Un produs Blogger.

sâmbătă, martie 31, 2012

Cine recunoaște autorul ?

0 comments
Scurt tratat de istorie pentru patrioti

„Primul razboi mondial l-am cistigat in izmene (parca ii vad pe soldatii romani, in transee, cum isi dau jos cind suna stingerea pantalonii si merg la culcare doar in papuci si izmene). Dupa victorie am recunoscut ca francezii si englezii ne-au ajutat putin, asa ca le-am jurat prietenie vesnica.
Prietenia vesnica a durat doar citiva ani, pina cind nemtii si-au ales un fuhrer cu singe in instalatie, deci i-am dat dracului pe fostii prieteni si am inceput amorul, tot pe vecie, cu Hitler. La inceput i-am ajutat pe evrei (cu patul pustii) sa mearga mai repede spre lagarele de odihna.( Dupa 1989 am aflat din “surse sigure” ca cei care i-au impins putin, nu erau romani ci nemti imbracati in frumoasa noastra uniforma, asa ca nu avem motive de rusine)
Apoi am plecat la razboi, dar numai pina ce zeci de mii dintre bravii nostrii ostasi s-au intilnit cu citiva cercetasi sovietici. Intelegind de mult ca razboiul este pierdut, romanii au ridicat miinile in sus (cum puteau deci sa se stearga la fund cu Juramintul militar daca aveau ambele miini ocupate ?) si s-au inrolat in diviziile “Tudor Vladimirescu”, “Horia, Closca si Crisan”, etc., etc., intrind apoi cu arma in mina, sub comanda fostului inamic, (acum prieten de nadejde), in propria lor tara. In vara lui 1944 ceilalti romani, intelegind in sfirsit, pe deplin, termenii de ONOARE si DEMNITATE, le-au infipt cutitul in spate “agresorilor fascisti” si s-au pus capra in fata rusilor mult iubiti, jurindu-le ( evident ! ) prietenie vesnica.
A inceput o perioada de realizari marete in care securistii, militienii, granicerii, gardienii, procurorii si toti cei care au batut, torturat sau ucis erau evrei , unguri sau martieni, romani in nici un caz !
Romanii au stat capra doar pina in 1989 cind, cu ajutorul rusilor, si-au macelarit conducatorul “mult iubit” si au ales timp de 11 ani un alt comunist, spre marea bucurie a occidentalilor. Tot dupa 1989 le-am declarat iubire (tot vesnica) americanilor si europenilor…sau invers. In sept. 2001 romanii inteligenti au inteles ca americanii pot pierde razboiul, (in fond, nu e razboiul nostru) asa ca au descoperit ca islamismul e crezul lor de o viata. Dar asta e tratatul de miine.
Sunteti mindri ca sunteti romani ?”

 Sa ne mai amintim ceva despre barbarii care ne vor raul.
„Barbarii aia de unguri au avut in istoria lor un an 1956 cind au descalecat de pe cai si au avut tupeul sa se rascoale impotriva fratilor rusi, aflati cu treburi in pusta maghiara. Ca tupeul sa fie maxim, barbarii au schimbat si blindul guvern comunist cu unul de barbari anti-comunisti. Tancurile sovietice au intervenit si mai cu o vorba buna, mai cu niste batoane de ciocolata i-au lamurit pe barbari ca viitorul lor este rosu. Guvernul barbarilor s-a refugiat la o ambasada imperialista si in acest moment au intervenit romanii mult mai civilizati decit vecinii lor de la vest. Le-au promis fraierilor din ambasada ca le acorda azil pe veci iar fraierii chiar au crezut in cuvintul romanilor si au ales libertatea din Romania. Vecia a durat citeva luni, dupa care i-am predat fratilor de la Moscova care le-au dat ce au meritat: cite un glont in ceafa. Asa-i ca avem toate motivele sa-I consideram barbari pe fraierii aia de unguri ?”

 Cineva mi-a amintit de americani asa ca….
„In urma unui viguros picior in fund, primit de la Hitler, la 7 dec. 1941 Romania a declarat razboi Statelor Unite. Ingrozit , presedintele american s-a ascuns citeva zile prin beciurile Casei Albe pina a fost dus in carucior la Congres. Aici a declarat cu glasul tremurat:
- “Un stat din estul Europei, al carui nume imi scapa acum ,ne-a declarat razboi.”
Abia dupa citiva ani si-a revenit din spaima si amintindu-si numele statului respectiv, avioanele americane au inceput sa faca naveta spre valea Prahovei. In timp ce soldatii romani injurau guvernul, artileristii germani si-au facut datoria si au doborit citeva avioane. Loiali cum ii stim, romanii i-au asigurat pe prietenii si aliatii lor de deplina lor colaborare si de iubirea vesnica, nestiind insa absolut nimic despre criminalii de piloti americani. Fraierii de nemti au inghitit galusca si nu au observat inteligenta manevra a romanilor care deja schimbau crucea incirligata cu secera si ciocanul (incirligate si ele, deci diferenta era neglijabila).
Cum rusii bateau deja la poarta, pilotii americani au plecat discret , cu asigurarile romanesti de iubire vesnica in buzunare (dar numai daca ii bat pe rusi).”

 Vreau doar sa-ti spun ca atunci cind arati niste adevaruri nu inseamna ca urasti. In rest citeste mai departe:
„Prietenia romano-sovietica. Marea iubire (vesnica si ea) a inceput in august 1944 cind rusii au batut usor in poarta Romaniei. Loiali cum ii stim, romanii le-au infipt cutitul in spate (aaaaaa…au intors armele) fostilor aliati pe vecie si si-au deschis poarta (si nu numai) fratilor lor de milenii, rusii. O data intrati, gurile rele spun ca rusii au violat putin prin Romania. Surse sigure din jurul d-lui dr., drd., Vadim spun ca au violat, dar numai unguroaice, romancele fiind tratate cu deosebit respect. Chiar numele rusesc al marelui patriot roman e o dovada in acest sens. Romanii au descoperit brusc ca ei sunt comunisti inca din frageda pruncie asa ca partidul secerei si ciocanului a crescut de la vreo 800 de derbedei la peste 4.000.000 de oameni de bine. Tradatorii de neam si tara, care s-au ascuns de munca prin scoli, au fost trimisi in lagare de odihna unde multi au murit de lene si de traiul prea bun. Incepe o glorioasa epoca in istoria poporului roman, din aur pur, in care lozinca “Noi muncim, noi nu gindim !” strabate ca un fir rosu fiinta romanului. Consecinta acestei lozinci este aceea ca o serie de oameni, care aveau o mobilitate deosebita a limbii, sunt luati direct de la coada vacii si trimisi in interes de partid, tot direct, la facultati. Ce rost mai avea sa faca liceul daca tara avea mare nevoie de ei ? Nici cei 7 ani de acasa nu au mai avut timp sa-i termine si asta se vede si azi. Asa ne-am procopsit cu o lista lunga de poeti si oameni de CURte ca Paunescu sau Vadim dar lista e mult mai lunga.
In 1989, impresionati de muschii mai aratosi ai americanilor, dar cu ajutorul rusilor, romanii si-au impuscat singerosul dictator pe care l-au pupat din greu in zonele intime pina atunci si le-au spus si rusilor ca iubirea vesnica s-a terminat. Romanii freamata acum dupa o noua iubire (vesnica, evident) dar vesnicia depinde de cit de tari sunt altii, ca noi putem fi loiali fata de oricine.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu