Un produs Blogger.

sâmbătă, ianuarie 09, 2016

O bautura pentru deblocarea venelor inimii

7 comments
Difuzata de Lupus in 17 05 2013


Remediu natural pentru deblocarea venelor inimii

Dacă suferiţi de o afecţiune cardiacă, dacă vi s-a recomandat o angiografie sau un bypass, aşteptaţi puţin.. Înainte de a proceda fie la angiografie sau bypass, încercaţi cu încredere acest remediu care vă poate vindeca.

Ingredientele necesare:

1 ceaşcă suc de lallămâie
1 ceaşcă suc de ghimbir
1 ceaşcă suc de usturoi
1 ceaşcă oţet de mere

Se amestecă aceste ingrediente, iar amestecul se fierbe la foc mic, timp de 60 de minute sau până se reduce volumul la 3 ceşti. Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească. Se adaugă 3 ceşti de miere naturală, se amestecă, iar remediul rezultat se păstrează într-un borcan.

Se consumă câte o lingură pe zi, înainte de micul dejun. Blocajul venos va ceda în majoritatea cazurilor.

Un remediu plăcut la gust!

(SHRI SHANKRITI AYURVEDA INTERNATIONAL RESEARCH JOURNAL

7 comentarii:

Huhu Rezea spunea...

Am urmat 6 luni acest tratament si cardiologul se minuneaza de modificarile in bine care apar pe electrocardiograma.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Uimitor! Am s-o preiau in caietul meu cu retete naturiste! Multumim!

almis spunea...

Multumesc si eu pentru aceasta reteta!

Huhu Rezea spunea...

Eeeee! A mai imbatrânit auditoriul. Este mai preocupat de sanatate. Pe vremea lui Lupus, in urma cu 3 ani, nici 100 de cititori nu deschisesera aceasta pagina. Acum, in nici 24 de ore, pagina este frecventata de aproape 1000 d cititori.

ifrim spunea...

Cooorect,m-am apucat și eu de tratament și sper ca rezultatul sa fie invers proporțional cu gustul căci nu prea este wow!

Huhu Rezea spunea...

Sa faci comparatie intre colesterolul dinainte si după cura cu acest produs compus din ghimbir, usturoi, otet de mere si suc de lamâie,totul dres cu miere, pentru tăierea greței.

ifrim spunea...

În 4 luni am adus colesterolul seric total sub limite,trigliceridele la fel,la LDL mai am de lucrat puțin să-l aduc sub 100 că-i 134 ,doctorița se minunează că era 300și!Hodorogilor gurmanzi ce vă scăpați la ceafă,unt,smântână,tobă,kaizer,șunculiță,cârnați ,caltaboși,luați măsuri căci plecați pe cursă!Astea enumerate,câh,nu aveți voie m,i le trimiteți mie prin Fan Courier!