Un produs Blogger.

duminică, aprilie 01, 2012

Prima cerere a pensionarilor militari la CEDO

0 comments
„Vineri, 30.03.2012, SCPA Gîlcă & Vasiliu a transmis prima cerere către CEDO, cerere care cuprinde aproximativ  1000 de pagini.

Precizăm că între cauza Frimu şi situaţia pensionarilor militari există deosebiri fundamentale, astfel încât, în ceea ce priveşte dreptul de proprietate cauza Frimu nu poate fi reţinută ca precedent.
Această primă cerere vizează grupul membrilor SCMD Focşani, ale căror cereri de anulare a deciziilor de recalculare au fost respinse şi au devenit irevocabile prin sentinţa pronunţată de Curtea de Apel Galaţi.
SCPA Gîlcă & Vasiliu va continua să formuleze plângeri la CEDO împotriva tuturor hotărârilor definitive şi irevocabile prin care fie că au fost menţinute ca temeinice şi legale deciziile de recalculare, fie că au fost anulate deciziile de recalculare, iar statul român nu a pus în aplicare aceste hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile, continuând să emită deciziile de revizuire şi, mai nou, deciziile de regularizare.”

Puteți citi în linck-ul pe fond albastru considerentele avocatului Gîlcă  pe tema Deciziei CEDO în cazul grefierelor  Frimu de la Covasna, decizie care este publicată și comentată și pe acest blog.
Eu consider, în opoziție cu avocatul Gîlcă, așa cum am susținut și în topicul „ Plîngerile grefierelor....respinse ca inadmisibile la CEDO” că decizia CEDO în cazul Frimu este aplicabilă si are valoare de precedent  pentru toate categoriile de pensii reglementate de Legea 119/2010, inclusiv pentru pensiile militare.

Niciun comentariu: