Un produs Blogger.

joi, ianuarie 13, 2011

Contraspionii KGB-GRU au mai fost infranti o data; Basescu-Boc le-a taiat pensiile.

12 comments
"Agenţii KGB infiltraţi în structurile de putere ale României au mai dat o lovitură sistemului securităţii naţionale. Cei mai năpăstuiţi şi greu loviţi de recalcularea pensiilor militare de stat sunt foştii ofiţeri ai Unităţii Speciale (DSS) UM 0110 Bucureşti, cunoscută ca "Departamentul anti - KGB"
............
"În 1989 s-a încheiat un război. Un război în care Rusia Sovietică, într-o alianţă secretă de conjunctură cu puterile occidentale, a învins, încă o dată, România.
După cum este cunoscut, începând cu cel de-al şaselea deceniu al veacului trecut, România, urmare a afirmprii hotarâte a independenşei faţă de hegemonia Moscovei, a devenit, în planul operatiunilor KGB-ului, un stat inamic"
.........
"Pentru apărarea fiinţei naţionale a statului român, a cărei distrugere a devenit un obiectiv primordial şi al puterii Sovietelor, proclamate de Lenin, la începutul anilor '60 a fost constituită o structură specială de securitate, pentru controlul şi neutralizarea operaţiunilor secrete antiromâneşti ale URSS şi aliaţilor săi din Organizaţia Tratatului de la Varşovia, unde România "făcea figuraţie".

"Pe data de 3 ianuarie 1990, doi dintre agenţii marcanţi ai KGB-ului, deveniţi şefii absoluţi ai "noii puteri militare revoluţionare", au radiat UM 0110 din Organigrama Departamentului Securităţii Statului, care a fost dezmembrat şi împărţit provizoriu (dar distrus efectiv în ceea ce însemna infrastructura de suport a operaţiunilor) între mai multe structuri speciale ale Ministerului Apărării Naţionale.
După înfiinţarea Serviciului Român de Informaţii, UM 0110 nu a mai fost reconstituită.
......"

"Agenţii KGB-ului infiltraţi în structurile de putere ale statului îşi pot savura victoria: au mai plătit o poliţă şi au mai dat un avertisment celor ce cred în idealurile sacre pe care se fondează identitatea naţională românească. Un concept deranjant, deopotrivă, internaţionalismului communist, dar şi globalizării fără frontiere, state, guverne şi monede nationale (doar ale unora!)."
gl.brg. (rez.) Aurel I. Rogojan

http://www.cotidianul.ro/134707-Victoria-KGB-din-Palatul-Victoria

12 comentarii:

Anonymous spunea...

In decembrie 1989, operativi din DSS si alte structuri au lichidat de la mica distanta agitatorii infiltrati in masa demonstrantilor din Timisoara si Bucuresti, cunoscuti si documentati ca fiind pregatiti anterior in state vecine Romaniei. Asta ar fi una din explicatiile nerevendicarii unui numar de cadavre de la Timisoara, decedatii fiind impuscati de la mica distanta de jos in sus.
Daca alti au scapat........

Anonymous spunea...

Ptr. comentatorul anterior (anonim).
Demonstrezi ca autorul are perfecta dreptate. Voi, agentii KGB (acum FSB), sunteti activi in permanenta si continuati sa lansati dezinformari si sa actionati in Romania tot mai virulent.

Anonymous spunea...

@Plano
situatia este similara cu cea a tatalui meu, pe care astazi l-au anuntat ca statele de plata pentru perioada 1974-1990 nu se mai gasesc. unitatea la care a lucrat a fost desfiintata si absolut nimeni nu mai stie (sau nu mai vrea sa stie) ce s-a intamplat cu arhivele ...
ce se poate face in aceasta situatie ?
simona

Plano10 spunea...

@Anonim(al doilea)
Fii si tu mai explicit.
Autorul, in articol, se refera la contraspionii romani care s-au confruntat cu spionii sovietici... prezenti la datorie si in evenimentele din 1989.

Plano10 spunea...

@Simona
Pana la urma vor trebui sa puna cap la cap datele din arhiva financiara cu cele din serviciile de cadre.
Se pare ca pana acum cadristii n-au fost pusi la treaba.

Anonymous spunea...

Plano10
Multumesc pentru precizarea facuta anonimului al doilea, eu fiind primul, de a fi mai explicit. Se pare ca acesta a citit prea repede textul, dar se mai intampla.
Eu am scris ce s-a spus cu jumatate de gura si doar in presa electronica. Sincer sa fiu era bine sa fie lichidati toti agentii straini...
Profesionalismul DSS nu a fost o poveste, chiar directorii SRI si cel al SIE precizand ca mai au in serviciu profesionisti cu state dinainte de 1989 carora nu li se poate reprosa nimic.
In legatura cu articolul, nu stiu cui foloseste. Poate sa fie asa cum zice cel care semneaza, daca acela semneaza, sau poate sa fie si o forma de punere la adapost a celor la care face referire, in caz ca un decident politic ar vrea sa le ciunteasca pensiile pe motive de fosti...
Ca argument: e posibil ca unor pensionari din acele structuri sa le creasca pensiile. De ce? Au avut salarii mari (procente bune anuale), grupa de munca 1 (majorari procente), au iesit la pensie la cel putin 60 de ani deci au peste 45-50 ani lucrati efectiv sau chiar mai mult cu grupe de munca iar de cand au iesit la pensie nu au tinut pasul cu noii pensionari. Una peste alta ar putea iesi in castig.
In legatura cu anonimul al doilea: a scris scurt, concis, chiar daca a inteles pe invers subiectul, a pus virgulele corect. Parca as zice ca nu a mai postat pe aici.

Plano10 spunea...

@Anonim
Eu am dat cateva fragmente din articolul scris de Rogojan in Cotidianul.
Personajul este foarte cunoscut in "literatura" din domeniul serviciilor de informatii, daca il cauti pe Google.
De ce zici ca ei, contraspionii, ar fi iesit la pensie la 60 de ani? Ei nu aveau tot statut de militar?
Pe mail am primit adeverinta de venituri de la un fost ofiter care a lucrat in unitatea de care vorbeste Rogojan si, intr-adevar, pana in 1990, timp de 20 de ani, la venituri era 00000000

Anonymous spunea...

Plano10
Pana la o anume data dupa 1990 se iesea la pensie la 60 de ani la militari. Am avut exemplu in familie.

Plano10 spunea...

@Anonim
Pana in 1977 varsta de pensionare la militari era de 52 ani si de atunci a fost 55 ani, inclusiv pe Legea 164/2001.
Poate generalii puteau sa mai lucreze peste acea varsta.

Anonymous spunea...

si daca nu se mai gasesc niciodata ? daca au fost distruse dupa 1989 ? ce putem face atunci ?
simona

Plano10 spunea...

@Anonim
Am mai spus-o de atatea ori; reconstituirea pe cale judecatoreasca

Anonymous spunea...

@Anonim 14 ianuarie 2011, 19:03
In aceasta situatie trebuie sa va adresati esalonului superior al unitatii desfiintate.