co_2675895.html

Huhu Rezea spunea...

Da, dar baza de calcul brută a fost umflată zdravăn de gulerații finanțiști înainte de aplicarea OUG 59/2017 și a L 153/2017. Un net mai mare prin umflarea brutului. Exact cum fac samsarii din comerț înainte de ieftiniri impuse.

Militar de la 14 ani spunea...

#HR
Corect.
#Puiu
Să fim puțin mai onești. Este suficient că pensia este cât ultimul salariu net, mărit după 2017 cu spor de fidelitate și alte câteva drepturi. Pensia crește cu indexarea la net fără a plăti impozite sau CASS, prin comparație cu cei pensionați până în 2017 care plătesc aceste taxe.

Paul Puiu spunea...

Militar de la 14 ani cele doua cresteri s-au raportat la salariul de functie din 2009, nu s-a intrat in grila de salarizare din L 153/2017 niciodata, acest fapt urmând sa se fi intamplat dupa acordarea celorlalte 2 transe, fapt ce nu s-a mai realizat pana in prezent!!! Cresterile salariale din 2019 si 2020 nu au fost asa de mari precum se exagereaza de unii dintre voi, pensia neta fiind din media celor 6 luni alese din ultimii 5 ani si fara OMM sau SOSP!!!! Sunt rezervisti colonei care dupa data de 15.09.2017 au iesit cu pensii nete de 4600 lei maxim!!!! Asa ca nu mai exagerați unii dintre voi si fiti mai realiști ca răspândiți informatii nereale dau fake!!!!